K-report
 

Archiv do 04.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 04.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 17:43:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Liberečák: velmi rád bych viděl, pokud svá tvrzení budeš mít podložená důkazy o tom, kdy to řekl....nezávidíš mi trošku?-))
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 760
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 17:47:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

velmi rád bych viděl, pokud svá tvrzení budeš mít podložená důkazy o tom, kdy to řekl.... nějak sem si tenkrát zapoměl vystřihovat jeho články.

nezávidíš mi trošku?-)) - to sem nepochopil...
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 18:12:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Liberečák:Slyšel jsem že na trase Lbc-Pha už žlutej bandita nedává ani kafe a než v telce skončej jeho reklamy otvíraj se znovu kufry,že by mu v těch veteránech odcházeli kávovary a linku dotoval z reklam?

ad:Zzz:Nečteš-nevíš,jak prosté,ale není nic jednoduššího než zapátrat na netu v archivech regionálních novin či mf.Dnes,tam ty jeho fantasmagorie jistě najdeš.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 761
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 18:19:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad dusin23 - tak to výš, kávovary už to nezvládaj. Tudle sem ho předjížděl a reklamu měl ještě u turnova (na cestě z lbc).

Ty archivy je problém, už to tam většinou je promazaný.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 18:23:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsem si jistej,ale o tý ZDO to říkal redaktorovi jménem Stránský,nebo tak nějak a bylo to myslím v reakci na vyjádření Jakešový z kraje a Berounskýho že peníze z linky Pha-Lbc budou muset nahradit penězma z rozpočtu.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 762
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 18:24:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zajímavý článek, který jsem našel při hledání v archivech odkaz jen vytáhnu úryvek - „Posilový spoj nebude levnější kvůli tomu, že je pro nás trasa mezi Prahou a Libercem výrazně ztrátová,“ uvedl Radim Jančura.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 763
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 18:28:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad dusin - pan stránský je z deníku liberecka, ale ten jejich archiv je fakt dobrá džungle.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 18:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ať mě nikdo netvrdí že takovýhle podnikání je v pořádku a jsou v tom čistý prachy,ale na druhou stranu je takový trošku divný když jede narvanej Man ČSAD pro banditu a za ním poloprázdnej AXER pro ČSAD,co na to šéfové středisek zájezdů a AN?Nejdou tak trošku proti sobě?Zájezdy má myslím na triku Vráťa F.ne?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 764
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 18:43:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad dusin23 - no ono když nepojede man od čsad, tak asi pojede něco od někoho jinýho, axer pojede zase poloprázdnej a man bude třeba stát doma. Dělá tam jen dispečera, se můžeš mrknout na web čsad.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 18:43:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a ještě,že by se Jančura schovával za nick Euroflyer?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 765
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 18:48:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslíš když se mě ptal, jestli závidim? To bych se asi smíchy neudržel
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.151.92.134
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 20:19:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem dneska jel kolem Florence a neodolal jsem se podívat... Na lince do Brna kolem 19:00 jela Setra Eurolines s asi 5 lidma a na 19:30 už opodál stála posila SA do Brna,krásnej Mercedes O350 mám ten pocit,jo konkurence nikdy nespí

Liberečák: Zajímá mě,kdy dojde na tvá slova,stále ten čas nepřichází...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 766
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 20:34:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na který zrovna myslíš? LB - PR za sto? - v lednu

konec SA? - tak můžu to odkládat po letech, jako SA ty vlaky
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 20:36:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: archív mf dnes je naprosto přehledný a zdarma..tak čekám, kde to najdeš:-)je to tam do 1997 a promazané to fakt není. prostě kecáš, protože nikde nic takového neřekl a tak se budeš vymlouvat, že to tam není:http:/mfdnes.newtonit.cz.
a jančura fakt nejsem..to mohu tvrdit, že jsi ing. Neřádek nebo Ing. Vodostav.
ad dusin 23: když jsi něco slyšel, neznamená to, že se to tak děje. dnes jsem jel tam i zpět a káva byla bez problémů a reklama trvá stále stejně. nikdo Tě navíc nenutí se na to koukat.
ad Liberečák: ty koukáš v autě na reklamu v autobuse student agency? to se máš fakt čím chlubit.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 767
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 20:40:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad euroflyer - tak mě zrovna odpo ten archív nešel. Opravdu řikal to s těma sluchátkama a 20% úsporou. Možná to ale nebylo v MFdnes.
- to že si jančura, nahodil dusin jen zze srandy.
- to je snad moje věc na co koukám z auta. A když sedim na místě spolujezdce, tam můžu i používat záznamová zařízení.
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 20:46:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OK, tak hledej...jinak jsi u mě obyčejný kecal, který tu šíří jen hospodské drby. a i kdyby to byla pravda, je mu to prd platné, kraj jaksi stále soutěž na busy nevypsal.
a máš asi bystré oko, když z auta vidíš, co je na tom minimonitoru student agency:-))a jestli je reklama ve směru od liberce u turnova, to je tedy skandál, po necelých 15 min. jízdy.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 768
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 20:50:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad euroflyer - pokud já sem hospodskej kecal, tak ty taky, protože reaguješ na moje hospodský kecy(je to prostě diskuze, ne kecalství) - mohl zkusit ZDO v ústeckým kraji.
reklamu na letenky neni fakt těžký poznat. Ale jinak ať si tam promítaj co chtěj. Jen sem upřesnil dusina
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 21:03:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O sluchátkách v ZDO bylo v jejich palubním časopisu, někdy před dvěma lety. Bylo to tak, že budou rozvody po autobusu a zásuvky, sluchátka by ale substrát musel mít vlastní...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 769
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 21:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo to je pravda, sluchátka vlastní. Tak proto sem to nemohl najít v archivech - bylo to ve žlutým.

Už sem chtěl napsat, že sem teda hospodskej kecal. o aspoň mam jednoho svědka, že to opravdu řekl.
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.151.92.134
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 22:41:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: SA stojí stejně co konkurence před pár rokama a s úplně jiným vozovým parkem... To je katastrofa...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 22:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad asiana - jak ty můžeš vědět, co by konkurence měla dneska za vozy?

když porovnáváš ceny, tak porovnávej pořádně. Pokud porovnáváš ceny tehdy u čsad a nyní u SA,tak stejně to není -

čsad - 78KČ základní jízdné + 7 kč místenka(v praze 12) = 85kč (90)

SA - 90Kč základní jízdné + 7kč (12) = 97 (102)

Nějak mě to nehraje, ta stejná cena. Nezapomeň, že u čsad taky byli slevy ny čipovku, taky sis mohl udělat rezervaci přes net přes amsbus.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 08:16:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Euroflyer:Když si takový Jančurův advokát,proč nám všem nešel ukázat jak se dělá ZDO do Ústeckého kraje,tam to dostal každej kdo šel kolem a měl alespoň něco co se podobalo autobusu.Taková šance jaká byla tam se jen tak nevrátí a správní podnikatelé typu Jančura po takových šancích přeci volají,ne?Ovšem pokud si jen necintají pentli jako hotely,vlaky..........
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 08:22:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a ještě Euroflyer,ty jeho cinty tady četl každý a zapoměl jen ten kdo zapomenout chtěl a lže sám sobě že tahle "pohádka o hodném podnikateli jenž ze svých zisků cestujícím luxus dotoval"bude trvat věčně,nic hledat nebudu a to že si myslím,byla jen nejistota o jménu novináře,jinak že tyto báje tady vyprávěl,na to dám krk!
V. Spinka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.142.125.129
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 08:29:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Většina lidí má zavazadlo, a za to ČSAD chtělo 10 Kč. Takže cena byla 95 (100) Kč.

U SA většina lidí naopak AMSBUS nepoužívá (otevřené jízdenky, nákup přímo u SA), takže jsme na 90 Kč.

Taky mě ta stejná cena nějak nehraje:-) Tím nechci vyvolat flame, ale prostě záleží na tom, co do toho kdo započítá.

Rezervace přes amsbus - net začala někdy kolem nástupu SA, ne? Tehdá jsem to zkoušel, ale nebylo to zrovna user-friendly. Slevy na čipovku - matně si něco pamatuju, ale šlo to vůbec kombinovat s místenkami z AMSBUS?

Mimochodem, rezervační systém ČSAD Lbc je pro mne nepřehledný doteď - ceny jsou schované někdě v aktualitách (když jsem je hledal asi před 3 měsíci, tak na straně ceníku byla jen cena pro důchodce), nikde žádný návod pro "prvozákazníky", kde si mohou koupit otevřené jízdenky, jaké výhody má čipovka atd. Prostě pokud už mě chytla SA, tak mě web ČSAD skutečně nepřesvědčí, že mám přejít zpátky k ČSAD.

(A koukám do rezervačního systému, že se do Axeru prodává 22 míst na stání. Tohle mě vždycky na ČSAD štvalo - já si koupím místenku týden předem abych se vešel, a pak mi nad hlavou hodinu stojí lidi. Dobytčák.)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 08:32:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad dusin23 - nemusíš se namáhat s těma článkama, elikož když jim sem dáš důkaz, tak oni už na to pak nic neřeknou, že by uznali že máš pravdu.

Někteří z nich prostě nepochopili, že nemáme potřebu si tu vymýšlet. Kdybych chtěl házet kachny, tak vám napíšu že SA se prodává, končí, atd. (stejně to jednou přijde, ale to vám včas řeknu a označim ten příspěvek jako věrohodný)
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 09:56:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Liberečák: na ty plky ohledně ZDO si taky pamatuju...sluchátka vlastní, každej den se naučíš aspoń 1 nové slovíčko... jo taky říkal, že všechny busy by měli klimu...

to V. Spinka: taky si uvědom, že dřív lidi neměli tolik doma net (a když ho měli, tak vytáčenej a to tě vyšlo docela draho...) mobil taky neměl každej jako teď... prostě se to nedá moc porovnávat (kdyby třeba před 10 lety mělo ČSADLB rezervace přes net, tak by to bylo stejně úplně k prdu..)
cena je dnes +- stejná jako dřív (s ohledem na vyšší cenu nafty apod)
(kdyby tady nebyla SA tak by do Liberce jezdili 2 ARESy, 2 MANy (ty už koupili při příchodu Hotlineru-tedy před SA- ale to nevim jistě, kdyžtak mě někdo opravte), ve špičkách to LC+955+AXERy)

ohledně www stránek ČSADLB: nemyslim si, že by byly horší než SA, všechno se tam dá v pohodě najít... akorát je blbý, že se nedá platit platební kartou (u SA to jde), naopak lze převádět peníze mezi účty..(což je docela dobrý) -> ale teď je stejně jedno
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 772
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 10:19:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad V. Spinka - to zavazadlo je diskutabilní. Zavazadlo si mohl a nemusel nahlásit. U SA máš taky za zavazadlo v hodnotě vyšší než 3000Kč zaplatit. Tuto hodnotu překračuje tak 99% zavazadel, takže bys měl taky platit.

K tomu dobytčáku. Tenkrát ti stál na hlavou člověk. Teď ti tam několikrát projde slečna, vyrušuje tě, a pokud si vysuneš sedačku do boku, tak do tebe neustále drká. Takže to vyjde uplně na stejno.

A opravdu s tou rezervací se to nedá plně srovnávat. Busy by taky byli třeba jiný. Prostě vývoj jde dopředu. Jenom u SA už jezdíme tři roky stejnými Ayatsy, na kterých se dá sledovat pozvolný rozklad.
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 12:27:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TO si děláš kozy, liberečáku. Máš pocit, že 99% lidí má samsonite a v něm svršky od Versaceho?!!!

Slečna mi je daleko milejší, než spolucestující, klátící se na tyči, zvlášť když se na mne usměje a něco mi přinese. Když jedu ráno a zavřu oči, neruší. Pokud TI občasný kontakt vadí, rezervuj si místo u okna.

Jinak na Brno už jsem ayats neviděl hooodně dlouho, samé beulasy nebo irizary. Kiš kiš. Jenže jízdní doba je dvaapůlkrát delší než do Reichenbergu.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 773
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 12:32:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad goldfinger - To si kozy nedělám. kdybys měl jeden svršek od versaceho, tak to máš už víc než 3000kč. Nevim teda kde nakupuješ, ale když si vemu 4 trička, mikinu, kalhoty, bundu, boty a tu tašku nebo batoh, tak mě to už v klidu dá 3000kč. A to toho má člověk většinou mnohem víc.

PS - samsonite je značka tvýho kufru?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 12:40:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem to zavazadlo u SA je o 100% dražší než u čsad.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 13:08:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slečna nad hlavou,v jedoucím busu,s horkým kafem...,to není sen,ale noční můra!
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 13:20:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro nesnášenlivce Student Agency mám jednu zprávu, z které budou mít radost: Dnes na jednom spoji ráno nejela stevardka. Pro bonzáky neřeknu na jakém:-)
Myslím, že za tento trestuhodný počin by měla Student Agency panem Liberečákem zbavena licence a její majitel veřejně pranýřován:-)
jinak k rezervacím: myslím, že už v roce2000 byla penetrace mobilů mezi českou populací téměř sto procent, tak na co čsad čekalo?-)
Lucas-3
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.217.166.62
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 14:23:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, zavazadlo přes 3.000 Kč - nezapomeňte, že nejlevnější 70litrová krosna stojí tak 2.000 Kč... to abyste do ní skoro nic nedal, aby vám to vyšlo pod 3.000 Kč.
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1003
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 16:51:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad zavazadlo drazsi nez 3000 kc.

Podle me jde jen o to, ze zavazadlo je pojisteno do vyse 3000 kc. Takze muzu si vzit klidne neco drazsiho, ale pokud vinou SA bude zniceno (shori autobus a podobne), tak ke me bude pristupovano, jako bych mel zavazadlo "jen" za 3000 kc.
V. Spinka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.90.250.127
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 18:35:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: zavazadlo že jsem nemusel nahlásit? Do autobusu mě s ním řidič nepustil (pamatuju ty pohledy, kterými řidiči měřili rozměry), a také pamatuju scénu, kdy se řidič (česky) hádal po příjezdu do Liberece s cizinci (kteří mluvili anglicky), že nezaplatili za zavazadlo uložené dole.

A k dobytčáku - stevardka mne nemlátí loktem do hlavy:-)

Karel007: Rezervace přes net - třeba vysokoškoláci měli (ve škole) slušný net už tehdy, a ti jezdili s ČSAD hodně a pravidelně.
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 19:15:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v ČSAD jsem nezaplatil za tašku dole jednou. a ty kecy řidiče, který pak pečlivě vzpomínal při výběru zavazadel, kdo platí a kdo ne, bych vám skutečně všem přál...
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 20:32:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jen tak mimochodem co to jako má bejt ty economy busy, že by jich jezdilo víc bez stewardky


odkaz

 
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 20:38:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Euroflyer: myslím, že už v roce2000 byla penetrace mobilů mezi českou populací téměř sto procent, tak na co čsad čekalo?-)

tak to myslíš špatně... viz odkaz

článek z 27.12.2000... Zatímco po Vánocích mělo mobilní telefon 4,3 až 4,4 miliónu uživatelů ...tož asi tak
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 20:48:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé, má to tam jen v pondělí, ale dost dobře to nechápu, proč to tam tak má:-)
mimochodem, dnešní jízda bez stevardky mě potvrdila, že to je fakt zbytečná služba. i když na některé holky je pěkný pohled:-)
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 22:39:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mě napadlo, že kdyby Asiana s Eurolines jezdili jako posily SA, že by na tom vydělali snad všichni, nepočítám-li současné provozovatele posil... nebo ne???
www.minimodel.cz - nástupce www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 07:01:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Minibox,hlavně by na tom prodělali cestující protože by skončila konkurence,nebo si snad taky myslíš že Jančura je ježíšek a bude autobusy dotovat věčně?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 08:08:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad karel007 - vypadá to, že za skvělí plat nemaj dostatek brigádnic na pozici stewardka. Jeden spoj je i v neděli.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 777
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 08:12:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trasa do BRNA minimálně do konce listopadu za padesát. Prej se zvětšil počet kreditovek o polovinu = větší ztráta.

Samozřejmě to odskáčou ostatní linky. A taky se asi bude odsouvat ten super vláček.
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 18:27:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že se an to SA nevy... jezdit za 50 PHA-BRNO - Asiana to taky dlouho určitě nevydrží - dit jezdí za 1/3 nromlní ceny... A lidi snad chápou, že PHA - BRNO se za 50 jezdit nedá.. kdyby jezdili třeba za 120, i to je hooodně slušná cena a neprodělai by na tom i když by nevidělali.
jsem zcvědavej, jakou cenu nasadí na ČK - ČB - PHA... i kdyby nasadili třeba 100(ČB- PHA) a 120 (ČK - PHA) tak by to bylo hoodně slušný a lidi musí taky pochopit, že na tu cestu jsou taky nějaký náklady...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3331
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 18:35:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 240025 tak to tě ubezpečím že pochopí málokdo.Český národ se žene jen za co nejnižší cenou.Podívej do obchodů co vítězí.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 19:03:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidim... LIDL a kachna v akci za 50 kč:-( ale lidi snad jezdí - případ ČB - PHA - za 120 - 140 relativně slušnejma autobusama (zejména ARES, SOR C12), v poslední době občas i SETRY řady 300/400 tak snad musí pochopit, že když se jezdí např. za 50 tak to snad neni reálný, a ještě k tomu lepšíma busama... a se stevardkou kafem a novinama
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 19:36:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin23:

hlavně by na tom prodělali cestující protože by skončila konkurence,nebo si snad taky myslíš že Jančura je ježíšek a bude autobusy dotovat věčně?
To je víceméně hloupost, konkurence by tím totiž neskončila. Máme tu konkurenci v mnoho spojích ze Slovenska, které jezdí z Brna do Prahy ze Zvonařky, dále tu má potencionál Tourbus a nesmíme opomíjet vlaky. Ačkoliv se může zdát, že by se měla porovnávat pouze konkurence v podobě autobusů, není to tak. Musíš brát v ohled to, že jakmile by bylo SA dražší než vlaky, cestující začnou cestovat s nimi. Samozřejmě ne při rozdílu 10-15Kč, ale výše už jistě.

A mimochodem k tomu dotování: cenu 50kč si nevymyslelo SA, tu nasadila Asiana a SA se jí pouze logicky, jakožto konkurence, přizpůsobilo. To, že nyní někde jinde zvýší ceny, protože se muselo přizpůsobit na Brně, je zcela pochopitelné a já bych to být Jančurou také udělal, protože tak funguje podnikání. Pokud chci dotovat jistou odnož svého byznysu více než je možné, musím v jiné zvýšit ceny, jinak zkrachuji.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1083
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 19:42:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin240025:Podle mě Sor C12 není slušnej bus na ČB-Prague.
Ještě tak LHáčko,to by bylo přijatelný.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 706
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 19:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zzz: a ta Sorka jezdí narvaná...
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 20:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit:Za prvé by jsi měl vědět že ty mezinárodní spoje ze Slovenska mezi Brnem a Prahou nesmějí brát cestující a za druhé je naprosto logické že pokud jiné společnosti budou jezdit pod taktovkou S.A,konkurence skončila no a to o těch vlacích by mělo být vyhlášeno jako fór týdne,odpusť,ale větší hloupost jsem už dlouho neslyšel!

No a k tomu dotování,to jsou slova p.Jančury že autobusová doprava u S.A.pokrývá pouze náklady na svůj provoz,nákupy nových busů musí pokrývat z jiných činností,no a důvěra v to že se pan Jančura o své zisky dělí z cestujícíma z čisté lásky je hodna tak do kategorie vtipů o blondýnách.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2018
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 20:37:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin23: Pletete se. Spoje ze Slovenska většinou berou na území ČR i vnitrostátní cestující. V ČR jim to nikdo nezakazuje. I kdyby zakazoval, stačí mít souběžně licenci na vnitrostátní úsek - takhle např. SA vozí mezinárodními linkami směr Západ i cestující Brno-Praha a Praha-Plzeň. Ale myslím, že na Slovensku je proti tomu větší odpor a většina mezinárodních linek (ne-li všechny) má tamní vnitrofrekvenci zapovězenu.
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 20:47:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin23:

Za prvé by jsi měl vědět že ty mezinárodní spoje ze Slovenska mezi Brnem a Prahou nesmějí brát cestující
Ty bys možná měl vědět, že např. v pátek jede 27(!) mezinárodních linek, které z Brna do Prahy brát cestující smějí. A v opačném směru, z Prahy do Brna, jich jede 31(!)...

je naprosto logické že pokud jiné společnosti budou jezdit pod taktovkou S.A,konkurence skončila
Logické by to bylo, pokud by !všechny! společnosti na této trase začaly jezdit pod taktovkou SA, my se tu ale nebavíme o všech společnostech, nýbrž o Eurolines a Asianě. Stále tedy zbývá cca. 30 spojů mezinárodních linek s povolenou vnitrostátní přepravou a Tourbus.

to o těch vlacích by mělo být vyhlášeno jako fór týdne,odpusť,ale větší hloupost jsem už dlouho neslyšel!
Neomlouvej se, já ti zase sděluji, že tuto větu beru pouze jako hloupý štěk, který nemá žádnou argumentaci, a zůstane jím, dokuď nějakou nedoplníš.

No a k tomu dotování,to jsou slova p.Jančury že autobusová doprava u S.A.pokrývá pouze náklady na svůj provoz,nákupy nových busů musí pokrývat z jiných činností
Co je na tom divného? Asiana také dotuje svoji linku do Brna z jiných činností, protože jí sama o sobě samozřejmě nevydělá tolik, kolik je pro její provoz třeba. Je obrovská spousta společností, které mezi sebou jednotlivé své činnosti dotují, nechápu tedy, proč se nad tím zrovna u SA stále a stále má potřebu někdo pozastavovat.

důvěra v to že se pan Jančura o své zisky dělí z cestujícíma z čisté lásky je hodna tak do kategorie vtipů o blondýnách.
Nechápu sice na co reaguješ, ale budiž. Jen bych se tě rád zeptal: znáš jakéhokoliv podnikatele, který se o své zisky dělí se zákazníky z čisté lásky? Žádný takový není. Znovu by mě tedy zajímalo, proč se toto u Jančury tolik vyzdvihuje.
Napadá mě sice cosi o nedostatku pořádných argumentů proti SA, ale nechám si to raději pro sebe...
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3335
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 21:57:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Achzarit "financování"kdysi jsem ti to popsal a víš o čem mluvím.To tady nebudu rozebírat.
Cestující sice brát smějí, ale na takové spoje nemůžeš stavět dopravu z Brna,zpoždění,navíc zde už v Brně nemusí mít kapacitu,na to jsou rezervace krátké.
Já s těmito cenami nesouhlasím protože vím že pak jsou obíráni cestující,nebo zákazníci jinde.
A ať to dělá Asiana Eurolines,SA nebo jiný.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 21:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kromě mezinárodních linek jezdí na trase Brno - Praha jen z mého (bývalého) kraje ČSAD Vsetín, Uherské Hradiště a Krodos. Sice pár spojů denně, ale jezdí, takže případní zájemci kteří nechtějí cestovat s SA mají stále na výběr. A v případě Tourbusu si myslím, že pokud bude poptávka od cestujících, nebyl by až takový problém přidat spoje.
Ale když Asiana a Eurolines mají dostatek peněz na pokrytí ztrát, já jim to neberu. Pro mě jen dobře, že se pustili do (hloupé) války s SA, kreditovka mi aspoň vydrží na víc jízd a víkendový výlet do Prahy za směšnou cenu 50 Kč? Proč ne, za ušetřené jízdné (cca 500 Kč při dvou lidech tam i zpět) si můžu dát v Praze např. velmi solidní oběd "zdarma". A až bude stát jízdenka zase 150,- (180,-) tak se z toho nezblázním. Ale proč bych neměl využít zajímavé nabídky?

Pořád se tady řeší, že cena 50 Kč je ztrátová (a je), ale že se Eurolines vyplácí (vyplácelo) vypravovat desítky téměř prázdných spojů už dlouhou dobu, to neřeší nikdo, kde se na to berou prostředky. A pochybuju, že to zaplatí pár zaplněných spojů ve špičkách. Teď se aspoň Eurolines může o ztráty dělit s Asianou ;-)
www.minimodel.cz - nástupce www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 22:10:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:

"financování"kdysi jsem ti to popsal a víš o čem mluvím.To tady nebudu rozebírat.
Máš pravdu, na to jsem už málem zapomněl. Pokud mají vše vymožené tímto způsobem, samozřejmě to není vůbec správné, pevně věřím, že zdroje berou i z řádného podnikání.

Cestující sice brát smějí, ale na takové spoje nemůžeš stavět dopravu z Brna,zpoždění,navíc zde už v Brně nemusí mít kapacitu,na to jsou rezervace krátké.
Trošku to ještě popsal Minibox, jezdí zde i další vnitrostátní spoje, které jsem opomněl. Na slovenských spojích samozřejmě nemůžeme stavět dopravu z Brna, byla to ale hlavně argumentace Dusinovi, který tvrdil, že žádné takové spoje s vnitrostátní přepravou nejezdí.

Já s těmito cenami nesouhlasím protože vím že pak jsou obíráni cestující,nebo zákazníci jinde.
A ať to dělá Asiana Eurolines,SA nebo jiný.

Moje řeč! Pokud by to šlo, hned bych se pod to podepsal. Jak vidíme, nízká cena u Asiany stejně k masivnímu přílivu cestujících nevedla, klidně by teď tedy mohla být zrušena, nastavena minulá cena u SA a cestující by zase platili, kolik je opravdu třeba.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 782
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 22:16:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ona Asiana ve své podstatě připravuje půdu pro někoho jiného, protože tento způsob boje už vyčerpává i SA. Ta ztráta je opravdu veliká. Už nemá ani na stewardku na liberci
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 22:31:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jako že Asiana dobrovolně hromadí ztrátu kvůli vstupu někoho jiného na linku? To jsou ale hodní kluci To by mohli rovnou jezdit za korunu, ať se to urychlí
www.minimodel.cz - nástupce www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 22:31:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ten SOR C12 by mi nevadil, pokud by měl měkký opěrky hlavy :-) - jel sem v jeho novější verzi 3 hodinovou cestu Dukla - Košce (měl sem pro sebe 2) a bylo to naprosto v pohodě...
a Eurolines - nedotuje linka z MEZINÁRODNÍCH? A Nechápu(ale neznám to tam), proč jezdí Eurolines PHA - Brno prázdná - snad maj dost kvalitní busy a celkem přijatelnou cenu ... A jezdí hlavně s SETRAMA řady 400...
Irizar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 23:30:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jenda z hk: Práveže na Slovensku drvivá väčšina liniek z Čiech berie vnútroštátnych cestujúcich bez problémov, s výnimkou nočákov z východu a SA. Pred pár rokmi bola legislatívna snaha im to zatrhnúť, ale nakoniec to neprešlo. Z linkami ďalej na západ je to už niečo iného.
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 00:21:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem dnes využil SA z PH do LB. A zažil jsem dosti velké peklo. V autobuse bylo tak příšerné vedro jelikož nefungovala klimatizace. Při otázce zda by se mohla zapnout za znělo: autobus má technický problém. Poté me čekalo nemilé překvapení. Předemnou byla výklopná obrazovka, která se jim nějak zasekla a začala pískat. Tento pískot jsem musel vydržet celou cestu, stewardce jsem lezl na nervy tak mne pěkně odsekla. No prostě hrůza hrůzoucí. Za 90 Kč to byla opravdu super cesta.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace