K-report
 

Archiv do 26.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » DKV Brno » Archiv do 26.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Vláďa_2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 07:11:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bimbo, Ris: Díky
Silnicar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 15. dubna 2007 - 08:34:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stojí na nehoďáku a pudou do šrotu krámy jedny,jen to všude zavazí
Kibuna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 15. dubna 2007 - 22:19:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Laminátky z Vranovic se budou odvážet v noci z pondělka 16.4.2007 na úterek.
Ať nám stále svítí zelená, pane přednosto

icq 335158974
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1088
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 15. dubna 2007 - 23:49:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stojí na nehoďáku a pudou do šrotu krámy jedny,jen to všude zavazí

tyhle "krámy" přinesly na české koleje krásu a výdrž.I při jejich úctyhodném věku a skoro nulové péči čd stále dokáží tahat solidní náklady stejně jako "rodráždit" rychlík.Takže jestli jste(jsi) fírou,tak chápu,že tuto řadu asi nemáte(nemáš) rád,ale za to nemůžou laminy,ale čd a zvláště DKV Brno,které na ně zvysoka se**.A když čd má nutnost něco likvidovat,tak prosím,ale náklady si pak budou tahat třeba volským spřežením.
Silnicar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 15:02:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nemyslel LAMINÁTKY ,ale jen ten šrot kterej se furt přehazuje z prava do leva a z leva do prava jak horkej brambor. DKV Brno by na ně zvysoka nekašlalo kdyby tam ve vedení nebylo tolik inteligentů viz.FUOSÁČ kterej si radši koupí nový počítače než náhradní díly který je potřeba jako sůl.Takhle se to jen a jen FLIKUJE neustále dokola
Viky_cabadaj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 15:28:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tyhle "krámy" přinesly na české koleje krásu a výdrž.I při jejich úctyhodném věku a skoro nulové péči čd stále dokáží tahat solidní náklady stejně jako "rodráždit" rychlík.

Vždycky když čtu podobný věty taxi vzpomenu na film Tankový prapor:

"tyhle stroje absolvovaly několik sovětskych ofenzyv!"

"no právě..."

Bimbo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 2-2007
Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 16:52:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad se tu mluví o laminech z Vranovic tak co na nich chcete provádět za údržbu,pane Happy??
Nebo pečujete doma o totálně zrasované auto z nehody??Tomu teda nerozumím,a přitom rozumím všemu!!
Alorovec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 3-2007


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 19:35:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych poprosit má-li někdo doma fotky původního havlíčkobrodského nádraží nebo stávajícího nádraží po dokončení a má zájem o jejich zverejneni na mym webu nechť se mi ozve na kontakty visejici na mych strankach. Diky
A.Jirgl
http://www.zeleznicehb.ic.cz
Silnicar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 22:05:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je fakt BIMBO,ty rozumíš všemu,všudes byl dvakrát jen v pr.... jen jednou
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1090
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 22:29:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samo,že nemyslím ty od Vranovic.To mě ani nenapadlo,že se toho někdo chytne.Co by s tím asi tak dělali??ASi vzali tmel a vytvatrovali znova ... .
Pokud bylo myšleno jen to harampádí,tak to už dávno mělo být zlikvidované.to mně připomíná přehazování starejch nákladních vozů,co kdyby se někde hodily...
Já spíš myslím ty rádoby pojízdné brněnské lamino-šroty.Jednou sem slyšel,jak se malá holčička ptá maminky v Jihlavě u bezbarevné 230tky,jakou že to ta mašinka má barvu.....někteří soudruzi v Brně by si měli uvědomit,že tahle řada musí jezdit alespoň dalších 15 let a tak se k tomu postavit.Ještě mně není jasné,proč se neustále dokola pajcují barvou brejlovci a na elektriky se zvysoka....Dokonce ani v péči o plechy a jiné bzunící škatule se nepečuje tolik,jak o brejle.Můj subjektivní dojem.
Bimbo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 2-2007
Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 22:59:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy:
brejlovci budou do Jihlavy jezdit ještě třicet let, rozumíš. Ale lamina Cargo zanedlouho obmění aby pak každej neměl zarytou křídlovou matku v prdeli až bude stát zaklíněnej pupkem mezi ventilátorem TM 1. podvozku a sítama jako pan Převrátil, rozumíš!!!
Tak proto je nenatíraj.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1093
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 23:27:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha takže pokud je mně známo,tak sice všechny 240 budou pod cargem,to je fakt,stejně jako je fakt,že většina 240 má či měla na sobě nálepku DKV čb a budějičáci o ně pečují.Alespoň valná většina má novej lak ,nebo lak,který má nějakou barvu.Brněnské 230 jsou od pohledu šroty a to je zásadní.jistěpak pane chytrý bimbo víte,jaký je mezi těmito řadami věkový rozdíl??? Takže srovnejte srovnatelné a musí být jasné,kde se alespoň snaží.Jinak zcela není jisté,že řada 242 pokryje celou osobku.Nyní dál jezdí bezbarvé brněnské ubožačky (230) na osobácích na vysočině.
Dále pane velechytrý mně řekněte,kde vezme Cargo do 15 let miliardy na nové loko????A dále vám taky zřejmě uniká rozdíl mezi elektrickou lokomotivou a dieslelektrikou.Zatímco pokud se lamina nerozpadnou,potom budou dodávat jmenovitý výkon i třeba za 30 let o jmenovitém příkonu.(nestoupá spotřeba energie),zatímco brejle budou motoricky úplně v prde.. Již dnes se z brejle nedá tahat jmenovitý max. výkon a motory také žerou podstatně více,než když byly nové.Toto neplatí u elektrik.takže první,co Cargo udělá bude,že laminy dá do cajku a potom bude shánět nové možnosti v nezávislé trakci (rekonstrukce řad 742 a 753 možná bych se nebránil i nouzovce v podobě 751).A ještě bych podotkl,že po drátizaci 240tky budou brejle nadbytečné (je otázkou,jestli o ně někde budou stát-myslím v baštách bardotek-Praha,Budějky) a již teď je velký nedostatek elektrik (proto se opravuje zuhelnatěná 263 a kdejaké eso i po těžké nehodě).Takže priority jsou trošku jinde,než si myslíte ROZUMÍTE???
lak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.162.131
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 09:55:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Laminátky jsou z laminátu takže nekorodují => nemusí se tak často natírat!
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1094
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 10:14:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v zimních měsících může do mikroskopických prasklinek vnikat voda,která tam třeba potom zmrzne a pracuje tam.čímž může třeba napomáhat vydrolování laminátu.Ještě vám nátěr připadá tak nesmyslně zbytečný????
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.37.70
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 12:43:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O laminátky se nikdo v Brně nestará, protože Majlont ovládli dolňáci a 754 byly jejich vlajkové lokomotivy. A taky odešli do důchodu nestoři laminátek, jako je J. Skalník, V. Janák a další.
Polii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 13:50:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevidím důvod, proč by ČD měly před rozdělením necht lakovat 230 a 240 pro fakticky cizí společnost. Termín dceřinná společnost je pouze formální, v podstatě se jedná o úplně cizí firmu.
Kibuna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 15:21:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vy se tu hádáte jako by to Cargo už byla hotová věc. Ani na GŘ v Praze neví co bude zítra natož za půl roku. Až to bude, tak teprve tomu budu věřit
Ať nám stále svítí zelená, pane přednosto

icq 335158974
Patrik_koplík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 17:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohumil: Si spadl z marsu, či co??? ř. 230 je honosná řada DKV Brno pro nákl. dopravu a momentálně i pro osobní!!! Ty laminy mají nahrkané km a potřebují nutně hlavní opravy, ale na ty nejsou prachy. Prachy nejsou ani na esa, chybí trakčáky, kola, brzd. jednotky, ... , ... .atd.!!! A o plecháčách ani nemluvě (viz snížená rychlost na 100km/h) Majlont ovládli dolňáci? myslíš vedení nebo dílnu?? Z vedení není nikdo dolňák!! A na dílně je jen málo jedinců původně z dolního! A zbytek je v HH. Tak radši neplácej kraviny, Děkuji.}
354.1217- byla jsi kouzelná, nikdy nezapomeneme!!!
Bimbo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 20:49:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice s tím občas jezdím, ale nevšiml jsem si zásadního rozdílu výkonu mezi oprýskanou laminou a nalakovanou,ale dle pana HAPPY lok. co nemá krásný lak je tím pádem šrot. Odteď začnu tyto zásadní rozdíly sledovat,rozumíš.Po té vypracuji tabulku a nakreslím graf.Výsledky zvěřejním v televizi NOVA,rozumíš.Ta to rozmázne v hlavní zpravodajské relaci a po té zlevní chleba,rozumíš.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1099
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 21:26:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak dobrčic tvrdím,že je výkonovej rozdíl mezi nalakovanou a olezlou laminou????Ty si zase vůbec nic nepochopil!!!Rozumíš???
boban
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.78.112.130
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 12:31:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mohl bych se zeptat procpak nejezdi 754 026? Pry udajne vypadla v maajlonte ale zas na druhou stranu to nemuze byt tak stasny kdyz je tam 5km/h. nebo snad spadla do presuvny
754026
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.99
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 19:35:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

boban: Nevypadla jsem! A nejezdím protože mě sebrali botičky.
Patrik_koplík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 20:15:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak o 754.026 radši mlčme. Nejezdí protože je polámaná Víc by nám mohl povědět jeden nejmenovaný pán (častý návštěvník tohoto servru). Šak on sám ví, o koho se jedná! Prozradím jen to, že je ulomený královský čep a že se na její opravě pracuje.
354.1217- byla jsi kouzelná, nikdy nezapomeneme!!!
754026
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.99
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 20:29:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P.K. "Tak o 754.026 radši mlčme" - tak proč se tím neřídíš?
7502750
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 20:37:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevím chlapi proč se nedokážete podepsat
ICQ 243-335-501
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 707
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 11:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souboj Tydýtů :-))
Pomůžu vám chlapi k identifikaci :
89.24.4.99 je domain: t-mobile.cz
descr: Deutsche Telekom AG
admin-c: DTAG
tech-c: RADIOMOBIL_TECH
reg-c: REG-GENERAL-REGISTRY
nserver: ns1.radiomobil.cz ns2.radiomobil.cz sns.nextra.cz
created: 20010215
changed: 20060126
expire: 20080221

čili dotyčný má T mobile, číslo sem dávat nebudu


A druhá adreska 77.78.112.130

domain: rajecjestrebi.cz
descr: Mesto Rajec-Jestrebi
admin-c: RAJECJESTREBI011
tech-c: PV560-RIPE_XX
reg-c: REG-PES
nserver: ns.zm-net.cz ns3.zm-net.cz
created: 20010104
changed: 20070110
expire: 20090105


role: Mesto Rajec-Jestrebi
address: Blanenska 84
address: Rajec-Jestrebi
address: 679 02
address: The Czech Republic
admin-c: PETRKLIMEK011
nic-hdl: RAJECJESTREBI011
e-mail: mu.rajec@iol.cz
created: 20010810
changed: 20010810
Čili nějaký kolega z Rájce Jestřebího
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 665
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 12:26:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No velmi pěkné info zde vyblil pan Koplík, ač poněkud nepravdivé, nicméně už to nebudeme řešit. Tečka.
Brejlovci na trati 251
Patrik_koplík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 13:08:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepík: Co na tom není pravdy??
354.1217- byla jsi kouzelná, nikdy nezapomeneme!!!
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 666
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 13:22:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pk: že je ulomený královský čep.
Brejlovci na trati 251
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3749
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 14:11:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Smiřte se s tím že někdo prostě ví co se stalo a někdo se to prostě nedozví, protože k-report je drbna největší sám sem se poučil proto zde tyto info taky už nepíšu...proč zbytečně navozovat problémy někomu jinému!

Patrik Koplik:
Tys tomu dal, ještě zbývalo napsat jeho jméno...a dílo by bylo dokončeno

Happy:
S těma laminama si to nepochopil ty, skutečně byla řeč o laminách z vranovic co stály na nehodáku, vážili se a probíhali přípravy pro převoz do ČT...ty jsi mluvil najednou v souvislosti s 017 a 080 o laminách jako o celku...
Patrik_koplík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 14:11:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepík: už sem na tom pár hodin dělal
354.1217- byla jsi kouzelná, nikdy nezapomeneme!!!
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 14:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct:Tys tomu dal, ještě zbývalo napsat jeho jméno

A rovnou to poslat na drážní ouřad...

Pk: trošku záměna pojmů a dojmů ne ?
Brejlovci na trati 251
Patrik_koplík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 14:39:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

už fakt radši mlčme, ať nedostaneme někoho do problémů. Ja? Vřele děkuji.
354.1217- byla jsi kouzelná, nikdy nezapomeneme!!!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 713
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 15:02:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Patrik_koplík No mně přijde, že ty jsi tomu chtěl pomoct nejvíc, už jen jmenovat...
Patrik_koplík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 15:12:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechcel. Nejsu pako, abych jmenoval. Mně by to taky nebylo příjemné.
354.1217- byla jsi kouzelná, nikdy nezapomeneme!!!
Polii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 07:04:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trošku to s tím tutláním okolo 4026 přeháníte ne?! No každopádně mi po tom nic.
Jinak 4026 má oba dva královské čepy naprosto nepoškozené, poškozeno bylo něco jiného...
758 099-8
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 11:13:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Polii tvoje hlava?
Polii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 11:28:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co tvoje hlava? ...nemyslel jsem konkrétně prozrazovat KDO, ale popsat co má poškozené, na tom nevidím nic, až tak závadného. Konec konců se tu běžně popisují i jiné násilky...
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 13:06:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Polii : nevím co tady všichni řešíte, dva kýble kytu a 4026 bude zase jako z fabriky
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 670
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 13:40:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Polii: 4026 má oba dva královské čepy naprosto nepoškozené

To bude tím, že pan Koplík už na tom pár hodin dělal
Brejlovci na trati 251
Patrik_koplík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 20:41:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepíku, sem ale nikde neříkal, že sme dělali na čepech, ale jenom na 4026.
354.1217- byla jsi kouzelná, nikdy nezapomeneme!!!
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3764
Registrován: 9-2002


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 20:10:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Patrik koplik:
Tak sem se na tebe trochu víc informoval a zjistil sem, že prej docela na tu praxi v depu kašleš...myslíš že ti to bude pořád procházet??:-)
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3771
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 10:41:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapoměl sem se zmínit, že konvoj směřující do Chomutova ve složení 2x pára + BN60 na voze + 230.050 + 771.069 + 850.008 by měl odjet 25.4.2007, tak je to alespon plánované...

850.008 v pátek přivezl brejlovec 750.143 z Heršpic do Majlontu...
844_001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 11:42:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

850.008 v pátek přivezl brejlovec 750.143 z Heršpic do Majlontu...
Jednou za uherskej rok v Majlontě a zrovna tak rušno

 
 
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3774
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 19:10:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

844 001:
Jo rušno bylo a mi se na topíráku pomalu ani nezastavili
Iša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 20:55:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct: Ten konvoj do Chomutova pojede na Havlobrod nebo na Třebovů.Nešel by trochu upřesnit čas (mám to 50 km)tak aby mě to neujelo.Dík
Patrik_koplík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 10:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A měla by to vést 363 + dva nehodové vozy + Bac (doprovodný za páru). Přes Havl. Brod z Brna kolem 06.00.
354.1217- byla jsi kouzelná, nikdy nezapomeneme!!!
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3786
Registrován: 9-2002


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 14:32:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iša:
Přes Havl.Brod, Kolín, Nymburk po pravém břehu na sever do UnL a pak směr Chomutov...z Brna to určitě nevyjede už kolem 6, to na to má teprve nástup jestli mne pamět neklame...ale nejsem si ted tím jistý...zkrátka někdy ráno s tím konečně vypadnou, zabírá to v Brně akorát prostor...
7502750
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 15:31:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nee jede se fakt v 6 ale jestli to tak pojede nevím a pojede to max 50km/h a do odbočky 20km/h
ICQ 243-335-501
Dobkar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 3-2007


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 08:03:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak už se jelo
Dobkar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 3-2007


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 08:12:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pár fotek
 
 
 
 
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3793
Registrován: 9-2002


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 12:28:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufám, že sem vloží někdo fotky za světla, přeci tento konvoj nemohl nikomu uniknout...
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 15:08:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes nedaleko Čebína v 7:05h.
 
 
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4543
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 16:22:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Belinea:
Konvoj do Chomutova, v čele 363.163.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1611
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 19:40:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, je to trochu dál od Brna...
 
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Rrosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 20:06:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžete napsat normálně česky kde je to focené?
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1612
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 20:24:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústí n.L.
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Rrosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 21:30:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky!
Dave
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1306
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 15:23:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě průjezd Kolínem.
 
 
 
 
 
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 15:26:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krokoš pude do muzea aj s reklamou

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace