K-report
 

Archiv do 09.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě na Jesenicku » Archiv do 09.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Tornádo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 10:20:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mám pár fotó z Głuchołaz. Mám to sem přiložit normálně, nebo nějak jinak? A kolik můžu?
Jinak zázemí pro Cizineckou policii/Straż Granicznu tam je! Při pohledu od kolejí úplně vlevo. Ale Polák stejně jezdí tim svym mikrobusem...
I poté co jednou zemřeme
Tornáda budou stále hit.
Leč jen dokud žijem můžeme
tu pakáž sprejerskou vymýtit

návod na vymýcení pakáže - seriál ČT Poslední sezóna (jen ho přivázat o jednu kolej vedle )
Vajgl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 13:37:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

určitě to dej sem nebo alespoň nějaký odkaz na foto. V neděli se tam chystám taky, je předem domluveno i s výpravčím co tam má šichtu, že by nás možná pustil dovnitř. uvidíme. jo a ještě nevíš kde tam je nějaká dobrá hospoda kde bude v neděli dopoledne otevřeno?
no toto
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 13:29:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČD excelují na osoblažce. Ze 4 mašin nepojízdné 4 kusy! Raději jezdí ND autobusem než dieselem (Faurem) Slezských zemských drah. Přece neosloví "konkurenty na kolejích", že.
Faur
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 18:32:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

disel faur je stejně bez vody takže není k okamžitému použití to dotoho by někdo musel napustit vodu a aby dotoho mohly napustit vodu tak by to něco muselo dotáhnout k vodárně v třemešné protože tam není tak dlouhá hadice no a protože to teď není možné tak maj dráhy po ptákách ještě tu je možnost ale ta je málo pravdě podobná dovést parní lokomotivu U466.002 z krnova a stou jezdit ale to by se ČD fest prodražilo
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29213
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 15:01:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta NAD je nejspíš stejně levnější...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1442
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 15:36:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta NAD je nejspíš stejně levnější...

A nedej bože, aby si cestující všimli, že ten autobus může zastavit snad ve všech dotčených obcích v "poněkud" atraktivnějších lokalitách, než staví vlak. No nic, nebudu radši rýpat, aby se to tu nezvrhlo
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29221
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 17:21:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono hlavně aby se pak neprovalilo, že to těžko může změnit i zázračný soukromý dopravce (leda by to těžce dotoval z jiných činností). Tím nijak nehodnotím, kolik si tam účtují ČD, akorát že v porovnání s busem by to asi na dopravci moc nezáleželo.
A ani nijak nechci hodnotit význam tratě, než přiletí první šutr.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Tornádo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 18:55:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dávám ty fotky. Čekárna - panorama úplně nevyšla (zejména pánské záchodky :-) ), tak prosím, buďme tolerantní.

 
 
 
I poté co jednou zemřeme
Tornáda budou stále hit.
Leč jen dokud žijem můžeme
tu pakáž sprejerskou vymýtit

návod na vymýcení pakáže - seriál ČT Poslední sezóna (jen ho přivázat o jednu kolej vedle )
Ales
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.176.186
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 21:24:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím!Nevíte někdo,jak je to s tratí ze Šumperka do Sobotína?Slyšel jsem ,že je zrušená.....

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace