K-report
 

Archiv do 26.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 120, 122, 124, 125 a 174 » Staré archivy » Archiv do 26.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 18:44:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a ted mi teda ještě došlo že sem si původně myslel že to byla taky 166ka, ale pak sem si neřek že to je 147ka ale 154ky, ta je jí taky celkem podobná, ale taky sem to viděl celkem z dálky no...
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.140
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 19:38:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kralupan: co jsem to napsal, to byla 154
Já přešlapoval před žst. Hostivice u jednoho vyvýšeného fotofleku s vjezdovým hl. n. v záběru. Protože jsem na tom místě vyfotil tu 854 a hlavně jsem tam čekal / mrznul na 755ky, už se mě nechtělo tu blížející se Barču (na kterou jsem měl už namířeno) fotit. Řek jsem si: to bude zas 166 a navíc jenom z jedním Habbinsem. Nechal jsem jí projet a pak moc litoval, protože kralupskou 154ku mám vzácně. Necelou hodinku stála s vagonem ve stanici, ale já jsem nechtěl, abych něco neprošvih, jít za ní. Až když přijela ta druhá půlka s vápencem, běžel jsem za Barčou ji zmáčknout, ale voni mi ji zrovna pustily na trať nebo na vlečku, už nevim. Mezitím spojily ten Vápenčák. Až v 15 hodin přijela ta 154 jiným Habbinsem napřed zpět do stanice. Poté ho objela na druhou stranu a těsně než dorazil můj vlak Os 9830 odjela na Jeneček a na Středokluky. Do Kralup.
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.108.232
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 20:57:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak kdyby nekdo mel zajem si zjistit obehy polomacenejch 854 tak staci na
http://854foto.net/ trosku pohledat jinak jsou obe v TS 802 a kdyz si zjistite kdy a na cem jela tak pak uz staci jenom cist....A pro nastvani vcera jela soda do Rakovnika s 2*751 a vraceli se jako Lv kolem 18 hod....foto samozrejme nemam a pekne me to s...
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.140
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 21:42:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny1: ta soda přijela do Rakovníka pro mě stejně nejspíš za šera.
Někdy sodu do Rakovníka vozívá po 14hodině také S13 od Berouna. Co zde psali, tak 751.004 přivezla sodu v tomto roce: 3. ledna a před týdnem 7. února. Pokaždé to bylo ve středu. Není v tom nějaká souvislost, že bych čekal na první březnovou středu? Asi ne.
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 22:56:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marťa: aha tak sem to teda poznal správně

jinak ten Habbilins vezla na vlečku která je mezi Hostivicema a Ruzyní a když veze něco z tý vlečkydo Hostivic tak to právě musí sunout, to je na ho*no.
Jinak na tu druhou půlku sem si chtěl počkat někde u odbočky zase ale už sem na to neměl chut, mam je tam všude už mockrát. Bych se na ně měl vydat někam na Rudnou a Nučice. Jinak na tom vyýšenym pahrbku už toho mam právě taky celkem dost jinak by sme se tam třeba i potkaly...

Jo sodu už bych taky konečně chtěl, ale... když jednou stála v Kladně a řikal sem si že by mohla ten den jet, tak sem se ptal u výpravčího jestli pojede a ten řikal že Rakona si vždycky řekne v ten den ráno když to chce už v Rakovníku no a to bylo poledne a nikdo si neřek takže to ještě nejelo a ještě mi řekl že když to jede o výkend tak to jede odpoledne až navečer, jinak to jezdí prej večer...
Hostivice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.95.119.41
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 08:57:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyvýšeným šotoflekem za Hostivicí je myšleno tohle? Chtělo by to tam brigádu s mačetou a pilou.
 
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.140
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 10:29:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hostivice: Já to fotím ještě kousek dál a výš, přímo nad pěšinkou podél záhlaví žst, takže mám vlakovou loko až návěstidlem. Záběr končí těsně u kilometrovníku s označníkem. Pěkný místečko s nadhledu.
Tu mačetu jsem málem potřeboval včera. Když jsem tam včera šel, viděl jsem jak dva týpkové s kolečkama přecházeli trať od těch zarostlejch valů na pravo a běžely dolů k bytovkám. Po hodině čekání se za mnou nečekaně vynořil (ze spoda od rybníčka) nějakej chlap v červených monterkách a od semaforu se k nám blížil druhej (později mě napadlo, že mě měl nadběhnout, kdybych zdrhal). Červenej (patrně elektrikář) se ptal co tam dělám, já: čekám na vlak, von: kde jsou ostatní, já v domnění, že se jedná o ironii, jsem mu řek, že čekám na náklad - že fotím. Von: nedělej si ze mě prdel, už seš tady hodinu, kde máš ostatní. Já se nechápavě zeptal: jaký ostatní. On: ty zlodějě s kolečkama, kteří chtěli šlohnout nebo šlohli elektrocentrálu...Došlo mi o jakej omyl se jedná a řekl jsem jim: že jsem tam nějaký viděl a jakým směrem a odkud běželi. A raději ukázal na důkaz, že nejsem komplic svůj aparát. Ptali se: proč fotím tady a zrovna vlaky. Já jim potvrdil, že je to zde běžný, že tam fotí každou chvíly někdo. No koukali nechápavě, určitě to slyšeli poprvé o fotičích čekajících na vlaky. Já: vy jste si o mě mysleli, že je jako kryju? Oni: no my jsme tě chtěli přetáhnout. A odešli.
No vážení, v dnešní době už nemusíte stát nevědouce na soukromém pozemku. Pomalu všude jde o hubu. Ještě že jsem měl ten fotoaparát
Fotič to má opravdu někdy těžké...
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 15:51:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marťa: ty máš teda zážitky

Hostivice: mačeta tam teda podle mě ani neni moc potřeba, mě se to tam zdálo docela vyčištěné... ale ted taky nic neroste že jo...

Jinak to že někteří lidi slyšej poprví že někdo fotí vlaky je docela časté... třeba dneska sem čekal na 092ce na náklad a šel nějakej starej pán s paní a se psem a on na mě: co se dějej, nepřišla??... asi si myslel že tam mam rande... tak mu řikám: nn, já tady čeam na náklad... a on: náklad čeho??... já: no nákladní vlak... a von: a proč, to na něj chceš naskočit??... a já řikám ne budu ho fotit... a von prej a proč fotit tak mu řikám jentak.....
to je jakoby se někdo ptal krajinkáře proč ty krajinky fotí... no ai pač ho to baví ne...musim se smát
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.140
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 20:06:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je tím, že fotiči jsou roztroušeni po republice, na okresní město jeden (nebo dva, ale neznají se). Ve fabrice se mě občas ptají, jestli ještě fotím mašinky (jak to slovo nesnáším), řeknu ano a raději doplním že jen vzácně - to aby mě neměli za blbce.
Pro obyčejné lidi je to nepochopitelné počínání: taková obyčejná věc jako jsou vlaky, já to taky před osmy léty nechápal.
Bylo by správné kdyby média: tisk i TV zvěřejňovali vysokou návštěvnost šotoakcí, příkladně Zahajování sezóny v Lužné. Nebo když tam bylo setkání těžkých loko, ty masy fandů, fotičů, kameramanů a zvědavců - hlavně na poli u tratě..
Měli by se pravidelně pořádat velkosrazy šotoušů, fotičů, železnič. modelářů, fandů a ostatních příznivců na Letenské pláni za účasti V. Žmolíka a TV (ať to tam neslouží jen různým partajím). Ať civilisté v celé vlasti vidí kolik nás je dohromady. Aby viděly naši sílu
Sorry, nechal jsem se unést...
Dnes v Sp. 1893 854.216.
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 573
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 21:44:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nejedete zejtra někdo někam fotit, někam ve středních čechách?? že bych se vtírnul. Vubec nevim co mam fotit a kde a abych jel něam dál na to sem moc zlenivěl...
Jinak asi většinu zátěže co se vozí Mn Kladno-dubí - Kpy a zpět ted vozí ten polední, dřív se to vozilo tím nočním, ale ted už sem po několikátý viděl že barča na tomto Mn nejede strojově ale se slušnym nákladem... no jo to bych to teda moch zejtra vyzkoušet nacvakat, to mně nenapadlo
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 01:44:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kralupan: někdy kolem poledního plánuju probzučet 120ku směrem Chomutov, k odpoledni by se mohlo podle rosniček od západu trochu vyčasit. Jinak bude bohužel hnusně...
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 607
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 10:09:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...Pro obyčejné lidi je to nepochopitelné počínání:...
a opět se tím dostáváme k otázce, co že je to normální... Mám pocit, že pro podstatnou část dnešních lidí je normální pořádat víkendové rodinné výlety do xxxmarketů a zbytek času trávit sledováním čehokoliv u televize...
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 575
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 11:21:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vašut: přesně tak... sice většina šotošů které znám nebo sem je jen někde potkal a fotil snimi nebyli zrovna dvakrát normální, ale to sem zase nepatří... fotit vlaky se mi zdá stejně normální jako fotit třeba akty jenomže hold někdo to zažívá trochu jinak...

Jtb: tak sem nakonec zkejsnul doma... ráno chcalo jako z konve asi v deset přestalo ale humáš je tady nehoráznej... takovejhle humáč moje krabička prostě nezvládá
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.140
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 16:36:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na Sp 1893 opět 854.030.
V posledních dvou týdnech co já vim, jezdí na trati 174 v Os 7731 a 7728 místo 810,812 nebo 814 mašiny 714cky s 2× 010 (např. včera a dnes 714.214).
Esmeralda s 912kou a Regína s 914kou stojí seřazené krásně vedle sebe v rakovnické PJ přímo nad tratěmi 174 a 124
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 576
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 09:10:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

714ky na 174ce??... no to teda čumim... a na nákkladech se tam asi vyskutojí jen bnagle že???
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 755
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 09:16:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kralupan: V GVD 97/98 tam jezdily v os. dopravě běžně. Jakož i 842 ...
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 577
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 09:51:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomášk: jenže v tý době sem byl ještě malej harant a o železnici sem neměl ani páru... poprví sem se na 174c projel tak před 2 lety a to byla samozřejmě samá 810... no a před rokem v zimě sem tam jel 814kou a ani sem nedojel tam kam sem chtěl pač to po cestě fcíplo. A to byla moje první jízda 814kou, udělala na mě fakt dojem
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 10:12:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jó, to bejvávaly časy. Bezdrev v klasice, hromada Pn, lufťák v zelenejch patrech přes Beroun ... Mladost, radost :-)
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 578
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 11:10:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a dneska když člověk fotí tak tohle nikde neni a jenom si vyčítá proč nefotil o pár let dřív
Janty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 12:35:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veselá historka z natáčení:Fotili sme s kámošem u Šternberka pod hradem a vedle z baráku vyšla ženská prej: Vy tu vyměřujete nějakou silnici?...a kámoš na to DÁLNICI PANI,DÁLNICI..tak z toho byla asi chudák vyvedená
03_82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 16:20:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prošel jsem nějaké archivní fotky a našel jsem tohle. Všechno je na trati 174 mezi Zbečnem a Račicemi. Omluvte zhoršenou kvalitu obrazu, porucha není na vašem přijímači.
 
 
 
 
 
 
 
 
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.140
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 23:39:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...jenom si vyčítá proč nefotil o pár let dřív...
Kralupan: tak todle si vyčítám skoro každej den. Měl jsem začít fotit tak od roku 97 a v takovym měřítku jako dnes. To by byl archiv...853 a 754 na 120tce, 753 a 781 na 140tce, 749, 753 a 751 na 126 / 174. Kdepak raději na to moc nemyslet. Já díky starejm snímkům hned podléhám sentimentalitě. A to jsem začal pokusně fotit v Rakovníku až ke konci roku 2000
HL Merkovka opět bez obsluhy, vlaky projíždějí pomalou rychlostí a za tmy je nad oknem rozvícená jenom lampa...
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.108.232
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 07:57:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A v kolik jsi jel kolem Merkovky.Tam se totiz slousej enom denni....
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.140
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 09:00:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jó, tak to se omlouvám. Včera ráno jsem jel kolem už před čtvrtou a zpět večer před devátou.
Proto tam tedy svítila ta lampa, mě bylo hned divný, že by ji tam někdo pravidelně jezdil rozsvěcovat...Ale prej je to stejně labutí píseň té šotoušskoromantické dopravny.
Já bych zrušil tedy, když to panstvo chce, jen funkci té hlásky. Jinak bych to tam nechal netknutý. Na dveře a okna toho domku bych umístil mříže na zámek. A na hlavní návěstidla a předvěsti bych dosadil bílé latě v kříži (neplatné návěstidla).
A kdyby byla dobrá vůle, mohlo by se prosadit jenom denní obsazení té hlásky jen v době železničních akcí . Srovnávat to ze zemí jako v Rynholci by bylo barbarství. A navíc. V muzeu si nemusely vztyčovat u správkárenské haly ukázkové mechaniky bez praktického účelu, nýbrž mohli by tak mít skutečné přímo na trati s veškerým původním zázemím.
Vlastně by se dal v tomto duchu napsat dopis pro GŘ ČD s těmito argumenty. A kdybych šel ještě dál, tak by mohla vzniknout petice mezi příznivci železnice všeho druhu "na zachování a provozování hlásky Merkovka během historických akcí v rámci Žel. muzea v Lužné". Kdyby se ta petice nechala kolovat na pražských burzách žel. modelářů a v Lužné během celého roku při všech akcích, kdy je návštěvnost maximální, z celé republiky. Ale na to už je pozdě...
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 581
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 10:03:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marťa: jj já začal fotit pokusně po našem nádraží asi tak koncem roku 2003 a nebo spíš začátkem 2004. Ale kdybych aspon v tý době fotil nějak aktivnějš, tak bych taky něco zajímavýho měl, ale za se by ty fotky stály pěkně za vyližprdel...
Asi je každýmu jasný jak by ta petice někde na GŘ skončila...
Kubajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 14:00:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak na přeložce to vypadá, že to fakt myslí vážně že od dubna tam chtěj začít jezdit. Tady je pár fotek ze zastávky Droužkovice. ( u severního portálu tunelu)
 
 
 
 
 
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.140
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 21:12:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen aby ty stěny v tom tunelu fakt držely. Však se ta stavba mimojiné zdržela kvůli nestabilnosti a sesypům...
Metcalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 21:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomutov ranžír, tunel u Droužkovic a taky zevnitř.
 
 
 
Kladeňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 22:27:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte někdo info o následné elektrifikaci Březno-Chomutov?
(zdá se mi,že tak následná nebude)
Metcalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 23:03:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kladeňák Jo, taky nevidim nic, na co by se ta pavučina v tunelu pověsila.
pavka_2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 08:04:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve změně trati 120 chybí ty cyklovlaky, které pak pokračují na trať 121, jak to ?
Jeneč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 08:51:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechybí, jsou ve změně od 1. dubna s poznámkou, že jezdí už od 31.3. Listy se mají do JŘ jen vložit a nalepit až k 1. dubnu (Zastávka Droužkovice)
pavka_2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 09:15:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo aha, tak jsou v té tištěné změně, v těch pdf na www.cd.cz to ještě není.
Rob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 12:00:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marťa z Rak.: co se týká Hl.Merkovky je to nádherné místo, rád se tam nejméně dvakrát ročně vracím. Teď jsem tam byl tuto sobotu a bylo tam super. Váš nápad, zachovat ji jako historický objekt není špatný, ale musela by být zajištěna dobrá ochrana proti vandalismu. Je fakt, že bohužel podobných míst valem ubývá. Škoda, že v dřívějších předlistopadových dobách bylo focení na železnici dost tabu, a člověk musel být vybaven dobrou technikou jak na dálku tak hodně na blízko, aby vůbec něco takového jako obsazený drážní objekt vyfotil. A ty fotky stejně nebyly nic moc. Většinu věcí jsem pak dělal na dia, aby to mělo alespoň nějakou barvu.
Místa i mění svou tvář. Když jsem byl poprvé na Hl.Deštnice, byl jsem přímo okouzlen atmosférou zastávky s hláskou. Teď, co je tam jednokolejka a zmizelo původní osvětlení, není to již tak lákavé. Ale alespoň snad ještě chvíli včetně mechanik vydrží.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1340
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 13:13:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Metcalf: Používat brejláky jako "stavební" stroje, to jistě zapláče nejedno srdce šotoušovo.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1574
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 19:35:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rob: Doporučuju zaměřit se na podobně romantické hlásky Čenkov a Dušníky, protože ty nejspíš letošní rok taky nepřežijou.
ICQ -> 21 65 33 068
A.P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Středa, 21. února 2007 - 08:09:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... a co Pavlov ?
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 586
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 08:33:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vím že to sem nepatří ale když už se o tom Bureš zmínil, tak by mě zajímalo jestli jsou Dušníky ještě s mechanikama a kde je ta hláska Čenkov??
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.108.232
Odesláno Středa, 21. února 2007 - 08:57:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K Hlasce Destnice si prectete toto: http://www.destnice.cz/index.php?nid=597&lid=CZ&oid=17102
nevim nakolik je to aktualni ale obec by o tom neco vedet mela, tak na tom neco pravdy bude.Je to tam uz minimalne od listopadu.....
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1344
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 09:36:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A.P.: Nezapoměl jsi tam dát ?
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.140
Odesláno Středa, 21. února 2007 - 10:01:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rob: zajištěna dobrá ochrana proti vandalismu
Já bych to tak černě neviděl, nebo jestli jsem v dnešních poměrech tak naivní. Zloději kovů a vandalové z řad mladistvích, páchající tyto machroviny převážně pod vlivem alkohoholu tam stejně netrefí, pač je to z luženských a řevničovských hospod daleko, hluboko v lese a mimo jiné tam jezdí tam neustále vlaky.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1582
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 14:46:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marťa z Rak: Přesně tak, je to poněkud daleko civilizace, spíš se tam dá očekávat občasný nocleh trampů apod., ale výskyt vandalů? To fakt asi ne. Ale že tam neustále jezdí vlaky, tak to fakt nic neznamená. Stačí se podívat na nedávno opravenou zastávku třeba v Horních Měcholupech. Vlaky tam jezdí každou chvíli a přitom to tam vypadá otřesně, že je z toho člověku na zvracení.

Kralupan: Ano, Dušníky mají pořád mechaniky (oddílovky osvětlované elektricky, předvěsti poněkud vybrakované + hláskařka ovládá jedny závory přímo u budovy hlásky), Čenkov se nachází mezi Jincemi a Bratkovicemi (oddílovky osvětlované petrolejkami, předvěsti odrazkové, jedny závory se ovládají přímo u budovy hlásky, druhé jednodrátové směr Jince už jsou nejspíš odpojené; snad se tam brzy dostanu a podám aktuální info). Zvlášť ten Čenkov na mě působí velmi romantickým dojmem, když jsem tam šel naposled, už se pomalu šeřilo, poloopuštěná silnička okolo hlásky, přichystané svítilny na "zápraží" připravené na večerní rozsvícení - no kdo neviděl, tak asi nepochopí :-)
ICQ -> 21 65 33 068
Marťa z Rak,.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.140
Odesláno Středa, 21. února 2007 - 16:25:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ano, osamělé zastávky trpí, pač je tam frekvence cestujících nebo hlavně rozjívených mladých, nastupujících nebo vystupujících ze svých nevázaných pařeb nebo dizkošek. Co se na zastávkách ročně vymění návěstí "konec nástupiště" a rychlostníků. U nás na rakovnické zastávce se to tedy zlepšilo, co tam dosadily plechové tabulky z odrazovým povrchem, místo původně dosazovaných, složených z odrazek a chráněné plexisklem. Ty byli roztřískané hned. Stejně jako odrazkové výstražné kolíky "pískáčky" před rakovnickou stanicí pod depem.
Dnes v Sp 1893 854.030.
Na trati 174 furt Vrtulníky v Os 7731 / 7728. Dnes konkrétně 714.224, v Os 7726 811.082 a v Os 7732 810.107 ODS.
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.108.232
Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 20:47:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na Sp1895 742+3x021
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.140
Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 21:30:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny1: to byla nejspíš 2.115. V úterý jsem ji viděl s touto soupravou na Masně.
Dnes jela na R 835 854.021 motorem napřed + polomáčená 053 + unifik 053. Zpět jela na R 834.
Woy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 08:05:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám (možná hloupý) dotaz k přeložce: neměly být Droužkovice jen zastávka? Z fotek výše mi připadá, že to bude výhybna se zastávkou. To se budou rušit Spořice a nahrazovat Droužkovicemi?
Děkuj za vyjasnění.
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 09:07:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spořice končí 31.3.2007, od 1.4.2007 by se mělo jezdit jen přes Droužkovice. Dubinská spojka se nově zaústí do Droužkovic.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 13:08:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dalo by se to popsat i tak, že severně od Droužkovic bude kus "falešné dvoukolejky".
Vsd_honzig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 14:55:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

www.prelozkabrezno.ic.cz
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.140
Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 18:30:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno v R 833 854.021 + polomáčená 053 + unifik 053 a v R 830 854.027.
V čele Sp 1894 742.115.
Na 174 jela dnes, ve výše zmíněných Os, místo loko 714 Regína
Jeneč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 15:20:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 17. března do 31. března proběhne nepřetržitá výluka Březno - Chomutov, během které bude trať převedena na novou přeložku. Na vlaku 65780 bude jezdit jen půlka vlaku do Března. Zátěž do Kadaně pojede jako 65782 přes Středokluky, takže je teoreticky možné, pokud bude do Kadaně najednou dvojnásobná nakládka (tzn 28 - 32 vozů), mohly by se 755 objevit i na této trati buď jen jako postrk do Středokluk, nebo rovnou až do Podlešína!! Je to jen teorie, nevím kolik vozů v té době budou opravdu nakládat.
Hostivice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.0.198.158
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 17:23:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeneč: jestli už nebudou 755 na odklonech Lichkova v Meziměstí, něco o tom je v sousedních diskuzích. Taky by měla na chvíli jezdit hlína do Jenečku, s novou technologií vykládky.
T-N
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.78.146.186
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 20:18:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V čem bude ta nová technologie spočívat?
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 09:12:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

755 na odklonech v Meziměstí????
tak to by bylo super pač by konečně jely na vápencích berty

a ta hlína bude zase jako jezdit z Novýho spojení jo??
Danek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 22:34:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před několika hodinama byl mezi Stochovem a Kladnem přejet sebevrah (patrně vlakem Os 2564 Praha Zličín - Rakovník).

R 1535 do Prahy zůstal stát ve Stochově, stejně tak i Os 2517, který přijel krátce po něm. Cestující z obou vlaků byli do Kladna přepraveni autobusem přistaveným do Stochova asi 40 minut po příjezdu R. Odjezd z Kladna náhradní soupravou 714 + 3*021 krátce před 21:00, tedy asi hodinu po pravidelném odjezdu R 1535 a 35 minut po Os 2517, současně nastupovali do autobusu cestující směrem do Stochova. Vlak z kladna jel jako Os na Masaryčku, souprava rychlíku pak asi pokračovala ze Stochova se zpožděním zhruba 100 minut, což usuzuji z poněkud záhadné informace o Poloze vlaku:
 
Železniční dopravě zdar!
Kladeňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 22:55:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím,v čem je pořád problém. Když v metru v ranní špičce skočí nějakej pitomej sebevrah pod soupravu,tak se to nafotí,zamete a hodí do pytle a za 20 minut se jezdí dál!!!
Tak rychle to na železnici kvůli dostupnosti některých míst nejde,ale proč to musí trvat celé hodiny!!!
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 594
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 22:59:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

protože v metru se nemaj ty části těla kam ztratit, nežto u vlaku e to většinou rozprskne všude a všechno se to musí sesbírat a to je občas velkej problém když je to někde kde je 160ka... a ještě se musí samozžejmě prohledat ta souprava která toho sebevraha nabrala, aby tam něco ve spo nezustalo... toto má v náplni práce můj tatík... nemoch bych to dělat
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.140
Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 08:35:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč ti pitomec sebevrah si vybral Stochov, to je už po druhý. To se mě tam pak nechce ani fotit.
Jen aby to nebyl nějaký fotič začátečník.
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 796
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 08:45:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kladeňák: Už jsem párkrát sebevraha v metru zažil (ne viděl, jen ovlivnil mou cestu) a nikdy se za 20 minut nejezdilo, vždy to trvalo tak hodinu.
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.108.232
Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 16:30:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marťa: Fotic zacatecnik asi ne, leda ze by fotil detaily naprav....(polozil hlavu pred kolo posledni napravy stojiciho vlaku)-aspon si nevybral ranni spicku jako ten minule....

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace