K-report
 

Archiv do 13.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Zrušené tratě » Staré archivy » Archiv do 13.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1280
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 19:14:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za a. - nikdo tady TED nepsal nic o obnove za verejne penize.
A za b. - po precteni Vasi posledni vety Vam vrele doporucuji vysetreni hlavy, mozna by u Vas se predeslo zavaznejsim cinnum pro zachovani poradku a spravne moralky ... :-/
To snad uz ku*va neni mozne, nebo jako co ?
Nebo uz Vam mam rovnou onikat ? Abych spravne podrhnul dulezitost Vasi osoby ? Ale v tom pripade doporucuji nejdriv, aby jste si treba laskave nasadil na krk konopnou smycku, to abych to zbytecne nezdrzovali, ze ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
KPKV
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.250.6.52
Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 22:13:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro všechny zájemce o současné dění na dráze Sázava - Přibyslav

Reportáž v Událostech v regionech:
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/10118379000-udalosti-v-regionech-praha/32863.html

Začátek - čas 27:14
Zeleznicni
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 11:02:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl nekdo prozkoumat zrusene camfoury k hranicim ve Vidnave a v Bernarticich u Javorniku? Chci se tam pristi tyden vydat a tak by me nejake informace pomohly. Hlavne, zda je tam neco k videni a zda se da dojit az ke statni hranici. Popripade kdyby nekdo (idealne nekdo znaly) chtel jet se mnou, budu jen rad. Diky.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1287
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 11:24:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mel bych jiny dotaz:
Je nekde k dispozici GPS mapa techto ruznych trati ? Pripadne ma nekdo track log s tohoto prochazeni a byl by ochoten poskytnout ? Pripadne to muzou byt i provozni drahy, sem si rikal, ze bych pripadne tu GPS mapy ve formatu img (garmin) spachal. I kdyz uznavam, ze tu je jisty pan, co s zeleznicnimi mapami ma vetsi zkusenost a milerad mu to prenecham ... ;-)
Ostatne neni potreba ani moc "primocary" zaznam, stejne se to nasledne v sw prekresluje znova.
Ale, na druhou stranu, po ruznych podivnych zkusenostech s minula odezvu neocekavam .. ;-)
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 13:11:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zeleznicni: Jak to vypadá z Vidnavy k hranici nevím, ale nějaké těleso je u stanice patrné. V Bernarticích není nic, až na polské straně je vodárna. Ale přechod je (byl) jen pro místní.
pk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.246.253
Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 22:36:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bram: Cheb - Slapany ( a dále ) bych jako vzor raději nedával, neboť koleje byly položeny pouze cca 1 km od bývalého vjezdového návěstidla do Chebu od Slapan ( orientačně vrata do OTV Cheb ) na použitém svršku T 65 na betonových pražcích, s určením pouze na odstavování vozidel ( viz nepodbití výhybky v úseku ), dále koleje velmi dlouho nejsou ( já pamatuji pouze posledních cca 15 - 20 let ), pouze v přejezdu ve Slapanech byl pod asfaltem vidět kousek zbylého kolejového pole, který zřejmě nikdo netrhal kvůli poškození silnice. Kolej byla používána pouze jako odstavná pro zrušené vozy, obsluha pouze velmi pomalu a po pár vozech, a to jenom do doby, kdy se utrhl po deštích kus náspu pod kolejí, opravilo se to provizorně až pro odvoz šrotů a likvidaci tratě - odmontování kolejnic a podkladnic, pražce zůstaly v loži ( leckde však již "využity" zahrádkáři z přilehlé zahrádkářské osady )
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1231
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 23:00:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.železniční.Vidnava-od nádraží-od zarážedla je kus pokračování v trase cesty k zahrádkám a dále v poli úplně rozoráno(mírný oblouk pravý).Doporučuji přejít na druhý břeh říčky(Vidnávka?)pokud se nechcete brodit,dále v místech bývalého mostu byly zbytky kamenného pilíře ještě poč.90let.dále je v poli trasa opět rozorána a další pozůstatek je až samotný pohraniční mostek s čitelnými písmeny D/CS (Německo-Československo)dále na nyní polském území je trasa jasně patrná,dokonce za hranicí jsou zarostlé zbytky pražců..potom jako polní cesta atd.Bernartice jsou velice jednoduché-je patrné odbočení náspu z plochy nádraží směrem k hranici ale dál je to opět rozoráno.samotné nádraží za hranicí existuje-budova,sklad,vodárna dále po trati jsou místy v přejezdech i koleje a zachovány i mostky a další drobnosti..Pokud ofotím nějaké foto tak to sem hodím..Hodně zdaru!
..pořádná mašina má kotel a komín..
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1752
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 10:43:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bernartice - doporučuji proniknout za hranice a dojít až do Otmuchova - je to přes 10 km, takže bicykl nebo IGK (fuj) je vhodnější. Pozůstatek tratě do Česka se používá jako vlečka cukrovaru s mechanickými závorami na hlavní silnici, vlastní nádraží Otmuchov je kousek od jezera, relativně daleko od města. Před pár lety jsme tam šotoušili, dokonce i vlak jel. Jeden. Za celé odpoledne.

 
http://www.kolej.one.pl/index.php?dzial=linie&id=73&okno=galeria&od=0&do=11&photoid=15459

(Příspěvek byl editován uživatelem 353.)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6139
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 09. května 2007 - 17:11:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když jsem v r. 93 procházel kus šlapanic, tak po asi 5-8 km jsem narazil na výhybnu kde byly koleje i vexle. foto nemam.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Milanisko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 18:02:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Dambořicích si postaví zábavní centrum za čtvrt miliardy a za rohem jim chátrá Ždánka....já vím ,že je to jednoduše řečeno ,ale je to smutné
Jeneč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 10:53:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo prosím buď naskenované, nebo k zapůjčení jakékoliv fotky z provozu Kladensko - Nučické dráhy. Jakékoliv fotky tratě přes Kladno, přejezdů (i vleček). Nebo poznatky o provozu, kde byly stanice obsazeny výpravčím, jak fungoval provoz přes křižovatku. ......Předem děkuji i za tipy, kde by se dalo něco sehnat.
mf
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.119.140
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 11:26:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

adJeneč,mám jen brožurku-130letKLADENSKO-NUČICKÉ DRÁHY 1858-1988
Jeneč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 12:12:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu mám taky, ale tam toho moc není. Mě se jedná hlavně o fotky provozu přes město.
KPKV
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.250.6.52
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 23:31:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na jednání v Přibyslavi byly pohřbeny poslední naděje na záchranu trati Sázava - Přibyslav.
K podpisu memoranda na záchranu trati pochopitelně nedošlo.
Další kroky budou směřovány k potencionálnímu využití tělesa trati jako cyklostezky.
Trať v dohledné době čeká fyzická likvidace. Důvodem jsou údajně vzniklé ztráty kovového materiálu z trati...
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 08:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KPKV: Amen...no dalo se to čekat že.
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 17:18:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no kde my teď budeme jezdit
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1292
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 20:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na kole po stezcea můžete u toho houkat..Je to fakt dalo se to čekat..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1240
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 21:14:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... a pro imitaci kouře si zapálit nějakou pořádnou havanu.
18.5.2002 - 18.5.2007 pět let na K-Reportu
Zarri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 23:03:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sbohem fragmente dávných časů,
ty nevrátíš se již...
Jen pod hlínou polí zlatých klasů
budeš klesat níž a níž...

Nezapomeneme!
Upřímnou soustrast...

...a neztratil se ani šroubek!
Smutný fanda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.39.212
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 18:23:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to moc smutná zpráva, co jiného k tomu říct :-( :-( :-( :-( :-(
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 15:10:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jako nákladní trat to zachovat nešlo(viz Kojetín-Tovačov.....).........
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 951
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 15:17:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nešlo, není co vozit. Pila, skrz kterou trať procházela za Sázavou směrem na Žďár, byla kolejově odpojena někdy okolo roku 1999. Nikdo jiný tam krom SaZ už není.
petan363
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.64.6
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 18:20:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím.Nemáte někdo na CD nebo DVD fotky ze ,,Ždáňky" budovy,zastávky,oblouky,přejezdy a podobně?Já nevím,jestli se na ni ještě dostanu.Četl jsem o projítí tratě,ale nějak se zde nikdo nedomluvil na termínu.Tak jestli se bude procházet,tak bych šel.A jestli někdo máte to foto,tak mi napiště na mejl.Rád bych to zhlídl,popřípadě,jestli by se šlo s někým domluvit,tak o zaslání.Předem děkuji.
Můj mejl je : Petan363@seznam.cz
Milanisko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 19:52:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já bych to projití Ždánky viděl někdy na červenec zkuste sem zájemci psát termíny a na nějakém se třeba shodnem:-)Ždánku mám celou nafocenou v lednu plus teď se snažím pořádně si nafotit stanice.Pošli mi na můj mail tvou adresu a já až to budu mít komplet tak ti to pak pošlu na cdčku. rihanek.milan@seznam.cz
petan363
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.64.6
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 19:59:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo v červenci by to šlo.Já mám víkendy volný,takže kterýkoli víkend.A odkud by se začínalo,abych se tam nějak dostal,kdyby se šlo?Jen tak informativně?
Milanisko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 20:01:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já šel ze Ždánic,ale nevidím problém v tom jít z Čejče nebo třeba až z Uhřic,ale radši celou je to 29 km a pohodovým tempem jsem to šel asi 10 hodin
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 22:14:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkná 10hodinová procházka......29km je holt 29km,že....
Milanisko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 20:27:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navrhuju termín Procházka po trati
256 Ždánice-Čejč na den sobota 16.6.2007 druhá varianta neděle 8.7.2007 vycházelo by se ze Ždánic cca v 8:30.návrhy a připomínky pište sem na diskuzi ať se na některém z termínů shodnem.
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 21:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

16.6. je ve zkouškovém, to to nevidím, ale 8.7. už jsou prázdniny, takže bych se zúčastnil. Dá se do těch Ždánic nějak rozumně dostat?
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1398
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 22:10:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, já nevím, nechci dělat chytrýho, ale nechodí se po zrušenkách na jaře, v krajním případě na přelomu podzimu a zimy ?
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 22:15:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice jsem něco takového chtěl taky poznamenat, ale myslím, že do Ždánic to ještě bude v pohodě, když tam na podzim ještě jel vlak. Pochybuju, že by to tak moc zarostlo, aby se to nedalo projít. Když by se šlo, tak bych to riskl, samému se mi tam jít nechce. A buď projdem, nebo neprojdem .
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 08:03:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už vloni v říjnu tam pišta tak tak prolezl. Já nepůjdu, už mám jiný program.
Milanisko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 09:40:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zarostlé to je na pohodu v tom nevidím problém
Milanisko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 08:31:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Procházka po trati 256 Ždánice-Čejč
bude asi lepší varianta neděle 8.7.2007 vycházelo by se ze Ždánic cca v 8:30.Do Ždánic se dá dostat např 6 40 hod ze Zvonařky potom z Čejče jede hromada spojů na všecky strany.Myslím že i letní procházka má svoje kouzlo..včera v Krumvíři
 

PS:Každý dostane vkusný Pamětní list fakt nekecám:-)
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 09:36:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten usek vypadá docela sjízdně.........Ale vlak už si tam neobjednáme......
Milanisko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 11:19:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ona se přece jezdí až do Uhřic a pak co to sleduju např kolem dambořic ždánic želetic bylo by to sjízdné bez problémů
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 17:20:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A mezi těmito jmenovanými useky?To by asi nešlo,že?A do Uhřic se asi sotva bude jezdit navěky věku........až dojde ropa,tak nebudou mět co vozit,takže si myslím,že trat zanikne celá....
Milanisko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 18:15:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od Uhřic je přece zrušená ale sjízdná...až döjde ropa budou jezdit jen elektriky:-) snad se tam bude těžit ještě dlouho aspoň půl Ždánky může fungovat
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 14:19:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Elektriky?Jak tomu mám rozumnět?
Milanisko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 14:23:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jakože vlaky jezdící na elektřinu:-)
petan363
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.64.6
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 19:47:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím.Ten termín toho 8.7.2007 bude lepší,ale půjde se 100% chtěl bych to vědět nějak radši jistě co a jak.Ale počítám s tím,že toho 8.7. se jde.Už se těším.
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 19:51:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co by tam dělali?
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 19:53:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a pára tam jela naposled kdy?A nepojede aspon do Uhřic?
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1408
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 19:57:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanisko - dne 24. května 2007 jste tu (nekomu jinemu) nabizel CD s fotkami ze Zdanky, mohl bych se pripadne taky prizivit ?
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Milanisko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 21:04:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stačí napsat adresu a CD pošlu...
No pára to nepamatuju, ale v brožuře co jsme dostali při jízdě po Ždánce je fotka nějaké páry tak až to najdu tak to sem napíšu
já toho 8.7. pokud bude jenom trochu slušné počasí půjdu určitě takže kdo se připojí je vítán!
a pro Hools:já myslel jako že nikde by nejezdili vlaky ne jenom na 256ce:-)
Milanisko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 20:21:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.naskyjov.estranky.cz/
můj pokus o web ohledně kyjovské dopravy,pokusím se vylepšovat...
KPKV
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.250.6.52
Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 11:37:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Během posledních pár dnů se již údajně započalo s likvidací staré trati Sázava - Přibyslav, doporučuji projít dokud tam jsou mosty. Možná někdy do budoucna se tam místní dočkají cyklostezky...
Vagonet
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 14:06:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šel jsem tam v pondělí 28.5. a ještě bylo vše na svém místě. V Sázavě v areálu pojížděl po koleji obojživelný mechanismus.
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1300
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 21:14:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K té ždánce,
do Uhřic jezdí ropa, nevím jak často, tam se to udržuje.
Oficální konec trati máme km 16.750, dál je to oficiálně zrušené, nevím jak to tam vypadá ale my jeli tuším 20.07.06 810+010 do Ždánic a měli jsme skrz trávu a déšť problém projet, taky bych to viděl na jaro.

Asi to sjízdné bude, ale dežomont už tam byl a pobral podkladnice, ikdyž v úterý tam měla jet Varšava, snad i dojela, šefa jsem už pak neviděl :-)
http://traffic.xf.cz
Milanisko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 08:36:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale projít to půjde není problém zarostlé je to na minimum úsecích kde je naplavená hlína v kolejích..jinak no problem
KPKV
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.250.6.52
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 12:19:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsme to byli s kolegou projít, s likvidací se začalo 8.6.2007 od Přibyslavi, zatím se demontují upevňovací šrouby i s podkladnicemi. Parta ze Slovenska postupuje rychlostí asi 1 km/den. Takže do konce týdne by se měli přiblížit k Sázavě.
 
 
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1406
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 00:02:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož to jsou...
...to to alespoň nemůžou nechat na místě, než někdo dostane rozum ?!
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 953
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 07:12:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Člověku se chce brečet, když vidí, jak je ničena jedna velmi pěkná trať. Člověku se nechce věřit, že se po ní už nikdy neprojede. Mohli jí klidně nechat ještě ležet, vždyť by nějakou dobu ještě vcelku bez úhony vydržela. Klidně se z ní mohla stát velodráha, na to má ( měla ) vhodné parametry.

Ale pokud se člověk zamyslí, tak musí dojít k závěru, že ač nádherná trať, tak jako muzejní trať je naprosto nevyužitelná. Na konci ( tj. v Sázavě ) by bylo nutno něco turistům nabídnout. Ať již nějakou kulturní památku ( není ), nebo nějaké muzeum ( třeba železniční ). Jenže železniční muzeum tam prostě vybudovat nešlo - na dvorku výrobního podniku se buduje velmi špatně, navíc by ho vždy ovlivňovaly požadavky SaZ, který prostě tento prostor potřebuje zejména pro sebe. Je to smutné, ale je to tak.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2004
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 09:42:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Člověk zapne net a zase samá špatná zpráva. Otřesné :-(
ICQ -> 21 65 33 068
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 10:31:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně že ti žvanilkové,kteří mleli o záchraně tratě se dnes mají moc dobře.Ať žijí předvolební sliby.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 12:39:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inu, když se u nás musí vyrábět přes milión automobilů ročně, což je mimochodem desetkrát více, než se rodí malých dětí, je nutno primární surovinu na ně někde brát. A likvidace železnic je podstatně výhodnějším zdrojem primárních surovin pro "dynamicky se rozvíjející" automobilový průmysl, než třeba nějaké neefektivní železnorudné doly. Masivní kusy oceli z rozřezaných tratí a kolejových vozidel, to je panečku kvalitní surovina! (Auta se s takovou výtěžností recyklovat nedají - jsou v nich jen samé slabé plechy a lehké slitiny.)
llllll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.184.218
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 21:27:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kouknete na www.losenice.cz/today.asp Trať Sázava-Přibyslav zachráněna. To vse byli plané sliby??? Já osobně bych v tomto kraji k volbám teda nešel. V čem byl takový problém, že to nakonec nešlo, k čemu ta EU je? Co vlastně to sdružení těch obcí pro to udělalo? Jasně na vysledek se ostatně každej může přijet podívat, jak trať pomalu ale jistě mizí ve šrotu.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 14:49:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až bude všechno železo odklizeno, může se také odtěžit štěrk. Pak nějaká firma dostane vyděláno za položení nového štěrku a jeho uválcování. Posléze s podporou EU možná bude i asfaltový kobereček. Příslušní funkcionáři pak mohou hrdě nahlásit, že v seznamu na www.achim-bartoschek.de/bahneur_cze.htm přibyde nová položka. Vůbec není na škodu, že ve šrotu skončí i železné železniční mosty, protože za "evropské peníze" budou na jejich místě postaveny nové lehké lávky pro cyklisty. Atakdále, viz též dnešní (13.6.) zpráva na želpage.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 15:02:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostatně, ve výše zmíněném seznamu by už drahně dlouho měl figurovat úsek ze Sázavy (zpoza býv. pily) po Hamry/Sáz. Jak to, že tam dosud není?
(A také úsek býv. cukrovarské úzkokolejky ve Vlkavě - od Vlkavy přes lesy směrem k Loučeni-Patřínu.)
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1452
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 15:03:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To chce klid, na odkup/zachranu soucastneho stavu a treba nasledne aspon velodrahy penize nejsou, ale na vyhodny odkup pozemku, "par" trubek na mostky a obecne na cyklostezku prachy joo ?
Hmm ... nebo to divne prijde jenom me ?
Ostatne, kolik bude stat odvoz tech mostu a nasledna srotace ? Cekal bych, ze k jejich vyzdvizeni a naslednemu odvozu zbytku vyuziji stavajici trat, ale zrejme nee ...
Ostatne i soucastna trat muze byt pouzita v zime pro bezkare, ne ?
Plky na nic, nic jineho.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace