K-report
 

Archiv do 05.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » MHD ve Zlíně (trolejbusy, autobusy) » Staré archivy » Archiv do 05.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2144
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 10:48:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollin: No já se asi dost dojebu na jízdách, když to s tou šichtou vypadá tak bledě, tak si pak budu potřebovat zvednout náladu :-)

Botik:
Když je MHD součástí města, je vhodné, aby tam to město bylo taky zvěčněné....Jednotlivé vozidla se od sebe v podstatě (!) neliší (jaký je např. rozdíl mezi 202 a 212 mimo ev.č.) a po nějakých 5ti letech se budeš dívat na fotky jednoho vozidla s měnícím se ev. číslem (všechno stejné úhly, stejná vzdálenost)...na fotkách, kde máš zachycené i město, krajinu a trolejbus ji jenom vhodně doplňuje budeš sentimentálně vzpomínat jak například tenkrát opravovali tu Kvítkovickou křižovatku apod. A když si při focení naješ správné světlo nebo netradiční úhel, máš vyhráno.

Tak alespoň focení vidím já aneb jak by řekl klasik: "Každé místo je šotoflek, ale musíš ho umět využít"
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 973
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 10:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino 15: Ja sem dojebany už teď, teho zacvikanta se budu muset co nejrychleji zbavit:-O

To je divne, že sdílím Tvuj nazor Vojto
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
SOLARIS-club
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1921
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 11:14:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Město, život, lidi, příroda a u toho trolejbus. Je fakt, že dlouhou dobu jsem dělal stejnou chybu, kdy prostě každý roh trolejbusu, byl i roh fotografie.

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2145
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 11:43:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollin: Oba víme, že naše názory jsou v podstatě shodné...o zbytku života tady radši mluvit nebudeme :-O

Opaváček: Podvečerní Zlín. Lidé jdoucí z práce čekají na svůj spoj. Někteří už sedí uvnitř a spokojeně se těší do svých domovů, kam je trolejbus (potažmo řidič) doveze.
Na té fotce je krásně vidět, že ten trolejbus tam není jen tak a tvoří nepostradatelnou část toho místa (dokáže si to někdo představit bez toho vozu?)

No a když jsme u těch paneláků:
 

A srovnání s výřezem na detail vozu.
 

No nevím, jak vy, ale já zastávám názor, že ta druhá nevypovídá vůbec o ničem.

(Příspěvek byl editován uživatelem Trollino 15.)
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1924
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 14:19:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak když už, tak se taky přidám:

Taky jedna paneláková.
 

Kdybych tuhle fotografii udělal v detailu, tak asi těžko budu za pár let vědět, že se tam někdy autobus otáčel.
 

Vzít to všechno i s krásou okolo.
 

Breda je prostě Breda.
 

Když autobus u Koupaliště, tak zásedně i s víceúčelovou halou. Hodně lidem se odtamtud ani nechce .
 

Sice stín tu fotku trošku pokazil, ale i přesto to pod opavskou dominantou vypadá pěkně.
 

Pak ještě pěkný je Podvihov (točna je u pěkného stromu a vedle se nachází zelený parčík), ale bohužel nemám fotku.
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 14:34:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Botik: Když se člověk podívá na tvoje fotky a na ty o jeden příspěvek výš, tak myslím není ani potřeba žádného komentáře. Snad na to časem přijdeš sám, že kompozice hraje roli. Čím dřív začneš, tím spíš budeš mít kvalitnější fotky. A fotit trolejbus bez sběračů, to opravdu nemá nic společného s vkusem...
Botik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 14:36:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takhle jste to chtěli??? http://dopravadszo.blog.cz/0708/chteli-jste-to-a-mate-to-mit
Většina fotek v reportáži byla nafocena před 3-4 dny, moc se mi nelíbí... Ale zajímá mě, jestli se to alespoň trochu podobá pro vás dobrým fotkám...
Prečo jezdit autobusy když tu máme trolejbusy. A MHD na újezdy!!! Závěrem přidávám nejlepší web (až na vyjímky:-) ) - www.dopravadszo.blog.cz
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 15:02:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Botik: já jsem chtěl hlavně říct, že je dobré se naučit základní zásady. Až je člověk zvládne, může se začít pouštět do nějaké stylizace. Je dobré dávat si pozor například na rušivé objekty (třeba kousek auta v rohu snímku) a hluchá místa(v Tvém případě hlavně přemíra asfaltu/dlažby ve spodních polovinách fotek). Tohle fakt není o vkusu, jakožto začátečník by jsi se měl soustředit, abys nedělal základní chyby. Jinak- jaký význam má podle Tebe slovo kompozice? Ta může být buď dobrá, nebo špatná, ale říkat, že je nějaká fotka "s kompozicí" a nějaká bez ní zní dost zvláštně ;o) Ale zkoušej to dál, v Tvém věku jsem začínal běhat po městě s Prakticou a taky jsem vyprodukoval dost braku. Jenže tenkrát si to stisknutí spouště člověk víc rozmyslel, každé políčko kinofilmu se cenilo.
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 15:03:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Botik: No zjevně si to nepochopil. Ani bych neřekl, že šlo o kritiku, spíš o dobře míněné rady. Zejména Trollino 15 ti názorně se svými dvěma fotkami ukázal, jaký je to rozdíl.

A ještě malá poznámka, pořád to není ono. Na posledních dvou fotkách trolejbusy opět bez sběračů.

Jinak foť si jak chceš, ale jednou to sám pochopíš, snad, a budeš litovat, že jsi na to nepřišel dřív, ikdyž se ti to tady někteří snažili naznačit.
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1925
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 15:10:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Botik: No, některé jsou pěkné. Jenom furt nedokážu pochopit, proč se ti nelíbí fotky, kde trolejbus má sběrače , popřípadně je tam kus okolí . Ono jak již naznačil Trollino_15, tak ve výsledku tobě stačí, když od každého typu a reklamy vozidla budeš mít jednu fotku a pak prostě ve Photoshopu překopeš ty ev. č.

Jak řekl Wang, asi je to otázka času, kdy to pochopíš a proto se ti tady všichni snažíme poradit, aby to bylo rychleji. Je třeba se přehoupnout z fáze Ultra Hard Core Šotouš a dostat se do fáze, kdy prostě budeš brát i okolní svět a nejenom ty vozidla VHD.
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 15:14:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tahle fotka je fakt pěkná. Nevím co se ti na tom hnusí

Dovolím si trošku přihodit do mlejna ze svýho pole. Snad nikoho nepohorším. (horší kvalita fotek je způsobena zmenšením ve špatnym programu, jinak to bohužel neumím)

 
 
 
 
 
 
 
 

Omlouvám se za OT, ale snad se já a někteří zde diskutující něco přiučíme. Někdy je drobné odbočení od tématu neškodné
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 15:17:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chce to opravdu asi čas, nemá smysl se tady o tom dohadovat. A musím souhlasit s Opavackem, že u některých fotek, o kterých Botik řekl, že se mu naprosto hnusí, je náznak zlepšení viditelný.
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 15:29:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trupman: mě osobně se na té Botikově fotce, na kterou jsi dal odkaz, nezdá pár věcí: je šedivá (za to ale může hlavně počasí), jednadvacítka je nakřivo, vepředu je spousta popraskaného asfaltu, zatímco stožáry na jednadvacítce jsou useknuté. Srovnej se svou vlastní obdobnou fotkou, kterou jsi sem teď dal. Měl jsi nejen větší štěstí na dobré světlo, ale ani Ti to nikam nepadá a nic nechybí. A ta čtyřka v zatáčce je úplně skvělá. Jako z rallye :o)
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 15:41:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel: ale tož, je to jeho první obdobná fotka...však on se časem zlepší...ŽE BOŤAS?? Navíc ne pokaždé musí být posvícení. Tak a teď už pssst.

P.S. díky za pochvalu . Ta 211 v zatáčce je jenom výřez z jinak větší a né moc povedené fotky...ale takhle se mi líbí víc.
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2146
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 15:43:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Botik: Na to přijdeš...ale třeba na fotce s Mrakodrapem nebo fotka s názvem Kolona smrti (podle mě tomu ten plot dodává dojem, že už to vážně nikam nepojede)

Jinak si myslím, že 99,9% fotografů vyhovuje trolejbus se sběrači.
Schválně si prolistuj jakoukoli knížkou...v naprosté většině případů je zde vůz vyfocen nejen se sběrači, ale i s okolím. Fotky od rohu do rohu jsou použity většinou jen v případech, kde je potřeba přiblížit, jak daný vůz vypadá. I tady má ale trolejbus sběrače.
Tak se snaž....držím palce, ať i tvoje fotky se jednou dostanou do nějaké knihy (což si troufám tvrdit, že ty současné nebudou)

Opaváček: tys mě vystihl naprosto přesně...fotky stejného typu se dají udělat stejně dobře i z jednoho vozu daného typu ve fotošopu.
P.S. Odkud mi jsou ty fotky povědomé :-O
Joooo, koupaliště, tam se krásně leželo :-)

Pavel_v: Já začínal s foťákem CMEHA alias SMENA. Jeden film vč. vyvolání přišel tak na 200-250 kč a platili mi to naši. Naučit se s tím mi trvalo měsíce a každé políčko bylo poctivě zvážené, zda ho opravdu chci.
Nebylo to jak dneska jenom mačkat spoušť, ale ten výsledek potěšil (někdy) mnohem víc :-)
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1730
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 16:00:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opaváček: Podvihov mááám
 
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Botik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 16:22:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trupman: Hnusí se mi jen některé, obzvlášť 5.,8- zvrchu a ty 2 poslední...
Mimochodem tento foťák je můj 3., fotím 4 roky, 1. a 2. byly vyřazené... Takže začátečník moc nejsem, jen přes trolejbusy...

(Příspěvek byl editován uživatelem botik.)
Prečo jezdit autobusy když tu máme trolejbusy. A MHD na újezdy!!! Závěrem přidávám nejlepší web (až na vyjímky:-) ) - www.dopravadszo.blog.cz
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2147
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 16:31:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Botik: Můžeš si klidně říkat profesionál, ale to, co předvádíš, není (!!!) profesionální výkon
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2065
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 18:21:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc:ta Sorka pod těmi stromi vypadá dobře.
"Pane řidiči,sešlápněte pedál plynu,nám mladým nedělá pomalá jízda dobře."


PŘES 720 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/test/index.php
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 974
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 20:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Botik: Takže začátečník moc nejsem, jen přes trolejbusy...

Nezaleži co fotiš, ale jak fotiš
Když (snad) umiš fotit autobus, tak mi řekni, proč by si neuměl vyfotit trolejbus.To co si napsal se mi zda šastnute přes hlavu, ještě šastnutější než život šotouše 1, 2...
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
SOLARIS-club
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1926
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 20:38:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Botik: Promiň kamaráde, ale někteří můžou fotit i třeba 10 let a můžou mít už pátý foťák, ale furt jejich výsledky stojí za ho***.

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Botik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 22:18:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opavacek: Doufám že to nebude můj případ, i když to zatím tak vypadá...
Trollin: Za život šotouše 2 zodpovídá Migoš, to říkej mu...
Trollino_15: Máš pravdu, můžu si říkat co chci, i když to zcela evidentně není pravda... A nerýpej mi už do mých lží...

A vůbec všichni: To holt byly ty Vaše polorýpací rady a já jsem docela agresivní a bránil jsem se... Tak jste si z toho udělali téma do diskuze... Jasně chápu fotím blbě klidně s tím přestanu ale už do mě nerýpejte nebo se opravdu na**ru!!!
Tímto jsem chtěl zcela jednoznačně naznačit že připomínky k mým fotkám si pište na mé stránky ne na server určený i nešotoušům... Jenom tomuto serveru děláte ostudu - na vaše příspěvky dále nebudu odpovídat...
Tímto je pro mě diskuze o mých fotkách ukončena!!!
Prečo jezdit autobusy když tu máme trolejbusy. A MHD na újezdy!!! Závěrem přidávám nejlepší web (až na vyjímky:-) ) - www.dopravadszo.blog.cz
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 22:34:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele já teda nechci rýpat, ale kde berete ostatní jistotu, že fotíte dobře? Protože v dnešním světě je dovoleno takřka všechno, pravidla jsou od toho aby se překračovala, takže... Spíš můžeme říkat hezký nebo fuj.
Opavacek dobrá věta, musím s ní sebekriticky souhlasit.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 975
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 22:39:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Botik: se naser...z velké časti to byly jen rady, bo ty si jakysik šotokaskader, a navic se mi zda, že sme spiš "rozebirali" tvuj přistup k foceni...ale víš jak, když chceš, naser se, ale nevim jestli ti to k něčemu pomuže, jestli ano, tak hodně štěstí...
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
SOLARIS-club
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4422
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 08:43:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já zase včera ošotil tohle, obával sem se, jestli to vůbec vyjde a kloub nebude schovaný za tou značkou. Kupodivu to pěkně vyšlo. Někomu ten dojem ona značka ruší, mně tam nevadí, vyretušovat jde, ale pak by mi vadilo, že tam chybí, když tam bývala. To samé jako s tím popraskaným asfaltem. Šlo by to vyretušovat, ale zase to není ono, když tam prostě ten asfalt popraskaný byl. Nevím jak to říct, ale snad to pochopíte .

 
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Botik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 5-2007


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 09:16:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: Pěkná fotka... Podle mě ti to ta značka nekazí, spíš dotváří pozadí...
Prečo jezdit autobusy když tu máme trolejbusy. A MHD na újezdy!!! Závěrem přidávám nejlepší web (až na vyjímky:-) ) - www.dopravadszo.blog.cz
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 09:32:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: nemyslel jsem to tak, že by se popraskaný asfalt měl přeretušovat na nepopraskaný, ale že by neměl zabírat zbytečně velkou část fotky => ořez. Na podání vedlejší informace, že je někde taková, či maková dlažba stačí méně, než třeba polovina formátu fotky :-) Někdy to sice smysl má, ale proč si přidávat něco podružného dole, když mi pak chybí něco důležitého nahoře (např. sběrače). Taky nejsem moc příznovce retušování, ale některé věci, jsou-li nevhodně umístěné opravdu ruší. A to říkám z vlastní zkušenosti, většinou si nějaké té tyčky, které by to víc slušelo jinde, než uprostřed hlavního motivu, všimnu až doma na počítači :-/
J_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 10:08:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslím, že okurková sezóna už končí. Nebo se mýlím???
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4430
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 18:51:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel: Ale zase když se to ořeže, tak se mi nelíbí ten atypický formát...
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1140
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 22:38:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nachvíli vás přeruším:

 
Že by DSZO začalo šteřit ?
Nejedná se o jedinný kus, kupoval sem si hned tři lístky.
Automat Náměstí Míru
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 23:20:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná nebude špatné se zase věnovat tomu, k čemu je tato diskuze určena, to znamená trolejbusům a autobusům ve Zlíně.
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1933
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 23:41:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wang: Taky myslím.

Takže tu mám pár dotazů ohledně vaší trolejbusové sítě:
1) Kolik měníren napájí trolejbusovou síť ve Zlíně a Otrokovicích (popřípadně i kde se nacházejí)?
2) Jaké jsou výkony jednotlivých měníren?
3) Kolik činí km trolejbusová síť DSZO?

Díky.
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 08:28:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari : Spíš někoho konečně napadlo, že jízdenky z automatu byly větší než ostatní a tak se to snaží sjednotit
Zvědavý
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.173.243
Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 13:43:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opavacek:
Měnírny - 7
1.Podvesná XVII (DSZO)
2.Cigánov
3.Školní
4.Jižní Svahy
5.Růžová
6.Malenovice
7.Kvítkovice (Otrokovice)
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1844
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 07:54:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, včera jsem se vrátil ...ehm z hradu:-)).
No a dnes procitnul. Děkuji mnohokrát DSZO že díky sebrání linky 11 a nasazení sólovozu na lince 10 (do 2ky ani 6ky jsem se bohužel nedostal, přesněji nevešel) mi dělá z cesty do práce peklo /v 7:00 z Malenovic/... Myslím že zbylí "cestující" - od Podhoří vždy na tak 5 - 10 lidí zůstalo na zastávce /nevešli se/, mají podobný názor...

Upozorňuju že tento příspěvek je napsán s podporou negativních emocí, kterých sem plný, já vím že je 1.9., ale obávám se že až do 30.6. to nebude jiné...
Budu hold muset jezdit někdy jindy a nebo něčím jiným.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
J_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 09:44:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem také upozorňoval, že trolejbusy na Otrokovice jezdí dost přeplněné, zejména v dopoledním sedle a teď se začátkem školního roku tento problém vyvstal i v ranní špičce. Navrhoval jsem, aby DSZO zrušila l. 14 a ponechala l. 10 ve špičku každých 12 minut a sedlech každých 20 minut. Za zrušenou 7 a 11 do Malenovic by na to měli kapacity až až. Také si myslím, že linka č. 3 je zbytečná a místo toho měla jezdit častějí l. 10.
Botik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 10:14:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže: Mám pro vás malou šotohádanku:
Kde to je??? (nenadávejte mi že je bus rozgláben přes celou fotku, ořezal jsem to aby se to co nejhůř hádalo...) Originál fotku zveřejním u mě na webu až to uhodnete...
 
Prečo jezdit autobusy když tu máme trolejbusy. A MHD na újezdy!!! Závěrem přidávám nejlepší web (až na vyjímky:-) ) - www.dopravadszo.blog.cz
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 10:34:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Botik: Je to v Otrokovicích na Baťově (u "Mánesky").
e-mail: hlavac.h @ quick.cz (bez mezer)
Botik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 12:34:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_h: Jj, na mém webu je originál...
Prečo jezdit autobusy když tu máme trolejbusy. A MHD na újezdy!!! Závěrem přidávám nejlepší web (až na vyjímky:-) ) - www.dopravadszo.blog.cz
Jameszl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 10-2002


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 16:58:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

První den "kapličkové jedenáctky" tak, jak jsem ji zachytil já:

 
 
 
 
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
Jameszl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 10-2002


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 17:04:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při čekání na kapličkový autobus jsem si jel na průmyslovou zónu "cvaknout" hybrida...
 
Tento trolejbus jsem si fotil i na příjezdu i na odjezdu, ale fotky sem uveřejňovat nebudu, protože si to řidič nepřál (stejně jsem to v úmyslu neměl). Píšu to jen proto, že by se mohli řidiči zamyslet nad tím, co že to vlastně fotíme. Nemůžu mluvit za ostatní, ale VÁŽENÍ ŘIDIČI, já nefotím vás, ale vozidlo. Děkuji za pochopení a rozloučím se něčím, co lze ode dneška vidět, aniž byste vystoupili z vozidla MHD.
 
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
Škoda_7_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 18:13:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco ze dneška:
 
 
 
web: www.trolejbus158.ic.cz
icq:348-506-861
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 18:58:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7Tr: chtělo by to trošku více světla, aby šlo i něco vidět... při oblačnu je takřka nemožné fotit při času 1/640sekundy
Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
http://www.youtube.com/profile?user=Eviator
Botik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 20:17:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Patrice: Kurňa to jsem chtěl říct já... Ale co, to by stejně dopadlo...
Prečo jezdit autobusy když tu máme trolejbusy. A MHD na újezdy!!! Závěrem přidávám nejlepší web (až na vyjímky:-) ) - www.dopravadszo.blog.cz
J_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 13:40:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. Botík, nejlepší web určitě ale určitě ne. Jsou tam pouze fotky a filmy, žádné informace, aktuality a nalýzy. Spíš mi to připadá jako stránka nadšeného fotografa.
Botik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 14:28:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J_r: Prosímtě, to nemůžeš brát vážně... Co já jsem schopný udělat kvůli reklamě... Viděl jsi život šotouše 1/2...
Prečo jezdit autobusy když tu máme trolejbusy. A MHD na újezdy!!! Závěrem přidávám nejlepší web (až na vyjímky:-) ) - www.dopravadszo.blog.cz
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 977
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 15:13:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Botik: a kdyby ho viděl, změnilo by se něco na tvém webu???:-O
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
SOLARIS-club
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1248
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 15:16:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study:
To bych rád viděl, jak bys tu značku vyretušoval, aby to nebylo poznat :-)
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1014
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 16:05:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím jak u ostatních, ale u mě je Botikův web nějaký rozhozený, celé je to posunuté doprava a obrázky nesedí do rámů...
Nefoťte to sviňo staró!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Trajflik358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 18:47:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BOTIKUV blog je nejlepší o trajflech na 2.místě u mě 1 vede trajfly.wz.cz a vlakoch ma nejlepší o blog MIGOŠ
icq:465-132-132
Nejlepší trolejbusy sou 14 a 15 tr!!!!!!!!
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4483
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 18:50:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: Mám si dát tu práci?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1745
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 19:03:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pendolino, náš nový král objektivních kritiků webových stránek.
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Botik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 21:06:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc: Šak má taky pravdu :-D ... Taky žádné jiné www o tom neexistují pokud nemám na mysli nějaké výtřelky s 5 fotkami...
Prečo jezdit autobusy když tu máme trolejbusy. A MHD na újezdy!!! Závěrem přidávám nejlepší web (až na vyjímky:-) ) - www.dopravadszo.blog.cz
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1950
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 21:22:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A: Tak jsem dneska získal stříbro!
B: Jo, tak to seš dobrej. Kolik tam bylo lidí?
A: No já a ještě jeden .

Sergeilbc: No já mám vůbec pocit, že objektivita této diskuse jde velkou rychlostí nahoru .

Omlouvám se, že jsem si tady zase rypnul .

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Trajflik358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 21:30:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ne že bych chtěl urazit!!!! to bych nerad s dotknul někoho ještě dobre stranky sou mhdfotogalerie.ic.je to veb vynikající až bohužel na ty aktualizace poslední je 25.6.2007 a botik dušan migoš skoro každy den,musím jěště pochvalit bezvadnou stranku mhdinfo.net přeji mnoho uspěchů při focení a hlavně pěkné počasí,konečně bude už tady sněžit těším se na zimní fotky ajizdy na svahy mladcová paseky film ateliery atd.
icq:465-132-132
Nejlepší trolejbusy sou 14 a 15 tr!!!!!!!!
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 21:39:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tato diskuze je na to, o čem je a je o tom, na co je.
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1251
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 22:07:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study:
Myslíme-li oba tu stejnou, ted zákazovku, tak klidně. Docela rád bych to viděl :-)
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 22:12:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trajflik358: Jenže kvantita se ještě nutně nerovná kvalitě.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2150
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 12:14:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci Vám rušit Vaši plodnou diskuzi, ale v souvislosti s příspěvkem od Zlín_24Tr mě napadla neuvěřitelná věc, hlavně pro DSZO:

Co kdyby se jeden rok nevyřadila žádná 15Tr a ušetřené vozy se nasadili na 10 tak, aby pokryla poptávku Malenovičáků po spojení do města.
Pač reorganizace šla správným směrem, ale ještě je třeba ji dotáhnout :-)
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4500
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 14:18:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: Jakou zákazovku?
 
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace