K-report
 

Archiv do 27.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v Ústeckém kraji » Staré archivy » Archiv do 27.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2033
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 11:07:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přípoje by měly být dobré všude - ne pouze do Prahy. Špatné přípoje a špatně sestavený jízdní řád může pohřbít kdejakou trať. Akorát je otázka, jestli se někde ten jízdní řád a přípoje nedělají špatně úmyslně, aby se z vlaků vyhnal co největší počet cestujících...
ICQ -> 21 65 33 068
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2697
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 12:03:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt, Chich, ad.:
Mě se okolí té tratě při projížďce docela líbilo. Ani nejsem, jak si možná někteří myslí, pro zastavení dopravy na této trati. (O pár příspěvků výše jsem psal o velikosti Třebenic ad.)
Je ovšem třeba zdůraznit jednu věc - tak jak nejde podporovat cestovní ruch bez dopravy, tak nejde podporovat dopravu bez cestovního ruchu. Oboje musí jít ruku v ruce a proto je důležité, aby se kraj zaměřil na propagaci regionu a současně i zajistil dopravu.
Ovšem zrovna podpora turismu a VHD nějak s Šulcem prostě nejdou dohromady.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1708
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 12:28:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: to samé jsem již psal o xy příspěvků výše...

Mates: jistě, stačí číst celý můj příspěvek a určitě by sis v reakci na tebe všiml aj věty a to se nemůže změnit? :-) Mimochodem, právě současné přípojné vazby na R z a do Prahy/Ústí n.L. obsazenosti osobních vlaků na 113 výrazně pomohlo...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Hansi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 13:46:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bureš: Až zase někdy budete vandrovat kol Lovoše, stavte se u nás na hradle, ať pohovoříme o mechanikách a jejich muzeálním druhém životě, peripetiích při jejich zprovozňování, třeba budování drátovodů, svěšování, atakdále. Karloslta vemte s sebou, třeba něco vybádal o těch mechanikách v Opárně nz.
Jo, abych nezapomněl, hr. Bystřany se i se svými dálkovými mechanickými závorami brzy odebere do věčných lovišť, takže doporučuji dokumentovat.
Zdraví LG
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1711
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 16:09:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hansi: u vás na hradle? :-) vše co se mi zatim podařilo zjistit je pouze v oněch lednových mailech
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Hansi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 16:25:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Karolslt: Hradlo říkáme tomu domečku na zahradě, odkud se stavějí návěstidla. Hradlo jako takové v Malých Žernosekách na zastávce - do úplného konce s mechanikami - skončilo 14.5.1982, jak to letí, už je to 25 let.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1712
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:49:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hansi, myslel jsem si to :-)
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 856
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 12:11:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bureš: S těmi přípoji je to tak, že jich je užitečné mít co nejvíce. Letos to vychází pěkně, Lovosické lokálky mají přípoje ja na rychlíky v obou směrech, tak na ostatní lokálky. Pokud by se ale rychlíky v Lovosicích nepotkávaly, pak bych preferoval přípoj na rychlík do Prahy a na Ústí jen osobák, není to velký rozdíl v jízdní době.
libochovičák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.95.200
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 10:38:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates svými příspěvky ukazuje že České středohoří příliš nezná. Kup si nějakou publikaci o Českém středohoří, prohlídni si ji a pak jdi na výlet.Podobná krajina v Evropě se nachází až někde ve Francii.
Další blábol byl tvrdit že Libochovice nejsou místním centrem.Ročně je navštíví mnoho turistů a to i ze zahraničí např.SRN,Francie,Ruska nebo Holandska a představ si oni se dokonce koupou i ve stoce jménem Ohře.Hazmburk a zámek byl několikrát v televizi a je známý všem obyvatelům ČR,kteří mají základní vědomosti ze zemáku základní školy.Pro místní mají význam služby ve městě, jako jsou školy, obchody, restaurace, úřady a zdravotnické zařízení.
Nemohu napsat nic jiného než že souhlasim s Karlosem a spol.Litoměřice jseou taky moc krásné. Rušit další tratě je blbost. Lidi budou jezdit, když bude solidní JŘ.
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 21:57:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

libochovičák a Karlos:Pánové.Je vidět,že jste dobře zasvěceni do dopravy kolem uvedených tratí.Co maslíte,nebylo by dobré,kdyby jste "namalovali" jízdní řády,vytiskli je doma a potom případně dali třebas starostům obcí kteří jsou objednateli dopravy?Ti by mohli s takovými argumenty vyrukovat na Šulce a jeho poddané třebas hromadně,při nějaké tej poradě na kraji.Námět takového sezení?Pojeďme za Přemyslem oráčem.(Abychom nemuseli jednou rozorávat asfaltovou zeměkouli)
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 06:18:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neděle, vlak 26804 ( v 9:10 z Mostu do Moldavy ), typická sestava 2x 810 + Baafx předělaný na kola.
Baafx plný kol, kola i v motorech.
Jo, jo, tak vypadá nevytížená trať
Přístup Hejtmana Ústeckého kraje likviduje vlaky,
Přístup primátora Teplic likviduje trolejbusy
Kurt_mužík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 15:19:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, jo, tak vypadá nevytížená trať

Kolikrát denně to tam tak jezdí, každou hodinu?
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 862
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 15:41:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9:10 O víkendu za dobrýho počasí bývá tento spoj solidně zaplněn,to snad ale nikdo nikde nezpochybnoval
Mates111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 22:11:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libochovičák: Nauč se číst, já psal, že Libochovice místní centrum jsou a proto by zde měl být přestupní bod mezi vlaky a autobusy. Stejně tak i Úštěk. Co si ale myslím je to, že 113 a 097 nejsou tratě na základní dopravní obslužnost, jelikož jsou kolem trati jen samé malé obce. Snad až na Třebenice. Proto když už tratě zachovat, tak jen jako turistické, popř. zde zavést něco jako systém vlaků na objednávku. Ale na stabilní jízdní řád to podle mě prostě není.
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 22:18:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates111 : jel jsi někdy vlakem po 113 ?
Mates111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 22:28:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831: Tak přiznávám, že jsem tam nejel, ale domnívám se, že je to větší předpoklad nezávislého pozorovatele než když tam jezdím denně. A přiznejme si, že každý na tomto fóru hájí své zájmy..
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 22:32:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates111 : to my bylo jasný jinak bys to nemohl napsat.
Mates111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 22:36:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831: Ano přiznávám, že to znám spíše z mapy. Tak mi řekni, jaký typ lidí trať nejvíce používá? Jsou to lidé cestující do práce, nebo spíše nárazoví turisté? Je vlak pravidelně obsazován alespoň 20 lidmi nebo je to blíže k situaci, že někdy nejede ani pět lidí a jindy lidé stojí?? Rád se poučím a třeba pozměním svůj názor...
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 22:47:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates111: vyzkoušej si vyjet na výlet vlakem 26504 a uvidíš jak tam jezdí málo lidí.Když by měli zastavit dopravu na 113 tak by ji měli zastavit i na 063,kde jsem několikrát jel v 809 sám.
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 22:58:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates111: Největší obsazenost je v úseku Lovosice-Třebívlice a na trati lze potkat spíše lidi cestující do práce,nebo na nákup.V úseku Lovosice-Třebívlice je vlak obsazen 20 lidmi a více.
Čížkovice-Lovosice skoro vždycky musejí cestující stát.
Turisté: Těch v Českém Středohoří moc není,ale v sobotu a v něděli je ve vlaku potkáš.
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 00:38:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každé 2 hodiny v taktu a dopoledne bývají o víkendech plné skoro fšecky.
Fakt je, že vozí mosťáky, tepličáci mají svoje cyklobusy.
Přístup Hejtmana Ústeckého kraje likviduje vlaky,
Přístup primátora Teplic likviduje trolejbusy
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 00:16:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem se svezl po trati 073, opravdu hezká, ale připadá mi nějak málo udržovaná, koleje zarůstají trávou. Co jsem nepochopil, bylo nasazení sólo 810. Na dvoukolejné elektrifikované trati! To takhle jezdí pořád?
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1732
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 00:43:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čsad: nikoliv, turnusově je tam nasazený solo vůz ř. 830.
Kdy jsi tam potkal 810ku? Hold to není koridór, tak se ta tráva až tak moc neřeší...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 00:57:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt:
Kdy jsi tam potkal 810ku?

Jel jsem s ní 19. 6. odpoledne z Děčína. Dokázala zkrátit zpoždění na odjezdu cca 10 minut (čekání na zpožděnou Vindobonu) na 4 minuty ve Střekově.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2715
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 11:34:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates111:
Někde nahoře jsem, myslím, o vytíženosti vlaku na 113 při mé cestě psal. Uznávám, že to není příliš reprezantativní vzorek ta jedna jízda, ale pořád lepší než jen ta mapa.

Co se turistů týče, fakt nějak nevim. Je to sice pěkná oblast, ale bez propagace a dalších služeb. A bez toho tam těch lidí nikdy moc jezdit nebude. Myslím, že taková Šumava, Jizerky nebo Jeseníky (nebo i to České Švýcarsko) jsou mezi lidmi prostě víc populární.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1734
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 13:30:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: no jistě, krásná oblast, leč turistů poskrovnu. jde právě o to, ty lidi sem přilákat. Bez propagace to nepujde. Osobně si myslím, že vůči Beskydům, šumavě, krakonošovic horám jsou konkurenceschopné... Akorát ta reklama porád pokulhává...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1443
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 14:41:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo přátelé, začněte počítat, kolik lidí tak můžete přilákat na opravdu krásné Středohoří.
Cizinci, ti mají rovnítko ČR=Praha, ti všímavější ještě tak další památky Unesco a ti jednodušší tržiště u hranic a slečny u silnic. Z toho plyne, že z této skupiny lidí zlákáte jen jedince, takže nábor pomocí reklamy je celkem ztrátová záležitost.
Další významnou skupinou jsou Pražáci, Brňáci apod. Jenže ti mají své hory, svá místa, své chaty a chalupy, popřípadě pojedou tam, kde je to In, to znamená Šumava a Jižní Čechy. Zde je sice efektivita cílené reklamy větší jak u cizinců, ale opět nic moc, stále jsme ve ztrátě.
A poslední skupinou jsou Ústečáci, Mosťáci, … jenže ti mají Krušné hory, Středohoří západ, východ, ale hlavně hyper/supermarkety, Chorvatsko apod. Zde je reklama sice relativně účinná, mají to za humny, ale nabídek je oproti oslovitelným obyvatelům docela dost a nezapomínejme, že ačkoli je zde hodně měst blížící se počtem obyvatel stu tisíc, díky sociální skladbě je potencionálních klientů tak kolem 40% … No a teď babo raď, co s tím …
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 14:56:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro názornost úplně postačí navštívit jedno teplé letní víkendové odpoledne rozhledny na Blatenském vrchu a Auersbergu (jsou na dohled od sebe). Zatímco na Blaťáku narazíte na turistu spíše náhodou, Auersberg je plný téměř vždy, restaurace, zábava pro děti ... Ono je to spíš v lidech než v krajině.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1267
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 16:36:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad karlsot,dnes na Střekov 810 204-8,830 měla MM.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1735
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 17:18:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006: tipoval jsem to na MM. díky
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Toníček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 20:05:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak se to koukám nepovedlo,tak to sem dám ještě raz.Bobina včera štastě dorazila do Ústí n/L západ (u chemičky)krátce před patnáctou hoďkou a takřka hned jela odstavit soupravu.Pasažéři vystoupili na Střekově.(pravobřežní stanice).Potom odstup do depa.
 
Mates111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 19:29:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m: naprostý souhlas. Ono jedna věc je, že to někde pěkně vypadá a druhá, že tam lidé jezdí. Domnívám se, že České Středohoří může přilákat tak maximálně lidi z blízkého okolí (do 30 km). A jak už bylo řečeno dříve, domnívám se, že by měla současně probíhat propagace území a doprava do něj. A ne zachovávat dopravu s tím, že je oblast potenciálně zajímavá. Je mi ale jasné, že Ústecký kraj a turistika k sobě moc nejdou. Hlavně pak propagace silně zaostává za ostatními kraji. Až snad na České Švýcarsko, které o turisty zájem má. Ale to není zásluha Ústeckého kraje, ale spíše místních sdružení.
Co ale s tím vším? Toť otázka...
Toníček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 01:08:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates111:-Ono to skutečně vypadá tak,že cesta po "severu je od chemičky k chemičce sebelépe voňavé,či návštěvu měsíční krajiny za pakatel."České Středohoří ale je o zcela jiném.Věřím,že oživení teprve přijde,che to čas a propagaci jakožto kvalitní obrázky.Potom solidní dopravu s využítím třebas farem s koňmi.Výhled z jednotlivých vrcholků "sopek" je fascinující.Ten,kdo jej jednou viděl se opět vrátí ale musí mít čím.Bohužel se opět jedná o Šulcův prokletý kraj.Opět-vybrakováno uhlí a nezaměstnanost-čili malá kupní síla.Ve skutečnosti tento kouzelný kraj (středohoří) na svoji dobu teprve čeká.Je tudíž třeba se na to připravit!Ve zbudování velkých parkovišť a silnic ale cesta nevede.Ty kraj spíše zničí,ublíží mu a celý jej znehodnotí,ba spíše jej umrtví.To je skutečně škoda!
Mates111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 09:15:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toníček: Já vím, že Ústecký kraj nejsou jen paneláky, chemičky a uhlí. Ale při srovnání s ostatními kraji mám pocit, že co se týká přírody, stojí pozadu. ČR má svoji Šumavu, Krkonoše, Český ráj, Moravský kras atd. a na tohle prostě České středohoří nemá.
Je otázkou, jaký způsob podpory cestovního ruchu je nejlepší. Např. parkoviště u Panské skály turistický ruch nezvýšilo.
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 10:24:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m: Ja jsem Liberecak a do Ceskeho Stredohori jezdim rad! ;-) Ale ja jsem divny pripad, neb jsem historicky tez Ustecak, Decinak a Sneznicak.

Mates111: No to parkoviste v Prachni je strasna obludnost. Driv tam tu a tam zastavilo auto na kraji silnice a taky to stacilo.
MHD Liberec
Toníček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 11:11:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

parkoviště v Prachni:No a je to.Jasný příklad toho,jak lze zničit kousek krásné přírody.Hlavně že je tam asfaltový plac.Holt bude musit Šulcův ouřad k tomu parkovišti nechat zbudovat za penízky poplatníků,kterým často nenabídne ani možnost dopravy (vesnice o sobotách a nedělích pokud tam v týdnu jezdí pouze busy jsou odřízlé od světa!)nějakou dálnici.Poněvadž gumídci si jináč cestu nenajdou.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1743
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 11:43:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates: byls ve Středohoří?
S názorem jako máš ty na náš kraj jsem se již mnohokráte setkal. Ústecký kraj není jen chemička, uhelná díra a paneláky. Tato charakteristika kraje je velmi mylná - dyt podkrušnohorská pánev, jež náš kraj toliko proslavila je sotva čtvrtinou rozlohy kraje...
Osobně tě zvu na návštěvu, s průvodcem :-)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Takový amatérský nákuk na krajinu severních Čech (resp. České Středohoří)... Foceno v různou roční dobu
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Motoluban
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 3-2007


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 14:05:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to tu nejsou fotky třeba z rozhledny na Varhošti.
 
 Nebo z věže na Hazmburku.
 .To jsme ale trochu odbočili od vlaků.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2734
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 17:28:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt:
Ne že bych s Matesem111 vždy souhlasil, ale nejdřív čtěte jeho příspěvek č.31 pořádně. Zvlášť první větu.

Jinak musím opět připomenout, že pěkná místa bez turistů jsou pro dopravu nezajímavá a že doprava a propagace musí jít ruku v ruce. Jedno bez druhého jsou vyhozené peníze.
Kupříkladu dnes jsem v MF DNES našel celou přílohu o Šumavě. Nevím jestli jsem měl zrovna "kliku", ale podobnou přílohu o Českém Středohoří jsem ještě neviděl.
Také tam mmch zmiňují možnosti ubytování. Když jsem před pár lety hledal ve Středohoří kempy pro případ, že by se nedalo nocovat pod širákem, nějak jsem je nemohl dohledat (nakonec jsme jeli jinam). I tady by stálo za to zlepšit služby, příp. informovanost.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1745
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 18:19:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: hmm, nečetl jsem zrovna pořádně. mi ten zbytek jeho příspěvku připomněl mnoho a mnoho názorů, s nimiž jsem se setkával...

Ono je taky problém, že platí nízká poptávka - nízká nabídka...
Je toho hodně co zlepšovat, sami od sebe turisti nepřijdou a ubytovací kapacita bez turistů je taky k ničemu... Musí to jít ruku v ruce. Sleduji v Litoměřicích, jak při neustálém vzrůstu turistů stoupají i ubytovací kapacity...


(Příspěvek byl editován uživatelem karloslt.)
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Redbird
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 2-2007
Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 13:55:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem ze Středních Čech, přesto si myslím že není dramatičtější krajiny v Čechách než je Porta Bohemika a celé České středohoří.
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1314
Registrován: 7-2002


Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 19:15:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toníček: Ne, že bych chtěl nějak hájit Jirku Šulce, ale s Práchní nemá nic společného - ta je totiž už v okrese Česeká Lípa = Liberecký kraj.

Karlos:
"Jen bílou orchidej...."
Toníček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 20:36:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fantomasdc:Pardón.Nějak mi unikl ten kousíček kousku kraje.Snad tam ale doprava lépe zraje.Díkec za opravu.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2044
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 10:54:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Např. parkoviště u Panské skály turistický ruch nezvýšilo. - ani se nedivím, taková hrůza spíš člověka odradí. A to jsem ho viděl jen v době výstavby a stačilo mi to...
ICQ -> 21 65 33 068
Intercity
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 11:34:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: Vinice Velké Žernoseky
Je to například zde http://www.mtloko.net/vlaky/122/04.jpg

(Příspěvek byl editován uživatelem Intercity.)
Mates111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 12:23:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: Tak ona doprava bez turistů je něco podobného jako ubytování... I když pravdou je, že České středohoří je spíše na jednodenní výlety...

Ono vůbec České středohoří nikdy nebude masovou záležitostí, protože prostě příroda a kopečky dnes už moc lidí nenadchnou (mě osobně však ano...:-) )

Vrátím-li se k železnici, tak problém je v tom, že v současné době ubývá počet cestujících téměř na všech menších tratích. A to je to co je třeba změnit. Na většině železničních stránkách když se řekne Ústecký kraj, už se diskutuje o rušení tratí. To je ale dle mého názoru naprosto špatně. Proč se spíše nediskutuje o tom, jak to udělat, aby lidí jezdilo více???
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2051
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 12:37:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč se spíše nediskutuje o tom, jak to udělat, aby lidí jezdilo více??? - Přesně tak, nad tím by se mělo přemýšlet. Když ono je ale pro spoustu blbců jednodušší nepřemýšlet a zrušit...
ICQ -> 21 65 33 068
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1748
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 13:05:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mates111: protože kraj se netají snahou rušit. Takže pak je dvojnásob jednodušší diskutovat o tom, která pujde nejdřív a která "až pak".
Mimochodem, osobáky na 113 letošní JŘ pociťují silný nárůst cestujících
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2055
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 13:28:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, osobáky na 113 letošní JŘ pociťují silný nárůst cestujících - to by v tom byl čert, aby je nějakým geniálním tahem z těch vlaků zase nevyhnali.

Ještě k té Panské skále - kdyby nějaký vůl v 70. letech nezrušil trať vedoucí okolo ní, mohl tam teď krásně zajíždět motoráček pendlující z Č. Kamenice do K. Šenova. Ale toho už se asi nikdy nedočkáme :-(
ICQ -> 21 65 33 068
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1749
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 14:49:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to by v tom byl čert, aby je nějakým geniálním tahem z těch vlaků zase nevyhnali.
No šak, k 8.12.2007 končí os. doprava na trati. A dle posledních zpráv bez náhrady. Současný stav autobusového spojení je asi dostačující.
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2058
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 15:04:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: Tak snad je ještě šance to nějak zvrátit, ne?
ICQ -> 21 65 33 068
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 19:53:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nový jízdní řád je sice dobrý pro cestující, ale stihnout v Třebívlici ohlašovací povinnost a zapsat se do telefoního zápisníku za půl minuty - je nereálné
Zderadíček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 4-2007


Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 19:57:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedy chlapi, já jsem až z Asie (podle jednoho ústečáka je to vše od Kolína na východ, tedy už i Pardubice), až ze Zlínského kraje. Měl jsem teď tu čest, že jsem byl celý týden v Ústí, ale musím vám říct, že cestou jsem měl na několika krásných místech potřebu vystoupit a krajinu prozkoumat detailněji. Samozřejmě, že přes měsíční krajinu jsem nejel, ale o samotném Ústí jsem si musel názor opravit.Panelákové zhovadilosti máme po celé republice, v Ústí jen možná víc megalomanských budov, ale tolik zeleně jsem nečekal.A sedět na terase Střekova a čučet na vlaky (a i na lodě) bych možná vydržel celý den.Chci jen říct, že všude je něco krásného a chce to jen nápad.Tak já bydlím 40 m od koryta řeky Moravy a již téměř desetiletí se tu přes sezónu prohánějí za a) cyklisti po břehu a za b) výletní lodičky - zásluha spolku, který obnovil Baťovu vodní cestu - viz www.batacanal.cz Takže hoši, přijeďte k nám, je tu hezky a "Baťák" i cyklistická vinařská stezka čekají...
Ve správnou chvíli na špatném místě !
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 21:47:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém Českého středohoří je mimo jiné v roce 1945, resp. to, co následovalo po něm, kdy se do jeho devastace vrhnul český živel. Dnes je tvořeno umírajícími vesnicemi, kde místní obyvatelsvo, pokud nedojíždí někam dolů za prací, je po krachu státních statků doma na podpoře. A z této nevhodné sociální skladby se jen tak nemohou rekrutovat lidé, kteří budou pracovat pro cestovní ruch. A ten klade třeba ve vztahu k osobnímu vystupování úplně jiné nároky než třeba práce v zemědělství. Řadu turistických aktivit ve Středohoří proto často rozjíždí přespolní, u místních to bude ještě minimálně generaci trvat.
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 10:41:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt-ta fotka, Žernoseky-v místě přívozu?
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 11:34:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_kašpar:
přesně tak, bohužel.
To je jedna z oblastí, kde neplatí ono oblíbené "bolševik je už 18 let v zadeli, tak se na něj furt nevymlouvejte".
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1751
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 12:22:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Intercity, Glagol: ano, jsou to vinice u Velkých Žernosek :-)
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 00:04:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karlos & Co. -Středohoří je fajn, Porta Bohemica, Píšťanské jezero etc - skvělé vč. vláčků (a kvalitních)po obou stranách řeky.
V dosahu mého velocipedu je krajina do 20km od Teplic. Kopce, kopce, kopce!
Např. okolí Milešovky, Březina, Vojenský rybník, Lukov etc. Jsou to zvláštní místa odkaz, odkaz. A nikde ani noha . Prostě jak jsem zvyklý, sám v pustině (ta je 10km od dálnice )
Mně to vyhovuje. Turismus dle Pražských definic tady není a do 10 let ani nebude (zaplať p.b.).
To už raděj obětuji nějakou tu lokálku (2ks). I když ta do Opárna a Lovosic (můj kladný postoj, protože ji používám).
Upozornění pro cyklisty a jiné sportovníky-středohoří nemá žádné hřebeny, žádnou rozsáhlou náhorní plošinu->každý kopec znovu +200-500m.
Uffff.
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1315
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 10:55:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Glagol: Pro upřesnění - západní středohoří nemá žádné... Východní část (=ta na druhém břehu Labe) je tak trochu jiná
"Jen bílou orchidej...."
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 10:02:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fantomasdc-co se týče profilu vých. středohoří máš asi pravdu-nemám osobní zkušenost (na kole).

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace