K-report
 

Archiv do 16.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Liberci » Staré archivy » Archiv do 16.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 17:26:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevim kolikrát si jel Tedomem bez sedaček, já teda ani jednou. Že trochů cuká, tak to neni ale jedinej. Sorky si taky občas zacukaj. A to že se tam nemontuje audiosoustava, tak to nedělá z budu popelnici. Jestli takto posuzujete dobrý bus od popelnice, tak to je zajímavý. To je něco jako když SA provozuje svoje úžasná Ayatsy. Káva, tisk zadara, ale praská tomu jenom nádrž na autobusáku a občas se to kvůli převodovce nerozjede.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1674
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 19:32:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arial: DPML že chybí více řidičů než DPMUL? Možná je to pravda, ale mám dojem, že to by DPML řval jinak..
Dodělat infosystémy do autobusů ČSAD by jistě neškodilo, kompetentní jistě vysvětlí, proč tak tomu dosud není (snad věčný problém - peníze?). :-)
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1123
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 22:59:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen tak mě napadla otázka jaký je ted vlastně oficiální nátěr dálkových busů u ČSAD?bíla+balonky?A taky proč se na Axery nedával nátěr co je na LC936?? díky za odpověd
Karosy řady 900 forever:o)
Karosa žije dál:o)
E-mail: SnejdrlaJenda@seznam.cz

2T1 5989 je fuč něják nám těch sedmistovek ubývá:o(
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 17:09:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák :

Co já mám zkušenosti z Tedomem ( jako cestující ), tak opravdu žádný zázrak.Jiný vzhled kastle, který se nevidí a hned každý řve "paráda, super".Jízda teda nic moc, je potřeba ještě ladit.A to že u strojů SA občas něco nefunguje, to se hold u všech strojů ( všeobecně ) stává, je to technika.U dpml se to také občas stalo, to bych nebral dramaticky a hlavně za to asi nikdo nemůže! Co ti říká u dpml vozidlo 354 - citybus ???? Taky stál v kopřivách na prasklou nádrž a čekalo se,( hodně, hodně dlouho ) než ji z Francie dovezou.Jsou to spíše technické věci, za které většinou nikdo nemůže.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 759
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 17:09:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad necestující s čsad: no konečně kvalitní názor odborníka na dopravu!
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 760
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 17:15:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Liberečák: samozřejmě že si Tedom cukne. Převodovka ZF prostě neřadí úplně nejplynuleji, proto se taky již dávají špajsky Voith (např. v dieselech). Svez se v nedalekém Jablonci kde mají Citybusy s ZF a uvidíš že škube také. Také si musíte uvědomit že se jedná o předsériové kusy. Audiosystém se bude postupně doplňovat. Tedom je prostě licence Italského busu Mauri a tam hlášení nemají.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 17:47:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v Itálii to řve sám řidič
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 18:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

necestující z čsad: aspoň má kdo s těma "popelnicema" jezdit

p.s. psal jsem jak to má být, nikoliv, že to tak je!!! Takže
Alfonz_von_bahnhof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 21:34:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Tak za prvé, narozdíl od vás jsem se pastevectvím nikdy neživil. Za druhé, na Tedomech se, pokud je chceme hodnotit, projevuje jak nedotaženost autobusu jako takového (z mých příkladů audio, převodovka) tak i očividná podúdržba (chybějící komponenty interiéru). Nechápu, proč sem motáte SA. Číslo Tedomu bez řady sedaček z hlavy nevím, snad někdo fundovanější doplní. Každopádně už takto jezdí hezky dlouho.
Mája
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 4-2004
Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 22:17:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedomem bez sedeček jsem taky jel. V pátek 3.8. linka 25 v 18.40 z Fug směr Ruprechtice. Tak třeba White doplní službu a kluci z ČSAD nám řeknou číslo kočáru. . DPML tuto úpravu používalo taky, ale asi z jiného důvodu než ČSAD .Bývalo to kdysi na nějakém dvoudveřákaku (385 nebo 318) a to z toho důvodu, že brázdil linku č.18 a z Rudolfova jezdili občas i 3 kočárky a ty by se tam jinak nevešly.
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 631
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 22:21:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedom s chybějící řadou sedaček? S takovým jsem jel na Ruzyni, pak myslím putoval do Liberce, ale ty sedačky se snad mezitím doplnily, ne?
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 769
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 05:20:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mája: Jedná se o Tedom 615 ale nemyslím si že by to mělo zásadní vliv na provoz autobusu. Myslím že v dohledné době bude dvojsedačka doplněna
Ad Alfonz: nevím co se Ti pořád nelíbí na převodovce ZF? Tato převodovka se ve velkém používá ve světě, např. v Drážďanech ji mají také a kopala úplně stejně. Podúdržba? To znamená co? Naše auta chodí na pravidelné údržby podle najetých kilometrů - Karosy většinou do DPML, Tedomy buď do Tedomu nebo se dělají u nás a Ekobus do České Lípy.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 06:33:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já abych řekl pravdu,tak mě vůbec hlášení zastávek v Tedomech nevadí. Alespoň se tam sekretářka nemůže splést. Stačí,že je funkční 621. A je špatné srovnávat sériovou výrobu (renaulty) a prototypy (Tedomy). Čsad ví dobře,proč nekupovat Renaulty (v DP bohatě stačí)

Ad chybějící sedačky:
Za to ale řidič natož podnik vůbec nemůže. Nebo si myslíš,že jeden den řidič na 615 si vzal šroubováček,odmontoval si sedačky a večer po svých odtáhnul domů na zahrádku? Co by s nimi dělal?

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 10:07:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak se nám pan primátor zase vyjádřil k nočním spojům. je to v dnešní MF DNES.

A pan Lavička taky připoměl že je nedostatek řidičů, a bude problém s tim to zajistit. To nevim jak chce Veselka ještě jezdit do Globusu atd.
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 11:28:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák :

Vsadím se, že to je v novinách zase dokola, co ? Obehraná deska, která přeskakuje, nemám pravdu ?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 490
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 11:56:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj, něco takovýho. Ale to že nemaj řidiče tam je myslim poprvé
Marek__liberec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 12:07:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady přihazuji něco z igenus.cz

07.08.2007:

Přivřel cestujícího do dveří a rozjel se

Řidič autobusu MHD, který jel ulicí Mařanovou ke konečné autobusové zastávce Doubí - sídliště, se zřejmě řádné nepřesvědčil, zda po zastavení v zastávce všichni cestující vystoupili a při zavírání zachytil prostředními dveřmi ruku sedmašedesátiletého muže, kterého vlekl na boku autobusu až na "točnu" MHD. Muž přitom utrpěl lehké zranění.
http://trat037.unas.cz
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 574
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 12:10:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... takže ve finále nebude nic
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 491
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 12:11:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad cestující -nebo búdou další služby pro ČSADLB
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 575
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 12:20:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...to je otázka...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 493
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 13:11:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

už je na ně asi takovej tlak, že ty nočky budou muset zavést, aspoň zkušební provoz. No pak to vyhodnotí tak že jezdí málo lidí a bude konec.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1675
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 15:09:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že jezdí málo lidí... ale že se za tři měsíce (zkušební doba byla stanovena na tři měsíce) těžko lidé naučí s těmito linkami jezdit a zvyknou si na ně, to už nezmiňují..
...jestli to takhle půjde dál, třeba nakonec Kíťa řekne, že na autobusy nemají vůbec, vše prodají ČSAD a bude po p*deli jsme přeci flexibilní podnik ve vzkvétajícím městě...
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 494
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 15:12:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad sergeilbc - a podle tebe tim že by to koupilo čsad by město něco ušetřilo? Zadarmo ti to nikdo jezdit nebude.

a pokud se lidi za 3 měsíce tim nenaučej jezdit? Když bych to tak vyžadoval, tak se to naučim hned a nepotřebuju na to rok.
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 15:19:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím si, že na takové věci je opravdu tři měsíce málo, dal bych minimálně půl roku.A to, že by se Dpml prodal Čsad, to by bylo vcelku fuk.Stejně by město dopravu dotovat muselo a ve finále je fuk jestli dopravu provozuje Ota, nebo Pavel.Ve finále jde vždy o peníze.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1676
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 15:29:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Musíš brát v potaz, že ne každý cestující je informován o změnách ihned.
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 576
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 16:38:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš jde o to celé to zahrát někam do kouta. Ta nevole zavést nočku je od samého začátku a nemyslím si, že by se názor změnil... A zase se to svede na řidiče Řidič jezdí jako prase, chová se jako neomalenej, ničí autobusy, ale je jich málo, tak se nebude jezdit v noci
Tommy82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 19:05:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz
Nastupte do MHD......... Určitě jede Vaším směrem.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 20:30:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Maja:

Prosím Tě,Ty jseš tady tak nejchytřejší(kam se hrabou Repelend,Cestující),komu by DPmL měl prodat svoje 2 pětiletý autobusy? A jaký by to měli být?

Já teda vím svoje,ale raději se obracím na Tebe.

Všimni si,že já Tě neurážím,ale prostě Tě obdivuju,jak jsi nejchytřejší
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 20:52:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak se už jezdí od Globusu. Jako 607(smluvní doprava),ale jezdí
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Rew
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 06:57:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tommy82: co to je za autobus na té fotce? To jezdí v Liberci?
Tommy82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 18:08:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rew: ilustrační obrázek serveru Novinky.cz
Nastupte do MHD......... Určitě jede Vaším směrem.
Rew
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 11:35:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To já vím, jen mě vždycky fascinuje, že nejsou schopni tam dát fotku alespoň něčeho, co by se v tom Liberci případně mohlo vyskytnout. Tohle co tam dali mi připadá nějak americky. I když, většině lidí to bude stejně jedno, je to autobus, článek je o autobusech, tak co.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 19:19:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedno menší zpoždění autobusu na jablonecku

http://jablonecky.denik.cz/zpravy_region/odjezd_autobus_jablo20070811.html
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1680
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 20:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé, jako by šlo o událost roku. Jestli budou v novinách hlásit každou sekyru, za chvíli tam nebude nic jiného..
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 373
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 22:43:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sergei:

No,asi tak nějak. To by Liberecký deník nepsal o ničem jiném. Jako o tom zpoždění těch tramvají mezi zastávkami Lékárna a Vratislavice nad Nisou kostel kvuli semaforům. To bylo asi zpoždění někde více než spoj(podle nich)
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 783
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 20:00:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak je zase přesunuta zastávka v Kateřinkách L.S. aby jsme se náhodou nenudili ...
8.7.2007
 
 
a teď ... zase o kousek dál
moc fajn také je že udělali střední dělící pás v úseku Lites - Rudolfov ale pro autobus jste jak na autodráze, když dělící pás máte uprostřed... V některých místech je to úzký i na moji Suzuku a to je pořádná užovka
 
 
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 784
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 20:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem jezdil s naftovým Tedomem v.č.6003 ev. 623 linku 25, ale protože jediné místo kde se dá fotit, Broumovská, je už tak profláklé, tak ze včera nic nemám. Službu 63 v neděli s 604 jsem sice už také jezdil, ale vyskytla se možnost vyfocení v Krásné Studánce ... Pěkný ne?
 
 
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 20:45:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend :

V těch Kateřinkách jsem skusil jet tak, abych se nedotkl právě oné čáry a to s návěsem, výsledek je asi jasný že ? Jedině žebychom Sice se to nezdá, ale v těchto úsecích je dost nehod, i já jednou měl smůlu s panem magistrem když mě začal předjíždět v zátáčce, hold měl smůlu
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 581
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 04:14:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad čára na silnici: docela by mě zajímalo, koho by to byla nehoda, když právě v některých místech se nevejde autobus ani v jednom směru do svého pruhu
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 17:15:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No,když tam budeš stát,tak budeš dělat překážku provozu a když to do Tebe někdo praští,tak to bude jeho problém.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 20:16:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nestojím, já jezdím!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 375
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 21:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakej to tam máš Tedom? (622?)Já vím,že jezdíš,ale takhle to můžeš šalamounsky vyřešit.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 583
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 07:26:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 21:38:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

610 se řidičem jménem P.O.,že jo
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 585
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 07:26:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vedle jak ta jedle -> M.L.
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 10:04:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaké máte slušivé stejnokroje....
Asi firemní Tedom, podle barvy......
KAMERY LIBEREC:
http://pocasi.cap-net.cz/
http://www.webcams.cz/webcam.php#
http://www.anl.cz/cz/online-kamera/
http://www.holidayinfo.cz/kamera_let.php?lang=1&rg=11&loc=7
http://anetliberec.cz/cs/webkamera/cam1
Jan_demeter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 8-2007


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 16:54:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

z dnešní krásnou projíždkou s *** ***(Repelend)
tady pár fotek
 
 
 
ICQ 421-187-468
skype jan.demeter
Jan_demeter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 8-2007


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 16:58:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě pár fotek z Fügnerova
 
 
ICQ 421-187-468
skype jan.demeter
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35352
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 17:04:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

z dnešní krásnou projíždkou s *** ***(Repelend)

Radši jsem jméno zamazal. Pokud jste domluveni a kolegovi Repelendovi to nevadí, tak se omlouvám a příště to tam nechám.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Jan_demeter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 8-2007


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 17:49:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Matin_zlivský:aha já jsem tu začátečník jsem nevěděl o těch jménech tak se omlouvám už se to nestane
ICQ 421-187-468
skype jan.demeter
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 18:15:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslim, ze sem tu spravne...
Na ktery auto jste shaneli (CSAD LB) nekdy pred 3-4 mesicema tu aut. prevodovku v Praze ?
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 786
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 21:04:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad S215sl: jo to jsem Ti volal já a mělo to být na 616ku.
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 21:27:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak se to nakonec vyresilo ?
By me celkem zajimala ta zastavba, pokud to bylo realizovany.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 21:34:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Cestující:

Jo tak,no,ty dva řidiči jsi sou nějak podobný,já to hlavně nějak moc neviděl. Ale pěkné. Promiň
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 21:38:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Začátkem roku 2008 bude dokončen přechod předplatného jízdného v podobě kmenových listů a k nim vydávaných papírových kuponů na předplatné jízdné v podobě Liberecké městské karty. Omezování prodeje a platnosti kmenových listů a kuponů proběhne v následujících termínech:

*
20.08.2007
- bude ukončena možnost vystavení VŠECH „papírových“ KMENOVÝCH LISTŮ, tj. průkazek vydávaných Dopravním podnikem města Liberce, a. s.,
*
01.11.2007
- bude ukončen prodej ČTVRTLETNÍCH a ROČNÍCH „papírových“ kupónů, tj. kupónů vydávaných k průkazkám Dopravního podniku města Liberce, a. s.,
*
31.12.2007
- bude ukončen prodej TŘICETIDENNÍCH „papírových“ kupónů, tj. kupónů vydávaných k průkazkám Dopravního podniku města Liberce, a. s.,

Prodej veškerého sortimentu předplatného jízdného bude nadále realizován pouze v podobě Liberecké městské karty.

Libereckou městskou kartu prodává Liberecká IS, a.s., ve svých distribučních místech.
Prodej jízdného na Libereckou městskou kartu probíhá v předprodeji jízdenek DpmL, a. s.
Při přechodu na zlevněné předplatné jízdné v podobě Liberecké městské karty je třeba doložit doklad o studiu nebo požívání starobního, invalidního, nebo jiného důchodu.

zdroj: dpml.cz

já myslel,že to bude ukončeno zhruba tak o rok dříve,ale přeci jen to je ukončeno.
A když teda někdo přijde,se přistěhuje,a bude chtít hned od prvního dne cestovat na nějakou předplacenou formu jízdného,jak to bude muset udělat? Nepočítám týdenku a ani měsíční přenosnou
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1682
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 21:45:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No koupí si tu přenosnou, dokud mu nevystaví kartu. Nevím, proč by se přenosné jízdenky nemohly počítat.
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 379
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 22:13:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jo,ale přenosná stojí 600 a základní stojí 420 a hlavně si to nemůže ze začátku koupit na více než jeden měsíc
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 380
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 22:18:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo a jinak se tady nikdo nezmínil o tom,že mezi zastávkami Jablonec nad Nisou Tyršovy Sady a Jablonec nad Nisou Měnírna můžou cestující,kteří mají předplatní kupon nebo označenou jednodenní jízdenku od dopravce ČSAD JBC,že "má zdarma" i linku č.11 mezi těmito úseky. Pak jsem zvědavej,jak revizoři poznaj,když mě budou kontrolovat v Jbc na konečný,že jedu minimálně od Měnírny nebo zda jedu někde od Zeleného Údolí až od Liberce

380 příspěvek

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Jan_demeter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 8-2007


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 09:13:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tady přidávám fotky Karos z ČSAD


 
 
ICQ 421-187-468
skype jan.demeter
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1153
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 10:52:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzo ta první sedmička zleva vypadá faině neměl bys bližší foto??
Karosy řady 900 forever:o)
Karosa žije dál:o)
E-mail: SnejdrlaJenda@seznam.cz

2T1 5989 je fuč něják nám těch sedmistovek ubývá:o(
TAD a ČSAD Semily: předpisová ukázka jak provozovat autobusouvou dopravu na úrovni

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace