K-report
 

Archiv do 19.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 19.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Vilik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 6-2007


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 10:40:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, co se týče těch Beulasů, podle mě to nejsou špatné busy a mě osobně se mi v nich jezdí pohodlně, ale musím zase uznat, že třeba Setrou nebo novým Mercedesem jsem ještě nejel, ale to nemění nic na tom, že by to měly být busy stejné třídy a to, že to montují někde ve Španělsku ještě neznamená, že to je nějaký šrot. Spíš bych viděl ten problém fakt spíš v údržbě. Vždyť jak byla ostravská linka ještě na 8 párech denně, tak ty 4 busy co ji jezdily viděly Bítěšské depo jenom při každodenním natankování a občasném projetí myčkou. V tom dělá SA určitě chybu a při lepší údržbě, by ty Ayatsy byly možná ještě docela v poho ( na Beulaech sem zatím žádné větší potíže nezaznamenal..jsou taky služebně a kilometrově mladší:-))Ale on si to pan Jančura časem taky uvědomí a zainvestuje, bo ani sebelepší a dokonalejší bus na českých a moravských dálnicích dlouho bez pořádné údržby nepřežije( ani ta Setra, Man nebo Mercedes).

Ares1: O té ZDO, že říkal jsem neslyšel, tak to nebudu komentovat, ale koneckonců je to možné a asi pravdivé, když to říkáš. Možná se jenom chvástal a neměl to spočítané a pak si řekl, že na to prdí, kdoví...ale ať se ti to líbí nebo ne (a já taky teda nemám rád plané kecy aby bylo jasno), ale dneska se všude, tak lže až to není pěkné(klamavá reklama apod.), jenže to jsou všechno marketingové provázky, které vedou k úspěchu, jinak by to nedělali. Chtějí zaujmout masu lidí, což se jim většinou podaří. Pár lidí, kteří se o to zajímají víc, je pak sice v opozici, ale tu masu mají, o což jde. (a to teď tím myslím obecně, samozřejmě, že i SA by se v tom našlo, ale takových firem by byl hooodně dlouhý seznam:-)

PS: Jo a s tou fotkou se omlouvám, všem, kterých se to dotklo. S pořizovatelem fotografie jsem se již domluvil, ale i přesto jsem se rozhodl ji změnit, i když správně bych se měl na možnost zveřejnění zeptat i SA a všech lidí, co jsou na ní zachycení, i když malincí až neviditelní:-)
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6517
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 11:39:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vento mělo včera na autosalonu vystavený i fungl nový minibus VW Crafter.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 12:33:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otočme list; koukněte na tohle.
DOcela by mě zajímalo, co Mr.Štáhlich zamýšlí. Nejenže nevyužil volné polohy v půl uvolněné ČSAD, ale od listopadu plánuje odjezdy ve stejnou dobu jako SA. Noo, to jsem na něj zvědavej...
I když na druhou stranu, zatím to vypadá, že je "nesmrtelnej" - už přežil odebrání licence, "souboj" s ČSAD, několik změn firmy,...
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 12:51:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ono totiž neni nevýhodný jezdit ve stejný časy jako konkurence. Jak jinak lidem ukázat že jsem rychlejší - předjedu konkurenci na trase a sem tam dřív. Když má konkurence plno tak nasednu do toho druhýho busu a nejdu si kupovat lístek na další spoj konkurence.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 14:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo ví jestli ty spoje vůbec od toho 1.11.vyjedou,na druhou stranu Štáhlich jezdí až na Florenc.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2558
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 15:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Iposp až na to že Crossway je nástupcem za C 954
ad Vilik ano to je pravdivé,chtěl ZDO.A rozhodně neschvaluju lhaní jako cestu k úspěchu.Pokud něco řeknu, stojím si za tím.A pesimismus že každý automaticky lže není na místě
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 15:39:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No on to, že vstoupí do ZDO začal vířit po nástupu na Liberec. Chtěl tim asi dát na jevo, že ČSAD LB okrádá kraj, nebo tak něco. Že pýtvaj penězi a že on to zvládne mnohem levněji.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1619
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 15:53:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je pravda, že Štáchlichovi pomáhá i postupný ústup ČSAD... Ale v tom jeho jízdním řádu aby se prase vyznalo...
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 612
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 16:26:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iposp:V Crosswayi jsou hlavně ty nepohodlné sedačky co byly v C 954
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Iposp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 17:06:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalis: Aha, to jsem nevěděl, zatím jsem neměl možnost ten Crossway vyzkoušet... Předpokládám, že pak je cesta stejně "pohodlná" jako v Mercedesu Intouro a podobných regionálních autobusech...
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1229
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 17:15:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je pravda, že Štáchlichovi pomáhá i postupný ústup ČSAD... příští rok to bude na urovni Liberce! ČSAD na ty dálkovky už nějak se*e začalo to Bystricí a jde to dál do
AV 15-30
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 17:53:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

asiana mírně snížila cenu jízdného na lince KV-PHA na 119Kč

viz:
http://www.asiana.cz/autobusy/cenik-jizdneho.php

i BMT je levnější (cena za 5 jízd 395 Kč, tj 79Kč za jednu jízdu)

nechápu ale, proč ještě nemaj on-line rezervační systém ? - bez něho stejně nemaj moc šancí
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 18:00:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ak karel007 - no ono moc konkurentů SA on-line rezervace nezavedlo. Třeba ten co maj v čsad lb, ten mě připadá celkem dobrej. Kdyby se spojili dopravci bojující proti SA, a využívali jeden systém, tak vznikne zajímavá nabídka pro cestující.
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 18:13:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba ten co maj v čsad lb, ten mě připadá celkem dobrej

ten je velice dobrej, dovolím si říct, že lepší než má SA (má více funkcí - na 1 kreditovku se můžou zaregistrovat i 2 místa, možnost převodu peněz z jedné kreditovky na druhou... a ovládání je dle mého názoru rychlejší...ale teď už to je jedno). Proč to nezkusí ČSADLB Asianě nebo jiným dopravcům prodat? Stejně se divim, že Asiana už něco podobného dávno nemá (na internetu umějí - viz rezervace letenek), tak proč to už neudělali dávno

(Příspěvek byl editován uživatelem karel007.)
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 18:16:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska zkolaboval nějaký bus SA v Loděnicích cestou z Prahy do Plzně (nebo do ciziny?). Docela brutálně, byly za ním louže oleje na dálnici. Ráno před devátou když jsem jel do Prahy už tam byl. Kolem dvanácté když jsem jel z Prahy ho zrovna zdvihala odtahovka.
Ráno vůz linky SA Plzeň - Praha jedoucí přede mnou u zdechlého kolegy stavěl v protisměru přímo na křižovatce (sjezdu) Loděnice, málem jsem to do něj nakouřil.
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 19:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ted sem tu delší dobu taky nebyl... zminuje te se tady o CROSSWAY/C955 na lince Praha - Liberec... NA lince
ČK - ČB - PÍSEK - PRAHA často jezdí C954, C934, někdy C935 - dopravce BOSÁK Příbram.
a FEDOS na stejné lince nasazoval C955...
Takže, když jede regionální autobus sice po dálnici, když cesta trvá hodinu, tak to neni snad problém... dost místních linek tak jezdí přes hodinu... jedinej problém je, že se SA chvástá luxusníma autobusama:-( I když s nima na lince PHA - Německo(Berlín) mám výbornou zkušenost
.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2559
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 19:52:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 240025 c955,c935 normální bus na linky pro delší vzdálenosti.Narozdíl od žlutých křápů i pohodlné
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3448
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 20:59:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O té reportáži je ještě něco tady: http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=3372
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3450
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:01:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a nádraží u Grandu http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=3358
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:05:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aresi, co se Ti zdá nepohodlné na (žlutých) Irizarech, Beulasech atd.? Pokud nepočítám Ayatsy, tak bych řekl, že žluťáci jsou stejně pohodlní jako jiné busy. Jezdil jsem do Prahy vším možným a nemůžu opravdu skoro žádný z novějších busů všech možných společností označit za vysloveně nepohodlný. S výjimkou Ayatsů před rozpadnutím, některými Karosami kdy máš něčí kolena cestujícího vzadu v ledvinách a pak dnes již naštěstí méně jezdících Karos ze Vsetína.
Nebo mi chceš říct, že Irizar od Letušky je pohodlnější než Irizar jiné společnosti?
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2561
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:40:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Minibox promiň měl jsem na mysli pouze Aytsy a belausy.Ostatní jsou v pohodě.
a pokud ti cestující reje do ledvin tak si zjednej pořádek,mě to lidé nedělají,okamžitš bych je na to upozornil.navíc to většinou dělají někteří náctiletí frackové.
Tvoji poslední větu sis vymyslel nic takového jsem nenapsal.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:55:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: přesně tak, "studenti" kteří jsou na sedačce obvykle v poloze sedím-ležím-klečím, strkají kolena do před nimi sedícího člověka moc rádi, ovšem když je člověk napomene nebo dle návodu mého kamaráda prostě jen bouchne do místa, odkuď tlak vychází, pěstí, vždy rádi přestanou :-)
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Student_v_ov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 23:52:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No,C955 zrovna moc místa na nohy nemá,ale už takový Axer je slušný komfort,kde si zdřímnu Vůbec je zvláštní, jak někteří jsou schopni krkolomně sedět, vadí mi, když si "dobráci", zejména slečny, sedají na kraj sedáku, nohy zapřené do vaší sedačky a záda jak paragraf,místo aby se pohodlně opřeli a když je možno tak si třeba sedačku mírně sklopili. Beluasem SA jsem jel 2x, seděl jsem vzadu a v bylo zajímavé, že zatímco my jsme se potili, tak si předek busu stěžoval na zimu a chtěl dekyJinak když sleduji diskuzi, tak se mírně přikláním k odpůrcům SA v tom smyslu, že když firma něco nabízí a nedodržuje to, tak je to klamání zákazníka. Lituju lidi, co bez znalostí kapacitních poměrů linky do Liberce, se náhodně vypraví na bus...
P.S. mnozí cestující ani neumí používat mechanismu sklápění, sám si vzpomínám, jak jsem v C955 ve vnitřní řadě zkoušel to tlačítko různě povtahovat, tahat atp. než jsem dostal nápad to konečně zmáčknout.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 00:39:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, nevím, jeslti mi 4-6 jízd měsíčně s SA vytvarovalo pozadí podle Ayatsí sedačky, ale z MANu ČSAD Lb jsme vylez po hodině celej rozlámanej ...
A to není nic proti ČSAD Lb, prosím, prostě mi to nesedlo... A taky prosím nenapadat, že jsme rozmazlenej, předminulý prázdniny jsem strávil 10000 km za volantem UAZu.
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 777
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 07:27:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já,když sem jel Beulasem tak se mě zdálo,že má dost místa na nohy a je to jeden z nejpohdlnějších busů,co sem kdy jel.Ayats tak pohodlnej není.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 861
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 12:22:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=138&r=ekonomikah&c=764456
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 18:23:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé více spojů do Brna, bílé busy z tras SA. Tzn, že rozbitý busy z brněnský linky pujdou na 133109.
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Vilik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 19:02:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je fajn, už jsem se bál, že přesedlal zcela na Irizary...já nevím, ale těmhle busům nějak nemůžu přijít na chuť, fakt zlatý Beulas, ale zajímalo by mě proč zase zanevřel na Travega, to jsou celkem prima busy.Ale ta flotila nablýskaných nových žlutých Beulasů můj vnitřní smutek z diskriminace Mercedesů určitě přebije:-)
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 21:01:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc: já se svými 202 cm sem se tam taky nádherně vešel:-)
Student_v_ov : na lince ČB - ČK je to se slečnama samozřejmí, dost jich takhle jezdí, ale jedinej provar(který se mi taky několikrát stal) je to, že když si člověk dá nohy dolu moc pozdě, tak se mu překrvý, a několikrát se mi stalo, že to chvíli trvalo, než sem byl zase stabilní
několikrát sem vystupoval jako invalida
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1042
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 21:26:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vilik: opět se neshodneme ale tak nevadí je to věc názoru...Beulasy moc nemusí radši ty Scanie a Travega...Ale co by nevypadalo vůbec špatně tak SETRY v barvách SA.Jinak ty jsi z NJ?

Omlouvám se za OT
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!

Karosa žije dál!!!!!!!!!
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 23:23:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aresi, tu větu jsem si opravdu vymyslel, ale jako příklad, který kdybys mi potvrdil, tak by to bylo určitě zajímavé a nestranné Nebylo to nic proti Tobě ;-)

Jinak jak tady někdo výše psal o výhodách/nevýhodách rez. systému, tak na kreditku SA mi jde rezervovat více než jedno místo do spoje (někdo psal že to nejde).
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 23:46:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak na kreditku SA mi jde rezervovat více než jedno místo do spoje (někdo psal že to nejde).

no vidíš a mě to nejde
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34289
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 03:01:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak, když se může za letu courat po letadle, nechápu, proč by to nešlo v blbým buse...

I při přistání a jiných manévrech, kdy hrozí neočekávatelné změny směru? (=Což hrozí na silnici skoro furt. :-()
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 07:09:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minibox, Karel007: Brno, Vary - jde, Plzeň, Liberec - nejde. Myslím...
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1626
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 08:05:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Při jízdě na dálnici je to stejně pravděpodobný jako při normálním letu v letový hladině... Ale jako lobing proti busům... Proč ne, to se musí starat autobusáci sami...
Vilik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 09:10:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Axer:Jasně, že jo, copak můžou mít všichni stejný názor? To by ten svět byl děsně jednotvárný:-)Někdo je prostě Setrový, Manový, Karosový, já jsem Beulasový a vůbec se za to nestydím:-)Jinak z NJ, nejsem, ale do místa, kde bydlím jezdí z NJ linka 880608, takže už určitě víš:-)
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 585
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 09:16:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já také raději Beulas i Ayats, než Setru. Přijdou mi OK a nejsou uniformní.
Vilik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 10:00:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ayatsem jsem jel jen párkrát na lince Praha - Plzeň a asi jsem měl štěstí, protože ty busy byly docela v poho a bral jsem si vždycky sedadlo do č. 16, kde jsou kožené sedačky a je v nich více místa než v těch čalouněných. Od pohledu jsou to pěkné busy a když jsou v poho, tak se jím i pěkně jede, ale poslední dobou se bohužel potýkají s dosti závažnými technickými potížemi vinou pravděpodobně nedostatečné údržby, což už tady bylo x-krát řečeno:-)A navíc Ayatsy mají takový jalový zvuk motoru, Beulas má takový správný chraplák, když to řidič přišlápne:-)
Vilik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 10:08:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte, co za bus u SA má 49 míst? Na některých spojích na lince Pha-Br je jako hlavní bus bez posily. To je nějaké menší Travego nebo to je jen bílý Orbix či jiná náhražka?
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 780
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 10:33:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vilik:Nejspíš to bude Mercedes Tourismo,jezdí v 14.30 z Prahy do Brna.Patří to Orbixu.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34299
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 19:19:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k:
Máš pravdu, že pokud je řidič slušný a předvídavý, tak se bus na dálnici moc nekvedlá. Ale pokud budou platit JD na ČB, tak tam se o klidnou jízdu jednat rozhodně nebude, protože se bude muset jezdit na hranici možností silnice.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3486
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 09:52:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.ukazto.com/?img=StudentAgency.jpg
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1629
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 10:01:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boha jeho, to už posadili Ayats na koleje?
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 379
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 11:12:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bude spíš jenom nějáké "přebarvené" německé ICE. Každopádně, celkem se na kolejovou dopravu SA těším. Každá konkurecne ČD je přínosem.
rádoby kompletní evidence vozidel brněnského Tourbusu na www.bmhd.cz
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 20:54:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jěště nemusí nic znamenat...ale je to dobré znamení....ale docela bych se bál s nima jezdit...pokud ty vlaky nebudou udržovat stejně jako busy tak při jízdě v 160 km/h je to už celkem hazard...
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1233
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 11:21:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek cca v 18:30 na D5 u Žebráku stál ayats dekl od motoru měl zvedlej.Lidi stáli okolo něj někteří měli i vyndaný zavazadla..
AV 15-30
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 11:39:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mno já jel SA minulej týden do Liberce Ayatsem,na kterém bylo vidět,že již má něco za sebou,ale jinak celkem poho,stewardka milá,řidič v poho, klima šla, jen video trošku zrnilo a audio šumělo,ale to je technický problém.Je fakt že Ayatsy už vypadají na to že mají něco za sebou!Jinak škoda,že jsem nevyfotil včerejší setkání generací SA okolo 16h na Flo st.0. vedle sebe IRIZAR, BEULAS, AYATS
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1632
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 15:52:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právěže ty technické problémy autobusů jsou největší průšvih SA..
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Vilik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 18:40:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S tou kolejovou dopravou si stejně SA nabije hubu...stačí se podívat jak dopadl RT Express, zkorumpovaný Drážní Úřad drží přímou konkurenci Českým drahám pěkně od těla, takže pokud nechce SA udělat blbost, tak ať zatím investuje raději do nákupu nových Beulasů a nových linek, než bojovat s větrnými mlýny.Vždyť koho by ČD vozily, kdyby konkurence jezdila stejné trasy za stejné doby, ale za menší peníze a to ještě bez nutnosti sponzoringu dopravce prostřednictvím šestikilových zákaznických kartiček.
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 19:56:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes posila z Liberce v 15h ČM a Berkhof Axial VENTA z/do Brna okolo 17-18h
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 627
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 20:24:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vilik:No nevím,ale drážní úřád mi přijde jako jediná rozumná instituce v železniční dopravě u nás...problém je v ČD a SŽDC....hlavně u SŽDC,posláním ČD (jako každé akciovky) je snaha znepříjemnit život konkurenci...a s RT Expresem..podle mě to byla spíš mystifikace...viděl jste někde že by měli inzeraty že přijmou průvodčí nebo tak?SA vyjede podle mě 10 krát pravděpodobněji než RT Expres...
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Marais
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 20:44:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to VILIK:tak se obevila na Prostejovsku Bova od vas a ten dopravce si z ni trha vlasy na hlave,prej?Co to je za srot?
...powered by BERKHOF SCANIA ECLIPSE..
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3512
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 21:10:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marais: Ty o ní něco víš? Prý je v servisu, prý lítá po zájezdech a nikdo ji neviděl.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Vilik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 6-2007


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 11:23:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt11 :Koukám, že ta posila, byla asi kvalitnější než kmenový vůz linky, i když bez yellow servisu:-)

Michalis: No uvidíme, jak to dopadne s tou kolejovou dopravou, snad se z toho vyrýsuje něco reálného. Před nějakou dobou jsem zaslechl, pokud se nemýlím, že to chtěli jezdit nějakýma jednotkama ze siemensu, tak uvidíme, ale byla by to kvalitka. S tím RT Expresem máte recht, taky sem žádné jejich náborové letáky nikde nezaznemenal, ale pokud vím, tak v Cerhenicích testovali testovali mašiny, ale teď je úplné ticho po pěšině..tak asi fakt nic nebude.

Marais :Bova od nás? Promiň to jsem nějak nepochopil:-) Nevím, jestli to jako myslíš od SA či co?(a kdyby jo, tak já v SA nedělám, tak určitě ne od nás:-)) A copak SA měla někdy nějaké Bovy? Jestli byla žlutá, tak nebyla spíš od Transcentrum Bus Mladá Boleslav?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 11:34:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta Bova byla myslim bílá, a chvíli jezdila i do Liberce.

A ty vlaky už by měl pomalu přivézt, protože jestli je budou uvádět do provozu stejně dlouho jako Pendolino, tak aby to do příštího roku stihli.
Allegro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 16:04:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevim, jestli to tu uz nebylo, ale pro zajimavost uvadim odkazy na stranky SA pro madarske a nemecke zakazniky:

http://www.cseh-busz.hu/cz
http://www.gotoprague.com/
Marais
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 16:18:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study:Koupil ji Konecny z Vrbatek a uz na ni delali 2krat motor..takze asi vyhodna koupe..Potkal jsem ji v Parizi.
Vilik:Sorry ja myslel ze jsi z SA:-)
...powered by BERKHOF SCANIA ECLIPSE..
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3543
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 17:20:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marais: To vím, že ji koupil. Akorát sem slyšel, že ještě ani nedojela do Štětovic a už byla v servisu. Ještě sem ji neviděl, ani nevím co má za značku.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 17:45:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ono asi všechny busy co SA někdy prodá budou pěkný kousky. Od SA brát snad jenom zadara. To budou busy tak na lákačku pro lidi, ale na jízdu akorát po dvoře. Těžko říct jestli si někdo znalej Ayatsy koupí. Protože kupovat zajíc ev pytli je blbý. Tak možná na ukrajinu.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3546
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 19:22:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Ukrajinu? Úmrtí poloviny národa na infarkt bych fakt neriskoval. Tam když se něco takovýho zjeví, vypadá to, jak kdyby se zastavil čas, nikdo se nehýbe, všichni huby k zemi
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace