K-report
 

Archiv do 20.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v Ústeckém kraji » Archiv do 20.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 727
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 19:48:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No docela by mě zajímalo,jestli Mercedesy Zdaru budou jezdit na Vysočině,nebo zůstanou u nějakého dopravce na Ústecku.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 729
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 20:08:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat jestli bude od neděli jezdit spol.Busmat linky v oblasti Louny-západ.Na www.portal.idos.cz ještě nejsou žádné jízdní řády.Nebo tu oblast bude obsluhovat na konec někdo jiný.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1853
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 20:23:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc: To jsou ty linky, co teď má Kavka? Jestli ano, tak bych se nedivil, kdyby tam Kavka zůstal coby smluvní dopravce Busmatu do doby, než Busmat koupí nějaké vlastní vozy. A vzhledem k tomu, že Busmat je na tom údajně finančně dost špatně, nepřekvapilo by mě, kdyby ho okolnosti přinutily nechat to Kavkovi natrvalo...
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 732
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 20:35:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk:Jo asi by to měli být ty Kavkovi linky,ale jestli Kavka na ty linky bude mít taky dostatek busů,když získal několik linek v okolí Litvínöva a Mostu.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1854
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 21:54:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc: Já bych řekl, že Kavka má busů dost. Skupovat staré Karosy on umí. Problémem jsou určitě řidiči, ale ty zase nemůže jen tak přesunout z Loun do Mostu. Takže si myslím, že Lounsko může snadno jezdit, protože tam už řidiče má, a pro oblast Most-Litvínov si holt bude muset najít nové, místní...
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 736
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 22:12:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak on ty linky získal na úkor Dp Mostu a Litvínova,takže řidiči mohou přejít právě z této spol.k němu.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2471
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 14:17:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ve 13.00 vyrazila ze Semil kolona vozů ČSAD Semily o počtu zhruba 10 vozů do nového střediska Litoměřice V koloně jsou 4 crossway ,a nějaké ty Sorky,a Karosy C954
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 10:16:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes ráno se trochu na Ústecku změnilo složení vozového parku.
Mercedesy od ZDARu nahradily Semilské Croswaye (na autobusáku byly ráno tři) a na Severočeské dopravní jsem zaznamenal Mercedes O405N a Karosu C 955 (ta co jinak jezdí z Teplic na Prahu).
Podle toho co jsem zjistil bude počet Mercedesů u S.D. větší, ale nebudou to ZDARácké.
Ty jsou nyní všechny odstavené v rohu autobusáku.
 
 
 
Jinak jsem byl nepříjemně překvapen cenou jízdného u Severočeské dopravní. Jízdenka mě vyšla o 33% dráž než u ZDARu. Uvidíme zda to byla jen nějaká chyba či dlouhodobý trend.
http://cnds.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 11:02:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemohl by zde někdo z Ústeckého kraje psát vozový parky nebo jen busy nových dopravců na Ústecku.Docela by mě zajímalo s čím jezdí,prosím i s SPZ/RZ.Díky
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 14:07:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc: pravděpodobně tě zklamu, protože na Ústecku je základna lidí co lítají za autobusama v terénu značně nízká. Obrátit se na dopravce dost dobře asi hned nepůjde, protože jak jsem se dočetl v Ústeckém deníku tak pracovnice Severočeské dopravní po dotazech novináře sekla s telefonem a jiný než telefonní kontakt zatím k dispozici není.
http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/20070603_kf_drazsi_autobus.html

Mě osobně zajímá doprava jako celek se zaměřením hlavně na dopravní obslužnost takže vozidla linkové dopravy namátkou třeba zaznamenám, ale SPZ + detaily si cíleně neeviduji.
http://cnds.cz
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1211
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 14:21:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jmx:tak se Severočeská rojela. No toho Zdarka je mi opravdu líto. Je to škoda, oni šli do Ústí od začátku naplno a zachraňovali celou dopravu v Ústí od začátku. A jak dopadli. Nikdo je nepodržel.Je to docela sprostý, když uvážím, že skupina "přiměstská Ústí" kraj cpal horem dolem Dopravnímu podniku a oni k tomu mají docela laxní přístup.
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1212
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 14:25:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlasoval jsem pro Zdarko.Jich je mě opravdu líto. Nejen proto, že je znám osobně a pomáhali jsme jim loni na podzim v Litoměřicích, ale obecně je to veliceslušný dopravce i u nás a s nimi jsem se vždycky domluvil.
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Tomiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 08:52:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A copak dnes ráno kolem půl šesté dělal v Rumburku u nádraží kloubový Citelis? Na zdejší poměry je to dost nezvyklé vozidlo, a tak je pochopitelné, že jsem na něj zíral jak na zjevení :-)

Za kvalitu fotky se omlouvám - měl jsem při ruce jen mobil, který má mizerný foťák. Ale díky informační hodnotě snad budete shovívaví... :-)

 
Prgy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 10:53:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím kohokoliv kdo vyfotí jakejkoliv bus od ČSAD Semily na Šluknovsku a Litoměřicku o laskavé poskytnutí fotografií pro web www.csadsemily.ic.cz

mail mám pod nickem
www.mhdvmb.wz.cz fotogalerie MHD v severovýchodních čechách
ICQ 195466589
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1219
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 12:44:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomig:a to vozítko patří komu?Nebo jen předváděčka?
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Tomiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 13:03:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Na boku měl ČSAD Semily a vypadalo to, jakoby jezdil s cestujícími (možná nějaká zkušební jízda). Vypadalo to, jakoby měl namířeno na Jiříkov nebo Šluknov.

(Příspěvek byl editován uživatelem Tomiq.)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2493
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 16:16:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Dopravce zatím nám
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1220
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 08:27:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:proč zatím?:-))). Kolik jste za ten stroj dali?
P.S. To je měšťák, nebo to má jen troje futra a linkové "francouzské" uspořádání interiéru?
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1867
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 14:31:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BusMat plus kupuje / půjčuje si busy od Fedorky !!! Tak to je gól... Já si myslel, že bude spolukracovat s Kavkou, a on rovnou s Fedorkou. To jsou tedy věci. Na Citybus.cz je vyfocená Setra s nápisem STEVEN Reisen a nálepkami BusMat plus a podle místa, kde jsem jí v nedávné době viděl parkovat, a věcí, které byly uvnitř, patří/patřila téměř jistě Fedorkovi.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1869
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 14:38:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... a jak koukám dále, většina vozů, které pro tuto firmu jezdí, jsou ty největší vraky od AKV.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 14:55:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na dnes lince Severočeské d.s. Praha-Teplice Volvo B10 s RZ pardubického kraje.

Jenda z hk:Tak to je zajímavé.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 16:52:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: nereagoval jsem na tvůj mail, páč mě tu nějak zlobí outlook. Fotky Croswayů z Ústí ti pošlu i když ne v úplně plné velikosti později. Zatím jsem tu zachytil 2L8 9469, 2L8 9479, 2L8 9248 a H 0841 (to je snad prototyp). Ten stav není úplný, ale jak jsem psal dříve, nesleduji vozidla do detailů.
http://cnds.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2502
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 18:56:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad JMx jo v pohodě počkám
ad Dopravce no protože nevím jestli to není jen předváděcí.On se totiž včera přesunul do Litoměřic.Zítra snad zjistím více
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Denny_hozman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 00:28:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli nebyl v dopravě největší pořádek, když tu byl DPÚK :-( Čipová karta, slevy na pravidelných trasách. V mnoha oblastech se teď navýšila doprava. Přitom loni argumentoval kraj tím,že DPÚK má "nemravné nároky" a že chce jezdit i kilometry, které od něj kraj nechce. :-( Opravdu úžasné. A výsledkem je ušetření několika milionů za cenu totálního zmatku, absence EKOBUSů - nejhnusnější vozový park a zároveň zvýšení ceny o 50% po městě (z 8 na 12 Kč) má Dopravní podnik měst Chomutova a Jirkova a.s. O takových popelnicích jsme si mohli nechat zdát :-(
Jaak Mae
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.230.25
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 22:12:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj, nevíte jestli ještě nějaké ZDARácké autobusy stojí na autobusáku v Ústí?
Něco už je ve Žďáře, dneska jsem jich tady viděl 6, z toho dvě O405ky jezdily MHD.
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 07:09:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera v Ústí ještě stálo: 5x O405 (z to ho snad už jen jedna je N), 1x O407, 1x O408 a jedna Karosa C943. Zbytek už je pryč.
http://cnds.cz
Kresta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 7-2002
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 14:54:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat, zdali někdo neví, kde skončily všechny busy DPUK? Stačí mi jednoduchá odpověd (př. byly odprodány... atd.). Přiznám se, že sem línej hledat, zda to není v archivu, někdy mi na to nezbývá ani čas. Tak díky moc.
http://www.22.wz.cz - alt se nechápe, alt se přijímá
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2534
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD KRESTA ano odprodej vím o těchto dopravcích: Kavka,DP Most,Spojbus,citybus šel na Moravu.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1872
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:43:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny_hozman: Á, horlivý zastánce DPÚK z jejich diskuzního fóra (než bylo "zmrazeno"...) zavítal na K-Report! Takže mě nepřekvapuje, že stále hájíte tu prohnilou firmu. Akorát netuším proč...
K Vašim názorům:
- Ekobusy byly jen nástrojem DPÚK jak zvýšit své zisky a vytahat ze státu co nejvíc peněz na dotacích. Rozhodně bych v tom nehledal nějaké ekologické cítění.
- Vozový park se na řadě míst oproti DPÚK výrazně zlepšil. Firmy jako DP Teplice, DP Děčín, ČSAD Semily, ČSAD Slaný poskytují služby na velice solidní úrovni. Prudce se zvýšil počet nízkopodlažních autobusů v linkové dopravě. Firmy, které ještě nestačily nakoupit nová vozidla, to budou muset chtě nechtě udělat kvůli podmínkám kraje.
- DPCHJ si 12 Kč účtuje za jízdu po městě i v MHD, takže je logické, že linkovou dopravou nebude sám sobě konkurovat
- Mně nepřipadá, že by v dopravě v Ústeckém kraji byl zmatek. Ten byl tehdy, když DPÚK svévolně přestal jezdit...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1873
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:48:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kresta: A taky přímo na stránkách DPÚK se objevila rubrika "Výprodej autobusů". Zatím je ve výstavbě, ale jsem zvědavý, co nabídnou, a hlavně za kolik.
Třeba si koupím Ekbus ...
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1977
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 18:38:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda_z_hk: To co se tady dělo, děje a bude dít je pod taktovkou kraje, ne nějaké prohnilé firmy . Nicméně je pravda, že vyskytne-li se problém s financováním (třeba, že kraj přestane svévolně platit ZDO ), lze ho (zatím) řešit výměnou dopravce .
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2537
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 20:08:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Jenda z hk a mě bylo to jméno odněkud povědommé.Možná je to sám mluvčí
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1877
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 20:23:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Taky mě to napadlo. V té diskuzi DPÚK to občas vypadalo, jakoby DPÚK měl dva tiskové mluvčí . Ale na druhou stranu to může být někdo, komu prostě dělá dobře, když může nadšeně přitakávat samotnému mluvčímu DPÚK a ten mu na oplátku zase schvaluje jeho názory...

Aussiger: Jistěže je to pod taktovkou kraje, ale myslím si, že kraj tuto nestandartní situaci zvládl ještě relativně dobře. Platit DPÚK bez řečí tolik, kolik si řekne, by byla blbost. A ta firma se chovala tak, že nebylo možné nic jiného než jí hodit přes palubu. Vždyť dostala i druhou šanci skrz ČSAD ČL a místo nějakého solidního jednání dělala jen teatrální gesta...
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1979
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 21:48:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda_z_hk: No já si myslím, že to kraj dobře nezvládl a budou z toho ještě problémy. A ono by to vůbec bylo na delší debatu kdo, co a jak udělal dobře a špatně, takže to tady nebudu řešit.
Jen doufám, že teď už bude kraj platit dopravcům co jim podle zákona náleží a co si spolu vzájemně dohodnou a ne že za pět let se zase něco vyklube a budou se opět střídat dopravci.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1248
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 12:33:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musím říci že cestující na šluknovsku si vozovým parkem dost polepšili.Už žádné staré rozhrkané Karosy typu MHD apod.jsou tu Sorky,Axery a Croswaye.Hemmtrans nasazuje jako dopravce ČSAD Semily na linky Rbk/Vdf - Děčín (UNL) svoje Volvo Lahti nebo dokonce Volvo 9700!.Teď sehnal ještě další nový autobus na tuto linku,jezdí ve zlaté barvě ale nevzpomenu si na název (takový jakoby řecký...)takže autobusy s klimou na dá se říci příměstské lince.
Jediné zhoršení tu je pro cestující s kočárky,protože většina busů na to není přizpůsobena a je to znát na obsazení vlaků,kde není problém v jednom vlaku mít 5 kočárů (což už není také kam dávat...)
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1668
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 20:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera odpoledne jsem si zase udělal nějaké fotky v Ústí a teď jsem se konečně dostal k tomu, abych si je roztřídil.
tady jsou některé z nich:

Semilský Crossway 2L9 9459, pár minut po příjezdu z Litoměřic a předváděcí Crossway, který, pokud si pammatuju, odjížděl do Úštěku.
 
 

C 934 s pěknou SPZ SM 77-77 právě přijel ze Zubrnic a C 755 RZ 1U0 8598 (Sev. Dopravní) odjíždí do Telnice.
 
 

Dva z mnoha Mercedesů O 405N Severočeské Dopravní (4U4 2158 + 4U4 2149) parkují na autobusáku a pěkná Karosa LC 736 Nordtrans TPA 58-42, právě přijíždějící na lince z Teplic.
 
 
www.fotodoprava.com
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2554
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 21:11:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Gromit jiné Semilské crossy tam nebyli?
A jseš si jist tou RZ 2L9 9459?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1670
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 21:26:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Sorry, blbě jsem to přečet, z toho úhlu. Pak, když jsem si tu fotku prohlíd zvětšenou, bylo to 2L8 9469. Jinak tam ještě pár semilských bylo, fotil jsem ještě Crossway 2L8 9479 a C954 SMJ 55-26.
www.fotodoprava.com
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2555
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 21:45:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dík myslel jsem si že to bude nový úlovek takto se mění situace a tento už je evidován.Jinak je to 12,8 ale to je ze snímku patrné
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 6-2007


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 20:47:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte někdo co jezdí na lince DPMD Děčín-Praha-Děčín z Prahy v 15:30h?
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 778
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 07:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanagt11:Ares,Axer,LC936.Ale většinou Ares.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1672
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 15:34:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc, Fanagt11: A stále ještě občas Ikarus 350. Naposledy jsem ho na lince viděl v pondělí opdoledne, myslím dokonce právě na tomhle spoji.

(Příspěvek byl editován uživatelem gromit.)
www.fotodoprava.com
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1256
Registrován: 7-2004


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 11:44:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem odpoledne v Rumburku zahlédl autobus ČSAD Semily byla to SOR,nebudu záměrně popisovat linku,a jel s cestujícími s otevřenými zadními dveřmi!Docela mě to překvapilo.Občas jsem viděl kdysi dávno,že se takhle větralo v teple,ale jen u předních.Proto mě překvapilo,že měl otevřené zadní a přední zavřené.Hlavně jsem myslel,že autobus SOR s otevřenými dveřmi nejede.Aspoň mi to takhle kdysi jeden řidič říkal,že pokud nejsou dveře zavřené,tak bus nejede.Proto by mě zajímalo,jestli je to pravda.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34347
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 13:37:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se odpojí/porouchá kontrola... Btax taky může jet s otevřenými, když není kabelem spojený s 810.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Denny_hozman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 17:29:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem cestující těch autobusů, tzn. používám jejich služeb. Pane Jendo z HK, Vy asi pobýváte často v HK a neznáte situaci z praxe. Soudím tak z Vašeho nicku a reakcí. Pokud nemám pravdu, tak se omlouvám.
Výsledkem chování Kraje je totální nepořádek v autobusové dopravě. Označníky DPÚK jsou přelepovány různými jinými dopravci, slibované nové označníky stále např. v zastávce Lovosice, ÚNZ nestojí. Koupě čipových karet od dopravců teď nemá smysl, když na jednom úseku jezdí třeba 5 dopravců. Spoje se ruší bez zajištění návazností (např.linka Žatec-Lovosice-Ústí zkrácena do trasy Žatec-Lovosice bez zajištění přípojů na vlak). Nebudu se vracet k porušování zákona ze strany kraje, to ať si vyřeší DPÚK s Krajem. Jen si myslím, že všechny změny klidně mohly proběhnout s DPÚK. Ad EKOBUSY : mně je jedno, jestli jim jde nebo nejde o ekologii, výsledkem je, že se ušetřilo několik milionů za cenu chaosu a starých rozhrkaných Karos místo ekologických autobusů. Všechny změny k lepšímu kraj za doby DPÚK odmítal! Odmítal zvýšit projeté kilometry, dnes to s čím dal více se blížícími volbami děla populisticky s radostí. Rád bych Vás upozornil, že s DPÚK opravdu nemám nic společného krom toho, že jsem jejich cestující :-) (teď už jen na linkách DP Intercity) P.S. Pozitivní je i změna JŘ kolem Liběšic (okr.Litoměřice), zavedeny byly nové spoje Litoměřice-Polepy-Liběšice-Úštěk a jezdily na nich donedávna nízkopodlažní Mercedesy, ty se mi také líbí...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2565
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 18:40:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Denny hozman vy jste ale populista
Přečtěte si co jste napsal.Nejdřív ekobusy a pak se div nerozplynete nad starým mercedesem(které nejsou žádná sláva ,dle rozhovozu s jedním řidičem Icomu v LT ktrerý jsem měl nedávno).
Já se také domnívám,že věc způsobil kraj,ale DPÚK rozhodně není svatoušek.
I DPÚK používá pořád rozhrkané Karosy např na dálkové lince do Vrchlabí,ač dnes již mají dost vozů aby to tam posílat nemuseli.
Jinak i vy pane honzman máte podíl na této situaci,jste totiž patrně voličem v Ústeckém kraji.Co jste si zvolili to tam máte.
P.S. Jenda z HK je velmi zcestovalý člověk veřejnou dopravou a tudíž jeho názory jsou znalé problémů dopravy.Vy na mě tak rozhodně nepůsobíte pokud si vzpomenu na vaše vystupování na webu DPÚK.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1893
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 09:20:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny hozman: Netrefil jste se. Ač jsem z HK, zrovna moc často tam teď nepobývám. Netvrdím, že mám detailní přehled o dopravě v Ústeckém kraji, ale taky se nedá říct, že "situaci z praxe" neznám. Občas do tohoto kraje zavítám a o nasazovaných vozidlech a všech medálně "provařených" kauzách mám docela dobrý přehled i z internetu. O DPÚK si člověk může udělat obrázek i jako obyčejný cestující - staré a ledabyle udržované autobusy, nepříjemní řidiči, občas i nevydávání jízdenek (tedy kasírování cestujících do kapsy řidiče) a informační kanceláře jak za socialismu... Změna dopravce v celém kraji je samozřejmě akce, která se nemůže obejít bez komplikací, ale jisté je, že noví dopravci se MUSÍ snažit a úroveň jde nahoru. To u DPÚK nebylo. Uvědomte si, že kdyby kraj dal DPÚK takovou částku na kilometr, jakou DPÚK požadoval, nejspíše by se musel výrazně omezit rozsah dopravy, protože těch peněz není k dispozici neomezené množství. A zanedlouho by si milý DPÚK mohl usmyslet, že chce ještě víc... To by mohlo způsobit opravdový rozklad autobusové dopravy v kraji. Jestli DPÚK požadoval navýšení dopravních výkonů, tak to je úplně špatně. Je přeci jasné, že o tomhle mají rozhodovat orgány, které zastupují občany - tj. kraj a obce, nikoliv dopravci!!! Ty ekologické autobusy bych z argumentace úplně vynechal, protože cestující zajímá hlavně to, jak pohodlně pojedou. A když je vedle několika slavných Ekobusů budou vozit staré vraky, radost z toho mít nebudou. Zkuste se zeptat třeba lidí ze Šluknovska, jestli by místo autobusů ČSAD Semily chtěli zpět vozy DPÚK. Myslím si, že je jasné, co řeknou...

ad staré nízkopodlažní Mercedesy: Ty autobusy toho mají hodně za sebou, ale díky kvalitní německé výrobě i údržbě jsou to i po těch letech celkem dobré vozy. Názory na ně se různí, protože v Čechách to je něco nového a neobvyklého. Někdo tu psal, že i oproti novým Mercedesům z Turecka jsou tyhle ojetiny daleko lepší, někomu se zase nelíbí (možná proto, že oproti Karosám je to něco úplně jiného). Já si myslím, že pravda je někde uprostřed.
Luky22
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 10:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím Vás kolegové, prosím Vás, potřeboval bych zjistit jaká vozidla nasazuje ČSAD Slaný do oblasti Lovosicko a Litoměřicko. Prosím o pomoc. A i kdo pomůže skladbu vozového parku ČSAD Slaný, hledal sem na netu a nenašel . . . DĚKUJI MOC
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 11:28:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno občas jsem jel s DPÚK do Ústí a vcelku mi unikla logika.Na přímáku do Ústí Karosa s nízkými sedačkami v lepším případě SOR v "C" provedení,takže zase nízké sedačky a na couráku pěkná LC Karosa s tonovanými skly,klimou a sklopkami. Nyní zase na lince Č.Kamenice-Děčín-Praha zase Sorka "C",nízké sedačky. Takže rozhodně když jedu do Děčína jedu s DPMD jejich Aresem(páč se mi nepovedlo ještě chytit na této lince Axera,LC936 či Ikarus).Jinak si myslím,že až se noví dopravci v okolí ÚL stabilizují tak vymění stará auta za novější.Kde vzít tak rychle nová auta na nové linky?Neslyšel jsem že třeba Man,Setra,Sor,Karosa vyrábí auta na sklad...

(Příspěvek byl editován uživatelem fanagt11.)
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1677
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 13:46:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luky22: Na Litoměřicku, Lovosicku a Roudnicku používá ČSAD Slaný tyhle autobusy
(nejsou všechny, bude jich víc):
Mercedes-Benz O 405 N:
6A8 1381
6A8 1399
6A8 3921
6A8 3924
6A8 3927
6A8 3930
6A8 3932
6A8 3936
6A8 8593
a asi 5 až 10 dalších

Mercedes-Benz O 407:
6A6 8990
6A6 8991
6A8 1355
6A8 1364
6A8 1375
6A8 3934
a možná další

Mercedes-Benz O 530 Citaro:
6A7 1609
6A8 1359
6A8 1378
6A8 1398
6A8 8979
(všechny Citara kromě 6A7 1609 jsou linková verze Ü

SOR C 9,5 KLM 99-97 (a ještě jeden takový)

SOR C 9,5 ČSAD UO:
JHA 12-41
JHH 51-93

Karosa C 934 KDA 50-66 a ještě aspoň jedna.

Mercedes O 345, Connecto:
Ty jsou obvykle od jiných dopravců v rámci ICOMu:
nejsou tu všechny dlouhodobě, poslední dobou ale např. tyhle:
Trado Bus: TRA 21-94
ICOM: 2J3 7525 a pár dalších
ČSAD UO: 1E9 2606
ČSAD BN: 5S2 6159
www.fotodoprava.com
Luky22
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 13:54:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: dík, takže žádné sedmikilo . . .
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1678
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 14:09:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A něco z Litoměřic aktuálně obrazem:
Foto 15.6.2007

Nový zdejší dopravce ČSAD Semily - některé busy stále jezdí s prřevozními SPZ.
Crossway 10,6 na lince LT - Kamýk
SOR C 10 a půl přijel z Třebušína
 
 

SpeedHan Karosa C LC 735, LT 97-85. Po pauze pojede linku LT - Polepy.
Překvapivě tu pro někoho teď jezdí kladenský Exprescar, zřejmě taky pro ČSAD Slaný. C 934 E, KLN 21-01 linka LT - Úštěk.
 
 

Některé Mercedesy ČSAD Slaný teď mají na boku reklamu na pivo Březňák (Citaro 6A8 1378)
Další překvapení v LT: banskobystrická C 734! - smluvní doprava - nějaký svoz zaměstnaců, nebo co.
 
 

A ještě Info pro Ares1: ČSAD SM jsem tu viděl:
SOR C 10,5:
1L6 8195
1L7 2026
1L9 4655
SOR C 9,5:
2L3 4587
a z dálky (nevím SPZ) C 954 a jeden další Crossway, asi 12M.
www.fotodoprava.com
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 789
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 15:03:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit:Díky za rozsáhlé informace.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2568
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 15:22:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD LUky22 no gromit ti to popsal přesně tudíž to již znova nebudu popisovat do mejlu jak jsem přislíbil.
Ad Gromit ta c 734 patří ČSAD Semily a je od BBDS zapůjčená!Máme jich asi 6fotil jsem jí v LT před 14 dny.Další jsou na různých jiných střediscích.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1679
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 16:07:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aers1: díky za upřesnění ohledně té C734.
Jinak, když jsem výše uvedený výpis po sobě překontroloval, vidím překlep. U těch dvou Sorek JHA 12-41 a JHH 51-93 mělo samozřejmě být ČSAD Jindř. Hradec a ne Ústí n.O. Ostatně to vyplývá z jejich SPZ. (Mě už ten ICOM & spol v mysli nějak splývá v jeden celek)
www.fotodoprava.com
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1986
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 19:40:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda_z_hk: Já zas musím napsat, že to co popisuješ jako obrázek o DPÚK byla záležitost kraje. Podmínky, jak jsou nastaveny teď, mohly být už dávno a nebylo kůli tomu potřeba vyhazovat peníze za celý ten tyjátr s výměnou dopravců.
Když najednou vadí Ekobusy, proč nevadily uplynulých pět let? Jistě že za ty peníze mohlo být víc normálních autobusů. A mimochodem přesto nejsou Ekobusy jediné nové autobusy, které se kupovaly, takže ne že tady jezdily jen vraky a pár (tj. asi 60) Ekobusů. To si tu situaci v kraji nesmíš tak zošklivovat .
Navyšování výkonů v ZDO - zase, když se nestaral kraj, staral se dopravce i když mu to nepřísluší (samozřejmě šlo o jistotu peněz) a nakonec ty kilometry byly navýšeny, protože to nebyl výmysl DPÚK, ale věc předpisů.
A že by byli u DPÚK nějak výjimečně nepříjemní řidiči než jinde jsem si nevšiml. (to mi trochu zavání tím "kdo chce psa bít...")

Jinak že přístup DPÚK ke komerčním linkám je tragédie, o tom žádná. To je jejich skutečná vizitka . Tam holt nemají dozor ani ten teoretický co měli od kraje v ZDO .
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1262
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 22:32:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes sem podnikl "inspekční" cestu autobusem po cca půl roce a to dokonce třikrát.Busy ČSAD Semily všechny čisté,Crosway i pohodlný (ikdyž ty Karosy 9xx taky na příměstskou úplně stačí).Jízdní řád včas,cena dobrá,řidiči ochotní a usměvaví.Taktová doprava dobře zapamatovatelná.Jen ty prostoje na zastávkách a dlouhé jízdní doby jsou u večerních busů ubíjející.Jízda celou cestu do 50 km/h je nudná...Jen sem si všiml,že "staré" řidiče nešvarů neodnaučíš,až zase jednou příjdou revizoři,tak bude veselo,aby pak nemusel jezdit i šéf....(Každý ať si domyslí,co jsem tím myslel...)
Gtlukáš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 20:35:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta Bansko Bystrická, je zapůjčená možná už odkoupená čsad sm, jezdějí i v Turnově a Rokytnici.
Gtlukáš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 20:39:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha kolega Ares1.už podal info, tak to nic...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1897
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 17:15:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aussiger: Jenže dokud v Ústeckém kraji "kraloval" DPÚK, mohl si jako téměř monopolní dopravce dělat, co chtěl. Kdyby kraj chtěl nastavit takové podmínky, jako jsou teď, DPÚK by se mu nejspíše vysmál. Zvýšit počet dopravců v ZDO bylo potřeba a když se o to kraj před "velkým třeskem" několikrát pokoušel (např. Quick Bus, DP Teplice), DPÚK mu to vždycky překazil. Těch Ekobusů bylo vzhledem k celkovému počtu busů DPÚK opravdu relativně málo a že obnova vozového parku pokulhávala, bylo zřejmé. Tím obrázkem o DPÚK jsem měl na mysli i takový nějaký pocit, že té firmě na cestujících moc nezáleží, který jsem měl kdykoliv, když jsem využil jejích služeb. Když pak ještě přišli se sloganem "DPÚK - doprava na Vaší straně", připadalo mi to jako ironie.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace