K-report
 

Archiv do 09.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 09.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 18:47:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad mirbusak - nevíš od kdy budou jezdit? nějakej jízdní řád už je někde k vidění?
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 19:22:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já psal vyjádření.Jř u toho nebyl, asi možná od září, nevím.Někdo z ČSAD už chtěl reklamu na nádro...takže to myslí vážně.
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1679
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 19:59:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Jak o možnosti konkurence nemluvil? Konkurovat SA může kdo chce, založ si vlastní dopravní společnost a můžeš i ty. Na lince Plzeň - Praha SA konkurují společnosti ČSAD (Plzeň, AKV), Štáchlich, a pak ještě nějaký drobný... Rozhodně toho neni málo...

A za časů před SA rozhodně nebyl do Prahy hodinovej interval celej týden, i v sobotu a v neděli... Slavné ČSAD nabízelo třeba v sobotu 4 spoje, pokud si to pamatuju správně...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 20:02:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mirbusak - můžu se zeptat kolikrát jede zhruba bus mezi prahou a ČB ve všední den? A kolik společností.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 20:45:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zhruba 15 spojů 5 společností
Rozpis (i s SA od 1.11.07)
text/plainz Prahy do Budek
phacb.txt (4.5 k)

text/plainz Budek do Phy
cbpha.txt (4.8 k)

A vlak taky každé 2 hodiny......
Prostor tam není
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
anl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.201
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 20:48:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSAD LB prodlužuje svojí linku do Č.Krumlova z Prahy. Jj asi začnš dřív než SA, jsem zvědavej od kdy a do kdy budu vídat ČSAD LB na střeše obchoďáku:-).

co to je za blbost, si děláš prdel, né
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 20:49:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chceš vidět žádost????????????zejtra v práci naskenuji a pošlu
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 20:55:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je zpráva dne (hnedka vedle tý, že Asiana končí vary..)

odkud budou jezdit (Florenc, Na Knížecí nebo to pojedou jako skrz Lib-ČM-?Budějov-krumlov)

stejně si mi to,ale nějak nezdá
Allegro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 20:58:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K prodlouzeni linky CSAD LB - nepovazoval bych za uplne vyloucene, ze chteji nekam expandovat: nekolikrat jsem vyuzil jejich sluzeb v dobe,kdy "statecne vzdorovali" SA a zavedli na lince do Liberce kreditove jizdenky, stewardky apod. Jízdenky tehdy prodavali mimochodem i u GTS, coz je velky konkurent SA v oblasti zajezdu,letenek a levnych autobusu pro studenty. Na zadni strane meli kody pro mesta (rezervace mistenek probihala podobne jako u SA pres SMS), a krome LB a Prahy tam byl i kod pro Brno. Stewardka mi tehdy potvrdila,ze je mozne, ze zacnou jezdit do Brna. Bohuzel nedlouho pote boj vzdali a zredukovali spoje na uplne minimum.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 458
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 21:11:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to vím týden, když jsem to od Kraje dostal k vyjádření....Není to nová linka, je to prodloužení 001.Jen škoda, že tam nebyl jízdní řád, pokusím se zjistit, zda ho předložili a zapoměli mi ho přidat k žádosti. Nebo si ho nechal libereckej krajský úřad
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Gabl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.129.123
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 21:21:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže Zličín pro linku PHA-KV nebude, protože Asiana končí. Zůstane Florenc,zřejmě přibude Dejvická a bude jen Terminál 1.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1680
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 08:47:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asiany je škoda, podle siláckých řečí jsem jí dával aspoň rok, to se teda moc nevytáhli... Hlavně že v květnu prý ještě měli cestujících dost... A místo kvalitních služeb použít v konkurenčním boji udávání na různé úřady - nevím, nevím...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7141
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 09:08:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vzdálenost výstup z busu - nástup do metra je na Zličíně 90 metrů ..... , tak tedy ne 5, ale 6, dovolil jsem si zaokrouhlit.

Ovšem zapomínáš na jednu věc. Ty máš nejspíš už koupenou jízdenku předem, protože jsi pravidelný cestující - a pokud ne, neztrácíš čas a běžíš k automatu, do kterého hodíš dvacku. Ale co chudák babička Kropáčková, která jede přes Prahu metrem prvně v životě a musí si teprv zjistit, jaký lístek, kde a za kolik si má koupit? Obzvlášť když je z Plzně, kde jízdenkové automaty umí jen dva druhy jízdenek, "celé" a "poloviční" - a v Praze se jí nabídne najednou takový výběr.....
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 09:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím, že pro babičku Kropáčkovou bude cesta Plzeň-Liberec událostíé roku a proto o ní už měsíce předem živě debatuje s ostatními babičkami v okolí, pár týdnů před odjezdem je přesně instruovaná synem (vnukem), co a jak v Praze má dělat a je od syna(vnuka) vybavena jízdními doklady, nebo poučena jak je získat jízdenku na MHD. Případně je vybavena mobilním telefon pro případ nouze... :-D
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1683
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 09:34:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A když to babičce Kropáčkové ujede proto, že její autobus zkejsnul v zácpě, tak na tom bude líp?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2871
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 11:08:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no Asiany je mi líto je to velká škoda.Škoda že kecálkové o konkurenci neumí vysvětlit fakt že když jedna společnost zlikviduje druhou a tím se se zničí i konkurence,kterou tak rádi propagují,tak se vlastně vrátí vše tam kde to bylo.Pokud tohle je přínos rozdupat vše kolem sebe tak díky nechci.Kecy že si někdo může koupit autobusy a začít jezdit svědčí o tom,že snad ani neví co říká.
Jsem přítelem konkurence ale slušné a musím se k tomu postavit důstojně,nemůže být cílem vše kolem seba rozdupat.A že to slušně jde dokázala jedna společnost nedávno.Kdo se o dopravu zajímá tak ví o kom mluvím,kdo ne tak mu je to stejně zbytečné vysvětlovat.
ad Liberec ano o té aktivitě o které píše Mirbusák též vím už nějakou dobu.Chválím to,je krok kupředu.Přeju jim hodně úspěchu.Pokud budu potřebovat jistě bych jejich spoj využil a velmi rád.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3113
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 11:10:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ptal jsem se už na vláknu "zájezdové autobusy". Kdy můžu chytit Neoplan Starliner na lince Letušky? Rád bych se s ním ještě svezl, než to zabalí úplně.
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 11:19:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asiany je mi taky líto, pokud jsem jel nach Karlsbad tak jsem vždy raději volil Asianu.
Pokud jde o konkurenci, docela mi vrtá hlavou, když Radim zničil konkurenci na trase Pha-Lbc proč nezvýšil jízdné? Než by na to někdo zareagoval mohl narejžovat docela balík a to snad bylo jeho cílem, ne? Zničit konkurenci a zvýšit ceny jízdného, aspoň tu to bylo tvrzeno. A ono, "světe, div se", nezvýšil jízdný ani o mýtné. Blbec. ;-)
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3080
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 11:19:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak bych ho rád prubl, nejlépe víkend.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1684
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 11:28:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To víš, Aresáku, svět je zlej. Hlavně si nikdy neotvírej hospodu, kavárnu, obchod, penzion - konkurence totiž číhá všude a když budeš dostatečně neschopný, rozdupe tě. Taky si nehledej ženskou, kdykoliv tí jí může kdokoliv přebrat a co ti zbyde... Vůbec, kašli na to...
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 11:45:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta: Ale ty linky typu 381 nebo 398 nemají jediný spoj, který by byl v jízdním řádu dvou linek ve stejném úseku a přitom ho zajišťoval jeden vůz. Ty linky jsou rozděleny jen proto, že na jednotlivých jejich částech platí jiný tarif (např.: Praha - Suchdol tarif PID a dále do Kutné Hory tarif SID). Ten spoj jede např. jako linka 381 a poté jen pod jiným číslem linky (240381) jede další úsek.
To co jsem popisoval u SA by v PID muselo vypadat například takto: Autobus jede označen linkou 497 z Louňovic do Doubku tam změní číslo linky na 498 a hned pokračuje dál jako tato linka do Říčan, ale protože tento spoj jede až do zastávky Říčany, Strašín shodnou trasu jako 497 tak ho napíšeme v úseku Doubek – Strašín do JŘ obou linek.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3780
Registrován: 8-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 12:01:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kecy že si někdo může koupit autobusy a začít jezdit svědčí o tom,že snad ani neví co říká.

Ale jdi, ty brepto.
Jakpak se na tu trasu dostala Student Agency? Ona snad nekoupila autobusy a nezačala jezdit? A Asiana tam jezdila od vzniku termálních pramenů...?
Konkurence v autobusové dopravě v žádném případě neznamená, že se na dané trase vždy bude předhánět několik různých dopravců.

Jsem přítelem konkurence ale slušné

Co je to slušná konkurence?

nemůže být cílem vše kolem seba rozdupat

Aha, takže to znamená jezdit jen tak, aby dosavadní firmě neubyli cestující (v příliš velkém počtu)?
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4411
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 12:19:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady ale jde o nekalou soutěž - dumping, čili zavedení cen pod režijními náklady a tím ohrožení hospodářské souteže. Nekala soutěž je samozřejmě u nás zakázána a pokud vím, Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ještě v celé cause neřekl poslední slovo.
"Doba střelců neminula. Přesvědčím Vás o tom. A nejen Vás!"
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3782
Registrován: 8-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 12:34:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To znamená, že jestli v tomto případě to je - anebo není - nekalá soutěž, není doposud s konečnou platností rozhodnuto.
Dobře, nebudu se raději pouštět do diskuzí o smyslu a výsledcích práce ÚOHS, ale stejně si neodpustím jednu pichlavou poznámku: I kdyby rozhodnutí celé kauzy bylo ve prospěch SA, tak to mnohé zdejší "Radimobijce" nepřesvědčí a budou pokračovat ve svých protiSA nářcích, "analýzách" a "objevech".
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2872
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 13:13:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no pane BKP víte konkurence slouží k tomu abych firma nezaspala aby měla neustále impuls do další práce.Pokud si konkurenci sám zničíte tak si uškodíte hlavně sám sobě,protože ztratíte tu možnost s někým soutěžit.To milý pane podstata konkurence.
To slovo brepto si nechte pro někoho jiného já na to nejsem zvědavý,chovejte se trošku jako dospělý člověk.
ad HK děkuju ale vašich rad nepotřebuji.
ad Iaya pokud vím tak cenu SA zvyšovala na Liberci před nějakou tou dobou.Více se dozvíte v archivu.
Jo a abych nezapoměl můj milý anonyme jelikož mi určitě opět napíšeš jakmile se dotknu SA tak bud v klidu tvé výlevy jdou přímo do koše
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 13:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Linka do Karlových Varů je další, kde Student Agency zrušila konkurenci. Například na lince Praha - Liberec má již monopol. ČSAD Liberec jezdí už jen jednou až třikrát denně. Jízdné se tu ale nezdvihlo a to i přes to, že autobusy platí mýtné, stojí o 8 korun méně, než před příchodem konkurence.
Zroj IDNES.CZ

Takl nějak jsem to myslel - cenu před SA
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 13:32:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cenu do LBC samozřejmě zvedli - otevřená jízdenka o 10Kč. ČSAD jim sice neni konkurencí, ale když zvednou cenu, tak se může ČSAD kdykoliv vrátit, proto si asi taky držej licenci. To ne kvůli tomu jednomu spoji denně. Nezapomeňte že cenu zvýšit chtěl, snad si všichni pamatujete to divadlo na konci roku, ale moc se bál konkurence.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 13:49:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zpátky k lince na budějovice - odkud bude jezdit, nevíte někdo podrobnosti ? (Roztyly, Na knížecí, Florenc)

Co tam bude jezdit? ty dva Many jsou asi ale málo, to by se mockrát neotočily... budou se kupovat nové busy nebo tam budou Many+ Axery, Aresy...?
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 633
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 13:59:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k tomu Liberci- zvedli jízdné o 10kč (jak psal Liberečák) a zrušili některé spoje.

PS: Očekávám totéž na lince do KV.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 14:05:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad karel007 - a kolikrát by si tam chtěl jezdit denně? Že bys tam chtěl hned nasadit takovejch busů? To nebude asi žádnej masivní nástup v podobě deseti spojů denně. Podle mě bude hlavní výhodou ten rezervační systém, a když se ještě znásobí nějakou výhodnou cenou, tak tam nějaká šance na úspěch určitě je. Ta rezervace je podle mého názoru hodně velká výhoda.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 14:18:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jízdní doba Praha- Budějovice cca 2,5hod takže se mockrát za den neotočej...
Takže co tam teda bude jezdit jenom ty dva Many po dejme tomu 3-4 hodinách ? Takže +- 5x za den

Budou se ty busy vracet zpět do Lbc nebo ne?

Ten rezervační systém má obrovské výhody, ale také nevýhody, protože to skoro vylučuje někde cestou stavět, pak to začíná být dost nepřehledný a problematický (několik druhů otevřenejch jízdenek apod...).. takže se bude jednat o přímou linku Praha-Buděj?

(Příspěvek byl editován uživatelem karel007.)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 14:24:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já sem zatim nic nezjistil, takže nic nevim.

Tak stavět se po cestě dá, ale rezervace bude třeba jenom mezi některejma zastávkama.

Jelikož tipuju spíš axery, tak můžou případné přistupující brát i na stání. U Manů jsou relativně vysoký náklady, a zvlášť u začínajícího projektu je třeba náklady snížit na minimum.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 14:36:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kolim má Čsadlb Axerů? Já vím o těchto: Jeden ten co jezdil dřív Prahu, pak ten co má klimu bez výfuků nad sedačkama, pak ten co jezdí Denso...
Pak C955 bez klimy (ten je půl roku na trasu 2,5hodiny dlouhou naprosto nepoužitelnej...)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 14:41:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Karel 007 - maj přesny ty co si jmenoval. Klidně bych tam poslal i to LC co maj, takže na výběr je.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 14:44:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo na LC jsem zapomněl
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 18:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to docela škoda, že končí ASIANA... má skoro stejný ceny jako SA... a i lepší autobusy:-( užilival by se na lince KV - PL - ČB - ČK ? Je tam velký potenciál v podobě zahraničních turistů... i kdyby jezdila 2* denně... vždy ráno a odpoledne z KV A ČK.... stačily by jí 2 autobusy...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1685
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 19:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 busy by jí stačily i na 2h takt KV - Plzeň... :D Ale myslim, že si s nima stejně bude jezdit akorát zájezdovku... A možná zkusí nějakou mezinárodní linku... Nechci napovídat, ale proti KV - Mnichov bych neprotestoval... (A nemyslím teď Mnichov u Teplé:-))
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 10:35:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navrhoval bych přesunout diskusi o prodloužení linky Lib-Pha do Českého Krumlova firmou ČSAD Liberec do fóra: "Autobusy v Liberci ", protože sem se to moc nehodí (diskuse o SA) a zbytečně to tady zasírá...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 485
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 10:37:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

stejně už nikdo nediskutuje.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 10:40:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 15:59:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čistě z osobního zájmu, bych se rád dotázal zde přítomných znalců autobusové dopravy na jednu věc.
Zajímalo by mne, zda stejně jako Asiana oznámila ukončení provozu na lince Praha - Karlovy Vary ke 30.9. 2007, zda na této lince (PH-KV) musely být po nástupu SA (12.2. 2007) zrušeny, omezeny i spoje jiných dopravců (včetně těch kteří vyjíždějí i z okolí, Sokolov, Cheb, Jáchymov...), kterých a kolik zhruba spojů.
Díky moc za informaci, ať už v této diskuzi nebo nejlépe na adresu sikl.zdenek@seznam.cz.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 875
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 19:54:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sïklzdenek:Něco jsem ti napsal do diskuze Dopravci a linky.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 23:00:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Překvapuje mě ta zaujatost některých diskutujících vůči SA. Když měla téměř monopol ASIANA, tak to bylo v pořádku a nikdo neřekl ani slovo. Když se do naprosto stejné situace dostane SA, tak je to špatně. Kritici zapomínají, že se SA do výhodné pozice na linkách dostala kvalitnějšími službami pro cestující, hlavně možností si operativně rezervovat místa přes telefon nebo internet, tj. SA je zaslouženě první. A na některých linkách zase prohrála: Praha - Ostrava.

Bránil snad ing. Jančura ASIANě prodávat jízdenky přes internet? Student Agency je možné vyčítat různé chyby, ale podíl na trhu jí patří myslím právem. Dokázala nabídnout jízdenku Praha - KV cca za cenu, kterou si ASIANA účtovala dřív za zavazadlo. Třeba tahle lekce ASIANu nakopne a vyroste z ní silný dopravce. A pak si bude ing. Jančura rvát vlasy, proč nenechal ASIANu v klidu jezdit do KV a vyhnal ji expandovat na jiné linky.

Ještě mi dovolte poznámku ke zkrácení linek na Prahu, Roztyly apod. Jeden aspekt je ten, že autobusy se neúměrně zdržují na neustále ucpané dálnici D1. Dneska odpoledne jsem v OC Chodov chvíli pozoroval ucpaný výjezd z Prahy a bylo mi líto lidí, kteří v přecpaném Mercedesu ICOMu stáli nalepeni na dveřích. Druhý aspekt - při volné dálnici je autobus na Florenci dřív než metro, takže pro část cestujících se cesta znatelně protáhne. Dost na to, aby přešli na konkurenční vlak.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35024
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 13:45:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HK:
Vyhodit peníze lze i užitečnějším způsobem. Přijde mi to ještě zbytečnější než snaha konkurovat na kolejích ČD, které sice taky mají docela silné zázemí jako SA (takže nějaká jedna linka/vybrané spoje za ceny pod náklady jim vadit nebude), ale mají poměrně pochybné jméno a služby, a především kilometrický tarif, takže případné relační jízdné by mohlo u ÚHOS narazit.
Pokud se někde ostatní dopravci udrželi, je to jedině dobře. Ale pokud na Liberec a KV má jezdit pouze SA, tak mi není moc jasný, komu to má prospět.
Proti SA nic nemám, jen se mi nelíbí některé praktiky a likvidace konkurence, kterou si RJ možná něco dokazuje. Takový dopravce si těžko získá mé sympatie.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7163
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 02:11:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také občas máte pocit, že je těch žlutých autobusů už nějak moc?
Tady bych ho fakt nečekal...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 963
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 11:04:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Který praktiky máš na mysli??
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1687
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 23:54:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Které praktiky, prosímtě? Na Vary jezdí hafo ČSAD-čka, po odpadnutí Asiany jim to něco cestujících dosype... Na Plzni pak třeba trvale dál jezdí ČSAD, po odejmuté licenci znovuzrozený Štáchlich, dál nějaký drobný - uživí se evidentně všichni, je to pro všechny nedotovaná doprava a všichni tam dál jezdí. Tak fakt nechápu, co je zrovna na spojích SA nefér. To mi spíš přijdou nefér draze dotované spoje Českých Drah, s přehledem nejšpinavější a s nejdražším tarifem.
Marais
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 6-2007


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 20:56:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz
...powered by BERKHOF SCANIA ECLIPSE..
Marais
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 6-2007


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 20:57:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=3567
...powered by BERKHOF SCANIA ECLIPSE..
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1688
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 21:07:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bože to je tragéd... Z důvodu nekalé konkurence... Hlavně že má v KV na dolním plakáty "Letuška vítězí" a "S letuškou do Prahy za 50"... Asi u něj těch 50 korun dumping neni, jenom u konkurence, a ta je nekalá, zatímco on je se stejnou cenou kalý...
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 19:06:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k: No asi tak. Ne že by se mi líbilo, že Letuška odchází, ale když si čtu různá vyjádření majitele, tak se ani nedivím, že je to on, kdo v konkurenci nevydržel. Viz jeho pokus kdysi konkurovat SA na trase do Brna.
Jenom nerozumím, proč teď tak rychle zdrhá z autobusové dopravy, ruší licenci a přitom na druhou stranu říká, že ještě všem ukáže a že se máme na co těšit - nebylo by lepší provozovat aspoň nějaké vytíženější spoje, už proto aby autobusy a řidiči jezdili?
Já se těším, co ukáže, ale myslím si, že jsou to jen unáhlené řeči a Letuška toho na linkové dopravě už moc nepředvede. Rád bych se mýlil, ale nevím nevím. Uvidíme...

Poučení pro ostatní dopravce včetně SA - nic není věčné, na každého může jednou v konkurenčním boji dojít. Uvidíme kde bude za pět šest let SA
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 22:27:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se SA asi zase vrátí k beulasům vrabci na střeše si povídali,že je objednáno asi 15 '' polopater '' ...
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3103
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 07:40:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Maxwilien: Sám majitel říkal, že na podzim bude 15 Beulasů na Scanii.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 08:55:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nic,to se omlouvám,ale ta informace mi nějak unikla ...
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 12:51:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řidiči (či snad již "piloti"?) SA a jejich jízda (či snad již "let"?) ve stylu "všechny páčky na otáčky..!"
Úsudek nechť si udělá každý sám!
odkaz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6955
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 12:59:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdeněk Šikl: Měl jsem již taky tu čest, a to dvakrát. Jednou s osobákem, kdy jsme nemohli Beulase předjet při 130 km/h. Podruhé jsem v tom voze jel a při předjíždění žlutého Irizara, kolem kterého jsme profrčeli minimálně o 20 km/h rychleji, než jel on, jsem zahlédl tachometr Irizara, který ukazoval 110 km/h. Bylo to na rovině...
A taky by se Radim měl zaměřit na stervardky. Jel jsem teď z NJ do BM, platil jsem o 10 Kč méně, než jsem měl, zato jízdenka mi přidělena nebyla. Nebyl v tom nejspíš úmysl, holka byla docela zmatená, tak jsem to nechal být, ale i tak...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 13:00:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

i tomuhle se řiká nekalá konkurence!!! Až to někde vymlátí tak lidi dostanou jízdenku zdarma a nebožtíkům zaplatí pohřeb, až tak skvěle se dovede SA postarat o své zákazníky

Todle video bych zkusil poslat do televize, na Nově by to určitě brali. Já to zkusim. Jestli je teda Siklzdenek autor a mam jeho svolení?
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3113
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 13:07:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé, že při svých cestách po dálnici jsem takového žlutého letce nepotkal, vždy omezovač. V poslední době jsem bez omezovače potkal akorát autobus jednoho nejmenovaného dopravce z jižní Moravy (Axer).

P.S. A nehoňte ty HTP tak.
antipol
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.89.201
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 14:01:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Docela by mě zajímalo,jestli je v zákoně definována nekalá konkurence jako překročení rychlosti o 20 km/hod

Neměl bys plácnout každej nesmysl co ti projde hlavou
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 14:22:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad antipol - uznávám, měl sem tam napsat, že by se tomu mělo říkat nekalá k... ,a o 20 to nebylo. 130 je o 30.

na busportálu je další tisková zpráva od asiany, celekm sem se zasmál. Zruší jednu licenci a bude jezdit na druhou, celkem zajímavej tah jak vytáhnout z Jančury prohlášení že zdraží.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace