K-report
 

Archiv do 12.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Liberci » Staré archivy » Archiv do 12.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1106
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:02:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Modrásekjbc: nojo pán je odborník ... Když máš tak zaručený info tak by mě zajímalo které busy mají špatné gumy. Na dva Tedomy je objednáno kompletní obutí, bohužel už dosti dlouho a prostě gumy nejsou.
Ale dle příspěvku od Tebe nejsi normální
Nákupem dalších Karos nebo snad jinak? To asi mluví za vše co víš o dopravě ...
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1107
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:05:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Modrásek: vyblej se komu chceš a kam chceš, mě to je fuk. A řekni mi kdy bylo kůli fotkám zdržení? A už vůbec nechápu co bereš jako výlety?
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:05:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Modrasekjbc:
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:07:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Cestující:
Je moc jednoduché říkat, že mají nejlepší stroj na světě a jen s ním neumí jezdit...
To je pak k ničemu...Proto bych byl nejen já rád, kdyby jste si začali řidiče vychovávat a nevěnovali se jen svému koníčku. Máte prostě také svoji práci a té se věnujte. A nemyslím si, že je nějak záslužné, když zde říkáte,čím vším jezdíte (a jak rádi jezdíte), když všichni okolo Vás jsou blbci.
Jinak mne překvapuje, jakým systémem jste přidělovali služby na nedávnou výluku.Prostě tam někoho napsat a nikomu nic neříci a pak se všichni starejte.Vždyť je služba obsazená... A že náhodou neumí pracovat ani s vysílačkou a číst v jízdním řádu?To jsou přece maličkosti, které nemůžou dispečery ČSAD rozházet... Hlavně, že mají své fotky a pomlouvají všechny okolo....

Skončil jsem a nechci se k tomu už vyjadřovat.A když, tak na mailu a nebudu zde Vašimi problémy otravovat ostatní...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 819
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:10:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad modrasekjbc - si ušetři práci s nějakým posíláním. I kdyby měli špatný obutí, tak si snad nemyslíš, že vedení který bude rádo za úsporu, by někoho trestalo. Celkově si to trochu přepálil, a trochu klidu by neškodilo.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1979
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:12:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Modrásek: Zřejmě jsme tam byli v rozdílný čas, v době mého "pobytu" na Fügnerově jsem v okolí žádný Tedom jednoduše neviděl. Psal jsem to, co jsem viděl, nic víc. :-)
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

--------------------------------------------------------------------------------
Ad Modrásekjbc: nojo pán je odborník ... Když máš tak zaručený info tak by mě zajímalo které busy mají špatné gumy. Na dva Tedomy je objednáno kompletní obutí, bohužel už dosti dlouho a prostě gumy nejsou.
Ale dle příspěvku od Tebe nejsi normální
Nákupem dalších Karos nebo snad jinak? To asi mluví za vše co víš o dopravě ...


Rozhodně jsem větší odborník, že Arialblack a spol.. (možná i než Ty...)V dopravě se pohybuji od roku 1980..Takže něco o tom vím....
A blbosti to určitě nejsou....
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:14:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Modrasekjbc: tak trošku brzdi, laskavě. Poslední výluka na JBC nebyla vůbec v naší kompetenci a proto to tak i dopadlo!!! To za prvé a za druhé je vůbec divné, že 11.11. napadl sníh a jsou z toho všichni na větvi (a to nejen místní MHD a určitě ve zprávách i celá ČR - nikdo sníh nečekal, všichni se asi chystali na koupaliště) a ty hned začněš házet špínu okolo... Nevím, co bych měl pro to udělat více - možná si při příští chumelenici vezmu lopatu a půjdu včas odhazovat silnice, ne...

Taky se už o tom nehodlám bavit, pošli stížnost a já si půjdu zítra celý den fotit autobusy...
NAZDAR
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1108
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:16:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Modrásek: jsi úplně mimo ... Víš půlku a podle toho soudíš? Tak příště než se tady vybliješ tak si zjisti jak to opravdu bylo. Tím s uživatelem Modráse navždy končím protože jen IDIOT může dělat závěry tímto způsobem. Omlouvám se ostatním ale prostě házet na nás špínu od nějakého blbce opravdu nenechám.
Ad focení: většina fotek je focená v pauze na konečné takže jestli Ti vadí že si něco vyfotím a dám to sem, tak se na to nekoukej!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 534
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:16:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dej si nohy do tepla a vůbec za tohoto počasí nevylejzej ven.
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:20:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Cestující:
A v čí kompetenci byla?Vždyť jste tam měli nejvíce služeb.Mne to z míry nevyvedlo...Počítal jsem s tím už od včerejška...Neházím špínu.. Jen konstatuji, co jsem dnes viděl okolo sebe... Taky kritizuješ třeba BN12 a moc km jsi v ní neujel... Tak buď také zticha,když nevíš, o čem píšeš....Pa a pusu...
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:21:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MODRASEK JBC - proboha kdo to je,znám toho ....
Dobře,jo některé Tedomy si neškrtly,konkrétně 605 na L.25.Naopak o 610 na L.20 nebylo ani slyšet a musel být i v Šimonovicích,takže rozdíl byl mezi nimi zřejmě v gumách.Ale zrovna tak se měnilo i pár CITY.Jenže ty blbe to tady píšeš jako by snad kluci měli skočit vybrat do spořky a jít koupit za své gumy.
Tak oni tam sice dělají vše jako u soukromníka a místo své práce ještě musí jezdit,ale házet na ně tohle to trochu DOST PŘEHÁNÍŠ !
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 660
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:22:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslím,že není nic špatného na tom,když si někdo o pauze vyfotí bus,ba naopak..Myslím,že tahle diskuze by byla jen poloviční bez fotek od lidí z CSAD.Jestli tady má někdo potřebu machrovat,tak at táhne do pryč..s pomocí anonymity netu je každý frajer, že modrásku...A dále si nemyslím,že např. dispečer by měl být odpovědný za jízdu řidičů nebo bus by se měl soudit podle jízdy řidiče..to je blbost...
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:23:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Repelend:
Fotky mi nevadí. Idiot jsi Ty, když píšeš o něem, co neznáš.Pojď se někdy setkat a popovídat si.Nebo máš strach, že idiot má větčí přehled než vševědoucí dispečer ČSAD?
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3515
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:25:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Modrasekjbc: Můžu jen malý dotaz? Ty si opravdu myslíš, že po takovém sprostém napadení by se s tebou někdo chtěl setkat? Já tedy určitě ne.
ICQ 202376673
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 535
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:30:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No,"jablonečák" o Tobě moc chvály neřekl,tak já nevím.
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1980
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:31:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci se do toho motat, ale dotaz: Jak víš s takovou jistotou, že Cestující neujel dostatek km v BN12, aby ji mohl soudit? A na to snad existuje nějaké měřítko?
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 822
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:33:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad modrasekjbc - a kolik si najezdil ty na Tedomu? Proti fotkám nic nemáš, ale kecy si na ně měl taky. Do očí bys klukům z čsad nikdy Idiote neřekl, leda že bys jim byl sám.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:35:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MODRASEK - píšeš,že se pohybuješ v dopravě od roku 1980,no nevím,pokud to tak je,tak bys mohl vědět,že:
v čí kompetenci byla-tak také mají kluci nějakého vedoucího ne
gumy-nemyslíš náhodou,že bývají v kompetenci nějakého garážmistra a že ČSAD nějaké určitě mít bude
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1113
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:41:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující má se Sorkou najeto opravdu dost km. Já tedy ne cca 1000km, prostě mi nesedí ten posez, ale když je potřeba tak jedu.
Včera byla SORka C9,5 393 na výletě v Praze. No ty stěrače byly opravdu hodně nepříjemný, zvláště pro 666 a ta pojistka vybraná z topení pro nás ostatní ale jinak super výlet. Tady jsou fotečky vedle "Berlínských" T6A5.

 
 
 
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 19:52:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opilcům netopím kvůli vrhání zpět!
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1114
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 20:13:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nikdo tam naštěstí opilý nebyl. Jinak jízdu takovou SORkou na dálku si umím docela představit, opravdu příjemný svezení pro cestující, sedačky příjemné a rozestupy mezi sedadly taky fajnový. Docela mě překvapilo rzmístění bočních sloupků že nejsou naproti sobě.
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 689
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 20:18:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem si pouštěl DVD o historii a současnosti mhd v Liberci.Melou tam o vozech SOR, že mají lepší "podvozek" a blá, blá.Ví někdo více, v čem je účelnost lepší než-li ostatní naše stroje.?
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1982
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 20:28:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Colombo: A to se dá sehnat kde?
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 690
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 20:30:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc :

Je to tuším rok 2003, jde to i ojednat, já tam byl osobně.Dělá to RTM TELEVIZE ( v Liberci ). To asi určitě máš.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1983
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 20:35:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemám. Díky za tip, pokusím se po té propagandě poohlédnout.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 21:23:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sergei + ArielBlack:
Nechci se do toho motat, ale dotaz: Jak víš s takovou jistotou, že Cestující neujel dostatek km v BN12, aby ji mohl soudit? A na to snad existuje nějaké měřítko?
A kolik Vy máte naježděno s TEDOMEM nebo s BN12?Je jasné,že musíte mít stejné názory jako zástupci ČSAD.když o tom nic nevíte, necháváte se od nich vozit,berete cedule a sháníte jen drby....
Až ujedete alespoň s některým busem pár tisíc kilometrů,tak můžete říkat své názory... Takto jste jen "papouškové" ČSAD....

Hezké sny o TEDOMECH....Pá...
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1992
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 22:10:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak a dost.. Kdybyste diskuzi sledoval pořádně, zjistíte, že s braním cedulí a opakováním názorů ČSAD nemám vůbec nic společného. Ostatně Tedom také nepovažuji za úplný zázrak. Ale zdá se, že je zbytečné vám to vysvětlovat. Jaké mám zkušenosti s BN12, nechte na mě. Počítám, že když se s tím "kolik máte naježděno" takto oháníte, sám to denně řídíte, že?
Když už trváte na osobních invektivech... Vaše zkušenosti jsou opravdu pozoruhodné, když jste se pohyboval od roku 1980 v dopravě. To jste od roku 1980 zametal někde ve vozovně?
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3381
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 22:32:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Modrasek Jbc nechtěj slyšet co si o tobě teď myslím.Podle toho jak píšeš, se na bus koukáš tak max. na omalovánkách.
Ty myslíš, že může mít názory jen ten kdo řídil autobus?To jsi u mě primitiv.A myslím ,že je na čase ,aby si přestal očerňovat zde přítomné,případně některé zaměstnance ČSAD.
Dnes si tady na spoustu lidí nakydal jen špínu nic víc.
Omlouvám se za ostrá slova, ale takovýto uživatel mě zkrátka nesedí.
A zvaž zda by nebylo slušné se omluvit těm které jsi tady napadal!!
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1998
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 22:35:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jeden dodatek, dle vašeho profilu je vám 20 let.. jak se pak můžete pohybovat v dopravě od roku 1980, to je mi záhadou.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3382
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 22:43:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Modrasek Jbc nechtěj slyšet co si o tobě teď myslím.Podle toho jak píšeš, se na bus koukáš tak max. na omalovánkách.
Ty myslíš, že může mít názory jen ten kdo řídil autobus?To jsi u mě primitiv.A myslím ,že je na čase ,aby si přestal očerňovat zde přítomné,případně některé zaměstnance ČSAD.
Dnes si tady na spoustu lidí nakydal jen špínu nic víc.
Omlouvám se za ostrá slova, ale takovýto uživatel mě zkrátka nesedí.
A zvaž zda by nebylo slušné se omluvit těm které jsi tady napadal!!
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
521
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.15.64
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 00:15:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kluci kašlete na vola. Stejně z něj nic víc než pocuchané nervy mít nebudete.

A mimo, můžu mít dotaz k tomu Tedomu a tlačítku ASR? Já měl za to, že ASR je trvale zapnuta.

Pro odlehčení: Na školení řidičů se ptal jeden řidič co to je to ABS a ASR. Dostal zajímavou odpověd. Máš tam trpaslíky a ti dělají to co ty neumíš .
holzarbaiter
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.180.48.253
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 01:36:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

modrasek jbc
ty demente ridil jsi vubec nekdy autobus?podle tech tvej plku tak maximalne skodu 105,tak se stahni do bazin a prestan se navazet do dispeceru
csad.se sor BN 12 a s tedomem jsem jezdil rok tak dobre vim o cem mluvi
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 536
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 10:22:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Modrasek:

Já připouštím,že jseš chytřejší,než já,ale ber každého tak,jak ho znáš. Mě třeba chlapi nevadí,nevím jak Tobě,mě nic neudělali a věřím tomu,že nic neudělali ani Tobě. Proč třeba Ty nejdeš a nekoupíš jim zimní pneumatiky? Byly by rádi a třeba by jsi za to měl rak jízdné zdarma. To by pro Tebe snad bylo motivujicí,ne?
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1115
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 10:29:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale tady nejde o peníze ale prostě na skladě Barum tento rozměr (celkem standartní) nemá a proto se jezdí na pneumatikách co tam jsou. Ale upozorňuji že vzorek plně odpovídá předpisům.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 10:49:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Repelend:

No,a to podle předpisů stačí. Pokud vím,tak zimní pneu není podmínkou. A ono na pár vozech jsou "UNIVERZÁLY",ne? A mě připadá,že některý univerzáli jsou lepší než zimáky.

Jinak dneska jsem viděl BN12,v 7:24 jet teprve jako l.23 do Stráže nad Nisou z Terminálu.
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1116
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 10:54:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zimáky jsme zpočátku kupovali na Tedomy, pak se zjistilo že jsou zbytečné a nyní se pořizují univerzály.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 10:57:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a na karosách jsou jaký? Já taky myslím,že jsou zbytečná koupě. Ovšem někam jako do Rudolfova,Radčič bych řekl,že jsou docela potřeba. Nevím,proto se ptám.
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1118
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 11:04:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky univerzály. Už jen problém kam dávat tu druhou sadu pneumatik je skoro neřešitelný. V DPML mají ty stejný, kupují je přes náš pneuservis. Na Rudolfov bude jezdit nyní většinou stejný autobus se stálou posádkou, tak bude klid.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 539
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 11:06:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Repelend:

takže co tam bude jezdit? Nebo se mám nechat překvapit? Ale na tem Rudolfov potřebuješ v neděli dva busy. Ranní končí déle,než začne odpolední.
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1119
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 11:15:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky proto píšu většinou, samozřejmě že ty dva řidiči nebudou jezdit nonstop. Prozradím že to je Karosa B732 612.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 540
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 11:17:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jaj,tak ta je dobrá. Takže na tomto voze se budou střídat řidiči,jo? Takže tento vůz bude jakoby jedinej nepřidělenej
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1120
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 11:21:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nene píšu stálá posádka. Když nebudou v práci tak bude stát.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 541
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 11:25:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jasan a co teda pojede místo 612?
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 661
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 12:32:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arialblack: Tobě bych tak chtěl na něco odpovídat

Repelend: Nevím jak u busů,ale u aut je mezi zimnímy a univerzálnímy pneumatikami zásadní rozdíl...Myslím,že většina těch pitomých kamionů co blokují v zimě dopravu jezdí právě na "univerzálech",což je pro mne v podstatě letní pneu
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 15:36:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KOTELNÍK - nechci se zastávat kamionů,ale všichni vidí jen obrázky na Nově a milion řečí,prostě senzace,kamion má letní gumy.Jenže ten kamion jezdí hlavně po dálnici,jede třeba do Španěl a nemůže jezdit na traktorech nebo se v půli cesty přezouvat.Stejně tak bus na Praze nemůže jezdit na špalkách jako bus na Bedřichov.
SERGEI-nějaké kazety má v termínále v info.
ARIAL-pojede tam prostě cokoliv,nemůžeš brát jedno číslo jako dogma,zkus najít význam slova většinou.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 15:43:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes poprvé vypraveny nové vozy 333 a 334,také z důvody včerejší vysoké nehodovosti.
333 - linka 21
334 - ten měl linek na službě více,odpol.12 a 15.
No a pak z důvodu,že máme hodného pana ředitele,který má slabost pro šotouše a tak když tak hezky nasněžilo,tak nám dva nasadil ať si je můžeme hezky .
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 678
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 16:09:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No z ekonomického hlediska zkuste říct nějakému většímu dopravci, že má mít na každé auto 2 sady gum - každý z nich vás požene klackem za plot... Z tohoto hlediska je lepší používat univerzální gumu s "kostička" která je vhodná i na sníh... Ovšem až se uzákonní zimní gumy, tak stejně se půjde cestou nějakých kompromisů - univerzální guma se prohláší i za zimní a bude vymalováno - toť moje doměnka...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3383
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 17:35:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Kotelník já se vrátím k těm kamionům.Povšimni si ,že to jsou většinou tahače s návěsy.Ono je to jaksi z principu.Zrovna před pár minutami jsem v Lomnici n.p sledoval kamion Osnada s řetězy, který se nemohl hnout z místa ani na rovině,natož do kopce.Bohužel u nás v době kalamity neexistuje možnost, aby kamiony dostali zákaz jízdy.Brání tomu nejen legislativa ,ale hlavně kam s nima že?
Ad cestující Busy ČSAD SM mají své druhé sady pneu na zimu,stř.Sm ,jil,rok, 100%
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 542
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 18:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Padající sníh komplikuje i provoz městské hromadné dopravy v Liberci. Zpoždění autobusů je na některých linkách 15 až 30 minut, do Noviny se autobusy nyní vůbec nedostanou. "Dnes ráno byla až do šesti hodin neprůjezdná linka do Kateřinek kvůli spadlým stromům a linku do Pilínkova zatarasil téměř na hodinu a půl uvízlý autobus," popsala mluvčí dopravního podniku Jana Eichlerová.

Podle ní ke špatné situaci na silnicích přispívají také neukáznění řidiči osobních automobilů i kamionů. "Nerespektují stav vozovek, jezdí na letních pneumatikách a často zatarasí průjezd městskému autobusu," postěžovala si Eichlerová.

Tramvaje v Liberci zatím jezdí bez problémů. "Jediné dvacetiminutové zdržení tramvaje z Jablonce nad Nisou způsobila námi nezaviněná dopravní nehoda," konstaovala mluvčí.

Ta zároveň žádá cestující o shovívavost. "Řidiči autobusů musí být nyní velmi opatrní, aby dovezli pasažéry v pořádku," upozornila.

genus.cz
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 19:39:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSAD Jablonec n.N. má na své busy také dvě sady pneu LÉTO/ZIMA.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 543
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 19:41:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 666:

Ale ono většinou "stačí" jen na hnací dát zimáky,co? Jinak dneska jsem se dočkal 90 a připadlo mi,že má zimáky.Podle jízdy na suché vozovce (zvuku)

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
521
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.15.64
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 20:10:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za odpověd jak je to s tlačítkem ASR u Tedomu.

Modrasekjbc: nevím co ti nakukali řidiči od nás, ale pokud oni sami nevědí jak se s autobusem na sněhu vůbec zachází, tak je to opravdu těžký (tlačítko s ASR nepoužil ani jeden)...

Máte pravdu asi je lepší se tu rozhádat a zabalit to
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 20:23:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I předky přezouvají,zase velký vzorek kvůli řízení,držení,vedení vozu.A zadek kvůli záběru.
Jinak nechápu,jak jste dneska mohli jet po SUCHÉ vozovce.
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 20:24:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlovám se, na ASR jsem nějak pozapomněl...
Tudíž zde vysvětlení: ASR se aktivuje normálně automaticky při prokluzu jednoho či druhého kola, čímž by mělo dojít ke korekci přenosu výkonu na hnané kola... To je nastaveno standartně. Dále má TEDOM 2 tlačítka ohledně ASR: jedno slouží k trvalému odpojední systému ASR a to druhé slouží naopak k trvalému zapojení ASR, kdy dochází k vyrovnávání prokluzu kol podstatně rychleji než za normálního stavu. Dobré je mít ASR zaplé a nechat autobus na volnoběh pomalu se vysoukat pryč...

Podobný systém mají i ostatní autobusy, naše boSORka to má též... U starších Karos je k dispozici klasická uzávěrka diferenciálu "natvrdo"... Pokud teda funguje
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 20:33:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TEDOM má tlačítko na vypnutí,což se zdá jako dobré.Jinak má kolikrát pocit,že elektronika sepne a stěží se vyhrabeš a hrabeto dřív,než stará 700 s kvalitním vzorkem a ještě špérou v záloze.
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 680
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 20:37:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě bych se rád "trapně" připomněl s toutou hračkou:
 
kterou jsme provozovali poprvé v Liberci před 2 lety, kdy byla krušná zima a neměli jsme s tím větší problémy. Tento autobus byl opět vybaven "univerzálním" obutím (lehce patrno i z fotky) a jezdil výhradne linku 25 a nevím o tom, že by někdy nevyjel z Ruprechtic náměstí ke kostelu... Nicméně to dělalo i to, že tento busík měl stálou a "profesionální" osádku... Dokonce se několikrát stalo, že v DP nechali kloubáky kvůli "kalamitě" doma a my jezdili v pohodě...
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 20:43:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Málem bych zapomněl: další takovou pomůckou u TEDOMu je možnost "odblokování řazení", kdy lze řadit "D" nebo "R" bez nutnosti sešlápnutí brzdy. Což může též pomoci...
Citybus to má nastálo - řazení bez brzdy, ale SORky to mají přes brzdu bez možnosti odblokování...

Těch možností jak si zlepšit už tak těžkou situaci je mnoho, jen záleží, zda vůbec a jak tyto prostředky řidič využije...
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 544
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 21:13:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 666:

Rýnovickou dolů ke kruháčí. Tam bylo sucho-beze sněhu do zastávky Nemocnice jsme brzdili na suchu

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
z technických důvodů.
Spoj nestaví v zastávce...
Léčebný ústav
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 21:18:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zato ale se Ti vaši řidiči naučili náramě používat odblokování dveří a ještě si nějaký vynálezce zalepí červený obdélník.Pak do toho sedne jinej co to neví a je průser.
Jinak musím uznat,že ne veškeré cukání jak jsem si myslel je Tedomem.Dnes měl řidič SOR a mezi Teplárnou a Stavokomb.tak 10x přidal pustil.Od Kaufu do Rochlic jsem to začal počítat a hrklo to rovných 20x nášlap,abych byl objektivní cestou objížděl jeden náklaďák a na semaforu červená,ale stejně.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace