K-report
 

Archiv do 12.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 12.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Denny_hozman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 22:48:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1 : Vzhledem k pravidelným pátečním a nedělním posilám (nejsou v JŘ) jsem cca 2 roky na trase Praha-Lovosice nebo zpět nestál s DP Intercity :-) Pouze relace Lovosice-Praha v 8:35 ráno Severočeskou dopravní se v pondělí prostě nedá jezdit. Když tu stavěl DPMD a.s. v 8:50 pondělo-páteční, tak ten vůbec nebral lidi :-( /prý na stání nesmí/ Jak to bude vypadat, až zruší vlak v 8:59 (od prosince) jsem zvědav :-(
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 23:56:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maqiq: Zítra jedu pro změnu zase já na Prahu, tak to taky zkouknu co a jak a dám vědět. Obsazenost ale už předem vidím zhruba stejně.

Viděl bych to celkově asi tak - jaký může mít normální cestující důvod zvolit Asianu (Eurolines) místo SA? Pokud nemá nic proti SA jako takové či tomu, že ho "obtěžuje" stewardka několika dotazy a průchody během jízdy, tak mu prostě Asiana nemá co nabídnout ať si říká kdo chce co chce. Autobusy víceméně srovnatelné (pokud nejede Ayats ve špatném stavu), cena zhruba stejná (proč používat megabus, mám-li konkurenční kreditku za stejně výhodnou cenu...), čas jízdy stejný, služby (pokud o ně máte zájem) jednoznačně vede SA. Nevidím důvod, tato bitva je v podstatě rozhodnutá, nestane-li se něco nepředvídatelného. Asiana/Eurolines jsou pouze dobrá "posila", když nemám rezervaci na SA a potřebuju jet hned. Výhodu to představuje snad ještě pro cestující, kteří jsou zvyklý přijít k autobusu a jet, nerezervují předem (ovšem předpokládal bych u dálkových linek, že většinou vím kdy chci jet a tak si udělám rezervaci abych opravdu jet mohl).

Jediný, kdo z toho má prospěch (kromě mě, že mi kreditka vyjde na více jízd, když je to za 50,-) je dle mého názoru Eurolines, protože dle JŘ co tu byl omezil své spoje, takže část ztrát přebere Asiana. Celkově musím konstatovat, že po prohlášeních majitele Asiany, co vše bude nabízet a jak bude konkurovat, jsem jejich nabídnou zklamaný. A po přečtení rozhovoru na idnes si taky myslím svoje - nemají si s Jančurou naprosto co vyčítat.
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 02:40:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend:
Nemůže souviset operativní nasazování linkových autobusů ČSAD Liberec s tím, že linka byla v ZDO? Ve smlouvě o zajištění ZDO mohlo být na povinné posilování linky pamatováno.

Minibox:
Zajímavá myšlenka, že EUROLINES vlastně na situaci vydělává, ale podle mého názoru na úkor své budoucnosti.

Siklzdenek:
K Vašim investigativním fotografiím snad jen tolik: Autobus nestojí na zastávce, tj. může mít cedule jaké chce a neporušuje zákon. Pravděpodobně jste jej vyfotil při přejezdu mezi linkami. Plastové pytle - fotka je malá, nelze poznat, čí jsou to kelímky, v pozadí je vidět autobus, možná stevardka 10 s po vašem cvaknutí pytle odnesla do kontejneru. Byly tady i výstižnější fotky odpadků SA. Fotka psaní SMS by musela zobrazovat i tachometr, tuhle jste mohl klidně udělat, když autobus stál na zastávce. Pokud jste ji udělal takto zblízka za jízdy, byl jste v té chvíli asi nepřipoutaný a sám porušil zákon. V duchu Vašich komentářů si Vám dovolím dát radu: fotografujte si autobusy Letušky, ať máte do sbírky další fotky do profilu, dokud ještě nezkrachovaly.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1828
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 15:08:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek: Smskování za jízdy je zdá se pro řidiče SA firemním zvykem - podobná věc byla řešena před časem i na liberecké lince. (SA se za toto omluvila a že se to prý již nestane - zde je bohužel opak pravdou.. :-()
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 20:40:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé je, že Eurolines se již nepodílí na akci za 50Kč z Prahy do Brna. Za 50Kč jdou zarezervovat pouze spoje Asiany.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1280
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 22:57:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mám pár otázek: Kde bych prosím vás mohl narazit na tyto vozy od SA:
1)Sor B 9.5
2)Beulas Cygnus
3)Bova futura
4)zelenej neoplan

PS kolik má SA celkem autobusů ?Pokuď možno třeba i kolik má Aystů,kolik Beulasů,mercedesů atd..

a potom nemá někdo prosím fotky té bovy a cygnusů či zelenýho neoplana ? děkuju

(Příspěvek byl editován uživatelem fedos.)
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 23:43:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel007: Tolik humbuku o spolupráci a skutek utek, jak jsem psal výše, Asiana nemá extra co nabídnout (běžnému cestujícímu, který není odpůrcem žluté barvy)

Fedos: Ta Sorka jezdí myslím na lince z Brna do Velké Bíteše. Cygnus na Vídeň(?). Bovu si nevybavuju, snad jako posilu od Venta a zelenej Neoplan nevím. Ale někteří více informovaní Ti jistě dodají přesnější info, já jen tak co potkám v Brně příp. na občasné cestě s SA do Prahy.

Jinak dnešní cesta s SA víceméně slušný standart, do Prahy Ayats obsazený tak ze 60% do Jihlavy, z Jihlavy skoro plný. Stav slušný, akorát nedoporučuju odkládat si kelímek s kafem do "stolečku" když na té sedačce před vámi nikdo nesedí.... Zpátky plně obsazený Irizar, zaučovala se nová stewardka, ale jak jsem odposlechl, na to, že to byla její snad první jízda byla dobrá, akorát trochu nervozní když vítala cestující přes mikrofon ;-) Nemůžu příliš sloužit s porovnáním obsazenosti s Asianou, protože ráno odjížděla o 15 min později, na nástupišti pár lidí čekalo, zpátky najížděla k téměř prázdnému nástupišti v Praze, když jsme byli na odjezdu, možná ještě nějací cestující dorazili.

Akorát bych SA doporučil, když už rozdávají časopisy zdarma, tak by nemusely být půl roku staré vydání Ale zase to bylo i s CDčkem
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1281
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 23:51:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minibox:díky takže cygnusy se asi v Praze nepotkají..

PS bova-né bova od Venta-jako posíla ale jediná Bova (futura) patřícíc přímo SA
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 00:39:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos:
No ale spoj Praha (0:15) - Brno (3:00) prý pokračuje rovnou do Vídně, tak třeba ho v Praze potkáte.

Počet žlutých autobusů je cca 80.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3345
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 07:00:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Bovu Futuru patřící dříve SA můžeš vidět u dopravce František Konečný Vrbátky. Fotku sem může dodat můj fotoagent.
ICQ 202376673
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 07:20:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad iaya opravdu se směji srovnáváte vozový park před X lety a dnes.To je dost komické, vy jste před X lety též jezdil v Audi???Opravdu nevím zda je to hl...... vaše.

Koukám, že bez osobních narážek to v této diskuzi nejde. Nechci porovnávat vozové parky tehdy i dnes, já chci porovnávat tehdejší dopravu a dnešní jako celek a zjistit, který monopol (SA x ČSAD) je pro obyčejného cestujícícho lepší, pro cestujícícho kterému je jedno jestli jede žlutým, modrým nebo fialovým autobusem.

Mimochodem nevlastním řidičské oprávnění a tak jsem opravdu před deseti lety v Audi nejezdil v tom máte plnou pravdu a pravděpodobně z toho plyne, že ta moje hl..... je opravdu moje. ;-)))

PS. Trochu víc nadhledu, vždyť dneska je venku tak krásně... ;-)
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 14:17:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: pokud mě opakovaně označujete za demagoga, nekritického obdivovatele jedné firmy, moje názory za zcestné, a to vše bez jediného slova vysvětlení, jen s poukazem na "vlastní životní zkušenosti" (blíže nespecifikované), nereagujete na konkrétní námitky a zkušenosti, ale pořád jen melete (s prominutím), že všichni, kdo si myslí něco jiného než vy jsou hlupáci, že vy máte svoje exkluzivní informace (ale neřeknete jaké a odkud), pak to za napadání musím považovat.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1285
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 15:02:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čsad zastávka,magiq:díky za odpovědi,ty cygnusy bych chtěl potkat někdy za světla

a ta bova,to je škoda
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 17:12:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak SA sice zamachrovalo s přidáním busu na liberec, ale pod značkou žlutý v rez. systému je pouze starý známý orbix. Asi už i polorozpadlej Ayats je nedostatkový zboží.

Ve snaze aby ani jeden cestující neměl potřebu jít k čsad a zjistit že jezdí o 30Kč levněji, posiluje SA i v úterý. Co na tom že posila se nenaplní - viz dneska ráno sem viděl dvě posily s 30 pasažéry na palubě. Se pak nesmí divit, že se mu to nevyplatí. Kdyby něco nechal pro čsad, tak by třeba přidali nějaký spoje a SA by mělo po problému.
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 17:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co kdyby ČSAD udělalo pro své cestující - zákazníky nějakou reklamní akci, aby věděli, že můžou jet o 30 Kč levněji? To by byl takový problém hodit k busům SA (na stanoviště SA v Liberci) nějaké reklamní "áčka" (panely) na chodník? Dneska už ti lidi sami nepřijdou, to je potřeba si uvědomit.
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4680
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 18:07:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos, Magiq:
 
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3350
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 18:13:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji svému fotoagentovi.
ICQ 202376673
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4681
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 18:20:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přihodím ještě fotku palubky Ayatse, o kterém mluvil Magiq. Zaujalo mě, jak řidič zaučoval nového a popisoval mu kontrolky stylem "na to se nedívej, to bliká kdy chce, tady ani není žárovka, tady ten tempomat se nastavuje takto, ale on stejně nikdy nefungoval". A nejlepší bylo, když vyhazoval blinkr, pohla se vždycky celá ta krabice pod volantem . Stewardka na začátku cesty upozornila na pásy, hlavně že ona sama si seděla na schodech. Ale byla dobrá, na začátku cesty se ptala, co kdo chce, potom se každý musel přihlásit. Je to rozhodně lepší, než když se každých 20minut každého ptá, jestli někdo něco nechce. Jinak proti Radimovi celkově nic nemám, je to přece někdo, kdo v autobusové dopravě něco dokázal a vnesl do ní něco úplně nového.
 
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1040
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 18:42:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v podvečer zdechl v Brně Jančurovi autobus, museli ho odtáhnout... zajímavá podívaná. Místo - staré AN.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 18:47:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris.. to se může stát snad každému... a co poslali jako náhradu?:-)
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1042
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 19:51:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, jen jsem šel kolem a viděl jsem, bohužel jsem ani nefotil, stejně bylo už otřesné světlo. Bylo krátce po 18. hodině.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7536
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 08:55:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Tak to jsme tam byli dva, šlo o Ayats 2B5 0724 :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4692
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 19:25:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je ten, kterým sme v sobotu jeli .
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7547
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 19:31:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kam vy vlezete, tam 100 let tráva neroste... SKoro se bojím sobotní cesty :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3355
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 19:55:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi se půjdu projet, kolik jich ještě má? 60?
ICQ 202376673
Marais
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 6-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 19:44:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeste ze ma SA vlastni odtahovku...:-)
...powered by BERKHOF SCANIA ECLIPSE..
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:34:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NA Víden, pokud vím , tak posílá SA Mercedesy...
a v ČB změnila reklamu, do včerejška tam byl ještě Neoplan s reklamou na jízdenky do Velké Británie, Itálie a Švédska, ted tam je Belaus...
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 22:03:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SA má nově rozvrh posil. kromě toho co tu píší jezdí i v úterý ráno. nevíte, co mají za dopravce?dost často tam jsou modré menší belausy
Jak jsme slíbili, od 8.10.2007 navýšíme počet posilových autobusů na 20 otoček týdně. Toto je příklad rozvržení posilových autobusů:
Rozvržení posilových autobusů
Pondělí Čtvrtek Pátek Neděle
5:30 z Liberce 15:00 do Liberce 14:00 do Liberce 16:00 z Liberce
8:30 z Liberce 16:00 do Liberce 14:30 do Liberce 18:00 z Liberce
17:30 do Liberce 15:00 do Liberce 19:00 z Liberce
18:30 do Liberce 16:30 do Liberce 20:00 z Liberce
20:00 do Liberce 17:00 do Liberce
17.30 do Liberce
19:00 do Liberce
19:30 do Liberce
20:00 do Liberce
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 22:12:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad euroflyer - ten seznam je tam už asi tejden, nyní posilují mnohem více, jelikož nechtějí po zdražení nasrat cestující kdyby je neodvezli. Modrý Beulas je od Reina tour (nevim jak se to přesně píše). Celkem humor když jede polorozpadlej Orbix a posilu mu dělá pěknej beulas
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 22:27:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A posily na sobotu ráno (7-9 z Prahy) jsou kde? Na to kašlou, i když nechápu proč. Značná část historek o cestování do Liberce, kterými jsem téměř pravidelně zásobován, se přitom týká právě sobotních rán.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 11:41:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ví to Radim, ví to Zdeněk, ví to taky Maruška,
že do Prahy spolehlivě, doveze je Letuška!
Ráda sveze taky partu, i když zrovna nemá kartu.
Neděláme žádnou srandu, nastupujeme u Grandu,
netřeba být žádný vševěd - nástupiště číslo devět!
Každý kdo má dobrý vkus - ví co je to MEGABUS!
www.megabus.cz
 
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1848
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 13:06:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, tak jsem myslel, že je to jejich aspoň trošku vtipná reklama, a ono prd, vlastní tvorba. :-)
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 13:32:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten web megabus je naprosto nesolidní. V jízdním řádu jsou i spoje Eurolines, aniž by někde na webu bylo napsáno, že se jedná o spoje partnerské firmy. Tím pádem, se nedozvíte, zda na ně platí stejné podmínky.

Další věc je, že jízdní řády mají naprosto nezřetelné nadpisy. Napřed jsem si myslel, že jízdní řád nějak prořídnul, a on to byl JŘ do Varů. Ta jejich jednotná tabulka je naprosto nepřehledná. Nemluvě o tom, že není nikde zřetelně avizováno, které linky vlastně provozují.

Pokud jde o obchodní značky, tak to už je totální guláš. Od firmy Touring Bohemia přijede bus Eurolines, i web je eurolines. Od firmy Asiana sice přijede bus Asiana, ale web je megabus.
Pokud obě firmy myslí společný projekt vážně, tak by měly mít jednotnou značku a logo, kterým se prozentují navenek, a stejnojmenný web. Takhle nevím, kam chtějí dojít.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 18:59:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun: viz příspěvek H_k z 21.9. na téma podnikatelská impotence. Co dodat...
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 19:48:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun: nevím sice, kam chtějí dojít, ale vím kam s tímhle dojdou Už jsem to nedávno psal, jaký důvod může mít běžný cestující jezdící s SA aby přešel k Letušce či Eurolines? Žádný, ale právě o tyto cestující jde....
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 21:09:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kam s tímhle dojdou? Pokud se včas nechytí za nos, tak bych taky věděl ...

Ještě opravím renonc v předchozím příspěvku:
... obchodní značky, tak to už je totální guláš. Od firmy Touring Bohemia přijede bus Eurolines, i web je eurolines. Od firmy Asiana přijede bus Letuška, nebo Superletuška, ale web je megabus ...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 21:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a já vždycky myslel, že nejhorší firma která se pomlouvá je jakékoliv čsad

PS - už sem sehnal 4kč do sbírky na vlaky, nedá ještě někdo?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 670
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 21:22:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo a když jste u těch značek - rezervuju na webu student agency - deklarován žlutý bus - přijíždí bílý bus - značka ORBIX - posilu mu dělá "Reina tour"

no aby se v tom prase vyznalo
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 21:28:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevím sice, kam chtějí dojít, ale vím kam s tímhle dojdou

Doufám, že tam dojdou co nejdříve. Cena 50 Kč nastavená Letuškou podle mě už likviduje dopravu jako takovou - cca 24 hal. na kilometr! A někteří nekritičtí obdivovatelé Letušky ji ještě prezentují jako výhodu, zatímco když ceny snížila SA, tak se mohli uvztekat. Teď akorát kvůli tomu nejsou autobusy na posílení liberecké linky atd.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 671
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 21:34:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad čsad zastávka - a jak souvisí snížení ceny na brně s nedostatkem busů na liberec? Ty busy na roztyly přece plánoval i tak.

Pochybuju že měl v plánu tam stavět se současnými spoji, jelikož by to lidi sralo, když nevěděj kdy přijede (kvůli zácpě), a ty v buse by sralo to zdržení.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 672
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 21:50:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 3.10.2007 do 31.10.2007 rušíme zastávku Jeřmanice z důvodu prací na silnici (nebylo nám umožněno zastavovat jinde).
- zase dělá ublíženýho. Akorát mu nikdo nezakazujetam stavět, je je uzavírka sjezdu. Ale blafuje dobře, klidně může jet jinudy, nikdo mu nebrání
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 23:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Měl jsem na mysli absenci nosné značky, pod kterou si zákazník něco představí, tak jako si něco představí pod pojmem STUDENT AGENCY. Tu společný projekt firem Touring Bohemia a Asiana naprosto postrádá. Ještě by šlo skousnout dvě značky pro koaliční projekt, Eurolines a Letuška. Ale ten megabus? To by museli opustit značku letuška a mít jen dvě loga Eurolines a Megabus. Vůbec mi přijde, že ta jejich spolupráce je jen tak aby se neřeklo. Pokud ale spolupracují jen tak trochu, tak by mělo být na webu poznat, co je nabídka vlastních a co nabídka partnerských služeb.
Marais
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 23:30:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak jsem se dnes bavil v Madarsku s ridicem z SA a ten me rikal ze se u nich proslicha ze Jancura ma prodavat sekci autobusova doprava...mozna jen kafka..vi nekdo vic?
...powered by BERKHOF SCANIA ECLIPSE..
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 23:39:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad bručoun:Spolupráce Eurolines a Asiany je jen zoufalá snaha vyrovnat se trošku Jančurovi, ale opravdu hodně zoufalá a neúspěšná.
ad marais: myslím, že to nikdo nekoupí. ty busy nejsou nastaveny na generování zisku, ale jako marketingový nástroj pro prodej letenek. což jde, co jsem viděl čísla iata, jančura má v prodejích letenek meziroční nárůst o téměř 40% a je bezkonkurenčně největší. prostě jeho filozofie, že kdo s ním jezdí a je spokojený, jde si koupit letenku k němu, funguje. i na mě, já dříve student agency jako produkt nesnášel..:-))a teď letenky nekupuju jinde
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 23:49:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Liberečák: nechcete si změnit přezdívku na nick na studentagencylover?
Prostě se někdy stane, že se bus rozbije. jezdím se student agency obden a orbix se mi přistavil asi dvakrát, jinak vždy žlutý. a vždy s omluvou.
ad jeřmanice: nikdo tam jančuru nenutí zastavovat. těch pár lidí mu tam asi kšeft nenadělá
při vaší chytrosti se tu divím, že ještě nemáte autobusovou společnost. ale chápu, že kibicovat je lepší:-)

(Příspěvek byl editován uživatelem euroflyer.)
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 00:37:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"ty busy nejsou nastaveny na generování zisku, ale jako marketingový nástroj pro prodej letenek"

Aha, takže s těmi sobotními ranními (ne)posilami na Liberec je to jasné jako facka. Páteční cestující kupují letenky, tak Jančura nakonec dá na pátek dost posil. Sobotní cestující nikam nelítají, tak není třeba je vozit do Liberce.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 01:22:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dva výtahy z rozhovoru s ing. Jančurou:

Otázka: Pokud jsem se svezl lacino vaším autobusem, přispívali na mne studenti, kterým jste zprostředkovali práci v zahraničí?

ODPOVĚĎ (03.10.2007 12:31)
Kdepak. Pokud bychom extramně vydělali někde, třeba na studentech u pracovních pobytů, tak by to využila konkurence a prodávali by ten stejný produkt levněji, nemyslíte?

Podle toho je tedy autobusová doprava zisková a nebyl by důvod ji prodávat.

Liberečák:
Dobry den, chci se zeptat, kdy pocitate se zavedenim spoje C.Budejovice - Praha; na jare jsem dostal info od kolegyn z C.B. SA, ze od podzimu letosniho roku a podzim je tu a linka ne?! dekuji za odpoved.

ODPOVĚĎ (03.10.2007 12:54)
Měli jsme linku spustit na podzim, ale busy jsme museli použít v boji proti letušce, abychom navýšili spojení mezi Brne a Prahou z 32 na 40 x denně.

Jinde říká, že peníze ze zdražení do Liberce utopí v posilách. Z toho usuzuji, že nebýt Letušky, mohly být i vlastní autobusy na posily.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 09:10:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k tomu webu megabus. Spoje Letušky i spoje Eurolines se dají jednoduše poznat: u Eurolines je vždy napsáno "172106 Praha-Brno T" a u Letušky "421600 Karlovy Vary-Praha-Brno T" a kdo není úplnej dement, tak to musí pochopit...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 673
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 10:48:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad čsad zastávka - pokud měl linku do CB připravenou, tak by ji určo spustil. Stejně tak měl připravené ty spoje na roztyly. Zas tak blbej, aby se rozhodnul za 4 dny přidat osm spojů rozhodně neni.

ad euroflyer - ad jeřmanice - on tam taky staví aby ukázal jak dělá pro lidi všecko co jim na očích vidí.
- ad vlastní společnost - nebojte, určitě se jednou dočkáte. Akorát sem se ještě nerozhodl kde si nechám vyrobyt ty nejluxusnější autobusy v evropě. A taky o mě nechtěj psát v MF DNES, i když už sem tam menší vlaštovku měl.
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 11:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Liberečák: a jakou vlaštovku v MF DNES jsi měl?-)))dneska píšou něco o násilníkovi, co obtěžuje po Liberci ženy, to je ono?-)))))
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 12:24:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane kolego ČSADzastávka, nejste náhodou "tiskový mluvčí SA"??
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 13:03:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pořád se tady řeší nějaké problémy s posilama - to si SA a jiní "posil potřební" nemohou pořídit něco takového?Možné øešení problému s posilama...:-))
1560
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 13:23:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na dálnici ideální vozidlo :-)
Já bych to všechno zrušil a hotovo.
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 14:02:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel 007: :-))) No comment, to je user friendly jak noha :-)
V. Špinka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.142.125.129
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 14:13:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen k těm špičkám na Praha-Liberec: právě teď, tj. pátek, cca 14:00, jsou volná místa ve všech busech až do večera, kromě 17:30. Většinou tedy jednotlivá místa, a v posilách, ale kdo má kreditku/otevřenou jízdenku (tj. může se hlásit online a nemusí osobně do SA), tak pojede.

[Berte to jen jako info, ne jako pokus o další hádky:-)]
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 674
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 14:32:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad euroflyer- bylo to tam asi minulej týden, dával sem to buď sem nebo do liberecký diskuse.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 15:14:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do Brna Ti stačí zkrátka, na autobus "padesátka",
neváhej a jen je zkus - autobusy MEGABUS!!
www.megabus.cz
 
tak málo staèí...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3204
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 15:24:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Euroflyer nezdá se vám,že to příspěvkem 48 přeháníte?Docela se divím, že vás moderátor nenapomene, to není ani jako sranda.Pokud vám to připadá vtipné co jste napsal, tak jste ......
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 15:38:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane Ares1, hluboce se Vám omlouvám. Chtěl jsem tu ještě dodat, že ČSAD Liberec je nejlepší společnost a že za socialismu jsme se měli mnohem lépe
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1846
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 16:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Euroflyer: Tak tak! A opovaž se mít jiný názor, jinak tě v Libereckém kraji poženou násadou od vidlí!
Siklzdenek: Pěkné, ale nezavání to už inzercí?
S těmi přetíženými spoji to bude pravda - chtěl jsem se dostat zítra ráno do Prahy a první dva spoje byly beznadějně vyprodány již nejméně dva dny předem. :-(
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace