K-report
 

Archiv do 25.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy Karosa » Archiv do 25.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 380
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 18:57:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal2: o tom voze by ti mohl víc říct kolega Atmák. On je specialista na Bioexpres. Byl modro-bílej?
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Michal2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 19:13:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busmaniac: Nie, bol biely a naboku mal oranžové pásy. Na čelnom skle mal modú fóliu a znak Bioexpresu.
ICQ: 383-781-224
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 20:09:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Připravím trochu obsáhlejší povídání, hned to bude..
COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIOEXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 20:17:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K Čadčianskym atomsom, jeden biely 735.00 chodi do Bratislavy, to je tiez fajny stroj, nema rabu ale vyfuk ako atmos , a ten zvuk ked prebehne okolo, stare dobre casy.spz ma tiez nejake CA-???AK
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 21:46:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal2: Díky moc za aktuální zprávu, od léta jsem neměl možnost se tam stavit (teď tam pojedu, ale bohužel jen na víkend, to BIO nejezdí). Tento příspěvěk by patřil spíše do "nejhorších trosek", ale je o Karosách, tak snad prominou.

Bioexpres provozuje podle IDOSu tři linky - mezinárodní Žilina - Ostrava, dálkovou Turzovka - BB - Dudince a místní Vyšný Keľčov - Turzovka - Čadca - Žilina, a potom nějakou neveřejnou zaměstnaneckou snad do Rožnova pod Radhoštěm. Nejzajímavější vždy byla místní linka "kolem domu", protože na ní pochopitelně jezdí to nejhorší, co zbyde. Garáže, nebo spíše "garáže" se nenalézají v obci Vyšný Keľčov (sídlo firmy), jak jsem si původně myslel, ale pravděpodobně se jedná pouze o travnato - bahnitou plochu před nádražím v Turzovce, která se ke konci dne zaplní všemi provozními busy. Kromě pátku v pracovní dny je tam možno zahlédnout obvykle pouze jeden "záložní" stroj, který je asi kdykoliv schopen vyjet za něco porouchaného. V pátek, protože je potřeba maximum busů, nestojí tam nic. Není mi známo, zda má tento obskurní a troskoidní dopravce někde dílny či technické zázemí, nebo si nechává busy udržovat u některého z mnoha jiných dopravců.
Nejzajímavější je asi příběh EČV CA-793AA, která je (resp. v létě byla) už na třetím autobusu od jara 2005.
 
 
 
První vozidlo je už asi definitivně to tam, bylo to v tak strašném stavu, že jsem se skutečně bál, že se propadnu do útrob vozidla, druhé vozidlo (ta modro-bílá C734.00 je mi známo od minulých Vánoc), ale v létě jej nahradilo výše vyobrazené LC735. Jednalo se též o starou sérii (úchyt na dveřích, starý držák na rezervu) a je tedy dost možné, že se po opravě laku opět vrátilo do provozu pod značkou CA-631AK (je to už dávněji vydaná). Vozidlo v moc dobrém stavu nebylo, ale až na protáčející se spojku to šlo.
Druhou možností, co je dnešní CA-631AK je tento bílý skvost, který se jako záložní zjevil na manipulační ploše (ano, to jsou ony "garáže") v létě:
 
Jak vidno, jedná se také o starou sérii, výrobní číslo se stejně jako u všech předchozích vozidel nepodařilo zjistit, štítky jsou utrhané a řidiči buď u sebe papíry k vozidlu nemají, bližší informace sdělit nechtějí, a nebo vyhrožují, viz tato fotka, která náhodně vznikla, když jsem měnil film a z busu na mě zrovna vylezl řidič, který se skutečně přátelsky nechoval a byl jsem celkem rád, že jsem z rozhovoru vyválz zdravý (a to jsem číslo nezjišťoval, pouze velmi opatrně fotil).
 
Evidentně pan Bitala o zájem nestojí...
Přidávám ještě fotky jeho dvou vozů, první je celkem slušné oranžovobílé LC, které značku nemění (CA-425AV), a druhé je LC, které je už patrně prodané a v současnoti jezdí se zaměstnanci do KIA Motors.
 
 
Jen pro informaci, bílé LC má přeraženo číslo na rámu na 00011
Pochopitelně je možné, že Michal viděl uplně jiný bus, ale asi to bude jeden z dvou, které jsem poslal.
COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIOEXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...
Michal2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 22:05:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Veľmi zaujímavo to máš zmapované. CA-631AK je trošku upravená tá BB-226BS, čo stojí v tom blate. Najviac sa podobá na ten, čo som dnes videl. Uistili ma v tom aj tie vysoké sedačky. CA-793AA/III v Žiline občas vídam. Tú CA-793AA/II som nevidel nikdy a pochybujem, že ešte existuje.
ICQ: 383-781-224
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 22:17:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmaku mužu poprosit o bliší definici " starý držak na rezervu"?
AP-76-88 BEST OF RTO
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 22:33:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal2: Ty seš ze Žiliny? Uvítám další info z provozu.

Erťák: Je hladký, nemá takové ty úchyty. Porovnej CA-793AA/I s CA-793AA/II. Už to sem snad někdo psal, dělaly se do roku 1983.
COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIO EXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...
BA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 78.98.84.246
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 07:51:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pre zaujimavost, Bioexpres Turzovka vlastni aj Scaniu Irizar PB s ktorou robi linku Braislava-Stuttgart.
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 16:32:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BA: Díky moc za informaci, to bude asi ta, co je v hlavičce těchto strohých firemních stránek. http://www.bioexpres.sk/
BA: Tak už mi je tedy jasné, že to vozidlo existuje a proč jsem ho na severu nikdy neviděl. Mohu se ale zeptat, co je to za linku, když do Stuttgartu jezdí jen Turancar, BBDS, Eurobus a Slovak lines?

Pořádné foto či EČV by nebylo?

Tooti: jaký bílý stroj máš na mysli?
Jinak opožděně reaguji na Tvoje řádění v "mém" revíru, tedy Žilině, a přikládám svoje snímky busů u TESCA:
 
 
 
Jinak to LC je na tom celkem zajímavě s výrobními čísly, na rámu to má zcela bezstarostně vyražený kompletní VIN s v.č. 24 729, tedy Turba , avšak zbyl tomu asi původní štítek s v.č. 5 399.
To ostravské Cčko má v.č. 9775.
COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIO EXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1144
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 16:54:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem jel po dlouhé době s autobusem C954 a nějak se mi nezdá že by to bylo normální. Tlačítka na otevírání dveří vlevo. Co si pamatuji tak všeci to měli vpravo u dveří kabinky řidiče.
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 17:15:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmak:
Tak tulal som sa nedavno Žilinou...
 
 
 
 
Toto je okolo Tesca, ta KM-437AI ziskala novu spz ZA.
Ale myslel som uplne inu Cadcu.
Chodi Cadca-Bratislava, zvuk atmosa, rabu napravu nema a ma vyfuk ako atmos - Biela farba.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2276
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 17:19:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelent: Taky si je vybavuji jen napravo. Snad nějaká výbava na přání jako je možná u A/C-wayů
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1146
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 17:20:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to jedna z prvních C954 unás. Doma mám výrobní číslo napsané. Techničák jsem totiž v autě nenašel.
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1004
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 17:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

o jaké C 954 je řeč? nějak jsem vypad
C954, C955, LC 936, LC 956, LC 736..:
PROSÍM, pusť mě.
ba
Neregistrovaný host
Odeslán z: 78.98.84.246
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 17:51:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: toto je ina.
 
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 670
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 18:26:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ba: druha strana je zdobena velikym skrkancom cez celu dlzku, vsak ano?
Tomino
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 3-2007


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 18:49:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Totti: Aj ja som ho videl, môžem pridať foto a ten škrabanec je hrubý asi tak 5cm.
ba
Neregistrovaný host
Odeslán z: 78.98.84.246
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 18:52:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na druhej strane to ma velky napis Eurolines
Michal2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 3-2007
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 19:10:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Áno, bývam v Žiline. Dnes bola na linke Žilina-Turzovka nasadená Karosa LC 736, mala dosadené nové predné čelo a červeno-biely náter. Ale nie v tradičnej schéme. EČV je CA-778AO.
ICQ: 383-781-224
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 20:09:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

REPELEND,že se divíš,jako bys neznal váš folklór.Vždyť v jedné 934 E je otevírání předních snad na 4 místech najednou včetně pod volantem.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1148
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 21:20:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tohle je nový kočár největšího ničitele ČSAD K....y ... Nechápu jak mu můžou dát Irisbus.
Svycar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 22:02:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Servus chlapi!
Do dneska porad neco nechapu, zrovna kdys koukam na fotku Atmaka ze vcerejska. Tice se foceni autobusu v CR / nebo tedy na Slovensku: Jakto ze nektery ridice hned vytaceji kdyz si fotime jejich bus???Co to ma za smysl?
Po kazde kdyz putuju v Cechach a fotim Karosy, tak mam strach z toho, ze mne nekdo zbije!
Mate nikdo z vas na to odpoved?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3432
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 23:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Švýcar jo tady musíš mít rychlé nohy a dobrý zrak.Jak vidíš že jde po tobě.....Přečti si moje motto pod příspěvkem.
Ale nejsou všichni stejní,někteří si tě nevšímají,někteří se pochlubí se svým busem,někteří tě pronásledují.
Jak je tomu vůbec u vás?
Jinak vysvětlení? Víš to je o toleranci, slušnosti,úctě.Je to stejné jako na silnicích s otázkou proč je toliko nehod.Navíc tady jaksi pořád dřímá takové to komunistické práskačství.Proto možná někteří řidiči tak reagují.
To tam u vás asi neznáte.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Karlos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 00:15:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já můžu napsat ze své zkušenosti, že jsem se setkal s blbcem úplně po celé Evropě. V Litvě na hranicích a v Anglii u Eurotunnelu jsem dokonce musel mazat fotky. Na východě mě k tomu donutil celník a na západě nějaká osoba s jakýmsi průkazem, se kterou jsem se nechtěl hádat. Takže blbci jsou opravdu všude, ale většinou se dohodnu...
Čus bus Karlos
Svycar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 12:54:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem na tom premislel, jestli je to kvuli byvalem komunismu..i kdyz Karosa neni rusky tank nebo neco podobne vojenskeho:-)
Aspon mne uklidnilo, ze se nevede jen me takhle, ze i ostatnim.
Tady ve Svycarsku foceni autobusu nebo zeleznic nebiva takovy problem. Lide se spis dyvjej, ze misto alpach nebot prirody fotim nejakej takovej "hnusnej krap" jako pro ne byva autobus. Ale to dal nevadi, proste nevsimat! Urcite by se i tu nekdo nasel, kterimu by se to foceni jeho vozu nelibelo..jak rika Karlos: blbci jsou na celim svete
Nejhorsi skusenost jsem udelal pred nekolik let na Kacerove v Praze. Tam jsem obevil Karosu (cislo uz si nepamatuju)..no hlavne mela vsechni tri dvere prosklenene az dolu. Kdys jsem vitahnul fotak a stoupnul pred bus, tak ridic vilytnul - a ja zacel utikat
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37363
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 13:05:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ve Švýcarsku bych se spíš bál, abych někomu při focení nevlezl na soukromý pozemek (zahrádku, louku, trávník, ...).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1661
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 15:05:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Švýcar jo tady musíš mít rychlé nohy a dobrý zrak.Jak vidíš že jde po tobě.....

Alebo chodiť do posilňovne a vodičovy to vysvetliť po svojomZatial nato nemám ale nenechám si aby namňa niekto vrieskal do konca života. Minule sme fotili unás na AS autobusy MHD (bola výluka kvôli MMM) a vybehli na nás 3 vodiči
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 857
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 16:29:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto5220: a tí vodiči boli DPMK či eurobus?
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Svycar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 17:24:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin Zlivsky: Ja nevim, jestli je to po celem Svycarsku stejne. Ale u tech dopravcu, kde jsem do dneska pracoval, nebyl problem se nejak dostat dovrnic a fotit. Hlavne by ses divyl, jak je to tady u nas v RBS. Tady chodi tolik neznamich lidy po nasem pozemku..a nikdo se na ne nepta, co chteji nebo co tu delaji; no proste paradis pro fanousci mestske dopravi:-)
Gagarintomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 19:02:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Videl som atmosferák C734.00(.03, .04)
ŠPZ : MBA - 23 01, farba : krikľavozelené pásy a biela (tak, ako orig. SAD a ČSAD), zvuk: ???, vodičove okno: vysoké, dvere: dlhé sklo, nápravy: rába (atmos), zadný nárazník: turbo - bol to nejaký mix, nevidel ho už niekto?
 
ba
Neregistrovaný host
Odeslán z: 78.98.84.246
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 19:34:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravidelne jazdi v Devinskej Novej Vsi, pre firmu Nevostav.
Gagarintomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 19:50:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ba: a aký dopravca nevieš?
Karlos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 19:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Svycar a MZ: jak jsem psal výše, tak většinou nemám problém, ale zatím jsem nikdy neutíkal a to možná plno lidí překvapilo. A to jsem se setkal i s hodně agresivníma lidma. Vždycky jsem se domluvil a když ne, tak jsem se sbalil a odešel a pak jsem fotil třeba z jinýho místa a tak. Všude, pokud to jde, se před vstupem na pozemek snažím někoho dovolit a snad kromě Varšavských garáží se mi povedlo skoro všude. V Polsku je to vůbec zajímavý, tam mi jako vstupenka funguje průkaz z RTO-klubu (je tam Erťák), nad tím většina lidí roztaje. Nejlepší to je ale na západě, tam fotím rád, tak tam se opravdu málokdo zajímá nač to fotím. A když už, tak ještě přidá výklad o vozech.
Podobně jako Svycar, si opravdu někdy připadám jako exot, protože když přijedu na zajímavý místo, tak místo focení památek, lítám po parkovišti a fotím busy....
Čus bus Karlos
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1662
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 20:01:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carchye: DPMK, 3902 (nie Vasiľ)5238 ten dedo čo spí za volantom a ešte niekto

ALL: Inač take vyhrážky ako: ja si ťa nájdem, rozbijem ti ten foťák, polamem ti film atď. su na dennom poriadku
Len nech mi dačo take povie o 10 rokov a neokončí službu
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 672
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 20:38:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto: Mne este nikto nepovedal nic ani makke f .
 
toto je asi nejaky prototyp 954???...
Irizar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 09:31:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gagarintomik: Myslím, že už som ho sem niekde dával:
 

Tipujem, že patrí personálke, ktorá ho niekde za lacný peniaz kúpila, ako tak zlátala dokopy a teraz na ňom zváža robotnákov do VW. Keď sa niekedy pozrieš k novej bráne Volkswagenu, stáva tam takýchto vozov docela dosť - jedna Karosa Edymaxu, jedna Atlasu, zopár ex-TQM C734 Istry a aj nejaký Sprinter.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3051
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 10:19:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten bus pochází evidentně od Armády ČR.
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
Bubboo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 11:32:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tooti:to je jeden z úplne prvých C 954,ex SAD Vráble,teraz SAD Zlaté Moravce.Tento voz má aj všetky možné visačky ešte s logom Karosy,aj tie podivné puklice boli od samého začiatku iba na predných kolesách.Toto jedno kolečko do Blavy je asi jediná poriadnješia robota,čo ten voz robí,inak sa iba motká okolo Vrábel/Zlatých Moraviec
Virtdiago
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 22:10:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mne ešte poniektorý aj zapnú svetlá, bliknú smerovkou, poprípade zakývajú-viď foto...
 
 
 
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1663
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 22:36:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Virtdiago: Hej, naštastie sú aj normálni.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1154
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 09:46:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Virtdiago: a to mě vysvětli co řidič busu vidí vpravo přes ty všechny cedule?
Virtdiago
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 6-2007


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 10:38:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend: veľké guľové h...o :D Ale tie cedule aj tak nezaberajú, ľudia sú aj tak lenivý a idú sa pýtať :D
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1101
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 10:41:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Virtdiago:Aj u nas su TAKY
!!!MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride!!!

ICQ:233 682 093
E-MAIL: Muflol@azet.sk
Bubboo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 15:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Virtdiago:ohromne sa mi páči ten spojler na tej bielej Karose,nikdy by ma nenapadlo nalepiť nálepku na čelné sklo osobného auta na spojler:-)Brutálne to vyzerá :-)škoda,že nemám na mojom voze takéto predné čelo . . .
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 674
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 16:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bubboo: Aky mas za voz?
Virtdiago
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 6-2007


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 16:09:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bubboo no, to je taký šofér, ktorý už od radosti nevie čo tam má vešať, vzadu na skle má veľkú slovenskú vlajku, vpredu vlajočky a somariny...
E4993056
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 16:35:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hugo: Komu by Darro nepozdravil?
Vlak je dost velkej humus
Autobus je nejlepši.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5024
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 17:59:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pamatujete si někdo datum, kdy vyjela z Karosy úplně poslední 900?
Sháníme fotografie a informace ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a informace o provozu v podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - aktualizováno
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 18:22:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: Najdi si to v archívu téhle diskuze, bylo to někdy v lednu 2007.
Karosa ŠL 11!
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 864
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 18:26:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V piatok vybehol z Rošera v Spišskej Novej Vsi )další generálkovaný prírastok pre SAD Lučenec

 
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5026
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 18:30:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sxman: Díky, stačí to tak orientačně, celý se mi to prolízat nechtělo a nevěděl sem, ve které diskuzi to bylo.
Sháníme fotografie a informace ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a informace o provozu v podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - aktualizováno
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 865
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 18:31:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosa s núdzovými dverami uprostred. Predpokladám, že to nie je z výroby

 

A ešte jeden z posledných atmosov v službách Eurobusu

 
www.mestskadoprava.net
231-475-399
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1294
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 18:42:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carchye: No, do Německa se takové podobné LC 735 vyvážely, ale měly lepené skla. Bylo tady o tom už dost diskusí... Jinak:
 
Gasonův blog !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
NIKON COOLPIX L4, to je můj mazlíček
754 068 JE BEST
RegioNova 814 + 914 = Cetkááá - Tretkááá!!!
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1334
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 19:29:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carchye: tak jako na bastly sem si zvykl, ale na zbastlené atomosy ještě ne
MigoŠ: toho potkávám celkem často, ve středu jsem byl ve Valmezu a potkal sem tam dva busy od Svobody jednu LC730 a nějáký meďouir myslím že to byl turecký O303, nevíš kolik má celekm busů?popřípadě jaké?díky
Karosy řady 900 forever:o)
Karosa žije dál:o)
E-mail: SnejdrlaJenda@seznam.cz

2T1 5989 je fuč něják nám těch sedmistovek ubývá:o(
TAD a ČSAD Semily: předpisová ukázka jak provozovat autobusouvou dopravu na úrovni
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 868
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 20:49:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Axer: No atmosy sú len 2 jeden na prímestskej a jeden na mestskej v spišskej novej vsi, ostatné pokiaľ viem tak sú novostavby na starých papieorch

MigoŠ: Ano viem čítal som to, ale veď práve, že lepená sklá nemá. Podľa papierov by to mala byť C735.1340
www.mestskadoprava.net
231-475-399
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1295
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 21:20:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Axer: Já jsem tuto zbastelenou Karosu viděl asi tento týden nekdy naposled... Jinak vůbec nic o Svobodovi nevim.
CarchyeChudák ten atmos z tvoji fotky!!!
Gasonův blog !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
NIKON COOLPIX L4, to je můj mazlíček
754 068 JE BEST
RegioNova 814 + 914 = Cetkááá - Tretkááá!!!
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1593
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 21:58:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsme u těch atmosů, tak se stala věc naprosto mimořádná - do Ústí nad Labem zavítal normálně-provozní atmos na zájezdu, C 734.00 z Litoměřic, viděl jsem jí tam asi před rokem a nenapadlo mně, že by po ukončení NAD za DPÚK mohla ještě jezdit... Jen reklama na Eurotel už je napůl strhaná.
Omlouvám se za špatnou kvalitu, byla tma a atmosek to valil, díky tomu řevu jsem stihl ukořistit aspoň tyto fotky...
 
 
Stop zgarbám z Plzně!
ICQ: 221-908-090

Bubboo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 22:25:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tooti:veď to je práve kameň úrazu,ja mám impotentnú Rošerácku skladačku :-)
Virtdiago:mne to neprekáža,celkom sa mi to páči,má to čisté,takže môže byť.Aj tá rebrová maska chladiča je fajn,takže ja mu to schvalujem :-)
Určite lepšie ako ten zmrvený atmosférák od Eurobusu
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 675
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 00:12:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bubboo:ta impotentna karosa klbova 741, tie su tusim 2 a potom je jedna solo reseracka 732.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace