K-report
 

Archiv do 18.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nejotřesnější zážitky na ČD » Staré archivy » Archiv do 18.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
SILVIE
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.106.193
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 11:38:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38:Máme na mysli toho stejného pána,jelikož nikdo jiný semnou na ex521 nejel a popis odpovídá i to,že jsem se sním tenkrát rozčílila,ale to je jedno.On je živnostník u fa:Urblík také,takže musí nabídnout poměrně stejné kvality jako ostatní,tak neházejte laskavě vinu na mě.Pokud se Vám zdám nepříjemná je to Váš názor a nikdo Vám ho nebere.Je spousta lidí,kteří mě chválí a jsou semnou spokojeni.Za rok najezdím tisíce km a v jídelním voze obsloužím tisíce lidí,takže tady těch pár nesmyslných stížností jsou kapka v moři,že bych se utrhovala na hosty to teda nevím,ale možná se Vám zdá,že se mračím,ale já mám takovou mimiku tváře již od přírody,možná vtom je ten problém,ale obhajoba je zřejmě z mé strany zbytečná.
SILVIE
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.106.193
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 11:54:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Navíc můj vagon patří mezi nečistší a nejlépe vyzdobený s dobrou nabídkou.Můj vzhled je vždy upraven,ale na své Vámi upřesněné nedostatky se pokusím lépe zaměřit.A aby jste věděl,že nejsem pes udělám všem hostům celoroční nabídku při konzumaci více jak dvou piv presso zdarma.No a ono je jednoduché se schovávat za anonymitu internetu...lepší by bylo říci Vaší nespokojenost dotyčným posádkám do očí a na místě....co myslíte ? Doufám,že příště jak semnou pojedete,že se mi představíte a třeba hodíme řeč a věřím tomu,že se na sebe mračit nebudeme a dokonce se i tomu všemu společně zasmějeme
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2319
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 14:53:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alf: příprava jídla které voní po celém voze je zážitek který jiné firmy rozmrazující polotovary z igelitu jentak neposkytnou..
Jojo. Kdepak takové časy jsou.

Nedávno mě docela zamrzelo, že už u Urblíka nemají pivo Chodovar. Pamatuji se, jak jsem s ním, resp. s jeho zátkou, při prvním ochutnávání zápasil.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3280
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 16:11:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj:
ceny jízdného - ten nepoměr mezi vlaky a busy je dán skutečnými náklady

No, no...
Kolik cestujících se vejde do třínápravového autobusu Student Agency a kolik do Bmz ČD.
A nezůstaňme jen u počtu cestujících, ale podívejme se i na počty dveří, toalet, jaké má co odhlučnění, velikost "prázdných" prostor (uličky, nástupní prostor,...)... A co se rozumí pod pojmem "obsazený vůz" u SA a co na dráze...?
Život je kabaret
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 984
Registrován: 9-2003


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 17:10:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.Hroch..ano,ano Chodovar chyběl velmi a nejen kvůli ceně..Začínám být alergický na europiva číhající na žíznivého cestovatele na každém rohu
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 17:57:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silvie: A co takhle v případě toho nevytopeného vozu na R 964 místo "Pokud je vám zima, můžete jít, nemusíte tady sedět" se zákazníkovi omluvit a slušně vysvětlit danou situaci? Zákazník nemůže za to, že je ve voze 10° ani za to, že máte špatnou náladu.
SILVIE
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.106.193
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 18:18:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Livingproof:vy jste mi řekl,že by jste nerad nastydnul a já jsem Vám odpověděla:pane ,ale Vás nikdo nenutí,aby jste tady seděl..můžete jít si sednout do vyhřátého kupé..a to je rozdíl...My jsme už všichni unaveni z neustálého vysvětlování cestujícím proč ten vůz není vytopen.Já to poslouchám několikrát za jízdu.Nemyslela jsem to špatně..měli jsme si to vysvětlit hned a bez urážek tady na netu.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1003
Registrován: 7-2004


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 18:31:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

přidávám jeden sobotní zážitek.
Vlakem ČD na hory!

Život je plný reklam a ani ČD nezůstaly pozadu.Všude na mě na nádražích útočí reklama "Vlakem na hory".No dobrá,řekne si člověk.Autem nepojedu,známe ty zácpy a únavu po řízení.Autobus rychlejší a doveze Vás až většinou do lyžařského centra,není to však taky ono.Co ale teda jednou vyzkoušet změnu,jeden přestup na skibus přece člověka nezničí a přece jen vlak je pohodlnější.Tak tedy stalo se a naše výprava o osmi lidech (včetně malých dětí) mnoha zavazadlech a dobrou náladou vyrazila na hory.Cesta tam probíhala v pohodě,jako podle letáku a krásných lákavých slov pana Ondrůje,který by dokázal pozvat i výpravu nevidomých do panoramatického vozu na vyhlídkovou jízdu.Celý týdenní pobyt na horách se vydařil a nyní už jen cesta domů.Bohužel člověk neznalý a nalákaný krásnou reklamou nepřečetl pořádně celý leták.Ano,vlakem na hory,ale ne z hor!!!Celá naše výprava se pohodlně usadila do kupé R 958 24.2.2007 a spokojená a plná zážitků z hor se vydala na zpáteční cestu.Cesta probíhala klidně až do odjezdu z Hradce Králové.Zde jsme se totiž dozvěděli,že naše skvělé ČD připravili pro cestující výbornou zábavu nazývanou „náhradní autobusová přeprava“ z Chlumce nad Cidlinou.Začal nás polévat studený pot a v naší skupině se začala jaksi silně šířit špatná nálada a nervozita,zejména při pohledu na velmi zaplněný vlak.Průvodčí se nás snažil uklidnit.Prý to bude v pohodě,čekají prý čtyři autobusy.Při těch počtech zavazadel a lidi,jsme sice nevěřili že se vše vejde,ale jak se později ukázalo,tak jsme se mýlili….Při příjezdu do Chlumce se z vlaku vyhrnul dav směrem před nádraží.Zde čekal přistavený 1!!! autobus.Po totálním napěchování se zůstatkem asi 100 cestujících před ním se pomalu z parkoviště rozjel další bus.I tento se napěchoval dalšíma cca 80 cestujícíma,leč stále asi 20 lidí zůstalo před autobusem.Pak přišla obsluha vlaku a musela cca 3 minuty přemlouvat!!! dalšího řidiče třetího autobusu,aby jel taky.Po této anabázi jsme se přeplnění rozjeli.Nemusím komentovat nadšené výrazy lidí v přeplněném buse,kde děti brečely,protože neviděly maminku.Turisté z Anglie nadávali a všichni lyžaři byli nadšeni ze služeb ČD.Díky výluce nabral náš vlak zpoždění 23 minut.To však ještě nebylo bohužel vše.Náš plán byl přejet metrem na vlak EC do Prahy Holešovic.S 23 minutami bychom to i stihli.Jenže jsme si krásně odstáli a prohlédli 3 protijedoucí vlaky na Vítkově a nabrali tak další zpoždění a EC vlak nám ujel.Opravdu skvělé zakončení cesty!Takto jsme to zhodnotili,že vlakem ČD na hory? – Děkujeme,už ne,leda by jel s námi pan Ondrůj a dělal nám nosiče zavazadel u výluky a rozptýlil by naši špatnou náladu nějakým novým marketingovým tahem.
Na závěr se ptám:Proč se koná NAD v sobotu v době návozu turnusů na hory a zpět!!!???
To snad nemohl vymyslet nikdo normální.
Proč musí chudák obsluha vlaku přemlouvat řidiče k jízdě?Co dělali určení zaměstnanci v Chlumci a jak je teda ta výluka naplánována?
Proč si musíme odstát na závěr docela desítku minut před cílovou stanicí….?

S pozdravem,ze služeb ČD zklamaný 753006

(Samozřejmě že do obálky jsem napsal své jméno.)
SILVIE
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.106.193
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 18:32:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Restaurační vagon musí v Hradci před jízdou temperovat minimálně 3 hodiny,aby byl vytopen,hlavně v mrazech,ale Hradec to nechápe i přes naše neustálé stížnosti.Ted se nám již podařilo zařídit vytápení před jízdou,ale jen když bude pod nulou.Chápejte,že když je venku osm stupnů,tak ve vagoně taky,ale my jsme ti poslední na koho v Hradci berou ohled.Já vtom zimném vagoně musím být..nemůžu se zajít ohřát do kupé jen tak.Doopravdy je chyba někde jinde.Doufám,že budu mít někdy možnost Vám to vysvětlit osobně ve vyhřátém vagoně..
SILVIE
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.106.193
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 18:44:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Livingproof:Navíc ty vozy jsou staré přes 30 let...všude tam šíleně při jízdě profukuje a navíc my máme topení přes topnou kapalinu a to vyhřívá doopravdy pomalu..proto také musí temperovat před přistavením déle.Věřte mi,že mi je kolikrát do pláče.Příjdu s nelehkým nákupem s obchodu..potravinama pro provoz atd...otevřu vagon a tam je zima jak na sibiři a jak si představím jak dlouho to bude trvat než se to vytopí,tak mi je kolikrát do pláče..U Urblíka je i pár novějších vagonu s bar pultem a ty mají vytápění přes horkovzduch a tam je teplo do 30 minut...
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 21:54:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006: ALespoň vidíte, jak je autobusová doprava hrozná, nepohodlná, nebezpečná a nemoderní..... Takže závěr nezní Vlakem na hory už ne, ale nikdy nikam autohnusem......
Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 22:17:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever:
To už tedy ČD nezavedou žádnou NAD?
Akorát si říkám, jak ty tratě budou bez nich vypadat...

EDIT: A kdy pojedou vlaky do Pece nebo do Bedřichova? Už se moc těším.

(Příspěvek byl editován uživatelem Zutý Petr.)
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 22:26:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, podle mě je lepší výluka v týdnu přes den mimo ranní a odpolední špičku a v sobotu, než třeba v pátek a v neděli...

V pátek a v neděli je to krize (výluky na PlCh - 170). Takže buďme rádi za yt soboty.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6374
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 23:10:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na té výluce jezdil Mrázek, předpokládám...

No, nechci dělat propagaci žádnému ze svých zaměstnavatelů, ale když jsme jezdili tuhle výluku v létě s jednou "spřátelenou firmou" a přišel za námi výpravčí, že potřebuje ještě jeden autobus, který proti plánu udělá navíc jednu jízdu HK - Chlumec a zpět, div jsme se s ostatními řidiči nepoprali, kdo z nás to pojede. Nakonec jsme si házeli korunou. Prohrál jsem

Jinak tedy... O kvalitě autobusů na výlukách bych mohl vyprávět hodně a hodně, ale bohužel jen málo pozitivního.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 03:43:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sylvie: Až se uvidíme, rád se k Vám přihlásím a můžeme to probrat. (jen doufám, že nedostanu něčím po hlavě :-)) Některé vozy WR mají
i odporové topení, nebo -jak jste řekla- v kombinaci s horkovzdušným. (a zdaleka ne všechny z nich mají bar).Chápu, že je někdy úředně problém předtopení zajisit (umím i neúřední možnost, ale je to zakázané a životu nebezpečné), ale já Vám to také za vinu nikdy nedával. Krom toho považuji hospodu na podvečerním R z Hradce za totálně prodělečný podnik-kdykoli jsem tam jel, jel jsem sám :-(

Ještě něco: Teď si zrovna nepamatuji, jak je to na "vašem" voze (ale prý si je střídáte), ale za základní vybavenost, považuji přítomnost soli a pepře na každém stole, tj ne, aby to musela obsluha pořád přenášet. Když jsem se o tom jednou zmínil jednomu pánovi, tak mi řekl, že je to proto, že to lidi kradou...:-(
To je dneska svět...Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho p..... To by člověk blil.
ICQ 311-297-744
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 08:25:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na trati 020 mám s NAD přímo otřesné zkušenosti, neděle NAD Týniště-HK za R(už nevím číslo) cca dva roky zpátky. DVA AUTOBUSY! Proč tam ČD prozují rychlíky, když předpokládájí, že se kompletní osazentsvo vejde do dvou autobusů?
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
SILVIE
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.106.193
Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 10:06:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38:Na jeden vagon jsou dva živnostníci,kteří se střídají po 11 dnech,ale vagon mají pořád stejný s vyjímkou kdy mají na svém voze nějakou velkou poruchu a musí se přezbrojit po dobu opravy do náhradního vozu.My máme na každém stole solničku a pepřenku mimo zadních dvou stolů kde se krade nejvíc a tam už také ukradli dá se říci všechno.Je pravdou,že se doopravdy krade všechno..solničky,pepřenky,kytičky,jídení lístky,sklenice a dokonce i lžičky a příbory.Neustále musíme tyto věci dokupovat,ale to je myslím ve všech restauračních zařízení.No..stím se musí už nějak počítat
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1006
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 12:54:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad martin j:Ano,myslím,že to byl Mrázek.
Dobrá otázka Iaya....proč rychlík na dva busy....
Jinak v sobotu se na horách mění turnusy,takže výluka o lyžarské sezóně asi není ten marketingový trhak Aleše O.....
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 509
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 15:40:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006: Na některé rychlíky (např. R 818) by při výluce bohatě postačily 2 osobní automobily
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6381
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 01:54:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006: Mimochodem, Mrázkovo řidiči mají u mě taky vroubek. Chtěl jsem jednou jet s nimi právě z HK do Chlumce, měl jsem s sebou kolo - ohromnej problém naložit kolo do nějakého autobusu. Nakonec mi ho vzal nějaký Slovák, co jezdil s C735 ex ČAS Znojmo, do kufru. Všichni ostatní řidiči mě poslali kamsi, někteří bez vysvětlování, jiní si aspoň našli nějaký důvod, byť naprosto pitomý.

Ještě dva dny předtím jsem jezdil na téhle výluce taky, ovšem pod hlavičkou firmy Bartoš, měl jsem karosu LC 735 a svoje kolo jsem si vozil u zadní pětisedačky (to abych ho měl pod dozorem - kola se docela dost kradou). Pokud náhodou jelo hodně lidí a nebo nějací cyklisté, svoje kolo jsem bez řečí vyložil a zamknul k nejbližšímu sloupu, když jsem se pak vrátil zpět do téhle stanice, zas jsem si ho naložil zpět k sobě do autobusu.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 906
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 28. února 2007 - 15:28:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já si dovolím tedy hospodu na včerejším Zátopkovi pochválit. Ač vůz otřesný (chodové vlastnosti maslostroj, profukující okna, s čímž ovšem obsluha nic nenadělá...) tak interiér velmi hezký, jídlo dobré, posezení příjemné, bylo prostě vidět že se o ten vůz někdo stará. Výrazně lepší než "bageta pendolínobufáč"
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 20:16:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j - a to ses o kolo zamknuté u sloupu nebál? Jak jsi se zmínil, krade se a mít kolo bez dozoru, byť zamknuté je docela odvaha.
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do center měst nepatří!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6394
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 09:56:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si kolo zamykám řetězem, jehož oka jsou z drátu o tloušťce cca. 5 milimetrů. Řetěz je to pak nějaký speciální nezničitelný za hodně peněz. Ono jednorázová investice do řetězu za tisícovku se ukázala být lepší, než opakované investice do nového kola za patnáct tisíc.

A jak to dopadlo? To byste neuhodli. Kolo mám, ale řetěz mi někdo ukradl. Během přepravy kola z Plzně do Pardubic ve služebním voze rychlíku.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30955
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 13:58:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stěžovat si, stěžovat si, stěžovat si.
NAD obvykle objednává UŽST a samozřejmě nikdo neobjedná busy navíc, když nemusí a nějak se to odveze, každá ušetřená koruna se hodí.
A stejně tak s (ne)přepravou kol v NAD. Pokud nikde není uvedeno, že přeprava nebude po dobu výluky zajištěna, tak to opět buď nezajistila UŽST, nebo se na to vyfláknul dopravce (či přímo řidič).
Ale když se to nikdo nedozví (a tešd nemyslím řidiče busu, průvodčího, či výpravčího), tak se těžko může něco změnit.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 12:50:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, já jsem měl zatím s každou NAD řízenou pod HK ty nejhorší zkušenosti. Vždy jsem podal stížnost a vždy mě příště ČD překvapily něčím ještě horším, tak nevím co si ten pán pomůže dalšími stížnostmi?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31001
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 12:58:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani MD to nezajímá?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 512
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 15:09:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 778: 3xB + A neboli o 2 vozy méně než má být. (takto souprava jela již ráno na R 773). Vzhledem k tomu, že minulý pátek jelo 6 vozů a přesto jsem musel stát u WC, dá se tušit, že se dnes na Masaryčce do vlaku leckdo nedostal. Kdo je za toto odpovědný, toho bych bez pardonu vyrazil (zdaleka to není v pátek poprvé)
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2355
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 18:35:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Livingproof:
Stěžovat si a zase si stěžovat.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 08:43:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je to s fungováním pokladen v Praze-Vysočanech? Včera podvečer si tam někteří lidé chtěli koupit jízdenku do R655 a všechny čtyři pokladny byly zavřené... Nakonec nastoupili do R bez jízdenek.Jak to dopadlo nevím, já jel až za nimi cityfrogem.
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 513
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 14:04:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: To nejde, protože kdybych si měl stěžovat pokaždé, když mě něco nas.štve, tak by jsem tu "obálku" totálně zahltil. Takže zbývá doufat, že zbývajícímu substrátu to taky není lhostejné, abych si nestěžoval pořád jen já (jako neprovozní zaměstnanec ČD :-) To by taky mohli dřív vyrazit mě :-)
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 17:46:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní EC140 + EC106 v řazení totální zmatek. Ve slovenské částí Beery, v polské části humusoidní Bmee. V každé části má být jeden Bpee, ale velkoprostor se nekonal ani jeden. Navíc úplně chyběl jeden vůz v Polské části, což se hodí právě v neděli.

V Olomouci přistoupil člověk s místenkou, načež mu slečna musela uvolnit místo (hlavně, že dvě modré gumy, sedíci vedle ní, si vezly zadky do MuNu zdarma). V celém vagoně (možná i vlaku) nebyly označeny místenky. Na dotaz průvodčí, proč nejsou označeny místenky, jsem dostal odpověď dost nevybíravým způsobem: "Ten vůz jede z Polska, my s tím nemáme nic společného !!!"

Co k tomu dodat ?

Jinak z Ostravy zásadně nejezdím vlakem ze Slovenska / Polska (což se dnes bohužel nepovedlo) z těchto důvodů:
1. vlaky jsou při příjezdu do Ostravy plné lidí (někdy i pochybných individuí)
2. většinou se jim nepodaří přijet včas (vzpomeňme na loňský Košičan, +30 minut skoro denně).
3. špinavé WC, chybějící mýdlo, ručníky (možná se už spotřebovaly, ale ani bych se nedivil, kdyby je tam nikdo nedal)
4. nyní i další důvod - neoznačené místenky, takže se ČD mohou skvěle vymluvit
První úsek D47 otevřen už letos !!!!
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 758
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 18:00:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci se nějak zastávat průvodčího.Ale co jsi čekal za odpověď .Ten průvodčí za to přece nemůže ,že to nějaký dobrák v Polsku neoznačil ,že tam nedal hajzl papír a jiné krámy.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 18:11:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pak by teda neměli prodávat místenky
AndrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 18:13:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Mmm No pamatuju si na letniho licheho Plecnika, kde puvodci za Linzem (tedy smerem na Graz) roznasel listecky ... :-)))
Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 21:49:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AndrewM: Brzo, brzo.
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1195
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 09:25:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já jsem zažil rychlík Řím-Innsbruck-Mnichov (taky jednoho krásného letního večera) ... u nástupiště byl přistaven hezky 50 minut před odjezdem, 30 minut před odjezdem byl už slušně zaplněn, 20 min. před odjezdem přišel (do našeho vagonu) průvodčí a začal vkládat lístečky a 10 minut před odjezdem přišli držitelé příslušných místenek. "Stěhování národů" bylo dokončeno asi 60 minut po odjezdu.

V té chvíli jsem pochopil, že cestování vlakem na dovolenou s dětmi je nesrovnatelně obtížnější než kterýmkoliv jiným dopravním prostředkem.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1421
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 12:05:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 778: 3xB + A neboli o 2 vozy méně než má být

včera měl 5 vozů - pro změnu chybělo A
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8531
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 12:07:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj: já jsem zažil jednoho "letního" (v lednu ) dne v Bangkoku podobnou situaci:

k nástupišti místního hlavového hlavního nádraží přijela třívozová motorová jednotka, s označenými vozy 1,2,3 odpředu. Přijedší cestující vystoupili a čekající nastoupili podle svých místenek. Až po jejich nástupu železničáři prohodili čísla krajních vozů, aby i po úvrati byl vůz 1 vpředu a 3 na konci. Bez problémů byli pouze pasažéři ve voze č. 2...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 09:27:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všechno jsou to troškaři.
Jednou jsme jeli ze Žiliny domů, okolo 23. hodiny se tam potkávala Bečka do Košic s nějakým Vihorlatem či čím do Prahy. No a milí soudruzi to na Žilinotronech nasypali opačně. Jen díky své šotoušské úchylce podívat se, která krysa nás táhne, jsem zjistil, že u vlaku popsaného na Žilinotronu "Praha cez Ostrava Vítkovice" svítí vstříc Praze červené konce, zatímco "Košice cez Poprad" mají krysu ku Praze. A tak jsem (asi jako jeden z mála) nasedl správně.
:-))
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3961
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 12:11:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aleš Liesk: jo Žilina, tam se daly/dají zažít věci...

Mě se teď (nevím proč) vybavilo jedno čekání na zpožděný R ??? Liptov v Ostravě-Vítkovicích (naštěstí v té době ještě bez bezďáků). Pragotron žádný, rozhlas nahlásil 20 minut, pak 40 minut a vlak přijel asi za 3,5 hodiny... Někde u Liberce "zapadl do sněhu". Asi si soudruzi v Ostravě mysleli, že to zpoždění zkrátí...
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 06:46:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Budulinek4:
většinou se jim nepodaří přijet včas (vzpomeňme na loňský Košičan, +30 minut skoro denně)
Tak na tady ten už můžeme opravdu jen vzpomínat. Teď jezdí přes Valašské Meziříčí, Vsetín, Horní Lideč a má zkrácenou dobu více než o půl hodiny (možná i víc). Navíc tady na Moravě nemá větší jak 5ti minutové zpoždění.
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2370
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 23:14:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Páňula:
Počkejte na léto. Ještě se pořád kope mezi Červenkou a Zábřehem. Tam se daj nasbírat solidní minutky, nehledě na to, že Košík si může dost vézt už ze Slovenska (jakože to tak loni bylo).
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4281
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 23:39:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Páňula:
Navíc tady na Moravě nemá větší jak 5ti minutové zpoždění.
Jestli tohle budeš moct napsat i na konci letošního GVD, tak máš u mě pivo

Minimálně těch 20 minut si totiž přivezl už ze Slovenska (to, že pak mezi Čadcou a Ostravou nabral další půlhodinku už je věc jiná).
ICQ: 202 888 377
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1123
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 09:25:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena - v době totality to bylo úplně normální, že z 20 minut se vyklubalo několik hodin. Jednou jsem do Vihorlatu nastupoval v době, kdy už jsem měl jet električkou z Popradu na Smokovec. Kolega se naštval, jel osobáky a s několika přestupy byl v Tatrách dříve jak já.
Jinak Liptov (LB - KE) měl číslo 685/684, jeho předchůdci Ještěd a KriváŇ (jezdily už z Dredenu) číslo 481/480).
Je ale fakt, že kdysi O.Vítkovice byly slušným nádražím. Někdy se mi nechtělo po flámu jet domů do Havířova a druhý den zase ráno na šichtu do NH, tak tam nahoře se dalo docela slušně přespat a ráno v 5 hodin jel přímý vlak (zdarma)až do fabriky.
2801 vrať se Chybíš mi
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 21:40:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já myslel to zpoždění mezi Čadcou a Ostravou. Tady na trati (Hranice - Vm - Vsetín - Lideč - Žilina) to teoreticky nemá kde chytnou jak tomu bylo na rozdíl od tratě Čadca - Ostrava kde toto bylo pravidlo. To, že to chytne někde u Zábřehu už moje věc není. Já su z Moravy (Kunovice u Vm) tak se zajímám o okolí, že to nechytne. Myšlené to bylo z této trati. Tady pokud se něco nevy.... tak aj to 80km/h to jede stále solidně. O jiných problémech na celé jeho trati je mi to ....

Ad Garfield: S tím pivem si to budu pamatovat
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1132
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 22:32:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Páňula - není to tak dávno, co vlaky (hlavně ty noční) stávaly v H.Lidči i více než půl hodinu. Naštěstí po vstupu do unie už ty aktibmí ubjformované blbečky aktivita trochu přešla. Dnes to jede už naštěstí v pohodě, souhlasím.

Vloni nejvíce mezi Čadcou a Ostravou chytaly vlaky zpoždění při velkém horku, kdy bylo kvůli možnému roztažení kolejnic nařízeno jezdit jen padesátkou. A v létě tam zas bude pomalých jízd, už nyní jich je as 6 a v létě toho naroste. A navíc ta blížicí se rekonstrukce. To si teda užijeme. Souhlasím, že epší 80 stále než 120 kombinovaná s padesátkou.
Ale i tam to přijde, jak se začne dělat úsek Púchov - Žilina, ovšem při tom tempu na trati ŽSR 120 to asi ještě tak brzy nebude a snad dříve stačí udělat Čadca - Ostrava, pak se to asi zase převede sem. Ale to je ptázka ještě asi mnoha let, nyní je to lepší vést přes Vsetín, trať 320 je na tom fakt hrozně..
2801 vrať se Chybíš mi
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.218
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 09:24:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidím, že pan Zelená musel být v mládí dobrý pařmen - spát po flámu na nádraží Vítkovice a ráno jet rovnou šichtovním vlakem na Donbas.
Ale je pravda, že tahle dnes záchytná stanice bezdomovců a pochybných živlů byla kdysi relativně hezká a slušná stanice.
V přízemí obchůdky a občerstvení, ve druhém pak mimo galerie i restaurace.
Utkvěla mi z mládí vzpomínka, kdy jsem šel sám pěšky přes půl Ostravy (přes přísný zákaz otce), abych si v trafice na nádraží Vítkovice koupil za ušetřené peníze balíček známek, kde byly obrazy klasiků s tématikou nahých a hanbatých žen.
Doufám, že jsem moc nepobouřil zdejší mravokárce (zejména pana Jenu), který byl svého času nesmírně pobouřen zdejší diskuzí a obrázky ženského, ale hlavně pánskeho pohlavního ústrojí...
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 10:28:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

snad ne, jen houšt´
Jak jste to jeli ????
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1135
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 18:25:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bylo kdysi v pohodě, to nádraží bylo kdysi velmi pěkné. Nádražáci mi jen zkontrolovali jízdenku - měl jsem jen měsíčník Havířov - O.Kunčice, ale byli spokojeni, že nějakou mám a tak mi dali pokoj. Viděli, že tam nedělám žádný bordel, nikoho neobtěžuji, nevykřikuji protisovětská ani protisocialistická hesla, nic nekradu a tak v naprosté pohodě. Ta galerie nahoře byla velmi nádherná. Dnes bych tam nestrávil ani 10 minut navíc, když už tam večer musím být, raději čekám na tramvajové zastávce a teprve když vlak vidím od Zábřehu přijíždět, tak na něj jdu.
My jsme často chodili do Helbicha (Bělský les) a odtama to do Vítkovic nebylo daleko, navíc poslední vlak směr Havířov byl někdy nestíhatelný.
2801 vrať se Chybíš mi
Madusan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 10:32:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavá debata o Vítkovickém nádraží, ale bohužel dneska ten paskvil socialismu z větší části uzavřený je spíš pro ostudu.Příjít těsně před odjezdem vlaku a rychle pryč, a Ostrava Kunčice to samé v bleděmodrém, přestoupit na Beskydy a taky rychle pryč.Alespoň ten Svinov je vlajková loď Ostravy:-)
P_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 23:08:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Loupežník v chomutovském rychlíku http://www.nova.cz/zpravy/?83c=%7Ekrimi%7E&83e=DO7313&ex7313=vlakovy-fantom-dopaden
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 744
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 23:33:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zelená, Bohumil: Tomu se nechce ani věřit, jak tady hovoříte o vítkovickém nádraží. Je to opravdu to nádraží Ostrava-Vítkovice, nebo je to jen shoda jmen.
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
Madusan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 08:59:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi zajdu udělat na Vítkovice pár fotek, ale ten stav bohužel je takový jaký je.Nevěřím že se vrátí zašlá sláva.V nějaké jiné diskusi jsem četl že by se to výhledově mohlo řídit dopravně ze Svinova zarostlé koleje směrem k vítkovicím se vytrhají, pak zrušíme prodejnu jízdenek a osud bude bohužel spečetěn.A to vše pod pláštíkem snižování nákladů.
Johnyxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 16:37:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.mhdcr.biz/tj/zeleznice/nadrazni_budovy/ostrava-vitkovice.jpg
Mimochodem kam jeli hokejisti při MS 2004? Na Vítkovice?
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 16:51:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johnyxxx: Ano, na Vítkovice.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1471
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 23:54:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepamatuji si Vítkovické nádraží v době své slávy, ale když porovnám to co si z něj pamatuji za rok 2003, tak je to ještě v mezích... Mam před očima totiž Oldřichov u Duchcova, de facto podobnou stavbu...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Madusan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 10:05:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otřesnější zážitek byl pro mě rumunský pasák, který rozděloval práci svojim ovečkám v pražském šervůdu před hlavákem když jsem čekal na první ranní rychlík po 4 hodině směrem na Ostravu.To jsou ty Vítkovice fakt ještě v normě i se svými rázovitými občany
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 19:15:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní cesta EC106+140 byla opět zážitek. Ve Svinově čekal Andělský vlak, který odjížděl ve 12:15, tzn. po EC106. V Července jsme asi 15 minut stáli, kde nás mimo jiné předjel Andělský vlak, takže se pobyt prodloužil na 20 minut. Výsledkem byl příjezd do Prahy +30, přičemž zdrželi +15 rychlík na Plzeň a dokonce +7 i Os do Berouna, kde je mimochodem nečekací kolečko.
Takže cestující v EC platí pokutu 60 Kč, aby byl zdržen a předjet nějakou (soukromou) šaškárnou, jen tak dál...

Ještě mě v Olomouci pobavil příjezd liché Prahy, kde jsem zahlédl vozy: Bg250 + B + B + B250. Na EC vlak opravdu kvalitní sestava, doufám, že neměli tu drzost za to vybírat 60 Kč. Ony totiž Bpee jely na Andělském vlaku, takže na EC pak zůstaly jen Béčka.
První úsek D47 otevřen už letos !!!!
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 19:27:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě přidám zážitek z páteční sudé Moravie. Konečně jsem měl možnost vyzkoušet tento "nový" produkt v aktuálním GVD.
Musím zopakovat svá slova, která jsem konstatoval už při pohledu do návrhu GVD někdy vloni, kdy jsem prohlásil, že modré gumy si zřídily vlak na výlety do Bratislavy.
Obsazenost v pátek (!!!) cca 0-1 kus na pseudokupé v Beeru. Ono vybírat IC příplatek za vozy Beer, kdy IC navíc zastavuje každých 20 km, může jen člověk s IQ menším než 100. Navíc z Přerova na Ostravu v tu dobu odjíždí R z Brna a z Luhačovic. Nevím jak ranní Moravia, ale ta večerní je opravdu výsměch všem platícím cestujícím...
První úsek D47 otevřen už letos !!!!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31553
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 19:33:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budulinek4:
To nejspíš souviselo i s nočním průšvihem u Červenky, kdy některé soupravy získaly až pětihodinové zpoždění, takže se jistě vypravilo hodně náhrad a zpřeházelo mnoho oběhů.
Za jmenované vozy se příplatek jistě nevybíral, resp. vracel.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace