K-report
 

Archiv do 04.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Liberci » Staré archivy » Archiv do 04.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 725
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 20:50:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Arialblack: jojo ta cedule vypadá na moji práci ...
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 18:23:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Repelend:

Já si říkal,že to bude Tvoje práce. Jezdí ve 102,kdyby jsi věděl,na co se používá

Ad Colombo:

Co mi říkal kámoš,tak ten to má přímo od řidiče a podle nich za to mohl motorkář. No nic. Nebudeme dále pitvat a pitvat motorkáře.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2086
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 14:34:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrovolný dárce orgánů opět ukázal své umění?
Klasickej kec člověka, kterej viděl motorku v lepším případě na vlastní oči, v horším na obrázku. Kolik máš na motorce odježděno, že si tak chytrej ?
Motorkář se určitě nepoučí.
Myslíš? No já se vymáz jednou. Řidič osobáku mi nedal přednost, tak sem to musel položit. Díky tomu, že jsem jel pomalu, byl jsem dobře oblečenej a v blízkosti byl příkop zarostlý kopřivama, to zkončilo pouze bolavou nohou a odřenou motorkou a odřenou helmou. Od tý doby si dávám sakra velkýho majzla. Můžeš argumentovat tím, že jsem povinnen se plně soustředit na jízdu, ale doopravdy to děláš, až když se ti něco stane...
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 16:36:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

linka Liberec-Praha
ČSAD Liberec jsou pěkný dobytkové , kteří klamou spotřebitele. Na reklamních cedulích (umístěných například na AN Černý Most, AN Liberec,...) mají obrázky MANa, který tuto linku již delší dobu nejezdí a budí dojem, že jo. Na rezervace.csadlb.cz mají vždy napsáno: Autobus Axer-ekonomický i když ani tyto busy zde pravidelně nejezdí, jezdí zde většinou busy Karosa C954 bez klimy a podobné, které se na tuto linku vůbec nehodí...
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 17:25:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel007 :

Já už jsem byl vytočený nedávno, když jsem potřeboval na autobusáku kdy a v kolik mi jede autobus na dovolenou a všechny ty podrobnosti.Chtěl jsem , aby mi to dívčina za přepážkou pomalu s nohami na stole vytiskla se vším všudy.Bohužel jsem si připadal jak za krále klacka, když mi něco vysvětlovala a propisovačkou mi psala na kus papíru jednotlivé odjezdy a věci s tím spojené, kterým jsem ve finále ani nerozuměl.Naopak u ČD je přístup v těchto věcech někde úplně jinde.Tudíž jsem rozhodnut letos nevyužít služeb ANL, včetně dopravy.
Pro rýpavé, vím že je to věc ANL a ne ČSAD, ale informovanost k dopravě patří.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2919
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 17:27:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Colombo: ČD tyto informace tisknou a zadarmo (ptám se, nevím)?
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 18:02:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magig :

Ano, tisknou ( je tam napsáno vše, včetně cen ) a v neposlední řadě zadarmo.Vše je přehledné, pochopí to každý. Bohužel na autobusovém nádraží ( ANL ) je pravý opak, hrůza.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2733
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 21:31:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Karel 007 pokud chceš být fér tak řekni,že na linkách SA také nejezdí to co slibuje raklama.Takže si mohou podat ruce.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 21:46:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se samozřejmě snažím být fér (v diskuzi o SA mám několik příspěvků o tom, co SA vysílá na linky viz např můj příspěvek 130 ze dne 15. července 2007 - 13:44:44),ale je to o tom, že SA v průměru tak z 90% posílá na své linky busy v kvalitě, kterou reklamují), kdežto ČSADLB MANy, které reklamuje neposílá vůbec a i ty AXERy (co má na rezervace.csadlb.cz u každého spoje) také velmi sporadicky. Tudíž můj názor je ten, že ČSADLB klame zákazníky mnohem víc než SA

(Příspěvek byl editován uživatelem karel007.)
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1661
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 08:24:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r: čekal jsem, že se opět někdo chytne ironie.. tady už je to fakt zlé. :-( já jen opět dodám, že na tom místě neměl co dělat..
Ares1: Pokud chci být fér, SA se vždy aspoň namáhá omluvit, pokud něco z reklam nedodrželi.
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2751
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 15:48:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no pokud se tím budeš řídit i ty Sergeilbc ......
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 15:59:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zde další kousek do šrotu.Stroj DPML 391 ex 491.Tentokrát ale nejel po svých ale za pomoci Tatry 815.Omlouvám se za kvalitu fotky, ale byl sem rád, že jsem se nezabil, když jsem opouštěl náklaďák.
 
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 18. července 2007 - 16:28:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte někdo seznam busů ČSADLB?

MAN 2x (lux,klima)
ARES 15m 2x (klima)
AXER 2?x (klima)
LC?? 1x (klima)
C955 1x
C954 ?x (aspoň 10)
C934 ?x
C7?? ?x
Tedomy
Sory

(Příspěvek byl editován uživatelem karel007.)
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 23:42:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

391 byla jednu dobu dílenská. Pak jsem ji viděl jezdit na l.12 a pak už jsem ji neviděl,až teď na fotce
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 20:13:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arialblack :

Horší je, že nevím kam ji vezli.Na šroťáku v Chrastavě není, jezdím kolem den co den do fabriky nakládat a 391 nikde.Ještě se popídím.
anl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.2.201
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 13:12:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí ještě v pátek odpoledne do Prahy ARES?
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 356
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 18:04:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Colombo:

A není náhodou někde v Lbc? Ale to je asi blbost. Víš,třeba Ostašov,Stráž n.N.,Kateřinky ap.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 18:48:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arialblack :

Jenže, co by v tom případě dělala v Chrastavě ??? Viděl jsem ji sjíždět do Chrastavy, já byl zrovna v autě u Plusu, proto jsem rychle vytáhl foťák.Dál už jsem neviděl jestli odbočují zpět na Liberec, nebo pokračují rovně.Stále hledám a nic, jenže jezdi s náklaďákem po šroťákách po Liberci.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 10:46:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle mi zrovna parkuje přímo pod barákem. Foceno z okna mobilem
 
 
 

Jbc 79. Taky jeden z pěkných busů
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 565
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 11:18:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Colombo: asi vim, kam vezli 391. Na 95% bude v Andelske hore, kousek za mostem pres Nisu smerem na Krystfovo udoli - na levo, je tam takova stara tovarna, uz i od CSAD jsme tam jeden autobus tahali.
P.S. Omlouvam se za vynechane hacky a carky - to v Bulharsku nevedou
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 566
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 11:42:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Colombo: GPS souradnice z mapy.cz: Loc: 50°48'9.31"N,14°57'27.96"E
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 15:14:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující :

Díky za info a souřadnice.Hezkou dovču v Bulharsku, bacha na sluníčko.
anl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.98.106
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 14:30:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy přijdou ty 4Crosswaye do CSAD Liberec? Nevíte někdo?
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 16:57:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující v liberecké MHD se budou učit poskytnout první pomoc

Cestující v autobusech a tramvajích Městské hromadné dopravy v Liberci se budou učit, jak poskytnout první pomoc v případě kolapsu, epileptického záchvatu či zástavy dechu a srdeční činnosti. Projekt připravila Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, která nechala vytisknout plakáty s jednoduchým návodem, jak se v takových případech chovat. V každém voze budou dva plakáty, řekla novinářům autorka projektu a mluvčí záchranné služby Kristýna Fejfarová. Podle ředitele záchranné služby Zdeňka Kubra se zdravotníci často setkávají s tím, že lidé neumí v případě kolapsů či záchvatu pomoci, nebo se bojí, že by mohli postiženému ublížit či uškodit. Zejména v uzavřených a špatně větraných prostorách s vydýchaným vzduchem přitom nejsou podobné události žádnou výjimkou. Jen loni vyjížděli záchranáři k bezmála 10.000 případům hlášeným jako kolaps. "Myslím si, že podobné letáky by měly být všude tam, kde je větší koncentrace lidí, třeba i v nákupních centrech," řekl Kubr. Leták jednoduchým způsobem popisuje jednotlivé případy a stručně charakterizuje příčiny. Cestující na něm pak najdou návod i fotografie s názornou ukázkou, jak postupovat. U každého z případů leták zdůrazňuje, že je třeba zavolat záchrannou službu na linku 155, a ukazuje, jak přitom postupovat. "Snažili jsme se, aby texty byly jednoduché a srozumitelné. Letáky by měly zjednodušit i práci našim dispečerkám, které vždy lidem na místě radí, jak poskytnout první pomoc, než dorazí zdravotníci," uvedla Fejfarová. Podle ředitele libereckého dopravního podniku Jiřího Veselky budou už v příštím týdnu letáky vylepeny na reklamních plochách ve všech 125 autobusech a tramvajích dopravního podniku. Seznámit se s nimi tak budou moci tisíce lidí, kteří denně cestují nejen po Liberci, ale také tramvají do Jablonce nad Nisou. Zatím podnik zdarma poskytl kampani své plochy na dobu dvou měsíců. "Uvidíme, jaký to bude mít ohlas, pak se rozhodneme, zda v projektu pokračovat," řekl Veselka. Projekt záchranky podpořil Liberecký kraj grantem 28.000 korun, dalších 50.000 přidala Investorsko inženýrská společnost. Projekt zatím podle Kubra nevyčerpal všechny prostředky. "Podle ohlasu uvidíme, zda akci prodloužit nebo kam ji rozšířit," řekl Kubr. Dodal, že by rád podobné letáky umístil i v linkových autobusech. "Zvlášť v odlehlejších oblastech kraje, kam se dostáváme déle, by lidé měli vědět, jak první pomoc poskytnout," řekl.

Zdroj: ČTK
KAMERY LIBEREC:
http://pocasi.cap-net.cz/
http://www.webcams.cz/webcam.php#
http://www.anl.cz/cz/online-kamera/
http://www.holidayinfo.cz/kamera_let.php?lang=1&rg=11&loc=7
http://anetliberec.cz/cs/webkamera/cam1
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1672
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 15:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě si zacitujem
Noční spoje se blíží
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 17:59:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zdalipak poznáte,jakým jsem to jel busikem v Jbc
 
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 18:01:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

23:08,jo? To už se dlouho nejezdí. 23:10 je ten správnej čas
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 18:29:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak 391 má být z5 v garážích DpmL
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Sedlakh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 05:22:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sor b9.5 ev.č. 51
Autobusy a trolejbusy, to je moje ICQ 439-876-843
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 11:17:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arialblack: A pak, ze se posledni odjezdy neposouvaji. Ja pamatuju 23.07. Tak to uz jezdi posledni busy o cele tri minuty pozdeji.

Autobusaci, co rikate na novy kruhac ve Vesci?
MHD Liberec
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 17:01:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sedlakh:

nikoliv sor b9,5 č.51 to NENÍ a ani NEBYL

Ad Sidero:

Tak já si odjezd 23:07 nepamatuji. Ono to je někdy taky +-
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Sedlakh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 06:01:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak co to teda je, když ne 51
Autobusy a trolejbusy, to je moje ICQ 439-876-843
Abe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 7-2007


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 08:05:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arialblack:k té jízdence,není to náhodou vůz SOR BN 12 ev.č. 90??
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 17:01:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad ABE:

přesně tak. Je to bus SOR BN12 ev.č.90
otázkou je,proč tiskne 351
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 271
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 21:51:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberecký Citybus č. 355 prochází v Praze rozsáhlou opravou
 
Nové stránky o středních opravách pražských autobusů. www.doz.estranky.cz
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 579
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 22:54:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr_proper: Díky za fotku! Jaký je důvod opravy??
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 23:04:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kotelník: jedná se o celkovou opravu. Jsou venku sedačky, dveře, ale i motor s převodovkou. Dost mě přakvapuje, že poměrně nový vůz potřebuje takový zásah.
Nové stránky o středních opravách pražských autobusů. www.doz.estranky.cz
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 11:21:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se ani nedivím, s tím stylem jak se k němu řidiči chovají. :-D
Dílna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 15:57:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jde spíš o to zavest i na Busech "nějaký stupěň" oprav a né jen výroba - kovošrot. Něco jako na tram SP...
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 17:45:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taky by mělo jít o to přidělit ty vozy. Pak by se k tomu i ty řidiči chovali líp,teda většina
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 22:03:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Revizor, Arialblack: Pánové, snad žádný řidič nemůže zato, že se autobus rozpadne, či co. Navíc pojem celková oprava je velmi zavádějící, neboť nelze určit "co a jak" a házet vše na řidiče je o ničem.
Samozřejmě, že například za proražené gumy, nepořádek ve voze a jiné neřesti může řidič - ale to se v tomto případě nezdá...
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 22:23:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě taková moje úvaha nad přidelením vozů: asi většina lidí by ráda viděla vozy přidělené. Je to bráno asi z takového "lidského" hlediska, že každý řidič má svoje auto, stará se o něj, jezdí si na něm sám (s kolegou) apod. - ovšem to také ale zavání extrémem - že když kmenoví řidiči nejsou - auto stojí a jiné vymoženosti - zmám takové případy velmi dobře. Taky jsem z tohoto pohledu takto na to díval. Ovšem když člověk přejde od koníčkaření přímo do praxe (teď nemyslím řidiče) a podívá se na to z ekonomického hlediska (což většinu končkářů moc neví), tak zjistí, že prostě auto za 7mega musí jezdit 30 dnů v měsíci a prostoje minimální. Což ovšem nejde udělat ve dvou lidech natož v jednom!!! Mě osobně je vzorem místní kamionová doprava J.I.T. z Liberce do Mladé Bol. - kdy auto nastartuje v neděli v 22:00 a zastaví se až v pátek ve 22:00 (někdy v sobotu v 6:00) - a kdyby mohli, tak jezdí úplně nonstop. Samozřejmě, že vím, že toto nejde na prostředyk MHD jednoznačně aplikovat, ale lze minimalizovat zálohy a zvýšit vypravenost - a to vše na úkor přidělení vozidel. Ale tak to je - nebo má cestující platit příliš vysoké jízdné za "přebytek" techniky v garážích, kde bude mít každý řidič svůj autobus...

No snad mě tady nad mojí filozifií nikdo neukamenuje...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3083
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 07:12:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Cestující: Proč ukamenovat, spíše zatleskat. Je to opravdu tak. Chce to najít rozumný kompromis.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3929
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 09:33:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lepší je mít přidělené vozy a také jde zařídit aby vozy jezdily stále se stejnými řidiči.
V Olomouci jezdí na lince 11 Olomouc - Svatý Kopeček ZOO 3 autobusy, každý má přiděleny 4 řidiče. Takže autobusy jezdí každý den.
Ostatní autobusy mají přiděleny každý 2 řidiče, pokud mají volno tak vůz dostanou jiní.

ovšem to také ale zavání extrémem - že když kmenoví řidiči nejsou - auto stojí a jiné vymoženosti - zmám takové případy velmi dobře

Pokud mají přidělení řidiči volno: tak vůz nestojí, ale dostanou ho řidiči jejichž přidělený autobus nejezdí (servis, úklid, porucha) a pokud není vypraven, tak je jako záloha.
Nevím, který dopravce si může dovolit nechat odstavené vozy protože přidelený řidič má volno ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Jan_demeter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 10:02:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dobrý den tady vám dávám moje první fotky busů
 
 
 
 
 
 
Jan_demeter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 10:13:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

druhá várka


moje ICQ 421-187-468
moje skype jan.demeter
 
 
 
 
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 10:23:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byla letos 936 někde v Chorvatsku, nebo někde jinde u moře? A kdyby náhodou, jestli jsou nějaký fotky? A nějaký fotky manů z ciziny by taky nebyli?
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 10:36:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zjistili jste někdo něco nového o plánovaném prodloužení linky ČSADLB Lib-Pha až do Českého Krumlova?
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 17:36:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Cestující:

Proč ukamenovat? Je to názor a máš v něm pravdu,ale dovol mi,abych Ti trošku "protiřečil"

Když nemáš přidělenej vůz,tak se k němu chováš jako k cizímu. Nevyhejbáš se dírám,jedeš s tím jako hasič,občas tam neuklidíš,je Ti jedno,jaká je spotřeba,jestli něco svítí,funguje jak má,jestli se v buse něco klepe. Když to o něco otřeš,tak většina řidičů se k tomu nepřizná a budou se snažit to nějak zamaskovat a pokud by se někdo zajímal,kdo to udělal,tak by jsi řekl,že za Tebe to už určitě bylo a že Ti to je jedno,protože přece každej den s tím jezdí někdo jinej a tudíš to mohl udělat kdokoliv atd.

Ale pokud máš přidělenej vůz,tak se o něj staráš(to,co píšu víše,tomu se snažíš předejít),"leštíš" ho,můžeš si tam nechat nějaký věci a třeba si i přineseš nějaký potah sedačky,aby se Ti pracovalo lépe. No a pokud by jsi měl dovolenou nebo by jsi byl narod,tak by to prostě jezdilo buď s nějakým brigádníkem nebo prostě s jiným řidičem,protože by jsi tam měl třeba reklamu a ta musí být vidět.......

Pokud vím dobře,tak u Vás máte na některých busech přidělený 3 řidiče,takže to auto je vytížený každý den,takže jeden řidič může mít volno a pokud by byly mimo dva řidiči,tak to může přinejhorším jezdit na šejdrech v týdnu a poté by to o víkendu stálo(přinejhorším).

Ale 3 řidiče na busy od DPmL dát nemůžeš,protože v DPmL chybí xx řidičů(přesné číslo znám,ale nechci ho zveřejňovat),taky proto když v Ústí chybí někde kolem 20 řidičů,tak je to slabý odvar oproti tomu,kolik jich chybí v Lbc.

víc mě zatím nenapadá

(edit),prosím Tě,to,že mluvím jako o Tobě,tak to neber jako urážku

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 18:42:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: já bohužel znám dopravce, který má autobusy takto "odstavené"...

Arialblack: v prvním odstavci máš částečně pravdu, ale i toto lze řešit například nějakou kontrolou (ne buzerací)...

Prostě v podstatě jde o to, že nový autobus by se neměl zastavit (vyjímkou je pravidelná údržba, porucha apod.) i kdyby s tím jezdil sám čert . To že autobus není uklizen, či nesvítí nějaké to světlo by už nemělo být starostí řidiče (řidič je od toho aby jezdil a né uklízel nebo opravoval) - na tyto činnosti by měla být nějaká denní služba, která by tyto následné činnosti dělala. Někdo si řekně proč, že je to zbytečné a navíc -> ale navážu na další problém = to jest nedostatek řidičů, což je obecný problém. Jak řidiče nalákat - samozřejmě na peníze (což je u všech DP asi oříškem), na pracovní podmínky apod. - a to že se řidič bude po šichtě ohánět smradlavým hadrem, udělá pomalu údržbu a to většinou zadarmo - to asi není velké lákadlo...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3085
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 18:50:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlas s Cestujícím. Ale ještě si neodpustím dotaz. Proč se chováš k nepřidělenému vozu tak, jak popisuješ? To se nemůžeš nazývat řidič. Já také jezdím různými služebními vozy a snažím se k nim chovat, tak jak k vlastnímu.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 635
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 19:03:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Tohle bohužel dost lidí nechápe a jak něco není jejich tak tomu např. u busů,firemních aut naložej co se do toho vejde ... jinak v HK diskuzi už jsem psal že bude jezdit XE a setra jedině 690 102

(Příspěvek byl editován uživatelem Maxwilien.)
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 19:09:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: to máš sice pravdu, ale je to vše v daném člověku a jeho povaze. Navíc tento problém je i v jiných oblastech než jen u řidičů... Nicméně se musíme smířit v tom, že éra starých dobrých Pánů Řidičů je nenávratně pryč a přichází kdekdo z ulice (většinou bez jakéhokoliv vztahu k tomuto povolání, dle toho to pak vypadá) - ale i za ně díííík!!!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 22:13:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Magic:

Já se takhle nechovám k busům,ale pár řidičů se takhle chová a už jim to neodpářeš. Já se teda vždycky tu moji "srdeční záležitost" v ČSAD když mám příležitost snažím vypucovat a beru ji jako vlastní ikdyž zdaleka vůbec není
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3088
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 22:15:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Arialblack: Neber to osobně, já to napsal takto kontroverzně, aby to vyniklo.
Jan_demeter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 11:49:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tady přidávám nějaký fotky,možná si Repelend na
tyhle fotky vzpomene

 
 
 
Jan_demeter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 8-2007


Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 13:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tohle včera stálo na zastávce Kubelíková
 
ICQ 421-187-468
skype jan.demeter
necestující s čsad
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.94.32
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 15:32:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad cestující: O tom přidělení a údržbě to píšeš hezky. Když sou v ČSAD takový chytrý lidi tak nechápu, proč na to tak kašlete?? Jeden řidič inteligentnější než druhej, dispečeři rychlí jako blesk, autobusy bez údržby. Vozy Vám taky uklízej řidiči.Vždyť Vy nejste schopný ani zajistit informační systémy do vozidel. Ale hlavně že dopravní podnik dělá všechno špatně. Ono je v provozu vidět, kdo provozuje autobusy a kdo popelnice.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 486
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 16:01:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad necestující s čsad - nevim jestli tedomy jsou takový popelnice? Prostě nejde najednou vyřadit všechny B732. A hlavně v DPML s enakpuje trochu jinak za peníze všech.
Alfonz_von_bahnhof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 17:08:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Máš pravdu, cukající Tedomy bez ochranných skel, s chybějícími sedačkami a chybějící audiosoustavou pro hlášení zastávek nejsou popelnice.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace