K-report
 

Archiv do 10.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nejotřesnější zážitky na ČD » Archiv do 10.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 694
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 01:27:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes (tady vlastně včera) jsem se vezl R 1499 z Rakovníka do Prahy. To byl žvanec. 714+3*Btx nepovažuju sice za rychlík, ale to sem teď nepatří. Vozy pochopitleně v Rakovníku na slunci, uvnitř vedro jako prase, takže jsme měli vpředu v druhém voze otevřené dveře na ten vratký přechodový můstek, aby to trochu foukalo. Jenže kde se vzal, tu se vzal senilní oslizlej děděk, kterej vždy po rozjezdu vlaku dveře důsledně zavřel. Dvě starší dámy ho už v Lužné prosily, jestli by nemohl to nechat otevřený i za jízdy, že je tam k padnutí (a to bylo). Na to dědek začal řvát, že byl 30 let na lokomotivě (což je asi pravda, protože návěsti sledoval mnohem častěji, než já :-) a že to prostě nepřipustí a nedovolí a hotovo! Na další zastávce-na Kladně, když opět otvíral dveře, tak jsem ho slušně poprosil, jestli by to nemohl už nechat otevřený, řekl, že nemohl a tak jsem mu řekl, že je blbec...zase se rozeřval, že má tři roky průmyslovky a že blbec není, že jsem blbec já, ať neurážím, že, až půjde kolem drážní policie, tak že mě jim dá sebrat a bude si na mě telefonicky stěžovat náčelníkovi (? :-)). Řekl jsem mu, ať si vy*ere voko... Měl jsem sto chutí mu jednu vrazit (a nebyl jsem sám), ale i přes to příšerné vedro měl vlastně pravdu-ty dveře by opravdu za jízdy být otevřené neměly. Dědek v naprosté spokojenosti celou cestu žužlal vánočku a zapíjel jí vodou, co měl v láhvi od kečupu a ještě k tomu trochu smrděl. No hnus. Na Negreláku jsem už šel prostě k přechodovým dveřím, a s ironickou poznámkou "je mi nějak horko pane" je naplno otevřel. Na to si dědek demonstrativně zakryl rukou oči a setrval tak až do úplného zastavení. Při vystupování jsem na něj už jen tak pohohlasně prohodil: "A můžete si volat třeba linku důvěry..."

Takže srhnuto a podtrženo: Děs a hrůza.

(Příspěvek byl editován uživatelem pes38.)
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2749
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 12:00:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38:
Z takových lidí si nejraději dělám s úsměvem ve tváři. Ono je to časem přestane bavit.
Na druhou stranu je to s těmi otevřenými dvěřmi pravda ... takže Bixama (Btx) raději, když to jen trochu jde, nejezdím. Přijde mi, že i ta 810/010 má vyklápěčku větší.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 602
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 12:24:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Takže když to shrneme, tak onen oslizlý dědek měl pravdu a ty jsi na něj byl ještě sprostý. No nevím, nevím...
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 12:54:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fousekx: Jestliže se v tom vlaku snažil přežít, tak dělal vše pro svoji záchranu a jednal tedy ve stavu nouze... Dále už jen §14 trestního zákona

Oslizlý dědek si měl stěžovat u průvodčího, když mu to tak vadilo a ne si nafukovat ego na takové kravině... Že musíme v 21. století jezdit ve vlaku jak uzenáčí je věc na pováženou...
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 603
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 13:26:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P_z: To jsou kecy. Stačilo přejít do jiného oddílu, kde by to cestujícím nevadilo. Ale meli nárok na to, aby jim to vadilo, protože to není v souladu s bezpečnostními předpisy.
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 788
Registrován: 7-2003


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 13:58:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fousekx : ano, ten dědek mohl jít do jiného oddílu, myslím, že to by Pes i jeho spolucestující uvítali nejvíce...
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 14:03:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

protože to není v souladu s bezpečnostními předpisy

No jo, ale jakými? SPPO nedovoluje otevírat pouze boční dveře, odemykat přechodové dveře a otevírat přechodové dveře na začátku a na konci vlaku. Nejsem znalec železničních předpisů, třeba jsem něco přehlédl. Každopádně je podle mého názoru jednání "Psa38" lidsky velmi pokleslé. Zajímalo by mě, jestli by byl takový správňácký hrdina, kdyby senilního oslizlýho dědka nebo jiné cestující zranil předmět přilétnuvší těmi otevřenými dveřmi. Stačí úlomek skla nebo jiného bordelu.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
milivoj
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.92.56
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 14:17:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příspěvek Psa38 ukazuje, že na tom bude asi něco pravdy, když se říká, že nejhoršími cestujícími jsou sami železničáři, kterým furt něco vadí
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 810
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 14:51:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

milivoj-Spíš nervozní důchodci,kteří stále někam pospíchají.
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 605
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 14:59:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmm- To jsou předsudky. A také móda. Až ti bude 60, tak už takovej frajer nebudeš. Ale bude spousta mladších, co si do tebe rádi kopnou.
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 811
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 16:27:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máš pravdu ,ale proč mají v oblibě nutně někam jezdit když je přepravní špička.Nejlépe když se projíždějí z konečné na konečnou ,aby se nějak zabavili než jim budou dávat pitomej seriál v TV.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1242
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 16:50:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědka bych léčil ve vozech 050 a v hydrách 850/1.Celou cestu by byl plně vytížen tím,jak by létal z představku na představek a zavíral neposlušné dveře.A když by se poštěstilo,tak by třeba v nějaké zatáčce udělal parakotoul do křoví.Není problém u těchto vozů,aby byly otevřené třeba všechny dveře za jízdy,ovšem potom nastává problém,zdali riskovat a jít na toaletu za jízdy... :-)
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 695
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 21:55:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsem znalec železničních předpisů, třeba jsem něco přehlédl. Každopádně je podle mého názoru jednání "Psa38" lidsky velmi pokleslé.

Od klávesnice se to mluví dobře, ale zajímalo by mě, jak bys ses tvářil, kdyby ti bylo v tom vlaku na omdlení...

Jinak byl pochopitelně dědek slušné požádán, jestli by si nemohl sednout jinam...Nemohl.

Zajímalo by mě, jestli by byl takový správňácký hrdina, kdyby senilního oslizlýho dědka nebo jiné cestující zranil předmět přilétnuvší těmi otevřenými dveřmi. Stačí úlomek skla nebo jiného bordelu.

To je riziko, ale na druhou stranu to klidně může proletět i přes sklo. Zažil jsem v Bdt, jak na koridoru při míjení nákladu dovnitř otevřeným oknem přifrčela malá železná kramle, asi 10cm dlouhá a čtvrt kilo težká...dostat s ní někdo do hlavy...no nevím nevím...

(Příspěvek byl editován uživatelem pes38.)
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
michawel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.70.154.18
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 00:40:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo spravnej duchodce dokaze byt pekne akcni tvor. Je teda fakt, ze pokud to probehlo fakt tak, jak to tady Pes popisuje, tak to bylo z obou stran dost prehnany, ale dokazu si zive predstavit, co to je vypecenej vlak. Zazil sem to na Slovaci, kde totalne narvany Bpeer nemel funkcni klimatizaci a venku bylo 30 a tam si clovek fakt jinam sednout nemuze, neb tam jsou povinne mistenky. To byla nejstrasnejsi cesta v mym zivote a tam si clovek nema ani otevrit co. Jinak teda Btx je krize nejvetsi a nevim co bych za techto okolnosti s dedkem udelal, ale asi bych se domluvil s pruvodcim a dedek by drzel hubu. Je fakt ze taky obcas mivam sklony k agresi :-)
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 696
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 06:24:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale asi bych se domluvil s pruvodcim a dedek by drzel hubu.

Taky řešení, průvodčí vypadal, že by mu to bylo úplně u zadku...

Je fakt ze taky obcas mivam sklony k agresi

To já jsem zase od přírody flegmatik. Dotlačit mě k slovní agresi dá dost přáce a dotlačit mě k fyzické agresi je už téměř nemožné. Ale když se to jednou za čas někomu povede, tak výsledek vždy stojí za to, protože pak to teda lítá...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 608
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 10:47:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Jinak byl pochopitelně dědek slušné požádán, jestli by si nemohl sednout jinam...Nemohl.

Tedy byl vyhozen. A ty jsi si jinam sednout nemohl, když jsi chtěl něco navíc?
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2026
Registrován: 11-2003


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 10:58:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fousekx: nejsi ty taky nějakej vysloužilej železničář, že se jich tak zastáváš?

Edite bibite post mortem nulla voluptas
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 12:13:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani vysloužilý, ani železničář, ani vysloužilý železničář.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 579
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 13:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes: Buď rád, že dědek nehrál vysokou holí. Jinak by možná tomu senilovi pomohlo pohrozit celkem lidksy, že jestli to ještě jednou zavře, že mu bude poraněn ret, tedy, že mu rozbiješ hubu.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1311
Registrován: 7-2004


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 16:08:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nejvíc byste čuměli všichni,kdyby dědek vytáhl kličku a dveře zamknul

(Váš spor je mi úplně volný...)
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 16:31:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedy byl vyhozen. A ty jsi si jinam sednout nemohl, když jsi chtěl něco navíc?

Bohužel bylo všude velice plno.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1606
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 20:33:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006: Tak klička by byla to nejmenší, ale mohl vytáhnout i něco z dob válečných (popř. poválečných, kdy sloužil u LM) a milé osazenstvo postřílet.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6969
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 20:56:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můj dnešní nejotřesnější zážitek. Jel jsem rychlíkem z Pardubic (2:18) do Plzně (5:55) a samozřejmě jsem spal - v zamčeném kupé, tašku pod hlavou, aby mi jí někdo nemohl ve spánku nenápadně sebrat.

Probudil jsem se v Praze na hl.n. ve chvíli, kdy mi zloděj rozepínal ledvinku...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
hol
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.244.44
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 21:34:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: A co jsi se zlodejem udelal?dal jsi mu nakladacku?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6971
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 21:47:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byli dva... Takže jsem byl rád, že nedali nakládačku oni mě. A navíc, když jsi rozespalej, moc ti to nemyslí. To až pak mě napadlo, že jsem je měl zamknout v kupé a volat policii....
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4246
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 22:28:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j: Probudil jsem se v Praze na hl.n. ve chvíli, kdy mi zloděj rozepínal ledvinku...

Poučení pro příště - ledvinku nejprve uložit do tašky, tu následně pod hlavu...

Hol: pokud není vlastníkem nějakého černého pásku ke kimonu, tak by taky mohl riskovat "otevření" jiné ledvinky. Své "vnitřní"...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6974
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 23:00:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, peníze ani mobil v ledvince nebyly (nésu blbé), jen lístek od kola umístěného v hytláku a KMB, na které zbývalo 38 neprojetých kilometrů
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 532
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 08:05:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono v Prase v tuhle dobu je to o hubu pokaždé. Předposledně se skupina Romů dobívala k nám do plackartného kupé - malou baterkou propátrávala kupé jestli spíme. Naštěstí je zaregistrovali lidé odvedle.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1316
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 09:34:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proto ČD vymýšlejí skvělé dlouhé pobyty na hlaváku aby mohli krást v klidu!
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4251
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 11:09:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006: dost smělá myšlenka... Ale ono se to jednou provalit muselo...
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 821
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 11:46:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč nezastavit noční vlaky (Excelsior, Galilei) v České Brodě, nebo Úvalech, samozřejmě bez možnosti nástupu (výstupu). Do Prahy by přijely kolem 4. hodiny ranní, při "hustém" ranním provozu na hlavním nádraží ve 4 ráno by 20 minut na přestavování souprav mohlo stačit.
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6979
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 12:21:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proto ČD vymýšlejí skvělé dlouhé pobyty na hlaváku aby mohli krást v klidu!

Alespoň v případě mého vlaku se s ním ve stanici prováděl nějaký posun, souprava od Kolína se rozdělovala na dvě, k té mé přední části se připojovaly další vozy a na Chěb to pokračovalo tak, aby se jelo v taktu. A dlouhým pobytem se krásně krátí zpoždění (pokud nějaké je)...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 857
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 13:21:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu pozitivních i negativních zkušeností (určitě ne nejhorších zážitků) ze včerejšího Excelsioru. Měl jsem 2x eLišku Ostrava-Ústí n.L., k tomu jízdenku do Teplic a lůžko typu Double. Vagón byl slovenský, tuším WLabmee.
Nejprve pozitiva:
- vlak přijel do Teplic načas (i přes 10minutové zpoždění v Ostravě na odjezdu a 20timinutové v Praze na příjezdu)
- v kupé čisto, umyvadlo přímo v kupé, voda tekla, na lůžku se dalo spát, klimatizace fungovala jak měla, záchody čisté
- za 200 Kč příplatku celkem slušný servis (ručník, mýdlo, voda v PETce, k snídani čaj+sušenka)
- kupé bylo celkem slušně odhlučněné, takže až na občasné rázy při prudkém brždění se dalo slušně spát celou noc.
- vagón byl uzamčen ze všech stran, průvode otevíral vždy jen jedny dveře na nástupiště, prý aby uhlídal cikány. Nevím, zda je to v souladu s předpisy, ale spalo se mi pak lépe (a opravdu nás v noci nikdo neotravoval).

A teď negativa:
- z blízkosti to z umyvadla smrdělo, soudil bych, že ho někteří cestující nepoužívají jen k mytí. Smrad byl naštěstí slabý a cítitelný jen opravdu z velké blízkosti
- eLiška platí jen do 6,00 do rána, čili pro cestu Ostrava-Ústí není použitelná (v 6,00 je vlak teprve někde u Hněvic), tj. museli jsme doplácet Kralupy-Teplice.
- slovenský průvodce se nám snažil namluvit, že k Double kupé je třeba mít jízdenku první třídy, nakonec s argumentem, že má 27 let praxi se nechal přesvědčit, že to nechá na průvodčí.
- průvodčí se ale v tomto směru také vyznamenala a také se nám snažila namluvit, že bychom meli mít jízdenku 1. třídy. Když jsem jí ukázal odstavec v JŘ, tak usoudila, že mám asi pravdu, nicméně ještě chvíli pochybovala, jakéže lůžko to vlastně máme ("Vy jste dva, to je single, ne?"). Nakonec se nechala přesvědčit a do rána už nás neotravovala.

Souhrně řečeno cesta byla velice příjemná, celkem jsem se vyspal. Jen mě zaráží ta neznalost průvodce i průvodčí. Být tam někdo méně znalý tarifu (=běžný cestující), tak se možná nechá ukecat a doplatí tu první třídu.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1319
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 13:52:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomutovák:To mě,ač taky pracovníka čet,může vytočit,když někdo nezná základní věci.(resp když je neznám,tak držím hubu,někde si to přečtu a pak můžu konat,já taky nevím všechno,ale proto ty předpisy mám v tašce,abych se do nich koukl,když si nejsem jist.)

mám dotaz- za jak dlouho musí ČD odpovědět na stížnost? - že jsem si stěžoval 28.5. a stále nic.
Steamer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 14:35:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mám dotaz- za jak dlouho musí ČD odpovědět na stížnost? - že jsem si stěžoval 28.5. a stále nic.

Na vyřízení stížnosti mají 30 dnů, ale reálně to bude krapet delší doba, protože jsem podával stížnost 18.3.2006 a jediná odpověď byla, že to předávají vrchnímu přednostovi UŽST. Od té doby se už nikdo neozval.
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 15:05:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď s tím lůžkem jsem se musel podívat, protože jsem byl přesvědčený, že i pro Double je třeba první třída. A zjistil jsem, že fakt není, stačí druhá, ale ještě v minulém jízdním řádu byla třeba první. Takže jenom ne všichni stihli zaregistrovat změnu (včetně mě).
Vozejk78
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 16:09:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč nezastavit noční vlaky (Excelsior, Galilei) v České Brodě, nebo Úvalech, samozřejmě bez možnosti nástupu (výstupu).

http://kolinsky.denik.cz/zpravy_region/region_vlak_lupici20070629.html
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1367
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 17:22:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě moje zkušenosti s "kontrolou jízdenek" v lehátkovém voze:
Omlouvám se, že ČD tímto příspěvkem skoro vůbec nepomlouvám - stalo se to sice částečně na českých tratích, ale veškerá ne-kvalita se týká zahraničního personálu ... ale určitě, kdyby byly ČD co k čemu, tak zajistí, aby do Prahy jezdil personál vyškolený na 120 %

Takže jsem na konci května jel do Itálie a využil přímých vozů do Benátek (domovská správa OeBB). Slečna průvodčí (viz obrázek) ode mne vybrala jízdenku (tarif € 60 je skvělý, jen škoda, že se to moc nepublikuje - a to je asi chyba ČD*).
 

Po pohledu na jízdenku se zeptala "Kde máte průkaz Rail Plus" (viz okénko vlevo dole na jízdence Globalpreis). Moji odpověď, že "tou je česká Bahnkart", nepřijala ... naštěstí jsem měl Interrail pro Itálii, tak jsem jí odevzdal oba mezinárodní doklady.

Kdo do Interrailu doplnil datum 27/05 nevím; v daném případě mi to nevadilo, protože jsem stejně hned po příjezdu pokračoval z Benátek dál. Normální (turistický) cestující by ovšem třeba chtěl věnovat den prohlídce Benátek a pokračovat až večer (kdy už lze vyplnit okénko datem dalšího dne) ... a pak by mu to personálem vyplněné datum mohlo chybět.
"Drobná chybička" se objevila i po ránu - přičemž počet uživatelů byl 8 (slovy: osm)
 

Zajímavé je, že rakouský průvodčí lehátka ani italský průvodčí vlaku zpátečním směrem žádnou kartu railPlus nepožadovali - datum 29/05 mi na Interrail už nikdo nedopsal, přestože vlak vyjížděl z FS až hodinu po půlnoci.

* Smutnou skutečností je, že ČD tento přímý spoj do Itálie nepropagují. Pořád se ovšem dá najít aspoň na jízdních řádech. Na jízdních řádech z Benátek je uváděn jen jeho vnitrostátní úsek a příjezd na rakouskou PPS a k tomu značka pro "přímé vozy" - ovšem bez toho, kam a kdy jedou (do Prahy se jezdí jen přes léto a vánoce, do Vídně ovšem celý rok).
 
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 542
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 23:46:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zážitek je kupovat los Vyhraj a jeď zároveň s nákupem jízdenek...(jak to bylo patrně zamýšleno)

Z cca 12 případů jsem jenom jednou nemusel svou žádost opakovat... Při posledním nákupu už jsem ze zoufalosti nahlas řekl, že je pokladní nahluchlej a byl randál... Ale ten si to asi zasloužil... Fuj... Jestli já toto mám zapotřebí
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 699
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 01:35:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žážitek byl dnes v Holešovicích získat jízdenku na MHD. Ve vnitro pokladně mě poslala do mezinárodní, v mezinárodní krčila rameny s tím, že lístky nemá a nakonec to vydával pán v čekárně ČD Lounge, kam by normální lidi vůbec neměli strkat rypák. Stejný problém mělo i několik desítek dalších lidí.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1058
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 18:57:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč nezkusit štěstí v trafice? V Holešovicích si MHD jízdenky kupuji v trafice, co je poblíž pendolíní čekárny a zatím žádný problém.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2763
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 22:40:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor:
Mám dojem, že teď při výluce Masaryčky jezdí osobáky od Kralup do Holešovic, kde místo NAD dostane cestující lístek na metro (zdarma).
Totéž platí v Bubnech, akorát jsem měl dojem, že tam už pokladnu zavřeli...
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1060
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 22:49:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach ták. Totok jsem pražských poměrů neznalý netušil. Jsem myslel, že si Pes38 chtěl lístek koupit.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1654
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 01:06:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ona ta ČD Lounge v Holešovicích vůbec slouží všemu možnému, jenom ne klidnému a pohodlnému čekání cestujících první třídy. Jak toto kontrastuje s olomouckou ČD Lounge, kde jsem tři čtvrtě hodiny čekal úplně sám. Ani žádný zaměstnanec ČD tam po tu dobu nebyl.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 09:58:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Bubnech jízdenky rozdává výpravčí, který s nimi vyjde ven, takže nikdo nic hledat nemusí.
A na hlavním je bohužel nevydávají vůbec, takže když přijedu z Moravy a chci do Kladna, tak místo toho, abych jel přímým metrem na Vltavskou, musím pěšky na Masaryčku, tam si vyzvednout lístek, a pak metrem dvě zastávky s přestupem (nebo tramvají).
Já to teda řeším tak, že těch 14 Kč obětuji, ale pak nejedu do Buben, ale do Dejvic na autobus.
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 709
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 11:37:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To já mám režijku a abych nemusel odpoledne pro jízdenku na Masaryčku, tak si prostě vezmu jednu jízdenku ve vnitropokladně a druhou na informacích :-) Lidi přede mnou, kteří měli zpáteční jízdenku se však rozčilovali a dokonce chvíli chtěli vrátit peníze, když jim nechtěla pokladní dát 2 jízdenky s tím, že si pro ni musí na Masaryčku. Skutečně nechápu, proč na ZPÁTEČNÍ jízdenku nevydají rovnou jízdenky dvě To musel vymyslet někdo velice inteligentní.
Venca_151
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 7-2007


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 23:27:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevim jestli to tu už někdo psal, ale zveřejnim to. Při jedné jízdě R 375 Pannonia na hranicích ČR se SR na nás nácí borci začali házet kameny. No ale naštěstí nic nerozbili.
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 01:49:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Házení kamenů jsem už bohužel zažil několikrát na různých místech republiky. Naštěstí se u mých cest do okna netrefili.
Madusan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 05:53:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jízda včerejším Hradištanem na tu dlouho nezapomenu, neděle, obsazenost 140% krásně vyhřátá koženka v béčku,jedna senilní paní neustále zavírala okno což při 8 lidech v kupé vytvářelo nedýchatelný vzduch do toho spoždění takže v Přerově ujel přípoj na Ostravu, naštěstí počkal osobák tak alespoň s přestupem v Hranicích jsme nakonec dojel.A to všechno proto že mi ujel v praze IC po desáte, a jelikož jaksi pendolíno ze zásady nepodporuju tak se mi potvrdilo jak jsem psal před časem že spojení Praha Ostrava není tak ideální jak si někdo myslí, mám na dlouho vybráno a dálkově vlakem zase jen tak nepojedu.
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 712
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 08:43:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já zažil házení kamenem 2x - poprvé v EC 177 u Vraňan při 160 km/h. Naštěstí se okno nerozbilo žádné, ale přesto jsem zavolal na policajty, ať si tam pro ně přijedou. Podruhé v Kralupech házeli kameny ze skály na Pendolino, zavolal jsem městskou policii a ta je honila po parku. Pokaždé se jednalo o cca 12 leté děti.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 620
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 11:33:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Madusan: Měl si jet EC 109. Já jel až z Pardubic, ale na posledním představku s dalšími 6 lidmi bylo též fajně dýchatelno. Já stál až do Ostravy, ty sis aspoň sednul
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 596
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 13:42:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Madusan: Máš nosit kanady, a v případě potřeby je můžeš zout. Baba by ještě ráda stáhla okýnko...
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 15:08:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad házení kamenů:

Nevím jak by se těm dotyčným líbilo kdyby jim v noci vedle postele přistál takovej dvoukilovej šutr... Možná by si to příště rozmylsleli...:-))
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Madusan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 06:43:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad/ Fucza
Nechtěl jsem si neděli rozšířit o další nejotřesnější zážitek čekáním na hlaváku na EC 109, a s krásnou představou jsem odjel prvním nebližším spojem směrem na východ, výsledek viz.výše
Ad/ deka
Kanady nebyly třeba, v té kožence jak se smíchal vzhledem k venkovní teplotě pach všch cestujících to vypadalo jak v ženské šatně po 3 hodinách aerobiku
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 08:44:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravidelně jezdím z Otrokovic do Olomouce R 801. Občas se stane, že v Hulíně čekáme na zpožděný spěšný do Brna a toho využívám k ranní cigaretce. Dnes taky. Vylezu na perón ještě s jedním pánem (taky kuřákem). Vlak má složení 3xB (jeden průvodčí) a BDs + AB (druhý průvodčí). Hyperaktivní průvodčí, co měla na starosti Bčka, po mně hned šla jak po uzeném, že se na peróně nekouří a kdesi cosi. Ještě se trumfovali s tím druhým cvakerem, kolik že za to je pokuta - 100, 300, pak prý dokonce 1000 Kč. No bavil jsem se, dokúřil a šel si zase sednout. Vlak se rozjel a vletěla na mě, že prý jízdenky (to mě kontrolovala před 10 minutama). Tak jí to ukážu a už začala vyťukávat do POPky pokutu za kouření (to může? myslel jsem, že může dát jen za kouření v soupravě?). Ohradil jsem se, že pokud dá pokutu mně, tak musí dostat pokutu i ten pán. To prý ne, protože ten pán sedí v AB a tím pádem údajně podléhá jejímu kolegovi. Tak jsem jí řekl, ať laskavě ustoupí z dveří kupé, že si chci přesednout. Na to se rázně rozkročila ve dveřích, že mě jako nepustí (mám rád tyhle rozpálené třicetileté kočky) - tak jsem se začal celkem skvěle bavit. A prý, že na mě zavolá policajty/revizora/výpravčího, a že ti mě zkasírujou. Stále jsem trval na svém, že chci změnit vůz. Prý žádné takové a ŽE MĚ ZAMKNE V KUPÉ! To už jsem to nevydržel a začal jsem se řezat jak puberťák. Tak jsem se jejím hysterickým hláskem dozvěděl, že su "otřesnej" a že to ještě nezažila. No přestalo ji to bavit a dala si odchod. A pak, že ve vlaku je nuda...
Yeah FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ - můžu taky?
Acline
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 09:39:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec, fakt skoda, ze si sa jej neopytal ci nechce zamknut s tebou.
Atlantic Coast Line, The Standard Railroad of the South
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 728
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 10:09:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P: Á další feťák, kterej si myslí, že kvůli jeho závislosti to musej čuchat i ostatní. Byla tam kuřácká zóna? Jestli ne, tak jsi bezohledný závislý idiot a ty benga na tebe měla zavolat...
Zamávejte autobusu ... možná Vám zastaví ..., a to i na zastávce, kde běžně nastupuje 10 cestujících. DP a ROPID pro nás...
Ice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 644
Registrován: 10-2002


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 10:11:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: ...a už začala vyťukávat do POPky pokutu za kouření (to může? myslel jsem, že může dát jen za kouření v soupravě?)...

Viz. SPPO:
140. Kouření je v prostorech stanic, označených jako prostory přístupné veřejnosti (včetně odbavovacích hal, podchodů a nástupišť), a ve vlacích ČD zásadně zakázáno. Kouření však může být povoleno:

a) ve spěšných vlacích, rychlících a vlacích vyšší kvality, pokud jsou vybrané vozy nebo jejich části označeny příslušným symbolem, který kouření povoluje;
b) v označeném prostoru vyhrazeném ke kouření, pokud je vybudován a řádně označen podle zákona č. 379/2005 Sb., ve znění pozdějších předpisů o opatřeních k ochraně před škodami způsobenými tabákovými výrobky, alkoholem a jinými návykovými látkami a o změně souvisejících předpisů.
...
142. Za porušení zákona č. 379/2005 Sb. ve znění pozdějších předpisů a přepravních podmínek překročením zákazu kouření, vybere pověřený zaměstnanec ČD přirážku 500 Kč od každého, kdo se uvedeného jednání dopustil. Zaplatí-li cestující přirážku v hotovosti na místě nebo v kterékoliv výdejně jízdenek vybavené zařízením pro elektronický výdej jízdenek (UNIPOK) do patnácti kalendářních dnů včetně ode dne vzniku povinnosti zaplatit, bude přirážka snížena na 100 Kč.
http://fotodoupe.net
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 10:33:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen pěkně kuřte, dětičky... narodí se vám zrůdičky.
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 10:37:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vašut: Neházej všechny do jednoho pytle. Já sám jsem kuřák ale na nádraží se snažím nekouřit. (ono to pětikilo pokuty za to nestojí - nevím jak jinde ale tady v Brně po tom fízli jdou jak slepice po flusu) Ale pokud už není vyhnutí tak si jdu aspoň stoupnout někam na kraj nástupiště nebo co nejdál od lidí. Ve vlaku se snažím jezdit pokud možno v kuřáckým kupé a pokud se mnou jede v kupé nekuřák tak mám bouhžel smůlu a respektuju to že spolucestující nekouří...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace