K-report
 

Archiv do 21.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v Ústeckém kraji » Staré archivy » Archiv do 21.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 807
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 17:39:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PF 2007
 
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 937
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 18:28:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevim proč ale to rušení tratě 132 kvuli silnici mě připomíná konec tramvajové trati Ostrava - Hlučín. Tam také jen několik málo let po zastavení provozu postavily na tělěse tratě rychlostní komunikaci.

Jen tak mě napadá na Libouchec jezdí také i MHD z Děčína? Neni to také snaha vyřadit železnici ze hry coby konkurenta?
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Kolejnice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 22:00:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přitom sem dnes koukal a jakej tam postavili pěknej železniční most přes novou dálnici a nakonec to chtěj kvůli tomu zrušit? Asi sou už moc ti úředníci nadejchaní z té inverze občas by si mohli nechat vyvětrat hlavu, aby ji pak mohli normálně používat a přemejšlet! Jinak PF 2007 všem.
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 23:48:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Dandy: myšlenka o konkureci je trochu přitažená za vlasy. Když se podíváš kudy jezdí autobus a kudy vede trať (nesmí se to srovnávat podle mapy, ale přímo v terénu) tak MHD tu nemá konkurenta. Autobus je tady jednoznačně cestujícím dostupnější. Ta trať má hlavní význam v tom, že se napojuje na hlavní tratě v Děčíně a v Oldřichově a je takovou podkrušnohorskou spojnicí mezi okresy.

Jinak, když tady vídám ty fotokoláže a starší příspěvky, kolik z vás tedy našlo 28.12. odvahu a šlo si se Šulcem popovídat a říct mu svůj názor na ten nápad s tratí 132, s Moldavou a lokálkách vůbec ?
http://cnds.cz
Tomas_markovic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 12:59:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení přátelé, především Ti z Ústeckého kraje,

MÁM PROSBU, PROSÍM, PODPOŘTE...

Zaslal jsem JUDr. Francovi - radnímu ÚK docela nelichotivý dopis, na který jsem si myslel, že ani neodpoví... ALE. Jednalo se o řešení problematiky železniční dopravy v ÚK, především o omezení či zastavení dopravy na jednotlivých tratích, příp. o jejich zrušení. Tento dopis mohu každému individuálně zaslat, ale oč jde. Pan radní mě překvapil a odepsal, dokonce velice vstřícně nabídl možnosti osobního jednání ohledně těchto skutečností... Máme jedinečnou možnost s ním probrat veškeré možné varianty, tvořit kompromisy a tak. Nenechte to prosím na mě, budu rád, když si uděláte čas a půjdete se mnou do toho. Termín včas oznámím, budu Vám vděčný. Obracejte se na zvl.email: zeleznice2@seznam.cz

DĚKUJI
Tomáš Markovič
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1354
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 20:35:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jmx: a ne jednou a nejen s ním ...
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1226
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 19:33:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na decin.cz už dokonce někdo tvrdí, že letošní GVD je pro 132 poslední. Hrůza... Tady je článek i s diskusí:
http://www.decin.cz/kamiony_zacinaji_desit_lidi_mezi_dalnici_a_decinem
Mmch., SŽDC se zrušením trati souhlasí?
"Jen bílou orchidej...."
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1482
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 21:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fantomasdc: Jinde zase psali, že je to otázka cca 6 - 10 let. Každopádně doufám, že to trať přežije...
ICQ -> 21 65 33 068
Romanero
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 12-2003
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 22:36:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidi, vždyť ta trať je v háji! Jsem z Krupky a vidím to dnes a denně, bohužel. Sám nemám jasno, rušbu taky nechci, ale zase co ta trať může reálně nabídnout?
Tomas_markovic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 16:09:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SŽDC s rušením tratě 132 nesouhlasí a ani o tomto záměru oficiálně neví, takže se stále něco dělat a vymyslet dá, proto Vás všechny prosím o podporu.
Tomáš Markovič
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 08:25:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musím se tady přiklonit na stranu Romanera. Je sice hezký, že se tím příznivci zabývají, ale docela mě občas fascinují čísla jelo 50 lidí a více. Já si tahle čísla a i skutečně více pamatuji někdy kolem roku 1995, kdy jsem mezi Novosedlicemi a Chlumcem jezdíval denně do práce. Ale teď ? Když nastala v létě dopravní krize a dráhy se chlubily jak jim stoupá počet cestujících jel jsem do Krupky plný ideálů o smysluplnosti alternativního spojení přes Novosedlice udělat fotky ..... a ono kulový .. vystoupilo z toho 6 lidí a vlak byl ze 2/3 prázdný.
Je možné, že zatím určitý počet vyššího množství cestujících je mezi Děčínem a Jílovým, ale pořád se v tisku každý vyjadřuje k tomu, že to je využívané a jaké to má potenciální využití a jaká to bude katastrofa až to nebude, ale nikomu nevadí, že v pracovní dny už skoro měsíc jezdí poslední vlak z končin kolem Jílového a Libouchce (to jest z míst, kde není jiná alternativa) do Novosedlic a Oldřichova v 15 hodin. Takže ono to s tou potřebou vlaku asi nebude tak žhavé ....
http://cnds.cz
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 11:46:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to zatím pochopil(možná ne docela správně) tak,že se obce vyjadřují negativně k variantě odstřelující 132 hlavně proto,že by to přineslo nové problémy,zejména pro Děčín.

Že by se tam někdo bil za zachvání provozu jsem ani tak nepostřehl,snad jen Olinof.
No ,tady to nebude snad případ jako na 064, kde "za občany" mluvilo přes radnice OSŽ.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1355
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 16:46:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomas_markovic: od fandů podporu nečekej, od nich se spíš jen dozvíš, že železnice je dávno out, že je důležité zabývat se šotofleky u kterých je třeba zřídit parkoviště
Jmx: třeba se někdo vyjadřuje, ale na odpovídajících místech a ne v internetových diskuzích ...
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 18:50:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m:Podle mě by tam trať mohla v budoucnu chybět snad kvůli nákl. dopravě,ale pro os.dopr neříkám že je zbytečná,ale spíš bych řekl lehce nahraditelná,resp. v úseku Děčín-Libouchec už je nahrazena.

http://portal.idos.cz/Data/pdf/L510005_070101_57217.pdf
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1497
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 23:35:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stačí se podívat na JŘ téhle tratě. Těch pár spojů cestující fakt neosloví a spíš mi to poslední dobou připadá, že je ten JŘ tvořen tak, aby se vyhnal i ten zbytek lidí z vlaků.
ICQ -> 21 65 33 068
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 9-2003
Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 08:35:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, že se chci zviditelnit

http://www.dopravni.net/view.php?cisloclanku=2007010402
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 11:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš aspol:Je pravda,že snížená nabídka spojů vede k dalšímu odlivu cestujících a může to odnést i trať,která by jinak mohla být docela využívaná.
((O tom,co jeto dostatečně využívaná trať se sam.pořád ještě vedou spory,nejen v ČR..))

Většinou tam,kde nemají nějakou koncepci dopravy se začne u nějaké tratě řešit,že je hodně ztrátová nebo nevede přes obce a začnou padat hlasy na zastavení provozu a zároveň odpor proti jakémukoliv omezení.
Z toho pak často vznikl kompromis se sníženým počtem spojů aniž by někdo vyřešil,jestli štrece nešlo VÝRAZNĚ pomoci zlepšením časů odjezdů,návazností a nebo navážením lidí z okolí autobusy.
A nebo taky zjistit,že výhodnější je zajistit dopravu jen autobusy a vlaky nechat jen o víkendu nebo třeba vůbec.

Zajímavé ofshem je,že jsou to často fanoušci železnice,zaměstnanci drah apd.kteří volají po nezastavení provozu,stím,že např:"Nechte alespoň 4páry spojů!!" a počase argumentují:"Kdo by s tím taky jezdil,vždyť tam jsou jen 4 vlaky za den,to není žádná nabídka!"
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1266
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 01:05:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

krása pánové... ale radši bych si přečetl něco o dopravě na severu...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Romanero
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 09:47:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moje řeč...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2207
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 22:32:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové,
mohli by jste se věnovat tématu? Tohle se nedá číst.
Děkuji.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1381
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 23:37:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak už vypadni...
Kubajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 00:11:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice do tohoto foŕa moc nepřispívám, ale jsem pravidelným návštěvníkem a čtenářem a ten neregistrovaný host je fakt trapnej. Nikdo tu není na jeho blití hoven zvědavej. A Markoviče prosím aby na jeho projevy nereagoval a nezasiral to tu ještě víc. Toť vše. A teď prosím zase o železnici.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29245
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 00:27:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hádka byla PŘESUNUTA do tématu Všeobecná neželezniční diskuse.
Pokud máte někdo neodbytnou potřebu v tom pokračovat, můžete tam. Zde budou takové příspěvky bez milosti mazány.

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1296
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 14:08:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnešní Střekovy má 814.016

 
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Gapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 18:36:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice opožděně, ale toto jsem nafotil při poslední jízdě motoráčku mezi Libo a Straškovem (teda toto konkrétně jsou Kralupy n.Vlt.). Pragotron trochu "zlobil"
 
Karfík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 22:03:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.cdrail.cz/scripts/forum/topic.asp?DF=dfcd2&Style=3&TopicId=3&Archiv=0&X=542553
Zavolejte Chocholouška, má tu práci!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace