K-report
 

Archiv do 29.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Všeobecná autobusová diskuse » Staré archivy » Archiv do 29.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1888
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 15:55:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt: Ano, pro linky typu Praha-HK-Orlické hory by Ayatsy nebo podobné busy byly dost nevhodné. A přesto se výjimky najdou a většina cestujících je vítá - třeba MANy Lion's Coach od firmy CDS na lince Broumov-HK-Praha, která obzvláště mezi Broumovem a Náchodem zastavuje každou chvíli. Vpodstatě i linka TAD je linka Praha-HK-Krkonoše a ty jsi z těch Seter nadšený... Prostě nelze mezi těmi busy dělat nějaké striktní hranice. Linkáč ti kolikrát dobře poslouží i v MHD, zájezďák na dálkové lince, tak proč z toho dělat problém?
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 16:20:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jenda: to je pravda CDS jim to s těmi Many docela dobře natřelo! ale mám takový pocit,že u nás se trošku zapomíná na ty kombibusy, třeba Man Lionś Regio. Přijde mi,že se u nás sklouzává k "extremismu".Tam kde řádily 73x, najednou luxusní zájezďáky!(AYATS,BEULAS,MAN,SETRA).Trošku se pozapomělo na tu linkovost, i když dálkovou!Jsem byl jen naštvanej kvůli té původní diskuzi,víš...
Hele jaký je třeba Tvůj názor na vytlačení ost.dopravců z trasy PHA-LB SA?Jak vidíš třeba vývoj linky PHA-BNO-OVA bus versus vlak?
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1890
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 16:48:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt11: Podívej se na západ od našich hranic. Francie - dálkové autobusy neexistují (jen mezinárodní ve velmi omezené míře). Německo - dálkové autobusy jsou, ale je jich minimum. Španělsko - jedna z mála západoevropských zemí, kde dálková autobusová doprava existuje v nezanedbatelné míře. A všechny vozy na dálkových a mezinárodních linkách v těchto zemích jsou zájezďáky podobné jako u SA nebo Eurolines. Jestli se ti stýská po něčem jako byla LC736, tak to už prostě není a nebude. Když doprava na delší vzdálenosti, tak s odpovídajícími zavazadlovými prostory. Tak to prostě je. A rozhodně bych se nebál, že se cestující budou bouřit proti přemíře luxusu. A co si přesně představuješ pod tou dálkovou linkovostí? Mě napadá jen možné umístění digitálního tabla s cílovou stanicí za přední sklo. A vlastně u Beulasů SA je vidět jeden jiný aspekt - snadno omyvatelný interiér s minimem textilních potahů. Tím se usnadňuje čištění, které je kvůli časté výměně cestujících důležitější. Ale co dalšího?

Jaký je můj názor na trasu do Liberce? Když se služby SA budou zhoršovat a cena půjde nahoru, stačí, aby ČSAD opět trochu zahrozilo svou konkurencí, a Jančura to dá do pořádku. Laťka tam byla postavena vysoko a rozmazlenost cestujících nedovolí, aby byla snížena.

Ostrava je podle Jančury neperspektivní. On jí totiž chtěl rozjet ve velkém stylu a ukázalo se, že to není tak jednoduché, tak se zase stáhl. Podle mě by zde nějaké šance byly, ale ten dopravce by musel být silný a mít dobrou reklamu. A je možné, že dopravci se obávají, že SA by je při sebemenším náznaku úspěchu zlikvidovala, takže se o tuto trasu ani nepokoušejí. Trochu jsem si dělal naděje u Eurolines, ale ti na to jdou od špatného konce...
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 17:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslel jsem Ty kombibusy...
 
víš jak bych řekl prostě luxus,ale na linku bez "HD" provedení, třeba Lions Regio.Já se také kvůli komfortu zlobit nebudu...Jen k těm LC736,to už je taky samozřejmě hudba minulosti,ale takový ciziny r.v.1990-1994 taky nejsou řešení...Digitální tablo, dobrá poznámka...kdo není digi není in!Mrzí mne že Liberečáci vycouvali...
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 17:22:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad jenda z HK - ty si myslíš že ČSAD LB bud evyhazovat svoje peníze pokaždé, když SA sníží úroveň služeb, jenom proto aby se zase SA trochu vzmátořilo? Ty si snad upad!!! Oni tu dopravu taky dělaj pro peníze, ne pro blaho cestujících. To může řikat dopravce jak mu záleží na cestujících, ale jemu záleží jenom na jeho penězích.
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 17:26:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Liberečák: Kam se poděli Vaše Many? Myslím si že jste mohli zůstat u Prahy ve větším zastoupení...
a jenda mi jen sdělil jeho názor na můj dotaz,který jsem mu přímo položil, tak se na něj nezlob!
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1050
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 17:33:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MANy se poděli třeba v pátek do Tábora, kde přibral nějaké děti a pak odfrčel na zájezdu někam dál na jih
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1892
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 17:42:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: To je právě ono - ČSAD se bojí, že by to zase bylo prodělečné, takže do toho hned tak nepůjde. Ale kdyby kvalita u SA upadla natolik, že by cestující byli ochotní se k ČSAD vracet ve velkém, věřím, že by to šlo. A to, že výsledkem by mohla být nová ofenzíva SA, je už holt konkurenční boj...
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 17:54:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: mi neříkej že ČSAD LB prodělávalo na této lince...
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1220
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 18:14:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z HK:takhle SA nic nenutí tu uroven zvedat zase zpatky kdyz neni konkurent.
AV 15-30
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34262
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 03:45:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jde jen o to, jak by se SA vůči případnému konkurentovi zachovala, kdyby se tam objevil.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 08:55:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt11: Už jsem spokojen
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 682
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 19:11:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MANy ČSAD Liberec - jeden byl na týden ve Švédsku a druhý v Itálii. Dnes oba stáli na dvoře.
Luky22
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 12:40:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím Vás kolegové, prosím Vás, potřeboval bych zjistit jaká vozidla nasazuje ČSAD Slaný do oblasti Lovosicko a Litoměřicko. Prosím o pomoc. A i kdo pomůže skladbu vozového parku ČSAD Slaný, hledal sem na netu a nenašel . . . DĚKUJI MOC
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2566
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 12:59:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Luky22 nedávno jsem tam byl ,mohu poskytnout jak RZ,tak fota vozů z Litoměřic.Pokusím se ti to dát během dne do meilu
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2095
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 21:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do "IDS" jsem přidal pár z fotek z celkem opomíjeného Blanska.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Luky22
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 00:00:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj kluci, nemáte prosm vás někdo ten náborovej leták z DP Praha? Prosím, kdyby ano, zašlete mi jej. Dík moc.
Karosac734
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 08:43:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.dpp.cz/index.php?q=cs/pracovni-prilezitosti

tady máš přehled všech pracovních příležitostí
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6952
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 11:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, kam s tím, možná už to tu někde je:

odkaz
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Luky22
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 12:06:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosac734: jojo, tam sem byl, ale potřeboval bych někde schrastit ten leták . . .
Mhd_přerov__tom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 16:07:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo známého nebo dokonce nejste pracovníkem v KAR-mobilu Vítkov? Teď nám tam odjel bus a potřeboval bych nějakou ne moc velkou průběžnou dokumentaci střední opravy.
MHD Přerov : http://mhdprerov.ic.cz

SOR BN10,5 nově od července 2007
Salai
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 7-2007
Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 12:01:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ahojtě hledám někoho z okolí Kolína kdo si pamatuje provoz čsad kolín hlavně mhd po městě shánim nějaké fotky busů zejména ikarusu sám jse provoz zažil ale fotek moc nemám taky shánim jízdenky mhd
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6992
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 11:15:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám takový dotaz. Může mi někdo vysvětlit, na jakém principu funguje omezovač rychlosti u autobusu?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3707
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 11:34:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to nějak vázáno na palivové čerpadlo.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2889
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 11:43:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čerpadlo - to byl dřívější, tzv. mechanický, systém. U novějších vozů je to elektronicky (řídící jednotka motoru). Třeba někdo napíše podrobněji.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3877
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 14:22:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šofér řídil v Brně autobus s 3,5 promile
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34585
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 14:33:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rakve na silnicích: staré a přetížené autobusy
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 577
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 14:51:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ježiši ted lituju,že jsem si četl tu dikuzi pod tím ... to sou kolikrát takový výplody ...to fakt může napsat jenom dement.
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2915
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 19:31:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Maxwilien: Ty diskuze nečti, tam přispívají pouze úplní chudáci (a to bych řekl, že jsem je nazval ještě mírně).
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2477
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 22:20:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předčasem jsem koukal tuším na ZDF (tak dva - tři měsíce zpátky, přesně už nevím), kde o tomhle problému byla reportáž. Policajti si náhodně odchytli dva německý autobusy, podrobili je týhle prohlídce a... oba samozřejmě neprošly (nějaký starší zájezdový mercedesy, jeden určitě O303, druhý snad tourismo), na jednom byly rozhozený brzdy (nebrzdilo to symetricky), na druhým byly větší vůle v řízení. U obou následovalo odebrání značek a techničáku, VELMI tučná pokuta a odtah na policejní parkoviště...
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1733
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 22:29:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nedávno o něčem podobném psali v MF Dnes, že prej Němci chytli českou Karosu, která se jim nezdála, poslali ji na technickou a tam neprošla, tak řidič dostal pokutu 1400 Euro, majitelé autobusu museli poslat náhradní vůz a tenhle autobus si museli na vlastní náklady odtáhnout.
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3789
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 22:38:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobusy pražské MHD budou jezdit na ředěnou naftu
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Marais
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 00:03:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

stara na rozvadove: odkaz
...powered by BERKHOF SCANIA ECLIPSE..
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 587
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 10:10:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak setra přidala na své stránky dva 13ti metry.13m verzi už dělají i v řadě UL a v comfort class začali dělat nižšíšího sourozence 416 GT-HD/2 , a to 416 GT.
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2761
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 18. července 2007 - 16:34:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tohle je dobrý

odkaz
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Pocket
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 16:56:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ares1 jo to je vážně dobrý.
I love MHD. MHD= jediná zdravá závislost.
mojí nepřátelé:Vandalové a odpůrci mhd

http://www.parody.wz.cz
http://www.pocket.blog.cz
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1168
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 17:45:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak si prohlížím ceník ND na stránkách SORu a nestačím se divit - údržba autobusu vyjde co do nákladů na ND levněji než auta střední třídy
Pocket
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 19:08:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Swe: To si ho jdu hned koupit.
I love MHD. MHD= jediná zdravá závislost.
mojí nepřátelé:Vandalové a odpůrci mhd

http://www.parody.wz.cz
http://www.pocket.blog.cz
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2983
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 19:36:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz - dávám sem první nástřel. Chystáte se letos někdo? Kolik dní byste obětovali, kolik peněz? Je to zatím takový nezávazný sběr informací.

Ještě bych dodal, že je to také proto, že mám stále silnější pocit, že Coach Progress asi zahynul. Sorry za třikrát že v jednom souvětí.



(Příspěvek byl editován uživatelem Magiq.)
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 442
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 20:26:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq:Tam jsem ještě nebyl:-)
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2989
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 20:32:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já právě také ne a proto po jedné "schůzi" za svitu pouličních lamp vznikly zárodky akce Kortrijk + možná ještě něco 2007. Já doufám, že nějaké přesnější údaje dáme dohromady tak do dvou (3,4,..) týdnů.
Citytrans
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.195.92
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 10:23:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zahájen zkušební provoz fotogalerie www.citytrans.info
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6825
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 10:49:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Docela by mě zajímalo, jestli ten řidič prošel psychotesty...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1592
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 11:01:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě prošel. A co, dyť se nikomu skoro nic nestalo.
Copak to bylo za autobus?
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 938
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 11:11:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://dopravni.net/view.php?cisloclanku=2007071806

Jeden "zajímavý" pohled želez.fanatika mj. i na bus dopravu.
Tolik blábolů v jednom článku se jen tak nevidí.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2873
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 12:56:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz: Nejvíce mě pobavily dvě věci: zapomíná se i nízké pohodlí autobusové dopravy, řada lidí jízdu autobusem ze zdravotních důvodů nesnáší, doprava je nepříjemná např. ve vedrech, o čemž bylo možné se přesvědčit v těchto dnech, není vybavení WC apod. Splnit tyto podmínky prakticky nelze. - takže to chápu tak, že nepohodlné autobusy bez WC radši nahradit 30 let starým "šukafonem", který má pohodlné polstorvané sedačky, luxusní WC na každém konci a v létě je klimatizovaný.

A ještě tohle: motorové vozy jezdí i 50 let, autobusy se rozpadají po cca 5 letech. Co je tedy levnější ? Kde je toto započítáno? - tak tenhle blábol mohl platit tak kolem 80.let, dneska už rozhodně ne. Autor se zřejmě dlouho nesvezl 50.let starým motorákem, kde je žárovkové osvětlení, okna se spouštějí klikou, dveře se nazavírají a topení je řešeno pouštěním naftových splodin do salónu... Ale zase určitě každý den jezdí 5 let starou C954, která je totálně rozpadlá a zralá do šrotu.

Proti železnici nic nemám, ale výlevy některých ryze železničních fandů fakt nepochopím. V posledních letech mě ČD od cestování vlakem (zejména v relaci ČB-Praha) totálně odradily. Od až hodinových zpoždění přes "komfort" našich souprav až po neustálé zdražování a prodlužování jízdních dob... Takhle radši sednu v ČB do klimatizovaného Arwaye a za dvě hodiny a něco vystoupím v Praze na Roztylech.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 940
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 13:50:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil:Těch 5 let mě taky rozesmálo,stejně jako mimojiné argumentování skleníkovým efektem v souvislosti se ztáhnutým shucaphonem nahrazeným busem,který v oblasti už tak jako tak musí jet,tomě opravdu dojímá.


Jinak ČD používám tak obden,ale díky takovýmu článku si teprve člověk uvědomí,jaké je to štěstí.
C9541360
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 7-2007


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 20:44:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čaute vospolok.som tu nový ale chcel by som vám predstaviť moju novú stránku o fotografiach autobusov KAROSA.
Ak máte čas a chuť tak si pozrite toto:
odkaz
EgriCa-člen Spolku Pre Mestskú Dopravu Martin
C9541360
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 7-2007


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 20:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ospravedĺňujem sa za nefunkčnosť odkazu:
nový odkaz je takýto:
www.egrica.wbl.sk
EgriCa-člen Spolku Pre Mestskú Dopravu Martin
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3071
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 19:37:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zpráva z novin:


Šílený autobusák - Tlačil auto s řidičem kilometr před sebou!


NOVÉ STRAŠECÍ – Scéna jako z akčního filmu se odehrála v ulicích Nového Strašecí. Okolo půlnoci si řidič (32) linkové přepravy vzal služební autobus Karosa a počíhal si na okraji města na muže (24), se kterým měl osobní spory. Pak nastala pořádná mela!

Mladík (24) jel městem ve svém opelu, a když se přiblížil k odbočce do centra Nového Strašecí, najel na něj řidič s autobusem tak silně, že se osobní vozidlo přetočilo napříč vozovkou a zaklínilo se pod čelo autobusu.

Tato zvláštní zaklíněná sestava pak projela téměř kilometr ulicemi města. „Všude létaly jiskry, a ten autobus se řítil dál,“ popsali incident svědkové. Šokovanému řidiči z auta nezbylo nic jiného než se rychle dostat z auta ven, šlo mu totiž o život! „Muži z osobního automobilu se během nedobrovolné jízdy podařilo otevřeným oknem na straně spolujezdce vydrápat na střechu osobního vozu a za jízdy seskočit na zem,“ uvedl mluvčí rakovnické policie René Černý.

Řidič linkového autobusu tlačil vrak auta před sebou ještě přibližně 800 metrů, pak zastavil u autobusových zastávek ve městě. Tam vycouval a vrak ponechal jeho osudu stejně jako lehce zraněného a pořádně vyděšeného mladíka.

Podle policistů pak odjel zaparkovat autobus do garáží svého zaměstnavatele na Kladně. Tam jej také zadrželi místní policisté a předali rakovnickým kolegům. Ti jej ihned zavřeli do cely.

Škoda zatím nebyla vyčíslena, řidič autobusu podle policie před svým činem nepil alkohol. Hrozí mu obvinění z pokusu o ublížení na zdraví, poškozování cizí věci a neoprávněného užívání cizí věci.

Autor: (nek)
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3987
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 21:00:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už to tu bylo asi třikrát
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3907
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 21:09:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bych chtěl vidět ten předek autobusu jak dopadl, bez škrábnutí to asi nebylo...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3033
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 10:38:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přátelé, kamarádi - máte někdo fotky přívěsů pro přepravu jízdních kol? Zajímaly by mě fotky hlavně vnitřku (uchycení atd.). Čím více typů, tím lépe. Můžete i na mail. Díky.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4007
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 11:18:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já šotil cyklobus tento týden v OL, je to dost tmavý, ale přívěs tam vidět jde. Je tam dobré to, že celá konstrukce byla snížena k zemi a ven vyčnívala nástupní rampa. Otevřený ho neměli, takže víc nemám:
 
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7102
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 19:13:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Já bych měl akorát karosu Connexu VČ, která má držáky na kola uvnitř. Ale to ty nechceš, ne? Zkusím kdyžtak ulovit nějaký přívěs na Plzeňsku, ale nic neslibuju.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3035
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 19:23:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Martin_j: Může být i ta Karosa, za přívěs předem díky.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2838
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 20:54:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Maqig mohu ti vyfotit náš Semilský přívěs pokud chceš zblízka nějak?
a mám dotaz a to nejspíš na tebe Magiq.Musí být v ČR vylepen na autobuse jakýsi kontrolní proužek o cejchování tachografu?Já že nedávno dostali řidiči ČSAD v Polsku pokutu 1 000 zlt
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3037
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 21:00:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten přívěs bych potřeboval vyfotit uvnitř, nejlépe i s jízdními koly, aby bylo vidět, jak tam vlezou a jak jsou uchyceny.
K tachografu je osvědčení o cejchování, o proužku nic nevím (ale netvrdím, že není). Počkáme, až se ozve nějaký řidič.
Vozejk78
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 21:15:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: pár fotek je na tomhle článku z busportálu:
odkaz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2840
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 21:20:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano je ukazoval mi ho řidič Ekobusu c 10,5,je umístěn na okně u řidiče.Ale toto byl Axer a ten ho neměl.nepomohl ani protokol o tachografu,poláci ho odmítli i vzít do ruky.jediné co je zajímalo vylepený proužek.Poté ihned vytasili zmíněnou pokutu.snímek toho Axera se nedávno objevil na Polských stránkách transport.Pokutu musel zaplatit i druhý bus,též neměl.
U nás jsou přívěsy odkryté tudíž je vidět dobře dovnitř.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace