K-report
 

Archiv do 13.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava ve Slezsku » Archiv do 13.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 922
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 21:16:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk, Study ... Já tam mile rád půjdu, jen mi ukažte cestu.

Michalosp ... z Tvé pravomoce ... Už sem na Tebe (prý jste vždycky dva) slyšel pár pěkných věcí ... Ty tvrdíš, že ne, tak OK. Já slyšel z jistých míst přímo Tvé jméno!!!

PS: Kde si vzal to, že ten spoj jel dřív?? (Když to nemáš na svědomí?)

PS pro ostatní ... Netvrdím, co nemám potvrzeno. Stejně to tady vždycky skončí ... stejně!
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
Luk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 3-2007


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 10:10:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Běžte do s těmi hádkami... Člověk se chce něco dozvědět, ne číst tyhle drby...
Velké "L", velké "U", velké "K" - LUK (systém to tak neumí)
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4454
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 11:27:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

FMA: Já sem tě někam posílal?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7166
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 11:46:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalosi, ale rozpoutal to tu víceméně tvůj příspěvek č. 204. V příspěvku Fma, na který jsi reagoval, bych nespatřoval vůbec nic špatného, osobně jsem si to vyložil jako poděkování za fotku doplněné malým rýpnutím. Jenže zrovna tato diskuze mi přijde, že se v ní hledají jen záminky, jak se pohádat, když lidé reagují na příspěvky, které nebyly určeny jim apod. Občas by to chtělo zamést si před vlastním prahem a pozdržet se komentářů.

Na celé této stránce jsou tři příspěvky, ze kterých se člověk něco dověděl. Díky za ně...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 12:31:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: No myslím že teď ti můžu říct taky něco co by mohlo zajímat. + Fma_0526: Sem zaměstnanec Cidemu Hranice a pracuji jako přepravní kontrol. Je to jedna ze dvou kontrol které se na linkách ČSAD Havířov, Karviná a Frýdek-Místek provádí. Chodím sám a jenom jeden. Kontroluji ze své pravomoce pouze řidiče. I když se mi to nelíbí lidi kontrolovat nemůžu. Pak je cont mobil. Ti chodí dva (většinou) a především na příměstskou dopravu. Dávají razítko. A to že se o mě mluví mě spíše těší. Protože nikdo nic neví ale je strašně chytrej.

ad.Fma: Nenapsal sem že jel dříve, ale že kdyby jel dříve na Havířov asi bych se zlobil protože bych tam musel třeba i více než hodinu čekat na další spoj. Ale v tom smyslu jak si to napsal sem měl v úmyslu jet směrem na AN kde sem se mohl dostat i městskou dopravou. Ale to není můj styl práce. To dělá právě cont mobil.
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 924
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 12:47:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. Study ... Poníženě se omlouvám prostějovskému zdroji.

ad. Bobyk ... Už se to tu řešilo, člověk jim tu napíše pravdu, pomalu jim to strčí až pod nos ... Ale oni mají své informace a nepřipustí, že bys mohl mít pravdu, byť jen teoreticky!
To víš, na takové informace nejsou v KULTIVOVANÉM SVĚTĚ zvyklí ... (vždycky je to já vs. oni)

PS: Které tři příspěvky to jsou?


A KONEC C*POVIN! Diskuze jde od 10 k 5! Ostatně jako vždy ...


Pokud to tu uvidí některý z moderátorů, tak by si mohl přidat trošku práce a udělat tu pořádek. Za přidaní práce se předem OMLOUVÁM.
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 12:54:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední reakce na člověka z kultivovaného světa ... Nevím, jak Ty, ale CONT MOBIL už na nás nemůže, od doby, co máš "novou" práci. Takže asi tak ... a ono jde právě o tu b*zeraci řidičů! Což si určitě užíváš, viď? A pochybuju, že staří známí z CM by todle udělali, Ti si to vždycky šli vyříkat osobně!!
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 12:55:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fmáčku: O tvých informačních kanálech nepochybuji. Jistě máš své zdroje a v některých věcech pravdu. Ale v tomhle ses sekl a tvé zdroje taky.
Jinak k věci diskuze: ČSAD Havířov má CW LE a více pokud ví ať doplní fma a třeba i nějakou fotečku se zeleným nátěrem.
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 12:59:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo vážně: U cont mobilu se změnili lidi. Celkový počet kontrol na měsíc je 50 ku 150 hodinám. 50 mám já a 150 má cont mobil. Cidem prodloužil smlouvu. Já to nemám na plný úvazek nýbrž na DOČ. A např.Lukáš z cont mobilu napsal hlášenku na šoféra který pravidelně vozil jednu paní která měla měsíčník a když si jednou zapoměla čipovku a on jí pustil zadara tak Lukášek se vyřádil a dostal premie. COž já za hlášenky nemám. Tak si to srovnej. Ty by ses ke cont mobilu náramně hodil. Já vím jak se říká za dobrotu na žebrotu. Za to že na šoféra který jede o 6 minut dříve nenapíšu hlášenku na ČSAD Karviná sem nejhorší. Vyřiď těm svým známým řidičům kteří říkají takové hefty že to končí začíná září a kdokoliv pojede o minutu dřív má hlášenku!!!!!!!!!!!!!! I když mu nemají co zebrat a vyhodit taky nemůžou.

(Příspěvek byl editován uživatelem Michalosp.)
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7168
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 13:04:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma:
1) Michalosp 200
2) Michalosp 202
3) Dan321 118
4) Jan Širc 722

Omlouvám se, našel jsem ještě jeden :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35710
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 14:45:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud si už budu dělat práci, tak se tím nebudu prohrabávat, ale smažu od nějakého data všechno. Chcete-li, udejte datum.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 15:05:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

30.srpna.2007. SOrry už se to nebude opakovat zbytečně kazím solidní diskuzi ostatním
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 928
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 17:49:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine ... od začátku vzniku diskuze
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
Dan321
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 15:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po Havřově se prohání AXER (2T9 8151) se zeleným spodkem, foto zatím není
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1043
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 17:09:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak možná lépe než když vypadal takhle. Ale původní nátěr by byl nejhezčí.
Fotky Karos LC936(XE),LC956,Axer,C955,C935E prosím pošlete - Děkuju
Pokud víte o CK a dopravci posílající Karosy řady 900 do Chorvatska, písněte na mail.
Víte něco o současnosti LC936/956 ex ČSAD Havířov/Frýdek/Karviná - dejte vědět též (kvůli seznamu)
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 10:21:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvě C954 v Havířově další se zelenými spodky. Možná někdo dodá nějaké foto :-)
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1248
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 22:55:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

možná to zde již bylo ale jestli ano tak bez odezvy-potřeboval bych zistit původní SPZ tohoto vozu (kdyby byla fotka taky bych byl rád nebo aspoň rok výroby či výrobní číslo) děkuji
 
 
 

 
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5286
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 23:16:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak už sem kdysi psal, podle přední masky a nálepky Audi na roletě tipuju KIA 21-98, ale fotku nemám a ani nikde na netu sem nenašel.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1249
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 23:20:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield:aha,díky-asi jsem to nějak nepostřehl že jsi to psal-hned si to zapíši :-)
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 12:16:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice to sem napatří, ale hlavním aktérům všecko nejlepší k dnešnímu svátku (Michalosp, Michalis).

Už tu dloho nic nebylo ... že by nikde nebylo nic nového? Nebo že by se projevila SYSLIVOST?
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 16:53:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji. Dojal si mě. Neber to jako rypání vážně si mě tím potěšil. SYSLIOVSTÍ myslíš zhromažďování bez zveřejnění?
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 956
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 23:09:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalosp ... to sou malé věci ... Nemůžem se tady přece jen hádat!

K SYSLENÍ se nevyjadřuju, sám víš, jak to bylo mířeno ... Pozdrav hrad v Karpatech a Kamila.

(Příspěvek byl editován uživatelem fma_0526.)
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 23:37:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne že bych se nenapil ale ty sis asi šlehnul ne??? Ale do Karpat bych si zajel. No a nevím jak to bylo myšleno. Kamila myslíš toho co jezdí v Havru se City busem nebo koho
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 902
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 11:21:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky Jinak kolik má vlastně F-M Crossů?Vím o 4..
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 958
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 12:10:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalosp ... NEREAGUJU, skončilo by to klasicky ...

Michalis ... Hledej šmudlo, jeden Ti uniká
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 13:37:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

klasicky... :-)))))))))))

On hledá a já mu to řeknu jejich pět a jeden příjde
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 903
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 14:22:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hledat po okrese fakt nebudu jsem se jen informačně zeptal
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 959
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 15:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalosp ... Sedám si na prdel, objevil si Ameriku ...
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 17:00:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přestaň to čichat nedělá ti to dobře
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 21:40:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1T03782?
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 905
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 23:11:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska Karviná posílala do Brna C 954 ..pěkné pohodlíčko pro cestující
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7439
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 10:06:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejen včera. V sobotu jela C 954E na havířovském spoji, v neděli na karvinském. Ty druhé jsem v tyto dny neviděl.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1238
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 14:36:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalis: tak to že jezdí C954E na Brno se stává už klasikou
Karosy řady 900 forever:o)
Karosa žije dál:o)
E-mail: SnejdrlaJenda@seznam.cz

2T1 5989 je fuč něják nám těch sedmistovek ubývá:o(
TAD a ČSAD Semily: předpisová ukázka jak provozovat autobusouvou dopravu na úrovni
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 906
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 15:07:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska pro změnu AXER..tak zas až tak klasika to asi nebude
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
stabus
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.82.156.66
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 22:38:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je to s novým autbus. nádražím ve FM? Slyšel jsem, že je již v provozu, ale jezdí tam jen některé busy. Víte něco bližšího? Díky
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 971
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 15:04:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

stabus ...
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 17:40:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a od koho si to slyšel? Pořád tam něco doladují dělníci,od nového jízdního řádu se bude jezdit..prý...
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 975
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 19:29:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepostrádáte někdo něco?




Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 735
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 22:55:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jízdní řády na nový autobusák mají jít do tisku někdy začátkem listopadu, takže už by se pomalu měly dokončovat. No jsem na to fakt zvědavý. Zvláštní, že politici popisují ono trasování linek jinak než odbor dopravy. Ten tvrdí, že vybrané meziměstské linky by měly jezdit až do Místku.
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1073
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 23:12:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

FMA příspěvek 975: to vypadá jak autobus od TREDOS Třebíč
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 977
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 23:30:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris ... Aha ... a proto je v Dopravě ve Slezsku

Honzík Širců ... Sakra sakra, Ty už zase víš víc než já a ani se nepodělíš
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 736
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 16:42:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma: To víš, někdo má a někdo nemá...
Ale abys neřekl a ostatní taky, tak ještě nějaké info:
Starý autobusák zůstane otevřen jenom v jednom směru a to ve směru od Místku směrem na Frýdek, z Frýdku na něho nepůjde odbočit. Odstavné plochy na starém autobusáku nebudou žádné. Takže všechny linky, hlavně MHD, budou jezdit úplně na ***** (doplňte si pohlavní orgán podle vlastního uvážení). Všechno bude muset objíždět přes polikliniku. No jsem zvědav taky na ty meziměsta končící někde v Místku, bez možnosti odstavení busu.
Tenhle stav má vydržet půl roku, potom se ten paskvil zhodnotí a případně se udělají nějaké změny. Kéžby to zrobilo v systému takový bordel, že to budou muset měnit hned po prvním týdnu.
Odstavování busů je problém i na novém AS, kdy se budou muset odstavovat pod mostem, ale né hned u AS, ale až za přejezdem, tam jak dneska občas stojí busy Connexu. Pod most hned u AS to odstavit nejde, bo most je tam nižší.
Tak co, stačí to info?
Abych to shrnul, tak větší hovadinu za peníze EU jsem už dlouho neviděl.
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 980
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 16:59:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kocourkov jak vyšitý ...

A to víš, že se Crosswaye nevejdou na nástupiště?
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 737
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 17:16:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to jsem nevěděl

Ona ta výška tam taky není kdovíjaká, ten co to navrhoval asi nikdy neviděl autobus. Ještě že už nejezdí Capital s tím svým Neoplanem, bo by se nám na tom AS šprajcnul
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 912
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 17:32:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma:to si děláš srandu prostě ve Frýdku se děje všechno ne ve prospěch lidí,ale ve prospěch určité skupiny lidí která autobus asi nikdy nepoužívá...
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 982
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 19:24:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalis ... EE, nedělám ... prý se to bude řešit tak, že Crosswaye budou mít nějaké speciální (nezastříškované) nástupiště někde na kraji, co sem slyšel ... takže dejme tomu, že přijdeš na nástupiště "5", bude chtít jet 15:50 Crosswayem do Hodoňovic a v JŘ bude poznámka spoj bla bla bla odjíždí z nástupiště dejmě tomu 7 ... a tak to bude u všech linek kde jezdí "nevyhovující" vozy ...

Honzík Širců ... Tebe ještě něco překvapuje? Plac jak kráva si prodali a nový majitel jim ho chtěl zadraho prodat, tak udělali tendle hokus pokus vedle ... kdyby chtěli, tak ta odstavka by se tam klidně dala udělat ... a najíždění na AS (nebo už vlastně na AN) je taky bombastycky veřešeno ... Beulas (a jemu podobní) se tam polámou
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1077
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 19:39:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma_0526
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 975
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 19:29:23
Nepostrádáte někdo něco?

Tak jsem třeba myslel, že někdo postrádá bus Tredosu, protože vypadá na chlup stejně, snad nemá jen nápisy firmy.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 983
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 19:47:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris ... Jen tak pro ilustraci ...



Je v tom nějaký rozdíl?
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1266
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 20:11:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

F,a: je ale né každý ho vidí

Jinak k tomu autobusáku a co SA ti se tam vejdou?Asi né co?
Karosy řady 900 forever:o)
Karosa žije dál:o)
E-mail: SnejdrlaJenda@seznam.cz

2T1 5989 je fuč něják nám těch sedmistovek ubývá:o(
TAD a ČSAD Semily: předpisová ukázka jak provozovat autobusouvou dopravu na úrovni
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 738
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 20:17:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě, než takovou kravinu za hromadu peněz, tak už to autobusové mohli rovnou dát před nádraží. Busy by se tam vešly a odstavné plochy tam nejsou (až na tech pár), takže pod most. Navíc přestup na vlak ideální a "AS v parku" taky skoro nikdo nemá. Busy by nemusely ztrácet kupu minut zajížděním někam do země nikoho a MHD by se rovněž dala přizpůsobit lépe než tady tomu.
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 913
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 20:39:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chytrý nápad....jenže životnost takového "autobusového nádraží" bude nejmín 30 let jak je u nás ve zvyku...takže s tím už člověk pořádně nehne...

Fma:No ale co budou dělat až se Crossy rozmnoží??Nebo se kvůli AN přestane obměnovat vozový park? SOLARISY by se tam vešly ne sranda...ale říkám si jak takové věci jsou vůbec možné to je snad možné jen ve frýdku místku.....mě se docela dost líbí jak to je na Opavě východ...vlak a vedle něho přijede přímo trolejbus nebo autobus....ale tam k tomu měli trošku jiné podmínky...ale hlavně schopné lidi na radnici
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4323
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 20:46:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je nějaký vtip s tím, že tam neprojedou některé autobusy?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 984
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 21:02:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Axer ... Když to vidíš Ty se sedmičkou dioptrijí, tak už snad každý ...

Honzík Širců ... No tak s "kravinou" (nikoli Karvinou) mi nezbývá než souhlasit Těch možností by se ale přece dalo najít více než jen to vlakové. Kdysi sem snad slyšel, že to stávající se má rekontruovat a po dobu jednoho roku (dle JŘ) by se to všecko mělo dočasně přesunout na vlakové, docela by mě to zajímalo, jak by to dopadlo. Ale tak co, cirkus je skoro u konce, sem zvědav, co vymyslí s jízdní dobou a co chcou tahat až do Místku a co nikoli. Stejně ten problém nevyřešili, protože to AS stejně budou nadále využívat, takže argument, že je z něj nebezpečné vyjíždění asi nebyl ten pravý ... Že by nevěděli po aquaparcích co s penežma??

Michalis ... No nevím, co s tím chlapci chocu dělat, třeba začnem kupovat LE aby se tam vešly A s jezefčíkama dej pokoj, zajeď si do Olomouce nebo do Mohelnice (já osobně bych Tě poslal i někam jinam, ale to sem nepatří). Opavu sem viděl zatím jen na fotkách, osobně sem tam ještě neměl příležitost se dostat, no ale nevím ... pro něco ideální a pro něco zase ee.

PS: Co by jste chtěli po panu učiteli?
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 985
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 21:05:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart ... To není jak v Olmiku ... tam alespoň někdo uvažoval ... já nevím, osobně sem to neměřil, ale slyšel sem, že se tam prostě ty vozy nevejdou už z více zdrojů
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4324
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 21:19:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No uvidime jak to nakonec dopadne...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1268
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 21:23:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma: och díky sis ale mohl odpustitale jako bych tě neznal

Berte to ale tak že máte nový autobusák pro VIP autobusy kdo není vyvolený ten tam prostě nevjede

Michalis: souhlasím s tebou Opava východ je dobře vyřešená
Karosy řady 900 forever:o)
Karosa žije dál:o)
E-mail: SnejdrlaJenda@seznam.cz

2T1 5989 je fuč něják nám těch sedmistovek ubývá:o(
TAD a ČSAD Semily: předpisová ukázka jak provozovat autobusouvou dopravu na úrovni
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 740
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 21:23:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No SORka se tam vejde ne? A pokud se po nekonečných spekulacích nakonec opravdu ČSAD prodá Connexu, tak víme, co kupuje Connex.
Jinak to AS se mělo přesunout před nádraží už za komančů. Budova, kde je dneska KB měla být budova ČSAD se vším všudy, dole pokladny, nahoře kanceláře. Odstavování busů pak mělo být snad v místech, kde je nákladové nádraží. Přesun se plánoval na rok 1990. A měly se taky postavit trolejbusy
Rekonstrukce současného by byla nejlepším řešením a ať mi nikdo netvrdí, že by nešla. Šla by na 100 způsobů. Jenže máme tu průtah a zvýšené množství vozidel, tak je třeba nějak omezit MHD, aby samochodům nepřekážela. Na průtahu se v roce 2011 sníží počet projíždějících vozidel asi na 1/3, bo obchvat. Ale to je jedno, musíme to AS honem přesunout, bo teďka nám tam překáží. A kupodivu nám tam pak vzniknou parkovací místa. To by mělo ulehčit automobilistům dopravu v centru. Jak krátkozraké! Počet aut naopak díky novým parkovacím místům a hůř dostupné VHD stoupne. Co by opravdu pomohlo dopravě v centru je nechat AS tam kde je, hledat další způsoby jak více zatraktivnit MHD (např. zrychlit) a zároveň dynamicky řídit dopravu na parkovištích v centru pomocí informačních panelů. O těch panelech se taky uvažovalo a cena by nepřesáhla 5 milionů!!!
Howgh
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7590
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 21:35:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalis: Jestli považuješ zrušení autobusového nádraží kvůli obchoďáku a vytěsnění autobusů před nádražní halu, podobně, jako je tomu v Hradci Králové, za příklad něčí schopnosti, tak já to naopak považuji za příklad zhovadilosti. Opravdu nevím, jestli má dálková linka odjíždět de facto ze stejné zastávky jako trolejbus...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 914
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 21:41:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem zastáncem toho aby byla co nejmenší přestupní vzádálenost a ne aby člověk musel jít jěště dalších 5-7 minut z busového na vlakové jako tomu bude ve frýdku...
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7591
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 21:49:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, to já taky. Ale rozhodně si nemyslím, že dvě zastávky před budovou nádraží, a tedy vlastně na ulici, by byly vhodným řešením. Dobré je to např. v Kroměříži, Rožnově pod Radhoštěm apod.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace