K-report
 

Archiv do 01.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 01.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 09:52:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Euroflyer:Já netvrdím že řidiči S.A. mají špatné podmínky,jen cituji jejich chlebodárce,který zrovna úctou ke svým zaměstnancům nepřekypuje.
K té tvé zmínce o krachu S.A.zastávám stejný názor že nic neroste do nebe a myslím že až bublina Student Agenci jednou praskne,budeme se všichni divit co z ní vyplave.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 724
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 10:05:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U SA se musejí samozřejmě řidiči oproti většině společností přeplácet aby tam šli, protože mají mnohem více práce (od délky prac.doby až po plno dalších věcí s řízením přímo nesouvisejícím).
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.47.219
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 11:15:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSAD Liberec je opravdu neschopná společnost! Dálková doprava až na vyjímku není,provozuje jen ZDO,na kterou pořizuje vozidla za státní dotace a za to že jim kraj garantuje přiměřený zisk a pokud v době ekonomického růstu nevydělává na nákladní přepravě,tak je něco v této formě hodně v nepořádku!

Dusin23: Ale má pravdu,od komunikace s cestujícími jsou ve společnosti jiní zaměstnanci a rozumím že si to jako řidič bereš osobně,ale řekl to jenom přímo,ale v SA to tak je... A neříkej mi prosímtě,že nějaký dopravce dotuje z dálkové dopravy ZDO,tenhle rozšířený blud by už někdo mohl oficiálně vyvrátit,já třeba jako cestující na lince Praha-Liberec nemám zájem dotovat dopravu v Libereckém kraji... A jako bublina to vypadá a ať klidně praskne,přijdou zase jiní dopravci kteří je lehce nahradí. Proč třeba ICOM ve svém holdingu má na spoustě dálkových linek MERCEDES INTOURO a nejezdí často s busy pro místní dopravu bez klimy a tak??? (vyjímka jsou Luhačovice )
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 725
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 11:36:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad asiana - to že nemaj v čsadlb nic moc dálkovku může být tobě uplně jedno. Je to snad jejich svobodná volba na co se budou orientovat. Připadne ti že ZDO dělaj špatně?

Když mluvíš o tom dotování ZDO z jiných linek. Tak jak se tváříš na to, že SA dotuje dálkový linky z peněz za letenky. Tobě nevadí, že když si u nich koupíš letenku, tak sponzoruješ jejich busy?

Ad ICOM - nj, mercedes to už je něco. Kam se hrabou karosy
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 11:41:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Liberečák - mezi dotováním SA a ČSAD je naprosto zásadní rozdíl: čsad dotuje autobusy kraj, SA si je dotuje ze svých zisků a nikdo tě nenutí si u nich kupovat letenku, pokud jsi proti. myslím, že prodejců letenek je u nás více než dost, aby jsi si vybral
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.47.219
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 11:52:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Provozují až na vyjímky dotovanou činnost a komerční část hospodaří se ztrátou??? To je jistě silná a zdravá firma A ohledně letenek,koupím si jí tam kde je nejlevnější a už mi jedno co se pak stane s tím ziskem,jako asi každému koneckonců... ZDO nemůžu porovnat jestli dělají dobře nebo špatně,protože neexistuje v regionu srovnání díky tomu,že všechny linky má úplnou náhodou přikleplé ČSAD Liberec,další z řady náhod...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 726
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 11:55:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad asiana - nevim co bereš jako region, ale rozhodně v kraji máš jako náhodou víc dopravců. Ale chápu, že jelikož maj všichni v názvu čsad, tak to je pro tebe menší problém.
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.47.219
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 12:08:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Nevim že by například proběhlo nějaké vyběrové řízení na provoz linek,ČSAD liberec nadosmrti A víme o čem mluvíme,tak hned když ti dojdou argumenty,nemusíš používat osobní narážky Ale chápu, že jelikož maj všichni v názvu čsad, tak to je pro tebe menší problém.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 727
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 12:12:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad asiana - tak výběrový řízení ještě nebylo. čsad to jezdí odjakživa a nemam pocit, že jinej dopravce tady má 70 volnejch busů. Až někdo přijde, nabídne busy a dá lepší cenu, a stejně to dostane čsad, tak můžem něco řikat. Do tý doby to jsou jenom tvoje doměnky o nějaký korupci. Stejně jako si psal že zajímavě získali zakázku na DENSO (zajímalo mě, co na ni bylo divnýho, ale už si neodpověděl).
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.47.219
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 12:29:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Promiň,ale nevim co je to DENSO,a tak jsem to asi nepsal já.... To jako musí jedna společnost provozovat dopravu na všech linkách uz titulu,že to už provádí spoustu let předtím??? To je teda velmi tranparentní a myslím že by se našli dopravci,kteří by do toho klidně šli,výběrové řízení se přece dělá na jednotlivé linky,ne? Ale to se v kraji Syneru a dalších prostě nedělá,viz kauza bus nádraží,které taky skončilo nepochopitelně v majetku Ing. Petra Wasserbauera???!!!
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 728
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 12:43:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad asiana - tak to Denso sem si tě asi s někym spletl. To se omlouvám.

A výběrko na samostatné linky moc dělat nejde, jelikož jeden bus nejezdí jen určitou linku ale za den jede třeba na více linkách. Takže ve výsledku kdybys teoreticky dal každou linku různému dopravci, tak by bylo potřeba mnohem víc busů a bylo by to dražší. Taky komunikace mezi dopravci by nebyla ideální (např. uznávání čipovek). Takhle tu je několik oblastí a v každé je jeden dopravce a navzájem si nelezou do zelí a mohou spolu spolupracovat a ne si škodit.

Ale tak to je přece všude, že AN vlastní firma, která s dopravou má něco společného, nebo to vlastní město a dopravce to třeba provozuje. Je logické, že když liberec prodal AN, tak asi spíš někomu kdo to už provozuje, než někómu jinému.

Narážky sem nepoužil kvůli nedostatku argumentů, ale kvůli tomu že mě připadají tvoje antisympatie k některým firmám trochu přehnané.
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1031
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 14:50:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Taky komunikace mezi dopravci by nebyla ideální (např. uznávání čipovek)."

V tom je u ČSAD Chlíverec nějakej problém? Peachovku ČSAD SM pokud vím uznává Tyblonec, tuším že i ČSAD LB, minimálně MHD v Bouleslavi (ne-li i Sokotranz).

ČSAD Liberec je takovej klasickej okresní dopravce co zajišťuje linky "3x denně kladiva" do okolních vsí a kam se omylem zatoulaly 2 MANy nebo co to plototvornýho má .
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 15:40:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ČSAD Lb a dálková doprava: neřekl bych, že nikam nejezdí, na Praze to prohráli a na ostatních destinacích zas není taková poptávka; nicméně linky se najdou a pokus proniknout na trasu Praha - ČB je sympatický a dostatečně výmluvný.

ad Wasserbauer: jedna věc je majitel, druhá věc výkonné vedení. Pana Zemka taky nemusím a "jeho" ČSAD Plzeň se prezentuje jako celkem sympatická a bezproblémová forma. Z pohledu "zvenku" se ČSAD Lb za posledních pár let v mnohém změnilo k lepšímu

... a s tím souvisí ad posily SA od ČSAD: sláva, konečně normální zpráva o normální spolupráci dvou normálních firem ve prospěch cestujícího. Není třeba v tom hledat žádné "podlézání", "potupné prosby" nebo co tady kdo ještě psal. Prostě jedna firma má autobus, druhá ho potřebuje, tak se domluví. KE spokojenosti všech.

Dusin23, ad nulové zisky SA: pokud si dobře vybavuju, SA jako celek loni vykázala něco kolem 15 mega zisku. To sice vypadá vzhledem k miliardovému obratu pakatel, na rozdíl od konkurence ale není akciovkou a zisky plynou do kapsy jedinému majiteli. A s platem 15 mega ročně se asi žije docela pěkně a pokud nechce "hrabat", je pro něj asi zcela dostačující. Samozřejmě zůstává otázkou, co by se stalo, kdyby musel (třeba kvůli vlakům) RJ jít na burzu, pak by asi tlak akcionnářů na zisky byl podstatně větší.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3262
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 15:46:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

asiana co to povídáte proč veřejně lžete!!!Conecta jezdí nejen Luhačovice,ale i Špindl a nově i Jeseník!!!
Dále co víte o dopravě v LBC kraji?odpovím si sám houby!!
Jinak je mnoho dalších ČSAD kteří nemají dálkovou dopravu.Neschopný jste pane Asiana tak možná vy.
A co se týče čipových karet vzájemně si je uznávají ČSAD Semily,ČSAD JBC,ČSAD LBC,ČSAD Česká Lípa,Transcentrum bus,DP Mladá Boleslav.A ukažte mi někdo kde se v ČR jedná o větší oblast než tady.Kraj projedeš na jednu čipovku.
P.S. dělat výběrové řízení na každou linku zvlášť je pěkná kravina,je nutné udělat oblasti ve kterých bude dopravce jezdit.Je absolutní nesmysl ,aby to bylo jen podle linek.To by totiž dopravce X měl linku v ČL linku v Semilech a kde by parkoval a udržoval busy ?na ulici ne?Podobně to musí být rozděleno jako v Ústeckém kraji na oblasti.
Jinak jen na okraj v LBC kraji si dopravci vzájemě neškodí,a uznávají jeden druhého.Ono pane Asiana pokud víte co je férová hra tak víte vše.Pokud obhajujete podpásovky tak .....a tam si doplňte co chcete.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 16:39:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ares1: k čipovým kartám a jejich uznávání by bylo velmi dobré dodat, že rozšíření karet značně zadotoval liberecký kraj, nikoliv ČSAD Liberec
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 729
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 16:53:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad euroflyer - můžeš mě říct kde bereš tu jistotu, že čipovky zadotoval kraj. Co já vim, tak na začátku to byla pouze iniciativa dopravců. Kraj to dotoval až při tý akci co byla loni, kdy byla čipovka myslim zdarma, nebo jak to bylo. Ale většina pravidelných cestujících čipovku u měla.

V čsadlb byli jenom první v republice, kdo čipovky zavedl (aspoň myslim, jestli byli druzí tak se opravim že byli mezi prvníma)
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 16:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu jistotu beru. ostatně se tím nedávno chlubili ve svém krajském plátku, kterým obšťastňují každý měsíc mou poštovní schránku.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 730
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 17:17:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad euroflyer - nešlo by to naskenovat, nebo vyfotit a dát to sem, nebo mě to poslat na mail. Nějak sem se k těm novinám nedostal. Pokud píšou, že to zaplatili, tak lžou. Pokud že přispěli, tak ok.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3263
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 18:49:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Euroflyer a vy snad vidíte že bych psal o tom kdo systém platí?Já tedy ne.Kraj především koordinoval jejich rozšíření.A to mu budiž ke cti.A další je tarifní pásmo které do 50km musí používal dopravci v kraji stejné.
Kraj na čipové karty přispěl,ale většinu nesou dopravci.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.19.34
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 19:33:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Tak kde bych začal... Tím výběrovým jsem myslel spíše konkrétní přepravní proudy,ostatně proč to například funguje na Karlovarsku,Zlínsku a nově na Ústecku a i v některých dalších regionech? Já vidím na liberecku MONOPOL,který ale hlavně dopravci vyhovuje,protože to není moc umění jezdit až na vyjímky pouze a jenom dotovanou dopravu dotovanýmy autobusy............. A s tou čipovkou,to není tím,že na svém území jezdí po desítky let stejná firma a její nástupce,ale tím že si kraj prostě dupne že to tak bude,to je velmi jednoduché dopravcům přikázat. Opravdu to není tím že ČSAD Liberec udržel monopol na ZDO ve stejném rozsahu,jakém se nejspíš jezdí už pár desítek let

Já se nedivim že si neškodí,žádná konkurence,garance dotací na ZDO,obnova vozového parku za státní dotace,přiklepnuté busové nádraží... Ale komerční divize je ve ztrátě,vlastní zájezdové autobusy doposud neměly využití,ČSAD Liberec je opravdu dravý a silný hráč na českém dopravním trhu
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3266
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 19:50:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

asiana v LBC kraji jsou 4 hlavní dopravci pokud máte znalosti znáte jej.Tudíž pokud hovoříte o monopolu vidíte trávu růst.
Vcelku vám rozumím ,protože naznačujete ,že by třeba v jedné oblasti jezdilo několik dopravců.
Co funguje na Ústecku??? totéž co v LBC kraji.Dopravci mají rozdělené uzemí,to máme u nás v kraji též.Výběrové řízení také budou nebojte.Jelikož to dříve zákon nepožadoval,zůstalo to tak jak je nyní.Jinak VŘ neproběhla leckde,to není jen v lbc kraji.
Mrzí mě, že házíte špínu na kraj ,ve kterém ani asi nežijete a tudíž moc nevíte o tomto krásném kraji ,kde jsou podmínky tvrdé a to nejen v dopravě.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.19.34
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 20:12:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Nech toho slovíčkaření,víš moc dobře co tím myslím... Liberecký region není nutně jablonecký,hm? A rozdělení je historické,není to dané nijak krajem. VŘ zákon nepožadoval v tomto případě,ale taky to podle toho vypadá a třeba rozbít podivný monopol z Prahy do Liberce se povedlo až díky pražskému magistrátu.
Já neházím špínu na nikoho,jen tvrdím že ČSAD Liberec je podivná společnost a nejsem evidentně sám...

Ad. kde jsou podmínky tvrdé a to nejen v dopravě Nedělej prosím z obyvatelů libereckého kraje a sebe chudáky...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3267
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 20:39:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

škoda že použijete nakonec jen urážky.No nic opravdu se ve vás nemýlím.
No jo nebejt pražáků tak prasata žerou velký brambory.
Těmi podmínkami jsem myslel to, že zde min.polovina regionu leží v horách a tím je doprava náročnější a dražší.Tady naopak se např. přezouvají busy na zimní pneu,což v nížinách nedělají a tak by se dalo pokračovat.
Názor vám neberu,nechte si jej.
Názor na vás psát nebudu,protože bych musel použít ........
Mějte se pane Asiana
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1894
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 20:43:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSAD Liberec je takovej klasickej okresní dopravce co zajišťuje linky "3x denně kladiva" do okolních vsí a kam se omylem zatoulaly 2 MANy nebo co to plototvornýho má.
Trochu mimo... co byste jiného očekával od klasického ČSAD než základní dopravní obslužnost?! Dálkové linky přece nejsou jejich povinností...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 744
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 20:47:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Mám pocit, že první čipovky měl ČSAD FM
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 21:44:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Liberečák:S tím ,,mnohem více práce"si asi děláš srandu,že?Všude jinde si šoféři uklízejí sami,u S.A pomáhá stevardka,všude musí komunikovat řidič s cestujícími,odbavovat sám atd..,u S.A dělá stevardka a pracovní doba?Všude se díky nedostatku šoférů jede nadoraz s AETREM,takže jestliže u S.A jezdí déle,porušují zákon a to je hodně špatně!!!!

ad.Asiana:S tou dotací to skutečně není pověra,uvědom si že v tu dobu bylo ČSAD Lbc STÁTNÍ PODNIK!! a dnes patří podstatná část združení obcí Liberecka takže o dotacích z dálkové dopravy na místní to není pověra ani trochu!!!!!!!!!!!!!!!!
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 733
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 22:06:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad dusin23 - nechci se zastávat řidičů u SA, ale dám pár faktů. Všude si řidič uklízí sám, ale u SA to nemá ve výkonu do hodin. A hlavně musí provádět základní údržbu vozu sami. Vždycky když je někde vidim stát, tak řidič v montérkách a maká. A právě že jsou nuceni porušovat "AETR", ale maj za to taky slušně zaplaceno - ale trošku mimo pásku (proto se tam moc nechce řidičům před důchodem).
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 23:17:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsme u Libereckého kraje, ví někdo z místních, co je toto: „DOPRAVNĚ INFORMAČNÍ CENTRUM LIBERECKÉHO KRAJE“ Na webu kraje je na toto od dneška veřejná soutěž. dost se děsím, za co se zas vyhodí peníte
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.19.34
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 00:54:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Euroflyer: Co tě to jenom napadlo otvírat takové téma? V liberckém kraji se těžce žije a neházej na ně špínu
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.19.34
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 01:36:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusin23: No počkej,to teda nevím,že by obce měly majoritní podíl v ČSAD Liberec,spíše bude hodně minoritní,ale bohužel jsem informace o vlastnickém podílu nenašel... A hlavně předpokládám že se tu bavíme o časech po privatizaci státního podniku...
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 07:50:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Wlasta:Jako celek asi ano,ale řeč je jen výhradně o autobusové dopravě a že je na nule to jsou slova pana Jančury a to po letech provozu normální není a Jančura není svatej lidumil,ale už se to brzo ukáže,řidičům srazil platy cca o 20%(zdroj řidiči S.A z tras Lbc-Pha,Pha-Brno a Pha-K.Vary)a stěžuje kde může že se spojili jiní dopravci a ničí ho jeho zbraněma.

ad.Asiana:Nechci se zastávat vedení ČSAD Liberec,měl jsem v letech 92-94 tu čest pro duo Waserbauer-Anděl pracovat a tyto jména jsou pro mě dodnes černá můra,ale privatizováno bylo jako poslední ČSAD v zemi a majetkové podíly má vedení 15%+100% společnosti Autobusové nádraží Lbc,zbytek město Liberec a sdružení obcí Liberecka které platí dopravní obslužnost,takže přinejmenším mají přesný přehled o hospodaření firmy a poslední slovo o tom kolik jim přisypou ze svých zdrojů,takže z linky do Prahy se přispívalo,proto také Krajský úřad i obce tolik bojovali proti nástupu S.A. protože bohužel jsou to malé obce v okolí kdo nedobrovolně sponzoruje luxus do Prahy.
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 07:59:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Liberečák,člověče u koho jezdíš že ti platí úklid???To pokud vím tak to děláme zadarmo všichni(Lbc,Jbc,Sm)!!!!A v monterkách je taky vídám,vždycky kolem R 10 Pha-Lbc když nedobrovolně ,,udržují" ty své veterány za provozu a lidi pobíhají kolem jak vyplašené ovce!Jinak na Florenci nebo na Černým mostě čtou Blesk a max.tak za neustále běžícího motoru doplňují kávovar!
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 734
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 08:27:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad dusin23 - co já vim, tak v LBC maj paušál za úklid. Aspoň tak nějak to měli. Ale to je vcelku jedno. No a u SA to jde s platame z kopce potom co začal posílat celej plat přes pásku.

Majetkové podíly v čsad jsou jednoduché - 66%LIAD (wasr), 7% Liberec, zbytek obce.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 735
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 09:01:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dráhy ruší příspěvek u EC,IC vlaků odkaz To by mohlo zapůsobit na některé cestující na trase Pr-Br, a když se k tomu ještě přidá to slibovaný rozšíření provozu, tak vzniká celkem konkurenční nabídka. Pokud teda nebude jezdit SA a Asiana pořád, což nebude. Ještě nám SA slíbila zdražení v lednu, které asi postihne všechny linky.

Už se těšim až bude Lb-Pr od ledna za 100kč (ale stejně to jsou pěkný počty, když se DPH zvedne o 4%, tak zvýšit o 10Kč).

Trochu sem se rozkecal mimo, sorry. Ale už bych ukončil diskusi o čsadlb, nebo ji přesunul do liberecký, ať tu neotravujem.
Kuzl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 09:53:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak to jsem rad ze se rusi ten priplatek u EC/IC,uz jsem myslel ze se od prosince nedostanu rozumne do skoly,kdyz mi v tom smeru zrusej obyc.Rychliky.
C734.1340
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1005
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 10:04:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dušín23: samozřejmě že se u nás platí za úklidy.
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 13:07:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevyznám se v tarifech ČD, protože vlakem už delší dobu nejezdím, nicméně kolik tedy po zrušení příplatku vyjde lístek Pr-Br v EC/IC? Pro běžného cestujícího, který nehodlá pořizovat nějakou zákaznickou in-kartu nebo jak se to výpalné na slevu jmenuje.
Jinak z článku ovšem nelze vyčíst, jaké všechny tarify se změní, takže aby to nedopadlo tak, že sice příplatek se zruší ale zároveň se navýší normální jízdné nebo tak něco - levnější to od prosince zcela jistě nebude.

Zatím u mě vyhrává bus a při akční nabídce za 50,- není co řešit.
www.minimodel.cz - nástupce www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 16:50:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Repelend:Kde to je u nás???V ČSAD Lbc??
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 16:52:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo ČSAD Liberec a.s.
vytření 88,- Kč
projetí kartáčů 35,- Kč
To je tarif za standatní autobusy
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 16:56:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tý jó,tak to čumím,to jste naprostá vyjímka,omlouvám se že jsem tedy ve svým příspěvku použil i vás,ale když jsem z klukama od vás mluvil v Itálii nebo na Čerňáku tak o tom nic neříkali.
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 19:45:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stale dohady o 133109 a zde černé na bílém:odkaz
Ale že to dlouho na idosu schovavaly.
AP-76-88 BEST OF RTO
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 19:54:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já to v mém kraji u úředníku viděl na stole už před měsícem, tak jsem byl v klidu
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 270
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 20:14:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja vim ale bylo to hozeno do plema až dnes. No trochu omezenej proti prvnímu a ziskové spoje z toho tak čtyři,vždy půlka kola.
AP-76-88 BEST OF RTO
Veverka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 20:58:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě ale není úplně jasné, proč se takový teoretický JŘ vůbec vytváří a zveřejňuje? Aby lidi věděli, na co se možná můžou těšit? Zrovna u SA a zvlášť v době zavádění nějaké linky to za ten další měsíc a půl může zase vypadat úplně jinak.
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 21:00:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže do ČB jezdí už od 8.12. ?? Ale ČKšpičák - ČB 25 minut, to je DOCELA MÁLO... taklhe to kdysy jezdíval Kovařík / Řezníček, ted to natáhl na 35´.. ale když se nestaví, tak by se to dalo možná i stihnout... ale jeslti v ČB tak rychle stihnout naložit???
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3306
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 21:56:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Martin ne to neznamená že od 8.12 něco pojede.Ten den je pro každého řidiče busu,cestujícího zlomovým dnem.Tenhle datum musí znát každý!
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 699
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 04:33:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veverka: má licenci, takže musí mít JŘ, ať teoretický či, který jezdí.Takových JŘ najdeš na portále.....
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 6-2007


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 11:49:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

foceno v opravárenském středisku Scania Modletice při jedné z prázdninových cest do Brna...Z důvodu technické závady na autobusu, byl přistaven z Florence (SA Praha-Zlín) náhradní bus, který nás odvezl do Modletic,aby si nás vyměnil s již mezitím opraveným
 
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 6-2007


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 11:51:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a ještě jednou z Modletic
 
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 4-2004


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 22:40:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak na Ostravské lince Radim zrušil akci za 1 Kč. Dovolím si tvrdit, že to souvisí se včerejším zveřejněním nového tarifu ČD.
To se musel popadat za břicho, když viděl ty ceníky...
Ostravský úsek D1 (D47) otevřen už 1.12. !!!!
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 23:11:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"... Ale ČKšpičák - ČB 25 minut, to je DOCELA MÁLO ..."

Mně zas přijde jako pěknej nářez jízdní doba Praha,Knížecí-Písek 1:10, ostatní dopravci mají JD aspoň o 10 min. delší.
Celková jízdní doba Praha-ČK by s odřenýma ušima mohla vyjít, protože v úsecích ČB-Písek i ČB-Tábor je podle mě u většiny spojů asi 10 min. vata.
V každém případě jsou připravované jízdní doby blíž realitě než v předchozí variantě fiktivního JŘ.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 757
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 23:16:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a už nefrčí z florence na knížecí za 5 minut. Radši začíná rovnou na knížecí.
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 23:44:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"z florence na knížecí za 5 minut"

Jo, to byl dobrej vtip, to se nedá ani ve dvě hodiny ráno. Ve všední den ve špičce reálně tak za půlhodinu ...
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 23:49:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové (a dámo), tohle je všechno teorie. Vzhledem k tomu že linka do 8.12. nevyjede, může tam napsat cokoliv (třeba Praha - ČB za 10 minut), protože mu nikdo nemůže prokázat nedodržení JŘ...
A když už má licenci, tak buď musí mít takovýhle JŘ nebo licenci zručit a na jaře žádat o novou. Takže volba je jasná...
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 00:01:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... a není sám, viz třeba tady, tady nebo tady
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 10:28:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta: Skoro bych se vsadil, že tyhle nové jízdní doby už Jančura myslí vážně ...
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 16:23:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jančura zase jen slibuje,stejně jako hotel,vlaky,ztrátové linky bez dotací včetně učení dělníků anglicky při cestách do zaměstnání,je to holt jen žlutej mor!
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 758
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 16:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad dusin23 / pravda, už nějak dlouho čekám na ty busy v ZDO, ale bez dotací a se sluchátkama i pro stojící. Hotely najednou musí prodat, vlaky budou někdy za tři roky (už to řiká taky tři roky, takže už měli jezdit). Jak řikáš, žlutej mor a demagog.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1079
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 17:25:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jančura nikdy neřekl,že chce jezdit ZDO bez dotací,ani jsem nepostřehl nějaké konkrétní názory,jak by chtěl ZDO provozovat.
Jen se jednou vyjádřil o neůspěšném pokusu v JMK,kdy vyhrála konkurence s o 1kč na 1km nižší cenou a horšími autobusy.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 759
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 17:30:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zzz - když přicházel do liberce tak nakecal neuvěřitelné věci. Jo neřekl že bez dotací, ale že by snížil náklady o 20%. Asi chtěl koupit jenom axery, denně najezdit s akždým max 250km a po 4 letech už kupovat nový. To on lidem naslibuje věcí.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace