K-report
 

Archiv do 05.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Brně » Archiv do 05.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2526
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 22:22:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...no a proto přišel pan Kotas a navrhl eRTéšestku, dvaadvacítku a eRkovou T3. RT6 nejezdí, 22Tr se prakticky nerozšířila, 21Tr je ještě dneska považována nevím proč za šmejd a o problémy z T3R je teď podezřelé ticho po pěšině (novináři mají nyní na starosti tři cm napadeného sněhu a vyvolávání kalamit). Co zo toho plyne - design je na nic, následuj instinkt = choď pěšky
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1208
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 22:26:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jediný, co zůstává naštěstí furt na správných místech kulatý, jsou holky.

Jo, s tím nelze jinak než souhlasit.

Co zo toho plyne - design je na nic, následuj instinkt = choď pěšky

Po zřejmě celonoční chumelenici zejtra ráno jiný způsob dopravy než pěšky ani nebude...

(Příspěvek byl editován uživatelem janatak.)
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Brnenskadopravka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 16:48:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ptejte se on-line!

Ptejte se zástupce brněnského dopravního podniku na otázky o brněnské dopravě, plánovaných změnách, co vás zajímá.

http://brnensky.denik.cz/online_rozhovory/online_kalivoda.html
Fotografie: http://fotogalerie.dopravka.com/
Videozáběry: http://www.youtube.com/brnenskadopravka
Děkujeme Vám, že dodžujete ZÁKAZ KOUŘENÍ!
Kódl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 7-2007
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 16:28:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garantované nízkopodlažní pořadí na linkách 44, 60 (v prac.dny) a 84 proběhne až se změnou jízních řádů k 9.12.2007?
Šotouš_kuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 20:20:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kódl: Přesně tak (44 a 84 denně, 45 o víkendech a 60 v prac. dny).
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3729
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 06:45:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7419 po reko:
 
STAHUJ: Régiomap JM-kraje - aktualizace 25.10.2007 (xls)

Brnenskadopravka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 09:28:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DPMB chce plynofikací třetiny autobusů ušetřit 250 milionů korun

ČTK - Dopravní podnik města Brna plánuje do čtyř let nakoupit až 115 autobusů na stlačený zemní plyn. Ekologicky by tak jezdila třetina všech autobusů MHD v Brně. Za 12 let své garantované životnosti by mohly na provozu ušetřit asi čtvrt miliardy korun, řekl dnes novinářům provozní ředitel dopravního podniku Jiří Valníček. Firma tento týden vyhlásila výběrové řízení na dodavatele autobusů.

V Brně už plynové autobusy před několika lety jezdily, projekt ale skončil kvůli špatné dostupnosti plnicích stanic a slabému výkonu autobusů, které nedokázaly vyjet do kopců v okrajových brněnských sídlištích. Současný plán počítá s plynofikací celé vozovny v Medlánkách, další plnící stanice by měla vzniknout ve Slatině. Autobusy na plyn jezdily ve městě také loni, kdy dopravní podnik testoval, zda v Brně plyn proti naftě osvědčí. Testu dopravního podniku se zúčastnily nízkopodlažní městské autobusy od firem Ekobus, Tedom, Solaris, Karos a Mercedes. Výsledky testu ukázaly, že plynový pohon je oproti naftovému levnější asi o čtyři koruny na kilometr. Jeden autobus na plyn stojí zhruba šest milionů korun. Právě vysoká pořizovací cena a nedostatek čerpacích stanic zatím většinu dopravců od nákupu busů odrazuje. Plynárenské společnosti chtějí nejpozději do roka postavit plnicí stanici v každém kraji. Na autobusy s plynovým pohonem navíc budou provozovatelům přispívat částkou 200.000 korun, ročně za podporu utratí až deset milionů korun. Stát dává na jeden vůz s plynovým pohonem 700.000 korun. Autobusů na zemní plyn jezdí v městských hromadných dopravách či na linkových trasách v Česku 165. Do ekologických autobusů investuje například Dopravní podnik Ústeckého kraje, který jich má zhruba šest desítek. Autobusy na zemní plyn jezdí také v Prostějově, Havířově či Frýdku-Místku.
Fotografie: http://fotogalerie.dopravka.com/
Videozáběry: http://www.youtube.com/brnenskadopravka
Děkujeme Vám, že dodžujete ZÁKAZ KOUŘENÍ!
David_jaša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 15:00:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a slabému výkonu autobusů, které nedokázaly vyjet do kopců v okrajových brněnských sídlištích

Mohl by se k tomu vyjádřit někdo z řidičů? Když to tady jezdilo, tak jsem se svezl pouze Tedomem na a-52 (tehdy odkloněné přes Lískovec) a pražskou radiálu to vystoupalo srovnatelně s naftovým sólem. Jako skutečné měřítko stoupavosti bych ale spíš viděl výkon na špičkových spojích a-50 na Chironově nebo a-51 na Tvrdého. Jezdily tam plyňáky a pokud ano, jak si vedly?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7916
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 15:03:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DJ: Míněny byly staré B732 ev.č. 7385 a 7386. Nepředpokládám, že by současné plyňáky měly nějaký problém, výkony jsou dostačující.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4626
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 17:09:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do ekologických autobusů investuje například Dopravní podnik Ústeckého kraje, který jich má zhruba šest desítek.

DPUK kupuje nějaké autobusy? Já jsem myslel, že probíhá spíše výprodej...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754, bart5(zavináč)centrum.cz
David_jaša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 19:21:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to jo, plně obsazené B732 mají leckdy problém i na naftu - než přeřadí na 2. kvalt, tak se v prudším kopci málem zastaví a vytočení 3 z nízkých otáček vůbec nehrozí. :-)
Anitrak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 20:10:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mam prosbicku: pokud tu prispiva naky ridic novych citelisu nebo pokud nakeho znate napiste mi co maji ve ct a v patek chci nekde opet fotit diky
Šotouš_kuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 20:39:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anitrak: Na foru www.svetmhd.net je řidič libor007.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1749
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 21:15:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi budu zase za prudiče, ale jsem opravdu jediný, kdo si myslí že nasazení vzácných kloubových Citelisů na a-60 trochu zbytečné? Je jasné, že jsou tam kvůli nemocnici, ale ta je dobře obsloužena NP kurzy na a-61, stejně jako na dalších linkách (25, 29, 50 a 82), takže si troufnu tvrdit, že bohunická nemocnice je v současné době dobře obsloužena NP spoji ze všech směrů. To se třeba o Tuřenech nebo Mariánském údolí říct nedá. Proto si myslím, že a-60 by měla počkat až bude NP kloubáků víc.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7920
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 21:28:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si naopak myslím, že a-60, která je de facto jediným (spolu s a-61) spojením nemocnice s nádražím(i), odkud tam směřuje minimálně polovina návštěvníků/pacošů, by měla být NP z mnohem větší části. Ten jeden spoj za hodinu a něco na a-61 to nevytrhne.

Co se týče ostatních částí, je pravda, že by si tam lidé NP spoje zasloužili, ale kde vzít a nekrást?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1751
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 22:19:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě z té a-60. Opravdu si myslím, že v době kdy je NP kloubů jen 5, by se s nimi mělo lépe hospodařit. Na a-61 garantované spoje jsou a prozatím by to mohlo stačit. Navíc, lidé od nádraží raději pojedou d-8 a t-25/29/a-50 než se belhat na Úzkou na autobus.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7921
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 22:25:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podívej se někdy na skladbu cestujících v a-60. Opravdu jde z velké části o starší a těžko pohyblivé lidi. A nápad jet s d-8 je opravdu skvělý, ty schody na Osové jsou pro ně jak dělané... Rozhodně jich řada jede na Soukenickou/Křídlovickou a přejdou na a-60/61.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 14:41:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neměl by někdo nějaké podrobnosti k nehodě busu 40 v Sokolnicích minulý čtvrtek, ani nevím, jestli ji jezdí DPmB,ale předpokládám to.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1752
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 15:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: To je sice hezké, ale opravdu si myslíš, že v době kdy má DPMB jen 5 těchto vozů, je rozumné vyplýtvat je na garant tam, kde už je dostatečné pokrytí NP vozy? Nezapomeň, že aby mohly být garantované, bude muset minimálně jeden z těch vozů stát ve vozovně, čili nám zbývají čtyři vozy. A já si opravdu myslím, že na a-40 by ho lidé ocenili daleko víc, protože tam v těch místech NP není. Trvám na tom, že a-60 v současné době může počkat, až bude NP kloubů víc.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Šotouš_kuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 15:36:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Goldfinger:
DPmB tam jezdí. Při vystupování z autobusu cestující utrpěl smrtelná zranění.
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 15:38:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podrobnostmi jsem myslel takové informace, které nebyly v novinách od tiskového mluvky švestek z Brna - venkova. A neptám se na to jenom z dlouhé chvíle.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7946
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 15:59:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když myslíš, že do nemocnice se lidé mohou dopravovat vysokopodlažními autobusy a jednou za 75 minut NP vozem, tak ti to brát nebudu. Já si spíš myslím, že plýtváním je nasazení těchto vozů na a-44/84, protože 90% trasy je pokryto i jinými linkami, na kterých NP vozy jezdí. Dělal jsem půl roku v pražské Nemocnici Na Homolce, spoje tam jezdily po 3-6 minutách, z toho dvě třetiny byly NP. A i když to byly vraky k pohledání, plnily svůj účel. Nasazení NP vozů na de facto příměstskou linku mi v době, kdy je vozů, že bys je na jedné zdravé ruce spočítal, zbytečným luxusem.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 16:05:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozhodně si nemyslím, že by nasazení NP citelisů na 44/84 bylo plýtváním. Žádná jiná linka s NP kursem (kromě noční 93) nejezdí kolem Kociánky, kde lze očekávat nejvíc vozíčkářů, pominu-li ostatní důvody.
alonso
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.201.167
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 18:31:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí tam linka 81...
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1753
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 19:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Asi hlavní věc, kde jsme ve sporu je v tom, že já si na rozdíl od tebe nemyslím, že by většina lidí jezdila do bohunické nemocnice a-60 a 61. Dokonce si naopak myslím, že takových bude menšina.
Tu a-44/84 ani nemusím komentovat, protože tím ses znemožnil sám Viz Golfinger a Kociánka. 81 a pár garantů ve špičce na a-72 ji nespasí. Navíc jsou i další špatně NP vykryté úseky, jako například Mendlák - Stará osada nebo Stará osada - Lesná (zde pravda díky 25 a 26 jen částečně).
A opravdu nechápu, proč by příměstská linka neměla mít NP. Zvlášť ve chvíli, kdy ČD toto nemohou/nechtějí (nehodící se škrtněte) řešit. A pokud se nemýlím, je v Sokolnicích kousek od nádraží domov důchodců a dům s pečovatelskou péčí.
Mimochodem, mám tu snad začít operovat linkou Prostějov - Přerov?
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 926
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 07:31:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové buďte bez obav, ve špičce se do 44 u Kociánky nevleze ani špendlík, takže je buřt, jestli ten bus schody má nebo nee...
Pro vedení DPMB je to možná šokézní zjištění, ale Královopolská přibírá lidi, nastěhoval se Austrian Power, rybízí autoučiliště, docela kumulace.
Minulla on jano!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7949
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 09:51:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Já vím, ty sis onehdy taky nemyslel, že je nutné posilovat sedmičkou úsek Česká-Mendlovo náměstí apod.

Mimochodem, já jsem nikde nepsal, že většina lidí jezdí do nemocnice těmito linkami. Jistěže lidé z Brna nepojedou na Zvonařku, aby se projeli s a-60/61, ale tímto způsobem se tam dopravuje většina mimobrněnských.
Mně jde hlavně o to, že pokud máme denně potřebu cca 50 kloubových vozů (střílím od boku, nepočítal jsem to), a máme jich zde 5 nízkopodlažních, tak to je pak vcelku jedno, kde to jezdí, protože pak jede NP vůz jednou za půldruhé hodiny.
S tou příměstskou linkou jsi mě asi taky nepochopil, když argumentuješ linkou 920030. Já jsem psal, že v době, kdy je těch vozů málo, je to podle mě "zbytečný" luxus. Až jich zde bude dvacet, třicet (pánbůh nás ochraňuj), ať to jezdí třeba na a-79, to je mi fuk, ale pokud jich zde je pět, pak bych je spíše směřoval na jednu linku, a to na a-60. Linka 920030 je něco úplně jiného, protože ty SORky byly zakoupeny přímo kvůli ní. Vozy tedy nikde nechybí, Connex, jak známo, MHD v OL neprovozuje.

Tomaseq: To je taky pravda, tam se odpoledne nacpat bývá docela problém.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
jzb
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.127.196
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 13:59:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krátce z jiného kryglu: Fotoreportér přibližuje alespoň jedním snímkem atmosféru na dnešní Rallye Monte Karosa, jež odstartovala dopoledne v židenických hvozdech
 
Jirikk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 11-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 16:22:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jzb: Zlatá 2327... Na 45 se mimo jiné, také dnes objevil i vůz ev.č. 2330 (04506).
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2280
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 17:29:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 45 se taky objevil vůz 2601.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Anitrak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 11-2007
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 17:45:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár fotek z dnešního provozu citelisů 18M
 
 
 
 
 
jzb
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.127.196
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 18:38:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 45 dnes, mimo jiné, cestoval novým Citelisem i pan Juránek a tvářil se náležitě otráveně. Já je taky nemám rád:-)
Jirik: Ano ano, ke vší smůle ani tento mi neunikl:
 
V_s
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 00:40:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A taky byl Citelis na a-40! Tam jsou podle mě NP busy nejvíc potřeba, kromě a-78 nejezdí do Tuřan a do Brněnských Ivanovic žádnej.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 753
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 01:01:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při pohledu na vůz č.2330 se zeptám, proč nebyl tento druh nátěru aplikován na další vozidla, která procházela GO? to byla ta aplikace náročná, nebo se to finančně nevyplatilo a upustilo se od ní?
stránky o olomoucké dopravě zde:http://www.olomouckadoprava.estranky.cz/
stránky o provozu ČSAD a DP Mariánské Lázně
zde:http://www.mhdfoto.estranky.cz/
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3740
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 05:10:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proč nebyl tento druh nátěru aplikován na další vozidla, která procházela GO? to byla ta aplikace náročná, nebo se to finančně nevyplatilo a upustilo se od ní?

Spíš to nevypadá pěkně
STAHUJ: Régiomap JM-kraje - aktualizace 25.10.2007 (xls)

Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2546
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 16:53:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260 - věc názoru. 2330 je naopak podle mě jediný dobře vypadající sedmikilo.
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 400
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 17:01:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vím, že některým se nelíbí ta kombinace šedá-černá-červená-bílá, ale ta 2330 se mi taky líbí víc, než jiné Karosy, které jsou jen červeno-bílé. Škoda, že zůstalo jen u jednoho autobusu...
Jirikk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 11-2007


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 17:20:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jo 2330 vypadá dobře. Je to podobné, jako kombinace na vozech 14TrR,M.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1239
Registrován: 9-2004


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 17:22:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už se o tom bavíte, ta reklamní 2336 rozhodně taky nevypadá špatně.
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2549
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 17:52:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, ale to by na ni po posledním střední prohlídce nesměl zůstat oškubanej a nekompletní zbytek té původní reklamy. Nevím proč to radši když už, tak není celý bílý jako 3275.
Vývojově poslední český trolejbus je 22TrAC. Vše následující už je pouze krok zpět směrem k zadrátovaným autobusovým kastlím, které skýtají neuvěřitelně nesmyslné konstrukční kompromisy.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1293
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 17:32:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes byl po opravě zařazen do provozu autobus 2603 na kurz 04406, opravdu 04406 (kdyby chtěl někdo psát, že je to kurz Medlánek). Ovšem řidič si opět stěžoval na špatné jízdní vlastnosti - opět škubání, 2x se nechtěly zavřít zadní dveře...
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Jirikk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 11-2007


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 19:01:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Smím se zeptat, proč je na kurzu Medlánek? Že by byl zapůjčen do Medlánek?
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1294
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 19:11:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ne, ale údajně tam měl být na opravě, odpoledne jsem ho viděl jako služebák v Král. Poli a pak už byl na 04406.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Anitrak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 20:13:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo dnešní vypravenost kloubových citelisů?
Kromě 2603 samozřejmě. Popřípadně zdali někdo nevíte zítřejší:-)
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 766
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 17:04:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vaše Karosa B741 ev. č. 2317 (BSC 62-02) dnes spatřena ve Zlíně na zkušební jízdě po GO. Foto není.
e-mail: hlavac.h @ quick.cz (bez mezer)
ICQ: 395-834-377
Brnenskadopravka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 19:35:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AUSTERLITZ 2007

Upozorňujeme návštěvníky vzpomínkových akcí výročí bitvy u Slavkova, že na základě dostupných informací k dnešnímu dni nebude DPMB, a.s. v sobotu 1. prosince zajišťovat kyvadlovou dopravu z Brna k Motorestu Rohlenka (jako v minulých letech). Důvodem je neobjednání této služby žádným ze subjektů pořádajících nebo spoluorganizujících vzpomínkové akce.
Fotografie: http://fotogalerie.dopravka.com/
Videozáběry: http://www.youtube.com/brnenskadopravka
Děkujeme Vám, že dodžujete ZÁKAZ KOUŘENÍ!
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1693
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 00:58:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Citelis 18M 2602 měl počátkem týdne drobnou zaviděnou nehodu s autem na Bauerově.
derm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.10.190
Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 05:05:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravu na AUSTERLITZ 2007 bude zajištovat linka 701 a 702.Což činí 4 busy Sebusu + 7 posil.Dále potom Vydos 3 busy a potom ještě jeden malý dopravce Tourbus 3 busy a jedno nízkopodlažní Volvo- (s malou kapacitou,jak něk teří říkaJí
Brnenskadopravka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 16:28:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AUSTERLITZ 2007 - doprava

V letošním roce organizátoři akce nebudou poskytovat bezplatnou dopravu mezi Brnem a Tvarožnou (Motorestem Rohlenka), hrazenou v minulých letech z rozpočtu pořadatele. Z uvedeného důvodu není doprava do místa bojiště zajištěna v takovém rozsahu jako v minulých letech.
Organizátor IDS JMK, společnost KORDIS, ve spolupráci s dopravci na tuto situaci reaguje posílením dopravy na pravidelné autobusové lince 702 odjíždějící z ulice Úzké. Vzhledem k omezenému počtu autobusů, které budou k dispozici, žádáme návštěvníky akce, aby se do Tvarožné vypravili v dostatečném předstihu.
Upozorňujeme, že při návratu z akce mohou být autobusy v případě velké poptávky cestujících ukončeny pouze ve Slatině s možností přestupu na linky městské dopravy. Toto opatření umožní urychlit odvoz návštěvníků ze vzpomínkové akce.
Na lince 702 platí tarif IDS JMK. Jízdné z Úzké na Rohlenku stojí 19 Kč. Držitelé předplatních jízdenek pro zóny 100 + 101 si pouze dokoupí jízdenky za 8 Kč.
Fotografie: http://fotogalerie.dopravka.com/
Videozáběry: http://www.youtube.com/brnenskadopravka
Děkujeme Vám, že dodžujete ZÁKAZ KOUŘENÍ!
Fbx_666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 00:17:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SUBSTRÁT SI PORADÍ , ANEB :

IDS - NEDODRŽENÍ NÁVAZNOSTI č. 70

Čas:
23:52

Zastávka:
Hanácká

Popis:
Autobus společnosti Tourbus, a.s. na lince 40 nevyčkal v zastávce Hanácká příjezdu zpožděné linky 95 (kurz 06903) od spojení 23:30 hod. Předáno CED KORDIS. Dle informace řidiče 06903 (při jízdě do garáže) odešli cestující směr Sokolnice pěšky.

Čekající spoje:
-

Nečekající spoje:
-

Dopravní opatření:
Na další řešení nebyl ze strany CED nebo společnosti Tourbus, a.s. vznesen vůči DPMB, a.s. požadavek.
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 535
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 10:56:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fbx_666: Když jel do garáže, to je do těch Sokolnic nemohl hodit?
Mildadriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 11:15:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blbá otázka.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1700
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 14:19:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Twig:
Nepletu-li se, tato událost je cca týden stará. Dispečink tehdy zvažoval vyslání záložního autobusu, ale po sdělení řidičem 3/69, že cestující jdou pěšky toto učiněno nebylo.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2298
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 15:56:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...že cestující jdou pěšky...

Čímž bylo spravedlnosti učiněno za dost...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Anti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 16:39:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže letos žádná posila na Austerlitz ??? No to chci vidět, když to zajišťoval DPmB byly spoje vytížené a jezdily cca po 5 minutách v kloubových vozech .... Možná se toho nakonec ujme narychlo nějaký soukromník z Tvarožné se skříňovou Avií nebo tractorem s wlečkou ...
...I KDYBY JSME PADLI VŠICI, VSTANOU NOVÍ CHAOTICI :-) ....
..." Do Pekla Máme Blízko "...
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 17:36:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mildadriver: Proč blbej? Nevím, jestli je na to nějaký nařízení, ale zrovna v tomto případě by mi připadalo na hlavu padlý volat zálohu z nádraží a čekat na ni 15 minut, když v Chrlicích je končící vůz.
Mildadriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 19:16:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pokud by se nějak domluvili s dispečinkem tak ano,ale sám od sebe si asi těžko může dovolit je tam hodit.
Pepola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 11-2007
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 20:26:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 2330:Přezdívá se mu "pohřebák",což situaci celkem vystihuje...
ad "hodit je do Sokolnic":Kdo by pak hodil domů řidiče,když mu všechno ujede a situaci sám nezavinil??A navíc při stále "vstřícnějším" chování vedení k řidičům se nelze divit...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8011
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 13:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Crossway Adosy už má polepy Olympia.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
754037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 13:38:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už v neděli s nima jezdila :-) Crosswayovi moc sluší :-)
Moye stránky o virtuálním ČSAD Vyšehrad

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace