K-report
 

Archiv do 20.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy a autobusy v Ostravě » Archiv do 20.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 952
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 18:23:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: co bude u Spáru dodělána spojka Vratimov-Hrabová-Místecká-Plzeňská-StB,
Měl by si prosím tě nějaké info k té spojce?
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1470
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 14:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen takový dotaz jedince od jinud.V Ostravě se vozí ještě někdo jiný než děcka a důchodci?Veřejná doprava v celé zemi spěje mílovými kroky právě jen kpřepravám důchodců a děcek. Takže jestli s tím autobusem jela tato část cestujících,tak je to super.Ten Sprinter nevypadá špatně,nebude na prodej,až příjdou nová vozítka?
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1433
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 15:52:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, jenže děcka jezdí načerno a důchodci to mají zdarma.
anonymní
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.206.252
Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 18:23:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Tomu by ses divil, ale dnes jsem jezdil chvilku na lince 40 a mluvil na smyčkách s řidiči - jeden jízdenky vyprodal komplet, druhý prodával taky dost, lidí jak nasratých - a to to nespojuje žádné obchodní centra. Pak jsem si dával jedno kolečko a-45. Tam sice lidí moc nebylo, ale cvakalo se o 106.

Ještě něco - jelikož nemáme na minibusech zálohu, takže tady po příchodu těch nových vozů cosi zůstane.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 824
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 19:24:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul: Proč myslíš, že jezdí načerno? Neříkám, že ne, ale asi ne o nic víc, než ostatní věkové skupiny. A důchodci, pokud vím jezdí zdarma až od 70
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1442
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 22:24:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasan, beru, určitě 50% cestujícich má jízdné (ať už jízdenku nebo měsíčník), ale realita je taková (jak znám Ostraváky), že děti základní školou povinné necvakají a měsíčníký nevlastní a v dopravních prostředcích většina cestujících důchodců má nad 70. Kdyby bylo více kontrol jízdenek a kdyby důchodci už z tak vysokých důchodů byli ochotni věnovat 10 korun na jízdné, pak by DPO prosperovalo zcela jinak a mohlo by si třebas už i koupit nějaké nové minibusy, když už chtějí zavádět nové linky. Beru, že DPO je oproti jiným dopravním podnikům docela na úrovni, ale ještě to není zdaleka ono.

Tak a teď mě můžete ukřižovat.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 825
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 23:24:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul: Ty máš nějaké statistiky, že víš, kolik cestujících nad 70 let jezdí? A podle mě zrovna děcka neriskují jízdou načerno tolik, jako dospělí. No ale je to vůj názor, už radši nekomentuju.
Jo a přepravních kontrol je v současnosti mnohem více než v minulosti a lidí bez jízdenek, co si tak všímám ubývá.
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1449
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 23:31:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se až tak o dopravu dopodrobna nezajímám, holt na všechno nadávám a kritizuji, aniž bych měl nějaký pádný podklad. Takový jsem já. Alespoň jsem trochu rozvířil tuhle komoru.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2430
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 01:32:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad anonymní alias Koďásek: Ono taky Ostrava je jedno z mála měst, kde bych si opravdu nedovolil si necvaknout..
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino, Urbino, Vario...hvězdná trojka Ostravské MHD

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD nejen na Ostravsku

ICQ: 260 116 510
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 690
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 12:12:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino 15. No tož u nás bych to ljaznul mnohrm snáz než tady v Budějicích, kde je revize skoro v každém voze.

Rull: proč myslíš, že děti nemají jízdní doklady, někdy jsou děti poctivjejší než dospělý, až na jistou skupinovou vyjímku..
Když má vozidlo na délku 17m proč všichni stojí u dveří a uprostřed je plno místa???
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2169
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 13:04:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silesia: Vyjeď kousek na sever do Tábora a absolvuj aspoň 10 jízd za jeden pracovní den. Aspoň v 7 z nich bude revizor, který Ti nasadí pokutu za minutu prošlou jízdenku (pro příklad jízdenku s nejdelší a nejnepochopitelnější platností - 38 minut)..
EDIT: Díkybohu tam již přichází nový, rozumnější tarif, ale jízdenku na 8 nebo 18 minut nechápu stále..

(Příspěvek byl editován uživatelem sergeilbc.)
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Janotatomas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 13:18:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chápete někdo zdrežení cen jízdného v DPO od nového roku 24 hodinových jízdenek?Teď stojí zlevněná 22 kč a bude stát 24 kč a nezlevněná se bude zdražovat dokonce o 4 kč,nevím co tím chcou dokázat,vždyť ve Frýdku stojí jízdenka na 15 min 3,50 kč a dospělá 7 kč,sice je zase pravda že z jednoho konce Frýdku na druhý je to malý kousek oproti Ostravě,ale nemuseli by to takhle drasticky zdražovat to v roce 2015 zaplatíme za nezlevněnou na 15 min. 20 kč?
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 13:34:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janotatomas: Ostravu a Frýdek-Místek nemůžež srovnávat to je jak nebe a dudy.
V Ostravě jezdí mimo autobusů i trolejbusy a tramvaje a to něco stojí.Taky se zde modernizuje (a-bus,t-bus,tram) vozový park a to jsou nemalé peníze (Frýdek též modernizuje ale ne v takové míře).A někde se prostě musí tyto aspekty projevit.A jízdné je asi ten nejlehčí způsob.No a v neposlední řadě je to taky o dotacích.
Český Jazyk je můj nepřítel proto berte mé příspěvky po stránce jazykové z rezervou,totéž platí u příspěvků. ICQ:337 648 568
Janotatomas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 13:40:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dada : No pravda,Ostrava se rozvíjí velmi rychle,má taky lepší a modernější dopravní prostředky oproti Frýdku,ale jak říkám to jízdné by nemuselo tolik stát!!
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 691
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 14:33:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janotatomas I přes to si raději připlatím za skvěle fungujicí dopravu než platit takřka shodně za nefungujicí koloběh, kde jjízdní řád je dodržován jen v noci a ve svátek..

Sergeilbc: A proč ne pokud jedeme na čas. Pokud ale z nějakého důvodu načas nejedem je revize povinna respektovat to, že jsi na zvolený úsek jízdní doklad měl, tedy deklarovnaou trasu i za dobu platnosti tvé jíudenky mohl projet.Nevidím v tom problém.
Když má vozidlo na délku 17m proč všichni stojí u dveří a uprostřed je plno místa???
Janotatomas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 15:27:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nejen to ale myslím že by na některých linkách měli prodloužit odpolední špičku,např. a-21 a a-81 (prostě z Vratimova směr Ostrava),v odpolední špičku jede po 15 hodině 6 autobusů kdežto po 16 hodině už jen 4,mělo by jich jezdit více přece jenom lidí jezdících ve směru Ostrava je stále hodně a spojů ubývá,a ze zastávky ÚAN jedou do Vratimova jen 3 spoje a po 16 hodině a po 17 hodině taky jen 3 spoje a to lidé jezdní nejvíce z práce,kdežto u většiny tramvajových linek jezdí i po 17 hodině a hodně i po 18 hodině a některé (ale málo) po 19 hodině 6 spojů,takže si myslím že by měli zařadit více spoju z Vratimova a do Vratimova! Ps:Můj názor!
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 15:38:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janotatomas:Ano otázka Vratimova se řešila a není to zrovna vhodné řešení,více o tom se dozvíš v archívu.
Český Jazyk je můj nepřítel proto berte mé příspěvky po stránce jazykové z rezervou,totéž platí u příspěvků. ICQ:337 648 568
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 15:41:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janotatomas: Ve Frýdku žádná 15 minutová jízdenka neexistuje. Je tam jenom jeden druh jízdného, na čipovku za 5,6 Kč a u řidiče za 7 Kč. A můžeš na ní jet třeba hodinu z Řepišť do Chlebovic. Frýdecká cena jízdného je ale dost blbý příklad, neboť ta cena je uměle udržovaná níž, než by bylo dobré. Frýdek má jedno z nejlevnějších jízdných v republice, ale je to pouze z důvodu politického rozhodnutí. Vhodná cena jízdného by měla být tak o 3 Kč výš.
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Janotatomas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 16:11:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jan Širc:NE! V Mladé Frontě Dnes bylo asi před 2 týdny napsáno o dopravě ve Frýdku a takhle to tam bylo napsáno,pokusím se je najít nafotit v ložit tady!
Janotatomas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 16:24:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jan Širc:Mám tady fyfocený článek z Mladé Fronty Dnes ze dne 7.prosince,sám si to přečti,trochu jsem se spletl že je to na 15 min ale cenu jsem psal dobře !!
První polovina
Druhá polovina
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 16:42:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však já jsem neříkal, že máš špatně cenu, já jsem reagoval na těch 15 minut
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Janotatomas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 17:03:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No,však jo já jen říkám že jsem měl špatně minuty ale ne cenu,ale asi fakt mají nejlevnější jízné v ČR!
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 772
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 19:47:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ještě levnější je Bruntál, kde se jezdí za 5 Kč. A pak jsou tu ještě systémy, kde se jezdí zdarma. Myslím, že Třeboň. Ale vzhledem k velikosti systému je Frýdek opravdu raritou a dnes už je ta nízná cena spíš na škodu než k užitku.
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 960
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 23:14:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vím tak Karvinští měli taky podobné tvrzení...já bych tu nízkou cenu nechal,přeci jen zas až takovou roli přijmy od cestujích myslím ve Frýdku nehrajou...je to myslím celkem ideální cena která je dnes vlastně skoro zadarmo...kdyby to bylo uplně zadarmo tak by tim jezdili bezdomovci a podobně...ale mnohem radši jedu do Ostravy 15 minut za 14 kč než abych jel podobný usek frýdeckou MHD za 7 kč 45 minut...a nejde jen o čas,ale i o tu jistotu že ten autobus přijede na čas max. s 5 minutama navíc....cena není jediný ukazatel toho jak to kde funguje...to je jen český zlozvyk hledět pouze a jen na cenu...

Janotatomas:Jinak jestli ti něco vadí můžeš se obrátit na naši milou paní starostku,ovšem soudě podle tvého projevu nevím jestli by se s tebou vůbec bavila(tipuju že ti víc než 15 nebude...)
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1509
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 00:19:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bruntál bych jako příklad nedával. 2 linky a ještě jak jezdí ...
Krnov je lepší příklad. 7 linek, z toho 8011 jezdí celkem slušně. na tk malé město i 805 není nejhorší. Navíc se uznávají ODIS měsíčníky na téměř všech příměstských linkách na území města (větší peníze pro connex z ODISu)
Btw. MHD ve frýdku používám často a jsem spokojen
Váš Maugli
Janotatomas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 13:06:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michali:Ty jsi z Vratimova že říkáš na naší milou starostku?To si můžeš myslet ty že by se semnou nebavila!
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 773
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 15:33:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omyl. Právě že příjmy z jízdného jsou největší částí příjmů MHD ve FM, dotace nejsou zas tak velká část. Linka č. 1 si na sebe vydělá sama jenom z jízdného. Problém ale je, že náklady se zvyšují, dotace jsou stejné a cena jízdného zůstává stejná. Někde se ale ten rozdíl musí vyrovnávat a tak se ubírá množství spojů a bohužel i třeba v ranní špičce. Jsou spoje, zejména na lince č. 1, které pravidelně nepoberou všechny cestující a po poslední "optimalizaci" se ten stav ráno ještě zhoršil. Navíc ty přeplněné spoje pravidelně nabírají velká zpoždění.
Pokud by se zvýšením ceny jízdného podařilo zvýšit počet spojů, myslím, že by to byl krok vpřed.
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
anonymní
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.206.252
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 17:17:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino: No, abych prvdu řekl, tak do mé půlky - Koďase ses trefil, ale ten tu pod mou přezdívkou píše jen málokdy (tak 1 příspěvek z 20). Ale všechna čest, dobrý tip .

Ceny jízdenek: Pánové, buďte rádi, že jezdíte takto za levno, v Práglu se jezdí mnohem mnohem dráž.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2440
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 18:23:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anonymní: Pardon, ale já netipoval, já to věděl...

Co se týká Prahy, ale i kohokoli jiného: Většina měst se mezi sebou nedá srovnávat a Prahu sem netahej už vůbec
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino, Urbino, Vario...hvězdná trojka Ostravské MHD

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD nejen na Ostravsku

ICQ: 260 116 510
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 962
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 22:22:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím že jízdné je na optimální úrovni v porovnání s nabízenými službami:-)
Maugli:Které linky nebo spíš úsek používáš?Já se snažím dostávat z Místku na žel./bus. nádraží a jaksi tu spokojenost nevidím....největší spoleh je na vlastní nohy v tomhle měste..jěště se dá spolehnout na některé spoje linky 7 že dojedou jakštak...vlastně i na a-1 a a-5 -ale spolehnout na to že přijedou jindy než mají a že přijedou plné...jinak ted vznikl na jedničce zajímavý takt-dvacet minut....docela často se stane že jede jednička uplně plná až po dveře a nabere zpoždění 10 minut a za ní uplně prázdná co jede ve svém čase...
Honzo nevíš kolik dávají teda na to MHD ???....kdyby se neplatili taky cypárny jako jsou aquaparky,nádraží v poli a podobně tak mohl být funkční systém MHD levou zadní...
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 00:28:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to okolo 20 milionů ročně. Celá částka ovšem nejde jenom na provoz, ale taky je v ní zahrnuta dotace na nové busy. Je to tolik, kolik město vrazilo do nového autobusáku.
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 694
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 01:46:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koďas (anonymně)nemyslím, že prágl je bůh ví jak drahy to ty "naše" Budějice mi pijí krev mnohem víc než osm pětek za celodenku v práglu kde spoj dojede "včas" alespoň většinou i o špičce, narozdíl od tohoto města, kde jezdíme včas, jen když se spletem a platíme za 20 minut 12,-. přičemž za 20 minut tady občas projedem jen dvoje svtla a s revizí je těžká mluva. :-(
Občas taky můžem slavit už jen to, že se spoje dočkáme viz a-1.
Když má vozidlo na délku 17m proč všichni stojí u dveří a uprostřed je plno místa???
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2446
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 10:14:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silesia: Sám víš, kde je v Budějicích problém a to v té hlavní a nenahraditelné cestě uprostřed města. Tak se nediv...

PS k Práglu: Osobně pochybuju, že tam většinou dojede spoj na čas...ale zpravidla je tam tak hustý interval (případně JŘ odbytý hláškou "jede v int, x-y minut), že jednoduše nepoznáš zpoždění.

No a když už si nakousl to dočkání se spoje, tak čerstvý zážitek z dneška (vyjímečně uvedu i číslo - 4289, protože ta drzost už nezná mezí)

a-40 o pět minut zpožděná deset minut zpátky ukončila svoji jízdu v zastávce Studenská s tím, že Studentské koleje jsou ucpané osobními auty. Po bohužel pěším překonání vzdálenosti (dojebán tím, že jak blb čekám deset minut na a-40, abych si dovezl těžkou tažku až před dveře) jsem viděl dvě věci
a) prázdné parkoviště
b) přeplněná zastávka lidí čekajících na bus

Původně jsem chtěl nadávat na cajty, proč s auty nic nedělají (někdy je to tady opravdu problém), ale musel jsem to změnit na nadávání na drzost řidiče (můj osobní dojem je, že chtěl, aby mu z té pauzy aspoň něco zbylo).

Fakt sorry, ale co je moc, to je moc
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino, Urbino, Vario...hvězdná trojka Ostravské MHD

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD nejen na Ostravsku

ICQ: 260 116 510
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3717
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 10:36:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jan_Širc: Nejsou dostupné i další parametry MHD? Počet km, spojů, cestujících. Díky.
ICQ 202376673
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 11:37:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel všechno si nepamatuju a studii nemám po ruce. Svého času byly tyto věci zveřejněny i na stránkách ČSAD FM, ale myslím, že už to zmizelo. Ale protože se teďka kompletně měnilo vedení linek, tak ty moje údaje by byly stejně zastaralé a nové zatím nemám. Počty cestujících mám pouze v podobě špičkových intenzit přepravních proudů, ale ty se budou teďka taky měnit. Jinak na magistrátě jsou v tomhle směru velmi ochotní a údaje poskytují, ovšem moje další návštěva magistrátu bude až v novém roce.
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Busmagor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 16:41:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdar všichni, dneska kolem půl třetí odpoledne na křižovatce u NH-čka jsem viděl minibus Fiat Ducato v barvách DPO, neví nikdo, kdy dorazil(y) do Ostravy?
Bohužel ev. č. mi zakrývaly stojící auta.
Jarda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 19:22:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na trolejbusové vozovně byla zahájena rekonstrukce trolejbusu TATRA 400, původně pražského vozu 441. Můžeme se tak těšit na nový funkční muzejní kousek.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1813
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 19:29:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už delší dobu hnil a na letošním DOD se o něm dost debatovalo... Takže jednoznačně
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4703
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 19:56:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paráda, kdyby se někdo dostal k fotkám z rekonstrukce, tak je zde prosím vyvěste...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754, bart5(zavináč)centrum.cz
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2447
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 00:36:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě budou :-)

V OV dostane číslo 24 a termín, který jsem zaslech, je 60 let trolejbusů.

PS: Omluva řidiči 4289...podle papíru na zastávce studentské koleje, který jsem bohužel neviděl včas to totiž vypadá, že celá akce s ukončením na Studentské je díky DPO.

Na papíru (který bohužel není na všech zastávkách a tudíž o něm nikdo z normálních lidí neví) totiž bylo psáno, že od 18.12. do odvolání jsou spoje ukončeny z důvodu neukázněného parkování.
Krok ze strany DPO pochybný, ale když se kácí les...(...tak jdu zítra na tramvaj)

Řidiři se ještě jednou omluvám za nepravdivé nařčení a ostatním přeju dobrou noc :-)
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino, Urbino, Vario...hvězdná trojka Ostravské MHD

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD nejen na Ostravsku

ICQ: 260 116 510
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 00:46:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No je fajn, že to někde vísí, ale na stránkách DPO jsem nic podobného nenašel a IDOS taky najde spojení až na koleje, takže pokud někdo přijíždí odněkud, tak o tom těžko ví a je to ze strany DPO docela svinstvo.
Jedná se jenom o a-40 nebo i o další linky? Já jsem dneska z kolejí bez problémů odjel a-20.

(Příspěvek byl editován uživatelem Jan Širc.)
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1232
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 07:50:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je hodně podivné sdělení... Proč na ně nezavolali policii? Ta má prostředky, jak potrestat ty, co špatně parkují.

Jinak dnes na 44/406 bus 7501.
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1462
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 16:24:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odpověď na můj dotaz ohledně linky spojující Výškovice s prům. zónou Hrabová:

Vážený pane Uhláři,
děkujeme Vám za Váš návrh pro zlepšení dopravní obslužnosti městských částí Výškovice, Dubina a Hrabová. Nám se samozřejmě Váš návrh zamlouvá a věříme, že jeho realizace by byla pro obyvatele zmiňovaných sídlišť přínosná, také s ohledem na skutečnost, že se snažíme v MHD prosazovat ekologicky "čistý" způsob dopravy (tramvaje a trolejbusy). Naše dobré zkušenosti s novými či novátorskými návrhy tramvajových tratí v Ostravě jsou bohužel velmi sporadické, nehledě na skutečnost, že Dopravní podnik Ostrava a.s. o těchto věcech nerozhoduje. Doporučili bychom Vám proto obrátit se na jiné instituce zabývající se rozvojem dopravní infrastruktury ve městě popř. v kraji.

S pozdravem

Korpas Oldřich
oddělení Marketingové služby
Dopravní podnik Ostrava a.s.
Poděbradova 494/2
701 71 Ostrava
Tel.: 59 740 1144
e-mail: okorpas@dpo.cz
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2449
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 19:30:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul: český překolad: Co nám to zas píše za cypa (bez urážky)

PS ke kolejím...dneska už vše jezdilo (/ráno 40 do města a večer zpátky) Na zast. Studentské koleje byl ještě ráno provázek od bývalého sdělení
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino, Urbino, Vario...hvězdná trojka Ostravské MHD

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD nejen na Ostravsku

ICQ: 260 116 510
Wilhelm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 19:34:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jé, už se těším na T400. Ale do roku 2012 ještě v Ostravici proteče hodně vody.
"Všeliké toť kvaltování toliko pro hovado dobré jest." J. A. Komenský
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 514
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 23:18:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před malým okamžikem sebrala 4292 před vodárnou že směru z poruby pětkového baworáka(tedy pokud to byl pětkový bawor už to moc nešlo poznat)
Muchachos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 23:30:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už zas 4292. Nevíš, čí to byla vina?
Jednota forever
tracid
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.194.130
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 23:59:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jel jsem náhodou tramvají kolem a vypadá to, že bavor nějak nezvládl jízdu za zastávkou směrem na porubu, přeletěl koleje a bokem vletěl do 4292. Vypadalo to nepěkně, z kabiny toho auta moc nezůstalo. Policie odkloňuje provoz směrem z Poruby na centrum.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 826
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 01:10:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem jel kolem, buď nezvládl řízení nebo se otáčel přes koleje, vypadalo to, že řidič nebo spolujezdec z osobáku je pod plachtou. 4292 mělo komplet přední čelo včetně čelního skla pryč
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 426
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 07:21:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proč nadáváte na DPO když ukončí jízdu na Studentské??? Problém s neukázněnými řidiči na kolejích je dlouhodobý, DPO bohužel nemá jinou možnost než spoje v případě problémů ukončit na Studentské. Pokud vím, už proběhlo nejedno jednání na půdě VŠB ale jak vidno,nikoho to netrápí a nikdo nic neřeší. Policie už vůbec né. Ve chvíli kdy je parkoviště neprůjezdné tak tam prostě BUS nepojede a dokud se parkující neukázní tak tento stav budete vídat častěji!!! A to že se otáčelo i v době kdy už třeba parkoviště průjezdné bylo bude tím že DPO nemá lidi na to aby stáli non-stop u kolejí a řešili dopravu, v provozu jsou dva dispečerské vozy na celé město a ti před vánocema mají dost své práce než hlídat auta u VŠB. Navíc veškeré odklony a zkrácení trasy jdou každý den i na MMO,takže to není opravdu jen nějaká akce DPO protože se rozhodlo "kácet les".

perlička na závěr cca rok stará: klasický stav, neprůjezdné parkoviště, přijela policie, rozdala pokuty za stěrače,ale ejhle, v zákazu parkoval děkan nebo rektor nebo někdo takový a průser až na střechu, policajt málem propuštěn, údajně je to akademická půda a policie nemá co pokutovat. Od té doby to policie neřeší.

(Příspěvek byl editován uživatelem denny.)
www.helax.cz dance music radio
anonymní
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.206.252
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 08:02:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: Měl bych návrh. Za mistrovství světa to bylo ucpané vždy a autobusáci museli jezdit dolů k technickému parku na otočku. Nešlo by to udělat tak, aby byla zastávka Studentské koleje výstupní místo na parkovišti na silnici naproti nástupní a BUSy by se točily na tom parkovišti dole, kde moc míst obsazených není?
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 427
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 08:41:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro prodloužení linek na Technologický park není prostor:

1) komunikace není stavěna pro pravidelný provoz busů,je tam dokonce zámková dlažba která by po pár měsících padla za vlast
2) i dole se jedná pořád jen o parkoviště kde se problém může kdykoliv taky vyskytnout
3) jedná se o navýšení vzdálenosti která by za rok vzhledem k počtu spojů nebyla zanedbatelná
4) neřeší to neukázněnost řidičů

je dohodnuto řešení (VŠB s DPO) po novém roce: doplní se svislé a vodorovné značení, porušení bude znamenat nekompromisní odtah parkujícího (o odtah bude žádat VŠB protože je to jejich pozemek) a pokud bude točna neprůjezdná končíme na Studentské a dále pěšky.

včera řidič BMW na místě mrtvý,bohudík tam byl sám. Ale na 50km/hod to rozhodně nevypadá.
www.helax.cz dance music radio
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 827
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 09:30:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: Mám pocit, že akademická půda už pro policii je přístupná.
Nebylo by nějaké bližší info k té nehodě? Co vyváděl ten v BMW, jak je na tom řidič busu, co cestující (pokud byl vůz na lince)? Na netu jsem nic nenašel
521
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.15.64
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 10:00:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to kvůli tomu musí jezdit na 56 sóla? To už nejsou střídací klouby? A nebo je málo dílenských?
tracid
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.194.130
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 10:24:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tady jsou nějaké fotky

odkaz
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1233
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 10:31:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Busman: Z článku na Novinkách to vypadá, jak kdyby za to mohl ten autobus, což se mi moc nezdá.
tracid
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.194.130
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 10:39:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon: já bych řekl, že určitě ne, byly tam vidět stopy jak to bmw přeletělo přes tramvajové koleje do protisměru...
Prouza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 10:51:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stačí se podívat na nadpis a "je jasné" kdo je viník. Autobus projel skrz BMW a zabil jeho řidiče Ach ta ubohá úroveň zpravodajství...
tracid
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.194.130
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 11:00:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak ono to zní přitažlivěji než řidič bmw nezvládl řízení a narazil do autobusu...

tady jsem našel ještě nějaké fotky odkaz
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 778
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 12:21:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: proč nadáváte na DPO když ukončí jízdu na Studentské???
A jak k tomu příjde ten cestující, který o tom neví? Od čeho je jízdní řád, když se jezdí jednou tak a jednou jinak podle toho jak si DPO usmyslí?
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace