K-report
 

Archiv do 26.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy na Vyškovsku » Staré archivy » Archiv do 26.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33984
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 21:14:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel je tady na jihu kritický nedostatek řidičů. Ale to asi nejen tady, vím, že docela chybí i jinde a to se ještě nezavedla povinná školení (150 hodin, či kolik).
Takže teď jezdí (ne u něj) i jedna má kolegyně, která má jen jemně přes metr a půl a asi málokdo by tipoval, že jezdí s kamionem (a má i Tčko). :-)

Edit - Reakce na Edit:
Teď jsme byli kolem Ostravy voženi v Tranzitu (15 osob) a 110 v obci, přes 120 na tzv. dálnici (je to klasická I. třída s nepřehlednými úrovňovými křižovatkami) a jiné „atrakce” mne nepřestávaly překvapovat (kdyby ještě s osobákem, ale s autobusem plným lidí je to trošku něco jinýho...), a to vše přímo pod dohledem svého šéfa... (Blíže to radši nebudu specifikovat.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2740
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 21:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, to není jen na jihu, to je všude a bohužel to nevypadá na zlepšení v dohledné době.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33986
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 21:25:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě na podzim se tvrdilo, že v některých krajích s vyšší nezaměstnaností je to dobrý (=rekvalifikace).
S ohledem na připravované změny to asi bude ještě horší, pokud se něco nezmění a místo řešení/změny se to bude tutlat, aby to nějak jezdilo.

Zřízení nástaveb zabývajících se výchovou řidičů (včetně toho školení) asi trochu pomůže, ale to už asi bude pozdě... Tady je třeba konečně tu práci docenit, protože zejména malí dopravci jezdí téměř zadarmo a mají sotva na živobytí, žijou z ruky do pusy.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1081
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 21:31:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tak přeji Dinovláčku, ať nedojde na varování policie a ať nedoplatí na nedostatek řidičů - profesionálů
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1082
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 21:36:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Za to nedocenění může paradoxně konkurence, on se vždycky někdo najde, kdo to za těch pár korun odjezdí a tím myslím jak vztah zákazník - dopravce, tak dopravce - zaměstnanec.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6406
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 21:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Ta školení mi ovšem přijdou jako obyčejné tahání peněz z dopravců nebo řidičů. Dokud nebude existovat nějaký motivační program, který by zároveň plnil i něco jako Damoklův meč nad řidiči, tak tam můžou sedět třeba tři roky, a stejně se na to v praxi vybodnou. Jenže když s vozem jezdí každý, kdo na to nějak udělal/dostal papíry, a jiní, lepší nejsou ochotní, a když tito jezdí s vědomím, že pokud bude průser a šéf mě vyhodí, tak mě vezmou jinde, nestane se nic. A když je ještě šéf nutí takto jezdit, protože si nasmlouvá nereálné termíny, tak je to úplný konec.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33991
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 23:10:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swe:
Může. Ale kdyby opravdu fungovala (jakože to nikdy nikde dokonale nejde), jak má, tak ty ceny už nahoru nejspíš už šly.


Bobyk:
Napsal jsem to dvojjace - líbí se mi, že případné školení bude nedílnou součástí těch dvou let (tedy řidič již bude „hotový”).

(Ale to už jsme hodně mimo téma - to by patřilo spíš o strom vedle.
Pokud to tu bude někomu zavazet, klidně to přesunu, byla to jen reakce na úroveň řidičů spol. Hanzalík, s kterou jinak vcelku nic nemám.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34039
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 17:15:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už se to zde probíralo - do diskuse Nehody jsem umístil odkaz na docela zajímavý článeček.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1086
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 18:41:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to, co to, bratrská dělba práce?
 
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2752
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 18:49:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Úžasně multifunkční vozidlo - umí jezdit IDSJMK i dálkovou, ale aby ta barva s cestujícími VYDOSU nesekla, přece jenom jsou zvyklí na decentnější pojetí.
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1087
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 19:04:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: To bych se nebál, jestli nejsou spíš rozmlsaní metalízou Krodosu. A do jizdního řádu na Bardějov by se mohlo napsat: Přepravu zajišťuje společnost Xdos :-)
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2024
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 20:45:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to jsem ho potkal někdy minulý týden ve Vyškově ještě s nějakým školním zájezdem. A pak v pátek stál v garážích, jen jsem byl líný to sem napsat.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1551
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 08:25:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Degradace. Před třemi lety jsem s tímhle Axerem byl u Atlantiku a loni ho potkal v Bretani.
A vozy od Krodosu nestačí, nebo proč už se zapojuje i Bodos?
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2754
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 08:30:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Mirek: To je potvrzení účelu třídy kombi-bus. Mě by zajímalo, jestli Vydos nemá busy nebo spíše řidiče a tak jezdí Bodos i se svým řidičem.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2026
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 11:04:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možné je obojí. Právě by mě zajímalo, jestli se na této lince vůbec ještě vyskytuje SAD Prešov, protože jejich vůz už jsem ve Vyškově neviděl ani nepamatuju.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1090
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 11:16:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prešov jsem viděl naposledy v ponděli na nádraží -956 se zelenou reklamou na nějakej olej.
Jinak nejsou ani řidiči ani busy, dlouho jsem neviděl Axery, zřejmě si někam vyrazily.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2028
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 13:30:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to byla ta 956, co parkovala večer u Dukly. Krátký Axer minulý týden najížděl v úterý a ve čtvrtek na FL (nebo už to bylo předminulý týden?).
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Lukša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 17:27:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro vysvětlení:Bodosí Axer byl vyměněn za Vydosí MAN,takže ho budete vydět častěji a není vyloučeno že nastálo...
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2029
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 17:54:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Lukša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 18:10:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

***opr. vidět***
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6443
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 08:28:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: Neříkal jsem ti to onehdy, že vám MAN dlouho nevydrží?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2032
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 09:31:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neříkal?
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 858
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 17:06:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím není zdaleka jistý,jestli tam 44-58 zůstane navždy.
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1126
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 18:56:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílá je dobrá :-)
 
 
 
Hegrard
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.43.4
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 21:38:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Bučovicích včera a dnes krásně zmatené (dez)informační panely:
 
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2076
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 00:28:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta SORka tam včera nestála... Možná bych šetřil pivem.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2576
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 00:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V úterý navštívím Vyškov
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1561
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 11:03:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swe a Stanley: tou Sorkou jezdí Pernica teď do Celestiky, nebo co to je?
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1132
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 11:34:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je tam cedule Vyškov - Ráječko - Vyškov
Stanley: Psal jsem, že tam postává, nikoliv stojí, takže s tím šetřením začni u sebe

(Příspěvek byl editován uživatelem swe.)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2835
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 12:06:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky bych doporučil s tím šetřením, já už jen vodu (nebo sifon), nekuřim, nemám rád SOR a nechci tramvaj č.4.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2078
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 12:44:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Ano, Celestica. Občas se tam objeví i LC936. A tak mě napadá, kolik jich Pernica vlastně má?

Magiq: Ještě se přestěhuj do Hodonína.

Swe: Už si dávám bylinkový čaj.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 14:26:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nestojívává ten Pernica s tou sorkou v Ruprechtově?
Nésu žádné šotouš!
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2079
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 15:53:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ives: Už jsem ho tam několikrát viděl.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 863
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 12:13:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=142&r=mfjiznimorava&c=768291
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2083
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 12:58:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nové Crosswaye v areálu VYDOSu:
 
 
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 866
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 13:29:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Během příštího týdne půjde jeden asi na Orlovicemísto 2B3 28-49 a jeden místo VYE35-37 na 602.Možná vyjedou tyhle nepěkný 47 místný krasavice už o víkendu.
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1134
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 19:56:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi nikdo nebude protestovat když prohlásím, že od náběhu 900 je to to nejškaredější co z VM v základní výbavě vyjelo (myslím obecně Cross v základu).
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 867
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 09:49:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě to škaredší než 954 v základní výbavě nepřijde.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2085
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 12:25:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně docela ano. Možná by tomu pomohla neprosklená dolní polovina zadních dveří. Mimochodem, jeden Cross již stál před polednem na AN.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2086
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 16:28:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po třech měsících jsem sedl na kolo a hned jsem ulovil Crossway:
 
 

A kdepak skončí Zemák, jako záložka?
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 869
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 18:11:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož to se uvidí co s vrakem,nejlepší by bylo ho po 10.12 prodat na "prostějovsko".
Jinak mám pocit,že autobus zasahující do provozu do 48h od příjezdu z VM ve firmě dlouho nebyl,pokud někdy.Takhle bych si to předstvoval,akorát do těch slavkovsko-bučov.musím prosadit alespoň závěsy,to tónování skel není moc přesvědčující.
Každopádně dík za fotky.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3573
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 18:36:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč po 10.12. a proč zrovna sem?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2088
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 18:48:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: Rozšiřování IDS na pomezí krajů?

Zzz: Záclonky v žádném případě, to by byl do nebe volající nadstandart!!!
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1137
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 21:57:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rychlost nasazení je příkladná Kdo už ví, co je tam za motor?
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2089
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 22:16:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já, já, já. Je tam Iveco.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 870
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 23:56:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ty motory ještě neviděl,ale mám vážnou obavu,že půjde o tectory.
Záclonky se bohužel opravdu berou jako nadstandart.

Study:A proč né,nám bude kničemu nejspíš.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6576
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 09:29:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nastandardní záclonky se budou na Bardejově hodit...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6581
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 16:47:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zřejmě s odboráři na protestakci vyrazily z Vyškova do Prahy minimálně dvě C 954(E) a dokonce i Jelínkova Oasa. To byl snad nejdelší zájezd, který tento dopravce absolvoval.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 871
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 17:29:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Bučovic jeli další dvě C 954E do Práglu + čekali na nějakou jinou firmu nějací protestanti v 8h na aut. nádr. a chtěli se cpát do 8:15ky Bučovice-Vyškov.
Z Vyshkova toho jelo víc,ale nemám přehled,ale jeden z Crossů by tam měl taky bejt v tý Praze,vííď.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6587
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 17:52:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz: To poslední slovo sis mohl odpustit, já jsem tam byl jen za účelem firemního kulturně-společensko-sportovně-pivního posezení :-) Crosse jsem tam nepotkal, jen ty dvě C 954E. Jel jsem totiž až v 11:00 z Prahy, a ty vozy jsem viděl, jak sjíždějí z dálnice někde u Kačerova, tuším. Takže to byly nejspíš poslední dva vozy. Tou jinou firmou bych tipoval právě Jelínka, ten jel s odstupem.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 872
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 18:03:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toš já si to slovo teda vodpóščím,aby ti kucíí sparťanští nedali na budku.

Tj. až neuvěřitelné,kolik jedno škopkonehoráznochlastání může mít ušlechtilých významů.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2091
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 19:09:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otec se toho zájezdu zúčastnil taky. Odjížděl v sedm a pravděpodobně pro něj pojedu do Vyškova, tak jsem zvědav, čím dorazí.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2104
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 21:33:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes mi v Jedovnicích ujela Pernicova SORka:
 
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6605
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 09:41:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: A ten otec dorazil čím?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2107
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 13:49:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Došel pěšky k Rostexu. A přijeli poloprázdným autobusem. Nic víc jsem se nedozvěděl.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6610
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 09:51:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neumřel vám už jeden nový Crossway? Včera jsem jej viděl brzo ráno stát vedle myčky ve VYDOSu, odpoledne rovněž bez známek pohybu.
Každopádně ale umřela Karosa C 954 1B4 4622 na lince a-602 v Brně u sjezdu k zastávce Černovičky. Podle vyjádření řidiče upadlo něco u převodovky. Lidi do Rousínova bral Ares 3B0 7640.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2111
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 10:05:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ozázkou je, jestli ten Cross už vůbec vyjel.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 874
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 11:20:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

57ka neumřela,právě dojela do Bučovic kde jsme s potěšením zjistili,že to má coursor(hurá).
Navíc se dá velice dobře sedět i za prvními dveřmi a ne jen za zadními,jak je tomu u 954ek.(Celkový počet míst k sezení je díky širším dveřím snížen na 47).

Jinak interiér bude za chvíli asi nepěkně vrzat,to zase bude...
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1143
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 18:11:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a 1B4 4622 odpoledne už taky vesele jezdila :-)
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2114
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 20:14:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo, potkal jsem ji, jak jede ve 13:50 z Opatovic.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace