K-report
 

Archiv do 07.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 07.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
aswq
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.5.83
Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 19:25:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: všechno...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1724
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 09:36:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co vím, tak odpad třídí třeba i restaurace Mc Donalds, a to dost důsledně. Nikde se s tim moc nechlubí a zároveň jsou to drsný kapitalisti - tak si nemylsím, že to musí vycházet draho, třídit.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 517
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 10:20:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mc Donalds a jiné firmy by tim odpadem zaplňovali svoje popelnice na komunální odpad, za které platí plno peněz, takhle při třídění i ušetří. To u SA to funguje, tak že stewardka pitel s kelímky nacpe do koše na AN, nebo je třeba i pohodí u zdi jak je patrné na fotkách. Z tohoto pohledu by to byl pro SA náklad navíc.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1726
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 10:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nic proti, ty fotky už se tu opakujou podruhý, a pokud budeš mít fabriku s řádově stovkama zaměstnanců, nikdy to nepůjde uhlídat. Něco jinýho by bylo, kdyby to SA házela do křoví systematicky, úmyslně. Toho bych už si asi ale na Plz autobusáku všimnul. A, správně podotýkají, že když už platí za vjezd, tak by tam aspoň kontejnery na tříděnej mít mohli. Jinak můžou rovnou končit u hlaváku na Šumavský, třeba v Plzni, jestli dostávaj za ty dva mega jenom právo zastavit a být vyvěšeni na momentálně nefunkčním pragotronu.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 11:35:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale to si měli pohlídat ve smlouvě, to je jejich chyba. Oni platí za vjezd, ne za likvidaci odpadů. Ty fotky tu jsou podruhý, a posloužili jenom jako ilustrační foto ke článku.
Gabl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.5.96
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 12:49:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím,že kdo jel někdy s SA všiml si,že odpadky nedávají do modrých pytlů. Můj názor je ten,že t vyhodili tam kam měli,ale další (majitelé AN) už se nepostarali o řádné zlikvidování. U SA se modré pytle opravdu nevyužívají.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 12:55:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad gabl - tak buď sem barvoslepej, nebo to tý stewardce v úterý někdo podstrčil tajně. Ale měla modrej pytel, to mě nikdo nevymluví.

A snad si nemyslíš, že ty kelímky na fotce byli v popelnici, a pak je někdo vytáhnul, narval do modrýho pytle a hodil ke zdi. Promiň ale snad tomu sám nevěříš
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 13:05:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele ono když se na ty obrázky podíváš pořádně, tak ten modrej pytel je mega velkej a těžky by ho stevardka busem protahovala.. v tom modrym pytli jsou další pytle (průhledné), které SA skutečně používá. Když jsem to viděl poprvé, tak mě to ani nenapadlo, ale je skutečně možné, že to je tak, jak říká Gabl
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 524
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 13:11:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je pravda že ten pytel je mega, to takovejhle neměla, ale měla fakt modrej. Ale i tak pochybuju, že někdo z AN vzal ty pytle a hodil je ke zdi.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 910
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 18:17:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na lince do Karlových Varů jsem viděl nový Beulas 4B8????.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7255
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 25. srpna 2007 - 00:09:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je mezi přítomnými nějaký opisovač RZ? Vyfotil jsem si kousek od Plzně autobus ...

 

... a už jsem nějak nedokázal zaregistrovat registrační značku. Do notýsku jsem si zapsal "? 2120", i když vím, že tak asi půlka číslic bude špatně. No a teď přemýšlím, kdo by to mohl být. Asi jako nejpodobnější mi připadá 2B5 0720, který jsem ostatně potkal v Plzni hned dva dny poté. Nebo vás napadá ještě nějaké jiné podobné číslo, které by to mohlo být?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 946
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 25. srpna 2007 - 09:44:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j:Myslím,že jiná RZ by to bejt neměla.
1000.příspěvek se blíží
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1946
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 25. srpna 2007 - 17:59:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před cca půlhodinou se na Florenci producírovala Scanie od SA a za oknem měla cedulku Barcelona-Praha. Dost mě to překvapilo, protože o vzniku takové linky nevím a neví o ní ani internetové zdroje (web SA, portál CIS JŘ). Zajímavé je, že ve stejnou dobu se tam vyskytoval i štáb ČT s kamerou a cosi natáčel. Ale busy SA to nebyly - mířili spíše k nástupišti 17, kde stála Karosa DP Děčín. Tak nevím, oč šlo...
Vilik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 11:11:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem si udělal malý šotopoznávací výlet do K. Varů a na Ruzyni, takže přidávám dvě momentky z terénu k tématu této sekce:-)

 
 
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 16:04:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná, že už se to tady probíralo, ale jeden za autobusů od Sagency (jel jsem s ním z Varů) má zakrytý tachometr nějakou nálepkou. Takže nelze poznat, jakou jede rychlostí. Nevím, jak to pozná řidič, ale přišlo mi, že v obci, kde je 50 ten řidič musel jet osmdesátkou, když jsem s ním jel, na Malé straně jel po tramvajových kolejích.
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1461
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 16:30:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na Malé straně jel po tramvajových kolejích

Ony někde busy smějí jezdit po Malé straně - tedy pokud je tím myšlena levobřežní část Prahy 1?
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 20:57:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malou Stranou myslím Chotkovy sady (od Hradčanské po 18 na Malostranskou.
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 23:43:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz
Fotky Karos LC936(XE),LC956,Axer,C955,C935E prosím pošlete - Děkuju
Pokud víte o CK a dopravci posílající Karosy řady 900 do Chorvatska, písněte na mail.
Víte něco o současnosti LC936/956 ex ČSAD Havířov/Frýdek/Karviná - dejte vědět též (kvůli seznamu)
Marais
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 15:11:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak pred chvilkou jsem predjizdel travego od SA na vijezdu z OL smer PV a melo rozbite posledni leve venkvni okno...autobus mel otocenou cedulu tak nevim co jel...P.S. a zanim v dali devitka FTL s dojebanym levym bocnim kufrem
...powered by BERKHOF SCANIA ECLIPSE..
Iposp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 16:40:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Travego jsem viděl jak přijíždí do Brna, levé zadní sklo bylo to samé jak je nafotce v odkazu, který sem dával Martbus. Takže okno tam je, jen není zatmavené, nebo je to možná nějaké provizorní řešení...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1947
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 17:55:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tyhle busy běžně mívají dvojitá skla, takže si myslím, že bylo rozbité jen to vnější sklo, tak ho vyndali, a protože vnitřní sklo zůstalo nepoškozeno, nechali vůz v tom stavu jezdit.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 17:59:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Jenda z hk - to bych chtěl od tebe názorně ukázat, jak bys to udělal. Výš jak vypadá dvojitý sklo?
Mazda_6
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 18:11:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z HK má pravdu.
Takhle se to v nouzi dělá. Ono také není jednoduché nechat "honem" celé okno opravit. Často se čeká, až budou mít v Autoskle volnou kapacitu i materiál.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 18:13:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a jak vyndáte to jedno sklo? to jako vyklepete kladívkem, nebo jak to uděláte? Nechám se teda poučit, ale nedokážu si to představit.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 539
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 18:14:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když se podivám na tu fotku, tak to tak vypadá že jedno tam neni, ale nechápu jak se to dělá.
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 00:26:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 1.10. na lince Brno-Praha nová zastávka na Roztylech, tomu říkám rychlá reakce
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 00:39:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě připadá tento dopravce jako nejlepší v čechách. Noviny od stewardky v rozhašený sedmistovce asi těžko dostanete...
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 541
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 08:28:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žluté autobusy firmy Student Agency na lince z Brna do Prahy budou mít od 1. října novou zastávku u stanice metra Roztyly. „Doba jízdy klesne na dvě hodiny a deset minut, jízdenka na Roztyly bude za zaváděcí cenu 95 korun,“ řekl majitel firmy Radim Jančura. Za necelou stokorunu bude firma nabízet všechny druhy jízdenek. „Po určité době její cena vzroste, ale nebude to nijak výrazné,“ slibuje Jančura. Nová zastávka je podle něj pro cestující výhodnější, protože jim ušetří čas, který by strávili čekáním v kolonách. Všechny autobusy však i nadále budou zajíždět na Florenc, cena jízdenky až do centra Prahy se nemění.

otázka je, kdy přestane zajíždět na Florenc? Naučí většinu vystupovat na Roztylech a pak to tam ukončí.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 17:09:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já se nedivím.Když ještě by měli na Roztylech postavit nové nádraží, tak Florenc, je chudej příbuznej.Jemu klesnou náklady za časové ztráty v kolonách, ušetří čas a 9km na spoji:-)
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35635
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 18:22:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jen doufám, že budou aspoň (dožijeme-li se dokončení použitelné části pražského okruhu) časem zavedeny spoje končící objezdem Prahy, nebo aspoň nějakých zvláštních linek, jimiž se půjde mezi „sběrnými” nádražími v ÚP přesunovat.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 22:02:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On není problém končit z Brna na Roztylech (samozřejmě někomu to bude vyhovovat více, někomu méně, záleží do které části Prahy jedu) ale spíš je problém v tom, když někdo pokračuje z Prahy jiným spojem někam dál - je to další přesun metrem do centra na Florenc, zbytečné přesedání a tahání se se zavazadly (teď samozřejmě ne, ale až se ta linka definitivně ukončí na Roztylech). To už opravdu časem bude chtít ty zvláštní propojovací linky...
Jinak když jezdil linku Zlín - Brno - Praha Fedos a poté Řezníček, taky ve směru do Prahy končili myslím právě na Roztylech, ale spoj z Prahy vyjížděl z Florence.
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1958
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 22:42:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenomže dopravci jako je Řezníček mají odjezdy z Florence a příjezdy např. na Roztyly proto, že na Florenc jsou cestující zvyklí chodit, takže odjezd jen z Roztyl by mu ubral klientelu. Zato v opačném směru cestující prostě už jsou v autobuse, a tak moc neřeší, jestli pojedou jen na Roztyly nebo až na Florenc. No a pro dopravce je samozřejmě levnější jet jen na ty Roztyly. Dopravců, kteří tohle dělají, je spousta - třeba Kavka, DP Děčín, Transcentrum bus,... SA ovládla takovou část trhu, že se nemusí obávat výrazného odlivu pasažérů při ukončení brněnské linky na Roztylech. Odpadnou jen ti, kteří si jízdenku kupují těsně před odjezdem. Tito lidé nejdřív zkusí, jestli má volno SA, a pokud ne, pojedou třeba s Eurolines. Až bude SA končit na Roztylech, tito lidé nebudou riskovat, že přijdou na Roztyly a SA bude mít plno, takže půjdou rovnou na Florenc na Eurolines.

Vymístění autobusů z Florence je záměr magistrátu a nahrávají tomu i vysoké vjezdové poplatky, takže se dá očekávat, že někteří dopravci budou "utíkat" na okrajová autobusová nádraží. Samozřejmě to "tranzitním" pasažérům výrazně zkomplikuje přestupy, ale myslím si, že jich není tolik, aby to na tomhle trendu mohlo něco zvrátit. Výhody převažují - posuďte sami:
1) odbourají se drahé vjezdové poplatky na Florenc
2) autobusy nebudou trávit tolik času v zácpách, což umožní zkrátit obratové časy a tím zlevnit provoz
3) ideální doba jízdy autobusu z okraje Prahy do centra je podobná jako jízdní doba metra - jenže zatímco metro jízdní doby dodržuje celkem spolehlivě, o autobusu závislém na momentální dopravní situaci se to říct nedá
4) na okrajových AN se nepohybuje zdaleka tolik zlodějů, bezdomovců a dalších pochybných živlů jako na Florenci

Zavedení nějaké speciální propojovací linky mezi autobusovými nádražími nevidím jako reálné, protože pro většinu úseků by cesta takovou linkou byla pomalejší než cesta metrem přes centrum.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35643
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 22:45:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže to není jen o jízdní době, ale i pohodlí a bezpečnosti (která je sice na nádraží na okraji sice třeba vyšší, ale hned v metru si musí člověk dávat sakra pozor, kdo se kolem něj motá).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1959
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 23:30:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: Tak hrozné to v metru není. Z hlediska bezpečnosti je Florenc bezesporu daleko horší. Vím, o čem mluvím, protože metro využívám dost a velmi často se vyskytuju i na Florenci. Co se týče pohodlí, tak opravdu je rozdíl mezi 20 minutami strávenými ve vagonu metra a 20 minutami v luxusním autobuse. Jenže kratší cesta autobusem = levnější jízdné. Naopak těch 20 minut navíc v metru pro většinu cestujících neznamená žádné zvýšení jízdného. Naopak cestujícím z některých částí Prahy se ukončením autobusů na okraji města celková doba cesty zkrátí...
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1200
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 23:47:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský,Jenda z hk:promiňte že se montuju do debaty ale já jsem předevčírem byl na Florenci asi hodinu a půl a jel jsem tam i z5 metrem a nevidím v tom rozdíl-možná že někde je jiný druh osob ale stejně patří do jednoho pytle kdo na té lavičce spí a kdo kde koho vokrade už je celekm jedno...
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 561
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 00:32:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda_z_hk:
Vím, o čem mluvím, protože metro využívám dost

Ježdění metrem z Vás v žádném případě nedělá odborníka na bezpečnostní situaci v metru.

Obecně:
Myslím, že za přesunem na Roztyly je pouze snaha ušetřit. Dlouhodobě je tento krok pravděpodobně zcela destruktivní, protože přestup je tím největším a z hlediska zákazníka-nešotouše nejbolestivějším rozdílem oproti IAD. Samozřejmě se zastavováním na Roztylech pro pár lidí cesta zkrátí, pro většinu ale ne. Tak jak mě ze začátku pobavily plánované expresy ČD Praha - Brno, tak po této informaci se smát přestávám a zařazuji je do svého hledáčku spojení. Trmácet se metrem na Roztyly? - děkuji, nemám zájem.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 525
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 03:18:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Metro: já v tom problém nevidím.Dneska všechna autobusová nádraží(stanoviště) odkud odjíždí hodně busů, jsou na metru. Cestující si na to zvykne a přestup metro-metro taky tak hrozný není.Tady u toho se dá na 90% určit přesun, což u zacpanýho města neurčíte
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Euroflyer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 09:13:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdysi se jezdilo z Liberce taky na Florenc a teď na Čerňák. Nevím o nikom, komu by to vadilo. Nikdy se nečeká v zácpě, akorát tak dvacet minut nemůžou koukat v buse na video. ale to rozhodně přežiju. Nevidím důvod, proč by měl autobus jezdit dál.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35645
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 09:44:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale jo, to nepopírám, že většina si na to zvykne (chce/musí). Ale dost lidí (a to procenti by mě docela zajímalo) se prostě někam na periferii přesouvat nebude, protože to může jet rovnou autem (a případně si na té periferii zaparkovat). A zrovna z Lbc je topár minut, takže autobus zde moc výhodnou volbou pro ty, co mají jnou možnost, asi nebude.
Jinak přesun na kraj města samozřejmě chápu, jen na tom nehledám jen ty klady.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 11:04:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z vaší diskuze jsem pochopil, že bude SA zastavovat i na Roztylech. Jak se teda sníží náklady, když dopravce musí hradit zastavování na dvou autobusových stanovišťích?
Jinak zajímavou možností by byla varianta, aby např. o víkendu došlo ke sloučení spojů např. do trasy Brno - Praha - Liberec (zastavování Roztyly a Č. Most), Brno - Plzeň (Zličín - Roztyly)
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7144
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 11:47:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náklady se přirozeně zvýší o poplatek za vjezd na Roztyly + nějaká ta nafta a jízdní doba na Florenc. Podle mého názoru jde spíše o to, nalákat zajímavou cenou lidi k ježdění na Roztyly a posléze Florenc "pro nezájem" zrušit.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 13:14:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Některé spoje z Florence pokračují jako mezinárodní linky, co bude s nimi? A jak to bude s přípojem na letiště?
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 962
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 13:14:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To ukončení na periferiích na metru je dobré. Zejména pro tu většinu, co jede ráno do Prahy a odpoledne/qečeru z5, tedy ve směru špičky. Metro z ČM nebo Rozptyl do centra je cca. 20 minut, bus to může projet taky za 20 nebo klidně za 45 protože zácpa. Každý den poněkud jinde a naprosto nevypočitatelná. Mám dojem že i pro přestupující je lepší když takto nejistý faktor vypadne - mimoto stejně toho z Deflorence jezdí už minimum. Jiné je to o víkendech nebo večer do Prahy.... .

Jinak k těm tranzitujícím - existuje nemnoho antabusů co jedou skrz Prahu a jedním z nich je v neděli spoj Švind - Kladno. Kdykoli jsem ho viděl na ČM, vždy v něm zůstala kdovíjestli třetina substrátu. Takže poměr výchozí/končící versus tranzit přes Prahu vyzní výrazně ve prospěch té první skupiny. Je to jako u tranzitních rychlíků: několika lidem neujede při zpoždění přípoj ale několik stovek přijede pozdě z/do práce.....
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1962
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 18:22:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: Řekl bych, že mezinárodní linky budou na Florenc jezdit dál a pokud jde o přípoj na letiště, nedivil bych se, kdyby SA znovuzavedla letištní mikrobusy, a to tentokrát z Roztyl.

ČSAD_zastávka: Netvrdím, že jsem odborník na bezpečnostní situaci, ale vidím, jaká je koncentrace pochybně vypadajících lidí (tedy potenciálních zlodějů) v metru a jaká na Florenci. A Florenc v tomto na celé čáře "vítězí". Za přesunem na Roztyly je určitě snaha ušetřit, ale myslím si, že následky pro cestující nebudou nijak bolestivé. Vidím to takhle - v autobuse z Brna do Prahy může být třeba 90% cestujících, kteří jedou opravdu do Prahy a ne někam dál. A 95% z nich při dalším přesunu po Praze použije metro. To máme 85,5% cestujících, pro které se ukončením na Roztylech vlastně nic nemění, protože akorát do toho metra vlezou jinde. A pokud cíl jejich cesty leží kdekoliv v jihovýchodní části Prahy, ještě tím dost času ušetří. Pro ty ostatní je časová ztráta nulová nebo minimální (případně taky ušetří, když je magistrála zrovna zacpaná). Těm 14,5% ostatních se cesta zkomplikuje, ale protože to je celkem zanedbatelná menšina, budou se muset přizpůsobit (nebo změní dopravce). Ta čísla jsem střílel od boku, ale zhruba by to mohlo odpovídat skutečnosti...
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 20:32:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koncetrace bezdomovců podle mého přímo souvisí s koncetrací lidí (větší šance někoho okrást, vyloudit z něj peníze, atd.). Pakliže si lidé z Brna, Ostravy a dalších destinací navyknou vystupovat na Roztylech a zastávka na Florenci bude pro tyto zrušena, budou se muset přizpůsobit další společnosti, což se následně projeví i na větší koncetraci lidí, z čehož vyplývá, že se zvýší také koncetrace bezdomovců na nádraží Roztyly.

Toto platí obecně - pokud bude najednou tolik lidí odjíždět z jakéhokoliv místa, dříve nebo později tam bude čím dál tím víc bezdomovců a dalších pochybných existencí.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3003
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 21:00:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Patr Vlček linka Špindlerův Mlýn - Kladno je již pár týdnů zastavena a zřejmě se již nikdy nerozjede
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 562
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 21:39:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda_z_hk:
ale vidím, jaká je koncentrace pochybně vypadajících lidí (tedy potenciálních zlodějů) v metru

Jestli si myslíte, že šupák od pohledu = zloděj, tak se zdá, že kapsáři mají bohužel dobrou strategii.

protože akorát do toho metra vlezou jinde

Nevím, proč si myslíte, že 95 % cestujících pokračuje metrem. A už vůbec bych neřekl, že musí jet zrovna linkou C, aby jim to bylo alespoň trochu jedno.

Samozřejmě, že student z kolejí přesun zvládne, zbytečně sice zatíží hromadou špinavého prádla nebo buchet z domova, podle směru cesty, už tak přetíženou linku C, ale zvládne. Jestliže tady byly nějaké náznaky, že jako SA mají přetahovat i bohatší klientelu, tak to asi teď bude trochu problém. Asi jde o ústupek ing. Jančury té ošklivé železniční lobby a jejím novým expresům, aby ho pak pustila se žlutými vlaky na koleje.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1966
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 19:24:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad_zastávka:
Jestli si myslíte, že šupák od pohledu = zloděj, tak se zdá, že kapsáři mají bohužel dobrou strategii.

Neříkám šupák, ale pochybně vypadající člověk. Třeba bezdomovci sice vypadají odpudivě, ale jinak jsou celkem neškodní. Ale já jsem měl na mysli spíše Cikány (teď mě obviňte z rasismu ), feťáky, opilce a podobná individua. A drtivá většina zlodějů na Florenci jsou skutečně Cikáni, občas se vyskytne nějaký ten feťák. Opilec většinou otravuje jen pokřikováním, maximálně dá někomu přes hubu (což ale taky není nic příjemného). Každopádně trvám na tom, že potenciálního zloděje či jinak problémového člověka většinou poznám od pohledu.

Nevím, proč si myslíte, že 95 % cestujících pokračuje metrem. A už vůbec bych neřekl, že musí jet zrovna linkou C, aby jim to bylo alespoň trochu jedno.

Myslím si to proto, že metro je v Praze páteřní dopravní systém a skoro každý, kdo se celkem rychle chce dostat z centra města (tedy i z Florence) do obytných čtvrtí, s ním jede. Beru to takhle - jaké jiné druhy dopravy z Florence existují? Třeba taxíky, ale těmi rozhodně necestují masy lidí. Osobní auta - minimálně, protože zácpy a nedostatek parkovacích míst. Autobusy MHD - 3 denní linky (+ 2 invalidní) mají oproti 2 linkám metra mizivý přepravní výkon. Tramvaje - 2 linky, stejný problém jako u autobusů. Vlaky - bez použití metra je jakž takž dostupná jen Masaryčka, ale pěšky se zavazadly bych tento přesun nechtěl absolvovat... Takže souhrnem bych řekl, že fakt drtivé většině lidí po příjezdu na Florenc ani nezbude nic jiného než jít do metra. Linka C má tu výhodu, že je relativně mělce založená a jezdí na ní moderní soupravy v krátkých intervalech, čímž je cestování na ní relativně komfortní. To třeba cesta z Florence na Zličín B-čkem je výrazně horší - nejdříve překonávání katakomb, než se vůbec dostanu do stanice Florenc B, pak si musím nechat ujet jeden vlak, protože končí na Smíchově, a když konečně přijede ten můj, je to omšelá nemodernizovaná ruská souprava. Ale i to je mnoho lidí ochotných podstoupit, protože v autobuse by jim cesta skrz Prahu mohla trvat klidně dvakrát déle. Přetížeností linky C bych neargumentoval, protože cestující SA jsou v přepravních proudech metra zcela zanedbatelnou položkou. A k těm přestupům - i při cestě z Florence musí někteří cestující v rámci metra přestupovat (pokud jedou na trasu A), takže přestup navíc je jen pro pasažéry trasy B... Já to zkrátka nevidím jako nějakou tragédii a rozhodně ne jako ústupek železnici (Jančura nikomu ústupky nedělá, i kdyby měl třeba zkrachovat).
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 18:33:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně sem zvědavý, zda Student Agency bude jen rozvíjet své linky a nebo i své služby zkvalitňovat. Hlavně jak to dopadne s tím jejich žlutým vlakem.

A já konečně napravil své hříchy a konečně Student Agency i jel... Jsem celkem spokojený, mohlo by být ještě trochu více místa na nohy, kontrolovat častěji DVD, zda nejsou poškrábané, protože dívat za jízdy na sekající se film trošku naštve. Jinak řidiči si hlavu po vjezdu do jakkékoli obce asi moc hlavu s rychlostí nelámou.

Na závěr komenátře přidávám nějaké fotky:
1.) Košice 30.8. 2007 před odjezdem ve 20hodin
2.) Brno 1.9. 2007 po příjezdu ze Slovenska
3.) Zlín 1.9. 2007 po příjezdu z Brna
 
 
 
Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
http://www.youtube.com/profile?user=Eviator
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 397
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 18:51:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Patrice: Já bych řekl, že DVD nejsou poškrábaná, ale zasekávání je spíš způsobeno otřesy.
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 12:40:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://galerie-autobusu.cz/photos/3/26/2-11-1_Scania_Irizar_PB.jpg
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4496
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 21:24:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co na vás Radim příští rok chystá
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 13:04:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo informace o údajně plánovaném přidáním spojů SA v relaci Zlín-Praha ??
Před časem jsem se o tom někde dočetl (bohužel teď nevím přesně kde).
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 14:58:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem potkal na R10 předjíždějící žlutobus a hádejte kolik jel? Jel přesně 100 i při předjíždění (jinak bych to nevěděl, nezabývám se sledováním cizích prohřešků, ale vlastní jízdou..). Tolik k systémovému překračování limitů či snad odebírání omezovačů...
Mája
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 4-2004
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 12:02:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a co chystá Radim od 17.9.? No přece zdražení: http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=100667
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 12:30:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo. Jak má SA na lince do Liberce monopol, tak už podruhé za sebou zdražuje.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1770
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 12:30:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečně prostor pro konkurenci. :-)
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 12:40:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otevírá se sance pro konkurenci, která ma licencované linky a muze nasadit cenu odeset korun nizsí. Radim sice asi hned zlevni, ale uz ho to bude stát dobre jméno.
Nezapomenme ze Radim nema ten monopol ze zákona.
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 563
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 12:44:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Iaya - co to je monopol ze zákona?
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 12:49:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No mě je jasné, že nemá monopol ze zákona. Ale když se někdo odhodlá jezdit Liberec, tak ho bude Radim chtít vyštípat. Jinak považuju za škodu, že se ČSAD Liberec nechalo vtáhnout do boje o cenu. Kdyby nesoutěžili o to, kdo je levnější, tak mohli jezdit dodnes, byť třeba ne tolik spojů. Ale díky tomu, že má SA na Liberec monopol, tak se například z Liberce po 20 hodině nedostanete jinak, než stopem. V sobotu jede posl. spoj už v 19 hod

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace