K-report
 

Archiv do 15.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Pražské autobusy » Staré archivy » Archiv do 15.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 19:21:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: To musela být určitě 1284, tu jsem viděl také před časem totálně rozhrkanou, špinavou, nakloněnou, a do osudové nehody v té době zbývalo pár dní. Teď už 1284 možná fyzicky vůbec neexistuje... Předtím měla problém s nakloněním 1251, ale ta do týdne byla úplně stažena z provozu a pokud vím, i tento autobus už je dávno odstavený a možná i sešrotovaný.

Štábnost u dopravního podniku skutečně je, ale kvalita jaksi jde stále níže a níže. Hurá cedulky techniku nezachrání... Hurá, snad se nestane nic vážnějšího, aby Hurá pan ředitel mohl být na svou novou televizi pyšný. Hurá!
Když řidiči seberete oblíbený autobus, vězte, že se cítí jako po rozchodu...
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 21:01:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, byla to 1284. Měla pak nějakou nehodu???

COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIOEXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...
Slyda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 21:35:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle bylo včera na Lešanské.
 
6189 na 136/4. Nedá se to nějak exaktně vysvětlit?
Valis
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.120.113
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 21:54:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim vás. Nevím jestli to tady už někdo nepsal, ale k té plánované veřejné souteži na 620 busu, jsem se dnes dozvěděl, že se zvažují 3 varianty: 1, 620 dieslových vozů s motorem Euro IV, 2, 420 dieslových vozů + 200 vozu CNG a ta 3, 600 dieslových vozů + 20 hybridních tzn. elektřina + diesel.
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 22:11:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slyda: Ten vůz nemohl hořet. Kdyby hořel, řidič by vypnul baterky, což evidentně neučinil, když svítí světla.
Viděl bych to na nějakou novou zábavu našich mladých.

(Příspěvek byl editován uživatelem mr proper.)
Nové stránky o středních opravách pražských autobusů. www.doz.estranky.cz

Koupím návody na údržbu, obsluhu, schémata elektroinstalací, prospekty a všelijaké jiné propagační materiály na autobusy KAROSA.
Slyda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 22:22:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr proper: Však netvrdím, že autobus hořel. Z fotografie je zřejmé, že pára byla v saloně a dorazila až ke stanovišti řidiče.
Ale v novinách by se to dalo vydávat za "další podobný případ" bez uzardění.
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 22:37:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slyda: Jo to je pára.... Já myslel, že je to kouř
No, noviny by z toho udělaly "další podobný případ" docela hravě. Je okurková sezóna, je málo afér a tak nezbývá, než si i trochu vymýšlět
Nicméně DP započal kontrolovat všechny Citybusy Euro 3. Do DOZ jich má na kontrolu přijít 40. Ovšem kontrola na prvním z nich ukázala, že opravdu někdy k hoření není daleko. Onen stroj měl značný únik oleje a prodřený silový vodič. Ideální "ohnivá" kombinace.

(Příspěvek byl editován uživatelem mr proper.)
Nové stránky o středních opravách pražských autobusů. www.doz.estranky.cz

Koupím návody na údržbu, obsluhu, schémata elektroinstalací, prospekty a všelijaké jiné propagační materiály na autobusy KAROSA.
nickie
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.67.95
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 00:42:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

k tý páře v 6189: To jen prdlo topení nebo něco takovýho a tekla vařící voda do salonu, ta voda tam tekla prostřednictvím takovejch tech zařízení co jsou pod některejma sedačkama... jestli víte o čem mluvim.

Jednoduše a stručně řečeno se autobus přehřál, prdlo topení a voda začla unikat do salonu, tím vznikla pára...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7456
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 09:27:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinými slovy, vybuchlo topení :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 839
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 09:49:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejen v Praze hořej autobusy viz. Novinky.cz-
09:13 - Při požáru autobusu v čínském hlavním městě Pekingu zemřelo 27 lidí. Dalších 11 cestujících muselo být hospitalizováno. Oheň vzplanul v taškách cestujícího, který byl ještě nedávno manažerem frmy.
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 13:10:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na to existoval jednoduchý trik, který jsem prováděl u každého vozu Karosa, když jsem na něj sedl- povolit na expanzní nádržce přetlakový ventil (ne nalévací hrdlo!). Soustava se za jízdy dokonale odvzdušnila, pokud byly nějaké menší úniky, bylo zaručeno, že po zrušení přetlaku už to většinou unikat nebude a navíc mi nehrozilo to, co se stalo na té fotce a nedávno na Proseku, že "bouchne voda".
_____________
Atmák: Jo, 1284 měla skutečně nehodu. Jeden z mála nejlepších vozů Connexu na MHD se rozmlátil o nějaký betonový sloup, nebo co... Proslýchá se, že bouchla guma. Když jsem vůz opouštěl (cca měsíc před nehodou), byly jako nové, ale stát se může cokoliv, nebo jestli je třeba měnili za jiné... Mám to ale z několikeré ruky, takže se klidně mohlo stát i něco jiného, třeba selhání lidského faktoru, ale to už je teď jedno. 1284 si pravděpodobně už nezajezdí. Znovu si na tomto místě musím zopakovat ten šok, který jsem dostal, když jsem bus potkal 3 neděle po odchodu z něj. Neumím pobrat, jak se může autobus během 3 týdnů dostat ze špičkového stavu (a to byl), do stavu totálního vraku...
Když řidiči seberete oblíbený autobus, vězte, že se cítí jako po rozchodu...
7036
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 15:26:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Jeden z mála nejlepších" - ach ten čeština
Hurá ohýnek! aneb radikální cesta vyřazování citybusů u DPP
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 00:52:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda, že nebyla založena olympijská disciplína Slovíčkaření. Očividně tím někteří žijí.
Nedokážu posoudit, který autobus u Connexu byl nejlepší. Byly lepší vozy a byly nejlepší vozy. 1284 nebyl lepší, ale nejlepší. Protože tam takových bylo jistě více a mohla by se stát křivda, psal jsem "jeden z mála nejlepších". Myslím, že se dá pochopit to, co jsem tím chtěl vyjádřit bez ohledu na to, jestli to je, nebo není jazykově v úplném pořádku...
Když řidiči seberete oblíbený autobus, vězte, že se cítí jako po rozchodu...
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 11:19:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co chtěl říct Ml636 jsem pochopil hned,ale co myslí 7036,tak na to asi nepřijdu.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 716
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 16:22:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opravdu má hotliner tuhle ex-trutnovskou B 741?SOudím jen podle toho co píšou na těch polskejch stránkách ... přitom v TU jezdila ještě na konci roku 2006
ICQ:276-583-029
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 427
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 16:53:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maxwillien: To v Trutnově nemohla být bývalá 6108, protože ta šla z DP ke Zmudovi a za delší dobu k Hotlinerovi.
SID je jen parodie na IDS.
RV
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.239.235.61
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 19:34:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

B741 - 1H9 6707 = ex DPP 6122.
Slyda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 20:27:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6108 (Hotliner 1175) má pomíchané druhy sedáků a ještě u Zmudy dostala GO s přestavbou na plyn. U Hotlinera jezdila někdy od listopadu - prosince 2005.

(Příspěvek byl editován uživatelem slyda.)
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 524
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 21:38:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Novinka z Vršovic: Vůz 1251 (B 732 z r. 1995) dojel zpět do DZ a proběhne na něm GO Pro mě osobně příjemné překvapení... Tak nakonec ze série 1251 - 1253 - 1305 nepřijde žádný vůz zkrátka...

Sylda: 6108 v žádném případě nedostala u Zmudy GO a už vůbec ne s přestavbou na plyn. K Hotlineru přišla ve stavu odpovídajícím vyřazení z DP a dlouhému chátrání v autobazaru. Před zařazením do provozu ji opatřil Hotliner bílým lakem a světly nade dveřmi, to bylo všechno. (Mimochodem proč tento vůz Hotliner stále vydržuje, nemaje pro něj využití, nechápu...)
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 428
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 22:05:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: Nálepka CNG na zadním skle 1175 Slydu asi zmátla.
SID je jen parodie na IDS.
Slyda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 22:09:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: Vůz je vypravován na NAD, zvláště tehdy, nahrazuje-li NAD extrémně vytížené tramvajové tratě.
Slyda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 22:12:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tombus: Asi to tak bude. Já jsem od vyřazení ten bus viděl jen 2x, zato do roku 2004 třikrát do týdne.
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 00:20:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cože, tak ten totální šrot 1251 nakonec bude opraven? Řekl bych, že asi jen proto, že je ostuda poslat někam na likvidaci vůz z roku 1995. Ale ne, nebyl tak špatný když člověk odmyslí plechy. Jen to chtělo stálého řidiče a péči.
Jen mne mrzí, že nikdo nechce opravit 1332... Nevíte někdo, v jakém je stavu tam na tom odstavném parkovišti? Popřípadě zda ho Connex nechce prodat? Pokud ano, jaká může být jeho hodnota?
Když řidiči seberete oblíbený autobus, vězte, že se cítí jako po rozchodu...
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 963
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 11:21:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak katastrofická situace vozové parku DPP se včera projevila naplno... Tři B73x (jako včera) jsem na lince 218 viděl naposledy snad někdy v roce 1999.
Už jen čekám, kdy vytáhnou ty tři autobusy z muzea MHD (nebo kolik jich tam je?)
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 15:07:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na webu Veolie se objevil článek o změnách ve vedení jednotlivých společností pod ní spadající. Je v něm zmínka taky o postupném spojení Connexu Praha a Connexu Příbram do jedné firmy. Tak si pokládám jednu otázku. Co vznikne spojením jednoho velkého bordelu a jednoho celkem slušného dopravce? Jediné co z toho asi může vzniknout je jeden ještě „větší bordel“. Jen doufám, že se tak nestane a můj názor nebude správný.
web connexpraha.mhdcr.biz opět v provozu
5444
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 15:20:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218: já nevim, jestli dobře chápu..., ale co je na tom divného? Akorát se to sešlo, nic víc. :-)
Slyda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 7-2007
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 19:52:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218: A co to bylo za vozidla?
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1881
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 21:44:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6108 - se mi podařilo zachytit v dobnu 2006 u Zmudy...
 
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
6108
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.45.226
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 22:53:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak jste přišli na to, že 6108 byla u Zmudy? Nikdo holt nemůže za to, že zrovna v Bohumíně se sešly dva bazary s autobusy, ale zrovna bazar v Bohumíně - Vrbicích nemá se Zmudou nic společného.....
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1883
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 23:03:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6108: To já netuším, jen sem kolem projížděl, zastavil, ošotil busy a pokračoval dále v cestě :-).

Prostě pro mě to byl "bus bazar v Bohumíně" a přeci jen Zmuda je nejznámější...
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 429
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 00:04:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není to náhodou jedno? Hlavní je, že byla v bazaru a ne u Osnada.
Už hořel Citybus, Tambus.. nebude brzy hořet i Tombus?
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 00:31:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad změny v Connexu: Nevím, jestli mám vrhnout teď, nebo až za chvíli... To znamená, že tímto vyslovuji rozhřešení Connexu Příbram, neboť tato firma brzy zemře. Pod vedením toho pána z pražské odnože to bude brzy. Upřímně řečeno, měl už být dávno v důchodu... Ulevilo by se mnoha lidem.
Dále změny na pozici provozní/obchodní úsek. Nevím nevím, jestli jsou tyto oblasti tak podobné, aby mezi nimi mohl pendlovat jeden člověk jako mezi regály v supermarketu. Ale tento člověk mi nikdy neudělal nic špatného, tak mu budu přát hodně štěstí...
Ale co, já už se na to můžu vys.at, za volant už stejně nelezu, tak mi to může být u pr.ele jako jiným lidem.
Když řidiči seberete oblíbený autobus, vězte, že se cítí jako po rozchodu...
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 20:09:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem se na Citybus.cz dočetl, že byl vyřazen vůz 5405.
Takže tato fotogafie, pořízená 3.10. bude patrně poslední, která tento vůz zachycuje v kompletním stavu.
 
Nové stránky o středních opravách pražských autobusů. www.doz.estranky.cz

Koupím návody na údržbu, obsluhu, schémata elektroinstalací, prospekty a všelijaké jiné propagační materiály na autobusy KAROSA.
Goodji
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 20:45:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6108 (6707) jsem vyfotil v areálu firmy OSNADO ve Svobodě nad Úpou 17.3.2006, kdy jsem tam ještě pracoval, proto nemohla být v roce 2005 u Hotlineru.
 
Slyda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 7-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 20:48:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Goodj: pokud pozorně čteš příspěvky výše, měl bys vědět, že jde o ex. DP 6122
Slyda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 7-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 20:58:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak k 6108: Možná, že jsem se opět zmýlil (viz Zlin 24Tr). Hotlinerův nákup ex DPP vozů započal na sklonku 2005, kdy byl na X-4 nasazen 1066 (ex 7030) vyřazený z DP na přelomu října a listopadu, a pokračoval v průběhu roku 2006 až někdy do dubna, což by fotografii Zlina odpovídalo.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 718
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 21:22:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Goodji: ty jsi pracoval v osnadu? nebylo by vic fotek vozu od osnada?
ICQ:276-583-029
Všechny fotky vozů TAD prosím ke mě na email.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 964
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 00:33:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

5444:já nevim, jestli dobře chápu..., ale co je na tom divného?
Já jen, že nejsou tak dávno doby, kdy i jedna byla vzácnost.

SlydaA co to bylo za vozidla?
Tak to bohužel nevím, nezapsal jsem si to... Ale myslím, že 2× 72xx a jedno něco ještě staršího...
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Goodji
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 14:22:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maxwilien: Pracoval jsem tam jako mechanik, pak dílny pronajali KARu. Já jsem se odstěhoval do Hořic a teď dělám v KARu Hradec Králové.
Fotky by se nějaké našly, ale není toho moc, protože, mě minulý týden odešel HDD a na něm data
za 10 let. Něco mám zazálohované. Hodím ti index do emailu.
Slyda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 20:53:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 218: Podle ev. čísel to byly B731.1659, což při "koncentraci" dvou vozidel na linku je již vzácnost, když jich v poslední době tolik odešlo...
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 525
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 22:17:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Connexák, ML 636: Spojení Connexu Pha a Příbram, to je teda bomba! Jen se nemohu zbavit dojmu, že je toto opatření personálně podhodnocené - v řídích funkcích přechází příliš mnoho povinností na hlavu několika lidí, kteří je obtížně budou zvládat (stíhat) vykonávat. Stejný počet lidí, který dříve řídil jen Vršovice, bude nyní řídit Vršovice (jejichž aktivity také mírně narostly např. rozšířením smluvní dopravy) + "odloučené pracoviště" Černý Most (cca 40 autobusů) + Příbram (nevím kolik autobusů, ale rozhodně více než 40).
Už nyní je vidět, že pražský a příbramský Connex spolupracují více než dříve - autobusy obou dopravců jsou k zastižení v dopravních závodech druhé firmy...

(Příspěvek byl editován uživatelem Kejvačka.)
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 526
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 23:27:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď koukám na stránky Veolie na inzerát, že přijmou lidi na pozici "Řidička a řidič autobusu - Praha - Řidička a řidič autobusu pro městskou a příměstskou dopravu" a požadují mj. "ochotu pracovat jako řidič autobusu" Buď tam chybí část věty ("až do úmoru"), nebo je tam ta podmínka zbytečně
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 15:28:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neoplan stále přežívá
 
 
Dlouhou dobu stál za plotem a nyní byl vytažen na odstavnou plochu. Ví někdo, co se s ním bude dít dál ?
Nové stránky o středních opravách pražských autobusů. www.doz.estranky.cz

Koupím návody na údržbu, obsluhu, schémata elektroinstalací, prospekty a všelijaké jiné propagační materiály na autobusy KAROSA.
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 19:35:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: Connex Příbram má fakt o trochu víc autobusů než těch zmíněných 40 co přibylo po převzetí Hotlinera. Příbramská pobočka má na obou provozovnách (Příbram a Sedlčany) celkem cca 120 autobusů, tzn. počet vozidel, který mělo celé původní ČSAD Praha – Vršovice.
K tomu inzerátu asi toto. Ten kdo ten inzerát psal nemá ani šajnu o tom jak to v Connexu Praha vypadá. To co tam nabízejí je víceméně výsměch řidičům a jen snůška lží a polopravd. Když se na to podíváme podrobně:
Nabízíme:
dobré platové podmínky - dobrý plat by to byl jen kdyby se teď psal cca rok 1997.
stabilní zaměstnání v nadnárodní společnosti - to je asi jediné co je tam pravdivé
pracovní doba 37,5 hodin týdně – to by odpovídalo taky jen tam někdo zapoměl dopsat, že je to jen součet hodin řízení vozidla (skutečná pracovní doba je někde v rozmezí 60-75 hodin týdně)
5 týdnů dovolené – když se vám podaří ”vysomrovat” tři týdny za rok tak to můžete považovat za obrovský úspěch
úhrada vstupní zdravotní prohlídky a profesní školení řidičů – to by snad měla být samozřejmost, nejsem si jistý, ale to druhé je snad povinost dopravce
možnost ubytování – za to vám ale samozřejmě strhou další část z té almužny
jednotné pracovní oblečení a jízdní výhody - to by snad opět měla být samozřejmost a ne se s tím vychloubat jako by to nikde jinde nebylo
A korunu tomu nasadil Kraus vystoupením v pátečních 1. zprávách na Primě. ”Dopravce do toho dává ze svých zdrojů dosti.” No on snad spadl z jahody nebo co. Možná kdyby tam zmiňovaných 150 000 měsíčně rozpočítali mezi řidiče (cca 1 000 na každého) tak by se situace alespoň trochu stabilizovala.
Ještě odkaz na tuto reportáž. Něktří lidé jsou fakt hodně naivní.
web connexpraha.mhdcr.biz opět v provozu
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4512
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 21:20:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem potkal na lince 139 zbrusu nový kloubový Iveco Citelis (ev. č. 6599), přičemž mě zaujalo, že jezdí s RZ Pardubického kraje (2E1 xxxx). To je nějaký pronájem od výrobce?
"Doba střelců neminula. Přesvědčím Vás o tom. A nejen Vás!"
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 22:01:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex: Ano, na 4 roky. Už se to tu řešilo.
Už hořel Citybus, Tambus.. nebude brzy hořet i Tombus?
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 10:17:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V neděli jsem okolo 14:25 spatřil ve Formanské ulici (mezi Kateřinkami a Újezdem) kloubový autobus. Nevíte o tom něco více? Bližší údaje neznám.
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 12:40:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pronajem to neni, je to zapucjka.
A je to na dobu neurcitou.
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 13:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vždyť to říkám, že ten pán z Vršovic je už zřejmě trochu senilní a zapomněl, že mezi ty, které teď, (nebojím se použít toho slova) "šikanuje" patřil on sám. Každopádně během jeho hvězdné kariéry šetřílka na řidičích si našetřil na luxusní vilu s velkým pozemkem a jak je patrno, tak jeho ambice jsou ještě vyšší.
No a až se podaří tomu aparátu, sídlící v budově "ředitelství" v čele s ním, potopit ke dnu Connex Příbram- a to i díky pro mě nepochopitelnému posvěcení z Veolie, pak si řekne, že je čas odejít na odpočinek. (s mnohaletým zpožděním)
Jen by mne zajímalo, jestli má někdo z nejvyššího vedení Veolie vůbec představu, jak to v těch Vršovicích vypadá, nebo jestli jen vybírají "nejlepší" (HA-HA-HA) lidi podle toho, kolik dotyčný spolek vydělá.
Mimochodem, pan ředitel má mezi řidiči moc pěknou přezdívku, ale publikovat ji nebudu. Na můj vkus je sprostá a nevhodná, ale on si ji vykoledoval.
Když řidiči seberete oblíbený autobus, vězte, že se cítí jako po rozchodu...
Slyda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 18:38:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: To musela být bílá Karosa C744, která svážela děti na akci "Pohádkový les" v Průhonicích. RZ si nepamatuji, patřila jakémusi soukromníkovi, který ji snad i osobně řídil.

(Příspěvek byl editován uživatelem slyda.)
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 21:28:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slyda: Pokud vím, tak ta linka jezdila přes Šeberov, Hrnčíře a Rozkoš, takže přes Kateřinky s největší pravděpodobností nejel.
Paes: Mám jiné vysvětlení. V sobotu i neděli jezdil na jednom z pořadí kmenové linky 328 (zajišťuje například taky i všechny spoje na linkách 363 a 385) vůz 1172. To je taky kloubák.
Ml636: Já myslím, že díky těm problémům s vynecháváním spojů se konečně vedení VT rozsvítilo a došlo jim, že to takto nepůjde do nekonečna. Napovídalo by tomu i to ředění pozic vedení „nezkaženou krví od jinud.“ Jen doufám, že to co se povídá o nové posile z Trenčína je pravda. Kdyby to tak bylo, tak by to možná pomohlo zachránit nejen Conner Příbram, ale při trochu větší snaze by i Connex Praha mohl utéct hrobníkovy z lopaty.
Jinak ta přezdívka je fakt mooooooooooc pěkná, ale jak píšeš, naprosto odpovídá zásluhám dotyčné osoby.
web connexpraha.mhdcr.biz opět v provozu
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 527
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:45:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco z dneška:
a) Filmaři na Ovocném trhu - vůz vlevo je patrně ex Connex, ale těžko říci, odkud, vůz uprostřed stojí za pozornost úsporným řešením laku a vpravo je atmosférák s pěknou žaluzií...

 
 
 

b) Dnes bylo na 165 nějak veselo. Vlevo vůz 1058 (B 732 r. v. 1987, ex DP Praha a Hotliner), který svým stavem budí rozruch i u tak otrlých kaštanů, kteří jezdí touto linkou, uprostřed detail nasazené SORky 1323 a vpravo zapůjčená teplická 364. Ještě jsem na lince viděl nějakou modro-bílou cedulovou C 934, která možná ani nebyla Connexu Praha...

 
 
 

(Mimochodem i když počet velbloudů postupně narostl, symbol invalidy na vozíku v jízdním řádu je nutno stále chápat pouze jako "Na tomto spoji je o něco vyšší pravděpodobnost přijetí nízkopodlažního vozidla než na ostatních"...)
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1293
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 18:31:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kejvačka:ten filmřskej atmos je EX čsad mělník později střední čechy má už novej lak dříve měl fir.lak
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 18:45:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já měl dnes asi opět smůlu (tento týden už potřetí). Pořád jsem nechytil tu 1058 a dnes ani tu teplickou...holt je ta linka moc dlouhá.

Stav parku je ovšem katastrofální.
COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIOEXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 21:27:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je docela úsměvné hovořit o stavu vozového parku soukromých přepravců, když DP hoří autobusy, ačkoliv vypadají na oko lépe


Jináč přikládám pár fotek z SO vozu 6169.
 
 
 
Nové stránky o středních opravách pražských autobusů. www.doz.estranky.cz

Koupím návody na údržbu, obsluhu, schémata elektroinstalací, prospekty a všelijaké jiné propagační materiály na autobusy KAROSA.
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 20:18:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě před nedávnými dobami ten stav vozů DP byl opravdu o dost lepší, než jinde..

Koukám, že u Connexu už to větší hokej být nemůže. Jestli by se nemělo začít vzpomínat na doby cca před rokem. Řekl bych, že tam byl větší pořádek... Asi to, že převzali sekci Černý Most, velmi těžce zvládají...
Když řidiči seberete oblíbený autobus, vězte, že se cítí jako po rozchodu...
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 20:47:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr_proper: Mohl bych se zeptat, o kolik víc by se na autobusu muselo udělat, aby se jednalo o GO, nikoliv SO?
COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIOEXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 23:22:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: tak to je mi taky záhadou, proč to, co se odehrává na kloubácích je nazváno "střední oprava". Mění se komplet bočnice a rám vleku. Boky se neměnily ani u vozů, které DP označil jako po GO. Všechno se vyvařovalo, akorát rám byl nový. Ale zase dnes se nechává skoro celá elektroinstalace původní, okna (kolikrát i poškrábaný od "umělců"), některý umakarty, výtopky a různý ty lišty, což se u generálek měnilo.
Ale když to vezmu z hlediska karosářských věcí, tak ty kloubáky jsou vlastně novostavba a rozhodně bych to nazval generální opravou.

Ale ono je rozporů víc. Oficiální dokumenty k vozu hovoří dokonce o "modernizaci". Tak nevím, asi už není koroze moderní
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3229
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 23:36:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad mimo téma četl jsem jízdenka v Praze 30,- to je trošku dost ne?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2305
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 14:21:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares 1: No to souhlasím. Zdražení je očekávatelná věc, ale po dvou letech zdražit o tolik... 25,- by se ještě dalo zkousnout, ale musela by platit 2 hodiny. Ikdyž já osobně v Praze od minulého zdražení používám výhradně 24h jízdenku, je to přeci jen výhodnější, když člověk jezdí hodně. Doby, kdy byly výhodnější klasické jízdenky, jsou ty tam.
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace