K-report
 

Archiv do 19.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v Ústeckém kraji » Archiv do 19.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3377
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:03:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos dobrá práce nedej se odradit.Bohužel u nás v ČR nejsou jednotné seznamy a to je škoda.Proto i já mám vlastní které s upravuji.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1129
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 20:03:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:Snaha je,aby byly nějaké jednotné seznamy,např. stránky Martina_J.Já mám také své seznamy,které momentálně obsahují asi 8000 autobusů.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2067
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 21:53:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fedos: Takhle, spoluprácí vítám, sám nestíhám vše sledovat. Pokud je chyba v RZ, opravím.
Dostupná výrobní čísla jsou ve statistikách na SPVD, případně ti to pak pošlu.
rok 2007 - konec provozu autobusů Š11, 80 let autobusů na Chomutovsku
MHD v Klášterci nad Ohří
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1403
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 22:16:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv:ok,rozumnou domluvu beru

kdyby bylo možné umístit některé fotky třeba na CNDS klidně bych je rád poskytl

PS icq znáš...
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1616
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 21:59:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky skvělému tahu,vozit skoro veškerou nákladní kam.přepravu přes kopec Šébr,stává se tato hlavní cesta Svor-Rumburk již od pátku v převážné části dne nesjízdná,autobusové jízdní řády se mění v cár papíru.Co ž je ovšem ještě geniálnější tah,že padlo omezení kamiónů na silnici Kamenice-Rumburk přes Chřibskou,tudíž naši kamioňáci zablokovali dnes i tuto cestu,takže z Rumburku ste se dnes mohli dostat tak akorát do...... Busy Rbk/Vdf Děčín (Chřibská) také nejezdily.Korunu tomu dodává výluka ČD Jedlová-N.Bor,takže v zácpách uvízly i busy ČD,nakonec operativně změněná trasa busu N.Bor-Č.kamenice,kde se to kamionům podařilo dorazit taky u Práchně.Veřejná doprava se dnes na rumbursku konala stylem přijď na bus,čekej,a když dlouho nic nejede,tak běž na vlak,který během dvou hodin někdy přijede....(Vlaky zpoždění 40-70 min)....A to vše pár kamiónů.Dej bůh ať nesněží celou zimu.
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 07:26:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006: Tak se odstěhuj do Loun, tady ještě žádný sníh nebyl.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3436
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 19:46:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 753006 a ostatní
9.12. vyjede nová linka která spojí Šluknov - Varnsdorf- Českou Lípu - Prahu.
Stane se tak 3 dopravcem na této trase po DPÚK a Quick bus.Cestující se tak mohou těšit na nové spoje (4 páry za den v pracovní dny a po jednom v sobotu a neděli)
Já jen dodám,že to region zasluhuje,po nepříliš vhodných vozech DPÚK a po narvaných minibusech Quick busu,přichází dopravce s kompletní nabídkou a po ZDO zajistí dopravce i službu a to jízdu z regionu do hlavního města.Cestující sami budou moci si vybrat a určit si kdo bude jejich dopravcem do Prahy.
Z České Lípy je možno používat čipové karty tamního dopravce ČSAD Česká Lípa.
application/pdf
L510900_071209_64453.pdf (59.4 k)

pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1644
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 23:24:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ares:Je to sice docela dobrý počin,ale proč ty busy začínají až ve Vdf,to je docela naprd.Ale bude tu solidní konkurence,navíc i spojení ČD je již vyhovující,po zrušení EC příplatků,je RBk-Pha z Rumburku Regionovou a v Dc přestup na EC a máme to za 2:53,takže solidní čas.Pro ty,co potřebují co dvě hodiny na WC jako já,je vlak jasná volba.
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 485
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 13:46:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek ve zprávách zase Šulc vyhrožoval nějakému dopravci, že jezdí starejma herkama a tím nesplňuje podmínky. V záběrech byly ty dovezený Mercedesy. To jako myslel je ? Zajímalo by mne, o co těm na Kraji vlastně jde. Jestli dostali úplatek od nějaké jiné společnosti, která chce další rozsah přepravy, nebo Šulce zase tlačí hemeroidy a chce se jenom po někom projít? Myslím, že do příštích krajských voleb bude tímhle způsobem Ústecký kraj bez veřejné dopravy. Snad ho další nebudou následovat.
Vždyť chtějí vlastně za nejmíň peněz nejlepší komfort. Když už se má jezdit za 20-30Kč/km, tak si myslím, že požadavek ve smlouvě na stáří vozů je nesmyslný. Navíc stáří vozů je jen nicneříkajícím číslem (nezohledňuje GO, typ, stav).
Renault Espace 1986 2,1TD a 1989 2,1TD
Rudolf_33
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 15:03:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A neměl byste se spíše zeptat těch,co tu zprávu a nebo alespoň obrázky k ní natočili? Nebo jste snad poslední v tomto státě, který televizním zprávám věří?
Josefj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 15:13:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyhrožoval Severočeské dopravní. Na ni jsem slyšel od lidí jen samé stížnosti a žádnou chválu. Je to ta firma, která mimo jiné nemá webové stránky, nevyvěšuje nebo nevyvěšovala ceníky a na zveřejněném telefonním čísle se k cestujícím chovali jako k obtížnému hmyzu. Předešlí dopravci (ZDAR a DPÚK) byli mnohem více user-friendly.

(Příspěvek byl editován uživatelem josefj.)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1153
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 20:03:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A navíc nemá Sever.dopravní ani žádné nové autobusy,pokud jezdí pouze těmi ojetými Mercedesy.Já si myslím,že časem jejich linky získá spol.ČSAD Semily,která poslední dobou pěkně expanduje.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1457
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 17:15:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak společnost Kavka Most zařadila do svého vozového parku další ojetý malý autobus.Jedná se o Iveco s RZ 4U8 5980 http://www.kavka-bus.cz/detail_gal.php?img=8
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 18:44:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Docela pěkný
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3513
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 21:33:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tu máme další pokuty pro dopravce.Opět hráči stejní jen výše banku jiná......................
http://denik.obce.cz/go/clanek.asp?id=6296898
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 604
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 21:49:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každý nejdříve říkal že BusMat bude mít jednu pokutu za druhou, ale tak se to změnilo, že nemusí platit ani korunu
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3514
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 23:03:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Louňák no jo jenže ber to tak kolik vozů Busmatu skutečně patří?Co když mu je seberou.
Zatím nejlépe si vedou spol.Icom,ČSAD SM.
Také by mě zajímalo kdo platí za DP ty pokuty.To město sáhne do portmonky?Je to docela zajímavé jak se hospodaří s penězi města v těchto firmách....
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1168
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 07:17:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos:Toto Iveco,kdysi jezdilo na Pardubicku u spol. Sandy line s.r.o. na lince 650520 a 650690.Poté bylo dlouho na www.tipcars.com
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 07:36:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Tak trochu vozů už snad je jeho, myslím ty, které mají RZ Loun.
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 07:19:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mová linka ČSAD Slaný odkaz
Včera jsem viděl na této lince SOR JHA 1241.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3548
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 19:29:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V minulých dnech došlo k dohodě o převzetí(ještě se dolaďují detaily)společnosti Severočeská dopravní firmou ČSAD Semily.

Severočeská dopravní tak nepřijde o oblast kde obsluhuje ZDO.Kraj této firmě pohrozil před třemi týdny odebráním licencí z důvodu neplnění podmínek stanovených krajem.Firma nové busy od počátku nekoupila,místo toho zakoupila značně ojeté mercedesy.
ČSAD Semily tuto společnost přebírá a bude na ní provozovat svoje autobusy Crossway a Sor.(Severočeská dopravní používala několik busů ČSAD Semily jako najatého dopravce)),stejně jako Zdar jezdí pro DP Most)
Tím příběh této spol.končí(bohužel přecenila své síly)
Ad Dusin Severočeská dopravní je původně dopr.firma z Teplic ktrerá do vítězství na ZDO Ústecko sver,provozovala (a provozuje linku Teplice - Praha)
V ZDO získala tyto linky:
592451 - Ústí nad Labem - Telnice - Krásný Les
592452 - Ústí nad Labem - Libouchec - Petrovice
592453 - Ústí nad Labem - Chuderov - Libouchec - Petrovice
592456 - Ústí nad Labem - Žežice - Chuderov - Ústí nad Labem
592457 - Ústí nad Labem - Povrly - Český Bukov.
Dopravce bohužel nemá vlastní internetové stránky.
zde foto jednoho z vozů Severočeské dopravní:
 
}
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Denny_hozman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 19:52:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Nevíte náhodou, jestli se budou měnit nějak vozy na Prahu nebo se prostě přepíše logo? Vlastně to bude už třetí komerční linka, kde si budou konkurovat DP Intercity a ČSAD Semily. Vzpomínám na dobu, kdy tehdejší spol. ČSAD Bus Ústí nad Labem a Severočeská dopravní a.s. jezdily ve stejnou dobu a za dvacku :-) Pak se domluvily a rozdělily si linky na polovinu.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:17:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ares:Tak tuhle firmu jsem tam ještě neviděl,stejné Mercedesácké veterány provozuje v Ústí Zdar ze Žďáru tak jsem je asi všecky hodil do jednoho pytle,ačkoli proti těm soukromníčkům co tam jezděj je to luxusní bus,ale díky,jedu tam v pátek tak to omrknu.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3549
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:29:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Denny Hozman ač jsme v častém sporu,nemám problém vám odpovědět.
Zprvu tam vozy zůstanou,poté se může objevit něco jiného.Vím co,ale zatím to nezveřejním,pokud se to zdaří jistě to zde napíšu.(mám na mysli vůz/y)(mluvím o komerční lince)Detaily se dolaďují může se stát i jiná věc,kterou zatím nemohu komentovat.
Mercedesy by v provozu dlouho být neměli nahradí je vozy Crossway z Litoměřic(případně Sor).Navíc máme v oblasti i po jednom vozu 934 a 734.Mercedesy by neměli být provozovány,však za to dostala SČ pokuty.
_Jen vás poopravím byla by to již 4 linka která by byla "ve sporu" mezi těmito dopravci.
Navíc mezi nimy probíhá regulerní soutěž.Nelikvidují se navzájem.ČSAD Semily cítí jistou povinnost zajistit pro své zákazníky z Litoměřic a Šluknovska dopravu do hlavního města.
Cestující mají od ČSAD čipové karty a tudíž je třeba jim tuto možnost dát.
Tož asi tak.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3550
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:38:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Dusin no nevím jak často tam jezdíš?Ale tyhle busy se tam pohybují od června.Zdar už žádné vozy Mercedes tam nemá.Myslím že jsi je považoval za Zdaru.Zdar si je odtěhoval na Vysočinu.Prozkoumej to tam já se tam letos už nedostanu asi.A dej vědět co jsi viděl.Předpokládám,že jedeš páteční posilu.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Denny_hozman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:50:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, díky... Ty Crosswaye se mi moc líbí, bych je bral :-) To, co tam jezdí teď, je sice fajn, ale nevím, jak je to s kapacitou, ze zkušenosti vím, že v pondělí ráno se do toho v Lovosicích nelze narvat (nebo stojíte na jedné noze)..
Ta jedna linka mi unikla, ale už jsem si vzpomněl :-) No, tak soutěž je to regulerní, ale některé spoje má ČSAD Semily 5 minut před DP Intercity, no (na lince LT-Praha).. Na druhou stranu, ono už není moc volných časových míst (a že nechtějí vyjíždět třeba v XX:47 celkem i chápu).
V té souvislosti mě napadlo, že i s linkou Teplice-Praha ČSAD SM trošku zamává, uvidíme. Osobně bych navrhoval rozumně proložit vlakový takt TP-Praha /až na špičky/, u některých spojů mi připadá, že frekvence se trošku do vlaků přesunula...
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:00:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trošku odbočím ... o víkendu jsem na parkovišti hraniční kontroly na dálnici D8/A17 (Krásný les) zachytil na odstaveném podvalníku zajímavý náklad. Vypadá to, že to němci nepustili do vnitrozemí. Nevíte náhodou komu ten autobus patřil ?
 
 
http://cnds.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3552
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:02:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No i DP Intercity nasazuje spoje 5 min před nás.ALe musíte uznat že oba dopravci nejdou cestou kdo pojede za 1kč vyhraje.Tudy cesta nevede.Myslím že oba dopravci mohou spolu žít.Jen připomenu v LT jsem byl svědkem že ČSADSM najelo až po příjezdu DPÚK.Ale to je vedlejší.Navíc bude jeden vůz volný v Teplicích z LT protože asi již víte že byla zřízena nová linka LT -Teplice
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1467
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:18:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PS neví tady někdo co má Severo-česká Dopravní za vozy kromě mercedesů ?? Já od nich eviduji LC 735,Ikarus a pak snad nějakou Karosu C 954/5 a pak vím že měli krásnou setru S 215 taková modrá metalíza mají ji eště ?? děkuji
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 656
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:51:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jmx: Kavka
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1471
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:19:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Louňák:myslíš ? mě to taky napadlo a hned sem sekoukal a já d něj mám všechny B 732 tedy krom té ATMOS9 ale ta to není a žádnej takovou RZ nemá ale je možné že se přečísloval..
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Denny_hozman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:54:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uznávám! Líbí se mi vozy i cena, škoda, že jsem z Lovo :-) (co takhle vést nějaký spoj přes nás :-D) Krok trochu negativní pro ČSAD SM vidím v tom, že budou jezdit pouze z Holešovic, to nahrává DP Intercity, centrum je centrum. Ale zase si člověk může vybrat.
O lince TP-LT vím, teď ji provozuje asi DP Chomutova a Jirkova, ale krk za to nedám, jel jsem s nimi jednou na nádraží /1 stanici/ za 12 Kč! :-D A hlavně ty vozy... ale to už je necelý rok zpět..
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3561
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 23:08:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naše linka LT -TP začala jezdit včera
http://www.csadsm.cz/jrady/55248201.htm
spoj je veden přes Lovosice pokud ho někdy uvidíte dejte vědět co se tam vyskytlo za vozítko.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1850
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:43:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Od Severočeské dopravní se vyskytují kromě těch Mercedesů O 405/407 Karosa C 955 (1U0 8598), LC 736 (3A3 6028), na lince Praha - Teplice býval poslední dobou někdy vidět VanHool Astromega LIB 37-09 v barvách po nějaké cestovce, jinak většinou ten obvyklý Ikarus/Scania (3U1 5331). Tu Setru S 215 HD (2U4 8092), která dřív do Prahy jezdila pravidelně, jsem už dost dlouho neviděl ale je fakt, že těd se do Prahy a tím spíš do Holešovic nedostanu tak často.

(Příspěvek byl editován uživatelem Gromit.)
www.fotodoprava.com
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1474
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:52:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit:díky ten VanHool sem tam též fotil ale nevěděl že je jejich

k té 736 nevíš jakou má barvu ??

a k té setře:já jsem někde na internetu našel setru S 215 HD takže jestli měli i 315 tak by foto neškodilo-díky
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1851
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 16:08:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistě, ta Setra je samozřejmě S 215 HD. Jestli je ten VanHool jejich nebo ho mají jen půjčený, to nevím. Karosa LC 735 (ne 736 - já ji měl v soupisu blbě označenou) vypadá takhle:
 
www.fotodoprava.com
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1475
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 16:34:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit:díky by mě zajímalo co od nich semily koupí.. mercedesy prý né takže ty 735/6 asi půjdou do šrotu a semily koupí tak tu 955 protože že by kupovali VaanHoola nebo Ikarus tomu se mě moc věřit nechce a tu setru už asi nemají což to je škoda ta je moc hezká
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Jaak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 6-2007


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 17:55:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dusin: Jak pravil Ares, mercedesy ZDARu jsou na Vysočině, subdodávku pro DPML jezdí myslím hlavně 954ky.
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 661
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 19:45:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos (1471): Určitě, tuhle RZ už má dlouho.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37894
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 20:01:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny:
A to bude nejspíš ve vlacích z Prahy do Chomutova (a opačně) zavedena relační sleva.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 07:15:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem byl v pátek v Ústí,sice necelou hodinu ale stařičkej červenej "Mercedes" se znakem Severočeská dopravní a s otrhaným máničkou za volantem skutečně jel!!Sice si myslím že místní hejtman není zcela normální,ale v tohle případě mu musím dát za pravdu,je to děs jenže bohužel nejen u S.D.!!
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3601
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 11:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dusin c jiného si pozoroval?vyskytlo se tam něco zajímavého?
Poslední větou si mě mluvil z duše.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2149
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 15:05:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Pro mně zajímavé bylo, že už v pátek odpoledne jsem na lince SD viděl "jelení" bus, ačkoliv nové busy měly jezdit až po 14.12. Konkrétně šlo o dvoudveřový SOR BNG12.
Vypadalo to úplně jako za starých časů DPÚK, kdy městem jezdily dvoudveřové Ekobusy BN12 a i ta jejich barevnost nebyla moc jiná
RegioMap Ústeckého kraje (xls)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3606
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 15:32:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Aussiger ne ne to se mýlíš.Autobusy ČSAD Semily jezdí na linkách SD již dlouho.SD totiž používá vozy ČSAD SM jako subdodávku již celý podzim.SD to schválila rada kraje,stejně jako Zdar poskytuje subdodávku DP Most-Litvínov.
Tož znáš RZ toho Soru BNG?Měl před nedávnem přijít a tak je možná ve vlastnictví firmy.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2150
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 16:32:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Aha, tak to jsem si těch semilských busů asi nevšiml, protože se ve městě denně pohybuju většinou ve stejnou dobu a to stále potkávám od SD jejich Mercedesy a jednu C955. Až v pátek jsem jako novinku zaregistroval ten SOR BNG. Z RZ dám s jistotou dohoromady jen 2L9 5xxx (možná 5506, ale nevím).
RegioMap Ústeckého kraje (xls)
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 16:41:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidávám se na stranu Aussigera, protože SEDOP dostal před třemi týdny ultimátum právě za nevhodné autobusy a od té doby jsem sledoval co bude vypravovat. Nevím kdy začně platit to převzení SEDOPU Semilama, ale dnes ještě stále měl v provozu staré Meďáky (aspoň na Telnické lince).
http://cnds.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3608
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 18:36:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD JMX to máš nepochybně pravdu,ale na části linek jezdily Semilské Crossway.(To jsem si odpozoroval při mé návštěvě v Ústí n/l,provoz zajišťovalo stř.Litoměřice)Za ty je kraj nepokutoval,pokutu dostali za své Mercedesy či další jiné stroje,které používali.Část(tu větší) si tudíž zajišťovali sami.
Nyní dojde ke změně.Náběh Semilských vozů bude postupně.
Sor BNG patří již ČSAD SM.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 689
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 21:37:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedno Iveco společnosti BusMat plus s.r.o.
 
 
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 707
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 18:19:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kavkovi shořela na silnici mezi Mostem a Souší bílá C734ka.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4698
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 18:21:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Louňák: kdy?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754, bart5(zavináč)centrum.cz
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 710
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 18:33:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bart: Dnes, ukazovali to i v odpoledních televizních novinách prý.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4701
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 18:56:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, já si počkám na zprávy v 19:30.

Je to na internetu, a není to hezký pohled, je tam záznam z mobilního telefonu.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754, bart5(zavináč)centrum.cz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1488
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 19:02:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kavkova C 734
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
LC736
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.212.158
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 19:19:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je ta C734 ex Kaplice?
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1489
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 19:27:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jaká to je envím ale také by mě to zajímalo ale s nějvětší pravděpodobností to je Karosa C 734 3U8 2703
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
LC736
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.212.158
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 19:52:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sám nevím, trochu jsem to video sledoval a nemá to zelený nárazník, já mám v archivu jenom tuhle (omlouvám se za vzhled fota, musel jsem to trochu osekat. Možná je to ona, místní budou vědět i SPZ, ale je to C 734 ex ČSAD České Budějovice závod Kaplice
 
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 714
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 21:53:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro změnu něco od BusMatu :
odkaz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1490
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 22:11:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Louňák:jo zajímavý vůz vůbec je Busmat zvláštní firma.. a pozor na řidiče Axera-nerad šotouše

a jaký máš názor an to jaký to byl vůz jak dnes hořel ?
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
LC736
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.212.158
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 09:47:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro ty, co čtou noviny v elektronické podobě, Mostecký deník
http://mostecky.denik.cz/multimedia/galerie/229764.html?vynechat=1
Byl to bus 1U2 6443
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 716
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 13:51:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Ptal jsem se v diskusi MHD v Mostě a někdo mi tam odepsal 1U2 5443, ale bude to určitě 1U2 6443, tak teď už ví někdo čí původně byl ten autobus ?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace