K-report
 

Archiv do 19.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v Pardubickém kraji » Archiv do 19.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 20:17:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych připomenout, že ode dneška až do 30.9. začíná znovu jezdit letní "okružní" cyklo linka 650588 z Pardubic do Hlinska (/Nových Hradů).
Zajímavé na ní je to, jak se otáčí po dojezdu do Hlinska:
Hlinsko > Nové Hrady (přes Skuteč)
Nové Hrady > Hlinsko (přes Skuteč)
Hlinsko > Nové Hrady (přes Litomyšl)
Nové Hrady > Proseč (přes Chotovice)
Proseč > Pardubice (přes Nové Hrady)
Být řidičem, zblbnul bych z toho

Ale jako okružák je to vážně pěkné, mohli bychom dát se Švarcem nějakou jízdu, co? :-)
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 678
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 09:52:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit:No někdy jo,ale spíše až o letních prázdninách,taky bysme mohli vyzkoušet ten Zlatovánkův cyklobus linka 680019.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 11:34:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc: supr, koukal jsi také na "nové" Zlatovánkovy stránky? Píše tam v jízdních řádech dokonce o dvou vlakových linkách, že by se vrhl na provoz vlaků? Ale jako dopravce jsou tam stále uvedeny ČD, takže si říkám, že to bude spíš nějaká "dohodová" linka.

Mimochodem, s tím zajížděním na Černý Most u linek 680023 a 680037 - bylo mi to okomentováno tak, že prý když nikoho na ČM nemají, budou to brát standardně přes Spojovací, protože rychlostí to prý vyjde nastejno.
Na druhou stranu si myslím, že o té nové zastávce na ČM hodně lidí neví, protože na cedulích v autobusech mají stále napsáno jen Praha. Mohli by si pod to dát nějakou dodatkovou ceduli Černý Most - Florenc, jak to dělají někteří jiní dopravci.

PS.: dnes se půjdu do Skutče podívat, co jede Vsetínskou linku Praha - Luhačovice (820285), tak sem pak napíšu. Odhaduji ale, že to stejně bude ta jejich stará sedmička.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33360
Registrován: 4-2002


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 12:15:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit:
Nejedná se jen o výluky (NAD)? Jaký je ten odkaz?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 13:00:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský:
To je možné, ostatně slyšel jsem, že se na téhle trati teď něco děje, ale to je bohužel všechno, co o tom vím.

Odkazy jsou zde:
Žďárec u Skutče - Svitavy
Svitavy - Žďárec u Skutče
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33363
Registrován: 4-2002


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 13:03:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to opravdu netuším, proč tam má vyvěšený, ale na těchto spojích dopravcem rozhodně není.

Aktuální výluky lze nalézt zde:
www.cd.cz/vyluky
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 13:17:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit:Tak ono s tou Prahou a linkou 680037 to bude ještě docela zajímavý.Slyšel sem,jak se bavili dva řidiči a ten jeden se ptal toho druhýho jak to bude s bezp. přestávkou,když bude mít zpoždění a ten druhej mu říkal ať to nechá lidi vystoupit na Čerňáku,aby si mohl udělat přestávku.Proto taky Zlatovánek nemůže na tu linku přidat o pár minut víc,kdyby přidali tak budou muset někde po cestě udělat půl hodinovou přestávku a ta linka by přestala mít smysl.Takže si myslím,že se v nejbližší době dočkáme,že linka 680037 bude končit na Čerňáku.

Zlatovánek na trati 261 už několikrát jezdil náhradní autobusovou dopravu.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 682
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 13:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlatovánek vlaky neprovozuje,ty jízdní řády tratě 261 jsou i v jeho knižním JŘ.Ty jízdní řády na netu jsou právě ofocený jř z toho knižního.
Jinak ty Zlatovánkovy stránky jsou hrůza děs.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 13:28:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc:
No ono už dříve se tam dost často porušovaly předpisy s bezpečnostní přestávkou kvůli zácpám, protože se v 90% nepodařilo přijet přesně a když byl ucpaný Kolín, přijíždělo se do Prahy třeba až v 10:40, jinak běžně kolem 10:20. To znamená, že skoro pokaždý měl mít řidič v době kdy přijížděl na Spojovací, už dávno před půl hodinou nebo ještě víc bezpečnostní přestávku.
Napadlo mě, že kdyby už nějakou přestávku dávali, bylo by rozumné rozložit to na 15 + 15, jestli je to tak teda možné. Osobně bych volil 15 minut v Pardubicích a 15 min v Kolíně. Pak by ti přestávky možná nebyly tak znatelný.
Co se týče toho ukončování na ČM, toho nejsem příznivcem kvůli tomu, že to mám pak skoro na dvě hodiny, než se dostanu domů, když dojíždím na Florenc, jsem tam za půl hodinky.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 683
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 14:03:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit:ČERNÝ MOST-Florenc je metrem 20 minut.takže podle mě je to lepší,když to pojede jen na čerňák.Ono osobně ta linka mimo po a pá a možná víkendy se do tý prahy nemůže vyplatit.Osobně bych to ukončil út-čt v Kolíně nebo Pcích.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 22:30:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc:
Jojo, máš pravdu, ale mně tam vždycky jede z Florence kolem půl desátý autobus domů a když jsem v tenhle podobný čas jel párkrát metrem až z ČM, vždycky mi ujel, jinak si také myslím, že je vpodstatě jedno, kde bude ta linka končit, jestli na Florenci nebo na ČM, protože co se týče napojení na metro, je to na ČM vyhovující.

Podle mého musí být ta linka docela prodělečná, někteří řidiči zase hovoří, že ještě před nedávnou dobou byla výdělečnější než 680044, ze které prý trží dost hodně. Na 37 určitě musí nasbírat hodně z Poličky a přilehlých vesnic do Chrudimi a Pardubic, to je jasný a potom pár lidí do té Prahy, obecně to ale mají lépe obsazené až z Prahy na zpáteční cestě, protože co si pamatuji, vždycky tam jede víc než dvacet lidí a dost často je to Chrudim, Proseč, Skuteč a takovéhle spíše vzdálenější zastávky, na čemž tedy můžou vyrovnávat případnou ranní ztrátu. Pak také naberou dost lidí v úseku Kutné Hory a samozřejmě z Pardubic.

Jinak, byl jsem se dnes podívat v té Skutči a zde je výsledek :-)

ČSAD Vsetín na své lince 820285 příjemně potěšilo nasazením moc pěkného SORu LH12 RZ 2Z5 3180.
Bus byl skoro prázdný, řekl bych tak do deseti lidí, ve Skutči nastupovala jedna holčina.
 
 
 

Zlatovánek na svou linku 680037 poslal dnes bílého Axera 12M RZ 1E9 1708. Také skoro prázdný, na neděli velice nezvykle, obvykle bývá v neděli vcelku narváno.
 
 
 

Naopak vcelku dosti obsazená linka 680038 se "pyšnila" jedním z esteticky horších zástupců Zlatovánkova vozového parku. Motoricky jde však o autobus, který je schopen vydat ze svých útrob zhruba až 118km/h :-)
 
 
 
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 685
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 07:47:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit:Ten Sor LH12 nevypadá zvenku špatně,ale zkus si s ním někdy cestovat,takhle málo místa sem ještě nezažil.
Jinak pěkný fotky,kdyžtak mě je prosím pošli na mail.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2721
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 09:35:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu mimo aktuální téma.
V sobotu jsem mezi Pardubicemi a Chrudimí viděl jet červený cyklobus CRA 00-65. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby ho v závěsu nenásledovala B732 HB 64-12 (MHD Chrudim), která měla na předním čele stejný nápis Cyklobus jako 00-65. Bohužel jsem nezaregistroval, jestli je zevnitř stejně upravená.
To je o cyklobus takový zájem, nebo CRA 00-65 dosluhuje? Každopádně ta 00-65 jela na lince Pce - Chrudim, ta druhá nevím.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 17:15:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil:
Nejela to ta linka 650588?

Švarc:
Chci to někdy zkusit, možná budu muset příští neděli dřív z Prahy do Skutče, takže asi pojedu místo Zlatovánkem VÝJIMEČNĚ :-) s ČSAD Vsetín, tak jestli pojede LH12, vyfotím ho i zevnitř a hlavně si vyzkouším, jaká je jízda s ním.

Jinak fotky určitě hodím na maila, jestli chceš tak i s těmi dnešními :-)

BTW, vyfasoval jsem teď foťák, tak můžu trochu zásobit. Dnes jsem zase fotil ve Skutči.

Na lince 680044 /sp 2/ jela Karosa LC736 RZ 1E5 5301. Do Skutče přijela dost narvaná, kromě všech zaplněných sedadel měla asi ještě deset lidí na stojáka. To, co ve Skutči vystoupilo, se zase ochotně velice rychle naplnilo :-)
 
 
 

Na lince 680038 jel dnes mimořádně místo patnáctimetrového Aresu Axer 12.8M RZ 1E9 9066.
 
 
 

A úplně náhodou to kolem mě asi v 11.50 fikla Karosa LC735 RZ SYA 02-07 taktéž Zlatovánku, která jezdí onu NAD, jak jsme o ní psali výše. Pak to zapíchla u Komerční banky, tak jsem jí šel obhlédnout a ofotit.
 
 
 
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 686
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 17:17:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil:Jedno je linka 650555 to jezdí CRA 00-65 a ta druhá je linka 650558,jak oní psal Achzarit a tam právě jezdí HB 64-12,měla by bejt stejně upravená jako CRA 00-65.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 17:20:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit:Pošli mě i ty dnešní.To se divím,že na NAD jezdí právě tento bus,čekal sem,že by tam spíš mohli dát nějakýho atmosféráka.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 17:37:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc:
Tak už jsem poslal mail. Jinak já si myslím, že tam standardně nějaký ten atmosférák jezdit bude (třeba něco podobného, co jezdí v pátek posilu z Pad), možná tam tahle LC735 byla jen dneska a zítra pojede 680037, protože tam už měl vedle připravenou ceduli.
Já to půjdu zítra odpoledne omrknout, co tam na NAD jezdí. A asi tam také budou otáčet více než dva busy, protože je tam docela častá frekvence.
Myslím, že tenhle se dnes na náměstí do Skutče dostal docela náhodou, jen proto, že se potřeboval řidič najíst nebo něco vyřídit, pořád tam pobíhal s mobilem :-)
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 689
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 17:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit:Díky za ty fotky,zejtra možná pošlu já něco z Florence,nevíš jak ta výluka má trvat dlouho a odkud kam vede.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6798
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 14:30:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SOR se přestěhoval do Chrudimi, jezdí směr Pardubice místo CR 86 46:

https://www.k-report.net/discus/nahledy/054237.jpg

Turnus dodám na požádání.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6816
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 11:05:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ten turnus:

620820 3 Chrudim 4:30 Pardubice 4:55
620820 10 Pardubice 5:15 Chrudim 5:35
620820 9 Chrudim 5:45 Pardubice 6:10
620820 8 Pardubice 6:15 Chrudim 6:40
620820 19 Chrudim 6:45 Pardubice 7:15
620820 16 Pardubice 7:20 Chrudim 7:50
620820 39 Chrudim 11:10 Pardubice 11:35
620820 34 Pardubice 11:45 Chrudim 12:00
620820 41 Chrudim 12:00 Pardubice 12:25
620820 40 Pardubice 13:10 Chrudim 13:35
620820 51 Chrudim 14:10 Pardubice 14:40
620820 48 Pardubice 14:45 Chrudim 15:15
620820 57 Chrudim 15:40 Pardubice 16:05
620820 56 Pardubice 16:10 Chrudim 16:40
620820 11 Chrudim 16:45 Pardubice 17:10
620820 64 Pardubice 17:15 Chrudim 17:40

(poslední pár spojů zajišťuje občas kloubák, občas i krátká karosa, třeba CRA 03 03)

A ještě přihodím něco:

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 699
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 15:50:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je nová linka ta 650008?
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 704
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 14:25:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Zlatovánek bude letos kupovat dva busy jeden nízkopodlažní na městskou dopravu a jeden standardní do 13m na meziměsto(tipoval bych nějakej sor nebo Arwaye).

Jinak už jsou zveřejněny dotace na autobusy.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 705
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 17:55:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nová linka Zlatovánka od 10.6.2007 680018 Budislav-Polička.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 707
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 13:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Zlatovánek zrušil svůj cyklobus linka 680019.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6834
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 22:57:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě je to jen nějaká neveřejná zaměstnanecká přeprava. Něco, jako když PUA 97 15 jezdí linku Přelouč - Foxconn, tu taky nikde nenajdeme.

A mimochodem, zamířila k nám nová linka ze Slovenska:
http://portal.idos.cz/Data/pdf/L000043_070501_59248.pdf
Jezdí na ní takové béžové autobusy mě zcela neznámého typu.

Kloubová SORka už asi dojezdila, ještě v 7:20 jela z Pardubic na Chrudim, ale už odpoledne jezdila obvyklá C 744.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 897
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 23:08:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Není to toto? Je to Marcopolo, brazilec.
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 712
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 11:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám na ten jř tý slovenský linky a zjišťuju,že tam mají skvělé vypočítaný kilometry-Poděbrady-Praha 97 km je docela síla,Pce-Poděbrady 36 km je taky zajímavé.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6837
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 18:35:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martbus: Jo, das ist vono.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2433
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 19:35:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

něco pro Achzarita a Švarce a jejich oblibeného dopravce
 
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 718
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 11:20:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:Pěkný fotky.Zejtra nejspíše pojedu do Poličky,tak taky něco nafotím,snad.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 19:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: moc pěkné . Jinak ta bílá dnes jela linku Polička-Pardubice-Praha (680037), teď jsem dojel :-)

Švarc: Skvělý, nebudeš se vracet 680044? Já pojedu Pardubice.

(Příspěvek byl editován uživatelem achzarit.)
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 20:10:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K té slovenské lince: viděl jste jí už někdo v Pardubicích? Informace o ní na IDOSu není k nalezení, dokonce ani na jeho slovenské verzi, přitom vnitrostátní přeprava v rámci ČR je povolená, i tak to stále najde pouze když zadám přímo směr Spišská st. Ves - Praha, jinak ale ne.
Taky by mě zajímalo, čím to budou jezdit. Jak jsem tak koukal na fotky, převažují u nich staré sedmičkové Karosy.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 906
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 21:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit: tady a tady máš odpověď
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6874
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 00:50:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit: Já jsem jí viděl už dvakrát, jednou na silnici směr Sezemice, podruhé v Bohdanči a to mě právě přimělo pátrat po ní na IDOSu. Jezdí na ní ten béžový autobus, co ho máš na tom plakátku na tom prvním odkaze, co dal Martbus.

Švarc: Skvělý, nebudeš se vracet 680044? Já pojedu Pardubice.

Chápu to dobře, že ty tam děláš řidiče? S čím jezdíš?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 720
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 07:42:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j:Achzarit řidiče nedělá.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 13:23:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Díky za info, musím tu linku někdy vyzkoušet.

Jinak řidiče (bohužel) zatím nedělám, jen plánovitě jezdím některé trasy, občas celé linky Zlatovánku :-)
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1861
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 13:33:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu slovenskou linku občas vídám v Praze když vyjíždí směr Spišská Stará Ves. Prozatím se moc nechytla, vždycky tím jede jen pár lidí. Zpočátku skutečně jezdil ten béžový zájezďák, ale poslední dobou tam vídám taky obyčejnou C954...
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 15:53:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě by té lince hodně prospělo i to, kdyby se dala najít jako vnitrostátní přeprava v IDOSu, takhle to používají jen lidé na Slovensko nebo ti, co jí znají jinak.
K vozovému parku - C954 je už na skoro třináctihodinovou linku docela průměrné vozidlo, ale pořád lepší než Slivtour, který na trasu Liberec - Stropkov poslal LC736 v silném stadiu rozpadu (rezavá, s podivně naroubovanou klimatizací, podvozkem to málem sedělo na asfaltu, ...) :-) Ideálně bych tam posílal Axera.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2480
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 15:59:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad achzarit asi nějaká náhoda já tam vždy zatím viděl solidní busy 936xe atd
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 20:52:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ares1: nerad bych jim křivdil, jestli tam obvykle jezdívají pěkné vozy a tohle byla jenom výjimka, omlouvám se, že jsem je vylíčil možná až příliš černě.
Mimochodem, čím jezdí Stropkov Musil Tour?
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2484
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 21:19:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD ACHZARIT ne já to beru podle toho co vídám občas v LBC a to jsou docela pěkné vozy.Určitě může jet i tebou popisovaný vůz .myslím že mám dvě fotky hodím je do meilu
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 17:52:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Společnost Martin transport zařadila do svého vozového parku Sor C7,5 2E7 4315,modro-bílé barvy.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Lukasd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 13:08:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja jsem tu novou linku SAD Poprad videl uz trikrat a vzdycky tam jela modrobila C954 s klimatizaci. Jinak jsem ji jednou videl smer Praha uplne prazdnou(ale to byl asi druhy den provozu) a dvakrat smer Slovensko a tam jelo tak cca 5 lidi.
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 19:56:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ta C954 s klimou by mala byť PP-354AU

 

Čo sa týka Slivtouru Axery jazdia na Bratislavu
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 21:22:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukasd, Carchye: Díky za info, ta C954 vypadá dobře, i když škoda, že to třeba není alespoň LC936 :-)

Jinak - na Bratislavu? Já myslel, že Slivtour má jen jednu linku.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 21:37:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit: Pokiaľ viem majú len 2 C954, z toho táto jedna na diaľkové linky. Inač má Poprad len generálkované a staré LC735 a 736. Axer nehrozí nie su peniaze, to Marco Polo ma dosť prekvapilo, keď som ho videl.
Slivtour ano na Bratislavu, už som fotil LC936XE a ešte raz LC936XE
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 21:42:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carchye:
Tak to zase lepší C954, než zgenerálkovaná LC735/6 :-)
Jasně, u Slivtouru už jsem teď zaregistroval, musel jsem hledat nikoliv na českém, ale slovenském Portálu. Jinak moc pěkné fotky
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6902
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 22:30:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PP 354 AU viděna v Pardubicích včera v 16:05.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6911
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 23:30:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až v Pardubicích potkáte Crosswaye, tak je to linka do Chlumce a Bydžova. Více viz ../2484/51865.html
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 768
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 15:54:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spol.M+H má "novou" Karosu C734 1E2 8483 modro-bílé barvy.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6931
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 13:44:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady se vám pochlubím s něčím, s čím si přibližně poslední dva a půl měsice hraju. Už to začíná mít i poměrně konkrétní obrysy. Pro pořádek dodávám, že časy v záhlaví jednotlivých tabulek udávají výskyt daného autobusu, resp. spoje v Pardubicích, bývá tam i nějaká poznámka o tom, ve kterém směru ten vůz jede. To proto, abych při luštění svých zápisků věděl hned, do kterého sloupečku mám daný autobus zapsat a nemusel to nikde složitě vyhledávat.

Na ukázku zápisky z pátku:
7970+2E6 8530 HK 5:10 odj., 0457 5:20, 5018 př. 6:05, 2E60855 D sev odj. 6:02, 6885+4891 Dřít+HKA5180 D sev odj. 6:20, 7800 Hol->Dub 7:00, 3481 ?-> 7:06, ......

U Connexu je těch listů víc:
Con-vozy, to co u předchozích dopravců
Con-turnusy, turnusy. Neručím za kompletnost, určitě tam v těch turnusech ještě pár spojů chybí.
Con-spoje, který spoj je zařazen ve kterém turnuse, dá se tam i poznat, které spoje se mi ještě nepovedlo přiřadit do žádného turnusu (fialová nebo oranžová barva).
Con-pozorování, tam si píšu všechno, co jsem kdy potkal (jinými slovy, jsou to ty zápisky z papírků převedené do čitelné podoby). Ve chvíli, kdy se mi povede odhadnout, jak asi vypadá turnus toho kterého autobusu, vybarvím na téhle stránce jeho spoje žlutě a od daného okamžiku už ho zapisuju jen do listu "Con-vozy".

Číslování turnusů: Používám vlastní číslování (číslo linky, na ní ten bus jezdí nejčastěji a za tím písmenko, odlišující jednotlivé turnusy). Důvod:
a) skutečná čísla turnusů obvykle neznám
b) kdybych je znal, jsou to čísla dva roky stará a stejně je tam nemůžu napsat, ať nemá řidič průser
c) to, co já mám uvedeno pod jedním číslem turnusu, je ve skutečnosti pod několika různými čísly (vareianty daného turnusu pro různé dny v týdnu, pro letní prázdniny, pro ostatní prázdniny, .....)

Tož se kochejte.

application/vnd.ms-excel
turnusy Pardubice.xls (370.7 k)


Pokud je tu nějaký špión z Connexu, dodávám, že všechny tyto informace jsem získal pouze pozorováním během uplynulách cca. 70 dnů. Ze strany zaměstnanců Connexu zde nedošlo k žádnému vyzrazení služebního tajemství, není tedy třeba nikoho trestat ani postihovat. Toto mohou dosvědčit neznámý řidič (foto na přání dodám - pár dnů předtím se mi tenhle pán připletl do záběru), který mi vyhrožoval fyzickým napadením, dále pak řidič CRI 39-69 a dispečer, kteří se mě přišli asi před 14 dny na autobusovém nádraží zeptat, co to tam provádím a poté, co jsem jim to vysvětlil a předložil dosavadní výsledky svého pozorování, začali přemýšlet, jestli je vůbec takovéhle špionážní činnost legální a jestli by to neměli někam hlásit.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 794
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 13:51:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j:Skvělá práce,já plánuju aktualizovat Poličku,snad mě to vyjde poslední týden v červnu a potom přes hlavní prázdniny.taky bych mohl vypozorovat prázdninové turnusy Connexu v Pardubicích.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 21:50:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Přidávám se k díkům, je to vážně moc povedené :-)
Začal jsem si teď zase psát Zlatovánky, jak mi projíždí každý den po náměstí (680037,38,44), tedy jaký vůz jede, takže bych ti to mohl za nějaký čas poslat, abys mohl doplnit to, co jsi v Pardubicích nestihl :-)
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 22:36:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tři obrázky dnešní Karosy LC735, RZ 1E2-0096, která jela obvykle přecpanou linku Hradec Králové - Svitavy (680038).

 
 
 
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6932
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 01:00:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tahle karosa nám ve čtvrtek v Pardubicích umřela:

 

Schwarz: Pokud vysleduješ nějak ty prázdniny, budu jedině rád, já se tu přes léto hodlám vyskytovat jen v minimální nutné míře. Teď se pokusím nějak dodělat tyhle předprázdninové turnusy, je to asi 50 spojů, mám na to devět pracovních dnů, snad to stihnu. Pokud bys byl schopen a ochoten nějak pomoci, dej vědět.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 795
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 08:35:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j:Jelikož budu přes prázdniny většinu času doma v Pcích nebo na chalupě v Poličce,tak nebude problém abych jeden,dva dny obětoval.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 15:42:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Aha, tak už se konečně začínám dovídat podrobnosti o tom čtvrtku. Já tam stál na nástupišti skoro asi hodinu půl, pak jsem to vzdal a postupně dojel třemi spoji Connexu až do Skutče :-)
I po těch skoro dvou hodinách, co jsem pak dojel do Chrudimi, tam na Zlatovánek čekalo dost lidí.
Neviděl jsi, co se mu stalo konkrétně? Včera už jel pěkně.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 796
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 16:43:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám na tu fotku a na ty ceduli je napsáno Hradec Králové-Polička,přitom ten spoj jezdí až do Svitav.Toto se stává skoro každý druhý den a nechápu proč.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Achzarit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 17:38:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc: podle mě moc řidičů nemá s sebou tu přídavnou cedulku Svitavy. Co jsem si všiml, vozí ji snad jen Axery a Ares.
Zlatovánek = nejlepší dopravce v ČR
www.zlatovanek.cz
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 18:22:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Karosa LC735 - 1E2 0096: a v Pátek jela do Prahy ve 14:10 z Poličky a nesvítilo jí levý přední světlo.Jel Zlatovánkem v 15:15 z Phy tak jsme jí potkávali v Kolíně. Jel jsem tou zelenou, neměla premid krabičku, takže výjezd z Prahy na Kolínskou trval přes hodinu:-) a to do Prahy ten bus jezdí skoro denně jak říkal řidič.
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace