K-report
 

Archiv do 28.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 28.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
sa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 146.102.32.52
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 18:55:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A z JŘ dále plyne, že všechny busy budou nocovat v LBC !
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 839
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 19:00:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad sa - to sem si nejdřiv taky myslel, a už sem to měl rozepsaný, ale pak sem si všimnul, že by byl problém v sobotu a něděli, kdy nejede z lbc bus v 5:30.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1882
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 21:42:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I ten na letiště bude chrápat v Liberci? Jinak je hezký, že SA začíná používat hlavu - nicméně v ten čtvrtek, pátek, neděli, by byl plnej půlhodinovej interval celodenně, a naopak by stačil původní rozsah mimo semestr. A v pondělí by se dalo z Liberce už v 5:00 vlastním busem, než platit jednu posilu navíc o půl hodiny později cizímu subjektu a bez kafe a tak... No, třeba jim to docvakne zase příští změnu. :-)

(Příspěvek byl editován uživatelem H K.)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 840
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 21:56:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad H_k - jenže až jim to všechno docvaká, tak ten JŘ bude vypadat uplně stejně, co předtim pomlouvaly u čsadlb.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2028
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 21:58:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k: Autobus v 5 by nebyl od věci, Liberečanům by se značně zlepšila možnost spojení z Prahy dál v ranních hodinách.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 00:14:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad sa: První spoj pojede v 6:00 ač je tam ta poznámka 66, protože ta 66 platí pouze pro odjezd z Ruzyně.

Ad H_k tak si holt do posily vezmeš termosku s kafem. A nechtěl by jsi také, aby Radim začal jezdit non-stop.

Vůbec nejlepší je ta perlička: jede z/na Florenc 3:30 odkud kam to už nikdo neříká

Jsem zvědav na to jestli se opět vrátí ČSAD Liberec ve větším počtu spojů.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 841
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 07:22:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad čtyřúhelník - bohužel z JŘ neni poznatelné, že 66ka platí jen pro ruzyň. Buď víš víc, nebo to prostě v šest nejede.

Proč by se čsad vracelo? Aby vozilo vzduch a dělalo posilu pro rozbitý busy SA? Pochybuju.
Wokodobe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 09:32:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/domaci-ekonomika/clanek.phtml?id=514359
zelená poznámka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.217.166.62
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 09:43:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Biopaliva se do ropných paliv přidávají ne kvůli zeleným, ale kvůli EU. Dle mého názoru je to slepá cesta. Postoj české SZ k biopalivům je (kromě lokálního využití v zemědělství a na venkově) spíše zdrženlivý.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 14:16:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozhovor s Litvinem...

Jančura? To je agresivní bolševník
Skóre: 0.90
Název zdroje: Týden
Datum vydání: 19.11.2007
Nadpis: Jančura? To je agresivní bolševník
Podtitulek: Rozhovor: Z války autodopravců těží zákazník, jezdí se rekordně levně
Strana: 78
Rubrika: Ekonomika
Autor: Lukáš Kovanda
Ročník: 14
Číslo: 47
Oblast: Časopisy - ekonomika a politika


Radim Jančura a jeho Student Agency krátí stát na daních, je přesvědčen šéf konkurenční Asiany Alexej Litvin. "Dříve nebo později to skončí nějakým smrtelným úrazem," dodává ke způsobům Jančurovy přepravy.

Váš konkurenční boj se Student Agency se jeví opravdu na ostří nože. Jízdné z Prahy do Brna za padesát korun. Hra nervů, kdo déle vydrží. Vnímáte to tak, nebo je to pro vás okrajová záležitost a žijete hlavně z letenek?

My máme mnohem méně spojů než Student Agency, takže jsem skutečně nepochopil, proč museli nasadit tuto cenu. I tak jezdili hodně vytížení. Myslím, že oni mají vyšší ztráty než my, protože naše cena padesát korun je pouze pro omezený počet klientů (klientů serveru Megabus. cz, pozn. red.).

Student Agency je třeba podle počtu zaměstnanců osminásobně větší než Asiana. Může být tedy pro ni mnohem jednodušší ztráty z nerentabilně zlevněných linek vykrývat. Ve větším moři se ztráty snáze rozpustí.

Samozřejmě, v tom větším moři se rozpustí všechny náklady, účtované i neúčtované. Existuje tam více příležitosti chovat se ne- eticky, ukrývat část tržeb, část příjmů.

Myslíte tedy, že k něčemu takovému v případě Student Agency skutečně dochází?

S těmi podněty jsme se obrátili na státní orgány. Odpověď byla, že je vše v pořádku. Tomu jsme nevěřili. Jak říkáte: ve velkém moři se toho hodně ztratí.

Nač přesně jste orgány upozorňovali?

Řidiči například dostávají část platu v obálkách. To jsou peníze, které firma ušetří někde jinde, v příjmech, na odvodech daní.

Dále například jezdí dva dny za sebou, čímž porušují bezpečnostní zákony.

Proč státní orgány nic nenašly?

Divoký kapitalismus, neetická pravidla podnikání, korupce a nečinnost státu. Nemám žádné informace o tom, kdo stojí za Jančurou. Vím ale najisto, že jeho podnikání není etické.

To jsme v rovině etiky. Z hlediska právního nebylo dosud nic nekalého prokázáno.

Pan Jančura přišel s kvalitními službami v oblasti autobusové dopravy. Stal se podnikatelem roku, jakoby zachráncem české autobusové dopravy. Jestliže ale nabízíte kvalitní služby, není nutné se podbízet cenami. Když jsme státní orgány upozornili, že Jančurova firma jezdí devět měsíců za podnákladové ceny, bylo nám sděleno, že vše je v pořádku.

Ale to je stále z hlediska byznysu, jakkoli tvrdého, normální a zákonný postup - vytlačit konkurenci přechodně nízkými cenami.

My nemáme cíl vytlačit konkurenci.

Nemluvím o vás, ale o Radimu Jančurovi. Vždyť jeho cílem může právě být vás vytlačit a nasadit "monopolní" ceny.

Ano, to nám dal najevo rovnou: že nás chce vytlačit a zničit. Bylo to v reakci na to, že jsme se označili za jedničku mezi zdejšími on-line prodejci letenek.

Na základě čeho jste se tak označili? Z hlediska počtu prodaných letenek?

My nikdy neříkali, že jsme největší, ale to, že Letuška. cz je skutečně nejlepší. Morálním potvrzením toho je řada ocenění, která jsme za systém získali. I letos (Litvin ukazuje fialovou skleněnou trofej, umístěnou přímo na pracovním stole).

Být "jednička", protože jste nejlepší - to je již odkaz na něčí subjektivní názor, dejme tomu, několika členů nějaké poroty.

Ano, je to věc názoru. Ale my naše kvality potvrzujeme již patnáct let právě v podobě nejrůznějších ocenění.

Kolik bychom vám museli zaplatit, abyste zašel s Jančurou na pivo? Do jaké míry se nemáte rádi?

Ty antipatie jsou skutečně velké. Už od začátku, kdy jsem pana Jančuru před několika lety poznal. Pro mě to není člověk, s nímž bych zašel na pivo.

Ani třeba za deset milionů?

Ne.

Jaké tržby, případně zisk, odhadujete pro tento rok?

Předpokládáme nárůst prodeje letenek, tedy i tržeb, zhruba o osmnáct až dvacet procent. A zisk? Zeptejte se manželky, je výkonnou ředitelkou.

Té jsem se ptal, řekla, že to vidí "optimisticky".

Máme nárůst v prodejích letenek i v tržbách, tedy i co se týče zisku, mělo by dojít k nárůstu.

Přesto, podepisuje se cenová válka se Student Agency na vašem zisku?

Určitě. Co se týká linky Praha - Karlovy Vary, tam jsou tržby o padesát procent nižší od doby, kdy v únoru - mimochodem, asi náhoda, v den mých narozenin - přišla na linku Student Agency.

Vaše manželka říká, že Jančura používá doslova "predátorské manýry". Souhlasíte s tím?

Určitě. Když se spolu bavíme, máme pro něho zažitý výraz "bolševník velkolepý". To je takový agresivní plevel, který ničí všechno kolem sebe.

V létě jste zvažoval boj se Student Agency vzdát, nakonec se tak nestalo. Nejde teď - spíše než o byznys a efektivnost - o hrdost, již nechcete ztratit, a o obavu z potupné prohry?

Podívejte se, náš rezervační systém je unikátní. Můžeme jej ale nabízet jen tehdy, lze- li jej někde uplatnit. Věřím, že se na té lince dokážeme prosadit. Byli jsme první, kdo zavedl internet. Ano, nemáme kávu, nemáme stevardky, ale proti tomu stojíme už od začátku. Dříve nebo později to skončí nějakým smrtelným úrazem. Povolit chůzi po palubě autobusu za jízdy není projevem zájmu o bezpečnost.

Váš zaměstnanec, projektový manažer Asiany Štefan Novosad, mi před rozhovorem řekl, že stevardky v autobusech jsou na hraně zákona a že také ona káva je plná "éček". Souhlasíte s tím?

Myslím, že ano. Káva je nehygienická a palubní obsluha na hraně.

Podal jste tedy podnět i v této věci?

Ano, ale řekli mi, že co není výslovně zakázáno, je povoleno. Přitom se ale uvádí, že pasažéři musejí používat bezpečnostní pásy. Nechápu, proč

má stevardka výjimku a může běhat po autobusu během jízdy.

Argumentujete, že se Jančura chová neeticky, neboť nasadil linky na přesně stejné časy jako vy. V čem je ale ta neetičnost? Vždyť to může být standardní konkurence, jako když dvě komerční televize zařadí ve stejný čas třeba pohádku.

Kdybych já přišel na linku, kde už někdo jiný služby provozuje, vybral bych dosud volné termíny, abych celkově služby rozšířil. Pan Jančura nasazením spojů ve stejný čas neslouží klientům, ale jen vede konkurenční boj. Nejde mu o zlepšení situace, jde mu jen o to, postavit se proti nám. Svým způsobem to je neetické, neboť není snaha vyjít zákazníkům vstříc a zařadit spoje třeba po půlhodině za konkurencí.

To už je ale věru idealistická představa, že se konkurence dohodne a vyjde vstříc zákazníkovi.

Když jsme na linku přišli my, bylo tam několik dopravců (například ČSAD, pozn. red.). Vytlačili jsme je eticky, nikoli zařazením spojů na stejné časy, ale nasazením luxusních autobusů. Cesta s námi tehdy vyšla dráž, na 140 korun, oni jezdili za nějakých 120. Kdo chtěl lepší služby, připlatil si. Takový konkurenční boj beru. Když ale nabídnete přibližně stejnou kvalitu za výrazně podnákladové ceny...

Pokud to ale konkurence finančně utáhne, může přece jezdit za nulové jízdné klidně do aleluja, nejedná- li protizákonně.

Ano, je to tak. Věřím ale, že to nebude věčně, tak rok, dva, a ta bublina praskne.

Bublina splaskne? Tedy jeden z vás ustoupí, zajdete na to pivo?

To si neumím představit.

Ale jinak to neskončí. Buď se dohodnete, nebo jeden z vás prohraje.

Ano, těžko vymyslet nějaký jiný konec. Věřím, že my vydržíme.

Zlatušky válčí se Žlutými

Zlatuška, toť familiární označení pro luxusní autobusy firmy Asiana. Konkurenční Student Agency nesází na zlatou, leč na žlutou - i palubní magazín nese jméno Žlutý. Mezi zlatou a žlutou, mezi Litvinem a Jančurou, zuří válka. Zlatí se označili za jedničku na trhu s on- line letenkami (významná část byznysu obou společností: zlatí mají Letušku. cz, žlutí zase Královnu. cz), žlutí kontrovali, že prý neopustí- li soupeř falešné proklamace o prvenství, vstoupí s autobusy na linku Praha - Karlovy Vary, do té doby výhradní baštu zlatých. Tak se i stalo, letos v únoru. Zlatí oplatili vstupem na linku Praha - Brno. Boje jsou tuhé, šermuje se výrazně podnákladovými cenami. Dva se perou, třetí - kupodivu zákazník - se směje. Z Prahy do Brna i z Prahy do Varů se lze nyní svézt za padesát korun. Věčně to ale zřejmě trvat nebude.

Alexej Litvin (62)

Narodil se na sklonku druhé světové války v Moskvě. V Čechách žije od roku 1979. V první půli osmdesátých let působil na katedře orientalistiky Filozofické fakulty UK v Praze, druhou pak vyplnil redaktorskou prací pro nakladatelství Orbis. Mezitím, dva roky, byl mužem v domácnosti, když manželka Šárka odjela do Indie. Asie je pro Litvinovy příznačná: v Indii měli svatbu, z Thajska - Litvin byl prý prvním českým majitelem víza do této země - začali počátkem devadesátých let importovat kosmetiku nebo třeba umělé květiny. To je přivedlo k byznysu. Asianu založili o tři roky později, aby podnikatelům zajišťovali "mise" - kam jinam než do Asie. Postupně se přibalil prodej letenek a od roku 2000 též linkové autobusy, nejdříve do Karlových Varů, pak do Brna. O akvizici Asiany projevila zájem skandinávská cestovní kancelář Weco- Travel. Litvin, jenž krátce zkoušel podnikání i v Rusku, čte Hrabala a ruské klasiky, hlavně Tolstého. Zamlada střílel z pušky. Litvinovi jezdí vozem Volvo S80, mají tři děti.

Lukáš Kovanda

Foto - Před dvěma lety vozily zlaté autobusy Asiany i čerstvě zlaté mistry světa v hokeji.
Jančurou na pivo? "Ani za deset milionů," říká Alexej Litvin, šéf Asiany, provozovatele autobusů, jimž třeba v Karlových Varech neřekne nikdo jinak než "letušky".
Foto - 1, 3 Robert Zlatohlávek, 2 archiv Asiana, 4 ARCHIV, 5 archiv TÝDNE


Zpracovatel: Anopress IT a.s.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2030
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 15:15:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čtyřúhelník: ČSAD se jen tak nevrátí. Prodává MANy... :-(
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 17:41:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozhovor s Litvinem:

My máme mnohem méně spojů než Student Agency, takže jsem skutečně nepochopil, proč museli nasadit tuto cenu.
Protože kdyby svoji cenu nesnížili, lidé by začali chodit hromadně k Asianě a ta by samozřejmě při první příležitosti navýšila počet spojů. SA udělalo zcela logický krok.

S těmi podněty jsme se obrátili na státní orgány. Odpověď byla, že je vše v pořádku. Tomu jsme nevěřili.
Nechápu, jak si může Litvin dovolit říct toto do novin. Může si stokrát myslet, že je něco v nepořádku, ale jakmile nemá přímé důkazy, má mlčet a nechat si to pro sebe. Takto se akorát ztrapňuje.

Řidiči například dostávají část platu v obálkách. To jsou peníze, které firma ušetří někde jinde, v příjmech, na odvodech daní.
Stejně to samé bych nyní já mohl jít říct do novin. "Nahlásil jsem úřadům, že řidiči Asiany dostávají část platu v obálce. Bylo mi odepsáno, že na nic takového nepřišli. Ale stejně tomu nevěřím!" Tomuto se ve slušném podnikání říká pomluva konkurence na základě nepodložených důkazů.

Dále například jezdí dva dny za sebou, čímž porušují bezpečnostní zákony.
Je to příklad nepřesného vyjadřování nebo si vážně myslí, že řidiči nesmí jezdit dva dny po sobě?!

Povolit chůzi po palubě autobusu za jízdy není projevem zájmu o bezpečnost.
Věřím tedy, že v zájmu zachování bezpečnosti má Asiana ve všech svých autobusech po celou dobu jízdy zamknuté WC, aby v rámci prevence nikdo během jízdy nevstával.

Věřím, že my vydržíme.
Takový konec osobně neočekávám. V neděli jsem sledoval na Florenci po dlouhou dobu spoje SA a Asiany. Výsledek je takový, že Asiana nikdy nevezla více než 20-25 lidí, u SA nebylo nikdy ani jedno volné místo. S takovou asi těžko vydrží Asiana déle, než SA.

Aby bylo jasno, já osobně jsem nestranný, nefandím ani jednomu. Jančura nemá bezpochyby byznys zcela čistý, Litvin si zase hraje na ublíženého a stále pouze šermuje prázdnými nařčeními o Jančurovi, které stejně řádně neprokáže.
Dopravní předpisy podle historek na internetu i osobní zkušenosti porušují řidiči obou společností, ačkoliv je to právě Litvin, kdo to stále na plnou hubu o tom druhém vykřikuje.
Také si musíme přiznat, že pokles ceny na 50Kč u trasy Praha-Brno nezačal Jančura, ale Litvin. Jančura jen zcela pochopitelně zareagoval, jak by to asi udělal každý podnikatel.
V konečném důsledku jsou tedy jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet...
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 21:11:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedy já zírám, co od toho pan Litvin čeká? :-) Vyvalit tunu pomluv do novin, tomu se říká etické podnikání? Jak může "žalovat" na SA že jezdí pod cenou, když sám jezdí taky? Jak jsem tu mnohokrát tvrdil, bylo mi jedno jestli SA nebo Letuška, po tomhle je mi tisíckrát sympatičtější SA...
Irizar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 21:16:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodom, SA sa vážne nanominovalo na linku do Karlových Varov len z urazenej hrdosti zato, že sa Asiana prehlásila za najlepšieho predajcu leteniek? Akosi sa mi tomu nechce veriť, ale ak áno, ten Jančura musí mať ego väčšie než tie jeho žlté krámy...
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 22:04:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechce si mi ten rozhovor nějak rozebírat, ostatně víceméně souhlasím s Achzaritem, ale i kdybych o situaci nevěděl nic, tak po přečtení bych rozhodně s Asianou necestoval. To neumí nic jiného než si pořád všude stěžovat a házet špínu? Co si myslel, že on bude jezdit za 50,- a SA na to nebude reagovat? On je vážně naivní. Ať je Jančura a jeho praktiky jaké jsou, tak na Litvina to opravdu nemá.
BTW - může mi někdo vysvětlit, čím je to kafe u SA méně hygienické než někde z automatu na benzince? To už je opravdu perla.
Pane Litvine, tímto jste se shodil úplně, pomlouvat i kafe, to už je opravdu vrchol
Nehájím tímto Jančuru a jeho kousky, ale co je moc, to je moc. Horší než děti ve školce (ale lístek pořád za pade, to je pravda)
www.minimodel.cz - nástupce www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Poljaq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 07:22:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PS: jen tak mimochodem se Litvin zapomněl zmínit, že když nastoupili na linku KV - PH, tak jezdili za o dost míň než 140,- a i o dost míň než AKV za 120,-

(Příspěvek byl editován uživatelem poljaq.)
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 11:03:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

z webu ANL http://www.anl.cz/cz/aktuality/zmena-jizdnich-radu/

jízdní řád ČSAD Liberec a.s. - dle našich informací ruší společnost ČSAD Liberec tuto linku včetně spojů jezdících až do Českých Budějovic
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 844
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 11:09:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a kterej z těch tvejch smajliků si máme vybrat?

Jinak se to dalo čekat, že to zrušej.Ať si to radim užívá sám. A buďto na pátek sežene další posily, nebo bude plno lidí moc nasranejch.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 11:19:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kterej chceš....

No nevim no, teď se mi zdá, že ČSAD jezdí o něco málo plnější, jo tak to radši zrušíme,... ty ČB to bych teda taky zrušil - jezdit 4*v týdnu to skoro ani nemá smysl, když ani nemáš dotažený rezervace..praha-čb, lib-pha a těch lidí co jezdí lib-čb je asi opravdu minimum...

ale stejně bych ješte zkusil nechat na lince do Prahy aspoň ten AXER, kterej by se 3*krát za den otočil... Kdo chce kam ...
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1142
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 12:30:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Karel007: ty Budějice jsou dobrý, ale až z Prahy do Budějic, ale Liberec - Praha to jezdilo prázdný. A nechávat tam jedno auto taky nemá smysl ... Už si myslím že toho ČSAD vyzkoušelo dost aprostě jezdit se ztrátou se nedá, to není účel podnikání. Ale je to škoda že se to nepovedlo.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 12:48:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Repelend: Otázka je proč to jezdilo z lbc-prahy prázdný? Odpověď je poměrně snadná ..
-nikdo o tom nevěděl, že to vůbec jezdí (na reklamních panelech na lib-pha je to asi tak měsíc, předtím to tam vůbec nebylo..a nikdo nebude luštit JŘ)
- nebylo to v rezervacích -lidi co jezděj LB-PHA o tom ani nevěděli..
- jezdilo to přes Boleslav (na ČM dojel později než SA v 6 z LBC... a ráno každá minuta kdy můžes spát dýl je dobrá...)

ČSADLB toho zkusilo opravdu dost, ale vždycky tak nějak pozdě nepružně,.. prostě divně.. ze začátku stejná cena jako SA (všichni pojedou s SA..), pak zrušení stewardek... jezdili o 10Kč levněji (zde byla určitá šance)- ale né za měsíc, možná dva stažení Manů
prostě když měli nějakou výhodu, tak ji promarnili, třeba teď - spousta lidí si nakoupilo u SA ještě levné otevřené jízdenky, které platí do 30.11.2007 a pak budou platit víc, ale ČSAD místo aby počkalo ještě dva, tři měsíce, jestli se to projeví...

Jen tak mimochodem licence se vrátí nebo se tam nechá jeden spoj za rok (aby se nemusela rušit...)?
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 528
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 12:52:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč nezačali jezdit ČK-ČB-PHA-LBC každý den?:-) A nějaká reklama by se taky hodila, v ČB to "vůbec nebylo vidět", až na nějaké nenápadné letáky v MHD ČB...
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.47.139
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 14:18:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin240025: Jenže co chceš od firmy,která má své komerční divize ve ztrátě a v zisku má jenom ZDO???
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1143
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 16:47:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Asiana: a na to si přišel jak?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3431
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 16:56:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Repelend to víš asiana to je hotový odborník v dopravě a ekonomice
Je mi jasné, že někteří z toho mají radost, že to ČSAD hodlá zabalit.Doufám, že ty kecálkové kteří horují pro SA teď začnou kritizovat tuto společnost ,protože bude mít monopol.A jak tady rádi říkali bylo to tím, že mají monopol.Bohužel to si nikdy nepřiznají.
Přáli jste si,to máte to.
To "zlé a špatné ČSAD" ustupuje.Ne nadarmo se říká moudřejší ustoupí.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1145
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 17:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenom připomenu že ČSAD Liberec má divizí výdělečných více:
- sběrná služba + skladování
- dílny
- vnitrostátní a mezinárodní kamionovou dopravu
- ZDO
- MHD

ztrátové divize:
- komerční autobusová doprava (zrušena 10.2007)
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 529
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 17:24:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to by pro ČSAD LBC nebylo výhodně pořád (nevím, jeslti ještě pro ně jezdí) lést svými MANy SA do A co udělají s Axery? Nebylo by výhodně převzít linku LBC - Luhačovice od ICOM a posílat tam lepší busy neš Mercedesy?
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1147
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 17:34:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne nebylo, je jen jeden a ten půjde na závazek, už vidím jak nám přenechávají výdělečnou linku protože máme lepčí autobusy ...
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2278
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 17:39:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba to pustí za Tvoje smutné oči...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 845
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 19:04:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad asiana - když ti tak vadí ztrátovost některých divizí u čsad, tak se podivej jak jsou na tom busy u SA? Nějak sem si nevšimnul jejich zázračné ziskovosti.
Zdenek1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.201.62.35
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 23:05:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend: kde jezdi CSAD Liberec MHD ?
zajezdy nemate ?
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1149
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 23:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zdeněk: jezdíme pro DP Liberec. Kdyžtak autobusy v Liberci jsou především o nás ... Zájezdy už neděláme, ale takový ty odvozy po Liberci máme nastarosti na městě a po republice to má nastarost autobusák.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 11:33:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 12:15:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=272&r=mfseverocech&c=863207
Kamery Liberec:
NAD VOZOVNOU
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK
JEŠTĚD
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1150
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 20:39:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se zase SA v Liberci nezadařilo. Zase řetězová dopravní nehoda a zase v ní autobus SA. Ayats dostal ránu vypadáto zepředu a určitě zezadu.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 846
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 20:48:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby se nám do lbc nedostali novější vozy dřív než SA plánuje, když jim všechny Ayatsy zničíme.
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 00:19:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žlutej mor air_odkaz
AP-76-88 BEST OF RTO
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 01:02:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem zvědav na kolik se zvýší jízdné od 1.ledna 2008, když bude mít SA absolutní monopol. Odhaduji, že by cesta mohla stát tak 110-120 Kč. S tím, že jejich služby půjdou rychlým spádem ke dnu.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 847
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 11:03:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz šikovně si to uměj u SA zařídit, aby se nezveřejnil ani název společnosti. V MFDNES se pro jistotu ani nezmiňují.

Klidně mě ukamenujte, ale když začínali pendolina, tak se do televize dávali každý porouchaný dveře. A když jde o nehodu určité společnosti, tak ani slovo. A zrovna když naboří 4 auta, tak to neni nic malýho. Žádnej sníh nebyl, tak se dá jen spekulovat co se stalo. Těžko by řidič usnul, když to bylo těsně po výjezdu. Takže buď nepřiměřená rychlost, nebo špatný brzdy. Každý ať si vybere. Stavu busů na liberci to však určo nepřidá. A aby se cestující už báli nastoupit.
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 11:12:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Liberečák: s tím mediálním výstupem poruch SA bych si dovolil oponovat. Když jim hořel autobus na dálnici, bylo to všude. MF z toho měla titulní fotku a celou stránku. Když hoří v Praze bus MHD, už se to skoro ani nepíše.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 848
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 11:14:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak zapřít vypálenej bus na dálnici už asi tak moc dobře nejde. Bus v Praze je vždycky v pražský příloze.
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 16:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://liberecky.denik.cz/zpravy_region/20071122-agency.html
Kamery Liberec:
NAD VOZOVNOU
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK
JEŠTĚD
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 19:49:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řádné vysvětlení od ČSAD Liberec: odkaz
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5020
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 09:16:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Student Agency chce od ledna zvýšit jízdné o deset procent
Sháníme fotografie a informace ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a informace o provozu v podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - aktualizováno
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7670
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 13:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden dotaz: Vyfotil jsem ...

 

(výřez z fotky)

... a RZ jsem z dálky přečetl jako 4B5 9235 s europroužkem. Může někdo upřesnit, jak je to doopravdy? Díky!
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1149
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 16:03:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j:Nejspíše to bude nějaké přečíslování,možná 2B1 1113.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Zdenda999
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 17:43:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte přesně kolik má Jančura atlantisů a jejich RZ? díky
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 19:49:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pokud jsem viděl správný jízdní řád v sousední diskuzi, tak Jančura si v podstatě může odškrtnout na lince Brno - Praha Tourbus.
www.minimodel.cz - nástupce www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 21:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední spoj ČSAD Liberec na lince Liberec - Praha
http://www.portal.idos.cz/Data/pdf/L540001_071209_66258.pdf
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 21:42:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je vidět, že Radimův žlutý mor začíná být nezničitelný. Asiana snižuje počet spojů na lince Praha-Brno i Karlovy Vary-Praha.
Kuba.a
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.217.217.90
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 23:48:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zase posunuli linku Praha - České Budějovice, tentokrát na březen To je děs, co si o sobě vůbec myslejí?
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 08:52:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ač tu většinou SA hájím, tentokrát to rozhodně nebude. To, co předvání na LB-PR je už dost neúnosné. Žlutým jsem nejel ani nepamatuju, nejlepší volbou začínají být posily. Vrchol všeho je ten patrový Neoplan, sedět úplně nahoře vepředu je sice působivé, ale ne v autobuse v takovém stavu a s šíleným řidičem. Navíc na jedné z těch předních sedaček nejdou ani pásy. Vrchol všeho byla včerejší jízda z Prahy. V době, kdy se po dálnici všichni šourali kvůli napadanému sněhu, my se s tím dvoupatrovým monstrem šinuli plnou rychlostí v levém polozasněženém pruhu. Netuší někdo, kdy se zas vrátí na linku normální busy?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 852
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 10:36:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já myslel, že SA je bezva.

Ten Neoplan řídí uplně stejnej řidič jako Ayats (vídával sem tam takovýho šedivýho dědulu). Nevim kdy se vrátěj žlutý, ale moc brzo to asi nebude, jelikož dvě bouračky za dva týdny - a spravit prohnilej Ayats neni lehký. A to se ty busy serou i bez bouraček. Ale mam pro tebe radu-použij posily od čsad a o život se bát nemusíš
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1887
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 12:34:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čtyřúhelník: Ať počítám jak počítám, tak na lince Karlovy Vary - Praha Asiana přidává spoje. Ostatně nedávno jsem tam viděl i posilu.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 18:53:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chlapi,už toho žlutýho banditu nechte,vždyť ho pěkně začíná bít sám život tak to nemusíme dělat ještě my!
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 21:31:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radim chce po novém roce zdražit cca o 5 Kč jízdné na lince Liberec - Praha. viz http://liberecky.denik.cz/zpravy_region/20071127-csad.html
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 853
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 21:57:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

už jste ho viděli někdy zdražit o 5 kč? jelikož řekl přibližně, tak to bude asi o 10, aby to bylo kulatý za sto.
Luke_mann
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 14:24:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to vypadá, že na lince ZLÍN - Brno - PRAHA a zpět proběhnou od 9.12.2007 změny v jízdním řádu..! Už nebudou jezdit ,,pracovníci,, z Brna a Zlína, ale jen ze Zlína..! No uvidíme, jak to všechno dopadne :-( Nevíte o tom něco bližšího? Kuju :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37479
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 14:31:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jižní Čechy: Student Agency začně jezdit do Českého Krumlova
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2288
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 16:08:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A hned čtyři "linky" denně každým směrem...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace