K-report
 

Archiv do 24.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy Tedom » Archiv do 24.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1452
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 13:08:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dva vozy v provedení LE má mít v provozu ČSAD Semily už někdy od loňska. Tenhle modrý LE co je na fotkách má jinak řešenou zadní část karoserie, protože podlaha jde hned nahoru za dveřmy. Další změnou a podstatnou je že motor neni zastavěn v obvyklém komíně, ale pod zvýšenou částí podlahy to i ty semilské LE mají komín! Každopádně je to jedině krok správným směrem aspoň bude na trhu z čeho vybírat.
M1 - Maracaibo
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1766
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 14:32:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a modrý! Zdá se, že výrobce už žlutá také omrzela.
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 21:20:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevěřím tomu že ty semilský jsou LE, vždyť ty schody začínají u zadní nápravy tak, že je hned vidět že se jedná o stejnou konstrukci jako městské provedení. Jen tam jsou zaslepeny zadní dveře a ulička je vzadu na podestě. Není tam klasická náprava ani uložení motoru, takže to nemá filozofii pravých LE busů, kdy zadní část má být klasického, jednoduššího, tím pádem i levnějšího provedení. Označení semilských Tedomů za LE byl pouze marketingový tah.

Na závěr lze říct že ten modrý kousek je skutečně první Tedom LE.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1322
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 21:56:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Áááá, tak je to už venku. Nechtěl jsem se teda o tom zmiňovat,nevěděl jsem, zda je to vhodné to hlásit do světa, ale když už je to venku. No včera, jsem byl na návštěvě(spolu s ostatními dopravci) v Tedomím závodu v Třebíči.Ve výrobní hale se v různém stádiu rozpracovanosti nacházela žluto-zelená zakázka pro DP Košice. Od hotových vozů až po skelety.Mezi košickými vozy se nacházelo modré Tedomí LE na CNG.V areálu firmy se pak nacházeli ještě 3 žluté městské Tedomy na naftu, pocházejí z předváděcí série sloužící pro prezentaci výrobce a teď taky čekající na kupce.Tyhle městské vozy jsou pro mě docela nepraktické a proto mne zaujal a v podstatě jsem u něj taky skončil, právě modrý LE. Informoval jsem se na něj myslím si, že docela důkladně a taky jsem se ptal co jsou zač ty semilské dvoudvéřáky. Bylo mi sděleno, že jsou to klasické měšťáky, mírně upravené a ve dvoudvéřovém provedení. Takže se nejedná v žádném případě o LE, zato tohle modré je právě LE čistokrovné. Škoda jen, že je na plyn, pro mě v současnosti trošku nepraktické.
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3080
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 23:47:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dopravce jistě pro nás byli specialně upraveny na přání městské vozy.Na tom není nic tajného,to jsem vám zde již kdysi sdělil.Bylo to tehdy takto uděláno proto že nebyl čas kvůli dotacím dělat nějaké rozsáhlé překopání.Tedom to přizpůsobil ve velmi krátké době.Jsou to jakési prototypy LE.To že to ted představují v jiném provedení se dalo čekat.
Jinak zrovna dnes jsem s ním jel a je super.To jste neviděli maminu s kočárkem a její radost po příjezdu na zastávku ,že nebude muset kočárek tahat do vysokého busu.Řidič jí ještě vůz naklonil aby nastoupila jak královna.
AD Dopravce myslím že pokud bys o něj moc stál tak bys ho měl i naftu.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1323
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 09:13:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem myslel výrobu čistokrevného LE, zda je vhodné se o tom zmiňovat. V Třebíči mi říkali, že konkurence nikdy nespí:-))). Ano to mi říkali, že jsou schopni reagovat na jakoukoliv poptávku. To ano, ale já jsem k tomu vozu měl několik vážných výhrad, které sám výrobce uznal, že jejich vyřešení není možné hned.Mé představy o ideálním linkovém voze jsou totiž velmi specifické.Jistý výrobce by Vám o tom asi řekl své
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3279
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 19:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedom končí s dieslovými motory Liaz a přechází na Deutz. Je mi to docela líto. Doufal jsem, že se výroba nových motorů Liaz rozjede naplno.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1335
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 19:29:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem v Třebíči pochopil, že Deutz bude na přání.
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3281
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 19:39:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já z http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=3743 pochopil, že motory Liaz diesel končí.
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 491
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 20:03:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: No, to neznamena uplny konec vyroby. Pro trhy, kde se nevyzaduje plneni nejnovejsich emisnich norem se urcite budou dodavat a dale se montujou do Regiosuku. Asi se jim s dieslem nepodarilo dosahnout splneni emisnich limitu Euro IV. Ja jsem myslel, ze treb ozivi vyvoj motoru rady M2, ale cert vi, komu vlastne dneska patri dokumentace...

Ale trochu me prekvapuje, ze do nakladaku davaji Renault dCi a do autobusu Deutz.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3282
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 21:42:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gor:
Pokud vím, tak Liaz spolňoval E4. A navíc do Regionov musí přecí jít motory E4, ne?
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 04:26:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V současné době TEDOM dodává poslední vozy EURO 3 (diesel) - 2 do Bardejova a jeden středočeskému dopravci Jaroslavu Štěpánkovi. 1 CNG vůz letos patří Liberci, kde již autobusy TEDOM jezdí.


To mám chápať tak, že Bardejov kúpil ďalšie 2, alebo myslia tie 2 čo tam už sú?
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36013
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 11:27:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
Na kolejích se normy Euro neuplatňují, existuje snad pouze jakási jejich obdoba, která je nejspíš mírnější.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 12:54:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oba Martinove: Nikdy jsem o Euru 4 neslysel... v nabidce motoru ho nemaji.

Na draze jsou jiny emisni normy, jelikoz vlaky nemaj ve zvyku stat v kolonach ve mestech, tak se tam myslim tak nekouka na oxidy dusiku. Navic Regiosuk je reko, takze bych rekl, ze mu teoreticky staci splnovat normy jako v dobe vzniku..
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3291
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 14:11:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 880
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 18:34:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten Štěpánkův není C12D ale klasika: Tedom 123D výrobní číslo 5002, první vyrobeý naftový Tedom a třetí celkově.Vyroben byl v roce 2005. Byl zapůjčen nedávno ČSAD Střední Čechy v Mělníku a také půl roku u nás.
Jablonec nad Nisou, závod Tedom 4.8.2006

 
 
 ¨
Liberec, ev.č. 624, 7.11.2006, den vrácení výrobci
 
 
 
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7348
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 09:11:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A je to.
P.S. Ta barevná kombinace se mi velmi líbí.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
KvK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.39.28.222
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 11:10:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že ten modrý LE má výklopné dveře. To je novinka nebo opce u všech typů Tedom?
Dispecer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 396
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 21:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Podľa nás, košických MHĎákov skôr je tá farebná kombinácia hrozná...
Dispecer.tym.sk :: VirtualBus.tym.sk
ICQ :: 413-179-751 :: Skype :: dispecer_skype
Novinka :: Karosy B 732 NGS s ev. č. 1703 (DPB, a.s.), s EČV MI-739AU (SAD Michalovce, a.s.) a s EČV NR-186AP (SAD Nitra, a.s.) (13.9.2007)
V príprave :: Ďalšie Karosy B 732 NGS, B 741 NGST a C 734 NGS...
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1066
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 21:19:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice jsem rád že to není celožlutá, ale tenhle odstín se moc nevyvedl, asi by to chtělo i líp přes předek vyvést. Na druhou stranu, každý má svůj vkus, takže opět individuální.
Fotky Karos LC936(XE),LC956,Axer,C955,C935E prosím pošlete - Děkuju
Pokud víte o CK a dopravci posílající Karosy řady 900 do Chorvatska, písněte na mail.
Víte něco o současnosti LC936/956 ex ČSAD Havířov/Frýdek/Karviná - dejte vědět též (kvůli seznamu)
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 965
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 22:22:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba mně se to líbí.. Fakt záleží na vkusu.
Slovánek v extralize! :-)
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1586
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 10:52:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano každý ma svoj vkus, ale aj každé mesto má svoj náter Keby som bol riaditeľ DPMK tak im tie busy otrepem o hlavu a dam prelakovať na vlastné náklady (ich nie DP)
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1692
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 11:10:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepředpokládám, že by v Tedomu vzali jakýkoli odstín zelené a flákli ho na autobus bez toho, aby to projednali s objednavatelem. Totéž platí i o rozložení barevných ploch.
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 494
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 11:23:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto5220: Myslis, ze ten nater je partyzanska akce Tedomu bez vedomi DP?
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1587
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 15:04:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gor: Áno.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3092
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 17:15:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Peto 5220 tak to je hloupost co říkáš,určitě to dP Košice musel schválit,spíš to otřep o hlavu vedení DPMK
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
Urbíno_12
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 19:41:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uznávám, že ten nátěr se třeba na Solarisech v Blavě povedl víc, kdyby si to DPMK nalakoval sám, tak by to bylo asi nejlepší ale co si tamní DP objednal, to má. Ale TEDOM laskavě nekritizujte, on za to nemůže
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1462
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 20:43:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uznávám, že ten nátěr se třeba na Solarisech v Blavě povedl víc, kdyby si to DPMK nalakoval sám,

Ale solarisy pro bratislavu byly z výroby bílé a do toho žluto-zeleného laku byly přelakovány až v bratislavě. A pokuď jsem dobře pochopil tak u CNG vozů je lak a povrchová reklama brána jako propagace plynárenského průmyslu. Takže bude asi i otázka jak se mezi sebou dohodnou plynárny a dopravce.
M1 - Maracaibo
Solaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 22:18:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bože to sú problémy, náter... ako by to nebolo jedno. Hlavne,že už konečne prídu a čo tam po farbe.
Všetko o MHD v Košiciach: http://kosice.cnds.cz

-= SOLARIS bus forever =-
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3094
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 22:38:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Solaris a rohlík černý jako bota by ti chutnal?Trocha estetiky by neuškodila.Koupil by sis auto s rezavým plechem na kapotě?nekoupil vid.
Ano moc povedené to není ,ale co si Košice zadali to jim tedom nastříkal.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 22:58:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Sorry, ale cern u toho rohliku a rez u auta je ta barva jen nasledkem hlubsiho pruseru. Pripada mi to nesrovnatelny s naterem Tedomu.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3097
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 23:28:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Gor reakce na Solarise kterému je jedno jak ten Tedom bude vypadat.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
Solaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 01:19:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až tak neestetické to zase nie je. Košice rozmýšlajú a nalepení žltého pásu na bok.
Všetko o MHD v Košiciach: http://kosice.cnds.cz

-= SOLARIS bus forever =-
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 14:22:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad košické Tedomy:

Dnes som sa rozprával s naším Dopravným a technickým riaditeľom a ten bol zhrozený keď som mu o tom povedal. Bol na dovolenke, takže veci sa majú tak, že DPMK si žiadal zelenú farbu podľa vzorkovníka farieb č. 1018, čo je košická zelená. Niekde sa teda stala chyba a v DPMK to asi nebolo. Som zvedavý ako sa to bude riešiť.

Ad Bardejov: Jeden z Tedomov má EČV PO-203CS
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1589
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 22:31:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



Uznávám, že ten nátěr se třeba na Solarisech v Blavě povedl víc, kdyby si to DPMK nalakoval sám, tak by to bylo asi nejlepší ale co si tamní DP objednal, to má. Ale TEDOM laskavě nekritizujte, on za to nemůže

Tak DPMK je sice sila ale toto by podľa mňa neschválili
A tá posledná veta je najlepšia, to si sa zbláznil do toho TEDOMu?


ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1590
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 22:35:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Som zvedavy ako by sa tvárili napr. v ostrave keby im prišiel bus v nejakom inom laku.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Urbíno_12
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 10:16:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno jistě, ještě řekni že nenávidíš TEDOM a rád bys tam viděl citelisy. Btw. kdo řikal že ty Tedomy na fotce sou zrovna pro Košice? Podobnej nátěr nic neznamená... A jinak Ostravu mám daleko a pakud se nemýlím jejich Urbíno LE je taky v jiný barvě. A už konec OT!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1789
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 14:57:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Názor může mít, jaký chce, Tedom není rozhodně nic dokonalého. Ty zelenožluté Tedomy jsou doopravdy pro Košice a z nátěru to rozhodně nikdo neusoudil.
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Furčan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 20:05:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Urbíno_12: pokiał viem tak to LE je len jedno nie 19ks ako TEDOMOV pre KE.
ICQ: 218-854-995
Skype:Furcan
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1591
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 20:41:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno jistě, ještě řekni že nenávidíš TEDOM a rád bys tam viděl citelisy. Btw. kdo řikal že ty Tedomy na fotce sou zrovna pro Košice? Podobnej nátěr nic neznamená... A jinak Ostravu mám daleko a pakud se nemýlím jejich Urbíno LE je taky v jiný barvě. A už konec OT!

Ja som nenapísal, že nemám rád ten autobus. Nič proti nemu nemám (zatiaľ). A ten lak sa ani zďaleka nepodobá na KE lak !!! Ešte k tej veci, že niesu pre KE, keby to boli karosy tak si nedovolím tvrdiť, že je to pre určité mesto, pretože v Mýte vyrobia niekoľko tisíc autobusov za mesiac na rozdiel od tedomu 6 alebo koľko za rok !!! A pre tvoje info, nie nevidel by som tu rád citelis ale SOLARIS. Takže také názory "Hlavne, že nieje žltý..." atď nepríjmam. Inač teraz si urobili pekné meno, pohnojiť hneď prvú veľkú zakázku.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3284
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 20:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Peto5220: Ty jsi zadával tu objednávku, ty jsi viděl hotové vozy, ty jsi je přebíral? Pokud ano, tak se hluboce omlouvám, pokud ne, tak bych očekával omluvu Tedomu. Nemám rád takové nepodložené štěkání.
ICQ 202376673
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 655
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 21:01:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v Mýte vyrobia niekoľko tisíc autobusov za mesiac

Hm, takže ročně jich vyrobí kolik? 12000, 20000?
Prober se, letos se v Mýtě vyrobí okolo 2600 až 2700 busů.
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1592
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 21:07:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: A má TEDOM ešte nejakú veľkú zakázku? A je to potvrdené, že su pre KE...

Ondrys: Tak som to prehnal, ale ajtak vyrobia o dosť viac ako v TEDOMe, tým som len chcel povedať, že je to veľmi pravdepodobné keď toho veľa nevyrobia.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 683
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 21:13:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kua čo sa tu naťahujete ? Peto chcel povedať , že to čo bolo na fotke budú isto vozy pre Košice lebo nemajú takú veľkú výrobu ako Karosa. Neverím veľmi že to prelakujú, lebo ako som videl skelety sú lakované už pri montáži. Uvidmíme, zbytočne sa tu však robí cirkus, veď chlieb kvoli farbe autobusus aj tak lacnejší nebude Pre mňa ako vodiča je najpodstatnejšie že prídu a dúfam, že rýchlo lebo naše busy už začínajú byť zdraviu nebezpečné
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3285
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 21:29:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Inač teraz si urobili pekné meno, pohnojiť hneď prvú veľkú zakázku. " - o toto mi jde, o nic jiného.
ICQ 202376673
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 684
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 21:57:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magig: Ber to s veľkou rezervou, nechcem nikoho uraziť, ale Peto nemá ešte toľko rokov aby mal dovod sa rozculovat skodi to zdraviu
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1593
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 22:02:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carchye:
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3286
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 22:16:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to potom tím spíše musí vážit slova, aby neurazil někoho, kdo už něco dokázal.
ICQ 202376673
Baile_atha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 22:28:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl jsem v TEDOMU na exkurzi a myslím, že mají všech 5 pohromadě a ještě dalších 5 navíc. Přesně vědí, kam zacílit, na co mají a čím se zabývat nebudou (ale u možných trolejbusů je to prý jen kvůli tomu, že Drážní úřad by ho schvaloval cca 5 let).
Pro mě je podstatné, že s Icomem se dohodnul na testování městské verze v MAD Třebíč po celý měsíc listopad. To, že MÚ Třebíč bude za prodloužení licence požadovat od dopravce nákup cca 12 plynových autobusů (Tedomů) je už téměř jisté. CNG plnička by se prý měla u areálu závodu stavět příští rok.
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 23:53:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto5220: Inač teraz si urobili pekné meno, pohnojiť hneď prvú veľkú zakázku.

Ano, Tedom nalakoval autobusy, tak, jak to zajisté v Košicích požadovali, TUDÍŽ pohnojil svoji první velkou zakázku, jak jednoduché...
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1594
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 10:16:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trupman: Ak to nalakovali podľa údajne podľa naších požiadaviek prečo tak nenalakovali aj strechu ale nechali tam svoju žltú? Zaujimavé, že v Karose aj SOLARISe vedeli pochopiť aký máme náter ale v TEDOMe už nie... Buď je to veľké nedorozumenie ale su fakt .....
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 10:40:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nekydajte uz tolko na Tedom!!!
Aj na chybach sa ucia, a v Kosicach si na ten Tedom aj tak navyknete!
Zbieram Fotky autobusov SAD Trnava a.s. , ak niekto ma nech posle mi ich na mail. Ďakujem! :-)
444,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,44444"""""""""""
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1595
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 11:08:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tootti: Ešte raz opakujem, že nemam nič proti busu ale ten lak je otrasný
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 12:59:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aspoň budete mít v Košicích nějakou "barevnou" změnu.
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 485
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 15:25:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto: nahodou lak je pekny!
zvyknes si, hlavna vec že prídiu čisto nove!!!
Zbieram Fotky autobusov SAD Trnava a.s. , ak niekto ma nech posle mi ich na mail. Ďakujem! :-)
444,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,44444"""""""""""
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 15:34:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto, tobě něco vysvětlovat, to je fakt o hubu
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1598
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 15:35:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tootti: Ale tu nejde o zvyk, nechápeš? Jasne, že by som si zvkol ale čo je to za blbosť, že skoro všetky busy maju mestský lak a tieto prídu tak? Kde sme na ukrajine?

OFF
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 15:40:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Košice k ní už nemají moc daleko, přeber si to jak chceš...
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 821
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 16:05:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pochybuji,že by na Ukrajině jezdily Tedomy. Maximálně nějaké polokarosy
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji! ICQ: 225-833-748
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1466
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 17:18:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pochybuji,že by na Ukrajině jezdily Tedomy. Maximálně nějaké polokarosy

No nic proti tedomy sice na ukrajině nejezdím, ale když vidím to co se snaží vyrábět tamní výrobci a dopravci to kupují nestačim se divit. Třeba takový "LAZ" který v radě věcech připomíná produkci Evobusu nebo Solarisu je toho důkazem, viz foto trolejbusu vyrobeném z karoserie autobusu.
M1 - Maracaibo

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace