K-report
 

Archiv do 22.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 302 Nezamyslice m. n. - Morkovice » Archiv do 22.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3734
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 12:19:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naskenoval jsem pár fotek, které jsem v těch místech tehdá pořídil. Omluvte kvalitu, je to sken z 9x13 skenerem, který už hodně pamatuje. Ale pro ilustraci to snad stačí...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dnes bych to asi nafotil jinak, ale lepší něco, nežli nic...

PS: taková zajímavost - v den, kdy jsem tam byl, se v těch Uhřicích sjeli nějací papaláši z GŘ (OPŘ) a nějaká televize. Chvíli to tam všichni obhlíželi, televizáci natočili reportáž a vzápětí zase všichni odjeli, televize jako poslední. A já tam "osiřel" s hromadou šrotu. Večer ve zprávách pak byla informace, že místo nehody je nepřetržitě hlídáno zástupci ČD...
Ales
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.176.186
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 14:16:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sorry,možná to bude blbý,ale mě pár vagonu z těch fotek nepřipadá jako vraky,které neměli kam odstavit....Hlavně ten druhý obrázek ve druhé řadě zdola:Ten ve vzduchu,ten ještě před tím vykolejením musel být docela v pořádku,ne?Jestli ne,tak mě opravte....Já tam nikdy nebyl.Jinak ten poslední vuz v Morkovicích vypadá hustě.Vagony až v Morkovicích...To je mohli rozestrkat po těch třech(čtyřech) kolejích v morkovickým nádraží,ne?Samozřejmě:Moc by se jich tam nevešlo,ale i tak....
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1477
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 21:16:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ales: Kdysi někde psali, že se dráhy potřebovaly zbavit vagonů odstavených na trati 330, které překážely při koridorizaci, a tak někdo vymyslel ten debilní nápad s jejich přesunem na morkovickou trať.
ICQ -> 21 65 33 068
Ales
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.176.186
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 22:49:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak to byl opravdu debilní nápad!Rovnou MEGADEBILNÍ!!!!!!!!!!!!!
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1480
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 21:20:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ales: A když se podíváme ještě víc do historie, tak stejný nápad už před desítkami let měli i v případě tratě Chrast - Hrochův Týnec, tenkrát se tomu říkalo "zlepšovací návrh"...
ICQ -> 21 65 33 068
Std
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 10:56:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to tak, tehdy se koridorovala 250 Břeclav - Brno, ovšem nacpat ty vagony na lokálku, kde je od Morkovic až do Nezamyslic spád byl neuvěřitelný nesmysl.
Někde u Hrochova Týnce to bývala rovinka, tam to šlo, ale lokálka z Morkovic, ta mívala nákladní dopravu takovou, že co se v Morkovicích naložilo, jelo na gravitaci až dolů k hlavní štrece:-)
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1488
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 14:07:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Std: Takže ne 330, ale 250? Omlouvám se tedy za záměnu.
ICQ -> 21 65 33 068
Ales
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.176.186
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 16:40:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda,že tu Morkovičku nedá už nikdy nikdo dohromady.To by se musel stát zázrak!Dodnes nedokážu pochopit,proč ti blbci nechali zrušit dráhu,která sice měla slabou nákladní dopravu,ale měla silnou osobní!Pokud vím,tak se Morkovička rušila kvuli špatnému stavu svršku.To to nešlo opravit???!!!
Jo a slyšel jsem,že se bude na jaře procházet Morkovička.Kdo by šel?Já jdu určitě.
Std
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 15:04:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ales: No jo, to byla politika. Hlasano shury bylo nahrazovat vlaky autobusem a tak se nahrazovalo. Jako treba i na lokalce do Noveho Jicina, jenze tam zadne vagony trat nerozbily a s novym ministrem dopravy se mohlo zacit znovu jezdit. Morkovice to stesti nemely.
Ta osobni doprava na Morkuvce az tak zazracna nebyla, ale 20 lidi na spoj se naslo. Nicmene odbornici z Usteckeho nebo Jihomoravskeho kraje by nam tu trat i s 20 lidmi na spoj poslali k panu. Jine kraje jsou zatim k zeleznicim nastesti zdrzenlivejsi. Otazkou je, ktery z kraju by mel mluvit za lokalku do Morkovic-ta lezi v Olomouckem, Jihomoravskem a Zlinskem. Ted uz na to vsechno stejne pozde.
Karfík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 15:21:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není 20 lidí trochu málo?
Zavolejte Chocholouška, má tu práci!
Ales
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.176.186
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 15:50:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karfík:No tak na to,že jsem Morkovice dědina(městečko),tak to byl solidní pruměr,ne?Na každý spoj......Kolik spoju celkem jelo v prac.dny a o víkendu těsně před zrušením?
Podle mě by měl mluvit ten kraj,ve kterém lokálka začíná(v Nezamyslicích)-takže Olomoucký.
Zv94
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 18:18:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ales:Do září 1997 jezdilo 8 párů v pracovní dny a od změny Gvd v tom září už jen 5 párů.
Ales
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.176.186
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 18:57:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to byl celkem frmol(hlavně těch 8 páru)!Na takové malé lokálce.....
Std
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 13:42:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ales: Olomoucký kraj? Jenže ten řekne, co je mi po tom? Lokálka začíná v Olomouckém kraji, ale on ji nepotřebuje, co je mu po nějakých Morkovicích, Nezamyslické nádraží si žije spokojeně dál ať už se do Morkovic jezdí nebo ne!
Fotista_václav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 15:38:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl jsem tam naposled před dvěma lety a autobusy (tehdy ještě NAD ČD) jezdily celkem slušně vytížené. Bohužel, na to, aby se tam uživila lokálka, je to přecejen málo. Autobus má navíc výhodu, že jezdí přímo přes střed obcí. I v Morkovicích zastaví přímo na náměstí (lze-li to tak nazvat).

Když tu trať stavěli, tak přes Nezamyslice spojili Morkovice s Brnem a Olomoucí. Dnes většina lidí z Morkovic jezdí do Kroměříže. Kdyby to tehdy postavili ze Zborovic, tak se jezdilo dodnes a ještě by to pomohlo úseku Krmoměříž-Zborovice. Jenže to před těmi cca sto lety nikdo nemohl tušit.

na lokalce do Noveho Jicina.....se mohlo zacit znovu jezdit
Trať Hostašovice-NJ znám velice dobře. Nějakou dobu se snad ještě udrží, ale dlouhodobě je to pro železnice ztracená varta.
Ales
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.176.186
Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 22:46:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda,že nemá nikdo náký video s motorákem na Morkovičce.To bych si chtěl prohlídnout!
Hools
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.176.186
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 19:14:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož lidi,co je?Jakto že se tu nediskutuje?24.března se bude některými lidmi z akce Tovačovka procházet Morkovička,tož kdo sa přidá?
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 19:45:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je zima, Morkovička spí . Tak spí i diskuze. Ale lepší klid, než aby se tu někteří hádali a napadali.
V tu sobotu 24. března je v plánu po dojezdu do Kojetína se přesunout osobákem do Nezamyslic a projít to do Morkovic, případně přes kopec až do Zborovic. Pokud teda nebude hnusně, v dešti to nemá cenu někam chodit. Akce je to zcela dobrovolná a neorganizovaná, kdo se přidá, může jít. Není třeba se nikde hlásit, jen je potřeba mít vhodné oblečení a něco k snědku, kdyby třeba byl hlad. Jak to tam vypadá s průchodností zjistíme asi až za ty tři týdny, takže možná bude třeba někde se probíjet. Uvidíme .
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31157
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 19:32:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se hlásím, mačetu ale s sebou nepřivezu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 16:16:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No paráda. 842 na Tovačovce a potom ještě projití Morkovičky. Já jedu do Zlína na testy. Hmm. Musím udělat přímačky a potom jedu všude. Musíte to ještě zopakovat
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Hools
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.176.186
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 16:36:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy naposledy jela náká parní krasavice po Morkovičce?Nemá někdo náhodou foto z této slavné chvíle?
88mat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 19:25:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud má někdo zájem o všelijaké dopravní dokumenty z Morkovičky, nechť mě napíše ymejla na: 88mat(uzenáč)seznam.cz. Jen pro informaci - na zdejší trati jsem vyrůstal, znám zde každý kámen a v Koválovicích má naše rodina chalupu pár kroků od nádraží, znám zde také vysloužilého železničáře, který zde dělal vlakoše a když rušili provoz tak dostal infarkt.
K těm dokumentům, jsou to:
objednávky výluk SDC
depeše
knižní jízdní řády
technologická opatření k provozu
a další hromady papírů
JESTLI JEŠTĚ NĚKDY BUDE NĚJAKÁ POCHŮZKA PO TRATI, TAK SI ZAJDĚTE DO OSÍČAN DO MUZEA K PANU KOTKOVI, MÁ ZDE VÝSTAVU TROŠKU VOJENSKOU ALE TAKÉ ŽELEZNIČNÍ S DOKUMENTY A ODŘEZKY ZDEJŠÍ TRATĚ (VEKSLY, CEDULKY ...) A TAKÉ PRODÁVÁ ŽELEZNIČNÍ UNIFORMY.
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 6-2004
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 12:20:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
smutná současnost...
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 18:22:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do Morkovic se už vlak nikdy nepodívá...........
Batyr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.19.121.91
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 23:09:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trať do morkovic je zrušená nebo je jen zastavený provoz?
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1878
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 05:15:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Batyr:Zrušená
V pět třicet pět jednou z pravidelných linek
sedm zastávek do Kateřinek
ukončete nástup dveře se zavírají

PŘES 690 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
A to byl rok 2006
http://www.youtube.com/watch?v=imxQ1sLoozc
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32133
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 10:49:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale vybrané bývalé přejezdy jsou stále označeny jako přejezdy.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


petan363
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.27.9
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 18:01:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nevíte někdo,jestli se to bude trhat nebo tam koleje zůstanou???
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 21:00:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zustane to tam....kdo by to trhal.....je to zarostlý jak sv... a trhací vlak by se moc daleko nedostal.Tak maximálně kousek za Nezamyslice......
Sergej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.161.103
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 21:09:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dostal by se možná za Těšice a možná kousek za Tištín jsou tam spadané stromy přes koleje a chybí docela dost uchytu na koleje a v jednom místě je jedna kolejnice posunutá mirne vybočuje doprava a pak nani navazuje zbytek, mezera tak 5cm do strany
88mat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 19:48:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedostal by se ani do Těšic koleje jsou zaasfaltované kvůli cyklostezce!!!
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1900
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 21:53:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

88mat:Pokud si pamatuji ,tak koleje zalitý asfaltem nebyly.Asfalt byl po hranu kolejnice.
Fotky z tohoto úseku by měl někdo mít,3znás aktivně fotili já aktivně remcal.
V pět třicet pět jednou z pravidelných linek
sedm zastávek do Kateřinek
ukončete nástup dveře se zavírají

PŘES 700 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
A to byl rok 2006
http://www.youtube.com/watch?v=imxQ1sLoozc
Jim08
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 10-2005
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 14:39:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z teto fotografie, ktera byla porizena 13. 11. 2005 je naprosto jasne, ze prejezd JE zaasfaltovany.

 
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 16:54:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude se ještě letos dělat náký procházení Morkovičky?
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1908
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 20:52:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hools:vezmi si pevný boty nejlíp kanady ,oblečení na zničení a mačetu.Mačeta a kanady jsou podmínkou.
V pět třicet pět jednou z pravidelných linek
sedm zastávek do Kateřinek
ukončete nástup dveře se zavírají

PŘES 700 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
A to byl rok 2006
http://www.youtube.com/watch?v=imxQ1sLoozc
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1307
Registrován: 4-2004


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 13:12:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Locutus:mačeta a kanady nejsou podmínkou!!Když je venku tak pěkně a sucho,tak stačí jenom krabička sirek!!
Tento příspěvek je myšlen ironicky,nikoho jsem k tomu nenaváděl a od případných škod se distancuji!!
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1915
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 14:37:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach:a o pálené kolejnice bez pražců pak odevzdáme v Morkovické zběrně kovošrotu.

PŘES 720 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/test/index.php
A to byl rok 2006
http://www.youtube.com/watch?v=imxQ1sLoozc
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 605
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 19:50:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem trať prošel. Debilní nápad, po dešti... Gatě mokré až po kolena, boty plné vody. Ale na svou čest můžu prohlásit: TRAŤ JE ZCELA NESJÍZDNÁ! Kompletně shnilé pražce, hustý porost, popadané stromy, chybějící drobné kolejivo, mosty v katastrofálním stavu, zaasfaltovaný přejezd. Fotky možná později.
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Majkl007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.213.253
Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 20:16:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca: jj, těžkej život dráhaře, to dobře znám, taky jsem to už párkrát zažil.
Ale Morkovička zase neni tak hrozně zarostlá (šli jsme to 24. 4. 07), jsou horší, zkus si po dešti projít třeba trať Loket - Krásný Jez, tak jako my vloni v září - po pár stech metrech jsme byli mokří od hlavy až k patě, že jsme se mohli navzájem ždímat Ale nenechali jsme se zahanbit a prošli jsme to celý. I tak to byl fantastickej vejlet!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33088
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 00:02:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca:
Tak kritické to opravdu není.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 614
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 10:37:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No mně to teda přišlo dost kritické. U každého druhého pražce chybí upevňovací šrouby nebo hřeby. Hodně pražců je úplně vyhnilých. Trať je děsně zarostlá.
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 22:16:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca:-Ono se není čemu divit.Po Morkovičce nejel vlak takových dobrých 8 let........ne-li víc.....a nikdo ze strany železnic na to nešáhl.....šáhli na to ledatak místní nenechavci a bezdomovci,ale ovšem z jiného uhlu pohledu,než bychom si všichni přáli........
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 400
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 22:49:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je jasné, že jsou tam vyhnilé pražce a chybějící šrouby nebo podkladnice. Zkuste se podívat, kolik šroubů chybí v Přerově u prvního nástupiště, kam jezdí i EC Vídeň- Varšava a hafol plně ložených nákladních vlaků. Nápodobně se shnilými pražci.
Ono když je shnilý každý desátý pražec a chybí každý dvacátý šroub, tak to nevadí,protože tu kolej vpohodě udrží ostatní pražce a šrouby.
Když jsou shnilé nebo nahnilé skoro všechny pražce a chybí hodně šroubů,tak ta kolej má třeba o 90 procent nižší zatížitelnost. Pokud původní zatížitelnost byla 20 tun na nápravu, tak by to ještě i po těch letech mělo unést třeba těch 10 procent původní hodnoty, tj. 2 tuny na nápravu, což by té Muvce stačilo. Jenže

1) Trať je zrušená
2) Místy je skrz lokální překážky zcela nesjízdná (zaasfaltované přejezdy, rozkradené kolejivo)
3) Pražce nehnijí rovnoměrně, takže lokálně (třeba ve vlhkých místech u mostů) je to tak špatné, že už i jízda Muvkou by byla rizikem.

Poslední návštěva Muvky s postřikem proti pleveli v Morkovicích byla snad někdy kolem roku 2002, od té doby bohužel trať zarůstá, rostlinky udržují trvalou vlhkost a kolejové lože se mění v úrodný humus, takže proces hnití pražců se dramaticky zrychlil a pravděpodobnost další jízdy Muvky je už bohužel nulová.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 401
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 23:08:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen tak pro pobavení doplním, že na jisté průmyslově- turistické železničce na moravskotřebovsku jsem na vlastní oči viděl kolejnici, která asi na délce 8 metrů visela asi centimetr nad jehličím a zbytky pražců. Zkusmo jsem do ní jemně kopnul z boku a kolejnička začala kmitat asi o 4 centimetry na obě strany, až se tráva kolem třepala. Potom v dálce pískla píšťala a zachvilku si po oné kolejničce bez úhony svižně prohučela sedumnáctitunová parní mašinka.
A pokud si myslíte, že je to jenom věc tratí mimo referenci drážního úřadu, tak můžu vzpomenout na to, jak jsem prstama rovnal jazyk ve výhybce na jisté tramvajové trati v srdci Hané, neboť jsem do něj zkušebně jemně dloubnul špičkou boty a milý jazyk se položil jak lazar.
Naštěstí už je to dávno promlčené, ta výhybka a dokonce ani ta smyčka, u které to bylo, už tam dávno nejsou.
To jenom tak, že z diskuse se mi zdá, že někteří jsou toho názoru, že když chybí jeden šroub a kolej je rezavá a trochu zarostlá, že je nesjízdná pomalu i pro šlapací drezínu.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Std
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 09. května 2007 - 09:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty shnilé pražce tam byly už v době, kdy ještě jezdily pravidelné vlaky
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 09. května 2007 - 13:25:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co na tom........Morkovičku už dá dohromady(ale hlavně do provozu() leda Pánbuh!
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 09. května 2007 - 21:56:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem procházel trať někdy loni v létě a byl to děs! Některá místa se dají projít opravdu jen s vypětím sil! Třeba ten les (porost) za Tištínem.
Datel má zobák kvůli tomu, aby si neomlátil hlavu o strom.
Majkl007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.213.253
Odesláno Středa, 09. května 2007 - 22:13:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Datel: I tobě doporučuji projít trať Loket - Krásný Jez, tam si užiješ! Věř tomu, že les za Tištínem je proti tomu jen slabý odvar. Morkovička sice je absolutně nesjízdná, to jo, ale tak strašně zarostlá zase není!

A nebo Kralovice - Mladotice, to je taky brutus, tam jsme místama dokonce i my "vyměkli" a šli radši kousek po silnici, která vede kousek od trati...
Std
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 06:27:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo Frýdlant - Heřmanice, před Heřmanickou zastávkou byl porost tak hustý až jsem zalitoval že jsem tam vlezl. Bez popálenin od kopřiv se to neobešlo...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33234
Registrován: 4-2002


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 15:46:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O stavu mladotické aspoň částečně vypovídá nedávno zveřejněný článek:
http://www.k-report.eu/clanek-Z175.htm
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 20:49:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jenom tak, že z diskuse se mi zdá, že někteří jsou toho názoru, že když chybí jeden šroub a kolej je rezavá a trochu zarostlá, že je nesjízdná pomalu i pro šlapací drezínu.
Chybí většina šroubů, místy se kolej rovněž vznáší ve vzduchu (mosty, prostor pod dálničním nadjezdem), i když je to jen pár desítek cm (jeden, max. dva pražce). Ale toho drobného kolejiva tam chybí fakt hodně a nové není do čeho zašroubovat - vyhnilý pražec. Oprava celé trati by byla dost nákladná.
Ještě jsem zapomněl dodat, že jsem z Nezamyslic ušel jen 7 km do zastávky - teď nevím, jak se jmenovala. Na další cestu mi scházel čas a hlavně síly a chuť.
Ten les za Tištínem, to bylo fakt sado
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 23:02:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca:
Nejzachovalejší je horní úsek od Morkovic do Uhřic. Tam ještě 2 roky nazpět, když jsem to procházel, by nebyl problém projet 810tkou.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 23:13:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před 2 rokama,kdo ví co ted.Ten tak nanejvíš MUVkou...............
Majkl007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.213.253
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 07:38:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tom_tužín: Když bys chtěl teď projet z Morkovic do Uhřic, tak bys musel cestou prorazit dvě ohrady z dřevěných klád. Kousek nad Uhřicema je jakási zemědělská usedlost a její majitel si z tratě a přilehlé louky udělal výběh pro koně!
Ale i kdyby tam ty ohrady nebyly, tak nevím nevím, jestli by trať unesla 810ku. Docela bych se bál... ...
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 11:18:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Majkl:
Jasně, to jsem psal jenom pro ilustraci stavu tratě (navíc před dvěma lety), nebral jsem to vážně, že by tam mohla 810 byť teoreticky dojet.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 14:21:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ty fotky:
 
 
 

 
 
 
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 14:26:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Popojedem.
 
 
 
 
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Zv94
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 20:22:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten divoký studený potok má svoje méno "Haná"
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 21:16:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ten prales je teda husté ..................
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 09:33:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy naposledy se na tom začátku trati něco odstavovalo?Nemá někdo případně fotku?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace