K-report
 

Archiv do 17.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Karosa Ares, Arway a Crossway » Staré archivy » Archiv do 17.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 665
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 19:30:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Otázkou je, proč by to dělali?
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1216
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 22:13:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.citybus.cz/fotodatabaze/php/image.php...

další crosway v PIDu-nyní čsad polkost-pěknej asi původně předváděčka jen tak dál :-)
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 13:42:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
TT-685DD
Zbieram Fotky autobusov SAD Trnava a.s. , ak niekto ma nech posle mi ich na mail. Ďakujem! :-)
444,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,44444"""""""""""
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 14:44:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Peno, tuhle si jedna starší cestující stěžovala druhé, že v citelisu / citybusu spadla na zem do uličky z těch sedadel, co jsou v zadní části na podestě. Takže je velmi sporné, zda verze LE je nebezpečnější.
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 666
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 14:52:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na a navíc stání na šikmině ničí páteř. Ostatně tam lidi moc rádi nestojí- zatímco se u dveří a vpředu tlačí dav, v uličce je minimum lidí. Toliko mé zkušenosti z Prahy.
Switch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 17:06:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: No až na ty nálepky. To číslo vozu vpředu je podle mě nečitelný jak zepředu, tak z boku. Je to někde mezi na hraně. Z estetického hlediska příšerné umístění. O co lepší by bylo dát to doprostřed mezi stěrače. A pak to mini pidi logo na boku, který tak působí docela prázdně
Rew
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 13:38:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=3677
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1441
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 19:03:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Informace pro schraňovače dat o nových vozech na kladně máme minimálně dva nové crosswaye, dnes ráno jsem je viděl z vlaku v areálu garáží ČSAD. Ráno byly zatim oba v bílé barvě a bez RZ, při zpáteční cestě odpoledne byl jeden vůz už v hale a bylo vidět že se na něj dávají červené firemní polepy. Typuju že pokuď za víkend stihnou je polepit a bude komplet i administrativa, tak příští týden zasahnou do provozu. Pro uplnost dodávám že letos by mělo ČSAD MHD Kladno koupit 6x Crossway a 6x Crossway LE.
M1 - Maracaibo
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1697
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 20:30:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fousekx: To já mám zase zkušenosti z Brna, Prahy, ale i jiných měst, že Citytbusy, Citelisy, 24tr a 25tr bývají obsazené vcelku rovnoměrně. To se ale rozhodně nedá říct o hrbáčích, kde se stojí ve vysokopodlažní části jen když je vůz moc obsazený. A to taky nepřispívá pohodě jízdy, zvlášť v městském provozu.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7212
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 08. září 2007 - 11:24:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víte, na co se moc těším? Až se zde objeví, že je nebezpečné jezdit s Crosswayem LE, SU LE, wanou, Astrou, Triem apod., protože má schodek. Zatím jsem se dověděl, že je nebezpečné jezdit jen se SORkou.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1310
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 09:27:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je nebezpečné jezdit s Crosswayem LE, SU LE, wanou, Astrou, Triem protože mají ve vozítku schod. Obzvláště nebezpečné je jezdit s Volvem LE, protože to kromě schodu, má ještě navíc klimu a cestující tak utrpí ještě navíc i teplotní šok.
Rozmístění cestujících nerovnoměrně je přirozené Jestli že mám v autobude, a to v jakémkoliv, mezi druhými a tetími dveřmi sedadla po stranách 2+2, tak je tam přirozeně malá ulička. A do té se nikdo necpe. Jestliže mám to stejné i vpředu a ještě k tomu jsou tam úzké dveře, logicky mi zbývají jen prostřední dveře a prostor kolem nich(plošina pro kočárek, zvětšená plocha u sedadadel). Stará dobrá Béčka 732 na toto byla lepší. Měla plošina vzadu a u středních dveří taky jednomístnou řadu sedaček.A u škodovácké 21čky je pak malé úplně všechno:-)))
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3044
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 11:02:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no myslím že přejdeme na objektivnější povídání ne?
Jinak v novém Truck magazínu je i fotka 3 dveřového LE v modré barvě.A dále je tam informace,že by se jich oproti plánu 40 mohlo vyrobit do konce roku až 100.A to je potěšující informace.
Jsem rád že se nová řada takto chytla a vyrazila některým zdejším skeptikům dech že o tyto busy nebude zájem
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2054
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 12:05:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk, Dopravce: Nechci rozebírat (ne)bezpečnost/(ne)vhodnost koncepce LE (ono taky když se těmi vozy jezdí to, na co jsou určeny, tak nevidím problém), ale i mezi nimi jsou trochu rozdíly v provedení.
Když kouknu na tohle
 
a srovnám s provedením u Volva, tak je to taky trochu o něčem jiném no
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1699
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 12:20:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Co je proboha potěšujícího na tom, že naše města zaplaví Low Entry? To je naopak katastrofální zpráva! (bez ironie)
P.S. Já jsem se naopak vždycky bál, že o to zájem bude. A proto mě třídveřová verze tak děsí. Vážně by stát měl výrazně přehodnotit dotační politiku a nějak výrazněji zvýhodnit 100% NP, jinak to s námi hodně špatně dopadne.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7235
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 13:51:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, proč by musela být MHD 100% NP. Nikdy se ve voze nesejde tolik imobilních lidí, aby jim nestačila přední část vozu. Kočárky ani vozíky se dozadu stejně naložit nedají, tak o co jde? Pokud jsou lidé ohleduplní, půlka vozu s nízkou podlahou stačí. A přijde mi rozhodně lepší, aby se lidé s berlemi, vozíky a kočárky seskupili vpředu, než aby padali ze stupínků někde u zadní nápravy.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3222
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 13:56:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Bobyk: Souhlasím, nedělejme ze všech lidí nemyslící kretény.
ICQ 202376673
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3047
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 14:46:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Peno já LE považuji za dobrý počin.Ano myslím že taková Praha,Brno atd mají mít Le omezeně a to jen na různé linky na okrajové části.
Ano uvnitř města je NP už nutností.Ale takovéto vozy budou vhodné do menších měst,právě typu např Znojma,Vsetína apod.A proto je lepší že se budou vyskytovat tyto částečně np vozy než středněpodlažní B.Toť můj názor o kterém nehodlám více vésti polemiku
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35838
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 16:49:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk, Magiq:
A v neposlední řadě plně nízká podlaha „něco” stojí, skoro bych řekl, že je to vyhazování peněz kvůli minimálnímu efektu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2056
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 23:38:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Sice chápu tvou obavu, ale myslím že hodně předbíháš událostem - nevíš co kde bude jezdit a přitom do mnoha malých MHD to bude bus akorát.
A jestli jsis všimnul, tak i sami výrobci použití LE busů "korigují" tím, že pokud nabídnou třídveřové provedení, tak ty třetí dveře nejsou plnohodnotné (teda kromě jedné české výjimky ).
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1626
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 10:40:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V novém vydání BORSího časopisu se píše o letošních nákupech. Je tam fotka Crosswaye 5B1 0244, ten druhý hustopečský by měl být myslím 5B1 0233.

Dále letos nakoupí ještě Midwaye pro MHD Mikulov. Z výsledku výběrového řízení lze pak ještě vyčíst pravděpodobně osvědčené Citaro pro MHD Břeclav.

Dovolím si malou odbočku od tématu v souvislosti se zmínkou v článku, že vzhledem k příznivému vývoji hospodaření bylo rozhodnuto ještě letos během října nakoupit další 4 Crosswaye.
Takže suma sumárum za rok 2007 10 nových vozidel. Ačkoliv patří BORS všeobecně k oblíbeným dopravcům a dovolím si říct, že snad i oprávněně, není tohle trochu moc. Letos nebylo žádné výběrové řízení v rámci IDSJMK, přesto pokračují v drtivé obnově vozového parku. Jde mi ne o fandovský pohled, ať už ve smyslu, škoda těch vozů řady 700, které už nebudou tak často vidět, ani o to hurá budou nové vozy, ale o ekonomickou vyváženost a správné posouzení investic. Na jednu stranu jsou v tom článku hned na úvodu slova o tom, že nákup je plánovaným dlouhodobým procesem avšak hned se dozvíme, že na základě výsledků za první půlrok nakoupí 4 vozy navíc oproti šesti plánovaným.

Říkám si, že by to takto možná mělo být u všech našich slušných dopravců, že průměrné stáří bude kolem 5 let a po deseti letech vozy vyřadíme a koupíme zase nové, vykašleme se na střední opravy,...
Ale nebude někde chyba, že ta tak často v médiích zmiňovaná neefektivní a ztrátová "veřejná doprava" nabízí takové extrémy? Zároveň je potřeba říct, že je od vedení BORSu hezké, že ty pravděpodobně velmi pozitivní ekonomické výsledky neutopí jen v nějakých odměnách (jako u spousty jiných firem), ale investují.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3229
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 10:48:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Mirek: Velmi zajímavá úvaha. Navíc letos se dalo méně do dotací na nové vozy (takže se kupují více za svoje, resp. se splácí větší cena), také cena za výkon od JM kraje není nejvyšší.
ICQ 202376673
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1627
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 10:55:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: no a ještě tyhle argumenty... Jak říkám, pro cestující i pro řidiče to bude hezké, ale něco mi v tom jako daňovému poplatníkovi nesedí

Co letošní Coach Progress???
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7251
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:00:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Já mám zaznamenáno 5B1 0223.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3230
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:06:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Mirek: Já jsem se ještě pořád nevzdal myšlenky na Kortrijk, který mi neustále utíká. Uvidíme, ale Coach určitě ano.
ICQ 202376673
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 13:37:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek:To s těma daňovýma poplatníkama jsem moc nepochopil,jakože Bors dostává větší dotace než jiné fir.??
Jinak při takovém množství nových busů budou zálohy C934ky,pokud je ovšem někam neprodají,což by proně mohlo být výhodné.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7266
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 14:02:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Crosswaye na Kladně

(Příspěvek byl editován uživatelem bobyk.)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1628
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 14:24:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: já ty nové Crosswaye BORSu ještě neviděl, ale dle ČKP to budou 0233 a 0244.

Zzz: jen tak prostě uvažuji, že když je nějaká firma (třebas BORS) schopna vyhrát některá zadání IDSJMK díky nižší ceně, přitom tam nasadit nové vozy, mít dobré výsledky hospodaření a bez dotace nakoupit (jak píše kolega Magiq "za svoje") v poměru na celkový počet vozidel obrovské množství nových vozidel (aniž jsou vyloženě potřeba), tak kde se ty peníze ztrácí u ostatních dopravců? Asi to tak ztrátové nebude.

Ale jak jsem již psal, motají se v mé hlavě protichůdné názory, že z pohledu cestujícího je zase velmi příjemné, pokud mohu jet novým autobusem.

Mít na zálohách devítistovky musí být příjemné a jistě se dá hovořit o snížení nákladů za údržbu apod.
Po letošních nákupech by mohlo těch pár C734, co se ještě v Brně občas objeví zmizet definitivně, nebo se aspoň ukrýt do depozita.
Když se opouští Břeclav vlakem směrem na jih, tak je v areálu BORSu vidět asi tak 4 nebo 5 kousků řady 700 ještě i v modrých a červených barvách, ale to budou už asi jen materiály očekávající převoz do Vranovického šrotiště.

(Příspěvek byl editován uživatelem mirek.)
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 15:15:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na turnusu mají už teď jen 9xx,7ky jen jako zálohy.

U těch nákupů nevím kolik mají busů bez dotací,ale moc jich nebude,pokud vůbec nakonec nějaký kromě arweyů
Teď nevím,jak dlouho dopředu se musí zažádat o přízpěvek, ale dotace by měli být do 5%voz parku za rok,takže pokud chtějí obnovovat rychleji,tak by nějaký busy bez dotace být mohli.
Ovšem těch busů na ZDO bylo letos max. dva Crosy12,8M.(Co vím)
Arwaye mají podle mě bez dotace a vozy na MHD se přizpívají z jiné škatulky nejpravděp.i od Břeclavi a Mikulova.

Taky tu asi nikdo nezná jejich plány do budoucna,jestli nemají v merku něco jako Jaroslavice-Miroslav-Brno kde hodně přizpívají obce,ale to už příliš spekuluju.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3056
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 16:03:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale no tak pánové tak jak to je s těmi borsími crossway?
Jinak musím uznat ty kladenské vypadají moc dobře!
ad 700 borsu.V Břeclavi se při mé návštěvě proháněla na linkách modrobílá 734
ad zzz nevím jestli ti správně rozumím ale o dotace se žádalo letos na jaře a byli už rozděleny.nejde podle mě žádat mimo tento termín.To z tvého příspěvku jaksi mě trochu vyznívá
Jinak Bors má přiklepnuté dotace na 4 vozy do 13m víc nic,tzn že ostatní kupuje ve své režii
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1011
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 16:10:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já zase slyšel,že ne vše "bylo rozděleno",ale nehádámse,nejspíš se jim vyplatí letos koupit i nějaký bez dotace od MD.
Ale jak už jsem psal,pro vozy MHD by to nemělo jít z této částky.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 989
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 16:25:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co vím já tak na podzim se ještě přerozdělují dotace,které některé spol. vrátily.Aspoň takhle to bylo před loni.
Na MHD je to jiná škatule,jak správně tvrdí Zzz.
1000.příspěvek se blíží
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1317
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 16:51:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bých diskuzi o žlutém BORSu snad jen doplnil několika fakty. Dotace pro letošní rok byla vyčerpána. Vypsala se však nová dotace speciálně jen na nízkopodlahy. Ty zaplatí MD pomocí nějakého grantu od Evropské únie v rámci nějakého projektu okolo mobility, či stejných příležitostí pro všechny, či co, jak se to jmenuje. Ale to je jedno.
BORS, jak správně Mirek doplnil, doplní i letos svůj výrazně moderní park další technikou. Je to rozumné a správné, protože dokud není tento doprace v IDS,jeho výkony jsou v tomto dopravním systému více než symbolické, rychle obnoví vozový park za plnou cenu, kterou dostáváme na neIDSku(klasickou linkovou dopravu) od kraje všichni stejnou, vozy rychle alespoň tak splatí a do IDSky půjde sice s možná průměrně 2-3 roky starými vozy, ale většinou už splacenými a tím pádem může dát atraktivnější cenu na výkony ve svém "rajónu" a nemusí se tak bát, že mu tam někdo vleze. Navíc území,které BORS obsluhuje není až tak výživné na cestující, takže nelze očekávat, že by IDSka tam přinesla nějakou výraznou spojovou revoluci v podobě spousty spojů.A vzledem ke snaze všechno tahat vlakem odkud to jen jde, je možné, že mnohé linky budou výkonově opravdu na nové vozy "nicotné". Jinak BORS žije výhradně z kamionky, letošní dodávka 7 Acrosů a jednoho eSka pro majitele byla kvalitním impulsem pro dodávku jednoho Citara do Břeclavi a jednoho mikrobusu pro Mikulov. Ostatně břeclavští nejsou jediní, kteří kupují bez dotací, většina dopravců kupuje techniku bez dotací, teď o to usilovněji, protože EU na čeké kraje tlačí, aby na ZDO vyhlašovali výběrová řízení a stáří vozového parku bude určitě hrát významnou roli. Dále bych už to raději nerozebíral, možná někdy, jak navrhoval kolega Magic někde u pivka. OStatně něco bychom mohli zase svolat
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Zrebec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 17:12:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iba podotknem k tym LEckam. Osobne si myslim, ze imobilny cestujuci, kociariky atd. nemaju v zadnej casti autobusu co hladat. Maju byt tam, kde na nich vodic aj uvidi, pretoze sa jedna o cestujucich, ktorym casto aj vystupovanie na rovnakej urovni podlahy nez nastupna hrana moze trvat dlhsie. Rovnako tak nechapem brnenske saliny s priestorom pre kociarik na zadnej plosine... V Bratislave musia do predneho vozna a nastupovat prednymi dverami.
www.mestskadoprava.net
ICQ : 220533788
Zrebec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 17:19:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno, ked zakonodarci pustili aj taku uchylnost a zvrhlost ako je citybus ci citelis, tak toto mozu kludne ;) Tych 100% NP kramov z karosy nam bol cert dlzen. Ale pokial mas rad saunu, tak nic proti tvojmu vkusu...
www.mestskadoprava.net
ICQ : 220533788
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1012
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 17:29:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím že na Břeclavsku a Hodonínsku zase tak "málo spojů" být nemusí,jsou tu rozhodně větší obce než třeba na Boskovicku a s tím vlakem se to dnes už nebere tak smrtelně vážně,jako když např.v první etapě zakazovali ZDARu Žďár nad Sáz. brát cestoše Z kuřimi do Brna.
Ale to jsme se dostali někam jinam.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4535
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 18:37:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nové Cwaye pro Kladno
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3057
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 19:38:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Study ty asi to moc nečteš ?
ad zzz ano o MHD jsem nepsal tam je jistá spoluúčast města coby objednavatele.
jinak na běžné vozy by měli být dotace již vyčerpány.
To že se kupují busy jak se říká za své bez dotací,je vcelku běžné,u nás se letos z 45 vozů takto koupí většina.
A u Borsu tomu je nejinak,firmu drží kamionka ,která je pro Bors smrtelně důležitá.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4538
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 20:07:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

He , ale jsou to jen čtyry hodiny...
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7288
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 13:16:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Měl jsi jako vždy pravdu, je to skutečně 5B1 0233. Včera byl na Zvonařce.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 447
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 18:10:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

celkom podareny crossway
Zbieram Fotky autobusov SAD Trnava a.s. , ak niekto ma nech posle mi ich na mail. Ďakujem! :-)
444,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,44444"""""""""""
Kebule
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 20:11:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tootti:Tož to jo,ale tý ženský za volantem bych se trochu bál
Rhomosapienc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 21:28:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co ten crosway 1150 martina uhera uš jezdí a máte nikdo foto ??
Regiosprinter by Regionova
Luk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 3-2007


Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 22:16:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tootti: linka Senica-BB: TT-425DD
Velké "L", velké "U", velké "K" - LUK (systém to tak neumí)
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 22:47:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luk: Chválim, to je ta z tou klímou, že?
Zbieram Fotky autobusov SAD Trnava a.s. , ak niekto ma nech posle mi ich na mail. Ďakujem! :-)
444,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,44444"""""""""""
Luk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 3-2007


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 08:12:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tootti: hej, 12,8 s klimou... ale nie ten, co som ti posielal fotku...
Velké "L", velké "U", velké "K" - LUK (systém to tak neumí)
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 18:07:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Hlásím, že kladenské Crosswaye 12M dostaly RZ: 7S3 9336 a 7S3 9337.

(Příspěvek byl editován uživatelem Lukasek.)
Míč!... Já nechal ve vlaku míč!
Dan321
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 20:02:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další nový CROSSWAY 10,6m u dopravce ČSAD Frýdek-Místek
 
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 01:18:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera na lince 320002..
 
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3081
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 01:42:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

děkuji za nově uvedené crossway všem výše. a já přidám jeleního
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 10:46:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tombus:díííííííííííky moc, nj páteční linka 9 tam a hned zpět.V kolik to bylo, kolem 14?nebo jel dýl
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 11:12:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak: Jel jsem s ním do Tábora spojem (320002/)002 v 12:30 z Roztyl, příjezd do Tábora na AN v 13:55.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 590
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 11:22:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jel na čas:-)šikovný kluk.Díky moc za fotku
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 11:35:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

maji ty CROSSy JIHOTRANSU nějakou trošku lepší výbavu, třeba vyšší sedadla ve stili ARES ?
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 11:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

5777,6888,7222 mají sklopná sedadla, záclonky, dvojtý okna a (něco dostanou).
Jinak sedačky 5738 a 5740
 
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2200
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 21:39:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a (něco dostanou)
CO??? Žeby konečně panely ???
P.S. Z tebe taky něco dostat, to je téměř nemožný .
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 594
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 21:45:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r to nehrozí
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2201
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 21:55:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já už tajně jásal .
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 12:14:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a co třeba potahy na sedačky s logem ČSAD JIHOTRANS?
Tootti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 455
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 12:23:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
Nejake tie Crosswaye SAD Trnava- nový zistený bol BA-MA246 -závod Piešťany
Zbieram Fotky autobusov SAD Trnava a.s. , ak niekto ma nech posle mi ich na mail. Ďakujem! :-)
444,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,44444"""""""""""
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 20:30:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden náš kolega ma upozornil, že videl v Bratislave autobus Corssway 10.6 v bielom laku a EČV SI-539AV. Majiteľ neznámy, pravdepodobne však SAD čo by mohlo byť SKAND Skalica?
www.mestskadoprava.net
231-475-399

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace