K-report
 

Archiv do 21.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Dopravci a linky » Dopravci a linky - diskuse » Archiv do 21.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1654
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 11:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Většinou to stačí, nicméně v létě bývá hodně dovolenkářů, třeba pokračujících na letiště nebo zpátky, taky hodně turistů s krosnami, jedoucí na trekking do česko polského poharničí a vídal jsem na téhle lince v létě i narvané kufry u Axera nebo dokonce u Lion's Coach.
www.fotodoprava.com
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 742
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 17:35:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak v létě na tuto linku CDS nasazuje většinou samé LC735.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.22.35
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 23:39:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím kam to hodit, tak to dám sem: na bus portálu se objevila takto začínající zpráva:

"Uplynulé pondělí se znovu rozhořela "válka" mezi největším dopravním uskupením v Česku – společností ICOM transport a provozovatelem dálkových žlutých autobusů – firmou Student Agency."

K ICOMu, co vím, patří: ICOM Jihlava, ČSAD J.Hradec, ČSAD Benešov a ČSAD Slaný. Nějak se mi nezdá, že by ICOM byl větší, než Connex (Morava+V.Č.+Praha+Příbram).

Patří teda k ICOMu ještě něco? Nebo je s ním něco skrytě majetkově propojeno?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6442
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 08:15:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapomněl jsi na ČSAD Ústí nad Orlicí a TRADO Třebíč.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2510
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 19:46:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano a ještě doplním ,že společnosti ČSAD UO,BENEŠOV,SLANÝ,JH,získal Icom od Z-group (ČSAD invest)(důvod znám ale,nebudu zveřejňovat).Dnes už do Zgroup patří jen ČSAD VSETÍN,ČSAD PLZEŇ,AKV.Poslední dopravce z tehdy největšího uskupení (ČSAD SEMILY) se jako jediný oddělil sám(za dost bouřlivých okolností.)
Tot trocha historie.
Ale řekl bych že je Connex větší.Ale jen do určité chvíle.Pokud by se totiž k Icomu počítala i nákladní doprava tak je Icom větší.
a jen poznámka tydy si SA zahrává tohle totiž není ČSAD LBC či podobní střední dopravci.Tyhle dopravci (Icom ,Connex)mají větší zázemí a není radno pokoušet jejich trpělivost.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.14.69
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 20:20:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Jo, na ČSAD UO jsem prachsprostě zapomněl. Tradem jsem si nebyl jistý, dík za info.

Ares 1: Dík za zajímavé info.
Když už o té velikosti dopravců, kdo je tak asi třetí největší? Zmíněný ČSAD invest?

A čtvrtý? xxDOSy+ČSAD Kl.? Nebo ČSAD ČB? DPÚK+ČL?

Taky mě napadá, jestli tedy nejsou nějaké vazby mezi ICOM a ČSAD invest, a jestli v tom článku nemysleli tyto firmy jako skupinu?


"... tady si SA zahrává ... není radno pokoušet jejich trpělivost."

To je otázka, kdo všechno si zahrává. Na AN v Jihlavě jsem byl jen jednou. Neumím tedy posoudit, zda ze strany ICOMu skutečně jde o pozdně uplatňovanou bezpečnost provozu, nebo o čisté porušení zákona.
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.14.69
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 20:24:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmch., nepatřily tak před deseti lety jednomu majiteli Vršovice a Benešov? Podle tehdejších log na busech bych řekl že jo.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2511
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 20:48:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak třetí by asi byl Z-group.ČSAD ČB bych vylučoval ti tak velcí nejsou.
Icom s ČSAD invest nemá nic společného.(až na ono....)
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1657
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 00:08:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares: To pomyslné třetí místo opravdu vypadá na ČSAD Invest & spol. Mají téměř monopol v celých západních Čechách. Z donedávna velkého DPÚK zbylo torzo, zatímco třeba ČSAD Slaný (potažmo ICOM), nebo Semily, díky redukci DPÚK rostou.

A pokud jde o první místo, věřil bych spíš ICOMu než Connexu. Aspoň podle podle tempa obměny vozového parku.

Jinak mě nenapadá žádný další tak významný hráč v autobusové dopravě ale jeden se tady asi během pár let objeví - Arriva. První kroky už udělali. Transcentrum bus a Bosák určitě nebyly poslední objekty jejich zájmu.

(Příspěvek byl editován uživatelem gromit.)
www.fotodoprava.com
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.6.116
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 15:03:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arriva od Bosáka koupila jen busy nebo i nákladní dopravu?
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 15:49:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun: Můj názor je, že pouze osobní. Před koupí totiž následovalo jeho rozdělení a nejsem si vědom, že by Arriva provozovala někde ve světě nákladní dopravu.
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 15:50:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady je pár fotek naší karosky připravený na zítřejší premieru na lince,dal bych to do diskuze KH kraje,ale tu čte jen někdo.Fotky ovšem nejsou moje.Jelikož jsem si nedávno udělal úraz tak mám s focením na pár měsíců konec.Tohle fotil řidič,kterej to zítra pojede - můj táta.Takže,kdybyste si chtěli někdo zejtra vyfotit naše éčko tak bude jezdit linku.Snad přinesu fotky i ze zejtřka.
 
 
 
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2521
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 18:49:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Maxwilien tak já vám chci popřát v předvečer této významné události hodně štastných kilometrů,a hodně spokojených cestujících.Ať se vám daří!!!
Tobě ať se brzo uzdravíš.
Zítra určitě vyrazím na trasu a vyfotím,jen doufám,že nebudu mít problém s řidičem..bude to našlapané ráno Vysoké Mýto a v podvečer TAD
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2780
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 19:28:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Maxwilien: Tak já se také připojuji s přáním hodně najetých beznehodových kilometrů a hodně spokojených cestujících.

ad.Ares1: Od tebe očekávám informaci ze dne otevřených dveří, já se zúčastním až odpoledního Family day ve Vysokém Mýtě.

(Příspěvek byl editován uživatelem Magiq.)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2523
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 19:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Magiq v tom nevidím nejmenší problém.Já se přihasím ráno s Regiem (když mi neujede v Hradci)
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 20:11:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares: neboj já na tebe tatku připravim akorát ted bude váznout foto zpravodajství z TU budu minimálně do konce července mimo...
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1234
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 20:15:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky přeji hodně spokojených a tržbových kilometrů.
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 20:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maxi cos dělal, tak důležitý a vzácný den pro TAD a ty se zraníš.
Přeji mnoho šťastných kilometrů, spokojené a slušné zákazníky.<ot>snad jsem v dobrém čase?<ot>
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2526
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 21:08:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ajaj tak to abych ještě zítra potrénoval sprint přes překážky..
no hlavně informuj písemě foto za tebe rád pořídím
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 506
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:36:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak:no dalo by se říct že jsem se popral ted si to vyčítám ...ale aspon se tam nechám dovízt abych se mrknul.už jseš ve správnym čase
Ares: neboj trénovat nebudeš ...tak sem pak hod hlavně fotky prosím ikdyž já se taky pokusim nějaký sehnat.
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1026
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 23:15:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Max:takže do chorvatska se už nepodíváškoda no ale na lince je to taky ozdoba
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Karosa žije dál!!!!!!!!!
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 10:49:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže prvním spojem do Prahy jelo prý z TU asi 10 lidí a několik dalších cestovalo meti TU-HK,HK-PHA.Všichni byli prý spokojení.Tak uvidíme jestli se během týdne autobusy víc naplní.
Axer:třeba podívá,jen prostě jela,jako první.Zejtra třeba jede do SK.
Magiq:hlásím že zejtra jede 415 GT-HD,jinak až do čtvrtka by se tam ted měli točit setry ...
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2785
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 10:58:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Maxwilien: Díky za upozornění, ale já to vidím až někdy později, je to pro mě trochu z ruky.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 508
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:00:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady pár fotek.Musel jsem u toho sedět na lavičce takže nic moc:
 
 
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1871
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:20:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Max: Neodolal jsem a svezl se (Pha-HK). Jízda byla super, ta Karosa LC936E vypadá jako nová, což se jen tak nevidí. Cestujících jelo jen několik, ale to se dalo čekat, protože neděle dopoledne není zrovna ten nejlukrativnější čas a lidem taky dost dlouho trvá než si nové spoje najdou a naučí se jimi jezdit. Myslím si, že večerní spoje přes Jičín budou plnější. V pracovní dny asi budou nejzajímavější spoje v 6.30 z Trutnova do HK (škoda, že nepokračuje až do Prahy...) a ve 13.15 z Prahy přes HK do Trutnova. Já si myslím, že za první 2-3 měsíce uvidíte, které spoje jsou nejlepší, a od toho 1.10. by mohlo eventuálně následovat nějaké významnější přizpůsobení jízdního řádu poptávce. Oceňuji, že na trase Praha-HK jedete přímo po dálnici a navíc z Černého Mostu, takže odpadá motání se centrem Prahy při výjezdu z Florence. Rozhodně vám držím palce!
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 509
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:46:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: díky,tak aspon že jsi byl spokojenej.Jsi prej nesl nějakou obrazovku nebo co?
Jinak tu druhou Prahu dneska ( přes Jičín ) pojede setra 415 GT-HD,aby jsme trochu víc upozornili.Takže trochu změna a ten samej vůz tam pojede i zejtra.Tak překvápko pro arese.
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1874
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:56:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Max: Jo, vezl jsem bráchovi monitor . Já totiž mezi Prahou a HK jezdím docela často a teď mi to tak vyšlo, že jsem jel s vámi. Takže žádná samoúčelná šotojízda. Až mi to vyjde příště, tak počítej s tím, že budu předem vyzvídat, co pojede .
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 510
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 19:13:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jičínskej spoj jel poměrně plnej na poprvé - skoro 30 lidí.Tady jedna fotka:
 
Opět má spíše informační hodnotu,poprosil jsem bratra aby mi to vyfotil.
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2535
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 19:57:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD MAX ano pro mě to bylo překvapení,ale vůbec mi tp nevadilo.Bus byl opravdu docela plný,v Nové Pace přistoupilo asi 6 lidí,což je na první den moc pěkné.
 
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 511
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 20:18:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares: díky za fotky - pěkný.V Pace jsem ani tolik lidí nečekal ....
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2796
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 21:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Maxwilien: Mohu se zeptat, jak máte v té Setře upevněno USV? Dělali jste si sami držák a vrtalo se do palubní desky? Za odpověď díky.
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 6-2007


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 21:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1/Trutnováci, držím palce! To je slast pro oko i duši "kaštana"! Viděl jsem Vaši Setru na ČM, Držím palce!
2/Spor ICOM:SA-nevím byl jsem v Jihlavě kdysi s CE(Capital Expres) s jejich "doubledecker" Setra a vyběhl jsem si na WC na nádru. Nijak ohrožen velikostí busu jsem se necítil.Nejsem odborník,ale přijde mi to jako hašteření "POOLU"ČSAD LIBEREC+HOTLINER:SA a jak to dopadlo!?!
Hot nejezdí vůbec,ČSAD LIBEREC jen tak "občas-prý prestižně jen tak pro krajské spojení" s C954 a SA jezdí nadupaní až po střechu i s posilama! A to si nemyslím, že by se další dopravce na této lince neuživil...(apropo když prestiž liberečáci, kde jsou Vaše Many?) Zajímavé je že ČSAD Jablonec n/N. ustálo bez průvodního harcování o fleky na nádru Hotlinera s Travegy,Tourismy a LC956 a jezdí si vesele dál a častěji!!! (LC956/AXER/C954E-forever!)
- pozn. VŠEM - nejsem zastánce a obhajovač SA na lince Praha-Brno pro mne vedl Tourbus LC936/Man!!! a na Lince Praha-Ova CE se Setrou!!!
}
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 21:52:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maxwilien: jestli bych se mohl k novým linkám (gratuluji!) také na něco zeptat, zajímá mě - to se na lince 690101 otáčí v pracovní dny jeden řidič nebo se pak v Trutnově vymění?
Hodinově mi to, jak jsem si to spočítal, vyšlo na 7hodin 40minut čisté jízdy pro řidiče denně, pokud jezdí už od rána až do večera, takže to by teoreticky vycházelo, ale zajímalo by mě, jak to aplikuje TAD prakticky :-)
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 22:19:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: ano držák jsme si nechali udělat,ale nebyl jsme u toho takže nevím jestli se muselo vrtat do desky-jsem však toho dojmu že ano.Ještě se ti zeptám a zejtra napíšu.Ještě jsou ve výrobě držáky do 315.
Achzarit:je to dělaný na jednoho řidiče Jinak ted v prvních dnech jezdí linku většinou dva řidiči - jeden se zaučuje.Např. dnes jezdil muj otec a řidič 415 - zítra jezdí řidič 415 a vezme sebou dalšího.
Fanagt11: díky
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 22:22:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maxwilien: díky za objasnění. A tátovi přeji spokojené cestující a hodně dalších úspěšně ujetých kilometrů :-)
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 6-2007


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 22:29:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


ad Max: není zač! Držím palce...LC936,Setra dobrá volba dokazuje to,že i menší dopravci mohou nasazovat pěkné a dobré vozy (věkově mladé/nové,splňující Euro 2+)
Prostě: "Ať se gumy točejí, chlapy!" už se těším až s Váma pojedu!
}
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 23:50:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JO jo ťukáš to dobře:NEJSEM ODBORNÍK. TO JE SPRAVNÁ HLAŠKA ta ti sedí.
AP-76-88 BEST OF RTO
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 11:20:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Erťák: fakt nejsem odborník,abych soudil spor ICOM:SA, a co se týká aut tak se těším na Cvejnův RTO až bude jezdit...To bude parádička! Ruku na srdce, vždyť vypadá líp jak ten VanHool!
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1884
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 11:49:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Tak to já se taky těším...
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 13:13:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RTO na lince 133102-6.7. v 8:00 z Florence a v 16:15 z Č. krumlova.
Famagt:A na víc RTO je po renovaci a vanhool je celej org(i lak) a myslím že nevipadá zle na ta leta.
A když nemužeš soudit spor SA:ICOM tak nesuď jiné kvalitní dopravce o kterích nic moc nevíš.
AP-76-88 BEST OF RTO
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 15:06:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Erťák dík, rád se svezu! Hele já to chápu,že jsem Tě naštval,ale už by se zde asi mělo dělat něco s tím vozovým parkem! Musíš pochopit,že provozovat v pravidelné dopravě vozidlo skoro 15let staré už by asi nemělo být..Jaké kvalitní dopravce myslíš?
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 15:12:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


to Max... Hele Trutnováci, nepřemýšlíte nad nějakým ranním spojem z Prahy?
}
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 15:19:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt11:zatím ne ... nejdřív se tam ten bus nějak musí dostat - takže je logický že ranní jezdíme z TU(od 1.10.)a z prahy mužeme jet až dopoledne.
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1887
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 15:34:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt:
Ty jsi fakt chytrák... Ono je fajn doporučovat někomu, ať místo 15tiletých busů koupí něco lepšího, ale na to je potřeba si nejdřív vydělat. A když ti ty peníze nevydělá ten 15tiletý autobus, tak je prostě nemáš. Nebo si je půjčíš, ale když se ti nebude dařit, můžeš přijít o všechno. Ono to není tak jednoduchý, jak se zdá, chápeš?

Podobný je to s tím ranním spojem z Prahy u TAD. To by tam musel nocovat, čímž by se provoz prodražil o ubytování řidiče a parkovné pro autobus (nedá se parkovat kdekoliv, pokud nechceš ráno najít bus s pokutou za stěračem anebo počmáraný/poničený od vandalů). A dost možná by se ukázalo, že díky těmhle vícenákladům se provoz takového spoje nevyplatí...
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 15:43:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jendo, jsem se jen zeptal jestli nebudou jezdit i ráno...To je fakt,že mět ráno na parkingu posprejovanej bus by mne vytočilo do nepříčetnosti!Jinak samozřejmě chápu že prostě když nejsou prašulky je to blbé...
jendo, jak je to nyní s přejezdy busů, třeba z nedělních linek...Koukal jsem, že třeba ČSAD Jablonec, který nás přivezl z JNN se vracel jako linka.Sic vezl 6 lidí,ale nejel prázdnej a zadarmo zpět i když těch šest lidí to fakt nevytrhne...Ale je spousta dopravců co odstavujou domů prázdní..To je jeich vůlí nebo to mají nařízení shora? (krajem apod...)
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 15:45:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Max: a plánujete nějaké další linky? a jaká budete volit příp. vozidla další?
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 16:05:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt11: myslím,že je zatím předčasný o něčem spekulovat.Uvidíme, jak se bude vyvíjet na těhlech trasách.A jinak myslím,že vozy z Ulmu se osvědčili ...
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1889
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 16:10:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt: Na veřejnou linkovou dopravu je potřeba licence. Tu ti někdo musí schválit a znamená to mít pevný jízdní řád. To se s jízdami busů vracejících se ze zájezdů těžko dá udělat. Jednou se ten bus vrátí v 6 ráno a jednou třeba v 9, tak jak tu linku uděláš? No, dáš jí třeba na 9.30, a pak ten bus, který se náhodou vrátí dřív, bude muset 3,5 hodiny čekat, takže na platu řidiče za dobu toho prostoje utratíš víc než dostaneš na jízdenkách od těch několika cestujících, kteří tím spojem pojedou. Nebo někdy se bus rozbije, jindy zase bude odřeknut termín zájezdu, a ty ve všech takových případech budeš muset na tu linku poslat náhradní autobus, abys neporušil licenci. A nakonec zjistíš, že jsi na tom prodělal... Takže tudy cesta nevede.
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 16:11:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Max: a budete pokračovat v autobusech zájezdových nebo pořídíte něco kombi?Setra S315UL...?
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 522
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 16:15:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt11:Jelikož do ZDO se těžko dostanem tak by pro nás byli linkové i kombinované busy zbytečností a na zájezdáky si zatím nikdo na nových linkách nestěžoval
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 772
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 16:19:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky kdo by si stěžoval na Setry,když mezi Trutnovem-HK-Praha jezdí nanejvýš Axery,ale spíše C954.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 16:23:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Max, chápu...Jen že mám v rodině osobu ZTP tak se ptám,víš? Samozřejmě chlapci držte se a koukejte molochům a i jiným dokázat,že to jde jako malá firma provozovat moderní auta na pravidelných linkách!!!!A bez dotací!!!
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 22:30:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tourbusu se na lince 000003 Ostrava - Pescara podařilo zanést do vcelku kuriózní chybku - čas odjezdu z Prahy i Ostravy je stejný.
Jako cestující bych ale byl zmatený, zda to jede nakonec z Prahy nebo Ostravy. Když se ale tak koukám, reálné asi je, že to přes Prahu vůbec nejede, protože u Olomouce je uvedená kilometrická vzdálenost, jež je pro trasu Ova - Ol odpovídající, takže spíše Praha by měla být proškrtnutá.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6515
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 11:26:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit: To není chyba, jedná se o návoz lidí ze dvou různých míst v republice. Z Prahy ten spoj na 100000% jede :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2811
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 11:46:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ona je tam v poznámkách věta: Relace Praha - Brno obsluhována přípojem, takže je to vše OK.
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 19:31:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk, Magiq: díky za info, té poznámky jsem si nevšiml. Jestli to tedy dobře chápu, v 15.30 vyrazí z Ostravy i Prahy autobusy do Brna, kde se poté setkají a lidé případně přesednou do autobusu, který je doveze až do Pescary.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 20:09:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: takže ve 415 se do desky nevrtalo , je to tam místo jedné přihrádky,kterou se i dá skrýt ten držák,když jede na zájezd.Ve 315 a karosách se něco málo vrtalo,ale je to udělaný tak,že to tam snad nijak nekazí dojem z busu.
Jinak ted jsem se byl podívat na AN a přijelo asi 15 lidí.Zítra jede ještě 415 a v pátek už bude na lince opět éčko.
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1245
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 20:13:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit:jo
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2815
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 20:17:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Maxwilien: Díky za odpověď.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1899
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 15:20:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám neověřenou informaci, že BusMat koupil Arwaye nebo Crosswaye. Z hovoru řidičů jsem odposlechl cosi o "tom novém hybridu Karosy s Ivecem". Prý to je nějaká ex-předváděčka. A taky říkali, že na něm měli něco dělat v servisu, ale protože šéf nezaplatil fakturu, tak se nic dělat nebude a oni ho zrovna jedou z toho servisu vyzvednout. Takže možná už bude k vidění na lince.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace