K-report
 

Archiv do 24.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Archiv do 24.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 08:14:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


u SA už nemaj ani patrový křápy, a tak si musej na zajištění spoje najmout externí dopravce. To je ale dopravce na úrovni.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 795
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 08:24:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

asiana: řádně ojeté setry? jaké má asiana setry?
ICQ:276-583-029
Všechny fotky vozů TAD prosím ke mně na email.
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.47.182
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 09:18:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maxwilien: Samozřejmě Scanie...
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.47.182
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 09:48:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSAD Liberer do té doby býval dopravce na úrovni C954 bez klimy a sklopných sedaček,ničim jiným jsem do Liberece předtím nejel... Neoplan nejezdil už dlouho a všechny lepší stroje byly asi prodány...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37931
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 10:55:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minibox:
Zrovna expresy do Brna jezdí v pohodě, protože do Holešovic. Ty budou mít nejspíš potíže až během roku po započetí výluk...

Edit:
I když teď koukám, že situace v pražském uzlu se za pomoci mnoha dalších prostředků podařila vyřešit (snad).

Edit 2:
A do Brna (a Chomutova) by měla začít platit krom zmíněné speciální ceny i klasická relační cena. Podrobnosti ale zatím známy nejsou.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8063
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 13:09:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: To ti nepovím, jen vím, že jej v Brně vídám.

Asiana: Zrovna Skylinera jsem před pár dny v Brně viděl.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37940
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 13:28:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doprava je dneska podnikání jako každé jiné, má i svá specifika jako každý jiný obor.

S tím bych byl radši velmi opatrný, těch specifik je docela dost (a zejména pak na kolejích).
V jakém jiném oboru musíte své záměry sdělovat veřejnosti (a tím i konkurenci) dopředu prostřednictvím JŘ, na kolejích pak dokonce definitivního (nestačí získat linku s fiktivními spoji jako na silnici) dlouho před vlastním vyjetím? A těch dost zásadních odlišností je tam víc. (U letadel, o nichž RJ snad taky jednu dobu mluvil, je pak potřeba už ze zíkona ohromných finančních prostředků k rozjetí takové akce.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3568
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 16:33:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Asiana aby jste se nepo.... v busu bez klimy a záchodu.Tohle ubohoučké napadání ČSAD Liberec je fakt trapné.Navíc již tam nejezdí, takže co sem motáte takové nesmysly????
A je jasné, že když někdo vykřikuje, že něco nabízí a pak to neplní tak se nedivte ,že se to nelíbí.
A jinak k lince ,kde jste viděl Bovu Psoty.Pokud máte základní znalosti z dopravy tak budete vědět, že pokud je tam ta Bova na lince Brno Znojmo tak je tam proto, že pro ní není práce na zájezdech (slabé období) a proto jezdí na linkách.Jinak Psota používá přebastlené B732 na C .
Používání zajezdových vozů dělají snad všichni dopravci v období mimo sezony.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 912
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 16:52:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad asiana - vůbec sem nenarážl na kvalitu busu, ten od reiny byl mnohem kvalitnější než Ayats (i posilující MAn je super). Ale tebou milované čsad nikdy nemuselo používat cizí busy, aby odvezlo svoje zákazníky. Holt nelez do něčeho co jednou nezvládneš - tim by se SA měla řídit.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 18:20:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moje narážka na Jančurovi fantasmagorie(vlak a hotel) byla míněná jen jako malinké nadzvednutí žlutofilů,líbilo se mě jak minule vyšilovali že vůdce vůbec není kecal tak jsem jen zkoušel jestli pokročily v argumentech a taky jestli jsou to stále jen Asiana a spol!!!!!!!!!!
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.151.92.134
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 20:33:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin23 a psol.: Vysvětlete mi maličko pánové,co si tady tím dokazujete??? Stejně všechno co tu říkáte jsou fantasmagorie,které se nikdy nesplní,jenom sníte a kdyby všichni měly vaše názory,doprava by asi vypadala úplně jinak
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 915
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 20:38:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad asiana - no nevim kdo tu sní? Celý projekt autobusové dopravy u SA je velký sen, který však jednou skončí tvrdým probuzením. A že už s to občas trošku probouzí.

No a jelikož tu mluvíme výhradně o SA a o souvislostech okolo SA, tak s tebou musim souhlasit ve slově fantasmagorie, protože přesně todle slovo vystihuje nápady R.J. - viz vlak, hotel, atd.

(Příspěvek byl editován uživatelem liberečák.)
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 08:02:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asiana si diskusi o S.A asi představuje jako ódu na radost a oslavné básně na žluté koráby brázdící v raní rose či při západu slunce naší krásnou zem,drtíc svou žlutou pěstí ty imperialisticky dotované konkurenty a beze zbytku plnící závazky Jančurových pětiletek!!!!
Trupak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 5-2003
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 08:38:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale tebou milované čsad nikdy nemuselo používat cizí busy

Nechápu co je na tom nenormálního, najmout na svoji práci cizího dopravce. V nákladní dopravě (a v jakémkoli jiném oboru) je to naprosto standardní postup a nikdo netvrdí, že jakákoli velká dopravní firma je na tom tak zle, že pro ně jezdí jiní dopravci... Naopak, je to (v podstatě) rozumná diverzifikace zdrojů.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 917
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 09:24:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad trupak - normální to je možná tak, když máš práci navíc. Nějaký mimořádný zakázky. Ale u linkový dopravy? Zvlášť když víme, že to je kvůli šrotoidnímu stavu busů na lince LB-PR
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2151
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 13:07:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin23: Nemohu si odpustit - to není jen tady. Dopravu v Libereckém kraji si někteří také představují jen jako opěvování a bezmezné nekritické uctívání jistých bohů z vesnice s jelenem ve znaku...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3584
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 17:57:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Sergeilbc možná místo toho by si se tam měl vrátit a napsat těch pět měst.Žádné tě nenapadají viď.Proto se tomu vyhýbáš.
A nikdo tam nikoho neopěvuje ty jsi začal lhát.Je to jen reakce.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2156
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 18:11:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stačí se porozhlédnout po civilizovaných zemích.
Mé tvrzení o opěvování vychází z přece jen poněkud dlouhodobějších pozorování.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.47.182
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 19:36:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Nežij tím tak prosimtě,to že někdo nemá rád jednoho dopravce,nemusí znamenat,že je proti tvému kraji,všemu co tam je a nepokrytě zbožňuje jejich konkurenci,jsi dost paranoidní
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 918
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 19:47:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad asiana- copak se děje? Došli pomluvy na čsad, tak pomlouváte a urážíte lidi?
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.47.182
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 22:15:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Já myslim že se ti jenom nelíbí když má někdo jiný názor než ty
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3586
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 22:32:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Asiana to je vše?
Paranoidní jste spíše vy.Docela mě rozesmálo že Sergeilbc jak si jednu debatu roznese jinam kam moc nepatří.Prostě potřebuje rychle si někde dobít energii.
Zbytek mu pošlu osobní cestou nehodlám tu řešit osobní spory
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 919
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 22:38:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin23 a psol.: Vysvětlete mi maličko pánové,co si tady tím dokazujete??? Stejně všechno co tu říkáte jsou fantasmagorie,které se nikdy nesplní,jenom sníte a kdyby všichni měly vaše názory,doprava by asi vypadala úplně jinak

Ares1: Nežij tím tak prosimtě,to že někdo nemá rád jednoho dopravce,nemusí znamenat,že je proti tvému kraji,všemu co tam je a nepokrytě zbožňuje jejich konkurenci,jsi dost paranoidní


Narážim na tyto vaše výroky. Nějak sem nenašel spojitost s doupravou okolo SA, a přinejmenším ani s autobusy.

Ještě zareaguji na jeden starší příspěvek od asiana ČSAD Liberer do té doby býval dopravce na úrovni C954 bez klimy a sklopných sedaček,ničim jiným jsem do Liberece předtím nejel... Neoplan nejezdil už dlouho a všechny lepší stroje byly asi prodány...
Pořád se neoháněj 954 kama, 955 sklopky maj, ares klimu má, 936 se tam taky často objevila. Neoplan už byl špatnej, a jiný lepší stroje je u tebe co? Stařičké Volvo či Bova? Nebo snad lc éčka? Sice tam jezdili obyčejný devítky, ale byly to vozy s průměrným stářím tak 2-3roky.
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 13:08:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně naopak projekt na hotely přišel velice zajímavý a realizovatelný, protože sehnat dneska nějaké ubytování takového typu za normální cenu v normální lokalitě je v mnoha městech docela problém. A SA by byla schopna zajistit velice slušnou obsaditelnost hotelu, o tom nepochybuju.
Vlak, to už je jiná, zvláště v českých podmínkách (nutno dodat, že nápad je to velmi zajímavý, ale narazí právě na podmínky, které panují v železniční dopravě).

Autobusová doprava se dostala kam se dostala, v každém případě si vážím kteréhokoliv podnikatele (firmy), který se nebojí zkusit něco nového, co přinese užitek zákazníkům tak pochopitelně jemu (proto se to dělá, že) - tak jako byla a je linka Brno-Praha. Kam se to dostane (dostalo) už je věc další (Liberec).

Pořád je lepší, když se někdo snaží, než když nikdo nic nedělá a pak se diví, že je najednou bez kšeftu. Doprava, obchodníci, hoteliéři, restaurace prostě jedno kdo.

A jestli je žlutej, modrej nebo zelenej je mi celkem jedno.

(Příspěvek byl editován uživatelem Minibox.)
www.minimodel.cz - nástupce www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38008
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 05:42:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hotely si představit umím, ale to by bylo pro RJ asi moc snadné a nezáživné, zatímco on radši trochu adrenalinu. :-O

Slibuje Česku nejluxusnější vlak. Má šest tříd i kino

Jeho jistotu bych chtěl mít. A hlavně rád uvidím, jak se pro výrobu trapných 6 souprav, které ještě nikde nejezdí, budou luxusnější např. jak první třída ICE a zároveň budou na naší síti bez problémů schváleny (i když než k tomu dojde, tak už bude možná síť příslušně upravena :-O), výrobci přetrhnou a nabídnou tak nízkou cenu, jaká je v článku zmíněna. Rád se nechám přesvědčit, že si z nás nedělá RJ srandu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 07:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Minibox:Je to jak říkáš,je lepší se snažit než nic nedělat,ale!!!Existuje také jedna,pro pana Jančuru velká neznámá a tou je etika v podnikání,budiž příkladem Pha-Lbc,podnákladovými cenami,dotovanýma z jiných čiností zničit konkurenci která ceny nemá z čeho dotovat ale naopak jak i potvrdil K.Ú. Liberec ústy paní Jakešové z toho dotoval dopravní obslužnost pro občany Libereckého kraje,no a po získání monopolu maximálně osekat služby,nasadit staré hrobky a šroubovat ceny na maximum a tím vlastně nutit většinou Liberečáky aby dotovali Pražákům a Brňákům jeho ostatní linky kde monopol ještě nezískal!A taky přiznejme si že hotel je pro něj asi moc velké sousto,ono totiž hoteliéři jsou asi o dost bohatší a hlavně tvrdší hráči než dopravci!
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 920
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 08:46:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak on ty vlaky ještě pořád nevybral? To jeho výběrový řízení snad nemá termín ukončení. Pořád slibuje za 3 roky, ale ještě nezačal odpočítávat.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38012
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 11:53:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejspíš už moc dobře ví, že na stávajících kolejích by měl se schválením velké problémy, tak vyčkává, až se opravdu začne v úpravě KO něco dělat. I kdyby schválení jednotek na české síti zajišťoval výrobce, bylo by neprozřetelné po siláckých řečech ukázat, že i jeho jednotky budou mít se schválením problém (a pak histericky začít kopat kolem sebe, že mu zase někdo ubližuje).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 14:27:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týká dotace jiných linek, řekl bych, že nebýt Asiany, tak by se ani nic extra dotovat nemuselo, s 50 Kč začala Asiana a SA se přizpůsobila, aby cestující nepořizovali hromadně Megabus karty. Přitom to začalo takovou kravinou kdo je největší prodejce letenek - myslím že kromě RJ a AL je to každému úplně jedno, jestli je větší ten nebo ten. To už je opravdu jen o osobních sporech, antipatii a snaze toho druhého co nejvíc poškodit. Bohužel na to doplácí třetí strana (další dopravci a v případě Liberce i cestující).
www.minimodel.cz - nástupce www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 944
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 15:56:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slibuje Česku nejluxusnější vlak. Má šest tříd i kino

http://aktualne.centrum.cz/b2b/lide/clanek.phtml?
id=516365

ICQ: 155-617-186
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38025
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 15:57:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale Mlho...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 921
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 16:10:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale stejně má ten Radim ty média pěkně zmáknutý. Ten projekt je navenek už asi 2 roky pořád ve stejným stádiu - vybírají se vlaky (nevim kolik toho udělali uvnitř projektu), a na netu a v novinách se to objevuje minimálně jednou za 3 měsíce dost pravidelně.
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 18:37:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad článek:
České dráhy dostávají obrovské dotace na provoz rychlíků a expresů. Nám by stačilo 80% těchto dotací, nabídli bychom však vlak, který v kvalitě nenajde v celé Evropě soupeře.

S tím by moc asi Radim nepochodil. Jelikož ČD dostávají dotace na vlaky celoplošně. Kdyby dotoval 80% těchto dotací pouze jedním vlakem a na jedné trati Praha - Ostrava byl by u mne docela king. Ono je něco jiného starat se o velkém množství tratí než o jednu trať či o sedm souprav. ČD jich vlastní tisíce proto jsou také náklady mnohem vyšší než na pár souprav.
ČD se snaží zlepšovat služby také celoplošně, nikoli jen na jedné trati a to je obrovský rozdíl.

Radim by se nestaral dá se říci o nic jen o vlaky. Nádraží jsou v majetku ČD. Obsluhují je také zaměstnanci ČD. Koleje jsou majetkem státu.


Vůbec by nebylo špatné, kdyby i Asiana začala válčit se SA na lince Liberec - Praha, o kterou měla i ona kdysi velký zájem.
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 18:52:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad hotely: Jelikož pracuji v tomto oboru vím, že to není vůbec jednoduché.
S nápadem udělat 4* hotely za cenu 3* mi připadá jako zrnko v písku. Každý hotel se v dnešní době snaží nabídnout služby na velké úrovni, ale ceny v každé kategorii se dosti liší. 3* hotel může být někdy i dražší než čtyřhvězdičkový. Každý 3* hotel má také jiné ceny. 3* hotely někdy nabízejí i služby 4*. Kategorizace je předem daná, takže přijít s něčím novým je dosti obtížné.

Další problémem je velký rozmach hotelů a vysoký nedostatek kvalitních kvalifikovanýcn pracovníků. Musel by nabídnout dosti velké mzdy, aby tam někoho zaměstnal s platem 10 - 13 000 Kč pro číšníka, kuchaře či recepční by asi nepochodil.

Někdo tu v diskuzi tvrdil, že je velký problém sehnat kvalitní ubytování. Kvalitních ubytovacích zařízení je dosti i zaslušné peníze. Pokud zrovna ta osoba nepožaduje, bazén, který se pomalu stává součástí všech hotelů, donášku jídla na pokoj, rozsáhlý bar,číštění bot apod.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 922
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 18:59:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad hotely on pan ředitel taky občas pěkně kecá. Hotely už taky rozjíždí dost dlouho pořád nic. Ten první co rekonstruoval v praze ˇmu buďtu už dvakrát spadnul a znova postavil, nebo to je podobná báchorka jako vlaky a bude to až za "3" roky. Je to něco podobného jako linky do budějic a hradce - tam vždycky slibuje na jaře, nebo na podzim. I když na budějice se dostal tak daleko, že už má půl roku jízdní řád.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38032
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 19:38:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čtyřúhelník:
S těmi 80 % mu klidně budu za současných podmínek věřit (to by nejspíš dokázaly i ČD, kdyby k tomu měly důvod). U ČD je problém s vysokým množstvím dávno odepsaných vozů, jejichž údržba je ale neskutečně drahá. Kdyby se jednalo o park průběžně obměňovaných vozům, věřím, že ty náklady by byly nižší než nyní.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 20:33:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: mám dojem, že v nějakém článku o SA vlaku bylo zmíněno, že projekt hotelů byl zastaven právě kvůli financím na vlak(y).

čtyřúhelník: taky se divím, když chce p. Litvin tak vehementně konkurovat SA, že si nevybere spíše Liberec, kde je proti SA teď největší šance. Minimálně by měl větší obsazenost než na Brnu.
www.minimodel.cz - nástupce www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38041
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 20:57:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se nedivím. Urazil se, tak nebude jezdit do Liberce, aby tam SA pomáhal, i když zrovna tam by možná mohl získat i celkem slušnou pozici narozdíl od Brna.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 21:41:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad minibox - jo to povidal, že to prodá, aby měl na zálohu na vlaky. třeba to po něm někdo dodělal, ale i on to stavěl celkem dlouho.

ad Litvin - sice sem asianě fandil a nadále fandim, ale uznávám že litvin je trochu mimo. Taky si myslim že mohl lépe prodělat, než na brně. Na liberci by si získal plno zákazníků.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 924
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 12:38:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak u SA se dneska zase vyskytoval Beulas od reiny místo Ayatse (prý organizační problém). Místa na nohy asi jako v c954 (kapacita 53 míst oproti standartním 49), sedadla nějaká socko verze, takže něco jako sedačky v 955ce. I opěrky na ruce miniaturní. Na to jak bus vypadá z venčí, tak vnitřek je dost zklamání. Asi to maj na nějaký výlety na karlštejn, nebo už vydělávaj jenom na SA posilách.
Ze slibovaného komfortu jsem dostal opět jenom noviny, které jsem si kvůli nefunkčnímu světlu nemohl přečíst.
Denny_hozman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 16:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák : Tak tady 100% souhlasím. Litvin měl jít na Liberec. Konkurence je zdravá věc, navíc pokud se snižuje komfort, jak zde píšete. Kdyby zrušil od 1.1.Brno a zavedl Liberec v hodinovém nebo 2hodinovém taktu, tak by potřeboval tak stejně busů a určitě by jezdily vytíženější.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 17:17:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky si myslím že by mu daleko více uškodil na lince ze které Jančura dotuje jiné linky,jenže tím by mu uvolnil ruce na Brně které by mu v tu chvíli začalo snášet zlatá vejce,takže by asi nula od nuly pošla,jen je fakt že Litvin by si pomohl a Jančura možná oddechl
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 603
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 12:54:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin23: žlutá vejce...
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 14:29:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Liberci by Litvin dopadl určitě o dost líp než na Brně. Jelikož někde říkal, že po novém roce plánuje nákup nových busů... a Liberec nikdy nevyloučil, že sem nechce jezdit... tak uvidíme. Na linku do Liberce by mu zatím stačili 2 busy a mohl by jezdit v dvouhodinovém taktu. V současnosti, co vim, má Litvin 11 busů, takže jich asi moc volnejch mít nebude...
PS: Kdyby se někomu chtělo, tak může přibližný potřebný počet busů dle JŘ na lince KV-PHA-BR spočítat
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 14:36:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak sem to spočítal... je to cca 7-8 busů + 1 je potřeba jako záložní, takže by tam možná i teď byl prostor na uvolnění 2 busů na Liberec...ale až koupí nějaký nový, tak potom ... uvidíme
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38143
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 19:36:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen zdánlivě nesouvisející článek:
Kraj vypsal výběrové řízení na letecké spojení Ostravy s Bruselem, Londýnem, Amsterodamem a Moskvou

(Patřilo by to asi spíš do jiné komory, ale naposledy se zmíněná problematika řešila zde.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 20:36:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je vidět, že lidé zabírají na cenu 50 Kč na vybrané spoje SA. Na některých jsou až 3 posily.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 941
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 21:04:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak přece nejsou lidi blbý. Jenom nechápu proč to posiluje, když v normál spoji má volno.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 07:38:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Liberečák:Posiluje to přece proto aby nenechal nic konkurenci kterou tak vítá,ne?
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 19:42:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nové ceny do Liberce:

Ceník platný od 2.1.2008

Základní 85,- 95,-
Student 63,- 70,-

http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=10 0667
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1473
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 20:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_Zlivský:až tak od věci to není. Autobusový dopravce může nabídnout vhodné přípoje k příletům,resp.odletům do atraktivních destinací.
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 23:15:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SA mění ceny i do KV a Brna:

Brno -Pha Florenc
Základní 160 Kč (kreditovka) 200 Kč (normal)

Brno -Pha Roztyly
Základní 130 Kč (všechny)

http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=14 64

do KV
základní 130Kč, ostatní stejné

http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=10 1884
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2209
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 23:24:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel007: To není tak zlé, čekal jsem větší zdražení. Vítám, že otevřená jízdenka je opět levnější než na pevné datum. Za slibované svezení Scanií se to vyplatí. :-)
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 17:54:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Student agency zdražil i Jihlava-Praha z 50,- na 90,- A počkal si na to až zdraží i Icom, ten stál předtím 100,- a teď stojí 130,- A jelikož sme v tržní ekonomice, tak si to pan Jančura taky nechal na dobu, kdy Icom začne rušit spoje, protože od nového JŘ spojů na trase JI-PHA ubylo
Karosa ŠL 11!

Stránky o autobusech řady ŠX www.sx11.ic.cz
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 22:20:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cena z Prahy do Plzně bude jen o 3 - 5 Kč levnější než Liberec - Praha. Nakonec to téměř vyrovnal.
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 23:21:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jihlava-Praha přes kreditku nebude za 90,-, ale dokonce za 115,-. Z 50,- je to docela dost brutální skok...
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 10:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zachy: Jo máš pravdu, já sem se díval na studentskou, což je pro mě aktuálnější. No hlavně že Brno na 50 zůstává. Sem jsi nevšiml, že by to bylo z Jihlavy do Prahy 2x dál jak do Brna. No ale co jednou to zdražení přijít muselo, on to má Jančura dobře spočítáný, rok a půl tady prodělával, ale lidi se tím naučili jezdit, a teď se mu to vrátí.
Karosa ŠL 11!

Stránky o autobusech řady ŠX www.sx11.ic.cz
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 11:39:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdypak se zdraží příště? Na kolik?

http://liberecky.denik.cz/zpravy_region/20071222-a gency.html
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 12:18:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jestli s těma slibovanejma službama bude na své monopolní lince tak rychlej jako s ostatníma slibama tak to bude dříve ČSAD zpátky a Jančura skrytej na Seyšelách!!
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1121
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 09:12:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zpráva - hlásit se to musí.
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::jihlavskymhd.ic.cz/11...nejen 9 Tr e.č. 11
:::www.zhta.ic.cz...stránky o.s. Za záchranu historických trolejbusů a autobusů

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace