K-report
 

Autobusová nádraží, zastávky; technic... Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusová nádraží, zastávky; technické zázemí « Předcházející Další »

  Dialog Autor Příspěvky Stran Posl. příspěvek
Archiv do 27.ledna 2007Furčan 27-1-07  22:00
  ClosedUzavřeno: Další dialogy již nemůžete zahájit.        

Autor Příspěvek
Vmon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 19:48:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak by sa dala staršia zastávka (koloveč)dal získať?
Navštívte môj nový blog
http://v-mon.blog.cz/
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1634
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 19:26:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nový přestupní terminál v Opavě na Východním nádraží:
 
 
 
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:15:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ten je pěkný. Z vlaku rovnou do trolejbusu. Stejný přístřešek je i ve Zlíně na náměstí Práce, takže asi nějaká typovka. Je ale povedený.
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1706
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 00:12:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_v: Je to pěkné. Teď to ještě doplnili i o pěkné lavičky a navíc všechny ty přístřešky mají osvětlení (a to i před staniční budouvou). To je pro nás nebývalý luxus (no ještě vlastně zastávka Kaufland je osvícená + okolní obce, kde si tam dali 10 W žárovku - celkem o ničem). Co je ale chyba, tak to je, že to nevyhovuje kapacitně. Ač se to nezdá, tak o špičky to je peklo. Lidi buď padají na silnici nebo na koleje. Celý tenhle terminál obslouží denně něco málo pod 500 spojů autobusů (bez MHD). Takže tyto obrázky tam jdou vidět zcela běžně:
 
 
 
Spoustu lidí a teď začnou v rozmezí 10 minut jezdit vlaky, takže se tam motá dalších několik set lidí. Ale tam je ještě omezení v podobě uzavření poloviny chodníku díky lešení - což by za několik měsíců mělo zmizet. Ale to se 3. nástupiště netýká, protože tam jezdí MHD, ČD + linkové autobusy na prajzkou (které jsou solidně obsazeny) a tam se to jaksi už nezvětší.
Ale není si zase až tak na co stěžovat. Původně totiž byly jenom 2 označníky ve směru k centru (jeden pro MHD, druhý pro linkové). A to pak byla sranda, když se těch 10 autobusů postavilo za sebe a ty jsi hledal, kde to vlastně zastavilo a celou tu kolonu sis pěkně proběhnul .

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
24.8.1952 - 55 LET TROLEJBUSOVÉ DOPRAVY V OPAVĚ
Linka č. 1: Stadion - Dolní náměstí - Divadlo - Nemocnice - Englišova - Divadlo - Hrnčířská - Stadion


PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1707
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 14:53:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jedna fotka, jak to vypadá při odchodu od podchodu:
 
A ještě jedna zajímavost (zatím jsem to nikde jinde neviděl nebo jsem si toho aspoň nevšim), ale jeden z převěsů trakce od trolejbusu je připevněn na sloupu trakčního vedení pro vlaky.
24.8.1952 - 55 LET TROLEJBUSOVÉ DOPRAVY V OPAVĚ
Linka č. 1: Stadion - Dolní náměstí - Divadlo - Nemocnice - Englišova - Divadlo - Hrnčířská - Stadion


PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1734
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 18:59:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobusová zastávka Horní Počaply
 
www.fotodoprava.com
Jonnyq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 03:24:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

STARÉ JÍZDNÍ ŘÁDY

Ahojky.. napadla mě taková věc. Koho zajímá historie autobusové dopravy nebo městské a jiné.. velmi špatně se shánějí jízdní řády z dané doby popřípadě fotografie, mapy, apod. Ten kdo se k ním dostane je šťastný člověk, avšak zase na úkor dalšího člověka, který touží po tom samém. Proto mě napadlo, co tak vytvořit free-server nebo cokoliv jiného.. prostě ti z vás a nás, co mají k těmto jízdním řádům přístup (mají je doma), co to dát do elektronické podoby a prostě to někde v internetu archivovat.. navíc je tu i ta jistota, že se vám to tady časem nerozpadne.

Mě zajímá hlavně autobusová doprava v oblasti Severní Moravy a Slezska, avšak bylo by fajn archivovat cokoliv.. uděláte tím radost nejenom sobě, ale všem milovníkům dopravy.

Když tak mi tu něco napište nebo mi dejte raději vědět na jonnyq@seznam.cz. Díky.. Honza
Svycar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 13:24:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukam, ze se tu nic nedeje...takze tu par fotek naseho podniku:
1)Odstavni hala
 
2)Misto oprav a servisu
 
 
3)Cerpaci stanice
 
4)"To je dneska nuda!"
 
5)"Chces se napit?"
 
6)..skoro jako doma v obejvaku
 
7)Zase ja:"..ach jo,kudy ten proud tece??"
 
Svycar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 12:58:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neco z dnesniho dopoledne: MAN NL313 ev.c.11 dostal v zadu nove pruziny
 
 
 

A nase obe MAN NL283 ev.c.17&18 dostaly nove filtry CRT (za ti penize bych jsem si konecne mohl koupit tu moji Karosu LC736)
 
 
 
Cedulář
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 20:28:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, nemáte někdo fotky starých brněnských označníků zastávek? Myslím takové ty s tím modrým kulatým sklem, co snad i svítily.
Nenič mě, sloužím všem!
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 13:36:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Označníky MHD Louny (první dva jsou aktuální a to třetí to je zbytek po starých)
 
 
 
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1885
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 14:05:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Louny: Koukám, ty současné označníky jsou solidně propagandistické... typický DPÚK
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 17:15:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc: Propagandistické sice jsou, ale podle mě nevypadají zase tak špatně
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37058
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 19:08:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Považuje ČSAD své zákazníky za bezdomovce?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 767
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 21:24:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad jsem zvolil správnou diskuzi.Tohle je náš nový pomocník,tak snad ho řidiči ocení:
 
 
ICQ:276-583-029
Všechny fotky vozů TAD prosím ke mně na email.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3579
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 21:28:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Maxwilien: Gratulace a myslím, že řidiči ho určitě ocení.
ICQ 202376673

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace