K-report
 

Archiv do 26.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 750, 752, 753, 754 » Staré archivy » Archiv do 26.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Růžový_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 16:41:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To byl jen povzdech nad převažujícím názorem... Já si myslím také opak.
devalt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.37
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 17:40:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo jo
JirkaZ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.129.20.244
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 18:39:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vis, co ty motory sezerou vody? Kdyby se tam mel lit Fridex, tak se nedoplatis... A v depu je vzdycky nejakej clovek jako zalozni fira, takze lidi se najdou... A dalsi vec je, ze hospodarnejsi je, kdyz lokomotiva jezdi ohrata, nez za studena, kdy je opotrebovani motoru nejvetsi. A napr. 751 a nejspis i 754 nejede (asi jen na 1. stupen), dokud neni ohrata na provozni teplotu...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 18:50:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca však se leje fridex. Máme s fridexem 750, 742 i 730

JirkaZ Vis, co ty motory sezerou vody?

Měl jsem vždycky za to, že motor "žere" palivo, ne chladící kapalinu.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 18:56:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A napr. 751 a nejspis i 754 nejede (asi jen na 1. stupen), dokud neni ohrata na provozni teplotu...



Proč by nejela? Ona pojede úplně v klidu, ale je to v rozporu s doporučením výrobce a není to tudíž dobré. Taky když je mašina studená, účinkuje dost ma mašinách přeotáčková ochrana (mechanická, roztěžník)
O nějaké takové debilní ochraně jsem slyšel snad na 753.7...
devalt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.37
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 19:13:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra:750 který mají regulátory výkonu Intelo nebo Hronov mají omezení výkonu od nízké teploty. Lok. jede, ale dokud nemá cca 40-50 °C tak nezvyšuje otáčky.
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 19:37:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Motor vodu žere, ale těsnění pod hlavou musí stát za prdlačku.
Pak je bžunda když to drží drží a pak to praskne najednou. Se mi to nedavno stalo u gumokola. Nic nic a najednou prd, ztráta výkonu, voda ve vejfuku a konec. Ale byl to zajímavej pohled když z otvoru pro svíčku tekla voda.
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 19:44:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taktak, s novějšími regulátory studené nejedou, a když, tak jak posrané Ale za to taky vydržely dodnes..

Měl jsem vždycky za to, že motor "žere" palivo, ne chladící kapalinu
To ano, ale pak třeba praskne vložka, a voda jde ven.. A vylít 650 litrů fridexu při každé takové kravině, to by nebylo moc hospodárné.. Ten ohřev je dobrá věc, akorát by to možná mohlo topit trochu víc, a nejlépe jako na herkulesech apod., kdyby to vyhřívalo zrovna i stanoviště strojvedoucího. Člověk pak přijde na mašinku, vytahne to ze zdi, na stanovištích má 20 stupňů, zmáčkne start a jede pryč.. Ale u nás to hold tak dokonalé neni.

pokud budete ohřev odpojovat jen vytažením zásuvky aniž byste ho předtím vypnuli vypínačem ( a je to dost často), tak zde hrozí vážné nebezpečí, že budete nakopáni.
No jo no, komu se chce lozit na mašinu, vypnout to, a pak zas lozit dolu to vytahovat ze zdi.. Horší je když to pak člověk zapomene ve strojovně vypnout když tu mašinku chystá někomu jinému. Ale tak chybama se člověk učí.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2088
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 20:06:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, některé popelnice odmítají spolupráci. Občas to někoho přeqapí a naštve:

 

Strýčkův časově úsporný postup je takový: přijde, zapne baťasy, vypne ohřev ze zásuvky, nakopne mašinu, zapne ohřev z HG a jde smotat kabel.

Spešl po Kristiana: průsery nezveřejňovat! Buď to projde nebo ne.

Martin Hrubeš: lokomotivní motory netočou těsněním pod hlavvou. Spíš netěsnosti vodních průchodek, netěsnost vložek (průnik vody do oleje, typickým projevem je stoupání páry z odvětrání motorové skříně), prasklé hlavy... Kdysi jsem viděl, co dokáže prasklá hlava a průnik vody do válce - po dvoudenním stání a pokusu o start se hlava roztrhla a mechanik, který zrovna stál vedle ní, se musel jít přebalit...
devalt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.37
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 20:20:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian: Chápu, že chceš šetřit nohy. Ale když to vytáhneš zrovna když budou seplý stykače obou okruhů tak to žere asi 18A. Pro jednou se nic nestane, ale zvykneš si na to a pokud to takhle bude dělat každej tak to tu zásuvku za chvilku přestane bavit. A nestojí zrovna málo. Míchačku taky nevytrhneš ze zdi když se točí.
devalt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.37
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 20:31:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: (Spešl po Kristiana: průsery nezveřejňovat! Buď to projde nebo ne) - Ha. Ty myslíš ,že když se ti něco "podaří" že na to v dílně nepřijdou? Určitě jo, ale svedou to na techniku - pokud to není něco velkýho proč zatahovat fíru do průšvihu.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2089
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 20:34:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Devalt: jak co. Víme, jak to chodí. Nebyl jsem na dílně týden.
devalt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.37
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 20:46:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Jasně - jak co. Pokud je to velkej průšvih a každej o tom ví, tak smůla.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2091
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 21:13:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Devalt: jasně, mašina v točně se neututlá....
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 21:14:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_hrubeš Předpokládá se motor funkční. Před nalitím fridexu je dobré celý chladící okruh dobře přetěsnit, hodně staré potrubí i vyměnit. Je jasné, že kdyby to nalili do nějakých šunek, tak ten fridex ty trubky a těsnění zežere.


Kristian prasklou vložku nepovažuju za kravinu a neměla by to rozhodně být nějaká běžná a častá záležitost.


Krysolet Kdysi jsem viděl, co dokáže prasklá hlava a průnik vody do válce - po dvoudenním stání a pokusu o start se hlava roztrhla a mechanik, který zrovna stál vedle ní, se musel jít přebalit...

V tom má fridex výhodu. Když je ho hodně v oleji, udělá se taková emulze, že už nenastartuješ na tlak oleje.

Jinak k protáčení, versus vytápění na kabel, existuje topítko, tuším tomu nadávají německy, něco jako Ebersbacher, je to bufík na naftu vlastně, který se dá naprogramovat či dokonce zapnout mobilem (pošle se sms s klíčovým slovem), že se zapne a ohřeje mašinku i stanoviště a fýra už přijde do teplýho.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2092
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 21:20:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když je ho hodně v oleji, udělá se taková emulze, že už nenastartuješ na tlak oleje.

Ale ne vždy musí být prasklina mezi vodním a olejovým prostorem. Tehdy to byla 4.013 a voda se dostávala do válce. Dokud mašina jezdila, voda se stíhala odpařovat, ale pak byla dva dny odstavená kvůli nějaké opravě, vody se ve válci nahromadilo víc a při startu se to roztrhlo...
devalt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.37
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 21:31:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Nemyslel jsem zrovna mašinu v točně, ale "Z" ze kterých se vyklube chyba fíry. To pak záleží na tom jakej seš s dílnou kámoš. Nebo ne?
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 508
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 21:33:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pak je bžunda když to drží drží a pak to praskne najednou. Se mi to nedavno stalo u gumokola.

No mě to jezdilo normálně, ale když jsem vyndal měrku na olej, tak to stříkalo jak z fontány. Ono dolívat do Š-120 do chladiče 10 l vody každých 50 km asi není košér.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2093
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 21:41:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Devalt: ono obecně není dobré dělat si nepřátele... Člověk se může občasně nas, ale hnát cokoliv zbytečně vysoko bývá kontraproduktivní... Trocha diplomacie neškodí.
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 21:50:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prasklou vložku nepovažuju za kravinu a neměla by to rozhodně být nějaká běžná a častá záležitost.
To vysvětluj 40 let starým motorům ČKD Tak nemusí být prasklá, stačí když teče, na to je nějaká mašinka na dílně prakticky vždycky.

průsery nezveřejňovat!
Zatim průser neni No dobře, zkusím se naučit jiný postup. Jsem právě myslel že se nesmí nahodit baterky dokud to nevypneš ani nevytahneš z Ale tak pokud to je uplně samostatný tak by to vlastně ničemu vadit nemělo, dokud to nenastartuješ..

(Příspěvek byl editován uživatelem kristian.)
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 22:26:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To vysvětluj 40 let starým motorům ČKD

Motory ČKD za nic nemůžou, spíš to, jak s nimi bylo zacházeno, ne/udržováno a pod.
devalt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.37
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 22:26:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian: Zapnutýmu ohřevu ze sítě samozřejmě nevadí když nahodíš baterky. Alespoň se můžeš podívat jak je to teplý, ale pokud bys nastartoval, tak na odhulíš čerpadla.
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1103
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 22:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono dolívat do Š-120 do chladiče 10 l vody každých 50 km asi není košér. čeče znal jsem člověka který když fotil tak na to šlapal a když na to šlapal tak jeho raketová 120 měla spotřebu 4l na 10km (vody) než se totálně odvařila - dolila se voda a jelo se dál
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Alfonz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.67.130
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 23:03:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, vážení přátelé...
754.080 byla viděna okolo deváté večer v České Třebové nakopnutá jako vlaková na nákladu, že by to byl Letohrad?
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 23:19:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Aha tak to mě hned nadocvaklo že by to taky mohly bejt vložky. Hold s drážníma motorama jsem zatím neměl tu čest (ale snad už brzy jo ). Jinak tý roztržený hlavě věřim. To musela bejt asi malá řacha co?

Raspi: Mě to jelo normálně ale škodivce se nelíbila trvalá rychlost kolem 150 a pouhé 4 kvalty v převodovce. To ten tvuj motor musel dobře vypadat když si měl vodu v oleji. já jel tenkrát na emulzi a bez vody v chlazení s přestávkama cca 30km a motor je nějakej trochu vylágrovanej. Ale zatim jezdí a bude mít výkonějšího nástupce .

Jináč se zeptám neví někdo jak je na tom 750259?? už jsem ho dlouho neviděl ani o něm neslyšel. Foto z posledního setkání + odklonové písky z Libuně, které tenkrát jezdili. Ať jenom nemelu :-)
 
 
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1104
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 00:08:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750 259 stojí v rotundě ČT spolu s 720 016, 781 529, 771 172 atd. jako záloha pro případ neschopnosti jednotky 680 (dle slov osoby jež nás provázela po jedné z exkurzí v depu ČT)
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 509
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 06:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To ten tvuj motor musel dobře vypadat když si měl vodu v oleji

Já to takhle dolíval asi 14 dní. Pořád jsem hledal kde je jaká prasklá hadice a ono si to zatím hrálo na parní mašinu. Tu měrku jsem tehdy vytáhl náhodou, páč mě to tehdy olej nežralo a ani nikde netekl. Jen kvůli tomuhle musela škodověnka pryč. Místo toho mám zas....ho favorita, no a to je šrot největší. Za rok ho čeká poslední technická a pak už jen (řečí šotouše) poslední cesta do Třebové.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
don
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.162.195
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 08:36:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už vidím Dona jak táhne 680
Vsdmichalka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 11:21:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nazdar Kluci. Nevíte někdo jak jsou na tom Plzeňské 754, které jsou mimo provoz (dílny, odstavení pro poruchu atd.)

Za odměnu zděluji z Ostravských to co vím:
754 047 stráta tlaku oleje - dat.opr. nestanoven
754 061 ČMKS
754 077 Havarije SM dat.opr. nestanoven
Hodně řečí málo práce, tak potom to s tou dráhou tak vypadá :-)
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1106
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 12:42:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

don: Ta 750 259 tam je kvůli 680!!!!


odkdy je odstavená ta 754 077?
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2814
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 12:44:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alfonz - Měla by být na Garanci v DPOV Nymburk
Jakuza - A tu hlavní jako nic jo?Ještě jsi měl uvést 753 127

Konečně dneska po dlouho době opět 750 na trati 071 s R.za neschopnou 854.
Konkrétně šlo o 750 338 která udělal obrat Č.Lípa-Nymburk na R 913,912
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Vsdmichalka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 13:12:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza - no někdy od poloviny Prosince. Určitě to bylo po přechodu na nový grafikon. Dpšlo k tomu na Os v Pržně.
Hodně řečí málo práce, tak potom to s tou dráhou tak vypadá :-)
T4783363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 14:58:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vsdmichalka: V dílnách (Nymburk) jsou 754.051 (možná už dokončená?) a 059. Ta první se do Plzně nevrátí, ta druhá nejspíš také ne (ale neberte mě za slovo).

V PJ Plzeň je odstavená pouze 754.019 (po vykolejení ve Furthu).
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 545
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 15:31:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co provadeli za pitmosti s 4.019 v tom Furthu prosim? a 4.059 daji pryc? To jsou ale zpravy :-((
Brecos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 15:34:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vsdmichalka: 754 047 stráta tlaku oleje - dat.opr. nestanoven- to se stalo kdy??Já ji včera fotil ve Frýdku.
http://www.mtloko.net
ČMKS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.162.195
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 15:35:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bob Marly napsal: Neděle, 21. ledna 2007 - 10:10:59
Nedávno jsem byl v ČMKS ČT a 754 061 má na rodném listě DKV Č.Třebová,754 012 byla v tu dobu v základovce... + tam byly 3 brejle pro Špageťáky.Jinak Letohrad zřejmně řadu 754 nezvládá jelikož pořád samé náhrady 749,750 Le a 750 Tr (nejčastěji 750 258).

745 061 nemá v rodném listě napsáno DKV Česká Třebová. Kdybys ten list někdy viděl, tak by jsi zjistil, že tam o DKV není ani zmíňka.
Vsdmichalka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 18:38:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

754 047 ještě před týdnem to tak bylo. Takže děkuji za opravu a omlouvám se za mylnou hlášku. No holt něco jde rychleji než člověk čeká.
Hodně řečí málo práce, tak potom to s tou dráhou tak vypadá :-)
Kolin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 21:00:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přátelé trochu z jiného soudku: Vyměním staré lité číslo z brněnského trojkového brejlovce T 478.3 (mám tam 3222, 3257) za smaltované číslo z laminátky S 489.0. Kdyžtak na mejl. Díky
Brecos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 21:42:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vsdmichalka: V pořádku ,hlavně že jezdí!
http://www.mtloko.net
VláďaH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 22:09:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brecos, co to tady řešíš? Ty máš řešit úplně něco jiného.
Lukas_tíša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 23:30:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl by někdo k nakouknutí Ostravské oběhy čtyřek?
Zajímalo by mě co jim tam zbylo za výkony, když většina strojů mizí do Letohradu.
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1467
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 08:39:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

většina strojů mizí do Letohradu

Ano. 3 z 18 je většina. Rozsah výkonů mají podobný jak vloni.
Rrosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 10:06:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pokud proběhne avizované předání 754.021 a 025 zpět do Brna, tak to bude o další dva stroje míň, tedy počet 754 v Ostravě klesne na 13.
Brecos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 17:30:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VláďaH: Šak to bylo viděno při řešení toho problému
http://www.mtloko.net
Sare
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 14:18:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

754 048 dnes na R 250... skoda, ze nejede v nasvitu... snad to bude v lete lepsi
http://trainweb.cz/foto/lokomotiva-754-048-7-cestice-4577
/// ..::TrainWeb Gallery::.. http://trainweb.cz ///
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 14:49:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sare: Pěkná foteška, škoda že sme vám dali zrovna 754 048 v tomhle laku, sme vám mohli dát nějaký ten blesk njn co se dá dělat, hlavně když se tam oni budete pořádně starat
Sare
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 14:57:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl: na blesky si zajedu nekdy k Ostrave;) ja jsem rad i za tuhle - zluty pruh ji vazne slusi;) a taky doufam, ze se budou v Letohrade poradne starat...
/// ..::TrainWeb Gallery::.. http://trainweb.cz ///
TOMIK.3
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.9.41
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 15:55:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víte jaké jsou oběhy pro
754 013-1
754 041-2
754 067-7
popřípadě na jakých vlacích jezdí díky
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 16:01:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sare: No mě se právě tahle s tim pruhem taky hodně líbila, už jenom proto že to je jedinej brejlovec s tímto nátěrem.
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 547
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 16:02:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TOMIK.3: 4.013 a 4.067 v TS704 a 4.041 v TS701. První dvě tedy na trati 341, třetí na trati 240.
Brejlovci na trati 251
Helmuth
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 16:13:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

754 048 dodejchala ani nedojela skoro do Trutnova, viděna jak smutně mizí v depu a na vlak zpět nastupuje 750 163, tak hurá a fotáky do akce. S čím je nemocná se neví, ví někdo více ????
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 16:31:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Helmuth: to si ze mě děláš srandu, že nedojela!!! Prosim vás co jim tam děláte???
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 16:32:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bude rukama, čtveráci na severu ještě nemají vybudovanou tradici
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 16:52:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady na západě jim nikdo image už nepokazí!!!
Paul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 20:22:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750.409 dnes dělala přetahy mezi Děčínem a Bad Schandau.
Jinak v PJ Děčin jsou oba lipský brejlovci, tedy 753.001 a 192.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2829
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 20:42:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750 409 - Přetahy mezi Děčínem a Bad Schandau
750 013 - Přípřeže Os mezi Chomutovem a Jirkovem
750 287 - žst Sokolov, posun
750 213 - Plzeň v žst na Os

Chomutov mě potěšil
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.140
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 23:16:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb: tu 013 ti fakt závidím. Vědět to dřív tak bych se dnes na práci vy....
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2107
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 01:04:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuda v Brně...
 
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 1186
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 09:09:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes Pn na Jedlovou 753.192.
Dnes Pn do Nymburka 753.301.
Dnes pk na Ohři 750.287.

A pak že nerostou
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 09:22:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Nuda v Brně...

áá, nový přírustek do TS702

Tak jsi mohl ve volné chvíli štětečkem a žlutou barvou opravit ty opýskaná místa na čele a v rámci osobní iniciativy nažlutit i všechny madla, stupačky a linky na podvozcích
Brejlovci na trati 251

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace