K-report
 

Archiv do 24.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Dopravci a linky » Dopravci a linky - diskuse » Archiv do 24.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1984
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 18:19:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martbus: Nevím, jestli AMS vůbec umožňuje koupit si na tuto linku místenku Praha-Plzeň. Třeba na trasu Praha-Brno na většinu "slovenských" linek místenka koupit nejde. A i kdyby to šlo, není to záruka úspěchu. Ze Slovenska je dlouhá cesta, takže bus může chytnout třeba hodinu zpoždění, řidiči na tvojí místenku stejně zapomenou, a budou to vyhozené peníze... To už je lepší počkat si na Florenci a prostě to zkusit. Řekl bych, že narozdíl od Hejnala tady budou šance lepší, protože na Plzeň se z Florence běžně jezdí (narozdíl od Hejnalovy Příbrami) a navíc je to ráno první spoj tímto směrem, takže by snad cestující měl brát. Třeba Diago v 6 hodin normálně cestující bere (nebo aspoň párkrát jsem ho viděl, jak do něj ve směru na Plzeň někdo nastupuje...)
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1074
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 21:57:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda_z_hk: Tak dík, uvidíme. No optám se na informacích a při nejhoršim skočim před autobus na výjezdu
Fotky Karos LC936(XE),LC956,Axer,C955,C935E prosím pošlete - Děkuju
Pokud víte o CK a dopravci posílající Karosy řady 900 do Chorvatska, písněte na mail.
Víte něco o současnosti LC936/956 ex ČSAD Havířov/Frýdek/Karviná - dejte vědět též (kvůli seznamu)
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1787
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 18:10:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Roudnici jsem dnes viděl na lince ČSAD Slaný poprvé nové Intouro, v barvách ICOM Transport. Foto zatím nemám, pršelo, tak jsem neměl foťák.
Ten nápis ICOM Transport byl podstatně větší, než dosud býval, z toho to slovo "Transport" bylo pod "ICOM" dole v modrém poli. Na čele u předních dveří měl modré kolečko ve kterém asi bylo nějaké evidenční číslo, nebyl jsem tak blízko, abych to s jistotou rozeznal.
www.fotodoprava.com
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1993
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 10:17:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes jsem prvně viděl tu "novou" C734 Honzy Kukly ex Connex Morava v akci. Jela v 9:15 z Prahy do Harrachova a byla plná.

A taky koukám, jak to Asiana balí na lince do KV - ráno jela jeden spoj obyčejná C954E od C.N.E.
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 13:30:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci tu nějak zasahovat do soukromého podnikání, ale je C734 skutečně vhodná na dálkovou linku do Harrachova? Vždyť Honza Kukla má tolik jiných a pěkných vozidel.

COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIOEXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2001
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 21:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trocha špionáže z Florence...
Asiana se už připravuje na zítřejší "velký třesk". Kvůli tomu se na lince do KV dnes objevil mimořádně i mikrobus a poslední spoje z Prahy byly dokonce odřeknuty bez náhrady. Na zádi jednoho z Tourlinerů je už reklama na linku do Brna. BTW., ten mikrobus zřejmě bude jezdit i Brno - nějaké spoje na Megabus.cz mají nějak podezřele malý počet míst...

 
 
 
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 711
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 07:01:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pár ne moc kvalitních fotek z rána:
 
 
 
690 102 byla oproti své sestřičce 690 101 skoro prázdná - na poprvé jelo asi 10 lidí.Na 690 101 byl plný bus.
ICQ:276-583-029
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1032
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 11:56:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak DP Intercity chystá od 25.10.2007 novou linku Praha-Semily,jsou na ní 3 páry spojů v pracovní dny.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1377
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 19:04:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dneska to vypuklo.Eurolines a Asiana zaveleli ve společném provozu každou hodinu frontální útok vůči Student Agency. Za půl sta přes net lupeň z Brna do Prahy to tady už dlouho nebylo. Studenti vyrazili každou lichou hodinu z Brna na Roztyly za pětadevadesát.No tak zas bude něco.Zlaté Neoplany Letušky stáli dneska u nás doma na dvoře, málem mě ráno přejeli, když najížděli ze Zvonařky ke Grandu. Sem nepočítal, že tam něco pojedu, když šmatlu do práce, nikdy tam v tom čase nic nejlo a teď se tam řítil Neoplan.
Pane vachmajstr, to teda čučím.
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3141
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 19:42:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Švarc a pomsta za Litoměřice.No to si rychle nabijou hubu.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1034
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 07:18:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:Třeba ne,taky záleží na ceně a pokud vím tak ČSAD Semily nejsou zrovna nejlevnější,DP Intercity je určitě levnější.Na druhou stranu si ČSAD může dovolit udělat nějakou slevovou akci a i busy má ČSAD lepší.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3148
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 15:13:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Švarc a znáš frekvenci?Do Prahy jezdí lidí že bys to na prstech spočítal,většina frekvence je na zastávkách v okrese.A s tou cenou si nebuď tak jist ,ještě si to zjistím.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1036
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 19:57:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:Frekvenci neznám,s cenou jsem si vcelku jistej,ČSAD je dost drahé,když to porovnám s jinými dopravci např. v Pardubickém a Hradeckém kraji-myslím dálkové linky.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3153
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 19:59:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

za kvalitu se platí.Ale znám i dražší.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7454
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 09:18:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc, Ares1: Rozhodně bych neřekl, že ČSAD Semily jsou až tak drazí. A zrovna DP Intercity má jízdné ještě vyšší.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 12:25:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukal jsem, že DP Intercity napařili zákaz místní frekvence, takže budou muset žít jen z dálkových cestujících. Ne že bych DP Intercity zrovna fandil, ale tohle považuju za sprostý podtrh, když ostatní dopravci místní frekvenci smějí brát.

Zajímavé je, že na rozdíl od jiných budou v Turnově stavět na autobusáku, odkud je to do města daleko blíž, než z nádraží. Pokud si dobře pamatuju trasy ostatních dopravců, tak půjde o zřetelně nejrychlejší linku ze Semil, Brodu i Turnova do Prahy.

Je otázka, jak rentabilní je vypravení tří vozů, z nichž každý bude vytížený nějaké 3-4 hodiny denně. Taky mi přijde divné, že na lince není ani jeden nedělní odpolední spoj.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3156
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 17:00:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bručoun a víš proč to není povoleno?
ad stavění v Turnově se bude stavět časem jen na vlakáči, má tam vzniknout Terminál,AN se bude rušit.
Jinak na Prahu moc lidí nenastupuje na AN.
Dávám jim životnost do 9.12.2007
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 18:24:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Do zákulisích pletich nevidím. Pro všechny by měly být stejné podmínky.
Nechce se mi věřit, že žádný spoj ostatních firem není časově souběžný s dotovanou ZDO, a naopak všechny spoje nové linky jsou časově souběžné. Nebo tím chcete říct, že ostatní dálkové linky jsou v části trasy dotované?

"Jinak na Prahu moc lidí nenastupuje na AN."

Když tam na Prahu nic nestaví, tak tam nikdo nenastupuje, to je docela logické. O rušení AN jsem nevěděl, díky za info.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1037
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 19:12:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:Nemůžu s tebou souhlasit podívej se na tarify obou dopravců-DP Intercity by mělo být podle km tak o 10,- levnější-km sem porovnával u linky 510902(Varndostf-Praha) a tarifu ČSAD Semily.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3157
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 19:46:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bručoun to nejsou žádné zákulisní pletichy, ale zcela normální situace.Frekvence je vyloučena a má to důvod a je to tak v pořádku.
Na AN zajíždí linka 670069.Jinak ono je AN nešťastné už od začátku,proto bude terminál s přestupem na vlak.Stavět by se mělo už příští rok pokud vše vyjde.
Jinak DP intercity též používá dotace ZDO na dálkové lince 590032,proto ji také nezrušily.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 22:33:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V úseku Turnov-Železný Brod jezdí nejméně čtyři dopravci, že by u všech šlo o dotované úseky? Podle mě zákaz místní frekvence na celé lince jednoho dopravce, když všechny ostatní linky ji smějí brát, je zjevná diskriminace nového dopravce. Zdůrazňuju, že to myslím obecně, protože DPÚK skutečně nemá moje sympatie. Bez ohledu na sympatie či antipatie by měly být v nedotované dopravě rovné podmínky pro všechny.

Ad AN: Žádný spoj nebo jeden spoj denně, to není velký rozdíl. Myslím, že kdyby (hypoteticky) stavěly všechny spoje jak na AN, tak i u nádraží, tak by byl počet cestujících zhruba fifty fifty, možná dokonce víc na AN. Což je ve světle rušení AN trochu zbytečná úvaha ... Uznávám, že terminál u nádraží je systémově vhodnější, i když v Turnově je na něj skoro odevšad dost daleko.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3160
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 23:02:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

od konce ano je to tak stejně daleko.
Ad to první podívej co je napsáno na lince LT - Praha.Tam též Semily nesmí! brát místní frekvenci,tudíž se nediv že to nejde ani tady.Od Dpúk je to pouze pomsta za Ústecký kraj.
Ať to zkusí mají možnost se předvést.Jsem zvědav co nasadí za vozy.Navíc mají i další vícenáklady (řidiči totiž budou spát v Semilech,busy také někde budou muset parkovat a to není zadarmo.)
Ale dva ze tří Semilských spojů jedou už z jiného města,tudíž na Semilech nejsou až tak závislé.Navíc tady jsou lidé na dopravce ČSAD zvyklí,jsou s ním vesměs spokojení a navíc se používají i čip.karty.Ta jim v buse DP Intercity je houbec platná.
Navíc je možné,že by se jim to mohlo vymstít na trase Varnsdorf Praha.Tím neříkám nic jen......
A jak říkám musí též nasadit vozy které se vyrovnají vozům ČSAD a to budou mít hodně těžké.S nějakou rezavou 735 které hojně používají to nebude tak jednoduché.A ještě dodám slova p. mluvčího dálkové linky nevydělávají na sebe,proto tam jezdí staré busy.Takže se máme na co těšit.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7466
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 10:05:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc: Ani já nemohu souhlasit :-) Do vzdálenosti 100 km je jednoznačně levnější ČSAD Semily, nad 100 km pak DP IC.

 
 
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1040
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 10:28:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:Špatně jsme si rozuměli,já porovnával úsek Semily-Praha,tam vychází DP Intercity o těch 10,- levnější.Ostatní km jsem moc nestudoval,ale máš pravdu,že Semily jsou o dost levnější.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7468
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 10:30:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo, já jsem bral do úvahy všechny zastávky na trase a jediná, kam by se vyplatilo jet s DP IC, je až ta konečná.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1046
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 14:04:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To pojedou tři busy vždy jen jednou do Prahy a zpět?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7471
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 14:22:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz: Já předpokládám, že od nových JŘ tam udělají ještě kolo někam z Prahy a zpět. Takto si to představit neumím.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1042
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 09:47:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba do Liberce....
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 10:33:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"To pojedou tři busy vždy jen jednou do Prahy a zpět?"

Hádám, že pojedou do Litoměřic po nové lince 550909.

"na lince LT - Praha.Tam též Semily nesmí!"

Což je taky podtrh, protože DPÚK na obdobné lince místní frekvenci smí přepravovat. Mnohé dopravní (i jiné) úřady si osvojily chování feudálních pánů, kteří se vůči poddaným můžou chovat zcela libovolně. Nechci se pouštět do dobaty, zda jsou zákazy místní frekvence celkově rozumné. V každém případě, pokud se pro ně krajský úřad rozhodne, by tyto zákazy měly v určité trase platit buď pro všechny dálkové spoje, nebo pro všechny spoje časově souběžné s dotovanými.

švarc, bobyk: Pro určitou část cestujících hraje kratší cestovní doba větší roli než pár korun na jízdném. V ČSAD Jablonec na to taky přišli, až když jim začal konkurovat Hotliner...

Celkově vzato, i když na plánované lince DPÚK vidím určité zajímavé momenty, tak jim taky moc šancí nedávám. I když kdo ví.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1047
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 12:24:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun:JO,to bude ono,přesto bych min. u jednoho turnusu čekal větší nášup km.

Jinak Tourbus Brno nám nějak přestne jezdit v kladiva na Brno-HK.
http://portal.idos.cz/News.aspx?mi=1&c=7
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1044
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 12:25:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky už sem na ty jř koukal.
Jinak spol.Tourbus ruší spoje v pracovní dny na lince Brno-Hradec Králové.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1379
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 11:31:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to tu někdo po mě chtěl, abych na dálkovou nakoupil nový luxusní auta místo těch současných 954-řek.
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 19:17:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad DP Intercity a nové linky Praha-Semily a Praha-Litoměřice:
V IDOS jsou nové verze JŘ ...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3197
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 19:30:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun děkuji za upozornění.
Koukám že to očesali dříve než začnou jezdit.
jsem zvědav kolik lidí pojede v Neděli večer do Semil doufám, že mají připraveného tranzita,protože to bude nával hned od prvního dne (vzduchu)
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:45:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"doufám, že mají připraveného tranzita,protože to bude nával hned od prvního dne"

Kuzl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 22:01:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Provozuje ještě ČAS Znojmo nějaké pro ně typicky zelené vozy?nebo už na ty dalkový linky posílá samý bílý?Jedná se spíš o linku do brna,protože třeba do budějic si nedokážu představit aby tam poslali C7/934.
C734.1340
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1107
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 09:02:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuzl:Párkrát na lince do Hradce poslali C934 ZNA 11-31,ale jestli jí ještě mají to nevím,je to tak rok,rok a půl zpátky.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Kuzl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 09:48:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc:šlo mi třeba o foto nejakyho toho zelenýho busu,nebylo by?
C734.1340
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7514
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 10:27:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych měl fotky zelených vozů jen po odprodejích novým majitelům.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1111
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 11:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuzl:Fotky bohužel nemám žádný.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2980
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 12:28:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuzl: Na lince do Č.Budějovic jezdí už nějaký rok pravidelně C954 2B3 4974, nebo alespoň jiný vůz jsem tu neviděl.
Dříve jezdily celkem pravidelně LC736 ZN 96-17, ještě před ní C935 ZNA ??-?? s oranžovým pruhem. Občas zaskočila C934 ZNA 11-21. Fotku té oranžové C935 taky někde mám, ale momentálně jí nemůžu najít.
 
 
Ta oranžová pětka byla prodána snad někam do Východních Čech, ZN 96-17 jsem ještě letos v červnu viděl v garážích ČASu, ale v dost zašlém stavu a ZNA 11-21 asi už taky byla prodána.
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1337
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 14:22:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jojo čas ty zeleo-bílé vozy jsou hezké škoda že spojbus tu svojí C 934 EX Čas hned přelakoval do firemního laku.. :-(

jinak taky mohu nabídnout fotky jen po odprodeji a to:1x C 934 spojbus a asi 6x C 734 Miroslav Špatenka a 2x C 734 Kavka

od času jako takového mám jen C 935 (E ???) a bovu Futuru
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Kuzl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 14:28:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky vsem.
Fedos:mohl bys mi sem hodit tu C935 a tu futuru?diky
C734.1340
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1112
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 16:36:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu ZN 96-17 jsem viděl o prázdninách na lince do Hradce Králové.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3269
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 17:24:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

96-17 tu jsem také viděl už několikrát v HK,pak jezdí ještě celá bílá 736.
ale na jiné téma.
Včera jsem čekal v Semilech na spoj nové linky Dp Intercity.Takže nepřijel,tudíž nevím co jelo.Čekal jsem půl hodiny,bus od Prahy stř Jilemnice(páteční posila) a následující pravidelná linka přijela bez problémů na čas.Buď to si to rozmysleli,nebo se moc nevytáhli.JŘ v Semilech též nejsou.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 739
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 17:33:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ares1 - ve čtvrtek jsem na čerňáku viděl žlutýho tranzita, s nějakejma nápisama express linka do semil. Asi určo to bylo jejich. Stál za vašim crossem, a nějaký lidi v něm seděli.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3271
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 17:58:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Liberečák aha ve čtvrtek jsem uvíznul nad Novým Borem v koloně u nehody.
No na ten Transit jsem to předpokládal,ale včera nepřijelo nic.
V kolik to bylo na tom ČM zhruba dík
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 18:01:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

16:40 myslim najížděl, nebo nějak tak +-5min
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7517
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 21:29:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta oranžová pětka byla prodána snad někam do Východních Čech

Mrázkovi do HK, ne? Oranžové to je, pětka taky, stopy po logu ČASu to taky má, SPZ je ZN 94-20...

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2989
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 11:37:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Jéžiši, teď na to koukám, pardon za müstifikaci. Samozřejmě jsem myslel tuhle C735. Nevím proč jsem napsal C935.
Až najdu fotku ještě u ČASu, tak jí sem dám, ale kromě nálepky na přední oblině vypadal stejně.
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7687
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 17:05:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se na ten vůz dívám, nejezdil náhodou dlouhá léta ZN-OV?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3447
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 17:44:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Bobyk: Náhodou jezdil. Coby student jsem s ním nějaký kilometr urazil a pak byla vystřídána 935 ZNA 35-60.
ICQ 202376673
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 752
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 19:58:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: asi je to zase pozdě,ale zítra jezdí přes HK 415 GT-HD.Přes Jičín jezdí 315 GT-HD.
ICQ:276-583-029
Všechny fotky vozů TAD prosím ke mně na email.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7832
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 15:40:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chápu to dobře, že Transcentrum už na této lince jezdit nebude?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3384
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 17:48:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bobyk no nevím,ale nevidím,že by to tam bylo psáno,že jezdit nebude.
Doufám že to není z přemíry kofoly
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7845
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 17:48:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, jen mi z toho vychází, že to celé odjezdí zvolenská SADka. :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3386
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 18:05:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já ti rozumím jak to myslíš.Bus by tam musel stát týden.Ale kdo ví jak oni to pytlíkují společně.Za dopravu zodpovídá Transcentrum a divil bych se že by brali zodpovědnost na sebe.Možná si budou někoho najímat a nemusí to být ani SAD Zvolen
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7847
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 18:18:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra v 17:20 počkám na Zvonařce, co přijede :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3387
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 18:51:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no pokud můžeš bude to zajímavé.Pak dej vědět jak to dopadlo
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2034
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 10:25:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce KUKABUS dnes poslal na linku do Harrachova "nový" Renault FR1. Je zajímavé, že ačkoliv má ještě barvy původního francouzského majitele, jsou na něm uvedeny hned dva názvy českých dopravců. Jeden z nich je samozřejmě KUKABUS, ten druhý si nepamatuji. Takže by mě docela zajímalo, komu ten vůz ve skutečnosti patří...
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace