K-report
 

Archiv do 12.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v Libereckém kraji » Archiv do 12.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 19:04:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sergeilbc:Se stařičkýma Mercedesama tam jezdí ZDAR ze Žďáru,jinak nevím a to tam jezdím fakt pravidelně,zkusím se holt v pátek rozhlídnout pozorněji,teda jestli už nebude pozdě!
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 19:10:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Dusin,ten co jsem si Tě s ním včera spletl,ten by se asi ujal,ten se ujme všeho,ten to moc neřeší.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 19:23:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:666 tak to máš pravdu,Jasánek(přezdívka!) by ojel i dámské kolo kdyby mu ho někdo podržel!!!!

ad:Eva:Nemohla jste to napsat dříve,třeba dopoledne?To šlo ještě zařídit,ale zítra mám bohužel volno,jezdím až v pátek a navíc jen večír z Prahy do JBC!!I když zase když pojedete s Pechem budete mít celej bus sama pro sebea to je celkem výhoda,jen neuznává žádné slevy!
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 12-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 19:33:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to je skoda:-) Si to zaridte, obetuju nervovy sok a pojedu s CSAD Jablonec:-) A pojede aspon nekdo z "mistnich"?:-)
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 19:42:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel,řidič z ČSAD Jbc jsem tu jedinej......
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:07:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paní Evo už fakt stačí,díky za to že pojedete s náma,ale tyhle dohady nikam nevedou,je mi to líto že na nás máte takovej názor,naštěstí je zatím osamocenej ale třeba časem se i váš názor na nás zlepší,takže mnoho šťastných km na trase Jbc-Pha a zpět!
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 905
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:13:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad dusin23 - jak to vypadá s vaší konkurencí? jezdí s nima někdo?

ad eva - mam pro vás a pro vaše druhé já lídu skvělou zprávu, že u SA začal z liberce zase jezdit skvělí šrotojidní neoplan
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2136
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:21:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin: Právěže ty Mercedesy má i Severočeská dopravní (jestli dokonce od ZDARu, to nevím, poslední dobou se v bus dopravě v ÚK trochu ztrácím...).
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:27:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

adLiberečák:Za Neděli a pondělí zaplatil cca 45000,- na nákladech za 13 toček a obsazenost měl v průměru 3 lidi na točku,přál bych ti vidět jak z toho veterána vylezla ta stevardka a vykřikovala:My taky jedem do Prahy!!Dáme vám kafe zdarma!!A..nic!Ono za Berkhofem ten veterán od Mercedesa vypadá fakt směšně!!!Navíc nedává slevy,nemá karty ani místenky.
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 12-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:59:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Dusin23 - nejel jste nahodou tim cervenym busem v patek ve 14h z jbc do phy?
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 12-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:02:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Liberecak - mam s SA posledni dobou spatne zkusenosti: obvykle vyjizdi bus, ktery ma v sest vyjet z LIB, teprve v pet z Prahy. Samozrejme, ze se tudiz odjizdi treba ve ctvrt na sedm vecer, patek, smer Praha...minule jsme meli nehodu, sofer smetl tri auta, protoze se zenou jak blazni. A jeste obcas v tom kvaltu treba ctvrt hodiny telefonuji za jizdy, moc mne to taky neuklidnuje.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:13:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Eva:ne to opravdu nejel,v pátek mimo turistickou sezónu jezdím většinou Ústí(když nemám zájezd) a večír jen z Pha do Jbc i když občas jsem s ním jel i s tím modrým,ale jen je střídám.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3687
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:15:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Dusin23: Nerad sice ruším vaši debatu, ale rád bych se zeptal na zkušenosti s Berkhofy. Máte je na DAFU, že? Za odpověď díky.
ICQ 202376673
Eva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 12-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:19:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak ja jela. Osobne jsem problem nemela, ale mela ho nejaka pani, ktera si chtela vzit trochu vetsi nakupni tasku do busu. Ridic ji sjel, ze to ma mit v zavazadlovem prostoru, ona mu nesmele vysvetlila, ze tam ma osobni veci, ktere by mela radsi u sebe..no vim ja, jestli tam treba zrovna nema urnu s popelem nejakeho sveho pribuzneho?? Ridic se na ni osopil, ze osobni veci maji v kufru vsichni...no tak nevim, nepusobilo to na mne moc profesionalne...ale treba jste jineho nazoru, ktery byte mi mohli v klidu sdelit.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:25:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DUSIN- tak Blaženka Ti určitě něco říká,to už je lepší trefa ne?
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:30:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

adMagig:Toho vínovího jsem si přivezl z holandska jako funglovku z fabriky,3 roky jsem s ním jezdil a to většinou sever:Švédsko,Norsko,Finsko ale i klasiku poznávačky Paříže atd.. a pendly,znáš to,jsou to oba Dafy 430 kobyl,15 litrů obsah,váha 11 tun(7 můžeš naložit!),je to lehoučký a kupodivu i na sněhu a ledu to perfektně sedí a díky motoru a váze to kopec nezná,spotřeba v létě 23 až 25 litrů na 100km.Ale,dílenské zpracování je bída,tvrdé plasty,vržou,palubka starej Daf,sedačky nejdou vysunout do uličky,jsou tvrdé,malá lednice navíc pod předním oknem takže si musíš na léto pořídit ještě jednu do kufru aby jsi vychladil pití.Ale jinak spolehlivé vozy bez větších závad.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:34:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:666 tobě to prostě nedá!Ale Blaženka je krásná,že?Jsi zaměstnanec nebo klient?
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3688
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:36:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Dusin23: Díky.
ICQ 202376673
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3553
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:40:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen aby nevznila nějaká dezinformace a také pro ty kteří pomaleji chápou paní Evo
Blaženka je toto skromné vozidlo.
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:40:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To víš,že nedá,ale po posledním příspěvku si se už odhalil uplně.Bývalý zaměstnanec.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:44:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Eva"Záleží samozřejmě na formě jak to cestujícím zdělí,ale je fakt že na větší tašky tam místo není a většinou ty větší tašky lidi klidně pokládají na zem a pak ji položí na sedadlo aniž by bral ohled na to že si na něj někdo potom může sednout a umazat se,jako žena určitě velmi dobře víte jak špatně se čalounění čistí.Ale nevím konkrétně o co šlo takže se snažím být nestraný,ale jak říkám:Všecko se dá zdělit slušně a záleží na dohodě,samozřejmě pokud tam má popel někoho blízkého,nebo něco drahého či křehkého tak musím být tolerantní.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:46:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares 1-teď jsem Tě dost podcenil,myslel jsem,že tuto drobnost si nikdo z přítomných,víceméně nemístních hned v paměti nevybaví.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:48:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ares:Umytou ji vyfocenou nemáš???Pak je teprve krásná!!!!!!!!
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1469
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:49:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

666:a nezapomínejme na Bobinu

Eva:Bobina=Axer
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3554
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 666 to jsi mě podcenil to nedělej,mám zatím dobrou paměť.I v půlnoci ti řeknu jakej je rozdíl mezi Blaženkou a Bobinou a která z nich je lepší.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:55:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ares:Tak to mě zajímá!!!!
Neznalek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:01:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin and Magiq: K vaší děbatě k Berghofum můžu podotknout autobus skoro bez závad. Nebudu řikat osobně kdo jsem ale muj příbuzný si pro něj jel v roce 95 do Holandska jako pro funglovku. Za celou dobu byl v servise jen na výjměnu olejů a kontrolu vozu v Praze zhruba 2 krát do roka. Jinak žádné velké poruchy neměl a spokojenost s nim měl opravdu velikou. Na velkou opravu se dostal někde v roce 2002 kde mu nastříkali podvozek, dali ochrané nátěry a podobně. S tou ledničkou je to pravda. Jen co se přivezl byla namontována lednička do kufru a od té doby je tam do dnes. V roce 2007 se prodal a oproti Manum to byla třída. Berghof se vrátil z Norska a mohl ject klidně hnedka do Španělska zatož Man? Ten přijede a jede hnedka do servisu a pak až teprve může někam ject. Je pravda, že poslední dobou trvalo delší dobu než se ohřálo topení na konfortní teplotu pro cestující ale přeci jen to už byl 12 let starý stroj :-) a nechť ještě pár let pojezdí :-)
Volvo Berghof (1995 - 2007) ve středisku Turnov
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3690
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:04:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Neznalek: I tobě díky.
ICQ 202376673
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3555
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:06:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Dusin tak to bohužel nemám.No já nevím kdo s ní nešel do sprchy
A jeden dotázek prosím tě jak se vám stává na tom hřišti na plážový volejbal?
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:07:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad:Neznalek:Já jezdil i na těch prvních Berkhofech včetně patra a ty byly na Manech a jedinej problém byl že se v delších kopcích trošku hřáli,jinak super!S tím vaším na Volvu jsme se potkávali na pendlech ve Španělsku a dělali na sebe housličky a taky na pívu u dědka v Calele!
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:11:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad:Ares:To ale není Blaženka,ale jinak na tom hřišti je to děs,když tam jdu pro auto modlím se aby mně nikdo neviděl jak se tam potácím s nohama v igelitkách!
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3558
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:12:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Dusin opravdu to chceš vědět?No Blaženka je zkušenější,pěkně přede,prostě taková pěkně uzrálá.A Bobina ta je mladá a ještě dračice,ale už se zklidňuje,ale jen pomalu.Obě se rády koupou a pěkně se přitom lesknou,když jim voda stéká po bocích.Obě se nechají rády pohladit od páníčka.
A dost nebo z toho nebude doprava v LBC kraji,ale něco jiného.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3559
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:13:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já vím že to není Blaženka na pláži.Já tím chtěl přiblížit neznalým to hřiště!
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1470
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:16:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin23:mohu se zeptat kam byly ty 3x staré Berkhofy odprodány ? ty klasický sem oba potom potkal někdy nedávno tak max.rok z5 ale to patro to sem nikdy neviděl

a co aosy ? jakou má ta co ještě u čsad je životnost v Jablonci ? díky předpokládám že už prakticky nejezdí
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:19:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad"Ares:Jsi skvělej diplomat!Každopádně u Blaženky jsi si našplhal!
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3560
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:23:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Dusin já vím Blaženka je prostě kus
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:27:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad:Fedos oba se prodali do Ostravy,pak stáli dlouho u D1 před Brnem v bazaru,teď Berkhof JN-91-01 jezdí v Mostě,jméno toho soukromníka neznám,91-02 bohužel nevím,patrák nakonec skončil u Sportbusu v Ústí.(Ještě vloni jsem je s ním potkával v Itálii).
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:31:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fedos Oasa černá jezdí v Havířově a ta stříbrná je stále u nás a vozíme s ní malý hokejisty,taky podle toho vypadá!
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1213
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:41:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A autobusové blázny z Liberecka na sjezd do Lešan
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1472
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:46:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin23:aha díky
1)
 
 
 
 
 
2)od toho mám někde lepší foto ale nevím kde
 
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1473
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:48:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo to s oasama jsem věděl díky tomu autobusovému bláznovi jen sem nevěděl do kdy bude u čsad ta šedá ještě a PS taky sem zaslech co si že ta šedá má děravou podlahu.. to prohnilo nebo to někdo prošlápl ? neni fotka ?

(Příspěvek byl editován uživatelem fedos.)
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 07:36:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fedos:-O té podlaze nic nevím a foto bohužel nemám,ale jestli s ní pojedu tak ti ji vyfotím.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1215
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 09:51:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oasa ještě v plné kráse v roce 2000 kdy jsem sní (jako cestující ) byl na dovče od CK Karavan v Chorvatsku. Fotky spíše ilustrační:
 
 
 
a poslední co tu z Jbc Berkhofů chybí je patro:
 
 
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 10:51:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos i Repelend,díky!
Lee
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 11:22:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně si říkám, na to jak na tom celý ČSAD JBC je finančně, měli a mají celkem ucházející vozový park. Občas se divím, že ještě nekrachli.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:18:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Lee:Je to jedna z mála z dopravních firem která nemá ani kačku dluhů a chystá se v blízké době rozšířit flotilu luxusních busů o další kousek jen se rozhadujou jaká značka to vyhraje.(Já bych typl opět Berkhof).
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 793
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:27:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jedna společná fotka
 
ICQ:276-583-029
Všechny fotky vozů TAD prosím ke mně na email.
Gtlukáš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:34:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co je na tom pravda , že čsad jbc koupí arriva?
Gtlukáš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:39:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin 23: potkáváš někdy tohodle krasavce?
 
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to jedna z mála z dopravních firem která nemá ani kačku dluhů a chystá se v blízké době rozšířit flotilu luxusních busů o další kousek jen se rozhadujou jaká značka to vyhraje.

To je zajímavý, že ještě v roce 2005 mělo ČSAD JBC cizí zdroje financování v souhrné výši 102 mil Kč To ste tam někde pod autobusákem našli zlatou žílu nebo co ?
Gtlukáš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:49:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já čsad jbc moc přeju, ale je mě divný proč prodali garaže?jinak s platama řidičů jsou na tom velice dobře, jak jsem zaslechl od kolegů. jinak přidám něco od nás.
 
Lee
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:52:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin23: Já bych jim to moc přál. Ale třeba kamionová doprava se jim rozpadla pod rukama. Dílna MHD se rozpadla sama, možná vlivem pojistného podvodu a teď se dává zase do kupy. Dílny v Želivského proinvestovány a zbourány. Nádraží v JBC je kapitola sama o sobě a kamarádi se večer báli vystoupit. A dluhy? No co jsem slyšel tak zrovna nic příjemného.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 910
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 16:56:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad dusin23 - tak o´dluzích jsem zase slyšel něco jinýho. Ale asi jste to zaplatili z prodeje pozemků.
Gtlukáš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 16:59:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě jsem přidám nějaká fota z podzima můžete hádat , kde jsem všude byl, daleko to nebylo
 
 
 
 
 
 
 
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 17:33:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad NEZNALEK- na tom s těmi MANY fakt asi něco bude,když vezmu ty liberecké,jak s velkou slávou letos parkrát vyjely do světa a většinou pokaždé problém,buď sotva dojely nebo servis přímo ve světě,firma krvácela a ostuda.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3563
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 17:35:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad GT že by návrat .......
http://www.spvd.cz/?p=cz/ceskalipa/aktuality.html&m=cz/ceskalipa/menu_ceskalipa.html
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 17:42:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím proč se divíte,že je Jablonec bez dluhů a ještě si může koupit luxusní vůz,když prodal tak velký a lukrativní areál.
Lux je hezkej,ale na druhou stranu za ty prachy by měli víc obyč vozů,místo 20ti letých hrobek, které firmě vydělávaj,ale třeba dojde i na ty,uvidíme.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 18:09:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobusák nepatří ČSAD ale městu,přehled o hospodaření bude určitě ve výroční zprávě,no a 666 by měl vědět že když jezdíš v závazku musíš udržovat mladý vozový park jinak nemáš šanci na licenci,nákup 20 letých hrobek by byla blbost!Posledním šéfem kamionky byl pan dispečer a iniciátor linky Jbc-Pha firmy Eurobus pan Jiří O.To jestli jsme na prodej vím z doslechu takže je to jedna paní povídala,ale Arriva prý chce i ČSAD Lbc no a ty Rýnovický garáže sežrali mnohonásobně víc než vydělali,no a když dostali výhodnou nabídku(ale kolik opravdu NEVÍM!!!)pak jen hlupák váhá..........

ad:Gtlukáš:Toho krasavce určitě potkávám,je tvůj???Ale upřímně,toho modrýho Crosveye než šel k vám jsem měl 3 dny na zkoušku a jezdil jsem s tím Jbc-Most a už po první točce jsem se nemohl dočkat návratu na svou starou dobrou Blaženku,Arvey je kapku lepší,ale myslím že plnohodnotná náhrada za řadu Karosa 900 to určitě není!!
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 18:13:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 666,promiň,blbě jsem to pochopil takže co se tě týká v předchozím příspěvku beru zpět a omlouvám se!!
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 18:18:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DUSIN 23,přečti si to pozorněji,píšu právě místo 20 letých hrobek.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace