K-report
 

Archiv do 10.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Liberci » Staré archivy » Archiv do 10.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 12:59:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem si udělal exkurzi na stavební uřad na radnici. Pro toho kdo má rád omalovánky vřele doporučuji, ale nezapomeňte si vzít pastelky. Když jsem slušně požádal, byli přede mě položeny tři mega balíky plné plánků, obrázků a různé dokumentace. Něco jsem si nechal ofotit, ale ať jsem byl slušný sebe víc, chtěla po mě peníze. Ale konečně už mám plany terminálu. JE to blbě řešené a špatně se vyznává v těch postkomunistických plánech, když je to celý předělaný. Stejně si jednoho krásného dne vezmu metr,pásmo,buzolu,tužku a pravítko a budu tam lítat jak ten největší *****. Protože ty ignoranti, kteří to navrhovali zapoměli na takovou nepodstatnou věc, které se říká KÓTY. Náš pan učitel ing. Peš by jim dal za pět a vše by rýsovali znovu. 50% kót tam chybí nebo jsou nesrozumitelné, což je vlastně 75% výkresů taky. Ale základ už mám!
Dílna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 13:19:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad revizor:je ti doufám známo že terminál Fugnerova se o proti původní dokumentaci předělával na místě? Původní návrh měl víc stanovišť....
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 13:26:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

skutečně,jo? A kolik jich tam teda bylo? Do budoucna plánujete dvě patra ne? Já jen,že ta Fügnerka je malá a do budoucna nebude stačit.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1826
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 14:16:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč by neměla stačit? Maximálně chybí odstavná plocha dnes zabraná staveništěm OC Forum, jinak nevím o tom, že by se Liberec nějak rapidně zvětšoval.
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 18:12:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to víš, lidí přibívá apod.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 08:48:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sem se dostal už i do novin se svým bojem proti SA. Konečně napsali, že BUDOU O 30 kaček dražší. Ještě že sem jim poradil.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 11:08:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelende není to proto,že byl koupen na dopravu zaměstnanců.Ale k výbavě bez záchoda se automaticky montují tvrdé sedáky,aby ti potlačily potřebu.Přeci si nemyslíš,že budeš srát jak lír do drahých měkkých německých sedaček.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 13:35:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 666:

Rád bych Ti věřil,že se zlepšila úroveň údržby,ale musím Ti říct,že někde před půl rokem jsem slyšel ve vysilačce,že se stalo něco s BN12,tak ji zatáhli a druhej den ji vydali mému známému a ten s ní ujel snad jen pár metrů po dvoře a měla úplně stejnou závadu.

Ale je možné,že se to zlepšilo,ale pak mi teda vysvětli,proč se denně mění tolik busů? V Jbc vymění max.1 bus za den a v Lbc jich měněj alespoň 4
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 17:28:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 666:

Takže ČSAD na zimu linky typu
18-Rudolfov,
20-Šimonovice,
24-Radčice
29-úsek Hrubínova-U Terstu

dostává jen tak,jo? Ono je lepší,když si busy zničí ČSAD než DPmL. Z cizího prostě krev neteče.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 17:35:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jbc v Lbc má taky další výhodu. Večer se údajně jede rozvoz nach Gablonz a to tady nebylo a jinak není zajištěný.

Neuvažoval někdo náhodou o znovozavedení rozvozu do Jbc? Věřím,že by to přineslo pár nových řidičů. Nebo alespoň by teda DPmL mohl přispívat jablonečákům na naftu/benzín,co si zaměstnanci projedou.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 2-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 18:27:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Arialblack:
Proč by měl být v noci zajištěný rozvoz do Jbc?
Řidiči busu končí tak,aby stihli tramvaj ve 23,10 hod. a řidiči tram mají rozvoz zajištěný.Nechápu, proč by DPmL měl někomu přispívat na benzín,když řidiči mají zdarma dopravu? Mne také nikdo nepřispívá a nikomu nezáleží,jak se dostanu do (a z) práce... Asi by jsi měl přemýšlet než něco napíšeš.
Co se týká těch výměn busů... Nemůžeš srovnávat počet výměn vozů.Porovnávej počet busů a ujetých km s výměnami... Vyjde Ti nějaké procento a pak můžeš srovnávat.. Až to spočítáš,tak dej vědět a můžeme porovnávat....
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 2-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 18:35:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Arielblack:
Takže ČSAD na zimu linky typu
18-Rudolfov,
20-Šimonovice,
24-Radčice
29-úsek Hrubínova-U Terstu

dostává jen tak,jo? Ono je lepší,když si busy zničí ČSAD než DPmL. Z cizího prostě krev neteče.


A Ty si myslíš, že na těchto linkách nejezdí busy DPmL a.s.?
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 9-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 18:45:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arial zase plácáš a víš houby.Vezmu to odkonce,řidiči tram mají odvoz zajištěn,řidičům bus jsou přidělovány služby,aby stíhali večer domů ještě tramvají a dokonce mají i tak kratší,že nemají problém ani po Jablonci,takže necintej,DP na ně bere ohled.
za 2) 18 - jedna zmála celodenních na Karosu, takže co chceš víc
20 - všude je něco,Šimonovice jsou stokrát lepší než Novina,a tu má DP.Navíc šejdra na 20 si DP naopak nově jezdí samo,tak přemýšlej.
24 Radčice - tak tam zajíždí takových služeb,že to by asi to tvoje ČSAD nemohlo jezdit nic
29 tak to už si děláš prdel-jednak se tam těch služeb také vystřídá víc než dost a potom tak široká silnice jako je tam není nikde v širokém okolí a že je do kopce,kde jako v Liberci není do kopce.A šichtu si vybuleli místo šejdra a zase jak jsem Ti říkal,je na Karosu.
Naopak teď nejezdí Králák,Lukášov.
Tak se probuď,vyndej nohu z nočníku a běž si vypláchnou dutinu na krku.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 9-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 19:06:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Než jsem stihl všechno napsat,koukám že mi mezitím kolega modrásek pomohl a celkem schodně.Ještě jsem se nedostal k těm výměnám a poruchám,přesně kolik vozů jezdí v Jablonci a s jednou výměnou bych rozhodně nesouhlasil,také s klidem stihnou i 4,to je jak kdy ať tam nebo tam.A ta 73 už také stihla za ten týden zůstat v Liberci zdechlá,když jsme u toho.A výměny ČSAD Liberec,to ani spočítat nejde.Teď nemířím ani proti ČSAD Jabl.,ani proti ČSAD Liberec,ale chci říct,že je to všude podobné,možná někde se víc projevu stáří a ždímání vozového parku,zase ten park třeba víc vydělává,ale to už je diskuze jiná.A jestli měl Tvůj známej druhý den stejnou závadu,tak ono u vozů zemědělské řady BN 12 je to problém,jednou se závada projeví,pak zase ne,pak zase jo,to je furt,hold přidružená výroba JZD se nezapře a značkový servis ve velikánských uvozovkách tomu asi nepřidá.Jo kdyby tvořili vozový park DP vozy řady Karosa 900,to by bylo jiný žrádlo,to by byla s klidem ta jedna výměna denně.
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 2-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 19:32:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 666:
Promiň, že jsem se do toho vložil, ale už jsem nevydržel číst ty nesmysly,kterými nás všechny Arialblack krmí...Pro něho by bylo nejlepší, kdyby DPmL zaniklo a zůstalo tu nejlepčí a nejskvělejší ČSAD s Karosama a Tedomama....
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 20:24:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

666 :

tak ono u vozů zemědělské řady BN 12 je to problém

Podal si to skvěle, dlouho jsem se tak dobře nezasmál, super.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 20:53:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no,řekni mi,kolik řidičů bus má smlouvu do 22:50? Pokud dobře vím,tak jen jeden. A to pak jablonečáci musí mít buď ranní nebo šejdry,ale když potřebuješ na úřady,tak máš smůlu(většinou-otevírací dobu myslím).a máš taky smůlu,že to volno nemáš-hlavně v této době ne.

V některých firmách přispívají svým zaměstnancům na dopravu.

Ad BN12 máš pravdu,výroba nic moc. Už aby byly vozy po záruce(teda pokud dovolíte úpravu vozů)-myslím tím vypnutí zabezpečení dveří. Když se Ti rozbijou dveře,tak ze zastávky odjedeš jak? U nových vozů.

Ad linky,ano,jezdí,ale podělili se. No nic,to nebudeme řešit. Novinu si může město nechat. Ty našlapané časy si nechte. (otázka,podle čeho měříte časy mezi jednotlivejma zastávkama)

Proč nejezdí Králák a Lukášov? Protože ty služby mají docela slušné BP.

Rozhodně karosy by byly lepší,ale už prostě nejsou.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 2-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 21:26:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Arial:
Opravdu nic nevíš o tom, že řidiči provozu BUS opravdu končí tak,aby se dostali domů MHD.A nemusí si brát šejdry nebo jen ranní.Jestliže v některých firmách na dopravu přispívají, tak je to jejich problém.Ale moc takových firem neznám.
Co se týká těch dveří u BN 12,tak vypnout ochranu dveří je pěkná pitomost a jde to proti bezpečnosti cestujících.Ale na těch Ti asi moc nezáleží.Hlavně,když ČSAD nebudou jezdit Rudolfov a linku 29... Plácáš nesmysly a nic nevíš o provozu.Hlavně všemu věříš, co Ti který řidič ČSAD nabulíkuje...
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 631
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 22:25:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže vozy zemědělské výroby aspon tolik nehoří jako vozy nejmenovaného koncernu(ano motor je stejný,vím..)..a myslím,že s tou spolehlivostí to nebude o nic horší ,než Irisbus..

K tématu: Koukal jsem,že min. vůz č. 355 mé přečalouněné sedačky do designu jako má SOR,chválím... Jinak hnusný interiér sériového Citybusu konečně trochu vypadá.
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 558
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 22:57:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kotelník :

Ono těch strojů taky není tolik nežli od nejmenovaného koncernu.Ale stále si říkám, že zemědělci by nás měli spíše živit, nebo né? Jinak i tato zemědělská výroba má své mouchy.Ale když vidím ty stroje, tak si říkám, že by se u zemědělců mohla rovnou rozjet výroba obytných ÁVIÍ.
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 632
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 10:02:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Colombo: To souhlasím,že SOR je zvenku docela hnus,a BN12 vůbec...Takový Citybus nebo TEDOM jsou zvenčí mnohem hezčí a aspon vypadají jako autobus..
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 10:30:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Modrásek:

Já neříkám,aby ty linky nejezdily. Mě přijde,že spíše měšťáci je nechtějí jezdit. Ale to je každýho názor.

Jinak už ta Vaše slavná komise zjistila,proč u měšťáků chybí lidi nebo spíše proč po měsíci raději odejdou?
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 561
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 10:39:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem v rádiu zrovna zaslechl, že u DPML chybí asi 30 řidičů.Na druhou stranu se ani nedivím.
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 11:04:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ariel:
Nejsem zaměstnancem DPmL,takže nevím, zda nějaká komise něco zjistilia...Jen vím, že než začnu zde něco psát, tak si to ověřím a pak píšu...
Z mého pohledu se může zase zdát, že řidiči ČSAD trefí jen do Pilínkova,Průmyslové zóny a do Rudolfova a proto nic jiného nejezdí.Ale protože vím, že je to blbost,tak to sem nepíšu.Vše je o vzájemné dohodě mezi ČSAD a DPmL.
Jinak by mne také zajímalo, proč od DPmL odchází lidé do ČSAD a pak se zase vrací zpět?Asi to nebude vše tak, jak se tu prezentuje.Jestliže znáš nějaké skutečnosti, které nechceš veřejně ventilovat, tak si je rád přečtu na mailu....
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 11:23:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mosrásek:

Zkus se zamyslet. S tím odchodem a pozdějším vracením máš pravdu.

Určitě se shodneme s tím,že kdo si chce vydělat nějaké ty peníze,protože mu nemůžou stačit,tak si najde nějakou brigádu. Nejčastěji ježdění v ČSAD nebo s Babyl.tramvají,A.S.A. atd.atd.

Takže dá se říci,že jsem to oklikou řekl.

Nemyslíš?
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Modrasekjbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 12:08:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Arial:
Promiň, ale já osobně myslím více než Ty....Pokud si chce někdo vydělat nějaké koruny,tak mu nikdo v DPmL nebrání...Alespoň taková je má zkušenost...A jestli někdo jezdí od rána do večera u některé jiné společnosti a pak hned jde na noční a takto to střídá několik dní, tak to asi taky není nejlepší řešení.Nechme toho... Ty si nic vymluvit nedáš a já zase vím o dopravě více než Ty...
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 562
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 12:11:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenom bych si také přihodil.Plno řidičů z DPML odešlo do ČSAD, ale zanedlouho odtud plno řidičů odešlo pryč.Mohu říct, že jich plno odešlo k firmě Pony Expres.Dle mého názoru mohli odejít z finančního hlediska, ale druhá stránka věci je, že spoustě řidičům kteří odešli z ČSAD k Pony ještě dnes doplácí ČSAD peníze za přesčasy, které si kdysi u ČSAD vyjezdili.Že by i u ČSAD byla špatná finanční politika? Ono je asi všude něco a nikde to není tak růžové, jak se na první pohled zdá.Jinak tyto informace mám přímo od řidičů, kteří jsou již dnes řidiči Pony.Pravdou je, že i tyto informace můžou být zkresleny, ale proč by někteří řidiči potvrzovali stejné údaje.Obrázek si jistě udělá každý sám, popřípadě upřesní, či vyvrátí.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 12:16:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak je tady toho fůra,jen ještě upozorním ariala,že prostě pokud někdo pracuje v jiném městě,tak to má hold vždy s nějakým obíháním úřadů komplikovanější a je jedno v jakém oboru a v některých firmách můžeš být v Liberci a stejně se nikam ven nedostaneš,třeba až navečer.
Když měřili ty časy tak je možná vozil ten tvůj známý,on někdy mívá styla pak to tak namalovali
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 18:27:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já myslel,že měříte časy svým služebním osobním autem,ne busem,když už ty časy jsou hotový a prostě když to tak je a musí to stíhat,tak co mu má zbýt? Odvést zaměstnance pozdě do práce? To by dostal pokutu za nedodržení j.ř. v obci je,pokud vím omezena rychlost na 50 km/h.a počítej,že taky určitou dobu musí stát na zastávce a taky když ta zastávka není na znamení,nikdo na ní nestojí a nikdo nechce vystupovat,tak stejně tam musí zastavit. Ikdyž jede např.prázdnej (nemyslím "910")
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 18:58:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano,já neříkám,že jim zakazujou jiné činnosti.

Ale představ si:
je Ti 23-25 let,splácíš hypotéku,máš půjčku,platíš nájem. Ženu máš na mateř.dovolené samozřejmě s malým dítětem a tak dá se říct,že živíš rodinu sám. A ještě z něčeho musíš jíst. Platit elektriku atd. A teď je otázka z čeho. Z brigády. U města máš tak strašně velkej plat,že Ti to nestačí,ikdyž máš tak velký riziko. Něco se stane a už to je ohrožení,takže jseš vlastně vjednou nohou v kriminále,v uvozovkách.

Nebo to je v čem? Tak mi to tady někdo podrobně vysvětlete. Abych teda byl v obraze,čím to je,že měšťákům chybí řidiči.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 565
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 19:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arialblack :

Je to v penězích a podmínkách, jako všude.Proto jde spousta lidí pryč a většinou na kamionovou dopravu, kde jsou platy větší.A kdo může, tak jde do předčasného důchodu, jelikož ježdění nestojí za nic.
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 20:57:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, zajímavá debata. Měli by jste jít dělat poslance a nebo by vás měli dát do sedmičky a jí podobným pořadům. To by byla sledovanost. :-)
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 20:58:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jinak, pokud někdo bude chtít plánky a rozměry tak se ozvěte. :-)
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 21:00:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím Fügnerky
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 09:32:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Colombo:

Děkuju,ale to už ví každé malé dítě. Alespoň to tady někdo napsal. Bohužel Ty nejsi z měšťáků
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 10:52:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arial,Ty víš,že by tam nějaký takový řidič tvého popisu existoval?já myslím,že neměl co jíst a už dávno odešel.Takovýto mladý chlapi to zkoušeli i v Jablonci,ale ani tam jim už nezbývalo ani na svačinu a řidiče do padeti let tedy spočítáš na prstech.A řidiči koníčkáři z řad šotoušstva to nezachrání.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 18:11:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasný,ale vem v potaz to,jaký je průměrný věk řidičů. A co pak chcete udělat,když oni řidiči +- za 10/15 let půjdou do důchodu a nebo doktorka jim to nepovolí?

Zase jsem ale slyšel,že dvoum mladým novým řidičům to doktorka nedovolila. Což je smůla(špatný). Za to ale samozřejmě nemůžete.

Ad Revizor:
Aby jsis samozřejmě nerejpnul

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 442
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 18:25:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak nechci nic říct,ale zkontrolujte si v terminále MHD ve Fügnerově ulici sloupek č.4. Myslím konkrétně l.60. Místo j.ř. pro směr FÜGNEROVA-PILÍNKOV(ŠIMONOVICE)
tam je j.ř. pro směr
(ŠIMONOVICE)PILÍNKOV-FÜGNEROVA
K tomu mám otázku,co se dělalo za změnu na onom j.ř.?
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Marek__liberec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 19:23:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Linka 60 nově zajíždí do zastávky Doubí sídliště.
http://trat037.unas.cz
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 443
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 21:26:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Marek Liberec,aha,děkuju. Ale ten j.ř. ve Fügnerce by bylo docela potřeba přelepit. A to to říkám normálně,žádný špatný úmysl.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 934
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 09:59:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro 666: Dnes 307 na službě 209 zařízeno ... Jen počasí na P.R.D.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 10:15:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ARIAL,J.Ř.už by měl být přelepen.

REPELEND,dobrý by byla,ale počasí se nějak odlišilo,asi to bude chtít zítra zopakovat.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 10:22:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ARIAL,ikdyž vezmu v potaz věkový průměr a že půjdou do důchodu,tak to na věci nic nemění.To by musel být diktátor,každému dát umístěnku,tady budeš pracovat a bez diskuze.Nebo mi přiveď každý večer maminku dobrovolnici,která si nechá povinně udělat malého řidiče,kterého pak stát na své náklady vykrmí.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 935
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 10:27:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No chudák M.S. bude skákat na takovém šrotu dva dny ... , aby když bude svítit puchejř, jsme si jí mohli . No domluvím se s kolegou, ten píše tento týden plán.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 11:32:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

REPELEND Vždyť si ještě pamatuješ,že M.S.ještě na zavázku se hlásil na šroty v první řadě.S takovým atmosem 20-06 se nemohl rozloučit.A potom nechci urážet ale 609 nebo 307 není to jako když Tě dloubnu do pravého kolene nebo levého.
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 14:59:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, myslím, že 209 je do konce týdne jasná
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 444
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 19:28:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 666:

přesně tak,všimnul jsem si na Fügnerce. Chválím(skutečně)

No ne,já tím chci říct,že když odejdou tamty do důchodu a nepřijde nikdo mladší,tak za pár let to bude docela problém. A řekl bych,že to poté bude větší problém než dnes. S tou populací máš pravdu. Je to těžký.

Jinak musím říct,že jak jezdí ČSAD Jbc s karosou,tak i kvuli jim jste upravili j.ř. na l.25
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 19:33:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 666:

Já jen,že jsem na odpolední službě nikdy neviděl střídání řidičů k večeru. Otázka,kdo by ho vystřídal. Záloha-něco se posere a je to v pytli,večer je jen záloha jako sl.202tak jedině dispečer(nemusí být kvuli tomu zrovna šťastnej)
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 446
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 19:51:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak se chci zeptat,zastávka NA PÍSKOVNĚ je na znamení nebo ne? Na sloupku to je napsaný,ale v hlášení zastávek to vůbec není. Jel jsem dvakrát a jeden tam zastavil,ikdyž nikdo nevystupoval a druhý to normálně projel.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Marek__liberec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 20:51:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad zastávka Na Pískovně - podle JŘ je na znamení. Potom i podle sloupku je na znamení. Tak není, co řešit.
http://trat037.unas.cz
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 447
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 20:58:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad MarekLiberec,ano máš pravdu,ale pokud dáš na hlášení zastávek ve vozidle,tak to jen vyhlásí PŘÍŠTÍ ZASTÁVKA, NA PÍSKOVNĚ.

Jinak jsem slyšel,že snad na l.12 to na zast. PAVLOVICE STADION vyhlásí nějakej nesmyslnej přestup na náhradní autobus,ať vystoupí. Prý si to vrátil zpátky a slyšel to pak podruhý.

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1833
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 21:08:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arialblack: Čemu věříš víc? JŘ+sloupku nebo hlášení?
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 21:23:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No,raději úplně všemu. Si vem,že přijede cizinec a s touhle zastávkou může mít problém,ikdyž to je dost nadsazený
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 583
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 21:27:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arialblack :

Ten cizinec bude mít problém snad se vším, co ve městě uvidí.A až uvidí ten bordel, tak ho budou omývat!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1834
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 21:35:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S cizincem to nebyl zrovna nejlepší příklad. Pro ilustraci, na jedněch německých stránkách byla fotka liberecké tramvaje a v popisku autor uvedl, že byla focena v zastávce "Na Znameni (Kyselka)".
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 10:31:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sergei:

Tak to už je moc
V Lbc jsem se spíše setkal s druhou verzí. Když přijeli 78+41,tak tam bylo nahrané: PŘÍŠTÍ ZASTÁVKA VIADUKT,ZASTÁVKA NA ZNAMENÍ. A nebo v 59+60 jsem slyšel normální hlášení a místo Janův Důl to zahrálo NÁDRAŽÍ HORNÍ RŮŽODOL. Pravda,je tam,ale na sloupku byl nápis Janův Důl.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1837
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 10:42:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná mám smůlu, ale hlášení jsem v 59+60 neslyšel hodně dlouho.
Nádraží Horní Růžodol je dle mě mnohem lepší a výstižnější název, nebyl bych proti jeho zavedení.
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 11:10:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sergei:

To taky bylo v době,když ještě jezdila jen linka č.2,a to tam bylo to gongový hlášení,kterého je škoda
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1839
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 11:19:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toho škoda je, mohlo to dojmu zdejší MHD přidat na originalitě. Ale před nějakým rokem-dvěma jsme byli rádi, že tu autobusy vůbec začaly hlásit..
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 11:19:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jasně, budem přejmenovavat zastavky třeba třikrát denně! :D Jako by nestačilo to poslední! Název Pavlovice křiž. Je katastrofalni!!!!! Tesla 4ever:D Jediny rozdíl je že apexy říkají něco jiného, myslím, že spousta řidičů a jiných lidí říká Pavlovice lites nebo tesla.
Nemluvě takový renault z druhé a třetí řady směrem na globus má zajímavé zastávky. Nevěděl jsem, že jede přes novinu, viadukt a novinu konečnou, ale to raději nekomentuji. Hold někdo umí nahrávat služby. Alespoň se cestující pobaví na účet dpml. Ale to se stava i těm lepším dopravním podnikům.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace