K-report
 

Archiv do 12.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Archiv do 12.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 15:53:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, co p. Litvin chystá od 12.12.2007. Má se jednat o službu, kterou zde zatím nikdo nenabízí. Má to zastínit i jízdné za 50Kč? To sem fakt zvědavej...Kdyžtak napište SZ...
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 17:49:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdá se, že "madarský oranžový bovy" maj pozatím dost náhradních autobusů:-)
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 18:29:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel007: mám obavu, že p. Litvin opět chystá spoustu výkřiků a pomluv konkurence a to bude tak všechno. Leda že by začal lidem platit za to, že s ním pojedou místo SA, to tu fakt ještě nebylo...
www.minimodel.cz - nástupce www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3646
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 19:15:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Martin240025: ?
ICQ 202376673
Wokodobe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 20:00:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeiilbc, co je tak útrpného na cestě z Olomouce do Liberce?
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2113
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 20:12:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wokodobe: Tříhodinová cesta LBC-Pardubice po "páteřní" trati 030 o kvalitě ruské lokálky a s trasováním ve stylu vyhlídkové jízdy.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Kotec
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.217.166.62
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 11:57:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, zrovna trasa LBC - OC podle mne není vlakem nic jako právo útrpné - vlak 4:47 (s přestupem v PU), přímý bus 5:00...
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 13:23:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už vím kdo financuje aktivity Student agency v CR - tajný mecenáš konečně odhalen!! :-))
Frank Jancura
Frank Jancura coached boys cross country from 1966 through 1969 and track and field from 1967 through 1970 at Cleveland East High School. He coached cross country from 1970 through 1976 and track from 1971 through 1977 at Cleveland West Tech High School. He has coached cross country at Cleveland St. Ignatius from 1977 to the present. He coached girls track and field at Wickliffe High School in 1991. He has been an assistant track coach for 19 years. His teams have won two State Cross Country Meet titles and have been runnerup once. He has coached one individual State Cross Country Meet winner, and two State Track and Field meet winners. Frank was OAT&CCC president in 1984 and 1985. He served as the Association secretary and has served as the Head Ohio Coach for the Midwest Meet of Champions. Frank was named Boys Cross Countrty Career State Coach of the Year in 1992.
 
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37713
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 13:38:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych asi taky trpěl spíš v busu (nad hodinu jízdy už to musí bejt lepší bus nebo aspoň pěkná trasa...), pro běžné cestování (ať už chci cestou spát nebo něco dělat) mám na delší vzdálensoti radši vlak. Ale každej má samozřejmě jiná měřítka.
Dost lidí pojede klidně přímým spojem přes úplné a o hodinu déle, než by měli někde přestupovat (a není se moc čemu divit).
Takže krom páteřní železniční dálkové dopravy by měla existovat i doplňující linková ab doprava, která by krom hlavních tras (podobných s vlakem), kde se často uživí na čistě komerční bázi, pokryla i trasy obsloužené s přestupem nebo zcela neobsloužené. Samozřejmě občas přímo, jindy vymetacím způsobem formou nadregionální linky a třeba částečně v závazku kraje, když to vyjde (tak to ostatně na dost „dálkových” linkách stále funguje). Jak už napsal Ares1, často se po zrušení dálkového spoje musí zavést dražší (pro kraj) místní spoj v ZDO, zatímco na dálkový si kraj připlatil méně.
Jistě to není záležitost snadná, nějaký takový systém oživit (a pokud možno ho provozovat efektivně), ale nemožné to není. Ze začátku by bohatě stačilo zachránit stávající linky, které bohužel mizí, jak houby po dešti. Bez některých se obejít nechá, ale většina jich smysl má.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 16:10:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen ať každý zkusí jet žlutými busy...

I žlutý autobus se potřebuje "vyčůrat" - pár slov a pár obrázků, jak by se to mělo dělat a jak se to dělat nemá a nemusí....

Problematika vyprazdńování chemických WC byla na specializovaných webových stránkách o autobusové dopravě probírána již před více než rokem. Společnost Student agency řešila, a v některých případech i stále řeší, tento problém zajížděním svých spojů do depa ve Velké Bíteši. Toto však cestující nesli a stále nesou dosti nelibě, neboť zdržení v depu cca 15 minut mělo a má přímý vliv na včasnost dojezdu autobusu dané linky do cílové stanice.

Na serveru www.busportal.cz ing. Jančura řekl v srpnu 2006 mimo jiné:

Sjíždění z dálnice je velmi nepravidelné. Hlavním důvodem je vypouštění toalety autobusu u linek z Ostravy či Košic. Z hlediska zákona je toto na hraně a kdykoliv si však toto odůvodním. Až české zákony budou přikazovat provozovatelům autobusových nádraží zajistit službu "vyprázdňování toalety", rádi tuto službu využijeme.

Zajímavé je, že tentýž server (www.busportal.cz) uveřejnil již 3. října 2006 vyjádření kompetentních pracovníků autobusových nádraží Praha-Florenc, autobusového nádraží Brno-Zvonařka, UAN Ostrava a CAN Plzeň, ze kterého vyplývá, že minimálně v Praze a v Brně možnost vypuštění WC nádrží existuje.


Jiří Roubíček, ředitel ČSAD Praha holding a.s. (ÚAN Praha Florenc):

"Na konci 3.čtvrtletí tohoto roku jsme v rámci chystaného zkvalitňování služeb pro cestující veřejnost i pro dopravce oslovili všechny dopravce zajíždějící na ÚAN Praha Florenc s nabídkou rozšíření služeb, resp. dotazem - anketou, které služby postrádají. Všichni naši partneři naši nabídku znají."

Nabízeli jsme :

* výplach chemických WC autobusů + odpadové hospodářství busů
* myčku autobusů (nebo WAPka)
* úklid interierů (nebo půjčovnu mechanizace)
* sklad provozního / propagačního materiálu v uzamčených kójích
* hostel pro posádky v areálu

"Služby vztažené k provozní údržbě vozidel by pro dopravce, dodržující provozní řád nádraží, byly provozovány neziskově - za úhradu nákladů."

Jiří Večeřa, vedoucí provozního úseku brněnské Zvonařky (Tourbus):

"Naše společnost jako provozovatel Ústředního autobusového nádraží Brno-Zvonařka má již několik let vyhrazenou odpadní šachtu vedle kontejnerového hospodářství, kam řidiči vypouštějí odpad z chemického WC. Tyto odpady jdou přes čističku odpadních vod , která byla vybudována v areálu ÚAN. Pokud řidič neví, kde odpad vypustit , obrací se na službukonajícího dispečera, který ho na danou šachtu navede."


Navzdory proklamaci ing. Jančury o tom, že jeho řidiči při údržbě WC ve svých autobusech služby na autobusových nádražích využívat budou, lze vidět i takovéto "úsporné" řešení ( níže uvedené fotografie mi zaslal jeden známý, který si nepřeje být jmenován).
A tak mne závěrem napadá jediná otázka - je opravdu nezbytně nutné vážený pane ing. Jančuro (Podnikateli roku 2005), aby navzdory Vašemu výše citovanému příslibu, že si Vaše autobusy budou od obsahu svých WC "ulevovat" na místech k tomu určených, budou-li zřízena, se tak dělo i nadále na veřejných komunikacích?
Ne, netvrdím, že Vaši řidiči porušují ekologické předpisy, rád věřím tomu, že náplně Vašich WC v autobusech splňují přísné ekologické limity - tady nejde o ekologii, ale o celkové image firmy, ale je opravdu nezbytně nutné dělat "loužičky" u silnice, když jsou k tomu místa určená? Copak Vy chodíte taky "nad kanálek..."?? :-))

WC v dálkovém autobuse = standard 21. století
I žlutý autobus se potøebuje "vyèùrat"... ...jen kdyby nenechávaly "loužièky"!! :-))
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2116
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 16:12:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kotec: Přímý bus zbytečně stojí v Hradci Králové, jak jsem již zmínil. Zastavování na každém rohu také udělá své.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 20:45:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc:
Přímý bus zbytečně stojí v Hradci Králové, jak jsem již zmínil.

Bezpečnostní přestávky v práci řidiče nejsou žádná zbytečnost. Nařizuje je zákon.
Kamery Liberec:
NAD VOZOVNOU
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK
JEŠTĚD
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2121
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 20:49:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To samozřejmě vím. Jenže v případě personálního dostatku dotyčného dopravce snad není takový problém střídání dvou řidičů... nebo ano?
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3511
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 21:18:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad MZ děkuji za tvůj příspěvek.Snad to pochopí i ti kteří tak úděsně horují pro SA,že tyhle boje nejsou vůbec pro zákazníka,ale jen vyčerpávají dopravce a konečný výsledek bude zhoršení dopravy v autobusech.To prostě tak je.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Veverka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 21:30:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám obavy, že většina dopravců spíš pociťuje personální nedostatek A pochopitelně by znatelně stouply náklady na takovou linku a rázem by linka výdělečná mohla být ztrátová (a následně zrušená).

Sic je to úplně off-topic, ale já spíš nechápu, proč přestávku od nového jízdního řádu obnovili na lince Plzeň - Ústí. Vloni jí konečně zrušili a teď je tam zase Že by se to nějak využívalo pro přestup, to bych teda neřekla.
Sadorka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 12-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 23:17:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To vypouštění do kanálu je humus...
Poljaq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 07:28:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Siklzdenek:
Nechci se někoho dotknout, ale už jsem viděl i povedenější úpravy v různých programech, než je tato. Ale jinak ta zelená z Marsu je fakt pěkná
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 541
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 13:24:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poljaq: Neřekl bych, že to je fotomontáž. Náplň chemických WC mívají takovou nazelenalou barvu...
Marais
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 20:29:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ja nevim,ale nesedí mě ta poklice na prostřední nápravě...
...powered by BERKHOF SCANIA ECLIPSE..
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2043
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 08:24:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle fakt není fotomontáž... Jednou jsem na vlstní oči viděl, jak řidič autobusu SA vypouštěl WC do kanálu na odstavné ploše ÚAN Florenc. Vypadalo to přesně takhle.
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 22:16:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díval jsem se na nové JŘ a nechápu co je to za spoje Zlín - Praha a Praha - Zlín a odjezdem ve 4.00. V JŘ jsou, ale když chci rezervaci tak se mi ve dnech kdy mají jet nezobrazí ... ...
Můžete se mrknout na moje stránky o dopravě :
- Richardovy stránky -
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 22:29:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Richard: poznámka 33 - nejede od 9.12.07 do 13.12.08, v tom bude asi ten problém
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 22:39:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem se díval jen na stránky SA a tam není uveden rok a tak jsem logicky uvažoval o tomto roce, až pohled do portálu JŘ mne vyvedl z omylu.
Ale v tomto případě nechápu proč je v jízdním řádu uveden spoj který nejede po celou dobu platnosti JŘ ...
Můžete se mrknout na moje stránky o dopravě :
- Richardovy stránky -
Wokodobe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 10:14:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://azpravy.atlas.cz/domov/doprava/145338-ridici-pozor-na-kolo-smrti-u-velke-bitese.aspx
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 890
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 10:26:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad wokodobe - asi nějaké patogení zóny způsobené SA. Jinou spojitost v tom teda nevidim, proč to sem dáváš?
Wokodobe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 13:55:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro zajímavost. Píše se tu i o větších blbostech.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 893
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 14:51:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad wokodobe - já se jenom ptám, jestli mě něco v tom neuniklo
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1209
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 21:04:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.ct24.cz/vysilani/?id=164003&datum=2007-12-10&porad=19794
4:10 minuta ČSAD Lbc vs. SA
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 21:07:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S novým jízdním řádem SA se opět vracejí staré vozy. Dnes jsem využil spoj z LB do PH ve 13.00. Byl přistavel Neoplan London Express, jak to u SA občas bývá. Docela by mne zajímalo pro koho ten autobus výrobce projektoval i pro tpaslíka je ten strop v 1.patře malý a ty sedačky sice pohodlné, ale hrozně z nich bolí za krkem, co se týče klimatizace je téměř nefungční.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 21:19:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to čtyřúhelník: Dneska jsem taky jel v 13:00 a Neoplana londonExpress mohu potvrdit. Mohu se tě zeptat, kde jsi seděl (možná jsme seděli poblíž). Ten Neoplan je naprosto tragickej, dopředu se leze skoro po čtyřech, bylo tam hrozný vedro a celkově byl vůz ve velice zanedbaném stavu (špinavé sedačky, interiér ... hrůza)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 902
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 21:27:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad karel007 - prostě SA, akortá je ještě starší než Ayatsy.

Jo a chci se zeptat, dávaj tam aspoň noviny? Nebo promítaj jenom reklamy?
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 21:36:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

noviny -ano
pití -ne
reklamy-ne, běžel tam nějakej film

no prostě se tam stewardka jednou projde a pak se fláká...
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 02:58:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Seděl jsem na mém oblíbeném sedadle číslo 5. Za mnou se celou cestu někdo bavil nějaký duševní psychologii či co.

Jednalo se o film "Jen ho nechte ať se bojí" akorát, že by k němu alespoň mohl být ten zvuk nebo titulky.

Pokud toto jezdí z Prahy do Londýna obdivuju ty cestující, že v něm vydrží těch 18. hodin z Ostravy 1 den.

Hlavně, že na Karlovy Vary jezdí Bealusy včera jsem jednoho viděl kolem 17:30 z Dejvický a za ním pádila Asiana. Do Liberce musí jezdit ten největší šunt, co SA má.

V některých autobusech se viděl jakési menší LCD obrazovky na horních opěradlech. Vůbec jsem nepochopil o co se jedná. Jestli je to ten Radimův převratný audiosystem. Nevíte někdo o tom něco bližšího?

S tím neoplánem jsem už dvakrát na této lince cestoval a pokaždé to bylo utrpení.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 13:43:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to čtyřúhelník: Já sem seděl na 2 (takže cca 1 metr od sebe, to je náhodička...)
Jet s tim do Londýna, to by bylo fakt hustý... ale oni už snad tam tim nejezděj, nedávno když jsem jel do Brna, tak stály oba Neoplany ve Velké Bíteši. Na Liberci jsou poměrně pravidelně, už jsem s nima jel možná 4krát. Největší sranda byla, když jsem asi před měsícem s nim jel z Liberce, tak zapoměl (?) zavřít zadní dveře a vyrazil. Zhruba u tunelu jsem mu šel řidiči říct, aby je zavřel...docela to profukovalo a byla tam zima
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 18:34:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkrátka Lbc-Pha je linka jejíž cestující dotují linky cestujícím do Brna a K.Varů i za cenu nízkého komfortu.S.A investuje do linky,naláká cestující i pomluvami ČSAD a jiných dopravců,no a když získá monopol na cestující kašle a jen ždíme a ždíme ale pořád se najdou primitivní jedinci trefení syndromem S.A jako ten hlupák v příspěvku od Repelenda co do kamery na to že ČSAD končí říká že je to zas nějakej tah od ČSAD proti lidem!Zkrátka vážení cestující z Lbc do Pha,blíží se doba kdy ČSAD s klidným svědomím řekne:Nevážily jste si nás,tak máte co jste chtěli!Budíž odstrašujícím příkladem pro ostatní klienty S.A.!
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 19:45:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin23: Jak dotují? Vždyť ČSAD Lbc samo psalo, že míň než 120 je podnákladová cena :-)

"Nevážili jste si nás" - vy byste měl být obchodník. Jestli takhle někdo, krom řidičů, v ČSAD myslí, tak potěš koště :-)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 904
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:08:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad karel007, čtyřúhelník - dneska neoplan ve 12. Fotky toho šíleného vozu i s popisem cesty přidám později.

ad dusin23 - ten muž, co řiká že je to další tah čsad jel kupodivu s čsad. Takže nějakej trouba, co neví co řiká.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3551
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:53:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Web nezlobte se ale jse manipulátor faktů.
Dusin vám napsal to, co je fakt.
jestliže jezdí na dvou trasách s podobnými vlastnostmi a cena je odlišná tak jaksi něco dotuje.A že SA dotuje z trasy LBC Praha boj např s Asianou je jasné,to pokud se oháníte obchodní zvyklostí asi víte.
Mě by jen zajímalo co říkate na to jaké posílá vozy na lince do Liberce.Podle toho se dovídám tak ty vozy jsou horší a horší.To je pánové ta konkurence,která tam není.A nebojte ani se žádná neobjeví.Musíte totiž pochopit že osobní(linková) doprava není a nebude nikdy tržní produkt.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:57:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz

Další akční nabídka Asiany.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 906
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:14:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem udělal menší fotoreportáž z jedné jízdy u SA na lince Liberec - Praha. Po včerejší zprávě od karel007, že neoplan jezdí ve 13 sem se rozhodl jet ve 12 abych se tomu vyhnul. Po příchodu na zastávku jsem se z reklamního letáku dozvěděl už dva měsíce neplatné info (cena je vyšší o 30kč a bus na obrázku taky nepřijel)

 
 

Místo toho přijel zmiňovaný Neoplan

 
 

Když jezdil Neoplan u čsad, tak řidič nakládal zavazadla do vozu většinou sám. U SA se s tím však nikdo neobtěžuje, pro menší osoby je to i problém, jelikož dveřmi to kvůli bordelu a bednám s novinami nešlo. Jediná vychatávka je ten přehozený koberec přes okraj, aby někdo nepoškrábal autobus batohem.

 
 

Interiér opravdu velmi stísněný (oproti proklamovanému komfortu) a dost zdevastovaný. Po zemi nalepené žvýkačky. Den ode dne horší, jelikož včera prej ještě šlo video, dnes už ne. Pouze chvíli šumělo rádio. Ze sedaček opravdu bolelo řádně za krkem.

Ze slibovaného komfortu jsem se nedočkal kafe ani videa ani hudby. Jediné co jsem dostal byli noviny. Takhle mě nepřesvědčej, že jsou dobrý jak tu někteří říkáte.

Ještě ke stylu jízdy - řidič by si mohl uvědomit, že s patrovým busem by měl zatáčky projíždět jinak než s Ayatsem.
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:14:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak myslíte, že se bude chovat SA na lince do Českých Budějovic? Myslíte, že má šanci "zlikvidovat" či jenom "poškrábat" konkurenci?
A nebo se konkurence nedá :-) a SA nebude tak "vyčnívat" ?
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 23:54:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek:

Jako hořká ironie pak vyznívá tento článek na Busportálu.

Autobusový dopravce Asiana se naštval na svého rivala Student Agency kvůli jeho jízdenkám za korunu. Obviňuje ho z nekalé konkurence. Letenka za korunu plus poplatky je přitom už běžná u nízkonákladových dopravců bojujících o zákazníky.

Potvrzuje se tím:
1) Litvin si absolutně nevidí do pusy...
2) ... a zase SA jenom pomlouval. Tvrdil, že ho předčí něčím, co zde ještě nikdo nemá. Přitom tu už akce za 1Kč evidentně běžela, i když za mírně odlišných podmínek. Navíc jen málokdo si plánuje přesný čas a den 25 dnů před odjezdem na nejvytíženější trase v ČR, a to jen kvůli ušetřeným 49Kč...

Jinak myslím si cenu 1Kč za jakoukoliv trasu netřeba komentovat, je to postupné podřezávání větve pod celou autobusovou dopravou i v oblastech, které s Prahou či Brnem nemají nic společného a je to jednoznačně špatně.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 07:49:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit,bohužel máš pravdu a až tito"nadšenci" zkrachují a začne se jezdit za reálné jízdné,budou v očích veřejnosti autobusoví dopravci za zloděje!
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 10:56:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak myslíte, že se bude chovat SA na lince do Českých Budějovic? Myslíte, že má šanci "zlikvidovat" či jenom "poškrábat" konkurenci?
A nebo se konkurence nedá a SA nebude tak "vyčnívat" ?


Zlikvidovat konkurenci může SA úplně v klidu během roku. Otázkou je jestli to bude chtít. Už příklad Liberce je pro ni myslím odstrašující. Podle mýho názoru bude jezdit 4* denně - bude jezdit tam a zpátky plná za slušné ceny (třeba za kilo), konkurence mírně zredukuje spoje... a pro SA to bude mnohem lepší, než zde mít monopol. Možná časem nějaké spoje přidá, ale 20krát tam a 20krát zpátky to nebude...
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 11:09:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Manipulátor faktů? Tak mi sakra vysvětlete, pokud je míň než 120 podnákladová cena, jak může SA z podnákladové ceny něco dotovat? Pomíjím co má co zajímat cestujícího, kam jdou jeho peníze. :-) Vy se ptáte v letadle ČSA, jestli jim náhodou nedotujete nějakou novou linku?

A co se týče vypravených busů na Lbc, holt se ta linka skoro vrátila do starých monopolních kolejí jako s ČSAD Lbc. Ale já vím - zákazníci, byli jste na nás oškliví, nekupovali náš salám, a tak vám už nic neprodáme. Radši ho namelem do psího žrádla :-)
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 13:29:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel007: myslím si, že u nás na jihu má 3 "silné" soupeře. ČSAD JIHOTRANS (do Prahy: ARWAYE, ARESy, Bovy, Setry( jištěn 180 kamiony) , ZÁRUBA (opět jištěn kamiony ; Ares15, Setry) a ČSAD AUTOBUSY ČESKÉ BUDĚJOVICE - ZDO, meziměstské linky, největší provozovatel AUTOBUSOVÉ dopravy v jižních Čechách...
hůře na tom bude Bosák a Kovařík, Connex určitě přežije...
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 13:43:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Martin240025: A má někdo z těchto 3 "silných" soupeřů vlastní propracovaný rezervační systém, s možností rezervace a placení přes net? Noviny zdarma, nápoje, audiosystém, internet v buse, ... a na to 99% lidí slyší (a ještě velmi dobrej marketing, kterej udělá "místo mozku žlutou kostku"...)

Prostě kdyby SA chtěla, tak tam obětuje 5 Beulasů, který se za den 10 -12 krát otočej (dohromady), jízdenka za 50Kč a konkurenci zlikviduje...Otázkou je jestli to udělá? Spíš si myslím, že ne, že tam nechá zatím dva busy a nechá konkurenci žít...aby mu to nedopadlo jako v LBC
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 573
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 16:33:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel007: no právě že ne... Akorát na Jihotrans a Connex se dá koupit jízdenka přs net (AMS)... Kovařík přes SMS - pouze rezervace.
Myslíte, že je to pro firmu velký výdaj vyrobit pořádný rezervační systém?
Gabl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.5.100
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 16:38:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu neoplanu na Liberci a ceníku:
- je tam psáno cena od 60 Kč, ne za 60 Kč. To znamená, že to třeba může být Student na kreditku.
- koberec ven z kufru není kvůli poškrábání busu,ale aby se cestující popř. zavazadla neumazali
- no a to že na liberecké lince už jezdí delší dobu neoplan - není se čemu divit, když během 14 dnů tam zrušili 3 žluté?! Ono každý dopravce hned nemá 10 nových autobusů v záloze. Autobusy musí na sebe vydělávat a kdyby je měl připravený na dvoře na "kdyby náhodou" tak by toho asi moc nevydělaly.
Navíc: pokud jsi přečtete přepravní řád:Dopravce si vyhrazuje právo použít ve výjimečných případech náhradní autobus, u kterého nelze zaručit inzerované nadstandardní služby. Náhradní autobusy budou používány především v případě posilových spojů.
- je pravda,že ty patra jsou tam už dlouho,ale všechno nejde hned.
Samozřejmě beru i to, že SA se snaží být pořád 100% a neumí to splnit a přiznat chyby,ale nikdo přeci není dokonalý.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 908
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 16:48:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad gabl - nevim jestli je to na té fotce s ceníkem vidět, ale je tam celý starý ceník.

Proč se neobjevují neoplany i na brně, nebo varech? Možná by i stačilo kdyby se slečna omluvila, nebo aspoň kvákla.

S kobercem jsem si dělal srandu, je to jak řikáš a hlavně tam většina ani nedosáhne.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8057
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 16:49:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Tak na Brně se Neoplan objevuje, potkávám jej tady poměrně často.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 909
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 16:52:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad bobyk - tam snad ale jenom jako posila, nebo to tam drandí i několik dní v pravidelném turnusu?
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 18:57:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co teda ten hotel se 4ma hvězdičkama za cenu 3 hvězdičkovýho,žlutý vlakový expresy atd.....?Už se něco alespoň rýsuje???Asi spíš zase jen kecá,co?
Gabl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.5.81
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 19:01:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ceník je sice starý,ale cena od 60 Kč pořád platí. To i v Plzni jsou na lavičkách jsou jízdní řády i 2 roky starý,ale ty spoje co tam jsou napsaný jezdí a jezdí i něco navíc.
Každopádně uznávam, že patro je velice nepohodlný bus jak pro cestující tak pro stewardku,která má víc jak 1,40m.
Měl jsem tu šanci jet s patrem na Plzni a slečna měla docela problém nahoře chodit. A tam se omluvila, rozdala noviny, několikrát za cestu prošla.
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 574
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 21:09:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tyhle Neoplany jezdili do Londýna? A nebo jim přidali sedačky, když je přeřadili na vnitro... a co jejich Mercedesy? Ty taky jezdili mezinárodní linky...
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.151.92.134
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 21:09:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin23: Co tady z toho máš??? To už zní jako závist,jako ten řidič autobusu za 60kč/hod hrubého co má pocit,že díky SA se má špatně
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 21:21:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad ceník SA: Ano cena 60 Kč platí, ale pouze pro studenty s kreditovou jízdenkou. Mělo by tam být spíše těch 90 Kč jelikož se jedná o obyčejné jízdné.

Ale ani těch od 60 Kč je nepravdivá cena, jelikož nejnižší cena je 0 Kč (volné jízdné ze zákona). Tak, že by tam teoreticky mohlo být. S námi do Prahy/Liberce od 0 Kč.

Pokud není 0 kč přesvědčivé nabízejí se i jiné variatny od 40 Kč, od 30 Kč nebo od 20 Kč.
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 21:41:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není na vlak tak-odkaz sice olítano ale nekupte to.
AP-76-88 BEST OF RTO
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.151.92.134
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 22:26:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě popíšu zkušenosti s cestou do Brna a zpátky. Cesta tam byla s Asianou tím tajemným Neoplanem tourliner. Velmi prostorné vozidlo,ulička široká až moc a zase úzké sedačky,ale při větším počtu spolucestujících by nebyl zase problém vysunutí do uličky... Busem cestovalo pouze kolem 15 cestujících. Souběžný spoj SA (Beulas) vyprodaný. Ulička je ze spodků nasvícená do modra,invididuální osvětlení nad sedačkama jsou svítící LEDky. Jen ty sedačky jsou poněkud tvrdší,chce si to určitě vzít něco pod hlavu. Po Praze cesta v dlouhých kolonách a příjezd přesně na čas,po cestě déšť a spousty kamiónů,no průměrná rychlost musela být asi vysoká... Po příjezdu mě upoutala Bova ZDS-Psota na lince do Znojma,pak že se nedá i v regionální dopravě jezdit luxusníma vozidlama!
Cesta zpátky měla být v 1:05 do Prahy,bus SAD Lučenec se nezjevil (příchod na nádraží 5 minut před odjezdem) a tím pádem vidina hodinového čekání na další spoj. Další Bus dorazil v 1:40 a po 5 minutách vyrazil. Společnost DODO TOUR,jelo cca 10 cestujících,bus starší Volvo s málo místem na nohy. Odjezd byl o 15 minut dřív a díky vynechání pauzy příjez do Prahy místo 4:40 už ve 4. Takže ještě čekání v zimě a cesta nočníma tramvajema do Dejvic.

Škoda že na většině spojů Asiany jezdí jen řádně ojeté Setry a Skyliner už jsem vůbec neviděl na linkách...
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 22:36:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Erťák - já bych koupil to kožené křesílko z předních řad kdysi prezentovaných jako 1. třída, v tom se cestovalo skvěle.

Dušín23 - hotely prý nebudou, z plánu sešlo kvůli vlaku. V každém podnikání se mění plány, to bych SA za zlé neměl, že to kdysi prezentovali a později je to jinak. Lepší než nevymýšlet nic a myslet si, že svůj jediný úzce zaměřený byznys mám na doživotí a konkurence "nemá právo" mi ho brát. Doprava je dneska podnikání jako každé jiné, má i svá specifika jako každý jiný obor.

Nabídka Asiany - jízdenky od 1 Kč, to má být jako to co tu ještě nebylo? Směšné. Ale jestli chce někdo vozit plný autobus lidí za 60 Kč celkové tržby a vykládat, že je s akcí spokojen, tak prosím

Jinak ČD mají v rádiu reklamu na nové vlaky na trase Brno - Praha "již od 35 Kč", ovšem pochybuju, že tím přetáhnou autobusovým dopravcům (spíše jednomu dopravci...) cestující. Pobavila mě reklamní tvrzení, že můžete za jízdy např. pracovat, to jako v autobuse nemůžu? Inu, ČD, hlavně že s novým jízdním řádem mají zpoždění jako pra*e a to nejezdí po D1
www.minimodel.cz - nástupce www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace