K-report
 

Archiv do 26.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 26.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 710
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 21:51:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a za kolik teď bude SA jezdit? Pořád 50? Mají na stránkách že minimálně do 22.10. Tak jak zejtra, nevíte?
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 22:32:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek:
Asiana už sympatie má, a dlužno dodat, že jich má čím dál víc

Ano, zrovna nedávno jsem potkal dav, který provolával slávu Asianě a jejímu majiteli.

žlutí profíci vážně nemaj strach že přijdou o "chleba"

Oni tak rychle jezdí kvůli vám, mystery shopperům, abyste měli o čem psát a nepřišli zas o ten váš chleba.

K jízdenkám kupovaným v autobuse:
Už je to trochu déle, co jsem takhle jel, ale jízdenku mi po nástupu předními dveřmi vydal normálně řidič, kterému jsem platil, z elektronického strojku.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 11:26:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane ČSAD zastávko i Vy ostatní, kterým je šuma-fuk, jak to s naší autobusovou dopravou (a pochopitelně nejen s ní) v tomto státě vypadá, Vy pro které se stavá řidič (a nejen autobusu) s nohou od plynu "na podlaze" hrdinou, a Vy kteří dodržování dopravních předpisů považujete za zbytečné omezování "svobod", jste se myslím právě projevili! Blahopřeji Vám!
A do Asiany a jejího majitele se prosím nenávážejte - to s touto diskuzí o bezpečnosti autobusové dopravy a dodržováním dopravních předpisů a Zákonů opravdu nesouvisí!
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.47.219
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 13:57:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek: Prosímtě neprožívej to tolik... Tobě záleží na všeobecné porušování určitých předpisů,ale jen ze strany SA,to je pak těžká diskuze
A ještě by mě zajímalo,jak dlouho to Asianu bude bavit,z KV už Litvin z části odstoupil a teď se uvidí,ale zatim to bohužel vypadá na drtivou prohru,i když wifi v busu,to je fakt vychytávka,bohužel naprosto jediná...
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 14:19:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"asiano" co bych prožíval? SA je jediná autobusová společnost, jejíž služby občas využiji, a věř, že až budu cestovat s jiným dopravcem (a třeba i s Asianou), tak že budu zrovna tak "ve střehu" jako jsem, a nadále budu, při cestách s SA!
Co se týče toho jak dlouho to bude Asianu "bavit", tak osobně si myslím, že dlouho - možná déle, než si oba, já i Ty, umíme představit. I když samozřejmě, stát se může cokoliv, ale to už my dva, můžeme pouze sledovat z povzdálí.
Mimochodem, nemáš s tím "nickname" problémy?
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 705
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 14:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek: SA je jediná autobusová společnost, jejíž služby občas využiji
No jo, tak to je pak objektivita jako ! Jezdíš jen se SA a myslíš si, že jinde je to ideál. Viz:

A do Asiany a jejího majitele se prosím nenávážejte - to s touto diskuzí o bezpečnosti autobusové dopravy a dodržováním dopravních předpisů a Zákonů opravdu nesouvisí!

Neříkám, že to není pravda, ale chybí mi srovnání.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 712
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 15:38:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevim jak to baví asianu (určitě nepočítal s tim, že bude hned jezdit plnej, a že si ho hned najdou cestující), ale SA to pěkně sere. Ono pokud tvrdí, že potřebuje 150 na osobu, tak ztrácí pěkně, a věřte že na kreditovky nejezdí třetina, ale minimálně dvě třetiny, a nyní za pade se ten počet určitě zvětšuje. A to už pěkně zamrzí takhle ztrácet.
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.47.219
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 15:52:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: To máš docela pravdu,ale vyděláváme na tom my všichni,takže mi to ani trochu nevadí,jako většině jiných cetujících
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:08:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na stránkách SA se objevila tato zpráva. Akce Brno-Florenc/Roztyly za 50 Kč pro kreditové jízdenky bude prodloužena minimálně do 31.10.2007! Takže jsem zvědav jak to půjde dále.}
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:11:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek - uniká mi jedna věc - když tak nemáte SA v lásce, proč s nimi pořád jezdíte? Není jiný dopravce na dané trase?

A ještě bych se zeptal na jednu věc, jezdíte vždy a všude beze zbytku podle předpisů a značek? (máte-li ŘP)
www.minimodel.cz - nástupce www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:39:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím Vás pane Miniboxi, jak jste přišel na to, že nemám SA "v lásce"??! Mě se pouze nelíbí, že tato "vlajková loď" naší dálkové osobní silniční dopravy, dělá prostřednictvím svých zaměstnanců na silnicích "psi kusy", namísto aby šla vzorem a předpisy, vyhlášky a zákony měla v respektu a úctě, a né na ně (lidově řečeno) "házela bobek.."!!
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 637
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 22:23:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek:
Pane ČSAD zastávko i Vy ostatní ... kteří dodržování dopravních předpisů považujete za zbytečné omezování "svobod"

Psal jsem Vám, že Vaše fotografie, ty malé z 1. várky, jsou neprůkazné a že jste trapný, když odsuzujete lidi za "českou malost", využívají-li žlutý servis a přitom si jej sám dopřáváte. O žádných svobodách nebo co mi to podsouváte jsem Vám nic nepsal.

Víte, co je zajímavé? Že tady děláte inzerci Asianě, ale do jejich autobusu byste nesedl. Tomu se říká kázat vodu a pít víno.

K těm nízkým cenám: je v tom háček, protože dlouhodobě jezdit levně nejde. Teď si cestující libují, jak ušetří 100 Kč, později se budou možná divit. Pro linku Praha - Brno je takový neviditelný limit ceny v podobě železničního jízdného. ČD plánují od prosince jezdit každou hodinu, jízdní doba už dnes je cca jako u autobusu. Ta cena je 178 Kč na všeobecně dostupnou slevu KMB a pokud autobusová jízdenka začne překračovat tuto hranici, pravidelní cestující se budou přesouvat do vlaků. Tzn. že autobusový dopravce, který by si chtěl současnou nízkou cenu kompenzovat pozdějším nárůstem na řekněme 200 Kč, už nemůže jenom lineárně propočítat tržby, ale musí počítat s úbytkem cestujících. Nad nízkými cenami bych tedy rozhodně nejásal.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 09:30:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSAD zastávka: Ta cena za vlak PH-BM je dána několika nepříjemnými omezeními - KMB musím projet za půl roku, in-kartu mi dají za 600 Kč a ještě jim musím dát své osobní údaje. Děkuji, už jsem zvracel. Kromě toho si ve vlaku nezavolám, nepřipojím se na síť.
Apropos internet, v Asianě prý chodí, žluťák ho sliboval v říjnu, ale zprávy z pondělí hovoří o 2 busech, takže tady asi udělali soudruzi z Velké Bíteše chybu.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 09:36:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane ČSAD zastávko, vidím, že mne nemáte ani trochu "rád", ale věřte, že mi to ani trochu nevadí!!
Udělám radost "Vám" i sobě, a až budu potřebovat jet do Prahy (a třeba i do Varů), tak se s tou Asianou rád svezu a pak poreferuji, jak se mi to líbilo! Jste pro?
Ono pokud někdo nic nenamítá proti tomu, že se za jízdy posílaj smsky (a věřte pane ČSAD, že nejde o fotomontáž, či co si představujete pod pojmem "průkaznost") a nebo, že se přes uzavřené osady "lítá" stovkou, tak potom je těžko o něčem diskutovat! Říkám stále totéž - pokud chtěj být "žlutí" nejlepší, ať jsou, ale ať se podle toho chovaj!!
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1862
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 10:50:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, já znám předjíždění ve vsi devadesátkou od Asiany, tak už to konečně přestaňte vztahovat na dopravce. Případně začněte se zlaťákama jezdit, abyste si "užil".
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 11:03:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To H_k:
Příteli, tady nejde o "užívání si", tady jde o princip jako takový!!
Chce-li být SA prestižní dopravní společností, tak ať je, ale ať přestane pořádat "trestné výpravy" a udělá si nejdřív pořádek ve vlastních řadách!!
Jinak smůla je, že na nejbližší zastávku "zlatých" to mám od chalupy 175 km, a i z této zastávky jezdí "zlatí" právě na opačnou světovou stranu, než většinou potřebuji.
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.47.219
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 11:32:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek:
1) Ty SA nemáš rád,zároveň tuto společnost využíváš
2) Otevřenou reklamou propaguješ Asianu a zároveň si jí nikdy nejpíš nejel
3) Vyžaduješ od SA ty nejlepší služby (ad bod 2??????),ale nehledáš chyby na ničem jiném,které jsou klidně stejného drhu a ještě víc do očí bijící

takže nevim o co tady jde a nerozumí tomu i hodně jiných zde přítomných...
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 12:01:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ČSAD Liberec se začala trochu více prezentovat. V Praze na Černém Mostě instalovala velice vkusnou tabuli s námi již od 50 Kč bez starostí a lince do Českých Budějovic. Na zdi ve vitrýně se objevil menší zajímavě poutavý plakátek s informacemi totožnými na velké tabuli.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 714
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 12:14:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad čtyřúhelník - tu tabuli už tam měli dřív, nyní ji akorát inovovali. Asi jim to zaplatilo SA na oplátku za posili co pro něj teď jezděl. Prostě kšeft je kšeft a na emoce se nehledí
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 12:34:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To asiana:

To, že SA "nemám rád" jsem už zhruba před rokem od někoho slyšel..., raději nebudu konkretní, ale pokud ten dotyčný čte tyto řádky a nebo je dokonce ukryt za některým nickname, zde se objevujícím, tak ho tímto zdravím.
Ano, otevřeně propaguji Asianu, jako alternativu kvalitní a bezpečné přepravy na trase BM-PH-KV!
Ano, vyžaduji od SA ty nejlepší služby, a věř, že vyžadovat je nepřestanu ani v budoucnu!! Když o sobě tvrdí, že jsou "nejlepší" tak ať to dokáží!!
Zatím to ale vypadá v duchu přísloví "navrch huj a vespod..."!
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 12:59:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad čtyřúhelník: co je na té ceduli velice vkusné?-))Mimochodem, ČSAD Liberec má už pěkné výročí: dva měsíce na webu oznamují, že chystají anketu na téma linky Praha - Liberec...aniž by ji vůbec udělali. Skutečně progresivní a dravá firma:-)))
ad Liberečák: to je pravdou, že ČSAD Liberec jezdí posily pro Student Agency? zatím jsem si jich nevšiml, což je tím, že nejezdím v moc posilové časy. ale každopádně mě to pobavilo:-)
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.47.219
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 13:06:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek: To, že SA "nemám rád" jsem už zhruba před rokem od někoho slyšel..., raději nebudu konkretní, ale pokud ten dotyčný čte tyto řádky a nebo je dokonce ukryt za některým nickname, zde se objevujícím, tak ho tímto zdravím.

Můžu se tě zeptat,co si touhle konspirativní teorií chtěl říct??? Je občas lepší nereagovat na něco,než být za...
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 13:20:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To asiana:
Ano, "můžeš se mne zeptat...", ale jak říká Miroslav Donutil: "Ptejte se mne na co chcete, já na co chci odpovím..."!!
A k tomu "...než být za ...", si opět vypůjčím jednu frázi z TV, i když maličko upravenou: "...neměj mne za ..., já Ti taky neříkám cucáku"!
I Tobě "asiano" (naštěstí s malým "a") přeji bez ohledu na počasí příjemný zbytek dne!
P.S. Mne nenasereš! (Čtenáři a páni moderátoři, promiňte prosím ten nespisovný výraz)
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 13:37:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Euroflyer: Ta tabule vypadá mnohem lépe než dříve. SA ji nezaplatila, na te tabuli je reklama GTS. Jak si přišel na ty dva měsíce nepochopím. Na jejich internetových stránkách je datum 20.9.? Ty by jsi chtěl všechno hned. Ale kdo si počká, ten se také dočká
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 19:14:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čtyřúhelník: ČSAD Liberec jezdí do Českých Budějovic? To se zkouší chytnout na nějaké nové lince, či co? Víte někdo něco o té lince?
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 19:20:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak se spojením sil SA a ČSAD LB je to vážně pravda, dnes například v 17:30 jela z prahy posila MAN od ČSAD. Fakt mě to pobavilo, že by pochopili soudruzi od pana Wasserbauera, co je byznys?-))
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1067
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 20:25:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sipi:http://portal.idos.cz/Data/pdf/L540001_070907_61744.pdf
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3255
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 20:40:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Euroflyer to narozdíl od vás vědí,spíše je to potupa SA jít do ČSAD žádat o pomoc a platit jim za to.To muselo stát hodně přemáhání
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 20:41:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Goldfinger:
in-kartu mi dají za 600 Kč a ještě jim musím dát své osobní údaje

Pro KMB ale In-kartu nepotřebujete. Funguje v podstatě jako otevřená jízdenka. Za půl roku musíte projet tam a zpět 4krát, což většina pravidelných cestujících hravě zvládne. Proto si myslím, že 178 Kč je hranice.

Siklzdenek:
otevřeně propaguji Asianu, jako alternativu kvalitní a bezpečné přepravy na trase BM-PH-KV!

Tohle ale není reklamní server, otevřená propagace tady celkem vadí. Kromě toho jezdíte pouze s SA, takže jak můžete vědět, že Asiana je také kvalitní a bezpečná?

co si představujete pod pojmem "průkaznost"

Psal jsem Vám to ke konkrétním fotografiím. U psaní SMS musí být patrné, že vozidlo je v pohybu apod.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 22:19:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ares1: jasně, je to strašná milost od čsad, že se slitovali nad student agency a jezdí pro ně...zajímalo by mě, jak ty many byly dosud využité:-)
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 22:42:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vzhledem k tomu, že pořád stály u plotu, tak asi moc ne...

(Příspěvek byl editován uživatelem karel007.)
asiana
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.19.34
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 08:04:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: To není žádná "žádost o pomoc",to je obchodní vztah 2 subjektů,ty taky za vším hledáš nějakou konspiraci

Víte někdo kolik má ČSAD Liberec těch Axerů s klimou a sklopnýma sedačkama? Já bych řekl že jestli jich je víc než jeden,tak taky stojí u plotu a nebudou pro ně schopné sehnat využití ani na ty laciné zájezdy
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 715
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 10:17:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad euroflyer - podle tebe je každej v dopravě mimo SA komouš a soudruh?

ad asiana - axery maj v lbc tři a všechny jezděj, jen tak pro tvoje info.

ad karel007 - a že ty to tam jezdíš každej den kontrolovat...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 716
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 10:23:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ares1- přesně tak sem se divil, že SA přijde k čsad. Nechápu jak chudáci lidi nechaj jezdit těma "rozhrkanejma herkama". A to ještě těm soudruhům platí plno prašulí, když by to sám dokázal jezdit levněji. Fakt nechápu
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 10:32:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: a že ty to tam jezdíš každej den kontrolovat...

skoro pokaždý,když jsem jel kolem, tak tam oba stáli... (možná jsem měl ale vždycky smůlu/štěstí na vhodný okamžik )

jen tak mimochodem dneska kolem desátý hodiny stál jeden Man ČSADLB na Černym Mostě.
jo a ještě k těm cedulím na ČM, někdo tady psal, že tam přibila jedna cedule, to už není tak pravda už jich tam je mnohem víc (v čekárně vzadu na zdi - docela velká, u vchodu do čekárny 2 menší na nástupišti 6 také 2ks (jedna na Praha-Budějovice a zpět a jedna na Lib-Pha a zpět) a ještě jedna malá u JŘ)
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1887
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 10:57:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cedule inzerující 1-3 spoje denně...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 717
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 11:10:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Speciálně pro karel007, euroflyer a asiana - dnes podle rezervačního systému jezdí oba many od čsadlb.

Je to určitě promyšlená taktika od čsad. Chtějí ukázat cestujícím u SA jak mají pohodlné vozy a pak zavedou zase nový spoje
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 11:11:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek:

SA je jediná autobusová společnost, jejíž služby občas využiji
A proč v tom případě propaguješ Asianu jako vzor? Z tohoto tvrzení vyplývá, že jsi s Asianou nikdy nejel, proč o ní tedy říkáš, že je bezpečná a kvalitní? Promiň, ale toto mi uniká a nejsem nejspíše sám. Nebo si oprav své tvrzení, že s žádnou jinou společností nejezdíš.

Ano, vyžaduji od SA ty nejlepší služby, a věř, že vyžadovat je nepřestanu ani v budoucnu!! Když o sobě tvrdí, že jsou "nejlepší" tak ať to dokáží!!
Asiana o sobě tvrdí, že je bezpečná, přitom H_k píše, že u ní zažil předjíždění v 90km/h a obci. A průkazné je to zhruba stejně jako většina tvých tvrzení nebo neúplných fotek, ze kterých si jen můžeme domýšlet, jak to bylo nebo nebylo doopravdy.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1888
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 11:26:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Kéž by to byla pravda.. když to vememe z tohoto pohledu, běžný cestující z bílé barvy a nějakých "bublinek" bohužel nepozná na první pohled, že jde o ČSAD Liberec. :-(
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 718
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 11:34:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad sergeilbc - no ale bude t odlouhá cesta k vítězství. ČSAD nenápadně zvýší počet busů na lince a pak pujde do protiútoku.

Ale vydíte všichni tu skvělou nabídku? Za 90 můžete jet s manem a za 60 s axerem či 955kou. No co je lepší pro normálně ekonomicky smýšlejícího občana.
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 11:35:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to určitě promyšlená taktika od čsad. Chtějí ukázat cestujícím u SA jak mají pohodlné vozy a pak zavedou zase nový spoje

Ja myslím, že je to opravdu velmi dobrý základ pro ČSAD, navíc má jistotu rentability, ale tak to mělo být na začátku - aspoň trochu nějaké dohody, třeba proklad spojů, předávání cestujících, když má jeden naplněný autobus. Prostě nějak přibližně jak je to i v jiných odvětvých - přibližně stejné ceny a zákazník se láka na "to" okolo. A ne naschvály typu - cena za 1 Kč, zavření autobusového nádraží a pod, trestní oznamení, útoky v médiích...
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 11:57:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek:

A ještě bych rád reagoval na tvá slova při diskuzi o jídle a pití:
Pokud nezbudou řidiči, kteří nerespektují vyhlášky a zákony (a nejen za volanty autobusů), tak žádná škoda

Když jsem tohle řekl jednomu mému známému řidiči na dálkové dopravě, nejprve se mě třikrát udiveně ptal, jestli je opravdu možné, aby takto někdo uvažoval a poté mi sdělil jen: "Tak tohle musel říct naprostej kokot, kterej nikdy neseděl za volantem..."

Myslím, že netřeba komentáře.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 12:18:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Název zdroje: Mladá fronta Dnes
Datum vydání: 25.10.2007
Nadpis: Konec války: ČSAD bude jezdit pro Student Agency

Liberec - Kdysi si nemohli přijít na jméno. Byznys je ale nakonec spojil. ČSAD Liberec nepouštěla Student Agency na autobusové nádraží a mluvila o dopravci s luxusními autobusy jako o drogovém dealerovi.
Dva a půl roku poté našly nakonec obě firmy překvapivě společnou řeč. ČSAD Liberec začíná jezdit se svými autobusy na objednávku svého kdysi nenáviděného konkurenta. Na trasu mezi Libercem a Prahou nasazuje své vozy Man jako posilové spoje na linky Student Agency. "Je to obchod. Je čas uvažovat i jinak," konstatoval Petr Kropáček z ČSAD Liberec. Student Agency svého konkurenta a nyní dodavatele z linky téměř dostala, dosud udržuje firma vlastněná ze třetiny městy a obcemi Liberecka jeden až dva spoje denně, zatímco Student Agency jezdí 22krát denně každým směrem, ve špičce po půl hodině. Ani to ale nestačí a firma proto musí spoje posilovat, většinou už každý den.
"Poptávka přišla od nás, věděli jsme, že ty jejich autobusy někde stojí a sehnat kapacitu dopravců na posilové spoje nebylo snadné," vysvětlil šéf Student Agency Radim Jančura.
ČSAD tak paradoxně na linku nasazuje pro Student Agency lepší autobusy, než s kterými sama na této trase jezdí. Pravidelnou linku jezdí s vozy Karosa Axer, cena je ale o třicet korun levnější, než u Student Agency: 50 korun za jeden úsek. Po zdražení Student Agency výrazně rozšířila počet posilových spojů. V nich cestující nenajdou stevardky ani další služby jako je občerstvení či noviny s časopisy. Například v pátek firma vypravuje už deset posilových spojů z Prahy do Liberce, kvůli vysoké poptávce jezdí posily často i uprostřed týdně.
ČSAD uvažuje o rozšíření vlastních spojů do Prahy
O monopol na trase mezi Libercem a Prahou přišla ČSAD Liberec před necelými třemi lety, kdy na linku nejprve vstoupila společnost Hotliner. Od února 2005 jezdí mezi oběma městy i Student Agency. Ta nejprve přinutila opustit linku Hotliner a následně začala boj vzdávat i ČSAD Liberec. Válka firem dopadla špatně pro ČSAD: cenový boj jim způsobil finanční ztrátu i poškození pověsti. Navíc musela zaplatit dvoumilionovou pokutu za blokování nádraží.
ČSAD Liberec zvažuje, že by nakonec počet spojů rozšířila. Už měsíc podle svých webových stránek "zvažuje" mezi cestujícími anketu na toto téma. "Čekáme na vhodný okamžik, kdy ji spustíme," vysvětlil Kropáček.

Regionální mutace| Mladá fronta DNES - liberecký kraj
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 13:32:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarite i Vy ostatní "odborníci" - končím tuto diskuzi, urážet se nenechám ani od Tebe, a ani od Tvého známého "řidiče profesionála". Ono vtip je v tom, že to celé není jen o jídle a pití za volantem, ale i o telefonování/smskování za jízdy, o lítání přes vesnice stovkou, o stewardkách sedících na schodech a o mnohém dalším!
Smůla je, že zde "diskutují" stále jen a jen Ti samí lidé.
A na Tvoji, snad reprodukovanou, poznámku o "ko..tech", dodávám jediné - "3,14ča je ohromná věc, ale nesmí to být chlap"!!
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 707
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 13:47:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek: Já bych s tou poznámkou o ko..vi vcelku souhlasil. Teorie je jedna věc a realita je věc jiná.

(Příspěvek byl editován uživatelem fousekx.)
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 13:49:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek:

Achzarite i Vy ostatní "odborníci" - končím tuto diskuzi, urážet se nenechám ani od Tebe, a ani od Tvého známého "řidiče profesionála".
Je to tvé rozhodnutí. Pokud ti dojdou argumenty a ty najednou začneš svalovat vinu na ostatní diskutující, sám splňuješ definici ve tvém posledním příspěvku.
Všimni si prosím, že já s tebou vždy věcně diskutoval, do osobní roviny jsi vždy zacházel první. Pokud jde o mou poslední citaci slov mého známého, nejspíše se tě dotkla, protože je pravdivá.

Ono vtip je v tom, že to celé není jen o jídle a pití za volantem, ale i o telefonování/smskování za jízdy, o lítání přes vesnice stovkou, o stewardkách sedících na schodech a o mnohém dalším!
Ano, to jistě. Jenže my jsme začali diskuzi na téma "Jídlo a pití", nevím, proč sem tedy začínáš rychle vytahovat i další.

Smůla je, že zde "diskutují" stále jen a jen Ti samí lidé.
Smůla to není. Podívej se na některé diskutující: Ares1, Liberečák, Magiq, Dopravce, Švarc a další - ti všichni diskutují věcně. Bohužel jsou tu pak i další, jako například ty, kteří začnou na ostatní, kteří mají jiný názor, okamžitě používat ironický tón, zesměšňovat je (Achzarite i Vy ostatní "odborníci") atd.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 13:51:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek:

Mimochodem, zkus se ještě podívat do "Všeobecné autobusové diskuse". Moc pěkně tam o povolání řidiče píše Dusin23.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 13:58:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSAD zastávka: Těch 178 Kč na KMB ale asi nebude konečná cena, co místenka a příplatek za EC/SC, vlakem horší kvality nemá moc smysl do Brna jet.
Student_v_ov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 14:21:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Goldfinger: u KMB se neplatí příplatek IC/EC, ale u SC je nutno místenka (200Kč, s IN-kartou 86)
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 17:44:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit: co se týká příspěvků od Siklzdenka, souhlasím s tebou, některé věci jsem taky docela nepochopil (propagace Asiany i když ji vůbec nezná a přitom se označuje za skalního příznivce SA atd... příspěvek č. 135 mě přesvědčil. Asi opravdu neseděl nikdy za volantem, nakonec mi ani neodpověděl, jestli ten ŘP má nebo ne
www.minimodel.cz - nástupce www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 640
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 20:00:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Goldfinger:
Místenka by se musela zaplatit zvlášť, ale většinou si sednete i bez ní. Nesrovnatelně horší kvalita běžných rychlíků a problémy se signálem mobilů hrajou do karet autobusům, ale u nás lidé hodně slyší na cenu, stačí se konec konců podívat na vývoj maloobchodní sítě (boom Lidlů apod.)

K ČSAD Liberec: Proč si myslíte, že se ČSAD chce vrátit? Není pro něj pohodlnější a bez starostí jezdit jako posila?
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
čtyřúhelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 20:10:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Sergeilbc: I kdyby prosazoval jen jeden spoj ukazuje tím, že existuje i nějaká jiná společnost než SA.

Když sleduji rezervační systém ČSAD má docela slušnou obsazenost. Obzvláště s tím spojem v 8:15 z LBC.
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 22:05:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Upřímně se musím smát těm teoriím, že to posily ČSAD jsou předzvěst jejich comebacku na tuto linku? Myslíte, že pro Jančuru je takový problém na měsíc snížit cenu pod cenu ČSAD a udělat si z nich opět posily vděčné za to, že jim ty MANy nebudou hnít na dvorku?Mimochodem, kolik toho tyhle vozy najely od dob, kdy opustily linku LB-PR?-)
ad Liberečák: každej v dopravě mimo SA pro mě není komouš, to jsem rozhodně neřekl, tak mě prosím nepřekrucuj. Je x schopných dopravců, kteří se rozvíjí. Ovšem ČSAD Liberec mezi ně nepatří. Ostatně, když si člověk přečte jejich veřejně přístupnou výroční zprávu, sami to přiznávají, že se jim jaksi nedaří ani s cargem. Čímpak to je, když trh s nákladní dopravou meziročně roste díky boomu ekonomiky dvojciferně?-)Že by schopným managementem?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 719
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 22:18:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad euroflyer - nevim podle čeho usuzuješ že čsadlb není schopné? Dám ti pár příkladů proč jsou v některých věcech i lepší než ostatní - jako první v lb kraji zavedli čipovky (celkem dobrá věc), místo papírových cedulý kupují do nových a GO vozů el. tabule. Snaží se zavádět alternativní paliva (CNG v městský i na meziměsto).

Pokud sis četl zprávu důkladně, tak proběhly nějaký změny, a hospodaření už vypadá trochu jinak.

Ale stejně mě neni jasný co ti na nich tak vadí? Jezdíš s nimy? Připadá ti že po vesnicích tu jezdí starý busy (průměr asi 7,5let)? Vadí ti, že many občas stojej na dvoře (může ti to bejt jedno)?

No a s tou teorií to bylo míněno spíš jako vtip. Ale věř, že SA tu navždy nebude.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3260
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 22:20:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Euroflyer bohužel skutečnosti překrucujete vy.
doporučuji vám přečíst si příspěvek Dusin 23 a možná pochopíte(o čemž ovšem pochybuji).
ČSAD LBC urážíte neustále i kdyby dělali co mohli pro vás to budou komunisti apod.Nejste jim náhodou sám??
A víte jaká je konkurence v Cargu?víte kolik se platí za kšeft v automobilce?To si ani ve snu neumíte představit.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 22:34:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ares1+liberečák: za čsad Liberec nejlépe mluví čísla. A ta jsou jasná, firma je v celkem slušné ztrátě a tržby jí jdou dolů. ano, o změnách se tam mluví...ale o jejich dopadech ne..na to si rád počkám na výsledky za letošní rok. to, že napíšou do VR, že změny přispějí ke zlepšení, může být a nemusí být pravdou.
snaží se zavádět cng paliva...s vydatnou státní dotací, jsi zapomněl podotknout...ale budiž, toto je rozhodně sympatický krok.
stav hospodaření čsad mi není lhostejný. jakožto obyvatel liberce mám nepřímo v této firmě podíl. s čsad nejezdím, najezdil jsem se s nimi do prahy opravdu dost:-)
vím, jaká konkurence v cargu je..mám celkem dost známých i na pozicích, kde rozhodují o tom, kdo jejich zboží bude vozit. a zážitky z jednání s čsad mě vždy dostatečně pobaví:-)
čsad měla výhodu, že tu s cargem byla dříve, než všechny c.s. carga, ponyexpressy, šmidberští atd..a přesto ztrácí. něco divného, ne?
komunista opravdu nejsem:-))to mě pobavilo asi nejvíce:-)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 721
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 22:46:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad euroflyer - možná více vypovídající by byly čísla za všechny firmy pod LIADem, než samotné čsad. Ono se totiž plno čiností odděluje od čsad a převádí na nové společnosti.

Kvůli tobě by do VR nelhali.

CNG - a proč to teda nedělaj všichni, když je to tak super s tou dotací. Musíš si taky postavit pumpu, atd.

Víš v čem maj výhodu menší dopravci? Třeba pony parkuje vozy kde se dá. čsad má velkej areál, staví tam sklady, nová asfalt plocha, atd. A to stojí plno prašulí. Ale jednou se to třeba zůročí.

Ty zážitky z jednání s čsad jsou určitě z druhé ruky, takže vždy trochu přidané, že jo?

Když nejseš komusnista a strašně se tim bavíš, tak nemusíš urážet zaměstnance čsad. Z čeho bereš takovou jistotu, že to jsou všichni soudruzi?
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 22:59:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad liberečká: Super, takže v tom případě se jen potvrzuje to, že wasserbauer celé čsad tuneluje. díky za potvrzení toho, co jsem si myslel. ostatně, docela by mě zajímalo, za kolik si tak účtuje naftu do autobusů dotovaných krajem.
Když jsme u těch ploch, ono je také zajímavé, jak se k tomu všemu soudruh wasserbauer dostal. Jestli se nepletu, stála ho celá firma asi 12 milionů korun. celkem slušná vata koupit s tím super pozemky typu autobusák nebo areál čsad či u babylonu, co se už prodal. a hrůzou je, že všichni zástupci obcí na to jen koukají. ostatně, pokud je v DR za Liberec paní Naděžda, mluví to za vše:-)
netvrdím, že v čsad jsou všichni soudruzi, věřím, že je tam x nadšenců. nicméně stačila mi dvě osobní setkání s wasserbauerem, abych se ujistil, že než s čsad, tak to radši kamkoliv pěšky. Hajzlům přispívat do kapsy nehodlám. čímž se omlouvám všem slušným zaměstnancům čsad-)
Dusin23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 07:56:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den všem,já bych chtěl uvést jen pár postřehů z rozhovoru s panem Jančurou v časopisu Týden z předminulého týdne kde uvádí že autobusová doprava S.A. je bez zisku a na nule,nákupy busů a jejich ůdržbu dotuje z jiných čiností(na busy linky Lbc-Pha už mu asi nezbývá),nezlobte se ale myslíte si že pan Jančura je skutečná vyjjímka a provozuje podnikání za jiným účelem než za účelem zisku?Že by tento člověk byl lidumil vyvrací sám svým arogantním vyjádřením o svých řidičích kteří podle jeho slov musí jen mlčet,hlídat kufry a uklízet protože nejsou schopní komunikace!
Obecně si myslím že na tuto sebevražednou válku kterou mezi dopravci pan Jančura rozpoutal doplácíme všichni kdo v osobní dopravě děláme a kde dokud toto šílenství bude pokračovat budou jen dluhy za splácené či nesplácené busy,ale na výplaty bude pořád málo,no a konečně tam kde se ze ziskových linek dotovala příměstská doprava,musely krajské úřady na dotace vyčlenit více peněz daňových poplatníků,čímž na bezziskové podnikání pánů Jančury,Litvina či jiných kteří na tento bláznivý boj přistoupili doplácejí úplně všichni kdo přispívají do společné kasy.
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 08:12:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Dusin23: Musím souhlasit s tím, že pro ostatní dopravce to Jančura dělá opravdu těžké. Ostatně, sám se bojím dne, kdy zkrachuje, což bude podle mě pár měsíců poté,co si koupí vlak. Stejně jako Fischer dojel na svá letadla, Jančura dojede na dvoumiliardové vláčky. Protože pak náhle nebude mít kdo ty lidi přepravit. A k podmínkám řidičů: nemyslím, že se mají u SA špatně, na Liberec - Praha jezdí stále ti samí a kdyby nebyli spokojeni, jistě by neměli problém přejít jinam. I když chápu, že pěknou stevardku po ruce jim asi nikde nenabídnou:-)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace