K-report
 

Archiv do 07.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 140, 141 - bobiny (E 499.0 a E 499.1) » Staré archivy » Archiv do 07.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3846
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 13:01:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: no, uvidíme, zda si ten trend udržíte, nebo či jej dokonce navýšíte...
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 13:41:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se také nehodlám hádat, ale když tady někdo o nějaké firmě a nebo konkrétně o mašinkách, v tomto případě o Bobinách řekne, že od 1.3. nebudou jezdit do Nedakonic, maximálně "kolem komína", tak všichni zde (předpokládám že všichni) očekávají, že se doví víc. Že budou třeba vědět proč by nejezdily, proč Skalité, proč se s Bobinkama už na kšeftech s uhlím na přípřeži a s Brejlounem jako vlakovou nesetkají. Jinak to nemá smysl vypouštět do éteru takové nic neříkající info.
Nejen že je to neseriozní, ale navíc hodně zavádějící. To nemá smysl, aby jste se vůbec takových diskusí zúčastňoval. Vaše info je absolutně k ničemu
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 14:02:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfyra já se s bláznem už vůbec hádat nehodlám :-))
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 14:19:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak to nemá smysl vypouštět do éteru takové nic neříkající info.

No tak ta info říká třeba to, že podle dýžejových info ta četnost vlaků via Nedakonice může být menší a lze z to vyvodit i závěr fotografové, pospěšte si

Podle mého názoru je to daleko užitečnější info, než výkřiky do tmy jako třeba včera jsem viděl v Kolíně XXX.YYY-Z - takových tady najdete hafo. Ale zda to bylo ráno nebo večer, jestli to bylo na nákladu a jakém atp. se člověk nedozví. Případně se mu dostane vysoce inteligentní odpovědi nevím co to táhlo za vozy. Přispěvatel sice rozeznal relativně malé číslice na loko, ale nemohl rozeznat zda to byly sypáky nebo kotle - z lékařského hlediska zajímavé , jinak .

proč Skalité, proč se s Bobinkama už na kšeftech s uhlím na přípřeži a s Brejlounem jako vlakovou nesetkají

To jste vážně tak naivní, že očekáváte vykecávání obchodních informací ?
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 529
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 14:20:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejen že je to neseriozní, ale navíc hodně zavádějící.

Tak znova. ODOS až do těchto dnů jezdil tranzitní uhlí do Maďarska, ve spolupráci s jinými dopravci a v režii jisté obchodní skupiny. Toto společenství prstenu o tento kšeft přišlo, a přebírá ho jiný Timur a jeho parta, která jeho vozbu v dohledné době přetrasuje přes Skalité, mimo území České republiky. Tím pádem ODOS přijde o většinu (možná všechny) výkony do Kútů.

Co je na tom zavádějícího a nejasného?
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 530
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 14:39:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lze z to vyvodit i závěr fotografové, pospěšte si

Aspoň někdo to pochopil, nebylo to zbytečný. To se mi ulevilo...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 387
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 15:05:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chocholoušek Aha, takže vlastně když se mi bude v noci zdát nějaký sen, že znám záměry a obchodní informace jistých firem a cosi z toho vydedukuju, hned to sem plácnu, ač je to skutečnosti dost daleko, fajn :-)
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 15:09:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj- cargo: Je to úplně jasná a bezpochyby perfektní informace typu: ...možná, někdy, snad, třeba, Timur a jeho parta, společenství prstenů a pod. Opakuji i já. Info tohoto typu je jen k pousmání a dost zavádějící. A pokud má někdo u sebe vojenské státní tajemství, za které by mohl být postaven před polní soud a zastřelen, tak se nemá o něm ani zmiňovat. Jinak pokud někdo řekne "a", má říci i "zet".
Chocholoušek: fotografové spěchají už od těch dob, co se začaly Bobinky rušit, někdy v 90-tých letech. Dneska už nic nenaženeš...
Celá problematika je mi ukradená, protože se mě netýká, jen se mi nelíbí nic neříkající fráze... A tím se s Vámi a nic neříkající planou diskusí loučím. Třeba máte pravdu, třeba neeee...
prase
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.3.1
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 15:15:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra:

Tak to Tobě, bohužel jako jednomu z nejobyčejnějších zaměstnanců nikdo z vedení Vaší firmy říkat nemusí. O ten kšeft prostě vaše firma přišla a hotovo. Musí si vaše vedení najít jiný. Můžeš si o DJ Cargovi myslet, že je blázen, ale v tomhle má pravdu.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 15:44:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsi jen prase, co ti víc říct :-))) A to co jezdí, jsou asi přízraky.
Krom toho, vedení slušné firmy se o takových věcech jako je vozba čehosi baví, nejméně s těma, co to mají vozit, vozí a u nás tomu tak je. Krom toho mám i jiné zdroje. Čágo belo
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 16:13:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vedení slušné firmy se o takových věcech jako je vozba čehosi baví, nejméně s těma, co to mají vozit

Jistě rozebírá s nima, jak někde byli na obchodním jednání a co tam řešili. A co řek ten a co zas támhleten.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 16:17:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ne jen to....
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 390
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 16:31:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlastně ne, kecám, přiznávám se, oni to všechno píšou DJ Cargovi, tobě, praseti a pár šotoušům z k reportu a protože já jsem tady krátce, je jasné, že mě jako poslednímu, neřeknou vůbec nic. Co mám tedy dělat, podaríte mi prosím, budu mít práci a nebo mám dát výpověď? Zkrachujeme? :-)))))))))
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 17:10:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to já naopak DJovi za jeho info děkuji. Právě takové info na k-r hledám.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1003
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 17:23:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove, nechcete se trosku klidnit ? To uz je tu podruhe, teda mozna, pokud jsem nic neprehledl.
Na druhou stranu, mel bych mirnou, neadresnou prosbu, ja vim, taky mam obcas problemy, ale neslo by pri sdeleni pouzivat mene konfliktni formulace ?
Dekuji i kdyz nevim zda mam za co :-(
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5771
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 17:35:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak něco aktuálního, dnes se po trati 221 (Praha-Benešov) prohání na osobácích souprava 141.023 + 4*Bmto + 150.026
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 18:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro Jenže já tvrdím, že se NIC nemění a že pan chytrý Cargo mele z cesty, chápeš? Tak a teď se rozhodni komu věříš :-)
Fotista_václav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 18:54:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fotografové, pospěšte si

Tož já si teda pospíším. Může mi někdo sdělit v jakém čase to zhruba jezdí, a které dny. A jak dlouho vlastně budou bobiny do Nedakonic ještě jezdit?
Předem dík.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1352
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 19:19:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ať je to jak je to, vzpomínám a myslím, že se DJC (to není Divado Járy Cimrmana :-) zatím moc nemýlil. Samozřejmě nám tu z pochopitelných důvodů nepřinese detailní důkaz i kdyby ho měl, ale není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu. Čas ukáže, kdo a v čem měl pravdu, ale já to beru taky jako výzvu k šocení, protože zatím jsem bohužel ještě ODOSáckou bobinu na trati nechytil. Takže jsem i za sebe rád, že tu něco takového padlo, byť z informace samotné radost nemám.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 531
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 19:54:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotista_václav - jezdilo to cca každý čtvrtek, jestli už to skončilo úplně nebo ještě něco pojede nevím. Ale dlouho už to trvat nebude.

Místo toho ODOS začne jezdit krátký výkon okolo komína na Ostravsku. Mělo to začít už dnes, ale "díky" neschopnosti managementu této vynikající firmy zařídit si smlouvu s největším polským dopravcem (pro S200 - myslím toho opravdu největšího ) k zahájení zatím nedošlo. A samozřejmě nevím, jestli na tom budou jezdit bobiny, nebo spíš něco co má Fýra v obrázku pod nickem. To by nám mohl prozradit, určitě o tom na poradě mluvili.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 20:35:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jezdilo to cca každý čtvrtek....

Ano jednou týdně, ale tak cca rok nazpět a stejně stará je asi i tato informace. A stejně tak i ty další bláboly. Znovu jsem se na to DNES přeptal a opakuji NIC!, ale vůbec NIC se nemění. Nazdar ty Cimrmane
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 21:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj_cargo: Ten úplně největší polský dopravce teď "peče" spíš s jiným českým soukoromníkem. Jsem zvědav, kdy se v jeho režii začnou po Česku prohánět ET22.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 532
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 21:39:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znovu jsem se na to DNES přeptal

Já jsem se dnes taky přeptal a situace zatím vypadá tak, že během února přejde na Skalité polovina stávajícího objemu. Takže párkrát (každý druhý čtvrtek ) ještě bobina ODOSu do Nedakonic zajede. V dalších měsících bude pravděpdobně útlum pokračovat, ale je to samozřejmě vysoká hra patriotů, takže přesné odhady se dají dělat jen těžko.
ABC
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 00:28:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sbohem chytráčci, teď si tady plácejte moudra, hlavně o něčem, u čeho neděláte
Fotista_václav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 19:57:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DJ_cargo: Díky.

Nicméně, pokud někdo ví a může a je ochoten říct zpřesňující informace, které by byly prakticky využitelné pro focení, tak je mu budu velice vděčen.

A teď něco pozitivního. Dnes pozorováno na vlacích Olomouc-Nezamyslice:
141.037-Os 3822
141.055-Os 3826
Peter140001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 19:25:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aj dnes na OS vlakoch Olomouc - Nezamyslice 110.051 , 141.037 a 141.055
 
 
 
ICQ - 441 546 338
Skype - Peter140001
Fotista_václav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 19:40:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, hmm. Jestli do zítřka vydrží sluníčko, tak se na ně vypravím.
Ate
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 22:45:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A na solární pohon jezdíte Vy, nebo ty lokomotivy???. Asi na ně také budu muset vyrazit.
Ec166
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 02:13:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

141.037 na Os do Nezamyslic
 
Ec166
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 13:27:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Najíždí na Os Olomouc - Nezamysice
 
 
Ec166
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 13:28:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ta druhá odstavená v depu OLOMOUC
Fotista_václav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 16:23:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ate:
Pingu93
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 17:52:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechápu ,proč nám sem dávají takové šroty!?
!!!Ať žijí Trio a Vario LF.E!!!
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 18:10:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lepší než žehlička. Ale nevypadají teda moc košér. Dělají se na 141 ještě nějaké větší opravy, nebo se bobiny nechávají už jen dožít?
Uvezu to, pane Lorenc?
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 19:03:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pingu93: Radeji už mlč

Mluviti stříbro, mlčeti zlato.
Ate
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 20:39:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pingu93:
Jaképak šroty? Tyhle vypadají ještě dobře. Za ty léta práce by si zasloužili trochu uznání a obdivu. Pokud se ti nelíbí jejich zevnějšek dohodni se v depu a natři si je dle svého gusta.
 
830026
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 491
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 21:01:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zrovna ta 121.030 stála dnes v deset v Chomutově ().
A na Mostecku odpoledne 121.028 a 771.046...
742 404
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.105.117
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 23:07:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pingu93 a jemu podobní: Bobiny řady 141 (a jiná další vozidla) jen reprezentují opravdovou tvář ČD,a.s. a ne tu, kterou se snaží nejen v cestujících vyvolat odbor komunikace GŘ ČD.
Fotista_václav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 12:12:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobiny řady 141 (a jiná další vozidla) jen reprezentují opravdovou tvář ČD

Opravdovou tvář ČD nereprezentuje nasazování starších vozidel, ale spíš to, v jakém stavu tato vozidla jsou. Jaký pán takový krám. Je příznačné, že ČD se zmůžou leda tak na namalování oběhu, ale už nejsou schopni svoje plány realizovat. Jestli se na nás někde shora dívá nebožtík kníže Potěmkin, tak se jistě dobře baví.
Bizon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 13:02:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nádherné mašinky moc hezké a hlavně že jezdí lak už nic moc ale na ten to nejezdí.
Fotista_václav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 17:18:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě, že ony moc nejezdí. Skoro dva měsíce nebyla provozní ani jedna. O tam tady už pár týdnů mluvíme.



(Příspěvek byl editován uživatelem fotista václav.)
Pingu93
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 18:32:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ate,Fousekx a jím podobní: Já to nemyslel zle(aspoň ne moc)
Myslím si ale ,že by mohli třeba opravit 140ky.
Ty se mi líbí víc.

Zajímalo by mne ,jestli by někdo jezdil v takhle odrbaným autobusu nebo autě.
!!!Ať žijí Trio a Vario LF.E!!!
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 18:34:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pingu93: Je to odrbaný, ale hezký, mě se to líbí.
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 734
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 19:04:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímalo by mne ,jestli by někdo jezdil v takhle odrbaným autobusu
Stav některejch letitejch(ale oproti Bobinám mnohem mladších) Karos prohánějících se po našich silnlicích je mnohem horší
ICQ:450 504 903
Příznivce dobré hudby zveme na každodenní šestiválcový koncert pořádaný v úseku z Č.Budějovic do Gmündu...
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 19:52:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

není všechno zlato co se třpytí, taková 141 může být vevnitř v mnohem lepším stavu, než hezčí Karosa nebo jiný gumokol. I když to tak opravdu nevypadá.
Uvezu to, pane Lorenc?
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1353
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 20:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímalo by mne ,jestli by někdo jezdil v takhle odrbaným autobusu nebo autě.

jezdí...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 20:43:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řada 141 je to nejjednodušší a nejspolehlivější co Škodovka kdy stvořila. Strávil jsem na nich nejhezčí léta svého života. Navíc byly osazeny brzdičem Škoda N/O a to byl také klenot. V rychlosti 120 se mohlo otevřít okno a nebyl průvan. Žádné papíry se stanoviště nesnažily opustit a topné články ze třech směrů.

(Příspěvek byl editován uživatelem jka2005.)
Standa_blábol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 09:14:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako cestující bych bobinky nechal bobinkama a spíš pomluvil ty Bt283

Jka2005: jen to vypružení...
Vidím jen výjevy...
Tschastolowitzer
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.220.247.12
Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 18:53:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak diskuze se uklidňuje,to je dobře...Dneska dopoledne jsem zpatřil na vyšehradským zhlaví na Smíchově 141 052.Občas vídám ř.141 na Beroun s patrama.Kolik je v současné době 141ček v DKV Praha?
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 19:15:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám zato,že DKV Praha má v současnosti 141:001,004,023,052 a 059
ICQ:450 504 903
Příznivce dobré hudby zveme na každodenní šestiválcový koncert pořádaný v úseku z Č.Budějovic do Gmündu...
AntiMcBain
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.189
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 15:04:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi přes noc zmizí z Přerova 140 087-8
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 16:35:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomt: Dkv Praha sice má ve stavu 141.001, ale je "neprovozní" takže PROVOZNÍ JEN:141.004, 023, 052, 059

No a to je prakticky hodně málo, jenom:

DKV PRAHA: 141.004, 023, 052, 059
DKV ÚSTÍ : 141.012
DKV OLOMOUC: 140.085, 089 a 141.009, 018, 037, 054 a 055
No pěkně nám to ubývá.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5809
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 16:47:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

141.023 vozí od 1.2. osobáky do Benešova, jedná se o 9111/9114, 9135/9138/9147/9150 (vše v pracovní dny), což je tradiční náhrada za panťáky. Dnes jel např. Os9135 ve složení 150.005 + 5*Bmto + 141.023.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 16:55:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou ty "pražské jednotky" řazeny i na náklady okolo Prahy? ta 141.023 jezdí jako panták dlouho.
A vůbec ty olomócké 141 vozí jen Os vlaky do Nezamyslic, nebo se objevují i v čele nějakých Pn či Mn?
E499.012 je jasná, ta tahá(-la) samé těžké náklady až se mi zdálo, že jí chtěj ústečáci "voddělat" a odvézt do třebový.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 17:37:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa 103:to že je 141.001 neprovozní ví každej.Jelikož otázka nezněla kolik je v práglu provozních 141ček tak sem vypsal všechny.Ten seznam co si tady napsal je jaksi totálně naprd.Např.DKV Ostrava podle tebe nemá Bobiny?Protože zapomenout na 140.004 to je co říct.A ta zmiňovaná 141.001 to rozjezdí určitě dřív než např 140tky v olmiku.
ICQ:450 504 903
Příznivce dobré hudby zveme na každodenní šestiválcový koncert pořádaný v úseku z Č.Budějovic do Gmündu...
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 18:29:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomt: já to nemyslel špatně, jen to že je skoro zbytečné jí vypisovat když dlouho do provozu nezasáhla. A vidiš! na Slezsko jsem úplně zapoměl, takže to napravím:

DKV ÚSTÍ:141.012
DKV PRAHA: 141.004, 023, 052 a 059
DKV OLOMOUC: 140.085 a 89+(094), 141.009, 018, 037, 054, 055
DKV OSTRAVA: 140.004, + (092 a 098) zapoměl jsem na něco Tomte?
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 18:56:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa 103:To je mě jasný žes to nemyslel vážně.Ale pokud chceš sestavovat seznam zbejvajících Bobin tak tam ta 141.001 prostě bejt musí.Sice dlouho do provozu nezasáhla,ale to přece neni důvod jí kvůli tomu opomíjet.Koneckonců se toho jejího zprovoznění dřív,nebo pozdějc stejně dočkáme.
ICQ:450 504 903
Příznivce dobré hudby zveme na každodenní šestiválcový koncert pořádaný v úseku z Č.Budějovic do Gmündu...
Fotista_václav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 19:03:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DKV OLOMOUC PROVOZNI 141 jen 037 a 055

Tož už hoši něco dalšího zprovozněte, ať máme co fotit

141.055 - 5.2.2006
141.055 -5.2.2006
Musil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 20:24:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vždyt snad 141 001 provozní je!........
http://lokogalerie.wz.cz
Tschastolowitzer
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.220.247.12
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 21:11:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomt,Pepa:Díky za přehled!!!!Kdysi jsem v HK na některejch bobčách makal, z hlavy si pamatuju 029,031,045,052,059,ale už si nejsem jistej.Jsem rád za informace o přežívajících kusech,bo sem už nějaký pátek mimo ČD.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace