K-report
 

Archiv do 23.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v Libereckém kraji » Staré archivy » Archiv do 23.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 562
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 12:38:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nikam bych s nějakou reakcí nespěchal.
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 20:46:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle informace ze Student Agency, se úprava cen jízdného na lince Liberec - Praha přesouvá na 8.10.07
KAMERY LIBEREC:
NAD VOZOVNOU http://pocasi.cap-net.cz/
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ http://www.anl.cz/cz/online-kamera/
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ http://anetliberec.cz/cs/webkamera/cam1
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK http://anetliberec.cz/cs/webkamera/cam3
JEŠTĚD http://www.holidayinfo.cz/kamera_let.php?lang=1&rg=11&loc=7
HARCOV, ZASTÁVKA KADLICKÁ http://www.webcams.cz/webcam.php#
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 508
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 21:23:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To zdražení se dalo čekat a je vcelku pochopitelné.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 882
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 07:13:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám že Ares o RTO mlčí tak snad něco bude vědět Prgy. Tuhle soupravu nám vyfouklo ČSAD Semily stím že z toho bude historické vozidlo. ale je nějak ticho po pěšině a nikde se o tom nemluví.
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 14:12:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jízdenka z Liberce do Prahy zdraží o 20 korun

Ne o vyhlášených deset, ale o celou dvacetikorunu zdraží od 8. října jízdné na autobusových linkách z Liberce do Prahy dominantní dopravce Student Agency. Běžná jízdenka do Prahy tak vyjde na 90 korun. „Jedno zdražení o deset korun v souvislosti s mýtem jsme avizovali od devatenáctého září. O dalších deset korun se jízdné zvýší proto, že na lince bude jezdit více autobusů,“ uvedl Radim Jančura, majitel Student Agency.

Odvolává se na anketu, kterou společnost uspořádala na svých internetových stránkách. V ní návštěvníci mohli hlasovat pro jednu ze tří možností. Podle první, která na stránkách dostala nejvíce hlasů, by cestující zaplatili o deset korun více vždy, ale za to požadují více spojů. „Aby se ceny nezvedaly dvakrát, bude zdražení až od osmého října, ale o dvacetikorunu. Podle ankety to preferuje nevíce lidí,“ doplnil Jančura. Podle další varianty nechtějí lidé nikdy platit více, posily totiž nepotřebují. Na internetu ji volilo o polovinu méně respondentů. Poslední možností bylo, že nechtějí vydávat peníze navíc vždy, ale raději vytáhnou padesátikorunu, když využijí posilový autobus. „Dělá to na mě ten dojem, že si chtějí jen zdůvodnit zdražení jakousi rádoby demokratickou anketou. Myslím si, že by stejně zdražili i bez této ankety,“ míní Pavel Soukup z Liberce.
Zatímco nyní zaplatí cestující na lince za běžnou jízdenku 70 korun, od října bude stát jízdenka 90 korun. Jízdenka koupená kreditovým systémem vyjde na 80 korun.

Student Agency tak bude do Prahy jezdit za cenu, za kterou vozila cestující před dvěma a půl lety ČSAD Liberec, než ji žluté autobusy téměř vytlačily. Autobusů Student Agency však bude nově více ve špičkách ráno do Prahy a odpoledne z Prahy. Společnost posílila spoje o víkendech, v sobotu jezdí pravidelně každou hodinu, v neděli odpoledne každou půlhodinu.

Zdražení ale patrně nebude konečné, majitel Jančura nevyloučil další zvýšení cen jízdného od Nového roku. Bude to prý důsledek reforem veřejných financí, kdy se od ledna zvýší daň z přidané hodnoty z pěti na devět procent. Vyšší ale podle něj bude i cena nafty. „Cenu podle mě zvýší všichni dopravci. Bude to stejné jako s mýtem. Jde o rozhodnutí vlády, pro nás to znamená sedm korun na jízdence,“ doplnil Radim Jančura. Psychologickou hranici stokoruny za cestu do Prahy by ale podle něj jízdenka od ledna přesáhnout neměla. Cestující, kteří si již dříve koupili otevřené jízdenky, je budou moci využít do konce listopadu. Pak už jim nebudou fungovat. Bez stornopoplatků je ale mohou vrátit.

V pracovní dny jezdí na lince v obou směrech 22 spojů, v sobotu 15, v neděli 17. ČSAD Liberec, která byla ještě před třemi lety na lince výhradním dopravcem, má pouze ve čtvrtek dva spoje a v pátek tři, v ostatní dny včetně víkendů pouze jediný autobus v obou směrech. „Těžko říct, kolik lidí by si poté, co zdraží Student Agency, přálo, abychom začali na lince jezdit častěji. Minimálně do konce roku ale rozhodně neuvažujeme o znovuzavedení boje nad touto linkou,“ řekl vedoucí komerční divize dopravy ČSAD Liberec Petr Kropáček.

* Liberec - Praha kolik stálo jízdné
Student Agency začala jezdit na lince Liberec - Praha 1. února 2005. Čtrnáct dní mohli cestující jezdit za 1 korunu, společnost jim kompenzovala, že autobusy nemohly zastavovat na nádraží. Cena jízdenky pak byla 80 korun. Za poslední 2 roky cena na lince klesla až na 50 - 60 korun. Od 8. října má běžná jízdenka stát 90 korun.

Regionální mutace| Mladá fronta DNES - liberecký kraj/18.9.07
Kamery Liberec:
NAD VOZOVNOU
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK
JEŠTĚD
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 15:38:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyjádření Student Agency ke zvýšení jízdného:

Vážení klienti,
před několika týdny jsme oznámili, že počínaje 17.9. jsme nuceni zdražit cenu jízdného o 10 Kč. Důvody jsou zřejmé – linka z Liberce do Prahy je naší jedinou linkou, kterou jsme nezdražili v lednu tohoto roku z důvodu úhrady mýtného na našich dálnicích. V roce 2006 jsme apelovali na vládu, aby zvážila vybírání mýtného u autobusů (v Německu kamiony také platí mýto, autobusy nikoliv), jakožto veřejné dopravy, kterou by stát měl podporovat, nikoliv ji uměle zdražovat. Krom mýtného vzrostli ceny pohonných hmot a další vstupy. Jen mýtné činí 7 Kč z každé jízdenky, tato částka byla doposud kryta z výnosu jiných linek, což nelze donekonečna.
Jakmile jsme zveřejnili náš úmysl zdražit o 10 Kč, mnoho klientů nám napsalo, že pro ně není tak rozhodující desetikoruna, ale spíše fakt, že pokud si místo nezarezervují včas, do autobusu se často nedostanou. Tento názor nám potvrdila i anketa umístěná na našich webových stránkách, kde většina cestujících souhlasí snavýšením ceny o dalších 10 Kč, tedy celkem o 20 Kč, s tím, že přibude počet spojů, a s tím, že budeme nasazovat více velmi ztrátových posilových autobusů.
Proto jsme se rozhodli, že navýšíme cenu nikoliv od 17.9. o 10 Kč, ale až od 8.10.2007 rovnou o 20 Kč. Na oplátku nasadíme více autobusů, které nám výrazně zhorší ekonomiku linky, a budeme více posilovat. Je třeba mít napaměti, že i tak bude nutné si rezervovat spoje včas, protože spoje ve špičkách budou mít i po tomto pozitivním opatření velmi vysokou naplněnost.
Nové spoje ve špičkách a o víkendech
Proto jsme se rozhodli přidat na libereckou linku autobusy, které by pomohly především v době špiček, tedy ráno do Prahy, odpoledne z Prahy. Tím jsme získali spoje v 8:00 z Liberce, v 15:30 a 18:30 z Prahy. Dále jsme posílili spoje o víkendech, v sobotu už jezdíme pravidelně každou hodinu, v neděli odpoledne dokonce každou půlhodinu.
Ač se celkový počet spojů příliš nenavýšil, zhuštění jejich četnosti ve špičkách zvedlo náklady o více jak 10%, protože bylo nutné navýšit počet autobusů použitých na této lince o 20%.

Více posil
Kromě navýšení počtu autobusů jsme se rozhodli, že navýšíme i počet posil na 20 otoček za týden. Za tyto spoje cestující platí stejně jako u žlutého autobusu, na palubě však není stewardka ani žádný nadstandardní servis. Logicky se zdá, že by jízdné mělo být lacinější, opak je však pravdou…. Liberecká linka je naše jediná linka, která je vytížena vždy jedním směrem. Tedy ráno do Prahy plno, ráno z Prahy poloprázdno. Odpoledne z Prahy plno, odpoledne z Liberce téměř prázdno. Naše ostatní linky jsem na tom mnohem lépe – jsou plné ráno i odpoledne v obou směrech, proto také na lince Brno – Praha zaplatíte za tento „economy“ spoj o 10 Kč méně.
Také posilové autobusy na liberecké lince jsou využívány vždy jen jedním směrem, zpět jedou vždy naprosto prázdné. Na tuto práci si najímáme smluvní dopravce, kteří nám účtují 5500 Kč + 19% DPH za autobus o kapacitě 49 míst. Pokud tedy 5500 Kč vydělíte 49 místy, dostanete 112 Kč. Zohledníme-li slevy pro děti, důchodce a ZTP, připočteme-li 5% DPH, jsme na ceně 130 Kč, tedy 40-50 Kč nad cenou jízdenky a to v případě, že jede bus plně obsazen.
Tím, že jsme na této lince zůstali prakticky sami, bereme jakou svou morální povinnost odvést všechny cestující, které se nám do žlutých busů nevešli a které kdysi odvážela konkurence. Není však již v našich silách dotovat tyto spoje ze zisků z jiných linek.

Nezneužíváme tímto téměř monopolního postavení na této lince?

Kamery Liberec:
NAD VOZOVNOU
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK
JEŠTĚD
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1234
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 23:14:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak čsad semily už zařadilo do provozu na MHD Česká Lípa další nízkopodlažní autobus-nyní se jedná o klasický červeno-bílý citelis 18 m-vůz je nejspíše zapůjčen od výrobce

no takže nyní jezdí na MHD v Lípě určitě tyto vozy:citelis 18 m,SMJ 55-26,Sor NB City 12 a 18 m,ak snad nějakej croswaye již patřící čsad semily a asi eště nějaké předváděčky

já myslím že by tam čsad semily mohlo uspět-Jen tak dál
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 529
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 16:21:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zde jsou seznamy busů, které jsou zapojeny do dne bez aut a které ne:
1) nezařazené do bezplatné dopravy
application/msword
Priloha c.1 Seznam linek nezarazenych do DBA.doc (60.9 k)

2) zařazené do bezplatné dopravy
application/msword
Priloha c.2 Seznam linek zarazenych do DBA castecne.doc (41.0 k)
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 530
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 16:22:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak MHD v lbc, jbc, cl a turnove je zdarma po celý den
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1780
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 15:14:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V České Lípě bude jezdit VETT!
Jupí!
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 15:34:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To tam semiláci dlouho nezůstali. Rozhodně městský busy Vettu lepší než dvoudvéřáky sorky od semiláků.
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 15:56:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Informace o libereckém Dni bez aut, včetne jízdních řádů zvláštních busů a tramvaje:

Odkaz
Kamery Liberec:
NAD VOZOVNOU
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK
JEŠTĚD
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1244
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 14:39:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nemáte někdo prosím fotku karosy C 734 JN 58-34 z čsad jablonec nad nisou ? děkuji

nevím totiž jak vypadá-je to jeden z málo autobusů co od čsad z PAD nemám (potom ještě nemám arway,C 935 E 1L8 0081 a C 934 E JN 90-65)

z MHD nemám 10 autobusů (včetně 2 cyklobusů) :-)
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3112
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 23:44:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Liberečák nevím zda jsi správně zhodnotil účast Semil v ČL.Prvně nebylo tam žádné VŘ podle kterého by tam SM jezdily.Šlo spíše o to pohrozit současnému dopravci městem ,že může o zakázku přijít.
To že tam jezdily Sorky a crossway to bylo způsobeno tím ,že to bylo narychlo.Myslím že se toho Semiláci zhostily velmi dobře(kéž by někde byla doprava na takové úrovni)
Semily to chtěli, ale Vett včas poznal jak blízko je k propasti a raději se dohodnul.
Věř že pokud by se nedohodnul a Semily by pokračovali tak by bylo dost vozů včetně NP (nebo částečně) a to nových.(což dokázal v Ústeckém kraji,kde se chystají pro dopravce další pokuty za nevyhovující vozy)Nestalo se.Ale já přeju Vettu hodně štěstí a doufám, že splní to co slíbil a zkvalitní dopravu v ČL na nejvyšší úroveň.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
Bymbo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 08:24:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Semiláci dělají svou práci velice dobře, jen jim závidíme jejich autobusy. Náš Dp Děčín cpe i na linkovou dopravu nízkopodlažní vozy a to je pro nás cestující utrpení.Nemluvím o technickém stavu tzv. náhradních vozů.Asi se neměří pro všechny stejným metrem.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1809
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 10:32:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Plný souhlas, dodám, že Vett zachránila především změna vedení, neboť mezi jeho bývalým vedením a radnicí ČL šlo o čistě politicko-osobní rozepře.
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1994
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 10:57:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bymbo: Určité procento nízkopodlažních spojů v linkové dopravě požaduje kraj. Důvodem je bezbariérovost, což by mělo být pro cestující spíše plus...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3113
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 11:51:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Sergeilbc ano asi největším impulsem byla změna ve vedení této společnosti.A doufám, že to ukázalo podobným společnostem ,že změna je možná kdykoliv.Osobní rozepře nemají co pohledávat v jednání.I já jsem rád, že to tak nakonec dopadlo,spol.Vett mi byla sympatická,ač náklonost má jiný dopravce.
Ještě bych doporučil Vettu trošku spustit internetové stránky,přeci jen jsou trošku neaktuální.
ad Bymbo jisté procento NP požaduje kraj.Bohužel co si občané kraje zvolili do vedení kraje, to tam mají.
Pokud mají snad nevyhovující vozy ,tak se to jistě projeví v nové várce pokut ,která se připravuje.Ale to se bude spíše podle mého ,týkat spíše jiných dopravců.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
Bymbo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 19:03:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda hk: Na lince jsem neviděl vozíčkáře nikdy,ale je mi jasné,že je nízkopodlaha občas třeba. Další věcí ale je,že Citelis nejde - nebo řidič nechce!? vytopit. Další šílenost je počítač. V dešti se začnou sami otevírat přední dveře,nebo se celý vůz zablokuje a řidič čaká asi pět minut na restart.Opravdu zážitek.... Když vidím v zastávce "našeho" Axera jsem šťastnej....
Autrans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 05:38:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kluci, nikdo není dokonalý, ale v tomhle, jak řekl Sergei, a s tím souhlasím, jde asi doopravdy o osobně-politickej spor. Já jsem na straně Vettu, pokud jde o Lípu, už tam odvedli spoustu práce, Vzpomeňte si, čím jezdili před čtyřmi - šesti roky. Mákli na obnově, začali šrotem. Já osobně jim fandím. Nic proti jelenům... Ale vlastně jo. Zákon trhu, snaží se jít po krku. Jeleni, udržte kvalitu, nebuďte nenažraní... Uf, to jsem zase chytrej po ránu ... :-) V případě jelenů mám třeba nepříjemnej zážitek s nejmenovaným jilemnickým řidičem, který jel v zimě novou víkendově-sezónní linku ČM-Š.Mlýn, choval se arogantně a snažil se, bohužel pouze česky a tudíž bez odezvy vychovávat Němce a Holanďany ve voze. Bohužel se neshodl ani s Čechy, protože sám nevěděl, kde staví a kde ne.... Jízda profi, chování na hov.o. Všehno je o lidech. Nemám potřebu ventilovat víc, probrali jsme to v klidu na konečný....
Neexistence noční dopravy v Liberci je ostuda. A žádný reálný výhled na její existenci ještě větší...
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 15:15:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Jablonci zdraží cestování městskou dopravou
Sobota, 6. říjen, 2007
Autor: čtk
Jablonec nad Nisou - Městská hromadná dobrava v Jablonci nad Nisou bude od ledna dražší. Většina druhů jednotlivých jízdenek i předplatného se zdraží zhruba o deset procent. Cena základní jízdenky vzroste z deseti na 12 korun. Předplatné, které ve městě využívají téměř tři čtvrtiny lidí, se naposledy zvýšilo před dvěma lety, jednotlivé jízdné před čtyřmi roky, řekla mluvčí jablonecké radnice Veronika Krausová.

"Vstupní náklady stále rostou - cena nafty, pneumatik, náhradních dílů i náklady na mzdy," uvedl vedoucí městské dopravy ČSAD Jablonec Luboš Wejnar. Příští rok se navíc do hospodaření promítne zvýšení DPH z pěti na devět procent. "Na tržbách tím ztratíme 1,4 milionu korun," upřesnil.

Nezlevněná měsíční jízdenka přijde od ledna místo dosavadních 370 korun na 400, žákovské a studentské jízdné zdraží o 20 korun na 180 respektive 200 korun. Jednotlivá jízda přijde na 12 korun, zatímco dosud stála deset. "Místo 20 minut bude ale jízdné platit půl hodiny," podotkl Wejnar. Beze změny, za 18 korun, zůstane jen hodinový kupón a jednodenní jízdné za 30 korun. Senioři do 70 let platí v Jablonci za měsíční jízdenku 230 korun, od 70 do 80 let jen 70 korun a nad 80 let jezdí zadarmo. "Na to, aby se pro ně jízdné nezdražilo, přispěje město," dodala Krausová.

ČSAD dostává od Libereckého kraje a Dopravního sdružení obcí Jablonecka na zajištění městské hromadné dopravy ročně přes 35 milionů korun. V Jablonci jezdí 17 linek, tři školní autobusy a v pátek s sobotu také noční spoj. Autobusy přepraví denně kolem 26 000 lidí.

Od října 2008 by měla být městská hromadná doprava v Jablonci součástí integrovaného dopravního systému Libereckého kraje. Lidé pak budou využívat libereckou městskou čipovou kartu. Jablonecká radnice bude ale muset zaplatit 1,5 milionu na čtečky do autobusů. Ostatní přepravci v kraji zatím o zvýšení jízdného nerozhodli.
Kamery Liberec:
NAD VOZOVNOU
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK
JEŠTĚD
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1053
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 17:24:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak koukám,že v Jablonci mají dražší měsíční jízdenky než v Pardubicích,které jsou o dost větší.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
novák zaplotem
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.128.2
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 10:28:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A hlavně nechápu proč senioři zaplatí pořád stejně málo,když třičtvřtě kapacity MHD v Jablonci a fůra spojů vůbec je plně využíváno a vypravováno právě pro seniory k objíždění Kauflandů.Takový typický den seniora v Jablonci začíná zajetím hned ráno ve špičce do Penny,pak zase hned domů,pak na osmou na náměstí posbírat drby,pak domů,pak s nějakým přestupem do Kauflandu,pak domů,pak přejede autobusy do Elektropragy na oběd,pak když je hezky,tak zaplní 1 kouknut na Bedřichov,či ohromná tlupa seniorů se nacpe do Mercedesa na 6 a jede sbírat drby na Hrabětice,část k Arnice,část ke kapličce.Druhé kolo jedou zpět,ale těm u Arniky už je to dlouhé,tak se nacpou do busu už cestou na konečnou a tam se dožadují řidiče,aby je nechal v autobuse.No a když je ošklivo,tak si střihnou v odpol.špičce ještě jednou Kaufland,ono ČSAD pošle nějakou X do Mšeno.Pak domů a večer do divadla,tam město pro ně pořád něco pořádá a ještě jim zajistí po skončení na rozvoz okružní autobus.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1830
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 13:12:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Novák za plotem: :o))
Nejhorší je, že je to pravda...
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 579
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 21:09:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dávám Vám hoši zapravdu, ale jenom bych se Vás obou zeptal, jestli počítáte i s tím, že jednou budete úplně stejní, jako ty důchodci, jelikož se jimi stanete také.Jenom dodám, že i mezi těmi důchodci jsou fachmani a lidé kteří něco umí a už mají svoji práci zasebou, proto jezdí po Kauflandech.Vím, občas to je s nimi na palici, ale trocha úcty by neškodilo.A jenom dodám, že i mezi těmi důchodci z Kauflandů jsou také šoféři autobusů a tramvají, kterých by dnes bylo potřeba jak sůl.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1832
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 21:44:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budeme stejní, ať si další generace taky užijou, neboj.
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 22:35:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc :

Obávám se, že budeme ještě horší.Radši na to ani nemyslet.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3190
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 23:28:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Colombo přísp.579 napsal si to k zamyšlení.Je mezi nima spousta lidí kteří dokázali spoustu věcí.A na stáří jim zbyde asi jen ten Kaufland.
proto tě za ten příspěvek chválím.zkuste si ostatní přečíst ho mezi řádky.
víte co se říká mládí v a stáří v nedohlednu
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
novák zaplotem
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.128.2
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 09:54:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Colombo doplním Tě,obávám se,že mi nebudeme od 60 jezdit po Kauflandu,ale asi po nás bude vláda žádat ještě jako po 70ti letých dědečkách vstávat ve tři ráno do práce,protože důchod,to už nám platit nebude,sice nám teď tučně strhávají,ale pak,víš co už se začíná prohlašovat,šetřte si,tak jak píše Ares důchod opravdu v nedohlednu.A ještě Kolomba upozorním,že řidičů mezi těmi důchodci zase tak moc není.Ono bohužel jich hodně brzy v důchodu začalo marodit nebo si třeba toho důchodu ani moc dlouho neužili,protože přeci jen dostali v žitotě zabrat,rána,noce,tím dána životospráva,stres,výfukové plyny-většina jich jezdila ještě s motory vpředu,staré bufiky a dále bych mohl pokračovat.Ale naproti tomu bylo v minulém režimu fůra povolání,kde si zaměstnanci vyloženě odpočívali,flákali,pokud nebouchali melouchy,dvakrát,třikrát do bufetu na sváču,píchačka se ojebala,milion THP funkcí s prac.náplní o ničem a kterou dnes když tak dělá jeden za čtyři a o téhle většině píšu.
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 869
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 16:29:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je to sice model , ale KADu , takže..
 
KAROSA LC 956 E : Máme tě rádi, zůstaň prosím dlouho...
PROSÍM, pusť mě.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3213
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 21:48:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no vida LC kolego model Kadu a jeho LC 956 ex FM.
určitě ho pochválí stejně jako já i uživatelé z místa,kde jezdil před tím než ho KAD koupil.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1303
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 15:34:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Scháním fotky a hlavně seznam vozů doprabvce Miro-bus Česká Lípa.Nemáte někdo prosím něco ? Já od nich eviduji:1xC 734 EX Transcentrum,pak 2x LC 735,2x C 734 EX Muklové-již vyžazené a sešrotované,1x mercedes vario,1x oasu,1x ayst,1x volvo jonckhere a 1x bovu futuru.Ale mají toho více.děkuji
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Neznalek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 21:17:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad Semily má 14 dní nový autobus midi bus v plné palbě pro cestující na linku Špindleruv Mlýn - Berlín (přes týden ho mají Semiláci, víkendy Turnováci) :-D to je logika co? Nejsem si jistý zda li je to tedka Iveco či Mercedes.
Volvo Berghof (1995 - 2007) ve středisku Turnov
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1304
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 21:21:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neználek:znám ho sice jen zezadu ale myslím že to je m-b sprinter
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3230
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 21:25:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Neználek
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 21:35:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte někdo,co je s jabloneckou 101? Už je vyřazená?
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Neznalek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 21:40:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Asi jo já si jen matně vzpomínám. Ale ten Mercedesáckej znak tam asi i byl. V pátek jsem na to koukal docela pozdě večer a v pondělí jsem to viděl jen tankovat v TU a jelo to okolo šestý do Semil. Takže viděl jsem to jen minimálně snad tedka v pátek A ještě v TU jezdí na lince Plus Sor NB12 city - 2E1 7651 (Česká Lípa). (cestující si to dosti chválí)
Volvo Berghof (1995 - 2007) ve středisku Turnov
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1306
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 21:44:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neznalek:jo a jak je to tedy s výskytem na tom Berlíně ?

PS to o tom NB už taky víme,ba tam dnes byl i můj fotograf,já tam byl eště předním tak jsem mu dal info
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3232
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 22:47:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osobní fotograf pana Fedose to právě dal do diskuse Sor
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3233
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 23:11:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no a dám ještě pár fotek
tak dvě 700
 
 
no a "nové schéma" ČSAD Semily aneb tuning
 
Sorka s klimou ,nejnovější v Turnově
 
a klasická C 934
 
no a hádanka na konec kdo je řidičem této 954E?
Výherce sice nic nevyhrává ale.....bude dobrej když to uhodne.Tož sa ukažte
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 14:55:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ARIAL:101 to si čoveče nějak zaspal,ta už je dávno prodaná,byly tu i fotky,mělo ji to jihlavské sdružení a měla červenou přední kapotu.
Neznalek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 6-2007


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 15:01:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Ta Sorka 1L2 3505 Je Tuning řidiče s tím nemá Čsad nic společnýho, to samé jako na SMH 91-22 (Sony) kde jsou přebarveny nárazníky, a pak už jen snad 2L2 1557 která má na Klimě přidělaný dálkový Tuning bus Turnov
Volvo Berghof (1995 - 2007) ve středisku Turnov
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 17:55:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 666:

Děkuju. Já jen jsem si vzpomněl,že tam měla strojky na Lbc (úzký)
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Gtlukáš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 20:14:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odpověď na aresovu otázku řidičem je J. L, ale víc neprozradím. ať má ještě taky někdo šanci, jen doufám že s tim nejel někdo jinej!!!
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1307
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 20:22:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

GTlukáš:tak nevím ale podle jméne jel někdo jiný... jinak gratuluji k 936-přijeď se někdy vokázat na Zličín
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Neznalek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 6-2007


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 20:42:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: k tomu Mercedesu měl by na trase Špindleruv Mlýn - Berlín jezdit každý víkend pokud nebude na něj práce na zájezdech (při čemž by ho asi nahradilo Iveco) a nebo pokud nepojede více lidí což potom jede Sor nebo Man.
Volvo Berghof (1995 - 2007) ve středisku Turnov
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1308
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 21:01:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

¨Neznalek:děkuju,takže si počíhám,a nevíš kde zastihnout to bílý iveco ze semil ?
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3235
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 21:25:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD gT Lukáš ee není to ten koho myslíš.To jsem zvědav komu to dojde.
ad Neználek 1L2 3505 jsem tím myslel že je to tuning řidiče.
SMH 91-22 jsem viděl a tedy nic moc barva nárazníku.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 21:30:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dobrý den,
chtěla bych se zeptat na záležitost ohledně výstavby supermarketu v ulici Želivského. Na veřejnost pronikly kusé informace a tak bych chtěla získat ucelený obrázek. Navíc si myslím,že nás to zajímá všechny na sídlišti. Já bydlím v ul.Boženy Němcové a chodím nakupovat do Plusu. Výstavbu supermarketu uvítám,protože konkurence je dobrá. Ale také mě zajímá,jak se může areál v Želivského vejít do garáží u Remize. Manžel v MHD pracoval. Tehdy se to jmenovalo DPMJ a pak ČSAD. Je přesvědčený,že se to do garáží nemůže vejít a navíc dílny budou působit nepořádek a hluk v centru města. Proč ČSAD město nedalo nějaký jiný prostor na dílny, třeba u Liazu? Můžete mi to trochu vysvětlit?
Děkuji Nováková


Původní záměr by se odlehčeně dal nazvat "kulový blesk" ala Svěrák.
Lokality ČSAD Želivského,areál bývalých jatek,prostor nad Městskou sportovní halou i areál Remize jsou předmětem zájmu různých developerů již celou řadu let. Naopak další možné lokality pro výstavbu obchodních center (u Liazu,Ostrý roh,oblast Vrkoslavic a Kokonína)kupodivu nejsou předmětem jejich zájmu. Ovšem něco zcela jiného je předmětem zájmu developerů a opravdový zájem investora. V minulých letech byl díky obchodním aktivitám p.M.Pelty vyvolán zájem skutečného investora o výstavbu obchodního centra v areálu ČSAD v Želivského ulici.
Celá investice byla ve spolupráci ČSAD,investora a za konzultační role města připravována takto:(pozn.:areál v Želivského i u Remize byl či je v majetku ČSAD)
1.v Želivského ulici mělo vzniknout velké obchodní centrum
2.ČSAD měla část získaných financí použít na vybudování nového areálu v prostoru bývalých jatek
3.areál Remize měl být uvolněn pro vybudování přestupního terminálu hromadné dopravy,městské i meziměstské s možným přestupem na vlak. Ať již v rámci projektu Regiotram nebo samostatně se zde mohla vybudovat vlaková zastávka a ideálně propojit tyto typy dopravy.
Realita roku 2007 je,bohužel,jiná:
1.v Želivského ulici vznikne obchodní centrum
2.ČSAD mnohem menší část získaných financí použije na úpravu areálu u Remize a pronajatého areálu v bývalém JZD v Kokoníně(zatáčka pod nově budovanou okružní křižovatkou)a nový areál mít nechce
3.v areálu bývalých jatek vznikne další obchodní centrum
Jak už to tak bývá,vždy bude někdo spokojen více,někdo méně. V okolí jatek budou lidé asi spokojenější s obchodním centrem než s garážemi a opravnami. V okolí Remize a v Kokoníně asi práve naopak. Jak se tam autobusy vejdou a jaká to bude zátěž pro okolí,to nechť posoudí občané sami.Město nemohlo ČSAD samo poskytnout odpovídající prostory,protože je nevlastní. Jaké dopady bude mít změna přístupu ČSAD na umístění terminálu a na možnost rozvoje centra města,to se uvidí v nejbližších měsících či letech.

Jablonecký zpravodaj
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Neznalek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 16:09:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos -> Tak to tedas vůbec nevim kde by se dal najít tenhle busík.
Ares1 -> Mno furt je to lepší než to bylo s tim šedym nárazníkem co to mělo od začátku. (zase práce řidiče na vlastní náklady)
Volvo Berghof (1995 - 2007) ve středisku Turnov
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1868
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 16:29:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arialblack: No, tak obchodní centra již nejsou zkázou jen Liberce, ale i dosud klidného Jablonce. Škoda, byla to krásná města. :-(
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1311
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 17:31:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neználek nevadí,podle toho co vím já tak z garáže prakticky nevyjíždí..

PS a nevěděl by jsi kde se dá odchytnout ten starý sprinter z Turnova který jezdí snad do Žel.Brodu?Údajně tam někde parkuje ale nevím kde... a co tam přesně jezdí za linku také nevím.. :-(
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Neznalek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 18:31:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Jasný pokusim se ti to zjistit a dodat ten Turnovskej Sprinter bez problému, to Iveco se pokusím zjistit taky a dám ti vedět.
Volvo Berghof (1995 - 2007) ve středisku Turnov
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 19:42:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sergei:

přesně tak. Raději obchoďáky než něco jiného(park atd.)
Ikdyž ohledně toho Intersparu to bude ještě zajímavý
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 21:19:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolím si dnešní jedno foto ČSAD Semily u sousedů v Polsku v Jel.Goře.
 
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 701
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 21:25:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad colombo - a vedle semiláka stojí i jablonečák, že jo?
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 610
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 21:31:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák :

Jasan, máš bystré oko.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 09:57:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je ten jablonečák 2L0 5918?
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1283
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 13:36:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No krásně se tam vyjímají Irisy
Karosy řady 900 forever:o)
Karosa žije dál:o)
E-mail: SnejdrlaJenda@seznam.cz

2T1 5989 je fuč něják nám těch sedmistovek ubývá:o(
TAD a ČSAD Semily: předpisová ukázka jak provozovat autobusouvou dopravu na úrovni
Neznalek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 09:49:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sor NB12 city - 2E1 7651 Tedka bude k 31.10 končit smlouva s Jeleny a už je prý prodaný. Kdo je nový vlastník to nevím (Ale Jeleni to nejsou)!

Volvo Berghof (1995 - 2007) ve středisku Turnov

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace