K-report
 

Archiv do 17.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Staré archivy » Archiv do 17.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Fhýýra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 23:44:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1101101 ale nebojte se o mé zdraví, já mám pevnej kořínek. Možná vás to nerozčiluje, a vašeho chlebodárce zbytečné rozjezdy také ne, přece elektrika v troleji je a nafty v depu plná cisterna. Můj chlebodárce tohle však sleduje, mám na to dokonce na mašině měřák. A taky hodlá jezdit, nikoli postávat po ranžírech a nebo kličkovat všemi možnými odbočkami.
Jinak jezdím pouhých let myslim asi tak 16.
Co se týče výměn, závaží jsem už dorážel X a ve výbavě mašiny je i koště, na zimu. My totiž hodně jezdíme i na koleje, na který výměny nikdo nevymete, protože Dráha je nepoužívá. Běžná věc. Když chci jet, jdu tu výměnu dorazit, než bych čekal, až dorazí jakýsi servis.
Copak o zdravení, já pozdravím, ovšem, pokud tam vůbec někdo je, ale povětšině v dopravě stáhlé žaluzie, jen monitory jsou vidět.
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 857
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 23:46:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

F:
Vzhledem k tomu, že v Tlumačově na Vás vidí celkem tři lidé, z nichž postavit to může kterýkoliv (má to dělat samozřejmě jeden, ale pozice jsou vzájemně zastupitelné), je celkem pravděpodobné, že v tom bude zase nějaký rohatý. (Namátkou - třeba ten přejezd, pokud by jej zavíral nouzovým povelem, tak si počká, až mu šlápnete). [Samozřejmě o tom nic nevím, jenom spekuluju, když už si o tom tak povídáme, a snažím se chápat i druhou stranu... ]
Fhýýra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 23:52:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak sem ještě napíšu jednu věc, aby všichni viděli,že i fíři jsou "bezchybní". V mezistaničním úseku, kde byl autoblok s 6 návěstidly, z důvodu podmáčení a související poruchy bylo na třech návětidlech "stůj". Kvůli propustnosti, a předpokladu rychlého odstranění poruchy se nedával rozkaz Z, tzn. strojvedoucí měli u těchto návěstidel zastavit. Protože porucha se odstraňovala celý den a mezi strojvedoucími se o ní vědělo, projížděli tyto návěstidla nejvyšší dovolenou rychlostí, tzn. 100 km/h ! Dovede si představit, že tam pojede někdo,kdo to neví, a zezadu do něj najede vlak?

Fýro, co na to říkáš, ty jako největší odborník?


No co bych říkal, nechápu to. Vy jste jim tu rychlost měřil, nebo jak víte, že jezdili stovkou? Nebo jste to slyšel u pátýho piva po šichtě v hospodě?
Já nevím, ale poslední co chci, je si někde rozbít hubu, takže proti stůj fakt stovkou nejezdím, ani neprojíždím stůj na autobloku.
Jinak to řešení, bez rozkazu Z, pěkná prasárna. To se jako nic neřeklo, nechaly se tam tři klacky na stůj a nechali fíry u každýho zastavit a popotahovat? Tedy ti vaši vlastně jezdili stovkou...
Kurt_mužík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 00:36:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ODOS, to je firma. Platí své zaměstnance tak, že mají pět dní volno, které tráví poleháváním u kabelovky, paxe jdou projet do Chalupek:

"Jedu zítra, ale stejně ještě nevím kam, protože nevím co přijede, ale určitě v Ovy do Chalupek"

a další večer už jsou zase u kompu a hned lezou na Krp.
Fhýýra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 00:54:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kurt_mužík Co ty víš o tom, proč já mám připojení na internet? Abych čet na k reportu tvý debilní kydy? Těžko...Dneska může mít člověk víc prací, víme pane šotouš betonárek v poli?
A co když nedělám na plný úvazek?
Tolik se ti v té duté makovici zřejmě nevylíhlo...
Za včerejšek mám najeto 250km, stačí.
Jakoby ty jsi tu nebyl denně a stále, to by mě zajímalo, kdo a za co platí tebe...
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 494
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 00:57:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je tam odbrzděte, jeďte pomaleji, jeďte rychleji, po zastavení u dalšího návěstidla v poloze stůj volejte dispečera/výpravčího :-)

Fýro, "odbrzděte" asi máš na mysli symbol brzdy nad kontrolkou !STOP!-to se zatím nepoužívá! (to ti měli říct) Symbol "po zastavení u dalšího návěstidla v poloze stůj volejte dispečera/výpravčího by mě taky zajímal-pokud máš na myslí to "OKO", tak to značí "závady na vlaku".
To je dneska svět...Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho p..... To by člověk blil.
ICQ 311-297-744
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 01:00:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no je to tam, takže to nějak musíš na tu moji TRSku dostat

No netvrdím,že to tam není,ale .. ?? Znáš to .. a taky,my tu ani tu TRSku nemáme ...

Copak o zdravení, já pozdravím, ovšem, pokud tam vůbec někdo je

Jj .. a tuhle to bylo co ..?? Kolega zdravil,Ty koukal a žádná odezva,tos byl asi překvapenej,že někdo vylezl před boudu,že jsi úžasem oněměl,néé ..??


ICQ 237-113-861
Fhýýra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 01:03:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38 Hm až budu u toho scannu ti manuál, takhle se to těžko popisuje...
Fhýýra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 01:09:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa vy tam budete mít cosi lepčího, néé? Ti vod Prahy jsou dycinky vokapánek vopřed :-)

Kdy tuhle, to myslíš ten Oldřichov? Hele já jsem koukal a neviděl jsem nic. Taky je móda mít teď zhasnuté stanice, všude tma jak v pytli, tak vidíš prd. Protože tlumíš reflektor, aby nějakej moula na k reportu nenadával, jak fíři se ani neráčej tlumit, protože jim to svítí do okna. Taky co bych zhasínal, když je všechno po tmě. A zrovna tam, dke chci vidět kam jedu, vexle a tak, jestli to mám do šturcu někde, tak mám zhasínat, zatímco na rovnou štreku si svítím? :-)
Jo vlastně ty myslíš bludičku v Břeclavi, no cosi jsem viděl a koukal jsem z okna a kynul, ale nedělal jsem v peróně randál houkačkou :-)
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 01:13:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak by to myslím chtělo, aby se fírové chovali zodpovědněji a nechtěli po výpravčích, aby jim všechno cpali pod nos. Je tam výstraha a stůj tak zastavím, nebo ne? Když to, ač ne příliš vhodně, srovnám s IGK, tak:

Zastavuje mě policista kilometr před křižovatkou a po podepisuju mu "Z" rozkaz o nefunčnosti světel?
To je dneska svět...Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho p..... To by člověk blil.
ICQ 311-297-744
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 01:16:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fhýýra: To by mě tedy opravdu manuál zajímal. (nějakej tu mám, uvidíme, zdali máš jinou verzi.)
To je dneska svět...Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho p..... To by člověk blil.
ICQ 311-297-744
Fhýýra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 01:26:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38 Hele všechno opravdu cpát pod noc nechci, ale proč si neříct tou vysílačkou, když ji mám, že.
To když oni potřebujou, to volaj, jeď jed je tam rychlích, šlapej. Ale říct ti, že nemáš třeba spěchat (třeba dnes mi to řek v Bzenci přívoze, že nemám spěchat, že budu čekat na odhlášku a vo tom to je)to už je "cpát všechno pod noc"? No nebo kdysi jedna paní výpravčí v Podivíně na mně vyjela, když jsem přijel od Zaječího, dala mě bokem na lichou a já jí to potáh až ke klacku, mně dotčeně říká "tady je dobrým zvykem zastavit před perónem", na čež jsem jí odpověděl, že předpis pojem "dobrý zvyk" nezná a že měla označit míosto zastavení, případně použít ten kecafon. Tak aspoň upustila od plánovaného zastavení a urychleně mě hnala dál, aby měla perón :-)
Se silničním provozem nesrovnávej, nesmysl.
Manuál zkopnu, zrovna dnes jsem ho podrobněji studoval :-)
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 497
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 01:33:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se silničním provozem nesrovnávej, nesmysl.

To bylo spíš pro odlehčení...

(třeba dnes mi to řek v Bzenci přívoze, že nemám spěchat, že budu čekat na odhlášku a vo tom to je)

To jistě, ale rozhodně to není jeho povinnost, ale dobrá vůle a nemůžeš to po něm vyžadovat...
To je dneska svět...Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho p..... To by člověk blil.
ICQ 311-297-744
Fhýýra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 01:37:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38 Já nic takovýho nikde netvrdil, nevím, proč mi to furt všichni podsouváte....
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 01:42:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fhýýra: Nevím, jestli ty, ale někdo to tu tvrdil... Pokud to byl někdo jinej, omlouvám se.
To je dneska svět...Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho p..... To by člověk blil.
ICQ 311-297-744
Fhýýra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 01:52:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38 Já jsem jen napsal, že možná, by se tamto v Káranicích nestalo, kdyby tu vysílačku použil. Toť vše. Ostatní z toho vydedukovali obviňování výpravčího a podobné nesmysly.
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 07:13:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pes 38: "odbrzděte" asi máš na mysli symbol brzdy nad kontrolkou !STOP!-to se zatím nepoužívá!

Tak u nás to výpravčím také nikdo neřek,že se to nepoužívá,protože to používají.

Dále používají i šipky nahoru i dolů(jeďte rychleji/pomaleji),velké V ,i symbol "po zastavení u dalšího návěstidla v poloze stůj volejte dispečera/výpravčího .
Fhýýra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 10:55:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vida, že by na severu "cpali každou blbost"?
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2170
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 11:00:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fhýýra: ten manuál k TRSce je něco nového nebo je to jen to, to co vyšlo před časem v Nářcích strojvůdce? Můžeš mi to poslat na mail pod jménem? Dík.
1101101
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.52.218
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 11:30:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fhýýra: Na severu každou blbost necpou,jen používají zařízení k účelu,ke kterému bylo vyrobeno.
Šipka dolů-jeď pomaleji,ať nemusíš zastavit(vyjde ti průjezd a měřáky se ti nezblázní).
Šipka nahoru-jeď rychleji.Třeba jenom chce,aby si zbytečně nestál u vjezdu.Z druhé strany mu třeba jede osobák a ty mu nevjedeš do lidí,protože už budeš dávno za stanicí(jestli teda příkaz dodržíš).
Symbol velké V-jelikož třeba nemá čas se s tebou vybavovat(výluka ,NAD),tak po tobě chce ,aby si zastavil v úrovni dopravní kanceláře pro změnu dopravních dispozic.
Tak tyhle blbosti tam u nás cpou,protože to je nejjednodušší a nejrychlejší řešení!
Jak už jsem psal výše,to zařízení je k tomu určeno.
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1551
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 11:51:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jsem to vywebil...
Něco z nedávné minulosti - 31.1.2005. Kdy Favoit postrčila 754ka. Osádka osbního vozu asi hodně pospíchala. Ještě že je tam nízká trať. rychlost.

http://www.trajfly.net/fotky/331/neh/neh.htm
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Fhýýra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 12:14:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet Nevim co vyšlo v nářcích, bo tenhle ehmm plátek nesleduji, ale manuál mám origoš co jsem vytáh z krabice kde byla zabalená TRSKa. Poslat ti ho můžu, ale jelikož ho nemám doma, ale na mašině a to v papírové podobě, budu muset ho při nejbližší příležitosti vzít domů a nějak dostat do podoby elektronické, pak ti ho můžu poslati.

Mimochodem, kde máte na ČD mašinách 742 TRSKu? Myslím zdroj, střeva viz obr. Taky tak deb... že zabere půlku skříně? :-/
 



1101101 mně to nemusíš psát, já to vím a nehádal jsem se, že nic takového není, nebo "že se to ještě nepoužívá, není to zapojené" a podobné hlody. To tady osvětli panu výpravčímu, co tvrdil, že on to tam nemá a pod. Ono jich hodně s tím neumí ani zřejmě zacházet...
Fhýýra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 12:22:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1101101 Šipka nahoru-jeď rychleji.Třeba jenom chce,aby si zbytečně nestál u vjezdu.Z druhé strany mu třeba jede osobák a ty mu nevjedeš do lidí,protože už budeš dávno za stanicí(jestli teda příkaz dodržíš).

Nebo pokud to zvládne mašina příkaz dodržet, když se někde hrabu do kopce, na příkaz jeď rychleji už nereaguje, protože "už tam je všecko" :-)
Jinak souhlas, o tom mluvím, stojím ve stanici, rozsvítí se odbrzděte a vím, že za chvíli pojedu, že bude stavět a ne, jak tady chytrák R říkal, že mám já zavolat, kdy pojedu (on to kolikrát ještě neví, tak ti řekne "až to půjde", nebo řekne "jestli nebude mít tenhle R zpoždění, tak v tolik a tolik by tam měla být díra", pak se to změní a stejně nejedeš a pod. Tyhle věci by měli používat a používá je málokterý výpravčí, zřejmě proto, že to neumí, protože myslí, že....viz výše.
A vlastně taky jsou to blbosti, přece kdejakou blbost nebude cpát do vysílačky, že...
23tekk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 12:49:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fhýýra
hele chlape neurážej tenle systém takle to tam musí bejt aspon taková mezera jinak dybyy ta rádio bylo hned na tom zdroji tak to bude při zaklíčování tak bručet v modulaci že tomu co budeš řikat vůbec nikdo nebude rozumět.(vlastni zkusenosti).aspon jesli to je furt ten sterší zdroj já to takle nepoznám.ten novější uš by to němel snad tolik dělat...
Fhýýra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 13:12:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

23tekk cože zase urážím?? Já se ptám na UMÍSTĚNÍ chápeš to? Protože býval zdroj vysílačky níže nad ruční brzdou pod plechama. Teď ti to strčej už do tak malé skříně a nemáš kam dát ani výbavu mašiny, natož tak svoje osobní věci.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2172
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 13:12:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fhýýra: ten plátek mně sice taky nic nedává, ale zrovna toto číslo jsem zdědil po jednom důchodci. Je to z roku 99 a vypadá to takto:

 

Kdyby se ti podařilo ten origoš návod nějak vhodně zdigitálnit, byl bych velmi zavázán.

Vysílačka na drážních 742 taky zabírá půl skříně a pokud má mašina ještě zdroj pro napájení přívěšáků, tak už tam skříň není vůbec. Lednička je pak na zemi nebo tam není vůbec... Ať žije 21. století!
Fhýýra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 13:17:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet No tak jak v tom plátku, jsou tam jednotlivé symboly, co znamenají, jak je v plátku vpravo a pak ještě jak se co navolí, obrázkovým polopatickým systémem, je to tak 5-6 stran A4.
Jo udělám to, jak se k tomu dostanu. Aha, tak to jsem ještě dopadl dobře, zbyly mi dvě poličky...
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 531
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 13:25:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

23tekk: Zkus používat "tečky" nebo "čárky", protože jinak tomu co budeš řikat vůbec nikdo nebude rozumět.(vlastni zkusenosti)
Prográmky pro BAHN
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 13:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo TRSka je dobrá věc, ale je škoda, že se hromadně nepřechází na digitál, protže u analogu typu TRS už se vývoj nikam moc dál ubírat nemůže. To zapojení na té mašině vypadá dost příšerně. Nemohu se zbavit dojmu "proč to dělat jenoduše, když to jde složitě". Snad stačí nějaké to napájení 12V/24V/48V se stabilizací a filtrací, vývod pro VZ, anténa a to je asi tak vše. Pokud tady někdo instalaci TRS rozumí, budu rád za diskuzi.
To je dneska svět...Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho p..... To by člověk blil.
ICQ 311-297-744
23tekk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 13:40:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fhýýra:to vůbec nebylo myšleno zle.omlouvám se
ad Pes38:asi tomu trochu rozumim jak říkáš ty.co tě zajímá ale neměli bysme to řešit v nehodach...
Fhýýra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 13:40:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38 To zapojení na té mašině vypadá dost příšerně

Když jsem to viděl, napadl mě CML. Centrální mozek lidstva. Seriál návštěvníci :-)
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 500
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 14:00:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak, jak moc jsou rozšířené tyhle hračky?

http://www.lvi.cz/kovac_radio/random.jpg
http://www.lvi.cz/kovac_radio/random_2.jpg
To je dneska svět...Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho p..... To by člověk blil.
ICQ 311-297-744
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 14:39:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fhýýra
vy tam budete mít cosi lepčího, néé? Ti vod Prahy jsou dycinky vokapánek vopřed :-)

Máme .. tedy teprv budeme mít GPS .. prozatím je zde pořád přístroj dodaný ještě od našich "východoněmeckých soudruhů" .. tlačítka tam jsou ve dvou řadách asi stejná jako na TRSce /nevím,neviděla jsem ji/,ale soudě dle příspěfků výše .. akorát na tom našem zařízení ty tlačítka nefungují .. používáme to červené /nouzi/,když je třeba a dovolám se .. coš je díky slabému signálu a malému dosahu někdy problém /počasí hlavně/...


ICQ 237-113-861
Ládik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 15:03:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ten první Random byl na kolínském motorovém voze 810 668 a už ho odmontovali - byla tam i SIM karta ,šlo na to volat přímo z mobilu
Fhýýra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 15:39:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa trska je na tom http://www.lvi.cz/kovac_radio/random_2.jpg
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 16:15:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fhýýra

Jasně všimla jsem si už .. Ď. Ty tlačítka dole jsou skorem stejná .. my,jelikož máme starší kusy jiného typu,tak máme ty tlačítka jen trošku v jiném vyobrazení ...


ICQ 237-113-861
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 21:19:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, myslím, že ještě dlouho budem tady vídat toto:

http://www.lvi.cz/kovac_radio/trs%202.jpg :-)))))
To je dneska svět...Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho p..... To by člověk blil.
ICQ 311-297-744
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 07:58:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes někdy mezi 5. a 6. hodinou raní ztržená trolej na Karlštejnském zhlaví v Berouně. Jezdilo se jen ke III. peronu (jen do liché skupiny). Teď, kolem 8.hod. už to asi bude v provizóriu
Naseďněme do tanků a srovnejme šopu na nábřeží !
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 728
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 19:10:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mezi Opavou a Hlučínem dnes večer údajně vykolejil nějaký os.Nevíte někdo něco bližšího?
Bylo to chvilku na idnes
zvídavej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.229.101
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 10:34:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na idnes.cz bylo toto :
18:07 - V Dolním Benešově vykolejil při vjezdu do stanice osobní vlak směřující z Opavy do Hlučína. Nehoda se obešla bez zranění. České dráhy přerušily provoz na trati.
zvídavej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.229.101
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 10:39:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V regionální příloze MFD je toho víc :

V Dolním Benešově vykolejil vlak
Dolní Benešov - Motorový vlak, jezdící po trati z Opavy do Hlučína, včera vykolejil při vjezdu do zastávky v Dolním Benešově.

Při nehodě vlaku se dvěma připojenými vagony se naštěstí nikomu nic nestalo.

„Zatím nevíme, proč osobní motorový vlak při vjezdu do zastávky v Dolním Benešově vykolejil,“ řekl mluvčí Českých drah Aleš Ondrůj. „Důvody nehody se stále vyšetřují, na místo srážky odjel pomocný vlak, který by měl pomoci vykolejenou lokomotivu dát zpátky na koleje. Na trati, která je kvůli havárii neprůjezdná, jsme zajistili náhradní autobusovou dopravu, která by měla pokračovat až do doby, kdy bude vlak vrácen na koleje a trať uvolněna. Během noci by ale mělo být vše hotovo, předpokládáme, že by trať měla být uvolněna do průjezdu prvního ranního vlaku, tedy do půl čtvrté ráno,“ řekl večer mluvčí drah Aleš Ondrůj.
Mořepetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 10:58:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Idnes
17. února 2007 10:53
Mezi pražským Hlavním nádražím a Libní vykolejil vlak EuroCity. První část vlaku jedoucího do Ostravy a Polska vyskočila mimo trať na výhybce.
Pavel_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 11:16:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

iDNES.cz: V Praze vykolejil rychlík, blokuje důležitou trať
Johnyxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 11:49:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

První část vlaku jsou zrovna Bpee61, Bmz, WRmee61 a Ampz
zvídavej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.229.101
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 12:11:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chudák Ondrůj, každý den v akci, skoro každý den nehoda. Vždyť ten člověk si ani neodpočine.
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 573
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 12:36:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vždyť jen mluví, to je nějaká práce?
www.zelfoto.webovastranka.cz
ICQ : 297-774-273
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 12:37:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On nemluví, on kecá nesmysle
Uvezu to, pane Lorenc?
Trainster
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 13:08:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak to je prece prace tiskoveho mluvciho, komunikace z verejnosti, vsecko to nejak zaonacit atd jakoze je vsecko v pohode... lepsi nez JPP zdroj, i kdyz jak se to veme ze. sem zvedavej na fotky co to tam udelalo. nikde nic
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 601
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 16:21:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rychlík Eurocity vykolejil v Praze v sobotu 17. února kolem půl jedenácté.


Tak Rychlík nebo EuroCity?
--> ŠOTING 4EVER !!! <--

810 The best of motorové vozy
14Tr The best of trolejbusy

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz

Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1333
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 16:35:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sem zvedavej na fotky co to tam udelalo. nikde nic

A co třeba na idnesu?

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Trainster
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 17:31:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koudy jj dik)
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 17:38:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby výpravčí upozornil strojvedoucího vysílačkou na lom jazyka výhybky, tak se to nemuselo stát.
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 18:16:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi : Ale čo?! Keby o tom vedel, tak tam nedovolí žiadny pohyb. Však ani na ňu nevidí ! Najprv sa musí prehliadnuť traťmajstrom, a ten by nedovolil jazdu cez ňu, keď je v takom stave !
Velká vata z Vatova
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.119.117.129
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 18:17:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi: ty seš igen ne? Copak výpravčí pozná kdy je lom jazyka? POzná lom na koleji, ale ne na jazyku.... ach jo tady je to samej odborník...
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 763
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 18:20:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vata:
Poenta byla jiná.Přečti si diskusi o pár stran z5 a dojde ti to.
http://tkanlokopage.ic.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30601
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 18:34:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale občas by fírové do dopravy a na potřebovali, zejména na dálkovinách. Ne všechno jde totiž na monitoru vyčíst (např. blbě umístěná stahovačka) a leckdy to leze do JD víc než dost. :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Tade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 18:46:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám že v Praze je veselo. Včera při jízdě EC 176 jsme stáli hodinu na Vítkově, prý že ukradli zabezpečovací kabely. A dneska vám tam vylítl banán a 5 vozů.
zvídavej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.229.101
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 18:46:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

IHNED :
Ostrava 17. února
Dnes odpoledne se podařilo obnovit provoz na trati Hlučín- Opava, kde v pátek vykolejil motorový vlak s přívěsnými vozy. Vlak zablokoval trať na téměř 17 hodin. Momentální technický stav trati dovoluje projíždět pouze jen omezenou rychlostí deset kilometrů na hodinu, řekl mluvčí Drážní inspekce Zdeněk Neusar. Při nehodě nebyl nikdo z 25 pasažérů zraněn. Na vlaku vznikla škoda 200.000 a na trati 100.000 korun.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 18:50:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechte Křiviho, to byla jen narážka na jednoho fýýýru, který požaduje nadstandardní služby.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 19:21:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Velká vata z Vatova, Rk kn,:
1. Mrkněte na smajlík
2. Přečtěte si předcházejících 100 stran monologů Fhýýýry, AntiAntiMcbaina a dalších převtělení jednoho a téhož demagoga
3. Důkladně si rozmyslete, co nám chcete sdělit, a pak buďte raději zticha. Konec poučné části. Děkuji.

Rovněž děkuji dobrým lidem, kteří se mne zastali, a posílám jim virtuálního vychlazeného lahváče a panáka ferneta jen tak pro radost.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace