K-report
 

Archiv do 07.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Všeobecná trolejbusová diskuse » Archiv do 07.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1406
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 22:26:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovez kastli s Polska, namontuj elektriku, ale trolejbus jsi nevyrobil

Trolejbus si smontoval - to je pravda. Ale v roce 2000 a později se už tolik nepočítá "co jsi vyrobil", ale "co jsi prodal". A ty ostravský trolína neprodává DPO, ale Solaris. Zatímco 24/25Tr a nyní i Ganz-Solaris neprodává Irisbus či Solaris, ale Škodovka. V tom je ten rozdíl ... a proto jsem se tu už několikrát ptal, jaké "jméno" je na obchodní smlouvě. A třeba když se podíváte na příslušná solárka, tak na těch v Ostravě, Opavě, Švýcarsku jsou nápisy Solaris. Na těch v Pešti je velkým písmem GANZ a menším Solaris.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2156
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 22:53:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to je ovšem smutné, že se to "prodává" na základě velikosti samolepek...
Bára!
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2959
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 07:00:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Verusha: Pokud vyrobím, ale neprodám, tak končím. Pracovníky ve výrobě zaplatím jak? Myslím, že za dobrý pocit z vyrobeného trolejbusu se neuživí.
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1407
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 09:24:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že se to "prodává" na základě velikosti samolepek

Zkusím se podívat, jestli mám fotku "samolepek", přesněji výrobních štítků na wintherthurských vozech. Ale co si pamatuji, tak štítky tam byly jen od Solarisu (VIN + technické údaje) a od Cegelecu (technické údaje o elektrovýzbroji).

DPO.cz v tom výrobním řetězci funguje (bohužel) jen jako anonymní článek, i když je elektrifikace (snad) jeho kompletním dílem - od vývoje až po oživení. To i u těch malých vozítek z kolínské TPCA je všude uváděno, že jsou "vyrobeny v Česku" a celá reklama cédéčka KIA byla na západě postavena na tom, že "už to není korejské auto, ale auto ze Slovenska, EU".
Anku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 7-2007
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 11:57:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha, Arj: Osobne si myslim, ze DPO je oficialne pouze subdodavatelem pro Solaris. Tedy ze pro nej na zakazku montuje na jeho kastle vyzbroj. Ale prodej a distribuci si Solaris asi organizuje sam.
Osobne si sice myslim, ze Solaris Trollino je stejne cesky trolejbus jako Skoda, ale oficialne to tak asi bohuzel teda neni. Ono treba Audi Q7 nebo VW Tuareg jsou taky brana za nemecka auta i kdyz jejich vyroba probiha na slovensku. A auta z Kolina? No tam to bude dano tim, ze oficialne auta zkonstruoval a vyrabi Toyota Peugeot Citroen Automobiles v Ovcarech u Kolina. A to je samostatna firma, nikoliv jenom tovarna Toyoty nebo PSA.
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2446
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 13:02:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trošku vás opravím :

DPO je výrobcem trolejbusů, a to nejen fyzicky, ale papírově. Výrobní štítek vozidla je DPO, výrobce v Průkazu způsobilosti je DPO, konstrukce je majetkem DPO, zodpovědnost výrobce nese DPO...

Trolejbusy ovšem prodává Solaris, nikoliv DPO. Nebylo tomu tak vždy, ale svého času se radnici silně nelíbilo, že její městský podnik něco sám sobě vyrábí a prodává, a tak se toho DPO musel vzdát. Taktéž ÚOHS z toho neměl moc radost.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2911
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 13:49:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki: A co je na tom divnýho? Každý podnik snad má "vlastní spotřebu", tedy část toho, co vyprodukuje, sám zase spotřebuje. Čím si asi tak svítí v kanceláři ředitel elektrárny? Svoji vlastní elektřinou (tedy pokud to není elektřina z obnovitelných zdrojů, kterou musí distributor vykoupit mnohem dráž :-)).
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 931
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 13:59:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v> Problem je, ale pokud ma takovyto podnik dotazce z verejnych financi.
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2447
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 15:10:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě větší problém je, když někdo dostane ze sekretariátu své strany nařízeno, aby proti takovéto "vlastní spotřebě" zakročil, protože to kazí prostředí spřáteleným firmám...
Citytrans
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.195.92
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 10:58:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zahájen zkušební provoz fotogalerie www.citytrans.info
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34759
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 06:50:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera k ránu jsem v Olomouci viděl na vagoně projíždět nějakou 25Tr. Nátěr se dal ve tmě těžko rozeznat.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2100
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 17:23:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebude to Bratislava?
Zlín už by nic dostat neměl a jiné město s 25Tr tady není...
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 17:51:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebo Prešov, tam jsou taky 25Tr.
e-mail: hlavac.h @ quick.cz (bez mezer)
Pete
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 18:03:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prešov ocakava v tychto dnoch jednu, takze to bude ona.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34788
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 18:38:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, to by asi dle okolních vozů odpovídalo.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3909
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 21:34:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad 25Tr po cestě nevyhoří ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34872
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 13:53:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad už se to naučili i v Plzni nakládat. Vypadala docela pěkně.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 978
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 15:34:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice jsem o trolejbusy moc nezajímám, krom tedy Pardubických, tak toto jsem fotil v Nymburce ve čtvrtek:
 
 
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
http://modely.firenet.cz Open free web modelářů ČR
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 905
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 16:57:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: To je Jihlava.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3195
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 17:16:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám ještě stará kastle.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4459
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 18:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oni si lepší nezaslouží.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 907
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 18:31:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study:. Ti dám.
Ale co se divím, tak máme klímu, to je na Jihlavu co říct.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4461
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 18:43:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je beztak jen "mokrý hadr" .
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 979
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 21:53:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je super, jak vím, tak Jihlava má lepší komunikace než jsou v Praze, takže to nebude tak brzo rozklepaný uvnitř interiéru. Brácha má Citelise u DP Praha kde jezdí (ev.č. psát nebudu) je to z poslední dodávky busů a za tu krátkou dobu má už sice hodně přes 150000km ale stává se z něj žebřiňák :-)
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
http://modely.firenet.cz Open free web modelářů ČR
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1150
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 15:29:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozklepané 24Tr/City Busy máme i ve Zlíně. Na 14/15Tr není co by se rozklepalo, takže pohoda, ale mi se to klepání a ruzné další zvuky občas líbí...
Gasonův blog !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
NIKON COOLPIX L4, to je můj mazlíček
754 068 JE BEST
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1941
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 16:26:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MigoŠ: No nevím . Když se podívám na naší 50, tak bych řek, že se dá rozklepat dobře:

http://www.youtube.com/watch?v=lBvih9Li1jY

Je fakt, že je to Parska (tedy 14 Tr R), ale i naše 60 pěkně mlátí (už má na to léta). Ale je fakt, že když byly nové, tak sebou tak nemlátily (což se o 24/25 Tr říci nedá) .

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 983
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 16:51:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kvalitní video. Jinak ten člověk co namluvil to hlášení zastávek - něco tak příšernýho jsem nikdy a nikde neslyšel! Poslechněte si třeba v Praze aj. ho vidím, před hubou mikrofon, hlavu opřenou o levou ruku a dlaň si tlačí do tváře :-) fakt hrůza, nic teda proti ale toto je OUT.
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
http://modely.firenet.cz Open free web modelářů ČR
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 851
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 18:16:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: Opaváček: Proč Tě ten děda fotil? To hlášení je fakt STRAŠNÝ!!!
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2666
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 19:21:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ze 14Tr dělaly největší kravál nulky, když se rozklepaly skla v hliníkovejch rámech... Na novějších se nejvíc rozvibrovávaly umakarty okolo schodů a kryty otvíracího mechanismu dveří.
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1945
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 06:57:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend: Tak to nevím, ale myslím, že provokoval. Jak mě fotil, tak jsem na sobě nic nenechal znát a nechal jsem ho, ať si dělá co chce. Nakonec si mě vyblejsnul a pak ještě na mě ukázal (trošku to tam jde vidět). No a tím, že jsem na něj kašlal, tak on to vzdal taky. To je přesně ten typ důchodců, kteří vyhledávají konflikt za každou cenu. Tak jsem ho nechal a on toho pak taky nechal (asi byl sklamanej).

Hlášení v Opavě je opradu úděs. Vzpomínám si na den (tuším, že to bylo roku 2004), kdy to zavedli. Jel jsem 213 a je fakt, že tolik vysmátých nebo zírajících lidí v autobusu jsem ještě neviděl. Původně to měl namluvit nějaký chlápek ze Slezského divadla, ale nakonec to nakecal tenhle "dědula" (nevím odkuď je). Ale vím, že pak ten z toho divadla (co to měl původně namluvit) to nechal pěkně zkritizovat v novinách. Co se proslíchá, tak na to už byli i snížnosti. Něco ve smyslu, že Městský hřbitov je moc morbidní nebo tak.

Tady kdyžtak ještě menší ukázky hlášení v Opavě:
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/48557/Hlaseni.zip_2.32MB.html

Doporučuji si poslechnout zastávku "Zemědělská technická škola" (linka 208), ale hlavně si poslechněte "Linka číslo 211, směr Podvihov na Nové". Tam už dokonce začíná i tak nějak podivně mečet nebo co . Takových hrůz je tu více (no vlastně všechno).
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 985
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 10:18:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani sem to všechno neodposlechl do konce, to je příšerný. V těch trolejbusech je to na pásce a nebo na flashkartě?
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1946
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 13:35:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: Je to uloženo normálně v paměti a mělo by to být ve formátu MP3. To co jsem tu dal na stáhnutí je nahrané mobilem, takže ta kvalita je horší. Ale to nic nemění na tom příšerném hlase.
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 14:22:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to fakt příšerný, postrádá to totálně sklon hlasu do výšky od začátku přes konec v poklesu hlasu ke konci slova.. tohle je opravdu unikátní. Pokud to ale vedení DP nevadí, tak jejich problém. Rozhodně není to tak těžké, nechat si to namluvit a pokud je to v paměťovém modulu, tím lépe. Jen se to překope a hotovo.
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1947
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 15:15:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: No ono od toho roku 2004 se tady nic nezměnilo. Dokonce zastávka "Palhanecká" (byla vybudována asi před rokem a půl) dodnes není namluvena, takže když se tam jede, tak to zahlásí pouze "Příští zastávka" a to je všechno.

Když jsem se ptal na podniku ohledně toho příšerného hlášení, tak mi bylo řečeno, že účel to splnilo a tím to taky tak nějak skončilo . To že ten hlas není zrovna ideální mi i tak nějak přiznali. Prý chtěli mužstý hlas (na tom by nebylo nic tak špatného), protože jim to doporučili psychologové. Tohle je mužský, ale takový, že se to nedá poslouchat. Snad údajně nedávno zavedli hlášení i v Havířově a prý je tam to samé.

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 987
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 16:07:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím co na tom psychologové vidí. V DP Praha v tramvajích je jen ženská, v metru je ženská a chlap. Na lince C snad chlap a na lince B je ženská. Na lince A taky. V autobusech (jezdí jich denně 950) je ženská. Je to namluveno zcela profesionálně. V tramvajích to snad nakecala bývalá hlasatelka tv Nova Eva Jurinová (nyní mluvčí nemocnice Motol) na většině českých nádraží je slyšet zase herec (nevím jméno) ale třeba Nymburk má ženskou, je to způsobeno rozdílným systémem hlášení a také firnou která jej instaluje. To, si volila každá stanice asi sama.. psychologie v tom myslím nehraje snad roli, peníze také ne. To v Opavě bych mohl klidně nakecat já sám a zcela se sklonem hlasu
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 662
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 17:28:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky je dobrá Olomouc- hlasatelkou je nějaká puberťačka se špatnou výslovností a gong je tam převzatý z karetní hry "spider Solitaire". Tu jistě znáte, neboť jí všichni máte defaultně ve Windows.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4683
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 17:36:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: Jurinová nahlásila metro B, nikoliv tramvaje.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7183
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 17:41:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opavské hlášení je pro pobavení skvělé, zajímalo by mě, jestli se ten pán dožil konce nahrávání, nebo zemřel, jak ostatně na nahrávkách naznačuje...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 988
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 17:44:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dík za opravu..
Nepřeju nikomu nic zlého - ale doufám že zemřel..
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 985
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 17:51:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opavaček:ten čo vystupoval ako pri robil na teba xichty alebo sa mi to len zdalo?
!!!MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride!!!

ICQ:233 682 093
E-MAIL: Muflol@azet.sk
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 664
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 17:54:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten pán umírá a cestující usínají...
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1948
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 19:32:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fousekx: Stejný mají i ve Zlíně a tuším, že i ta ženská je stejná jako ta z Olomouce. Akorát teď tam mají nějakou novou, takže se tam setkáš s hlášením, kde část hlášení na vás mluví ta stará a část, kde mluví ta nová.

No většina obyvatel si u nás to hlášení vysvětluje tak, že toho chlapa natočili na smrtelné posteli. Ono to, že chybí to slovo "Palhanecká" tomu i odpovídá. Ale nakonec teď se objevil v Havířově, takže furt asi bude OK.

Bevelo: Jenom se podíval a pak vystoupil. Jenom teď dedek, co tam sedí měl celkem zajímavou reakci .

Když provádím po Opavě lidi odjinud (tím vás všechny k nám zvu ), tak vždycky řeknu: "Nesmějte se!". Oni nechápou čemu, ale jak to začne hlásit, tak už je to jasné.

Tady kdyžtak další hlášení:
odkaz
Tady je nejlepší Severomoravská energetika. On každé slovo říká jinou rychlostí .

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1849
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 10:02:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fousekx: Ono nahlásit v kuse "Palackého, příští zastávka: Nádraží město" pod 3s...

Opavacek: U nás už máme 3 varianty hlasu.
PS: Sám si vzpomínám jak sem byl v Opavě a prvně slyšel hlášení...
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 11:22:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlín 24Tr: například, když jsme slyšeli zastávku "GLOBUS" to už připomínalo opravdovou smrt a také i pro nás z toho, jak jsme se nedokázali přestat smát.

Ale třeba vám to za pár let obmění. Nám se pomalu, taky začínaj míchat ve Zlíně dva hlasy v IS.
Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
http://www.youtube.com/profile?user=Eviator
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2155
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 11:56:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dva nebo tři hlasy?

No ale možná byste se divili, ale i na Opavsko-Havířovské hlášení se dá zvyknout, ikdyž to chvíli trvá :-O
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 15:03:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dva za normálního provozu a ten třetí se ozývá v některých doplňkových hlášeních a také v hlášení pro dispečery
Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
http://www.youtube.com/profile?user=Eviator
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 994
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 15:19:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k tomu hlášení z Opavy: nejvíc mě rozsekalo: Jatky, zastávka na znamení, Komárov, tělocvična - proboha to jsou šílený názvy, to sem nikde neslyšel :-) hej, Vy tam v tej sušenkové Opavě máte všechno na znamení, to se lidi musej umávat aby je rušnovodič nepřehlédl
Každopádně sem se tlemil, poslal jsem to kamarádovi co jezdí v Praze tramvajema a taky sranda! Mě to fakt připadá, že ten hlasatel si z toho dělal prdel. Taková věc, jako "linka, číslo 20osum - místo "osm" to je parádička! Prostě v Opavě to žije
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1960
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 15:32:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Já jsem si na to ještě nezvyknul. Jediné, čeho jsem dosáhnul bylo, že jsem se tomu přestal smát a začal jsem naříkat.

Patrice: Ano Globus je krásný .

Bevelo: No mě se taky zdají být divné názvy v jiných městech. To je prostě věc zvyku. A jinak u nás se na zastávkách na znamení nemává.
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2159
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 16:06:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opavacek: Tak jasně. Každý je ze svého města zvyklý na něco jiného a různé cizí názvy mu přijdou směšné. Mě nejvíce dostalo hlášení v Praze, když se ozvalo "příští zastávka, Zelená liška". Půlka autobusu pak na mě civěla, jak jsem se neudržel nesmát. V Ostravě mě dostávají názvy typu Hulváky, nebo Mariánské Hory, Sokola Tůmy. Pravda, jsou to normální místní názvy, ale mě přijdou zvláštní. Ono i u nás to stojí za to. Zastávky typu U Zelené ratolesti, Voříškův Dvůr nebo Hluboká n. Vlt. Zámostí, most také stojí za to. A pak jsou třeba zcela normální názvy, akorát v kombinaci s místem z nich člověk taky nemůže. U nás např. Hluboká n. Vlt., U mezinárodní školy zní sice normálně, ale problém je ten, že zastávka je uprostřed polí a nikde není vidět žádná stavba. To samé Zavadilka-zahrádky. Zní to normálně, ale zahrádkářskou kolonii bys hledal marně, jsou tam pouze rodinné domy. A tak bychom asi mohli pokračovat dále. Každý by jistě ve svém provozu našel spousty zajímavostí.
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 06:56:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mě zase v Praze vždycky dostávala Hrad - Čanská, a když jsem byl malý tak jsem v metru vždycky slyšel Jiří Hospoděbrad.
A dokážu si představit kouzlo nechtěného, když se bude v ČB u Metropolu hádat revizor s cestujícím o platnosti dokladu, že do toho zazní "příští zastávka u soudu"
Renault Espace 1986 2,1TD a 1989 2,1TD
Qwert
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.44.146
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 07:20:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jsme u těch zastávek, kdysi se tu propírala taky zastávka URNOVÝ HÁJ v jednom nejmenovaném provozu MHD - ta u mě stále vede :-)))
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1853
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 08:13:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to opravdu každé město "má to své"... U nás hlavně Ostraváci apod. nachápali jak se vůbec může jmenovat zastávka "Cigánov".

PS: Krematorium má taky své kouzlo, jakož i názvy jako : 1. máje, Budovatelská, Družstevní, Pionýrů, nám.Práce...
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2159
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 09:47:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakožto rodilý zlíňák chápu název, ale nechápu, kde se tam vůbec vzala čtvrť s takovým názvem...:-)

V Ostravě se nejhůř namlouvali zastávky Lechowiczova a Ahepjukova.
No a nejvtipnější jsou asi názvy typu Balkán, Důl Fučík 1, Náměstí Družby, Nám. SNP, Pomník Rudé Armády, Výdušná Jáma a další...
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1961
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 09:54:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin__24tr: U vás mě ještě dostala zastávka "Pod babou".

U nás vede: Anenská (lidi si myslí, že to je Panenská), Stará silnice, Horovo náměstí, Jaktař strojní traktorová stanice, Držkovice, Jatky, Komárovské chaloupky, Zemědělská technická škola, Švédská kaple, Šeděnkova, Podvihov na Nové, Prokopa Holého.
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1962
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 09:57:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: V Ostravě mě nejvíce dostává zastávka "Mexiko" .
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 997
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 10:28:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda no to je hnus - na severomoravsku vedou v preferencích pořád komunisti i v zastupitelstvech a proto je to znát, že se tyto názvy stále udržují. Tady v česku snad nic horšího není. Nevím zda to brát jako dnešní přeživší recesi a nebo neschopnost vedení měst a DP o snahu k přejmenování. Právě traktorová strojní stanice tj. budovatelský krok znárodněných zemědělců naházených do jednoho pytle, právě takových trakt. stanic - výdobytek tehdejší doby! Budovatelská nebo Fučíkova.. heh, za režimu názvy stanic metra v Praze. Si nedovedu představit, že bych přijel na Prahu 6 konečná stanice metra Leninova dnes Dejvická! To svědčí jen o ještě silné moci komunistického vlivu a ovlivňování státní správy ve vedení měst a firem (DP).
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1574
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 10:58:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Opavacek: když se Ti líbí Mexiko tak nezapomeň navštívit ještě zastavky: Nordpol, Brazílie, Eldorádo, Balkán, Kamčatka
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747,777,750
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1854
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 11:04:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: Já bych v tom takovou propagandu a politiku neviděl. Jsou to prostě zažité názvy a násilím je měnit .
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1966
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 14:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: Budovatelskou najdeš i v Praze.
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 15:48:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám nějaké olomoucké zastávkové perličky (v Olomouci se hlavně drží takové "vesnické" názvy zastávek):
Holice, restaurace U sokolovny
U Lesa
Jezírka
U Kapličky
U Kříže
Konzum
Nové Sady, železniční zastávka (dobré v kombinaci s hlášením "příští zastávka...")
U Učiliště (zkuste si to vyslovit)
Na Rohu (ovšem žádná taková ulice zde není)

sranda je taky sledovat postup zastávek autobusových linek, které směřují od Hlavního Nádraží přes Chválkovickou ulici:
Na Špici, Na Pile, Chválkovická-Epava, Na Rohu

Nebo taky velké množství zastávek s předložkou "u" (mimo již zmiňované):
U Teplárny, U Kovárny, U Botanické Zahrady, U Dómu, U Bystřičky (dokonce 2x, jednou v obci Bystrovany), U Bristolu, U Cihelny, U Rybářského stavu, U Zlaté Koule, (Horka) U Přejezdu, (Nové Sady) U Kostela, (FN) U Lékárny

Bevelo: Myslím, že tyto názvy absolutně nemají nic společného s propagandou. Komunisti na severní Moravě (ale velmi podobně i v Ústeckém kraji) NEVEDOU.
Taková věc, jako "linka, číslo 20osum - místo "osm" to je parádička!
Asi nedokážeš překousnout, že v ČR jsou i jiné regiony než Praha a že ne všude se musí místo mluvení "zpívat". Já osobně taky říkám "osum" a ne "osm".
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace