K-report
 

Archiv do 31.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 120, 122, 124, 125 a 174 » Staré archivy » Archiv do 31.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.130
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 20:18:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se té panoptikální legrace ráno zůčastnil.
Akorát jsem si v 6 : 15 v Rakovníku koupil zpáteční jízdenku do Prahy Mas. n. tak exnul proud. Celá žst. se ponořila do tmy, tedy kromě návěstidel a vlaků.
V domnění že nastupuji do Os 2561 jsem si až později podle razítka v jízdence všiml, že se jedná o spožděný Sp 1891. Cesta do neznáma v jako hororu, v každé stanici jsme zastavily, tma jako v pytli. I v druhé žst. Lužná. Jen podle zvuků jsem poznal že jsme projely HL Merkovkou a že jsme vjely do Řevničovské žst. Svítily jen hlavní návěstidla a výpravčí a průvodčí. Nové Strašecí jsem prospal. Žst. Stochov rovněž potemnělý, Kačice také. Do Kamenných Žehrovic jsme vjely na svítící Přivolávací návěst (myslím také i Unhošťi). Jinak tamější žst. i odjezdové hl. návěstidla nesvítila. Dokonce i na spožděné zpáteční cestě po 14 hodině. To jsme do Žehrovické stanice vjely dokonce i na zhaslé vjezdové hl. n. Divil jsem se, že ji nezakryli Přenosnou přivolávačou.
Z Dejvic do centra Metrem.
V čele nehoďáku v Bubnech z vlaku spatřená naleštěná 742.404. V Lužné v R 1532 854.021 a v R 835 854.027.
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.108.232
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 21:36:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Stochove se taky do dnesnich 11:30 jezdilo na "cerna" navestidla. A vypravni budova prisla o kus strechy.
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.130
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 22:38:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám dojem že na Stochově ráno odjezdová návěstidla svítila, teda alespoň ve směru na Kačice. Ale byla tam tma.
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.108.232
Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 07:36:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolem 8 rano urcite nesvitilo ani jedno navestidlo!
Tuchoměřičák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.11.23
Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 09:36:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

add Cyklovlak a osobní doprava na 121

S dovolením, dovolte prosím pohled člověka, který trať 121 využíval nějaký čas k normální dopravě. V první řadě, moc nerozumím diskusím lidí, kteří vůbec tuto oblast neznají - omlouvám se, že se do vás Saxiradime trochu navezu - ale pokud nevíte, jaký je rozdíl mezi Kolčí a Kováry, tak opravdu asi tuto trať moc neznáte.

Add osobní doprava

To je úplný nesmysl. Chápu sdrce šotoušovo, sám bych se někdy rád svezl motoráčkem po trati, kde jsem jezdil, ale zájem cestujících v podstatě nulový. Dříve ještě jezdili studenti z Kolče ráno do školy do Slaného, v posledních GVD už ale ani to ne. A další vlaky? Pokud jsme byli dva či tři cestující tak to byl úspěch (nepočítám zaměstance ČD do Středokluk neby výpravčího do Noutonic) Pravidelná doprava je na této trati opravdu nesmysl.
A co se týče logistických center? Sklad FM Logistik v Tuchoměřicích cestující nepřitáhl, bus 312 zajíždějící ke skladu má také jen sporé využití - většína lidí jezdí auty, nebo objednaným zvláštním busem z Kladna.

A cyklovlak? Mě se ten nápad líbí - v sezone je v této oblasti tolik lidí na kolech, že je někdy děs jet autem. A jestli byly nějaké vlaky někdy využity, tak to byl vlak cca 9:34 ze Středokluk směr Slaný o víkendech, právě s lidmi co jeli na výlet. Víkendový cyklovlak rozhodně podporuji, z cestujících si na sebe určitě nevydělá, ale dotace na dva páry vlaků o víkendu nebudou pro pražský či středočeský rozpočet zas taková rána.

Nikdo také neříká, že musí křižovat ve Středoklukách - o cca 9 minut jízdy dál jsou přeci Noutonice, ne? Zatím stále s výpravčím.
Tuchoměřičák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.11.23
Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 09:38:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jeden postřeh. Trať by se mohla stát v případě koncertů na Okoři dobrou alternativou k přecpané lince 350. Jezdí při takových akcích sice velmi často, ale ze své zkušenosti vím že to nestačí. A argument, že Noutonické nádraží je daleko? Jenže řada lidí právě v Noutonicích stejně musí při cestě na koncert nechat auto a jít pěšky, protože na vyhrazená pole se nevejdou, silnice k Okoři jsou zavřené policií a do bližších Číčovic se většinou už další auto na krajnici nevejde. Tady bych viděl velký potenciál pro vlak!
quenya
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.32
Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 11:30:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To všichni : Já nemám žádné nepřátele, ani mezi cyklovlakistama a rovněž všechny zdravím. Jen jsem vyjádřil svůj osobní názor na zavedení osobní dopravy v současné době. Neříkám že do budoucna se něco nevyvrbí reálně osobního, ale teď to teda nevidím.Ta trať vstává z mrtvých a jen díky usilovné práce několika jedinců, kteří to v uplnulých letech nevzdávali a díky úžasným výsledkům stanice Středokluky za posledních 6 let se podařilo to, co se podařilo a je třeba to vytáhnout ještě výš. A to se dle mého názoru podaří pouze a jen s nákladní dopravou. A pak se třeba podaří dotáhnout do konce ještě , podle mého názoru, nutné investiční akce, protože budou po ruce argumenty, čísla. Já třeba v současné době vidím jako nutnost přebudovat zab.zař. ve Středoklukách, včetně vybudování odj. náv. a hlavně - zajistit přestavbu jižního, tj.jenečského zhlaví, protože je např.docela tragédie, že hnací motor celé tratě, letiště, je závislé na jednom angličanu, co drží silou vůle...Třeba se to podaří v souvislosti s nastávající výstavbou logistiky Hochtiefu v Dobrovízi, kde možná vznikne na jejich nové vlečce docela hezký nádražíčko....
Stoupa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.38.131
Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 12:28:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Shrnutí: Všechno důležité tady bylo již řečeno. Osobní doprava na 121 nemůže být pravidelná, nikdo by s ní nejezdil. Nicméně víkendové cyklovlaky by mnozí uvítali (Já ani ne, pro mě není problém sem na kole dojet - ale já jsem extrém :-) ). Dále jak napsal Tuchoměřičák - nárazové posilové vlaky by také byly přínosem.
Uvědomte si, k čemu je železnice dobrá a v čem ji silnice nemůže dohnat: hromadné objemy přeprav. Dnešní ČD se z velké části upnuly na základní dopravní obslužnost, což je pravý opak optima. Nejspíš proto, že dotace jsou nejjistějším zdrojem příjmů.
Železnice by měla hrát důležitou roli v nákladní přepravě, přesně tak, jak se snaží quenya kolem Středokluk. Naopak o ostrašujícím případu jsem se dočetl v diskuzi kolem trati 013: když chtěl někdo vozit po železnici, zástupci ČD mu 15 min vykládali, co všechno musí udělat - samozřejmě že jim řekl, že nemusí....
Takže dejme přednost nákladní dopravě, ta nám zajistí rentabilitu, potřebné investice do okolních tratí a ulehčí našim přetíženým silnicím Další přepravy se začnou postupně nabalovat
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29620
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:06:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa:
I s kulturně sedícími (+pravidelná frekvence) jsme jednou v 810 vezli kol 18. Ale snad by nebyl takový problém řadit 810+015 (nebo lépe 013)...
A pro některé tratě (192, 193) by se užila i upravená 810, místo jedné šestky/čtverky hodit skápěčky a věšáky na kola. Současný stav je děsný, zatím si ale fíra bere na triko, že lidi i s koly nějak odveze a nic se nestane.

Stoupa:
Upnutí na ZDO bych nekritizoval, je to jistý zdroj příjmů, zatím za neuvěřitelně výhodných podmínek; ostatně i soukromé firmy (zejména v autobusové oblasti) do provozování ZDO jistě nikdo nenutí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1084
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 14:40:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1892: 714 215 + 011 + 021 + 011 + 854 004 + Btn
 
a opravdu nádherné počasí
Rád jezdím vlakem, ale kvůli ochotě, zacházením, zpožděni Českých drah jsem nucen používat spolehlivější a příjemnější autobus.
Švl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 18:39:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, v čem je problém. Trať 121 opravdu není tak přetížena nákladními vlaky, aby tam nemohl dvakrát za sobotu projet osobák pro turisty. Ve Středoklukách se jistě jedna volná kolej na protažení toho vlaku najde. Nikdo nechce, aby se tam něco odstavovalo či objíždělo. Podívejte se do GVD této tratě a zjistěte si její skutečné vytížení - pokud vím, jezdí se hlavně v noci a k ránu.

Zavedení osobáků jako ZDO by mělo smysl až po výstavbě zmiňovaných areálů a provedení průzkumu, odkud a jak do nich zaměstnanci dojíždějí... a jak bylo výše řečeno, asi by se ukázalo, že osobáky jako ZDO jsou zbytečné.

Převedení dálkové dopravy - s ohledem na stav trati by se jízdní doba do Slaného a dál asi nezkrátila, a ubylo by kralupských cestujících (ne jen Praha-Kralupy, ale taky Slaný-Kralupy apod.), takže přínos asi veškerý žádný.
pavka_2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 10:50:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také podporuji turistické vlaky na této trati, výlet Noutonice-Okoř-Zákolany-Kralupy patří k mým oblíbeným.
Okořské kolo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.31.73
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 15:05:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však uvidíme, snad se podaří nějaké penízky sehnat. Při 60 korunách za kilometr to zas etaková pálka není. Co se týká kapacity 810 pro kola odpovídám, že reálně cca 4 šlapací vozidla, 015 je ovšem o něčem jiném.
Co se týká upnutí ČD k dopravní obslužnosti, ono je to nejlepší kšeft. Napojení na veřejné rozpočty je totiž nejjistější Autobusoví dopravci to odhalili již dávno. Když získáte dotovanou linku, konkurence vás už těžko vyžene. To se o nákladní dopravě a obzvláště o nákladní dopravě v podání ČD říci nedá. Však uvidíme, kdy na Středokluky zaútočí Unipetrol
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1277
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 16:47:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milé Okořské kolo, nevím proč, ale začínám mít dojem, že nějak nemáš rádo nákladní dopravu v podání ČD. Celkem to chápu, obzvláště bylo-li ti jejími "zástupci" zde sděleno, že 121 se rekonsruovala hlavně pro ni a ne pro tebe, ale tvé vysmívání se mi moc nelíbí. Jistě, v podání ČD má plno much, ovšem to co se zde podařilo, mezi ně rozhodně neřadím, spíš naopak.
Doufám, že neděláš někde na "osobní dopravě" ČD, protože pak by to byla fakt síla...
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 17:04:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v sobotu v noci odjížděly polský wapky s uhlím z kralup na Kladno...to bylo asi do těch žehrovic jak tady někdo řikal že to jezdí přes semmering né?? a dneska ráno tu stály další plný, ale kdy odjely fakt netušim...ale ty sobotní jely se 4 mašinama...
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 997
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 18:24:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo "Okořské kolo" je nějak rozjeté, tak aby se nám nepolámalo. Každopádně z toho co se podařilo v nákladní dopravě ve Středoklukách by si mohly vzít příklad jiný. Co se týká turistického vlaku který tu prezentuje "Okořské kolo" tak o víkendu by se určitě nějaká smysluplná časová poloha našla. Nákladní doprava na trati 121 byla v minulosti určitě silnější než v dnešní době, ale zase se musí uznat že to je právě nákladní doprava která drží tuhle trať při životě.

Kralupan: Uhlý se pořát vozy do kamených žehrovic a dále na bývalí důl Schöller nad Libušínem. Po smýchání se zbytky místního uhlý to putuje do malešické teplárny v Praze, tedy jede to i semmeringem.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1281
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 19:34:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandy: Říkám to nerad (nejsem o moc lepší), ale edituj si ty poslední dvě věty.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 524
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 22:54:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandy: jj já vím, teda nevim že se to tam smíchá sněčím a pak to jede zase po železnici do malešic...ale vím že to jede do žehrovic...psal sem to sem proto že se tu nedávno řešilo něco a byla řeč i týto přepravě a že to jezdí semmeringem...
Ondřej_wagner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 10:33:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení diskutující,
nedávno jsem se dotázal na možnost nepravidelné dopravy pro šotoušstvo na trati Jeneč - Podlešín a s ohledem na možné cyklovlaky k tomu zde byla docela velká diskuse. Je mi jasné, že tato trať bude převážně určena pro nákladní dopravu, ale ať mi nikdo neříká, že by se o víkendu nenašel prostor pro několik osobáčků. Docela by mne zajímalo, zda by bylo možné vybudovat spojku tratí Jeneč - Podlešín a Kladno - Kralupy nad Vltavou u Zákolan zastávky směrem na Otvovice třeba i s tunelem. Nevím, kde se vyrábí kerosín, ale možná že taková spojka by měla velký význam pro nákladní dopravu jako severozápadní obchvat Prahy. Pro základní dopravní obslužnost by tato trať mohla mít smysl jedině tehdy, pokud se postaví rychlodráha do Kladna a v Jenči se bude na tuto lokálku přestupovat.
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 525
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 11:11:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ta spojka by byla asi užitečná, ale myslím že tam by to moc terén nedovolil a je tam taky zástavba... nevím asi by se to nevyplatilo
a ktěm osobákum...možná že by se tam nějakej výkendovej vešel, ale už se to tady řešilo dostkrát, není zde moc velký zájem cestujících...navíc je skoro i jedno jestli to pojede ovýkend nebo o pracáky pač nákladní vlaky zde jezdí bez o hledu na to co je za den...teda až na vyjímky

Jo a ted sem byl v kpech u doktorky a viděl sem z okna že někde u 4. peronu stojej prázdný polský wapky...takže to většinou jede prázdný i tudy co??
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 11:46:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a ted sem byl v kpech u doktorky a viděl sem z okna že někde u 4. peronu stojej prázdný polský wapky...takže to většinou jede prázdný i tudy co??

Prázdný pak totiž pravděpodobně jedou Neratovice - Liberec - Závidov (= co nejrychleji na PKP).
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 526
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 12:09:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jsně, taky me to napadlo a pak to smíchaný uhlí do teplárny vezou v našich wapkách že jo??
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 500
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 12:24:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jsně, taky me to napadlo a pak to smíchaný uhlí do teplárny vezou v našich wapkách že jo??

Vzhledem k tomu, že to bude vozit OKD,D tak to zřejmě budou jejich vozy.
A.P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 13:37:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten Pn 65782/65783 jezdí každý den ?
A jezdívá v čase uvedeném v jízdního řádu nebo +/- hodiny ?
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 528
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 14:06:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A.P.: prej to jezdí asi tak mezi 1.-3. hodinou podlešínem a má to jezdit 1-6 ale jestli to jezdí opravdu každej den to nevím, na to se zeptej v diskuzi 110... taky sem se tam na to ptal.
Ondřej_wagner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 16:30:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kralupan,
spojka by pravděpodobně musela být trochu delší aby překonala výškový rozdíl. Myslel jsem si někde před zrušenou zastávkou Zákolany zastávka ve směru od Prahy by trať odbočovala vpravo do tunelu a někde mezi stanicí Zákolany a Otvovice by se napojovala na trať Kladno - Kralupy nad Vltavou. Pravděpodobně celá spojka by byla v tunelu (1 - 2 km). Jinak nevím, odkud se vozí na letiště palivo, pokud z Litvínova tak asi nemá takový smysl, ale pokud se vozí z Kralup, tak by to znamenalo výraznou úsporu. V každém případě by to pomohlo k vyvoření železničního obchvatu na západě Prahy pro nákladní dopravu.
Kladeňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 19:05:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad O.W.,
Já nevím,ale ta spojka(1-2 km v tunelu) by vyšla alespoň na miliardu(viz přeložka Březno-Chomutov).Ušetřilo by se sice něco nafty,ale ne tolik,aby se stavba vyplatila.A přes Podlešín to přece není taková zajížďka.
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 529
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 19:34:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ondřej: vozí se to z polska z Č.Kubice a z kaučuku (Kralupy) jestli sem teda nezapomněl ještě na něco... a jak říka kladenák tak by se to asi fakt tolik nevyplatilo... jo jinak ve třičtvrtě na pět jela další vyrovnávka od toho polskýho uhlí v čele bylo kralupský dvojče
pif
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.37.117
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 20:16:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty odpolední polský wapky jely směr Lichkov
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1124
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 23:40:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Onřej Wagner: Kdyby se mermomocí potřebovalo spojení obou tratí v Zákolanech (jako že nepotřebuje), pak by oblouk západně od Zákolan tunel nepotřeboval
Ondřej_wagner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 13:12:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení diskutující,
děkuji za informaci.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 11:43:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu polskému uhlí přes Kralupy - jezdilo to tak teď proto, jelikož na Společným na Smíchově byla nesjízdná nějaká klíčová výhybka.
Antonda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.50.164
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 19:38:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení, co je s řadou 755? Dnes na vápencích na Kladně byly v čele 751.382+749.251(přípřež), zajímavý dvojče, takový tu snad ještě nejelo... jo a dnes ráno Os9801 z Kladna 45min zpoždění,obvyklá souprava 810+2x010+810 byla v čele doplněná 751.138!
 
quenya
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.5.20
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 20:56:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několik mých poznámek:

Kerosin ( JET A1):

v letošním roce bude jezdit jednak z Kralup a pak , ( a to je většina dodávek paliva ) z Německa - Děčínem a Kubicí. Co pojede Děčínem a z Kralup, pojede Podlešínem, co pojede Kubicí, pojede Smíchovem a Hostivicemi. Z Polska letos nepojede nic, Orlen nemá Jetku.

Uhlí :

Karbonia kupuje uhlí pro Malešice výhradně v Polsku a deponuje je v Žehrovicích ze dvou důvodů, jednak není dost místa u teplárny a jednak z cenových ( finančních) důvodů.Z Polska to vozí ČD, dolů do Prahy to bude většinou OKD Doprava a to hlavně proto, že jsou na obou vlečkách.

Konkurence na Středoklukách :

Unipetrol jetku ani nic jinýho vozit nebude, to vám můžu garantovat,co je ale složitější dle mého názoru, jsou jiní dopravci, hlavně OKD D
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 765
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 21:06:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč UniDo JETku nevozí z Kralup, když je to rafinerie patřící do skupiny Unipetrol? Dík
honzík honzík honzík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.139.45
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 00:23:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak včera se vyplatilo jet z Prahy do KV vlakem a nikoli busem. Můj spolužák jel prosím 17,5 hodiny. Tak prej až bude zase sníh, pojede vlakem. 4 hodiny jistý. A aspoň se vyspí doma.
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.108.232
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 19:51:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevi nekdo neco podrobnejsiho o nehode v Liboci na prejezdu. Stala se dnes po poledni....
Danek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 21:46:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska mě průvodčí v R 1535 Chomutov - Praha donutil vystoupit na Zličíně, neboť v tomto vlaku se údajně neuznávají jízdní doklady PID a já měl jízdenku jenom na Zličín. Ale všude, kam se teď koukám, je napsáno, že zahrnutý je. Nemáte nějakou informaci o tom, že by byl ten rychlík dodatečně vyňat z PID?

Spíš si myslím, že to byl úlet toho průvodčího (posledně zase průvodčí chtěla doplatek po cestujícím, co měl jízdenku do Ruzyně (ve směru z Kladna), protože nedovedla (i přes vysvětlování dalšího cestujícího a předložení JŘ) pochopit, že Ruzyně a Zličín se považují za stejný tarifní bod a jízdenka je tedy platná i na Zličín ).
Železniční dopravě zdar!
Kladeňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 22:55:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Danek:
Máte naprostou pravdu.Ale jak se říká,jděte si stěžovat na hlavním nádraží.
Jeneč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 23:22:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Danek: Klidně jděte do nějaké stanice a napiště stížnost do Knihy přání a stížností. Je na každé stanici. Jinak se takových neinformovaných a tupých průvodčích nezbavíme.
quenya
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.50
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 23:31:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Desiro: protože to až tak nesouvisí s majetkovými poměry skupiny Unipetrol - dodavateli JET A 1 jsou ESSO a Shell a ty mají podepsané dohody se spedičními firmami, co mají dlouhodobé smlouvy s ČD, a.s. Týká se to zjm. dovozů, což jsou ale 2/3 spotřeby paliva - a to , co jde z Kralup, je prostě tak, že to vozí České dráhy pro Unipetrol.Tečka.
Švl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 09:48:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Danek: Záleží na tom, jakou jste měl jízdenku. Trať 122 Praha hl.n. - Praha Zličín - Hostivice není dle oficiálních materiálů Ropidu plně integrována, to znamená, že zde neplatí jednotlivé (štípací) jízdenky. Použít lze pouze předplatní jízdenky (tramvajenky) s kupónem pro příslušná pásma.
Ovšem v knižním jízdním řádu ČD je u trati 122 uvedena výjimka, že zde v rychlících platí i jednotlivé jízdenky. Takže průvodčí asi věděla jen půlku...
Švl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 09:54:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny1: V pátek ve 13:30 tam najelo osobní auto pod vlak 9837 (810+010). V autě tři zranění, ve vlaku nikdo. Po vyšetření události odtáhl vlak auto zpět na přejezd, aby mohlo být odstraněno z trati, a pak vlastní silou odjel, takže škoda u ČD nebude velká. Nicméně až do 16 hod. se Veleslavín-Ruzyně nejezdilo. 1895 jel z Kladna do Prahy odklonem přes Kralupy, ostatní vlaky čekaly. Z Veleslavína do Ruzyně jely autobusy, z Ruzyně do Kladna se dvakrát otočil motor s cestujícími.
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.108.232
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 11:24:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švl: Díky
Danek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 11:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švl: měl jsem jízdenku ČD do stanice Praha Zličín a pak mám čtvrtlení předplacenou jízdenku pro pásma P a 0, kterou ovšem průvodčí vůbec nechtěl vidět, neboť v R 1535 údajně neplatí. Nechtěl jsem se s ním hádat, protože jsem si tím sám nebyl úplně jistý, ale příště pojedu určitě až na Smíchov.
Železniční dopravě zdar!
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1296
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 15:32:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do loňského GVD šlo použít v rychlících Praha - Kladno a zpět pouze předplacené časové jízdenky a nikoliv jízdenky PID pro jednotlivou jízdu. Ale průvodčí by měli mít u sebe aktuální KJŘ a umět číst. Už jsem se také na této trati setkal s tvrzením, že neplatí jízdenky pro jednotlivou jízdu z automatů, protože nemají lesklý proužek. Opravdu pikantní, když v Kladně se dá sehnat lístek PID jen v automatu, pokud ovšem funguje.
Sp_cake
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.41.1
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 16:32:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlubší smysl,proč v rychlících ano,a v ostatních vlacích ne jízdenky pro jednotlivou jízdu,je jaký? Pokud jde o průkazky,domnívám se, že klíčové pro jejich použití je poznámka 8 o odbavení cestujících jako ve spěšném vlaku.
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 732
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 16:45:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sp_cake: Když to zaváděli, říkalo se, že lidi s jednotlivými jízdenkami ty rychlíky zaplavili a snížili kulturu cestování. Dnes už to díky poznámce o Sp vlaku neplatí a v předmětných rychlících jde jezdit na všechny doklady PID, jakož i jejich kombinace. Pokud některý z vlakvedoucích tvrdí opak, je třeba ho co nejdříve naprášit. ČD pak vrátí případné zaplacené pokuty, přirážky a doplatky.

Co naprosto nechápu, proč nejsou označovací strojky i na nádr. Praha Zličín a není plně integrován i úsek Hostivice - Zličín. Dnes a denně si na to někdo naběhne, vlakvedoucí se to snaží vysvětlit (aniž by požadoval nějaké doplatky a pokuty), ale stejně je za trotla, protože je to prostě nelogické.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1297
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 18:34:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč rychlíky NE je proto, že obecně v rámci PID rychlíky zařazené nejsou. Neplatí je kraje. Výjimku dostaly jen obě pražské rychlíkové jednokolejky (od Kladna a Všetat) kvůli rovnoměrnější nabídce a nejdříve platila vyjímka pro ty předplatitele. Znamenalo to, že jako cestující jsem byl nucen část cesty platit vždy ČD.
Švl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 21:42:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sp_cake: Protože osobní vlaky staví i na zastávkách v úseku Smíchov - Zličín, kde nejsou a nebudou strojky na označování, neboť se je tam kvůli dvěma nebo třem párům osobáků nevyplatí instalovat.

Tomášk: Strojky ve Zličíně nejsou z výše uvedeného důvodu. Kdo tam chce nastoupit s jednotlivou jízdenkou, musí si štípnout v tramvaji či autobusu - což ho však většinou bude stát dvě pásma navíc, neboť bude mít štípnuto v "dvojpásmu" P, ačkoliv Zličín je pásmo 0. Možná se tím za pár let na ty strojky vydělá
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 733
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 08:24:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švl: Nesmysl. V os. vlacích na semmeringu si prostě s jednotlivou jízdenkou neškrtnete, neb tam neplatí, ani kdyby byla označená z autobusu nebo tramvaje. Prostě tam není plná integrace a lze tam jezdit JEN na předplatní jízdenky PID a jízdenky ČD.

Kdyby se chtělo, nebyl by problém zaintegrovat jen ten úsek Zličín - Hostivice, nebo naflákat ty strojky do těch pár 810 co jezdí semmering a hrbatou. Ostatně semmering je zralý na samoobslužný provoz již řadu let (minimálně 10).
A.P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 11:17:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otázka trošku mimo: Na budovaném tělese R6 mezi Jenčem a Pavlovem, poblíž železničního přejezdu "Na dolíku", vzniká v místě polní cesty široký podjezd. Nebude to taky nějaké napojení současné 6 na ty logistický centra v Hostouni nebo Dobrovízi ?
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1288
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 11:48:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomášk : Když se podíváš do JŘ, tak je tam poznámka, že ode dne vyhlášení, tam ta samoobsluha má být.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
Švl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 12:43:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomášk: Co jsem psal o štípnutí ve Zličíně, bylo myšleno ve vztahu k rychlíkům, a v těch jednotlivé jízdenky použít lze (viz výše). V osobních vlacích na Semmeringu samozřejmě neplatí, to nikdo nezpochybňuje.
"Samoobsluha" na osobácích Zličín-Hostivice prý závisí na vybavení patřičných 810 vysílačkami. Jak to bude s označováním jízdenek, netuším - na ML z Libně do Roztok taky nejsou ve vozech, ale na zastávkách. Možná se tedy i ten Zličín svých strojků díky tomu dočká...
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1290
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 14:33:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švl: A ostatní zastávky? Co třeba taková Cibulka?
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
Kozel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 22:49:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k tomu uhlí.Pokud Vím ,tak do Malešic jezdí vždy Wapky PKP ! a vlečkovej provoz si zajišťuje teplárna vlastníma strojema ř. 748 nebo 726.Občas se naváží i mazut a jednou dokonce to přivezlo Unido.
Kulihrášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 22:59:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa: Cibulka? Hehe, tak tam vystupuju/nastupuju v 99% případů sám.
Myslím, že na 122 je řešení označovač v osmsetdetítce a doplňkový prodej jízdenek fírou. Ale sám předpokládám, že mi krabičky dřív zrušej, než do nich daj označovač.
Když nevíš, logaritmuj!
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1874
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 11:20:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kozel - občas tam ale skutečně jezdí i OKDD ze Žehrovic. Jedna z posledních jízd byla snad někdy koncem roku, ale jelo to tenkrát přes Kralupy.
quenya
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.40.89.19
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 14:27:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Kozel : To se nevylučuje - jediným dodavatelem uhlí je Karbonia Kladno a ta rozhoduje podle provozní situace teplárny , že buď jedou vlaky přímo do teplárny nebo si Karbonie syslí uhlí u sebe v Žehrovicích a vezmeme-li v úvahu, že OKDD obsluhuje tuto vlečku je závěr nabíledni - vymalováno.

To A.P.: Ano a dokonce to financoval Hochtief, původní projekt dálnice R6 s tím vůbec nepočítal. V březnu se v Dobrovízi začne shrnovat ornice.
Kozel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 15:49:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Trainspot,quenya za cca 3 roky jsem tam ( v Malešicích) OKDD s uhlím pro teplárnu neviděl,ale člověk neví prostě všechno.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace