K-report
 

Archiv do 16.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Liberci » Staré archivy » Archiv do 16.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 11:20:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nojo,vlastně,Globus je v Novině na Viaduktu
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 11:21:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

po tolika letech nehlášení. Už v těch reprákách Apexu byla tuna prachu
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1840
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 11:26:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Revizor: Nevím, co je špatného na vymýcení názvů zrušených podniků z názvů zastávek. V systému MHD jde o to, aby se v něm dalo vyznat. Místnímu to může být jedno, vždy ví, kde má vystoupit, a přespolnímu názvy typu LVZ v orientaci příliš nepomohou.
Globus už se tady řešil.
Ad Revizor #41 pode mnou: Raději nekomentovat... Tady bych teprve řekl "Děti..."


(Příspěvek byl editován uživatelem Sergeilbc.)
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 11:26:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To víš že jo! Chudáci cestující!!!!!! Se museli udusit při prvních hlášeních. A když se otevřeli dveře, nejdřive se vyvalila tuna prachu a až pak cestující mohli nastoupit či vystoupit, i když, je vyplavila ta tuna prachu. :-)
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 12:53:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc :

Nevím, co je špatného na vymýcení názvů zrušených podniků z názvů zastávek

No, nevím, ale třeba jak tady čtu o názvu " Pavlovice kříž ") a pod., tak to ti připadá, že je vše vpořádku? Já bych absolutně netušil, kde to je.A pochybuji, že to bude někdo ve městě znát.Je to jako v celé republice, proč nezrušit všechno to, co bez problému funguje, že ? Místo toho se bude vymýšlet vymyšlené.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1841
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 14:02:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Pavlovice kříž"? Snad "Pavlovice křižovatka," což možná může být trochu sporné, ale v pořádku.
A komu se stýská po Litesu, v některých vozech jsem staré označení na vnitřních transparentech ještě viděl.

(Příspěvek byl editován uživatelem sergeilbc.)
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Mája
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 4-2004
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 14:20:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už tady někdo nakousl tu Pavlovice křižovatku, tak co myslíte, jak se původně jmenovala tato zastávka? Víte to někdo? Pro mě to bylo docela překvapením. Odpověď je na obrázku.
 
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 16:42:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tý jó,jak je vidět některé názvy se udrželi leta,některé se dříve či později vrátili.Celkem všechny stanice jasné,Kateř.ob.úřad bych viděl Poštu,dnes Zlatou uličku,jen píšou Rudolfov a zbývají už jen dvě stanice.Je fakt,že v lesích to asi nestavělo,ale řeba ty "vily"u učňáku vypdají na první republiku,tak nevím.KONTAKTA by mohla být Elektrárna a zbývá ULRICH,teď otázka je to Has.zbrojnice nebo Č.Chalupa,jezdilo od začátku až k Č.Chalupě.Kniha 100 let uvádí linka C Kateřinky od 1947 prodloužena do Rudolfova k České Chalupě,tento JŘ je z roku 1946 a teď jak to myslel autor,z textu výplývá prodloužena z Kateřinek,ale mohl myslet prodloužení v Rudolfově.Stejně píše od 1947 a klidně to mohlo být od 14.10.1946,jak je tento JŘ?Tak co pamětníci?
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 16:45:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebo KONTAKTA = Učňák ? a ULRICH = Elektrárna?
U Kontakty něco končilo,ale to je pravděpodobné tam i tam.????
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 16:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ARIAL
Netuším na co navazuješ tím,že jsi nikdy neviděl se střídat dva řidiče navečer a tak dále.Nic takového jsme neřešili,buď sis mě spletl nebo nevím k čemu navazuješ?
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1842
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 18:11:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mája: :o) Já jsem čekal, kdo to načne.
Mimochodem krásný kousek
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 588
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:39:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten jizdní řád je suprový, jen by mě zajímalo jestli v té době jezdil nějaký autobus, nebo lidi rozváželi sajtkárama po němcích.
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:29:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Liberci pojedou na zkoušku noční spoje
Středa, 10. říjen, 2007
iGenus.cz

V zimě budou po Liberci jezdit v noci autobusy a tramvaje Městské hromadné dopravy (MHD) déle, než je dosud obvyklé. „Jedná se o zkušební provoz," řekl ředitel zdejšího dopravního podniku (DPML) Jiří Veselka. Až podle zájmu cestujících se poté rozhodne, zda noční linky zachovají.

Přesná podoba nočních spojů ještě známá není. „Záleží na rozhodnutí představenstva. V úvahu přichází několik variant, ta nejlevnější přijde na dva a půl milionu korun," upozornil Veselka. DPML navíc musí zavést další směnu, jinak by porušil platný zákoník práce.

Jako nejreálnější se zatím jeví varianta, že by od pondělí do čtvrtka jezdila většina linek zhruba do půlnoci a v pátek a v sobotu by do druhé hodiny ranní jezdily tramvaje a pět vybraných autobusových linek, u nichž by se prodloužila trasa.

Zkušební provoz bude probíhat od prosince do února. „Prosinec jsme vybrali záměrně. Myslíme si, že zájem by mohl být vyšší než je obvyklé," poznamenal předseda představenstva Jiří Kittner.

Ne všichni ale zavedení nočních linek ve stotisícovém městě vítají. Nelíbí se to některým řidičům autobusů, kteří se obávají opilých cestujících. „Mají strach jezdit v noci," potvrdil Veselka. Špatné zkušenosti s nočními spoji kupříkladu zažili v Plzni, kde v autobusech museli jezdit strážníci.

Potíže také mohou působit bezdomovci, pro než budou vyhřáté autobusy či tramvaje vítaným místem, kde mohou v teple strávit část noci. „Když budou mít platnou jízdenku, nic s nimi dělat nemůžete," poznamenal Kittner. O tom se podle něj třeba mohl přesvědčit v Praze.

DPML nepočítá s tím, že by pro noční spoje zavedl nějaký zvláštní tarif. „Bude platit obvyklý. Nedokážu si představit, že by se za nějakou cenu jezdilo do jedenácti a za jinou od jedenácti," dodal Jiří Kittner.
Kamery Liberec:
NAD VOZOVNOU
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK
JEŠTĚD
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:31:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 666:

Tím chci říct,že jsem právě nikdy neviděl střídat k večeru nějakého řidiče nějakým jiným. A co já vím,tak ty,co mají auta,tak jim je jedno,zda budou mít ranní nebo odpolední.

A teď,jak je teda možné,že jedna divize rozváží a druhá ne? Vždyť je to jeden podnik.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 939
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:36:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra na službu 122 vyrazí ráno překvápko s Cestujícím ráno a mou maličkostí odpoledne za volantem!!!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:38:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad REpelend a já asi vím. Oživí se jedno číslo,které se již dříve zrušilo,že jo?
s úplně jiným vozem

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 940
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:40:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 666: dnes jsem měl čest se svéz 307kou a naší 609kou (bude to vypadat zase zaujatě ) a 609 je lepší. A po dnešním celkovém mytí jak uvnitř tak zvenčí je to fajn autí. Jen ty plechy z venčí vypadají hrozivě ale svezení je lepší.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 455
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:41:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak kolik vozů na pujčené ČSAD? Já dnes na sl.028 viděl 309 tuším
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:49:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend :

Zeptám se, co tedy budo s tou 605kou ? Jde tedy do šrotu, nebo jak ?
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:52:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Colombo:

Každopádně už asi nevyjede. Zítra uvidíš. Teda pokud vyjede ten bus s tím číslem,který myslím
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 941
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:55:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"PŮVODNÍ" 605ka (takže už asi tušíte ) je na prodej, ale zatím se používá jako služební bus (odtahy, odvoz olejů, atd...). Když se neprodá tak vrakáč.
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 590
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:58:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby byla 605 kam dát ( hala + dílna ), tak bych ji koupil a s pár nadšencema bychom ji mohli zachovat a dávat dohromady.Do toho bych šel.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 942
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 22:02:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No je tam špatnej motor, převodovka a rám taky už nic moc... Ale má to novou STK na rok, dobré plechy, nápravy atd.
Ad Arialblack: jezdíme občas služby pro DPML navíc a nyní máme půjčené: 307 - jak jsem psal ta není nic moc a 309 - tak ta je super žihadlo. Moc pěkný svezení.
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 09:14:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Colombo : To já bych se k tobě s radostí přidal. Spravili bychom si ji a pak mohli dělat konkurenci :D nebo jen tak jezdit na zájezdy
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 09:23:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD : Zastávky : Ano spousta lidí ani kde jsou. Co vidím hodně je na lince 22 směr sídliště. Kolik lidí říká že jede na kunratice sídliště? Skoro nikdo, 99% jich říká stále luna nebo učnák a né východní. Proč budem něco dělat jednoduše, když to jde složitě. Ano některé zastávky byli přejmenované dobře ale většina z nich je podle mě zbytečných. Jsem zvědavý kdy se budou přejmenovavat znova?
Včera jsem zaslechl ve výsílačce že byla bouračka. tramvaj do auta či jak, neví někdo podrobnosti?
Jinak dnes ráno jsme jeli s meziměstkým busem rally letní gumy. Toho řidiče trošku znám a tak jsem čekal jak se zachová a zachoval se jako vždy, jezdil jako hasič. Litoval jsem ty lidi co stáli v zádu u dveří. Slušně se to naklánělo a lidi jen brblali a mírně nadávali, ale řidič čistej nezájem. :D
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 943
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 10:03:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice to sem úplně nepatří ale týká se to provozu MHD. K Pekárnám se asi chvilku jezdit nebude ...
Pražákům těm je tu hej, ty nikam nezablouděj ...
 
 
 
 
 
 
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 10:45:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend :

Sice tudy nejezdím, ale průserů je tam dost, co takhle slyším v rádiu.To tam je malá výška na podjezd náklaďáku ?? Kolik tam je ?? 4 metry, nebo míň ? Nechce se mi věřit, že by ty volové dělali most a dali tam malou výšku pro náklaďáky.Dej info.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 945
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 11:08:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je tam 3,6metru, ale značené z obou stran je to dobře, tak nevím co tam furt hledají za štěstí s čtyřmetrama ... Je pravda, že asi před měsícem vyjíždím od Pekáren a fronta až kam mé oko dohlédlo. To se tam s návěsem pokoušel dostat polák a vycouvával to 20minut... Docela byla komedie pozorovat , kteří mu stály za nárazníkem, viděli že to nepodjede a stejně nechápali že musí couvat. Když jednoho osobáka vyhodili, tak tam najel druhý ... No akce by to byla na cca 5 minut maximálně, ale díky řidičům z osobáků to bylo výše psaných 20 ...
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 946
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 11:15:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No teď si řidič může zpívat:
http://www.youtube.com/watch?v=JxB-Uw_S-lk
protože přátel tam teď má dost, především z řady stavebních dělníků!
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 11:21:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, Přátele zeleného údolí, klasika

Jinak těch 3.6 je značeno už od kolejí ve Vratislavicích ? To se mi nezdá.Dle mého, je to špatně značeno už od kolejí na té světelné u lékárny.Ale nechci se hádat, v poslední době tam nejezdím.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 947
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 11:33:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Vratislavicích ještě před semaforama je velká cedule upozorňující řidiče na objížďku 3,6m. Je/byla tam určitě. A v ZÚ je na kruhovém objezdu.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 11:38:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidá teda ČSADLB na linku do Prahy nějaké spoje nebo ne? Měla být anketa, ale nějak to utichlo...
A kdy dá ty ČB busy do rezervací (ČB-Pha, Pha-Lib)?
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 14:28:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Ranní překvápko", jak avizoval Repelend - po návratu z R122:
"střídání generací"
 
 
 
 
Nová 605ka má již novou inovovanou a "útulnější" kabinu řidiče, která si jistě ostudu neudělá...
 
 
Další novinkou jsou LED světla pro denní svícení...
 
Čístá a opravená "zadní část" vozidla - jak dlouhou to asi vydrží????
 
Jan_demeter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 8-2007


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:09:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taky jsem přidám nějaké fotky nové 605 a taky jsem se s ní svez s kolegou Repelendem omlouvám se za kvalitu
 
 
 
ICQ 421-187-468
skype jan.demeter
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:12:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

COLOMBO,navíc jsou tam z obou stran nejdříve před tím takováta brnkátka,že tam opravdu neprojedeš.
ARIAL,to je s Tebou pořád jak u blbejch na půdě,mě nenapadlo,že se zase vracíš k těm jabloneckým,žes to nepochopil.Prosimtě nikdo nikoho navečer nestřídá,prostě má jablonečák šichtu,která má ukončení dříve než v noci,jasné potud.A kdyby končil v noci tak ho prostě odvezou a hotovo,to je jedno z které je divize,já Ti říkal jak je to v praxi,tak neřeš co kdyby to bylo jinak.A navíc teď je tu nová možnost,odvoz jabloneckým busem.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:26:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

REPELEND:vypadá to zaujatě.Nevím tedy jak působí 609 po očistě,ale jestli nebyla dvoudenní.Pokud bys to ale bral čistě letecky na tah,to potom se přít nebudu,já beru spíš vizuální dojem,ve spod fuj je všechno.A zase když ale vezmu srovnání typické brněnské trosky Zliner,tak 609 působí jednoznačně jako sourozenec,ale trochu to zase asi bude dáno tím,že je dělaná se stejnou výbavou.Ne ty plechy tam prostě dělají hodně parády,ale jen je nechte!
DP hned všechno opraví a to už pak dneska není žádný focení.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:31:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A CO PAMĚTÍ K LINCE " C ".VŠICHNI MLČÍ ?
Pojďte z toho JŘ vykoumat nějaký rozumný objev,než se dohadovat o blbostech.Zkoušel jsem najít co by se mohlo jmenovat Ulrich,ale co mám doma knížky,tak se dobou po válce již moc nezabývájí.
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 20:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

666:
Firma Antonín Ulrich a synové, tkalcovna v Ruprechticích u Liberce.
Kamery Liberec:
NAD VOZOVNOU
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK
JEŠTĚD
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 20:35:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KAMERA:to bude heleď asi něco jiného,tkalcovna kde v Ruprechticích?
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 20:49:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberec zostří boj s černými pasažéry

Do autobusů a tramvají nastoupí víc revizorů i policie


Revizoři doprovázení policisty přibudou v libereckých autobusech a tramvajích městské hromadné dopravy. Dopravní podnik tak reaguje na velký počet černých pasažérů. Těch jen za letošní rok dopadli revizoři skoro deset tisíc. Podobně chce dopravce přitvrdit i ve vymáhání pokut, jelikož jen za letošek mu lidé dluží 2,8 milionů korun a na starých pohledávkách chybějí podniku asi 3 miliony korun.

„Podle našich průzkumů jezdí bez jízdného asi pět až sedm procent všech cestujících. Z tohoto počtu jsme schopni pochytat pouze necelou desetinu,“ uvedl včera ředitel dopravního podniku Jiří Veselka.

Revizorům už musejí pomáhat i policisté Vzhledem k tomu, že městskou hromadnou dopravu ročně v Liberci využije kolem 30 milionů lidí, jsou čísla těchto ztrát nezanedbatelná.

„Abychom dopadli více černých pasažérů, zvýšíme počet revizorů, které chceme proškolit, aby se zprofesionalizovalo jejich jednání pro situace, do kterých se denně dostávají,“ prozradil Veselka.

Revizoři kontrolují cestující několikrát do měsíce, a mnohdy se dostávají do konfliktních a problémových situací s agresivními lidmi bez jízdenky, kteří nechtějí předložit průkaz své totožnosti.

Proto se mnohých kontrol účastní městští i státní policisté, kteří mají pravomoci v těchto situacích zakročit.

„Jednou museli policisté zpacifikovat opilého mladíka, který pokousal revizora a nechtěl předložit doklady své totožnosti,“ uvedla mluvčí liberecké policie Vlasta Suchánková. „Policisté takové jednání řeší jako přestupek a když se provinilec vzpírá, mohou jej odvést na služebnu,“ dodala Suchánková. I přes to, že takového hříšníka revizoři spolu s policisty dopadnou, nemá dopravní podnik zdaleka vyhráno. Mnozí dopadení totiž odmítají pokutu zaplatit.

„Z dopadených černých pasažérů nám letos pokutu nezaplatilo téměř třicet procent, proto je vymáháme pomocí právníků, nebo exekutorů, kteří mohou dlužníkům obstavit i plat,“ dodal Veselka.

Mnozí provinilci, kteří se brání zaplacení pokuty u soudu, zpravidla prohrají a zaplatí tak několikanásobně vyšší částku za penále, soudní výlohy a exekuční náklady, než je původní sankce. Ta činí 400 korun. „Rekordman mezi dlužníky, který prohrál soud, zaplatil kolem šestnácti tisíc korun,“ prozradil liberecký primátor Jiří Kittner, který je zároveň předseda představenstva dopravního podniku. Celý proces vymáhání pohledávky pak trvá jeden rok až rok a půl.

To se však může několikrát urychlit. „Chodí nám nabídky na odkoupení pohledávek. Ty nejvyšší pak činí přes sto procent vymáhané částky,“ řekl Kittner. „O prodávání pohledávek vymahačským firmám však zatím vážně neuvažujeme,“ dodal primátor.

***

Načerno jezdí 5 - 7 % cestujících. Revizorům se jich podaří chytit jen 10 %. Na pokutách lidé celkem dluží 5,8 milionu korun. Dopravní podnik proto proškolí nové revizory. Plánují i kontroly s policií.

Regionální mutace| Mladá fronta DNES - liberecký kraj/11.10.07
Kamery Liberec:
NAD VOZOVNOU
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK
JEŠTĚD
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 21:14:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

666:
Tak zní oficiální název této firmy dle historických dokumentů. Katastrální členění je někdy jiné než vyplývá z logiky.
Kamery Liberec:
NAD VOZOVNOU
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK
JEŠTĚD
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 657
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 21:45:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi jsem něco zaspal, co je zač ta "nová" 605? Vidím tam v.č. 5001, kde doposud byla? ČSAD ji koupilo? Které Tedomy jsou teď vůbec v majetku ČSAD? A kam se poděla původní 620 (tuším výrobní č. 4001)? Předem děkuji za odpovědi.
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 21:59:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco z historie:

Ruprechtice vytváří nádherný krajinný pohled, leží na výběžcích Jizerských hor, ze severu je chrání jejich lesy. Takto poeticky začíná své pojednání o Ruprechticích pan učitel Antoním Ressel.

Obec měla v roce 1899 - 231 domů a v nich žilo přes 2411 obyvatel, kteří se živili převážně fabrickou prací, část z nich i obchodem a řemeslem, rovněž i trochu zemědělstvím.

Obec byla hlavně průmyslová, když se dnes podíváme na údolí Černé Nisy, tak si představujeme romantickou krajinu a vůbec nás nenapadne, že to byl průmyslový areál, jeden z největších v Čechách. Z dnešního pohledu to je až nesmysl, žádná dálnice, silnice, železnice a všechny ostatní požadavky, které jsou kladeny na průmyslovou zónu – zde chybí.

Co nechybí je však energie ve formě prudce tekoucí říčky – v té době jiná energie nebyla. Toto úzké údolí poskytovalo v polovině 19. století práci několika stovkám lidí, stálo tady 13 továren.

První založil v roce 1807 Franz Ulrich z Liberce, který koupil 29.12.1806 původní (horní) panský Horský mlýn a přestavěl jej na továrnu na sukno, objekt ležel přímo pod skalou Jezdec, a pak už to šlo rychle:

V roce

1823 založil Franz Rehwald přádelnu – vyhořela 19.8.1888
1825 založil Franz Schmidt další textilku
1838 založil Filip Schatten přádelnu, další přádelnu založil roku
1840, která vyhořela 1894
1843 založil Josef Pilz přádelnu, další přádelnu založil v roce
1843 Adolf Schütze, tato vyhořela 27.3.1893
1844 založil Franc Leubner přádelnu,
1845 Anton Horn založil další přádelnu, továrnu na sukna, založil v roce
1845 Anton Ulrich, ve stejném roce
1845 založil textilní podnik Anton Günzel, tato továrna vyhořela 30.12.1896
1848 Anton Kiesewetter založil již 12. textilku, a ještě roku
1867 založil Josef Jäger další přádelnu.

Trochu delší a nudný seznam, nemohli jsme však nikoho vynechat, každý z těchto pánů se podílel na vytvoření první průmyslové zóny.

Zajímavé je, kolik textilních závodů vyhořelo, asi je to tím, že se svítilo lampami s otevřeným ohněm a v prašném provozu přádelny to asi byl problém. Možná, že to bylo jinak – všechny požáry byly až v devadesátých letech 19. století, do té doby nic?

Majitelé těchto podniků se dost často střídali, byl by to další nudný seznam. Po uplatněním a rozšíření parních strojů se těžiště průmyslu přesunulo jinam, tam, kde byla železnice, která zásobovalo parní stroj uhlím a zajišťovala přísun materiálů a odbyt výrobků.

Sláva ruprechtické průmyslové zóny trvala 50 let, potom nastává úpadek, který dovršil konec 1. světové války, kdy vznikem nového státu, ztrácí tato oblast textilního průmyslu, odbytiště na Balkáně a zejména v Levantě.

Je třeba poznamenat, že toto údolí Černí Nisy v současnosti není na katastru Ruprechtic, v osmdesátých letech minulého století byla hranice ruprechtického katastru posunuta k horní silnici do Rudolfova, dnes patří i pravý břeh Nisy do Kateřinek. Nic to však nemění na situaci, že první průmyslová zóna Čech byla založena v Ruprechticích.

AREÁL BÝVALÉ FIRMY ULRICH JE MEZI ZASTÁVKOU KATEŘINKY KŘIŽOVATKA A KATEŘINKY UČŇOVSKÁ ŠKOLA, NA LEVÉ STRANĚ KOMUNIKACE VE SMĚRU RUDOLFOV.
Kamery Liberec:
NAD VOZOVNOU
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK
JEŠTĚD
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 15:32:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Říkáš pod Učňákem,na levo na Rudolfov,ano tam skutečně jsou ruiny základů po továrně a ty vily co dnes patří k Učňovce,která je nad nimi,podle mě v tom případě vypadají,že byly sídlem firmy,asi tedy továrny Ulricha,pod nimi,to by odpovídalo.Potom stanice KONTAKTA někde Lesní správa,v JŘ jsou 2 min.od Ob.úřadu,to by také dpovídalo,pak 4 min.k Ulrichum,to by na UŠ také sedělo a konečná linky Rudolfov byla Učň.škola=Ulrich,časově to taky sedí.TOŤ MOJE TEORIE.A dál do Rudolfova se skutečně začalo jezdit až o rok později.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 15:42:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ondrys:

605 je vlastně nová 622. Jen se přečíslovala a dala do kupy. Dneska jsem se s ní svezl na l.25 a nádhera. Pravda,jak tak dlouho vydrží,než někdo přijde se sprejem a podepíše se tam.

Ad 666:

Vždyť Te zkouším. Ale nemyslíš,že ten rozvoz večer do Jbc je přínosem? 202 poté nemusí zajíždět do Zel.Údolí nebo do Vraťáku.,tamtudy může jet ten jablonečák. Otázka,kudy jezdí. Zda přes Zel.Udolí nebo Novou Rudu
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 16:01:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

202 zajíždí do Zeleného i Vratislavic,nebude přeci kvůli kousku Jablonečák tady třičtvrtě hodiny čekat a ještě zajíždět do garáží,to by ztratilo efekt a nevyplatilo se,tak tady přínos nehledej a nic už na tom nevymyslíš.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1845
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 16:07:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MHD zřejmě podraží
Mimochodem už je to druhý článek v Libereckém deníku, kde Liberci na ilustrační fotce zavedli trolejbusy. První byl s nějakou křižovatkou, kde se vyskytly vedle semaforu dráty, tentokrát jde zřejmě o fotku z 14/15Tr.. To kdyby tak něco znamenalo...
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 644
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 20:21:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergei: nestraš! Ještě autobusy na provázku do Liberce - to by tu v tomhle chaosu ještě scházelo

P.S. Stačí, že tu máme autobusy s boudičkou na střeše

(Příspěvek byl editován uživatelem Cestující.)
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1849
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 21:15:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No řekl bych, že je to poslední, co ještě chybí k doprasení centra města - humus jako SOR BTN12 by se k betonovým zrůdám typu Plaza jistě hodil...
No není to rozkošná představa, natáhnuté převěsy např. mezi radnicí a divadlem?
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 458
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 20:40:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sergei:

Musím Ti říct,že já jsem na jedné přelepované prostřední značce viděl DUBÍ SÍDLIŠTĚ,ROHLICE,PAVLOVICE KRIZOVATKA a další věci,ale už si je nepamatuju. Otázka,kdo se na tom vyřádil

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Marek__liberec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 01:00:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebyl to nááááhdou někdo z vás, kdo se včera potuloval v Liberci s foťákem a u teplárny vyfotil 609?
http://trat037.unas.cz
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 18:37:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Arialblack : Tu vlastním doma :-). ono jich je těch přelepovanych víc.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 20:14:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Revizor:

To si už děláš srandu. Já mám tušení,že jsem to viděl na sl.038,ale nejsem si už jist.
Jaký máš ještě přelepovaný?

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 20:33:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD: Arialblack : Dobře si uvedl minulí čas, viděl. Už je k vidění v mé sbírce. Asi bych se měl ukázat a zase nějakou ukázat.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 20:34:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad REvizor:

Tak tu bych chtěl vidět. Někde po půl roce,ba více. Jsem se trošičku pobavil,když jsem ji viděl. Večer.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1856
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 21:34:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Revizor: Ještě bys mohl uvést kde, od koho a v kolik jsi to ukradl, ať je to dokonalé.. Tyhle cedulové burzy si prosím nechte pro mail.
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 461
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 09:05:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v Jbc po upozornění uživatele SergeiLbc spatřena 58(Telmo) na l.25.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1857
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 11:43:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě poopravím (zřejmě překlep) - spatřena byla samozřejmě v Liberci, ne v Jablonci. Stane se.
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3417
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 15:25:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v 14.45 ulicí Antonína Dvořáka v HK k vám vezli 3x nový SOR BN12 a 1x SOR B9.5/10.5.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 962
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 17:24:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak 3 nové SOR BN12 jsou už v garážích DPML.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace