K-report
 

Archiv do 12.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy a autobusy v Ostravě » Archiv do 12.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2302
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 23:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jan širc, případně prajzáci: Postavil bych terminál na Hlučínské a nějakou (vlako)tramvaj bych vypustil z úvah, stejně je to moc nákladné, složité atd atd, než aby to vyšlo.
A konec konců, když postavíte vlakotramvaj, bude najednou zbytečný jakýkoli terminál na území Ostravy , včetně SBN.

K nádru si myslím, že to nevleze (bo parkoviště je malé a halvním důvodem předpokládané reko není starost o občany bez auta, ale starost o občany s autem:-)
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino, Urbino, Vario...hvězdná trojka Ostravské MHD

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD nejen na Ostravsku

ICQ: 260 116 510
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1193
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 07:57:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta Hlučínská by byla schůdná, pokud by tam vedli i linky trolejbusů (jedna směr Nová radnice a Zimní stadion a druhá Nová radnice a Most MS)... Pokud by ale někdo měl jet např. z Hošťálkovic k Nové Radnici a měl by 2x přestupovat (Hlučíská, SBN), tak to by bylo asi o ničem. V tom Sadu toho místa moc není.
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1170
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 10:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon: a nejen to, musely by tam jezdit i tramvajové linky (např. 1,2 nebo 1,8 a nebo 2,8). Více lidí vystupuje na Muglinovské, než těch 5 co jede na hlavák. Tudíž d-12 by to asi nestíhala :-) a komu by se taky chtělo přestupovat z Výškovic na Muglinu a pak na dvanáctku a pak na svůj bus.
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
http://www.mds.yc.cz
poslední aktualizace : 15.6.2007
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1194
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 12:15:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Xxichtyl: Souhlas.

Až teď jsem si všiml té obludné hrubky v mém minulém příspěvku . Sorry

(Příspěvek byl editován uživatelem Gakon.)
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4724
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 12:39:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon: Ses přiznal. Já si to vysvětloval tak, že by tam ty linky vedli "oni", tudíž by to bylo gramaticky správně.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1491
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 17:13:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si tady pročetl ty názory. Ono s hlavou asi nejníže je Vojta, protože uvažovat nad vlakotramvají, která je téměř nereálná v našich podmínkách, s naší legislativou, je asi tak nereálné, jakože dneska večer vyhraju ve sportce. terminál v Sadu neprojde, to by se tam vlezl raději malinký interspárek a kolem hlučínské se stavět podle mě taky nebude nic, protože je to nákladné a lidi jsou ovce, takže si pojedou na prajzkou z mugliny, na rychvlad z úanu, do bohumína z gagarinky a přestupy jim nevadí. Proč taky, když tak jezdí furt.

Můj názor
Prostě maugli a šlus... 8-)
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1171
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 10:20:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15. normálně sem tvůj příspěvěk úplně přehlíd.. kdyby Erik nenapsal do svého příspěvku "Vojta" tak si tě nevšimnu :D
no ale k věci, samozřejmě že kdyby vlakotramvaj byla ( což jako, že nebude ,bo jediný kdo projekt podporoval byl starosta Ludgeřovic, a ten už to taky vzdal) tak by přestupní terminál autobus - cokoliv jiného neměl smysl, bo by žádný autobus nebyl :D
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
http://www.mds.yc.cz
poslední aktualizace : 15.6.2007
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1493
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 14:20:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Xxichtyl: jednou za rok tu jsem a ještě užitečný :D
Já myslím, že je to sci-fi s tou tramvajkou.
Jinak asi bych zavedl mýtné do centra. koukám si tak z okna (uvažuju, zda si skočím pro cigarety) a hnes mi před očima bechli 2 auta na PoděbradcexJanáčkové. S křížením s nádražní to je ještě lepší (tam nevidím z bytu, to chodím kolem :-D) tam se furt perou, furt je to zacpane ... Je i mýtné asi nereálné do města ...
Váš Maugli
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2311
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 14:54:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No mýtné je určitě nereálné na průtahy městem (Poděbradka, Nádražní, Českobratrská, 28. října, Sokolovská třída), bo ty auta prostě jinama nemůžou (respektive můžou, ale buďme rádi, že jezdí tam, co jezdí).

Xxichtyl: Kura, no je toto možné...

Jinak už by měla jezdit 7401
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino, Urbino, Vario...hvězdná trojka Ostravské MHD

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD nejen na Ostravsku

ICQ: 260 116 510
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1495
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 16:39:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

trollino: Já si myslím, že by tam krom snad té Českobratrské neměli co dělat. Sokolskou ještě taky, ale nádražní? 28? Dopravní obsluha a konec. Zkus se tu postavit před plynárnu ve špičku. to je hnus jak pohodlní kravaťáci jezdí autíčkama. Já z toho grcám ...
Váš Maugli
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2313
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 16:53:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já tam autem jezdím taky :-) Většinou po 28. října na Poděbradku, 30 dubna a na Sokolskou...

No a pak jde o tak velkou spádovou oblast, že už z principu je to blbost...hafo křižovatek, vjezdů atd. A není možné to uhlídat.
A zkus se dostat třeba na parkoviště u Výstaviště, aniž bys použil některou z těch ulic. Řekněme z Poruby a z Vítkovic...
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino, Urbino, Vario...hvězdná trojka Ostravské MHD

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD nejen na Ostravsku

ICQ: 260 116 510
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 17:32:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Ano, 7401 včera viděna na a-28.
Klasické T3 = nejlepší současné vozy.
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1497
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 18:22:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, vojto, nevím, které parkoviště myslíš, ale myslím, že se dá sjet ze slezské ovy po bohumínské celkem snadno. já nevím, já autem po městě nejezdím. Bydlím v centru a všecko mám pěšky max. 10 minut, maximálně MHD 15. ;)

Jinak jsem byl nedávno na návštěvě u kamarádky v Michálkovicích a při zpáteční cestě jsem si DOVOLIL na zastávce zmáčknout poptávkouvé otevření dveří. no vytočil jsem se řádně, protože jsem musel sundat sluchátka, aby mi řidič mohl říct: "Mladej, tady nejsi v tramvaji, tak to nemačkej." Tykání opomenu. Ale zarazilo mě to, že to tlačítko je tam de facto na ..... ;)
Pak teda i hlásil do vozu aby si občané snědší pleti opravdu označili jízdenky u něj zakoupené (to už mi nevadilo)
Váš Maugli
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1771
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 18:45:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...Maugli: a pak jsou tací (ano, ještě), kteří dveře neotevřou, pokud poptávku nezmáčkneš (přijedou, zastaví, čekají a odjedou - ty můžeš stát, usmívat se na něj, ale pokud si zvenku to usviněné tlačítko nezmáčkneš, nenastoupíš). Raději nebudu rozvádět, který z hrancu to o víkendu byl
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2315
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 20:13:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Ale než se dostaneš z Vítkovic na Bohumínskou, celkem si zajedeš...

Norton: Ne, to nerozváděj...Když si nezmáčkneš, tvůj boj...
Ten Maugliho řidič byl samozřejmě cyp :-) (zas na druhou stranu to chápu, když třeba to tlačítko udělá na řidiče velké pííííííííííííp, že ho to štve) Ale zachovat se tak určitě neměl
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino, Urbino, Vario...hvězdná trojka Ostravské MHD

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD nejen na Ostravsku

ICQ: 260 116 510
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2318
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 22:27:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě doplněk:

www.solarisbus.pl

Solaris si poskládal nový web a moc se jim povedl :-)
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino, Urbino, Vario...hvězdná trojka Ostravské MHD

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD nejen na Ostravsku

ICQ: 260 116 510
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1642
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 23:08:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže Maugli neřekl čím z těch Michálkovic jel zda a-49 či t-101,t-104 to se pak blbě posuzuje zda měl mačkat nebo ne :-)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747,777,750
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1172
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 10:36:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: no alespoň web mají hezký když autobusy.. (to je RÝPNUTÍ)

P.S.) Naučte někdo jezdit šoféry přes JIŘÍHO TRNKY nebo to zajíždění na 56 zrušte. Nebaví mě se jet tam..pak si to uvědomí tak zase zpátky a pak zase tam kdyby se to stalo jendou za půl roku tak mlčím.. ale dyť to je furt. děkuji..
P.S.2) mám špatnou náladu
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
http://www.mds.yc.cz
poslední aktualizace : 15.6.2007
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 13:36:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte náhodou, jak byly dneska ráno odkloněny autobusové linky na Místecké, když byla uzavřena z důvodu hromadné nehody?
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Lukin9
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 3-2007


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 20:18:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes vyjela na zkušební cesty vůz 3711. FOTO nemám.
Stránka o MHD v OstravěOSTRAVA MHD
Stránky o VBUSU VBUS
Ostravské trolejbusy Ostravské trolejbusy
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1498
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 04:39:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S tim "cypem" :-) jsem jel některý víkend na a-49 byl to nějaký solaris III.G a kéž by mu to pííííp tu oprsklou palu urvalu už u prdele ... :-D
Váš Maugli
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4727
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 10:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino 15: Nejde o to, že si máš tlačítko zmáčknout. Jde o to, že jsou prostě někteří řidiči ... . Jak snad všichni víme, tak poptávka se používá v tramvajích a trolejbusech. Tzn., že pokud nějaký řidič spustí poptávku v autobuse, tak je pak jasné, že tlačítko nikdo, včetně mě, nezmáčkne.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
abcd
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.3.28
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 11:10:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řidič vozidla MHD, které je vybaveno tlačítky na otvírání dveří, není povinen otvírat dveře v zastávkách. Záleží jen na něm, jestli to používá nebo ne. Takže cyp je někdo jiný, né ten řidič
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1175
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 11:48:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

abcd: bravó konečně mi to někdo řekl :-) tzn. když pojedu příměstkým autobusem na lince MHD takže ho mačkat nemusím a můžu zdupat řidiče jakto, že neotvírá.
Když rajče tak rajské,když dě*ku tak z prajzské (ghetto týpek)
Z vás budou jednou konstruktéři pánové, vy ty tramvajky budete navrhovat ... (ing. Turay)
Hoši vy nemůžete spěchat, zvířata taky nespěchají.. a co gepart pane učiteli? .. jo gepart,ten spěchá (ing. Bednář)
Bacha p**o parník... a přijel Ares (zastávka Muglinovská)
Nexion
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 17:47:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj chtěl jsem se zeptat. Které trolejbusy teď stojí ve vozovně jako vyřazené?
Majitel a generální ředitel DS Filobus a.s.VDP Dealer autobusů a trolejbusů Solaris.Mail nexion@centrum.cz - Solaris Trollino 12AC III (hlavně DPCHJ)můj nejoblíbenější trolejbus, je prostě bezva :-) VBUS A5E a A4E, učím se modelovat. Ve stavbě Solaris Urbino 12 III CNG a Urbino 12LE III CNG.
Lukin9
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 3-2007


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 18:07:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nexion: žádne.
Stránka o MHD v OstravěOSTRAVA MHD
Stránky o VBUSU VBUS
Ostravské trolejbusy Ostravské trolejbusy
Trajflik358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 20:38:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chtěl sem se zeptat ma tady někdo fotku tramvaje ev číslo 939 s reklamou volsbank???
icq:465-132-132
Nejlepší trolejbusy sou 14 a 15 tr!!!!!!!!
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 918
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 02:06:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák:Nevím jak ty ale na lince 21 si museli všichni navyknout mačkat a ted už to dělají všichni stejně automaticky jako v tramvaji...
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1011
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 17:49:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska sem si povšimnul že tři SU12 III.G maji špatně nahrané BUSE čelní, zda i boční, to nevím, jedna se o 7731, 7734 a myslim (!) že 7732.Vypadalo to celkem divně
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
SOLARIS-club
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 22:56:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"V Ostravě byl odpoledne nalezen mrtvý 23letý muž. Mladík, který měl údajně problémy s drogami, se nacházel v trolejbusu na točně před hlavním nádražím v Ostravě." ---> citace z bulvárního plátku Novinky.cz

A ptám se - má někdo podrobnosti, případně dokonce vášnivý šotouš pečlivě zadokumentoval?
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
ICQ: 230-784-846
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1014
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 23:23:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlado :obavam se že žadny taky tu neni, co by fotil mrtvoly v trolejbusech :-O
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
SOLARIS-club
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1499
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 17:25:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollin: myslíš to, jak to vypadá, že je to centrované více na stranu k číslu linky?
Váš Maugli
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1023
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:27:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: jo to, všiml sem si teho už i u vice vozu...:-)
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
SOLARIS-club
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:38:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes chcípla 7605. Byla odtahována montážním vozem ze zastávky Dělnická směr Poruba v 15:30
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Stangl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.93.113
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 23:49:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malé info co mám k prosincovým změnám. Čeká nás nová autobusová linka A-74 v trase Hrabová zóna jih s konečnou směr Ostrava Jih. Jeden spoj s příjezdem před 8:00 do Hrabové, nazpět v 16:30 s Hrabové.
Stangl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.93.113
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 23:51:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omluva za příspěvek výše,správná trasa by měla být Hrabová zóna jih směr Hranečník.
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1199
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 09:49:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Stangl: To spojení chybí. V podobný čas by to chtělo posílit i l.č.73. Nevíš ještě i o nějakých dalších změnách?
Stangl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.93.113
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 18:50:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel nevím o ničem dalším
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 16:11:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte kolik v průměru stojí 1 km jízdy autobusu na lince? Díky.
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1066
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 17:22:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jan Širc: to je dle DP, jezdí se od cca 31 kč do 51kč na km ...
A otázka na vás Ostravaky, máte ještě ve stavu nějakou Pragu 2M70?
Student_v_ov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 21:04:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend: B731 je jen jedna a to muzejní.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4525
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 21:39:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvounápravový městský autobus Karosa B 731 č. 6160
Tady jsou nějaké foto a popis:
odkaz1 odkaz2
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Student_v_ov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 09:59:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych takový dotaz, současný mini "ÚAN" měl svého velkého předchůdce někdy z poloviny 80.let, kde bylo ovšem autobusové nádraží před výstavbou ÚANu?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4739
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 12:15:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Student_v_ov: Předchůzce maxiúanu bylo autobusové nádraží na Smetanově náměstí, tedy před dnešním Divadlem A.Dvořáka.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 18:07:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák:Autobusák na Smetanově náměstí byl za divadlem.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4742
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 18:17:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dad: Před divadlem, za divadlem. Záleží přece na tom z jaké strany to bereš, ne?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Student_v_ov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 18:43:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte náhodou někdo nějakou fotku starého autobusáku u divadla?Díky
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 19:46:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák:Jo,ale i tak přesnost je přesnost .
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 19:49:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dada: od tebe to sedí :-O
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
SOLARIS-club


ZEVLAK's TEAM
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 20:57:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollin:To sem si mohl myslet že se ozveš!Sorry za OT.
Muchachos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 20:58:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud mě neklame zrak, tak vyjela do provozu dlohodobě odstavená 4292
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2540
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 04:52:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Student v OV : máme :-)

 
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1501
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 08:29:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pěkná fotka. Něco pro cajzly. Naše "černý, zakouřenýý, špinavýýý město" :D
Váš Maugli
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1189
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 09:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Muchachos: Zrak tě neklame :o) ale už jezdí cca týden možná déle.
Když rajče tak rajské,když dě*ku tak z prajzské (ghetto týpek)
Z vás budou jednou konstruktéři pánové, vy ty tramvajky budete navrhovat ... (ing. Turay)
Hoši vy nemůžete spěchat, zvířata taky nespěchají.. a co gepart pane učiteli? .. jo gepart,ten spěchá (ing. Bednář)
Bacha p**o parník... a přijel Ares (zastávka Muglinovská)
Muchachos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 21:32:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Xxichtyl: z jistých osobních důvodu jsem nemohl jezdit, takže jsem to zjistil až včera.
Student_v_ov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 15:04:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki: Mockrát díky, nádhera, tolik RO jsem ještě nikdy neviděl pohromadě, navíc v pozadí uhelná lanovka, paráda
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1086
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 08:37:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už je skoro hotový
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/2-202043.html
 
QEW
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.248.6
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 09:08:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je skoro hotový? Ten trolejbus pro Debrecen?? Ten už dávno jezdí :-) http://galeria.solaris-club.com/details.php?image_id=1090
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 17:56:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

něco na oživení.....
 
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1032
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 19:16:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nic nového se v Ově nestalo???:-)
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
SOLARIS-club


ZEVLAK's TEAM

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace