K-report
 

Archiv do 19.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 19.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 18:38:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Křivi:My zájezďáci většinou vypomáháme na dálkových linkách ale na město občas chodíme vypomáhat protože stejně jako všude nejsou lidi a je to náhodou příjemná relaxace,ve 3h.jdeš do práce,pokoukáš po holkách,když se coko-li stane porucha atp.zavoláš vysílačkou a nic neřešíš,no a v v 1h. odpoledne máš hotovo a valíš domů s čistou hlavou,paráda,až budu starej a nebudu už zvládat dálky moje volba je jasná,buď řidič mhd nebo dispečer!
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 09:49:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po dnešním ránu má asi Radim o jednu stevardku méně. Na spoji v 6 z Brna stála ještě asi 5 min. před odjezdem busu řádná fronta, lístky kontroloval nějaký maník, z něhož se vzápětí vyklubal řidič. Po nastoupení posledního cestujícího zahlásil "asi mi zaspala stevardka, rozdám vám sluchátka a pustím film a kdyby někdo chtěl noviny, přijďte si dopředu". Kočka, co seděla na jedničce, noviny roznesla, cestou bylo slyšet docela dostkrát kávovar, cestující si udělali sámošku. Nechtěl bych být tou stevardkou, jestli fakt zaspala.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 10:01:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad goldfinger - asi bojkot zaměstnanců. Na liberec zase jezdí všechno o 20-30 min zpožděný. A ucpanou R10 kvůli sněhu to neni. Protože jiný busy po r 10 normál přijely, a posily taky jezděj. Jenom žlutý šroty to někde brzděj.
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 683
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 11:42:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin23: Při vašem popisu práce řidiče MHD by si asi dost řidičů (např. u DP Praha) ťukalo na čelo.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 16:02:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Slimman:To klidně můžou,popisuju jen vlastní zkušenost a pocity po letech praxe,naše firma totiž mhd provozuje a není jediná a také nejsem jedinej dálkař co si mhd skutečně užívá jako relax po náročné sezóně.

ad:Liberečák:Ač nerad musím se S.A zastat,já měl dnes příjezd na Černý most v 7.45 a odjezd 7.55,přijel jsem v 8.20 odjížděl jsem v 8.30 příčina zůžení R.10 u Brandejsa 40 minut žádnej problém a to denně.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7835
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 16:06:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slimman: Totéž mi říkala už řada řidičů, co celý rok lítali po všech čertech, že pouličku nebo linku do vedlejší dědiny pak brali jako celkem fajn odpočinek. Nebylo to ovšem v nějakém velkoměstě, kde by na ně čekala na každém druhém kilometru zácpa a další komplikace.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 825
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 16:33:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dusin23 - o tom zůžení vím. Akorát směrem z prahy se ráno fronty moc nevytvářej, a oni měli zpožděný o hodně busy přijíždějící od prahy (začínající v praze)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 826
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 16:36:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad dusin23 - a to máte mezi příjezdem a odjezdem 10minut? To nechápu jak tam máte vtěsnanou manipulaci - leda 5+5. A bez rezervy. Vskutku nádhera, nic proti tvému zaměstnavateli, ale todle už je moc.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7841
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 16:42:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin23: ČSAD Jablonec? :-)

(Příspěvek byl editován uživatelem bobyk.)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 16:43:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad zpoždění na Liberci:
Stejně tak včera spoj ČSAD Lb v 1700 z Lb zpoždění na ČM cca 25 minut. A to to řidič na praskal tak, že jsem měl chvílema strach (i když uznávám, že asi věděl, co dělá). A na Liberecku to klouzalo ošklivě, včera přede mnou skočila u Tanvaldu oktávka do pangejtu, a to jsme jeli možná 40.
Pořád lepší zpoždění než bus na střeše...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 827
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 17:10:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad wlasta - jasně, bezpečnost na prvním místě. Ale je rozdíl ve zpoždění na příjezdu a odjezdu.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 17:38:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, nevidím do toho, jak se točí vozy.
Příklad: řidič má mít povinnou přestávku a přijede pozdě. Když dodrží přstávku, bude zpožděnej na odjezdu a zjebe ho šéf i cestující. Když jí nedodrží a něco se stane, tak je propadající on. A teď si vyber. Obojí je špatně.
(To by nám možná řekl Dusin23 nebo Ares1, jak se řeší takový situace.)
Neříkám, že to muselo být zrovna takhle, ale v tomhle počasí se přimlouvám přimhouřit občas oko...
BTW, na tom spoji z Liberce jela C954 a řidič ani neměl vypsaný čísla otevřenejch jízdenek, prostě problém může nastat chce to trochu nadhledu.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 18:01:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Liberečák:Tak to promiň,myslel jsem směr do Pha,zpět vzniká zdržení opravdu málo,pouze v pátek večír je to pravidlo.Co se týče těch 10 minut na Čerňáku je pouze u tohoto spoje který jezdí pouze v pondělí a to jako posila mezi hlavními spoji jinak máme vždy příjezd v celou 10 a odjezd v celou takže 50 minut což je v pohodě.

ad:Bobyk:Bingo!!!!!!!!!

ad:Wlasta:Je to přesně tak jak říkáš,je to pouze na tvém uvážení,ale pokud je nepředvítelná překážka jako zácpa,dnešní počasí atp..,musíš to uvést na kolečku a vztahuje se na tebe vyjjímka z AETR(vím že už AETR prakticky není,ale nemůžu si zapamatovat číslo tý nový vyhlášky).No ale je fakt že většina z nás bere na sebe to riziko nedodržení povinné pauzy aby lidi moc neřvali a také se člověk snaží tak nějak udržet dobré jméno pro svou firmu a k tomu ježdění na čas patří,to v kolik jsi tam přijel většina lidí stejně netuší.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3521
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 18:37:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Dusin23: Nařízení 561/2006, AETR už je defacto jen do zemí mimo EU.
ICQ 202376673
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 16:35:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tím spojem bez stevardky jsem jel taky. Myslím ale opravdu zaspala, jelikož jsem zaslechl telefonát řidiče s vedením, že se mu nějak omlouvala či co. Každopádně cestující to vzali celkem v klidu.. :-)
Nésu žádné šotouš!
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1126
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 17:48:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes byl na Liberci Beulas Aura! Ale asi jen zaskakoval...
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 21:08:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle časopisu Žlutý by měly příští rok na Liberec přijít nový Scanie
Mája
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 4-2004
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 11:24:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by SA?
odkaz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7886
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 13:03:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dlouho tam ta Aura nevydržela... Ale zajímalo by mě, jak se bude řešit to zranění stevardky, která zjevně nebyla připoutaná.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Mája
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 4-2004
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 13:05:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak řekl Aktuálně.cz majitel firmy Radim Jančura, řidič jejich autobusu stačil před hrozící srážkou zabrzdit, ovšem zezadu do něj narazil osobní vůz, který nedodržel správnou vzdálenost. Nikdo z cestujících nebyl zraněn.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 828
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 14:56:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No sice bus dobrzdil, ale neřikejte mě, že stewardka prorazila přední sklo po nárazu dobrždujícího osobáku do busu.
Simon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.99.102
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 16:28:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim hele nevíte jakou mívá obsazenost megabus kterej odjíždí v 11.00 Z Varů do Prahy.. Jenom jestli koupit už teď jízdenku za plnou palbu nebo jestli počítat s Last Minute.. Díky
Zdenek1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.201.62.35
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 18:59:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prvne bych stewardce pral brzke uzdraveni ale dotaz Liberecaka je zajimavy. Tez je zajimava poloha BUSu a to ze za nim zadne auto nevidim.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 829
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 19:31:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem zvědav, jaký postih čeká řidiče busu, který přepravoval nepřipoutanou osobu. Třeba se konečně ve věci stewardek začne něco dík. Vždyť u nás se vždy čeká až se něco stane.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1130
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 19:35:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufám že nás nikdo neobviní z atentátu na jejich nejlepší autí na Liberci. Ten první kamion kůli kterému se to stalo byl náš ...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3564
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 19:53:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Liberečák: Žádný, nastuduj si zákon a pak vynášej soudy. Každý svéprávný je zodpovědný za sebe.
ICQ 202376673
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 830
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 22:08:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Magiq - záleží zdali byla řidičem upozorněna na povinost připoutání. Beztak se to zamete pod koberec. Akorát by některé slečny mohli ztratit zájem projítávat čelním sklem.

Ten náklaďák píchnul gumu, a osobáky se na něj přilepili jak na magnet.
Veverka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 22:35:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: No sice bus dobrzdil, ale neřikejte mě, že stewardka prorazila přední sklo po nárazu dobrždujícího osobáku do busu.

Nemyslím si, že to souviselo s nárazem osobáku, ale s tím předchozím bržděním, když spolujezdec v tu důležitou vteřinu nesleduje provoz před vozem a není hodně dobře zapřený, tak letí. Kámošce se přesně totéž povedlo v osobáku, vyjížděli z parkoviště a ona se právě připoutávala, takže věnovala pozornost tomu pásu. I když to bylo z rychlosti pod 20 km/h, tak měla otřes mozku a přední sklo taky nevydrželo
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 00:23:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo někdy v autobusu opravdu šlápnul na brzdu, tak ví, co to udělá. Zaplať pánbůh, že se to nestalo před nějakými 8 lety, kdy by z narvané karosy ČSAD Liberec vyběhlo předním sklem všech 30 nepřipoutaných stojících cestujících...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37171
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 00:47:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je čirá spekulace. Sice jsem sám zažil, jak Řezníčkovo/Kovaříkovo bus jel z Tábora do Prahy jak , ale obvykle při stojících lidech jezdí řidiči mnohem opatrněji a s větším odstupem od okolních vozidel, protože si nejspíš moc dobře uvědomují, co by se stalo (i když by to třeba nešlo na jejich triko).
Samozřejmě při nějaké nehodě, kterou by řidič neměl možnost svou zkušeností a předvídavostí odvrátit, by se to asi bez následků neobešlo.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 02:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte proč v SA přestali dávat časopisy?
Nésu žádné šotouš!
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 831
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 08:20:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak se to děje? Na liberci dva patráky, nedávaj se časopisy. Stewardka lítá busem na sklo. Ještě až začne tuhá zima, tak uvidíme jak to bude šlapat.

ad Wlasta - to co řikáš je opravdu jenom tvoje spekulace. Nějak nepamatuju že by se někdo v buse u čsad někdy zranil, a to do prahy jezděj trošku dýl než SA. Taky by mě zajímalo v kolika busech si viděl 30 stojících nepřipoutaných cestujících. U SA je pouze 63 + 1 nepřipoutaný cestující (možná se někdo občas připoutá)
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 11:08:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Tvoje patologická nenávist ke všemu žlutému je vážnou diagnózou. Měl bys zajít/zajet do příslušného ústavu. Abych Ti ji podpořil, včera jsem mohl poprvé vyzkoušet wifi síť zluty (sedadlo 3) a chodila sqele.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 832
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 11:14:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad goldfinger - už sem byl, a sem prej v pořádku (psychotesty ok). Ta wifi mě jen utvrzuje, že některé linky jsou jen okrajové.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1880
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 11:28:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, já běžně zažívám třeba 20 stojících cestujících u ČSAD Plzeň a 49 nepřipoutaných, protože není čím. Ale je to v souladu s techničákem, takže když se tam při nehodě všichni pozabíjej, tak to bude vlastně v pohodě. Anebo ČSAD Plzeň prostě nehody mít nebude, zakážou se. Bourat bude jenom SA, aby to mohla odnést nebohá stevardka.
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.47.139
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 11:59:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Co se ti nelíbí na doubledeckeru Neoplan??? Když jezdil u ČSAD Liberec,tak to bylo úplně v pořádku,co? Na stejné lince bylo k vidění asi 5 různých busů a najednou je to teď problém u jiné společnosti?
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 12:02:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo,tu wifi v SA jsem zkoušel taky.. Fungovalo to, ale některé stránky to nechtělo načíst. Asi tam mají nějaký filtr..
Nésu žádné šotouš!
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 833
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 12:14:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad asiana - smůka, že když nabízim luxusní bus s videem, sluchátka, kafe, noviny atd. a pak pošlu obstarožní patrák tak je to celkem zhoršení kvality.
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.47.139
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 12:36:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liebrečák: a můžu vědět proč ty z toho pomalu nespíš? :-) ČSAD Liberec tam posílalo daleko starší busy...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 834
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 13:24:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak si zjistil že z toho nespim. Já sem z toho v pohodě. A ještě sem z toho spokojenej, takže když usínám spokojen, tak se mě spí ještě lépe.

Čsadlb nikomu neslibovalo komfort.
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 522
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 18:45:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: obstarožní patrák.. jak starý??? PRAHA - ČK jezdí dálkovej Neoplan z roku +/- 1995, A naprosto v pohodě cesta:-) Mnohem lepší než C954/SOR C12 Nevím, co tady valná většina má, kdy jede horším busem hodinu.. to se snad dá bezproblémů vydržet v ARESu/ AXERu / C954/ SOR C12...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 835
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 18:54:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nemam nic proti těm patrákům, jenom v kontextu s SA to je trochu k smíchu, když pan R.J. tvrdí, že bus musí prodat po 4letech, jelikož to už je starej křáp (u jeho žlutejch busů to je ale pravda).
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 19:41:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Liberečák:Po 4letech prodat???A co teda ty veterány na trase Lbc-Pha?

ad:Martin240025:oni ty Aresy,Axery,C 954 či SOR C12 jsou například v bezpečnosti cestujících či eko zátěži min. o 5 až 10 let před tím Neoplánem a to je trochu důležitější než odpor ke všemu českému několika málo laiků.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 836
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 20:01:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad dusin23 - to on tvrdí, že po skončení leasingu busy prodá. A ty Ayatsy opravdu nebudou až tak starý, ale jsou to hrozný busy a údržba SA je vyhlášená.
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.151.92.134
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 20:53:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Ty Aytasy jsou už vraky,ale zase to musíš brát tak,že tam jezdí ty z nejhorších co má... A Neoplan má zas vyšší kapacitu,takže to výhodu má... Jinak Beulas je podle mě to nejlepší,co teď u nás v pravidelné dopravě jezdí.

dusin23: To co říkáš je dost diskutabilní,protože v procentním objemu dopravy ty Neoplany mají mají spíše promile přepravních výkonů,takže to jako argument neberu. Kde jsou ty časy,kdy za dob monopolu ČSAD LBC bylo to nejlepší ten Neoplan a stejně jsem se s ním nikdy nesvezl protože jsem měl smůlu a vždycky jela nějaká starší Karosa v létě bez klimy a podobně.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5002
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 22:06:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl sem dnes s Radimem v Praze, tam Irizarem v 7:00 (posilu dělal Friend Tour), zpátky sme chytli Travego v 16:30. Hajzl a kávovar "nefungoval", v konektoru na sluchátka bylo cosi zaraženo (stejně tam nic moc nebylo), ale pobavil mě "rozhovor" mezi stewardkou a řidičem, když vítala cestující na palubě:
"Jménem společnosti se Vám omlouvám... ..., ale kdyby jste měli potřebu tak nám řekněte, pan řidič Vám velice rád někde na motorestu zastaví", načež se od volantu ozvalo "...co kecáš? ". "...Zastávku můžete využít třeba k občerstvení, nebo si můžete zakouřit", načež se celý autobus začal přiblble usmívat a zepředu sem zaslechl jen "ty vole tak to už se těším (něco v tom stylu) ."

(bylo to slyšet naštěstí jen v první řadě )
Sháníme fotografie a informace ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a informace o provozu v podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - aktualizováno
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3417
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 23:02:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ASIANA dovol abych se zasmál že Belaus je to nejlepší!to si snad děláš srandu.Kam bys zařadil např. takové Setry,které patří na trhu k nejlepšímu.(a v dopravě linkové jsou též,bohužel jich je zatím málo)
A pořád lepší nový bus než 10 let starý Neoplan a je jedno kolik jich v dopravě jezdí.
Bohužel každý máme jiné vidění světa a proto se naše názory nikdy asi nezblíží.Škoda že ty kecálkové o konkurenci teď mlčí, když není konkurence např do Liberce.Opravdu mě takoví lidé připadají dost směšní.Když jde o ČSAD LBC tak si rádi kopnou,a jak jde o SA tak mají ruce nahoře.A je vás tady spousta,kteří to rádi děláte.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 06:05:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Ares1:,to podepisuju,neřekl bych to líp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.151.92.134
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 08:07:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: To je velmi jednoduché,Setry asi nebudou nejlevnější... Já mám třeba o trochu radši Many,ty jsou celkem časté třeba. No a konkurene do LBC není jen proto,že nikdo konkurovat neumí současnému stavu. Po článcích na fóru K-report bývalý státní monopolní regionální dopravce svojí linku porvozovat nezačne,když není schopen asi se ziskem provozovat celou komerční divizi a jediné co mu vydělavá je kupodivu ZDO
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 08:51:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se vím že to sem nepatří,ale od té doby co se přimíchává do nafty ta řepka tak mě u busu podstatně klesl výkon motoru a stoupla spotřeba min.cca.3-4l na 100km,tak to asi zrovna moc eko nebude,co?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3419
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 12:21:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Asiana no vidíš i já mám rád Many a jsou rozhodně na vyšší úrovní než nějaký Belaus.Ano Man,Setra je jistě dražší,protože se také platí značka.Belaus je neznačkový vůz proto je levnější.Já jsem ovšem trošku Český patriot a zastávám názor,že kvalitní věci si umíme udělat u nás doma také.Nemusíme se jako národ pořád ponižovat a lézt do pr... dříve východu dnes západu.U mě vždy bude vítězit dopravce který bude mít za svůj základ autobusy České výroby které si doplní něčím ze zahraničí.
To už dávno není o konkurenci protože kdyby ČSAD LBC nasadilo jejich MAn,stevardku,pornočasopis,svíčkovou,a ferneta,cenu o 50 kč nižší tak stejně ti lidé poletí do SA.Je to psychologií která ty lidi nahlodává (to se mu musí uznat umí zbláznit davy).
Nezlob se já takové podnikání neuznávám a nikdy nebudu uznávat,které je založeno na manipulaci s lidskýnm uvažováním.A je mi jedno jestli to je ten nebo onen.
AD Dusin to je jen snaha zelených o zviditelnění nic víc nic míň.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3569
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 12:46:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I já včera shodou okolností využil opět služeb SA. Cesta tam Irizarem naprosto bezproblémová (musím přiznat [i když nerad], že podvozek Scania je povedený), cesta zpět Mercedesem už nebyla úplně bezproblémová, ale pořád na dobré úrovni. Více komentovat nebudu. Obě dvě cesty jsme stihli s více jak 15 minutovým náskokem. Oba řidiči měli cit pro jízdu po dálnici.
Ano, jsem tupý dav, který si zakoupil jízdenku přes internet a měl jistotu svých oblíbených sedadel.
Radime, příště si ale musím dát o dvě cappuccina navíc, páč v Mercedesu jsem se mohl zřezat tak leda Kofolou (mimochodem za rozumnou cenu)
ICQ 202376673
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 524
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 18:29:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maqiq: pořád 10 kč za kofolu? Já jsem jel jednou s SA do Brlína, BELAUSem - moooc pěkná jízda:-) - a také mě překvapila kofola JEN ZA 10 KČ, v obchodě bývá +/- za 15 (0,5l), v buse bych byl za ní dát třeba 20 kč... ale když je za 10, proč ne
Magig2: kde všude v ČR jezdí pravidelně dálkové Bovy:-) A co Bova Maqiq?
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3570
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 18:36:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Martin240025: V pravidelné dálkové má dvě FLD (nízké 2000,2001) ČSAD Hodonín na lince do Prahy. Tredos, ZDS Psota, FTL, Transcentrum poměrně pravidelně nasazují na dálkové linky Futury. Magiqy nasazuje na linku jen JH Bus. A ať zůstaneme u tématu, tak se objevují také poměrně pravidelně na posile SA od Vento line Brno.
ICQ 202376673
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1558
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 15:11:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co se přimíchává do nafty ta řepka tak mě u busu podstatně klesl výkon motoru a stoupla spotřeba min.cca.3-4l na 100km,tak to asi zrovna moc eko nebude,co?
Takže vlastně zelení kopou za výrobce paliv. Anebo si ty chemičky zelené a řepku dokonce přímo objednaly?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 837
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 17:10:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz Nový JŘ LB-PR. Už jenom 21spojů celotýdenně. Zato ve čtvrtek, pátek a neděli +2 spoje. Hlavně že SA řikalo jak má přehledný JŘ, ale postupně už se to začíná měnit ve značkovanou. Vysvětlivka 68 je opravdu dobrá
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2269
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 18:09:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi bych si měl brát na to svařování kuklu, ale vysvětlivku 68 prostě nevidím.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 461
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 18:23:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Myslel jsi vysvělivku 66 ?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 838
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 18:32:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no tak to je 66. v tý velikosti co sem to měl, tak sem se překouknul. Ono to u mě vypadalo i jako 88,86,68 a 66. Ale po zvětšení je to opravdu 66. ZAjímavé je, že ten spoj z letiště má při každý změně JŘ v jiné časové poloze. Doteď byl myslim někde v 8:30 z LBC.
sa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 146.102.32.52
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 18:44:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš je zajímavější, že první spoj z Prahy pojede v 7:00 !

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace