K-report
 

Archiv do 17.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Odstavené stroje, vraky a torza » Staré archivy » Archiv do 17.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Komotauer
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.26.42
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 17:01:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bafy. to je tím, že už není u korýtka v NTM Zeithammer, takže se nyní po republice zachraňuje, co se zachránit dá
Všechny majetkové věci jsou vždy v pořádku, takže žádný odvoz se načerno uskutečnit nemůže a taky by nikdo rozumný do toho nešel.

Nic proti, ale tohle jsou opět jenom nepodložené informace z kategorie hospodskýcj keců
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 18:26:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NTM převzalo ze sbírek bývalého Skanzenu podle mého seznamu z lokomotiv 365.020, 422.002 (ta byla na pomníku v Kralupech n.V.), SONP 32 (EP 1000-dnes ve Veselí n.M. rozebraná),310.0134, M 120.477 (použit na náhradní díly pro M 120.417), dresínu Dm 4-26006, nespecifikovanou úzkokolejnou el.lokomotivu a vozy Fk, Bi a Ba/u 619.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 08:09:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta "nespecifikovaná úzkokolejná ellok" byla původní Siemenska ze Spolchemie. Zhruba před 20 lety jsem ji ještě fotil v Č. Třebové, navagonovanou na nízkostěnném voze. Myslím, že později se dostala do muzejních sbírek na Slovensko (přes Štiavničku - viz téma "Úzkorozchodné dráhy"), podobně jako jiná vozidla z Třebové. Např. Ba/u 619, upravený z motoráku M 21.o, původem z Osoblahy. Nyní slouží jako řídicí vůz na ČHŽ (k M 21.004).
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 08:32:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad:Cogwheel
V seznamu, který byl vytvořen v roce 1982 při likvidaci Skanzenu je popisována jako el.úzkokolejná lokomotiva. Taky jsem ji na plošiňáku fotil a je to loko ze Spolchemie, dnes vystavená v Muzeu v Bratislavě. Ten seznam není kompletní, některéá vozidla nebyla do Č.Třebové převezena a tak se na seznamu již neobjevila.
Bafy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 08:44:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Komotauer:
"Nic proti, ale tohle jsou opět jenom nepodložené informace z kategorie hospodskýcj keců "

Tak to nekecám
Rozhovor s provozním náměstkem... K této krádeži málem došlo v DKV Česká Třebová, kdy si zde NTM dojelo pro svoje D a ještě další vůz, a jak se procházeli po depu a hledali svoje vozy, tak si řekli i o M274.003 a posunovač s fírou jim ho vytáhli. Ale v tom se o tom dozvěděl Ing. Hartman, a žádal zástupce NTM o dokumentaci, kde by bylo napsáno, že šíp je majetkem NTM. Nic neměli, tak jim šíp byl ze soupravy odebrán a vrácen zpět.

A pak že se trvale nepřivlastňují věci cizí....nebo jak to nazvat ?

Šíp je veden v majetku DKV.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 08:49:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem během studií v Žilině cca před 25 lety měl možnost do toho delimitačního seznamu tehdy rozpouštěného českotřebovského skanzenu nahlédnout a nějaké údaje jsem si z něj opsal. U leckterých vozidel se předpokládala šrotace, díkybohu k ní nedošlo a vozidla se zachovala dosud, buď na Slovensku, nebo v "nestátních" muzejních sbírkách. Mám dojem, že z kolekce v Třebové byl zachráněn i nyní provozní "albatros" 498.022.
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1254
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 08:53:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musím potvrdit Bafyho,ano tak to přesně je,šíp je majetkem DKV.
..pořádná mašina má kotel a komín..
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 11:10:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také 498.022 byl v majetku Skanenu.Dále třeba 475.111 atd.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 511
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 11:38:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Komotauer:
"Nic proti, ale tohle jsou opět jenom nepodložené informace z kategorie hospodskýcj keců "


NJN, koho chleba jis, toho prd*l lizej...
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 20:06:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No v dobách socialismu, kdy všechno bylo státní a kdy se majetek přeléval mezi jednotlivými státními složkami pomocí hopodářských smluv nebo i bez něj a pak množství inventarizací a kouzelné "vzato na stav nálezem". Kolik vozidel jezdících a stojících na kolejích by mohlo "vyprávět"...
pozorovatel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.185.6
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 21:24:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Domnívám se, že je lepší když tento seznam se již těžko hledá. Určitě by některým novodobým majitelův některých vozidel ze Skanzenu nemuselo být zrovna nejlépe.
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 13:24:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V seznamu Skanzenu, zmiňovaném výše jsou vyjmenováni vlastnící, kteří nabyli rozhodnutím o zrušení Skanzenu jeho vozidla. Bohužel některých byl nabyvatel Kovošrot. Ty které přežily, většinou vlastní tam uvedení vlastníci. A další změny se už bývalého Skanzenu netýkají.
MaS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.108.248
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 12:14:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel zkušenosti s panem Ing. Hartmanem z DKV Česká Třebová nejsou ideální - asi si stále myslí, že v Třebové někdy nějaký skanzen vznikne, alespoň to tak popisovali známí, kteří měli zájem získat jeden vrak z Třebové, proti čemuž se dotyčný postavil. Škoda - hlavně pro to vozidlo.
P.S.: Tím nechci snižovat jeho zásluhu o nostalgii v DKV ČT, ale je dobré vědět na co mám a na co nemám sílu....
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 14:08:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Třebové chcípl s nostalgií pes, snad tam dosud obchází duch zmařené snahy o skanzen.To že je tam provozní pára a několik historických vozidel nic neznamená. Nebýt Hartmana není tam ani to,ti kteří se starali o páru, jsou většinou již odejiti do předčasného důchodu a nikdo tam za ně není. Stejně je to s tzv.motorovou sekcí. Na vše tam zůstalo málo lidí bez podpory vedení. Hartman má také svázané ruce a že by si představoval, že v ČT vznikne skanzen, tak o tom pochybuji. Díky jeho podpoře a přístupu k nostalgii je zde to co je. Celková situace na dráze úpadku nostalgie v ČT jenom napomáhá. Tamní spolek už prakticky nikdo nevede, chybí nějaká osobnost, která by tu káru postrčila dále. S párou se jezdí stále stejné věci (Telč) a nikdo z vlastní iniciativy nic nového nepořádá. Výmluvy, že z ČT nikdo párou nepojede, nejsou na místě, vše záleží na řádné propagaci a přípravě. Ale když se na jízdu, která se koná v sobotu vyvěsí plakátky ve čtvrtek, už je pozdě a vlak jede žalostně prázdný a akce je prodělková.A tak je lepší a hlavně pohodlnější nic nedělat.
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 14:40:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Past: Dovolím si tvrdit,že v brzké době se s nostalgií u ČD určitě něco pozitivního stane.Nechte se překvapit. Odhaduji to na začátek nového roku,tento už se dojede po staru. Mám možnost to nějakým způsobem ovlivnit,tak doufám,že návrhy nezůstanou v šuplíku a že se s nima začne pracovat na příslušných místech. Konečně někdo z vyšších míst se začal o nostalgii zajímat v dobrém slova smyslu.
MaS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.108.248
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 15:23:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečně někdo z vyšších míst se začal o nostalgii zajímat...- to jako meteorologové na Sněžce? Vyšší místo v naší republie neznám.
Past: S vaším hodnocením ČT plně souhlasím - rozhodně nechci být vůči Ing. Hartmanovi nespravedlivý. Škoda, že lidé co odešli do předčasného důchodu nezůstali u té páry alespoň jako koníčkáři.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 17:11:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČmoudČmoudík: tak to jsem zvědavý
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1291
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 20:25:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čmoud..kéž bys měl pravdu kolego..situace není jednoduchá asi nikde..
..pořádná mašina má kotel a komín..
DOLO
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.55.162
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 22:05:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čmoudíku, máš pravdu ČD se už konečně v tu dobu přiblíží ke konečnýmu rozkradení. Korytáři rozeberou poslední zbytky toho, comá cenu. Kargo si pojede po svym. Kraje se na dotace nostalgie víš co... Něco taky céřinky céřinek. A to ostatní via Tlumačof. Rád bych se mýlil. Z jinýho soudku: s.Zeman Milouš se Šimonovskym sliboval Ostravě dálnici do dvou, tří let. No a už se ví, že někdy 2012-14 ?? No a dráze to tyhle sudičkové nalajnovali taky. Tak vol sexuální demokracii.
Mdt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 14:51:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je ale pravdou, že se s nostalgií na ČD něco děje. A je třeba to i ocenit. Nevím komu za to vděčíme, ale prosazení a uskutečnění toho, že alepsoň určitá řada vozidel dostala svůj původní nátěr, je pro mě v téhle době takřka neuvěřitelné oživení. A i toto by se mělo ocenit. Mj. nejeden fotograf a příznivec při pohledu na jednotku 451 v původním nátěru zatlačí slzu v oku. A není se čemu divit.Přesto, tomu kdo dovedl toto prosadit, já posílám velké Díky.
Dvavašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 18:45:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano je to pravda.S železniční nostalgií se skutečně něco děje.Mašinky se odstavují a ty co jezdí tahají kde co!Fuj!Jinak vzácné osobní vozy (Valmez) hnijí v kopřivách.Jediné co je dobré jsou vlaky luženské výtopny.Bohužel stále ve stejném místě.Historické lokomotivy jinak tahají pravidelné vlaky ke své škodě.Mají vyjet tak pětkrát do roka v čele historického vlaku!Stejně tak Bobiny,skutry čmeláci a jiná železniční "havět" co dráze spíše vadí.No jak bylo psáno výše.Po nostalgii kručí spíše v břiše.Vidím spíše úpadek.Cargo ro zřejmě moc nepodpoří.Vznikající instituce bude mít pěknoučké provize aby se uživila.To ale není výýdělečný podnik a na rozkrádání je třeba si posvítit.Jinak právě socka dala v poslední době dráze penízky a to dokonce na nová vozidla.Není jen Eurofima...
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1297
Registrován: 9-2003


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 18:54:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cargo je ta poslední ,byť zatím neexistující společnost kterou by zajímala nějaká nostalgie..A dotaz: jaká "socka" a jaké "dráze" dala peníze?
..pořádná mašina má kotel a komín..
Kozel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 11:32:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pánové kdo má zájem ,tak je asi otázka pár dní než definitivně zmizí vrak M295 na Černém mostě ! Někdo to tam chodí rozebírat autogenem...
www.zeleznice.biz
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1302
Registrován: 9-2003


Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 14:54:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Romošrot?,bylo by aktuální foto?
..pořádná mašina má kotel a komín..
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1384
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 19:31:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, asi se to už někde psalo, ale je známo konkrétní číslo toho motorového vozu, jehož skříň stojí v přerovském uzlu ?

 
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 6-2004


Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 20:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravděpodobně jde o M222.002. Ale ne na stopro.
Kozel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 20:59:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stav M 295.0...
 
 
 
 
www.zeleznice.biz
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1303
Registrován: 9-2003


Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 22:07:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No koukám není co řešit..díky za foto..to čelo vozu naťaplané barvou by byl dobrý poutač..no už je asi pozdě..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Antonio
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.0.243
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 09:46:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. Alf: Taky mě napadlo, že to čelo by se někde mohlo vyjímat pěkně....
Bafy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 07:00:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A všímáte si......začne se tady o něčem mluvit a pak se tady najednou člověk dozví, že to někdo pálí autogenem...jako když to někdo dělá schválně...
škoda......
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 07:33:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

třeba pracovníci fireb romošrot, ferodemont a dežotrans sledují tyhle diskuse aby sedozvěděli kdy se nachází jaké to nepotřebné železo :-)))
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 16:03:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

David Pecina:Správný odhad,prosím!
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 529
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 15:50:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kousek od letiště u Příbrami
 
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 18:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to ten vagon je zboku oplechováný?
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 989
Registrován: 6-2004


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 20:32:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z boku? Spíš z čela, ne? Jinak jestli se nepletu, tak jde o torzo řady Zr/Gklm, tedy vozejk, kterej přišel na svět při druhé světové válce, "Made in Říše". Mezi muzejníky obvykle vpravdě nepříliš vyhledávaná sorta vozidel, neboť jeho "nečistý nečeský" původ ho samozřejmě automaticky diskvalifikuje z toho stát se ryzím čéesďáckým muzejním vehiklem, že... Ale ještě by se našly další, i s "kolečkama". Teď tak na rychlo si jich vybavím asi 6. Obávám se ale, že je čeká podobný osud, jako tu skříň na obrázku, nebo ještě horší.
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 21:52:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám taky něco:
 
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 994
Registrován: 6-2004


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 22:00:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buggy: tak to bych vřele doporučil Svět železnice (číslo z hlavy nevim) a článěk páně Mahela o vozech řady Zt ČSD a OSE. To by mohlo být to, co mají v Ondřejově.
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1331
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 03:20:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hezké...skříní v různém stadiu rozkladu se najde dost a kolikrát v naprosto nečekaných místech..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Radek Sindelar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.149.44.21
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 10:30:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistik: Jen malé upřesnění. Vozy Oppeln, u nás Zr/Glm s 6m rozvorem, nepřišly na svět za druhé světové války, ale už v roce 1937. V půlce třicátých let začly být vozy Dresden příliš dlouhé na německé váhy a Kassel zase pomalé (při rozvoru 4,5m toho nemůžete moc chtít). A tak nejdříve vznikly Oppeln se 7m rozvorem, od roku 1937 se pod krátkou skříň Kasselu dal 6m podvozek.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 6-2004


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 10:59:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OK, díky za doplnění.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1687
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 14:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistik: náhodou jste si na číslo světa železnice se článkem o vozech řady Zt ČSD nevzpomněl... :-)
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 997
Registrován: 6-2004


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 16:36:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karlosi, vykat mi nemusíš, nejsem zas tak starej a to číslo je 3(19)/srpen 2006. Na obalu je červená žehla.

Nevzpoměl jsem si, ale našel jsem to na netu.

Jinak další skříň Zt je v depu v Šumperku a pojízdný kus má ve sbírce Jaroměř. Naposled, co jsem ho viděl (2003), měl takovou světle červenohnědou barvu. A asi by se našly i další, ale to bych musel projít fotky a starší zápisky.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1688
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 20:00:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistik: budiž opraveno na "sis nevzpomněl".:-)

Díky, při první příležitosti si přečtu.
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Kucharczyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 22:10:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vozy v REZ Bohumín ...
 
Kucharczyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 22:14:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vozy v REZ Bohumín. Za poslední týden bylo 8 služ. vozů ...
 
 
 
Kucharczyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 22:17:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 20:21:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

do toho Rezu ted půjde většína zrušených vozů?
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1002
Registrován: 6-2004


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 21:59:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do REcyklačního Závodu Bohumín chodí vozy na smrt už léta. Honza Kucharczyk by o tom určitě už moh psát romány.
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 22:25:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vůz řady Zt máme jeden kompletní ve skoro vystavovatelném stavu, v roce 2004 dostal novou plechovou střechu a konzervační nátěr skříně. Je to ten, jehož fotka byla v nedávném SŽ, tedy ex DKV Ústí n.L.
Kucharczyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 08:30:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další přírůstky v REcyklačním Závodu Bohumín.
 
 
llllll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.184.218
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 11:45:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kucharczyk: Ty pracujes v REZu Bohumín?
Kucharczyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 12:38:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepracuji, ale denně chodím kolem ...
llllll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.184.218
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 12:48:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kucharczyk:A to je to tam tak volně přístupné?
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 881
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 14:22:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 

Nalezeno na inetu....jak se dá využít vagon
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 764
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:27:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda až to shnije a rozlomí se to vejpůl.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1405
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:44:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

.....a odnese to velká voda:o)
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:47:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra a ostatní: Už se to tu kdysi objevilo... fotky byly na stránkách nějakých jeskyňářu nebo koho...
Blog: http://gasonuv.blog.cz !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
KONTAKTY
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
Naposled šotnut uživatelem K-Reportu: zatím jsem se nestal ničí obětí
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 6ks
Kucharczyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 06:05:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

IIIII: areál REZu je obehnán vysokým plotem. Ale než do něj vozy dojedou, stojí dočasně na kolejích areálu ŽDB Bohumín, kam mám přístup.
Singrman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 23:34:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nenapadlo mě, kam to dát, tak to dávám sem. Ruský lůžkový vagón WLAB v Ostravsko-opavském diecézním středisku mládeže ve Staré vsi nad Ondřejnicí. Vagón je kompletní, vše funguje, akorát místo původního topení jsou tu teplomety.

 
Nepojízdnej šukafon - nejlepší šukafon
sešrotovanej šukafon - ještě lepší šukafon

M 240.021 - čest její památce.
Skutečně opravdu nenávidím DKV Ústí nad Labem PJ Liberec. Když chtějí něco zmuzejnit, tak je to všechno v háji.
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 09:59:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při čtení tohoposledního Singrmanova příspěvku jsem si vzpoměl, že nějaký takový vagón je i ve Frýdku-Místku a slouží jako restaurace či co. Je to už hodně dávno co jsem tam byl, ale pamatuju si, že to bylo kousek od řeky a dopravního hřiště. Ví někdo více???
Blog: http://gasonuv.blog.cz !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
KONTAKTY
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
Naposled šotnut uživatelem K-Reportu: zatím jsem se nestal ničí obětí
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 6ks

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace